Βικιπαίδεια:Wikimedia CEE Spring 2021

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Wikimedia CEE Spring

Το Wikimedia CEE Spring 2021 (Άνοιξη Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης) είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός που οργανώνεται από Βικιπαιδιστές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, προκειμένου να δημιουργηθούν λήμματα για τις συμμετέχουσες χώρες της περιοχής, στις Βικιπαίδειες στις γλώσσες των χωρών που συμμετέχουν.

Στα πρόσφατα χρόνια η περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης έχει βιώσει μία σειρά «ατυχών» ανοίξεων, οι οποίες οδήγησαν σε παρεξηγήσεις, διαμάχες και απογοητεύσεις. Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθούν, η αντικατάσταση του Αλεξάντερ Ντούμπτσεκ τον Απρίλιο του 1969 προκειμένου να τερματιστεί η Άνοιξη της Πράγας, η κλιμάκωση της Σύγκρουσης του Ναγκόρνο-Καραμπάχ την Άνοιξη του 1988, η εντατικοποίηση του Πολέμου της Υπερδνειστερίας το Μάρτιο του 1992, η έναρξη της Πολιορκίας του Σεράγεβο τον Απρίλιο του 1992, η εκκίνηση του Πολέμου στο Ντονμπάς την άνοιξη του 2014 καθώς και οι Ταραχές στην Αρμενία το 2018.

Ο διαγωνισμός έχει ως βασικό στόχο οι συμμετέχουσες χώρες και περιοχές να ενώσουν τις δυνάμεις τους σχετικά με την ελεύθερη γνώση και να συσσωρεύσουν αλλά και να διανείμουν πληροφορίες για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τους ανθρώπους σε κάθε γωνιά της περιοχής. Στοχεύει επίσης να στηρίξει την αμοιβαία αναγνώριση και κατανόηση, αλλά και να αυξήσει την ποσότητα αλλά και την ποιότητα της διαθέσιμης γνώσης για την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από 21 Μαρτίου έως τις 31 Μαΐου 2021, με έμφαση στη σύνταξη λημμάτων για την ιστορία, τη γεωγραφία, τον πολιτισμό και τις προσωπικότητες από τις συμμετέχουσες χώρες και περιοχές.

Για κάθε χώρα - περιοχή θα απονεμηθούν έπαθλα συνολικής αξίας 400 €.

Το ελληνικό σκέλος διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά από το Wikimedia User Group Greece.

Θα απονεμηθούν πέντε βραβεία έως εξής:

 1. βραβείο για το συμμετέχοντα που θα συντάξει το καλύτερο νέο λήμμα, το οποίο θα επιλεγεί από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από μέλη του Wikimedia User Group Greece
 2. βραβείο για το συμμετέχοντα που θα δημιουργήσει ή/και θα επεκτείνει το μεγαλύτερο αριθμό λημμάτων
 3. βραβείο για τον καλύτερο νεοεισερχόμενo, το χρήστη δηλαδή που θα δημιουργήσει ή/και επεκτείνει το μεγαλύτερο αριθμό λημμάτων μεταξύ των συμμετεχόντων που έχουν πραγματοποιήσει λιγότερες από 400 επεξεργασίες στο κύριο χώρο πριν από την έναρξη του διαγωνισμού
 4. βραβείο για το συμμετέχοντα που θα δημιουργήσει ή/και θα επεκτείνει το μεγαλύτερο αριθμό λημμάτων που σχετίζεται με τις γυναίκες της περιοχής
 5. βραβείο που θα κληρωθεί μεταξύ των συμμετεχόντων που έχουν δημιουργήσει τουλάχιστον πέντε λήμματα στα πλαίσια του διαγωνισμού και δεν έλαβαν βραβείο στις παραπάνω κατηγορίες
 • Θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στην Ελληνική Βικιπαίδεια. (Οδηγίες εγγραφής)
 • Η υπηρεσία αποστολή e-mail στο χρήστη να είναι ενεργοποιημένη σε ολόκληρη τη διάρκεια του διαγωνισμού και για τους νικητές μέχρι και την απονομή των βραβείων.
 • Να έχει τοποθετηθεί στη συζήτηση κάθε λήμματος που δημιουργήθηκε ή επεκτάθηκε το {{CEE Spring 2021}} σωστά συμπληρωμένο.
 • Υποβάλετε ένα λήμμα στο διαγωνισμό, καταχωρώντας το στον παρακάτω κατάλογο και προσθέτοντας στη σελίδα συζήτησής του το παραπάνω πρότυπο, αφού ολοκληρώσετε το λήμμα και όχι πριν το δημιουργήσετε καν.
 • Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να λάβει μόνο ένα βραβείο.
 • Οι οργανωτές δεν μπορούν να βραβευθούν.
 • Τα λήμματα που υποβάλλονται για το διαγωνισμό πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
  • Να έχουν δημιουργηθεί από τις 00:01 (UTC) της 21ης Μαρτίου 2021 έως τις 23:59 (UTC) της 31ης Μαΐου 2021.
  • Να περιέχουν τουλάχιστον 300 λέξεις. Σε περίπτωση επέκτασης υπάρχοντος λήμματος να προστεθούν σε αυτό τουλάχιστον 300 λέξεις.
  • Να συμμορφώνονται με τους κανόνες της Βικιπαίδειας, για παράδειγμα, την εγκυκλοπαιδικότητα, την επαληθευσιμότητα, και τη μορφοποίηση.
  • Να είναι γραμμένα σε απλή γλώσσα, να μην είναι μεταφρασμένα από αυτόματους μεταφραστές.
  • Να μην παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα.
  • Να μην αφορούν την Ελλάδα.

Προαιρετικό χρονοδιάγραμμα[επεξεργασία κώδικα]

Ακολουθεί ένα προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα εστίασης σε συγκεκριμένες περιοχές και θέματα ανά εβδομάδα. Οι συμμετέχοντες μπορούν να το ακολουθήσουν ή να ασχοληθούν με τα λήμματα για τα οποία ενδιαφέρονται στο χρόνο που επιλέξουν.

Εβδομάδα # Ημερομηνίες Περιοχές / Γλώσσες Θέματα
1η εβδομάδα 21 Μαρτίου – 28 Μαρτίου Λευκορωσία, Ρουμανία και Μολδαβία Ιατρική
2η εβδομάδα 29 Μαρτίου – 4 Απριλίου Καζακστάν, Αρμενία, Σερβία Αθλητισμός
3η εβδομάδα 5 Απριλίου – 11 Απριλίου Αλβανία, Έρζυα, Σλοβενία Οικονομία
4η εβδομάδα 12 Απριλίου – 18 Απριλίου Βουλγαρία, Πολωνία, Ελλάδα Αρχιτεκτονική
5η εβδομάδα 19 Απριλίου – 25 Απριλίου Μπασκορτοστάν, Ταταρστάν, Αζερμπαϊτζάν Φύση
6η εβδομάδα 26 Απριλίου – 2 Μαΐου Κροατία, Τσεχία, Γεωργία Διατροφή
7η εβδομάδα 3 Μαΐου – 9 Μαΐου Τουρκία, Εσθονία, Ουγγαρία Ιστορία
8η εβδομάδα 10 Μαΐου - 16 Μαΐου Ουκρανία, Βόρεια Μακεδονία, Αυστρία Εκπαίδευση
9η εβδομάδα 17 Μαΐου – 23 Μαΐου Ρωσία, Εσπεράντο, Λιθουανία Επιστήμη
10η εβδομάδα 24 Μαΐου – 31 Μαΐου Κόσοβο, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Μάλτα, Βόρου Πολιτισμός

Ενδεικτικοί κατάλογοι λημμάτων[επεξεργασία κώδικα]

Παρακάτω θα βρείτε ενδεικτικούς καταλόγους λημμάτων για κάθε χώρα ή περιοχή.

Κατάλογοι λημμάτων

Αζερμπαϊτζάν Αλβανία Αρμενία Αυστρία Βόρεια Μακεδονία Βόρου Βοσνία και Ερζεγοβίνη Βουλγαρία Γεωργία Έρζυα Εσθονία Εσπεράντο Καζακστάν Κόσοβο Κροατία Κύπρος Λετονία Λευκορωσία Λιθουανία Μάλτα Μαυροβούνιο Μπασκορτοστάν Περιοχή του Ντον Ουγγαρία Ουκρανία Πολωνία Ρομά Ρουμανία & Μολδαβία Ρωσική Ομοσπονδία Σερβία Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας Σλοβακία Σλοβενία Σορβία Ταταρικά Κριμαίας Ταταρστάν Τουρκία Τσεχία

Λήμματα σχετικά με την Ελλάδα[επεξεργασία κώδικα]

Τα λήμματα που σχετίζονται με την Ελλάδα βρίσκονται εδώ. Τα λήμματα σχετικά με την Ελλάδα δεν αποτελούν μέρος του ελληνικού σκέλους του διαγωνισμού.

Οι χρήστες που θα κατορθώσουν να δημιουργήσουν λήμματα για κάθε περιοχή/χώρα του διαγωνισμού θα μπουν στο Hall of Fame, κερδίζοντας ένα ειδικό αστέρι αλλά και ένα μικρό συμβολικό δώρο από τους διοργανωτές. Αν κατορθώσετε να γράψετε λήμματα για κάθε χώρα/περιοχή του διαγωνισμού προσθέστε το όνομά σας σε αυτή τη σελίδα.

Το CEE Women είναι ένας υποδιαγωνισμός εντός του χρονικού πλαισίου του CEE Soring, με στόχο τη δημιουργία λημμάτων για αξιοσημείωτες γυναίκες από την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης - τόσο στις γλώσσες CEE όσο και στις μη CEE γλώσσες.

Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Τρόπος συμμετοχής[επεξεργασία κώδικα]

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό:

 • προσθέστε το όνομα χρήστη σας και τα λήμματα που επεξεργαστήκατε στον παρακάτω πίνακα.
 • στις σελίδες συζήτησης των λημμάτων που επεξεργάζεστε στα πλαίσια του διαγωνισμού προσθέστε συμπληρωμένο το {{CEE Spring 2021}}
  χρήση: {{CEE Spring 2021 |user= Χρήστης |topic= θέμα |country= χώρα}}

Συμμετέχοντες και λήμματα[επεξεργασία κώδικα]

Χρήστης Νέα Λήμματα Λήμματα
που επεκτάθηκαν
Σημειώσεις
NikosLikomitros Οικονομία του Καζακστάν, Αυτοκτονίες στη Ρωσία, Σπίτι-κοινότητα, Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης, Πέτρα του Ρωμιού, Παραλία Νίσσι, Λευκορωσικοί Σιδηρόδρομοι, Ούγγροι στη Σλοβακία, Κρέσι, Γλώσσες της Λευκορωσίας, Λευκός Οίκος (Μόσχα), Δυτική Ουκρανία, Μπεντέρ, Επαρχία Πετσέρι, Πανδημία COVID-19 στην Εσθονία, Γεωγραφία της Αρμενίας, Σοφία Τολστάγια, Ύμνος των Ρομά, Τακσίμ (πολιτική), Φαζίλ Οντέρ, Συμμαχία «Το Βήμα Μου», Λίμνη Ζαϊσάν, Περιφέρεια Κοστανάι, Σετομάα, Μουσουλμάνοι Ρομά, Γλώσσες της Ουκρανίας, Ρώσοι Ρομά, Νορβηγοί και Σουηδοί Ταξιδευτές, Βασίλειο του Αρτσάχ, Τουρκοκυπριακοί θύλακες, Κύπριοι πρόσφυγες, Τουρκοκυπριακή διάλεκτος, Κουρμπετιανή γλώσσα, Φρούριο του Σμεντέρεβο, Γεωγραφία της Σλοβενίας, Νίρεγκχαζα, Διαφθορά στην Αλβανία, Κριστίνα Μπρενκ, Αυτοκτονίες στο Καζακστάν, Άλπεις Κάμνικ-Σάβινια, Αϊσέ Σεϊτμουράτοβα, Μαγυαροποίηση, Έρζια, Χόβερλα, Ελληνοκύπριοι στην ΤΔΒΚ, Κυπριακή λογοτεχνία, Γενικό Σύστημα Υγείας, Γκριγκόρι Γιαβλίνσκι, Τερέκ, Σαμτρέντια, Ινγκουσέτιοι, Κισγιακμπίκα Μπαϊριάσοβα, Τουμπετέικα, Γιαμαντάου, Τάταροι της Σιβηρίας, Σερβομαυροβουνιακός ενωτισμός, Πολιτισμός της Γεωργίας, Λευκορωσική διασπορά, Λιποβάνοι, Χνκο Απέρ, Βίλις Λάτσις, Θανατική ποινή στην Εσθονία, Ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Αρμενίων, Χαΐκ, Σαϊμά, Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα «Αρμονία», Ναός Όλων των Θρησκειών, Κοινοβούλιο της Δημοκρατίας της Μολδαβίας, Εκρωσισμός της Λευκορωσίας, Σιμπίρακ, Όρη Στοουόβε, Στέτσακ, Ρώσοι στο Καζακστάν, Ρώσοι στην Ουκρανία, Ρωσική γλώσσα στην Ουκρανία, Ιβάν Φράνκο, Βίκτορ Τσόι, Εκπαίδευση στη Λετονία, Ατιράου, Μπριάνσκ, Δυτική Σιβηρική Πεδιάδα, Πεδιάδα της Ανατολικής Ευρώπης, Πολιορκία της Κλαυδιόπολης, Πολιορκία της Σωζόπολης, Μάχη του Δορυλαίου (1097), Μπαγιάν, Ουγγρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, Οικονομία της Βόρειας Μακεδονίας, Ουκρανική κουζίνα, Κυβέρνηση της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης, Παιχνίδια του Φιλιμόνοβο, Αντάνας Σνιέτσκους, Παρέλαση της Ημέρας της Νίκης στη Μόσχα, Λεόντινγκ, Κέτσκεμετ, Κόχτλα-Γιέρβε, Τενγκρισμός, Κυβέρνηση της Ουγγαρίας, Σελένγκα, Βιτάλι Κλίτσκο, Βιλιούι, Ρώσοι στη Γερμανία, Βιεννέζικο σνίτσελ, Τσεβάπι, Σολιάνκα, Ντόρις Ντράγκοβιτς, Σι, Βινεγκρέτ (σαλάτα), Φαρίντ Μαμάντοφ, Φριντερίκα Μπάγιερ, Ρομάν Προτάσεβιτς, Λουμινίτσα Ανγκέλ, Hari Mata Hari, Κάστρο της Λάρνακας, Γαλατική γλώσσα της Μικράς Ασίας, Ντάρια Σβάιγκερ, Μπογιάνα Σταμένοφ, Διαμάχη Κύπρου-Τουρκίας για τις θαλάσσιες ζώνες Άνταμ Ζαγκαγιέφσκι, Ρουμανική γλώσσα, Ρούβλι Υπερδνειστερίας, Αμπχαζία, Δυτική Αρμενία, Κράι Πριμόρσκι, Δημοκρατία της Τιβά, Όμπλαστ του Ορενμπούργκ, Όμπλαστ του Άστραχαν, Όμπλαστ του Ριαζάν, Όμπλαστ του Ταμπόφ, Όμπλαστ του Σμολένσκ, Κράι Υπερβαϊκάλης, Όμπλαστ της Σαχαλίνης, Αλβανική γλώσσα, Ουκρανοί, Λουσατιανός Νάισσε, Βόρεια Μιτρόβιτσα, Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Λευκορωσίας, Ούσμπα, Βλαντιμίρ Ιβάσκο
Apokats Πολωνοί, Ονομασίες της Πολωνίας, Πολωνία Α και Β, Πολωνικές φυλές, Λεχίτες, Βαλτικοί, Καθολική Εκκλησία στην Πολωνία, Επιχείρηση Υάκινθος, Εθνικό Μουσείο του Γκντανσκ, Εθνογραφικό Μουσείο της Κρακοβίας, Ιστορικό Αργυρορυχείο στο Ταρνόφσκιε Γκούρι, Τελευταίο Στάδιο, Βιβλίο του Χενρίκουφ, Η γη της επαγγελίας (μυθιστόρημα), Βιβλία του Γιάκομπ, Θέσπισμα του Κάλις, Ναβόικα, Ζόφια Ρίντετ, Ιρένα Κσιβίτσκα, Άννα Ραγέτσκα, Κλεμεντίνα Χοφμανόβα, Τέκλα Τερέσα Γουμπιένσκα, Σφιεντοσουάβα της Πολωνίας, Φραντσίσκα Θέμερσον, Μάρια Γκζεγκοζέφσκα, Μπαρμπάρα Σανγκούσκο, Μάρια Ντομπρόφσκα, Ζόφια Στριγένσκα, Γυναίκες στην Πολωνία, Αβαείο του Κσέσουφ, Μπολέσουαφ Λιμανόφσκι, Στανίσουαφ Πσιμπισέφσκι, Ταντέους Έστραϊχερ, Καζίμιες Προυσίνσκι, Culture.pl, Τρίπολη (Πολωνία), Manufaktura, Ζωολογικός Κήπος του Λοτζ, Χαράδρα του ποταμού Ντουνάγιετς, Τσι Κορόνι, Τσεκούρι του βοσκού, Αρχείο Ρίνγκελμπλουμ, Bank Millennium, Τσεζάρια Γιεντζεγιεβιτσόβα, Χριστιανισμός στην Αλβανία, Χριστιανισμός στο Κοσσυφοπέδιο, Ισλάμ στο Μαυροβούνιο, Ισλάμ στο Καζακστάν, Ισλάμ στην Κροατία, Ισλάμ στη Λετονία, Ισλάμ στην Τσεχία, Λιμάνι του Μπακού, Βιεννέζικο ψωμί, Μοναστήρι του Στούπλιε, Γενί Καλέ, Εθνικό Ολυμπιακό Στάδιο Ντίναμο (Μινσκ), Συμφωνία του Πρζίνο, Ευρώπη-Δημοκρατία-Εσπεράντο, Πούλβα, Κεμάλ Μοντένο, Χρίστο Σταμπόλσκι, Γιώργος Ευγενίου, Αγία Σάρα, Λουντμίλα της Βοημίας, Σιραρπί Ντερ Νερσεσιάν, Γεκατερίνα Γκάμοβα, Γιούλια Γκούσινα, Ιρένε Κοντάκη, Λία Όλγκουτα Βασιλέσκου, Εκατερίνε Γκαμπασβίλι, Γκρόζντανα Όλουγιτς, Σεμιχά Μπέρκσοϊ, Τιμράβα, Ζαϊνάμπ Μπιίσεβα, Έβα Σέκελι, Όλγα Σανφίροβα, Λουίζα Πέσιακ, Κάρμεν Κας, Μαρίζ Κεμάλ, Καμιανσκέ, Ελιζαβέτα Οστρόγκσκα, Οδός Πιοτρκόφσκα, Μάρια Γιουζέφα Σομπιέσκα, Μις Ουσάτεκ, Μεγάλη Μετανάστευση, Οικονομία ανεπάρκειας, Κατάργηση της δουλοπαροικίας στην Πολωνία, Διακήρυξη του Ποουάνιετς, Τουρισμός στην Πολωνία, Πριγκίπισσα Βάντα, Μπζεζίνι, Παστέρκα, Θρησκεία στην Πολωνία, Βιγκίλια, Παλαιά πολωνική γλώσσα, Περιοχή λιμνών στη Μαζουρία, Αλεκσάντρουφ Γούτσκι, Βοεβοδάτο Βαρμίας-Μαζουρίας, Βαρμιανοί, Μικοουάικι, Άννα Μπίκοντ, Άντα Φιγκιέρα-Σικόρσκα, Πόλα Γκογιαβιτσίνσκα, Ντζεβίτσα, Άννα Ντορότα Χσανόφσκα, Ζόφια Μπανιέτσκα, Μάρια Κοτάρμπα, Χαλίνα Σιμάνσκα, Μάρια Λουντβίκα Μπέρνχαρντ, Άννα Μπιλίνσκα-Μποχντανοβίτσα, Όλγκα Μποζνάνσκα, Άννα Καμιένσκα, Ζόφια Ρόμερ, Μπρονισουάβα Γιανόφσκα, Γκαμπριέλα Ζαπόλσκα, Χαλίνα Ποσφιατόφσκα, Ιζαμπέλα Τσαρτορίσκα, Καταζίνα Κόμπρο, Μάρια Βοντζίνσκα, Πολωνική Ακαδημία Λογοτεχνίας, Ζόφια Σεπτίτσκα, Χαλίνα Αμπράμτσικ, Αλίτσια Ιβάνσκα, Νέγρα, Γιουζέφα Γιοτέικο, Έβα Μαγέφσκα, Στανισλάβα Στάσα Ζάγιοβιτς, Ράινα Καμπάιβανσκα, Στάρι Σοντς, Άννα Μάρια Άντερς, Αλεξάντρα Κούζακ, Ντορότα Σέγκντα, Καταζίνα Γουανιέφσκα, Μάρια Κοβνάτσκα, Τερέσα Φέρεντς, Βάντα Μπουένσκα, Καταζίνα Μπρακόφσκα, Καζιμιέρα Μπουιβιντόβα, Παουλίνα Κουτσάλσκα-Ράινσμιτ, Ζόφια Ντασίνσκα-Γκολίνσκα, Άννα Βαλεντινόβιτς, Μάρια Σιμανόφσκα, Καταζίνα Γκροχόλα, Ιρένα Γιαρότσκα, Χελένα Μνισκούβνα, Γκένα Τάρτζελ, Τσετσίλια Πλάτερ-Ζίμπερκ, Ανιέλα Κούπιετς, Αλεξάντρα Ζιοουκόφσκα-Μποέμ, Άννα Ιβασκιέβιτς, Φραντσίσκα Σιμακόφσκα, Αλίτσια Μπαχλέντα-Τσούρους, Αγκνιέσκα Ντουντζίνσκα, Άννα Μάρια Χίνελ, Αλίνα Πιενκόφσκα, Κριστίνα Χοϊνόφσκα-Λισκιέβιτς, Βάντα Ζαμπουότσκα, Λουτσίνα Τσφιερτσακιεβιτσόβα, Μάρια Όλεχ, Κριστίνα Κραχέλσκα, Εθνικό Μουσείο του Βρότσουαφ, Τάγμα του Χαμόγελου, Εθνικό Μουσείο της Κρακοβίας, Κσίστοφ Κράφτσικ, Λιμνοθάλασσα του Βιστούλα, Σύνορα Πολωνίας-Ρωσίας, Αντικομμουνιστική αντίσταση στην Πολωνία (1944-1946), Μάχη της Τρεμπόβλα, Γιαγκιελόνιο Πανεπιστήμιο, Προσωρινή Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Πολωνίας, Ναυμαχία της Λιμνοθάλασσας του Βιστούλα, Πολωνικός-Οθωμανικός Πόλεμος (1672-1676), Σάντεκ, Βόλμπους, Ουνιέγιουφ, Μπιάουα Ράφσκα, Βάρτα (Πολωνία), Στρίκουφ, Πσέντμπους, Σουλέγιουφ, Ζίχλιν, Βιερούσουφ, Collegium Maius, Έγκλημα στην Πολωνία, Υγειονομική περίθαλψη στην Πολωνία, Γλώσσες της Πολωνίας, Τέχνη στην Πολωνία, Μάρτιν Ρέιμ, Βιτάλις Άσταφγεβς, Μάργκαρετ (τραγουδίστρια), Πολωνικός-Οθωμανικός Πόλεμος (1683-1699), Ρασάντ Σαντίγκοφ, Κάρελ Πομπόρσκι, Κολούσκι, Λέβαν Κομπιασβίλι, Σέιμ, Βέρα Γκεντρόιτς, Σέιμ του Βασιλείου της Πολωνίας, Ρούζα Πόμεραντς-Μέλτσερ, Άνια Ρούμπικ, Μαργαρίτα της Μασοβίας, Ζόφια Τσέσκα, Ιζαμπέλα Μίκο, Αντονίνα Χόφμαν, Πραξικόπημα του Μαΐου (Πολωνία), Σουκιενίτσε, Εθνικό Μέγαρο Πολιτισμού (Σόφια), Γουεντσίτσα, Σταρόστα, Γουάσκ, Σκιερνιεβίτσε, Εδαφικές αλλαγές της Πολωνίας αμέσως μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, Ινστιτούτο Εθνικής Μνήμης, Πολωνικός Λαϊκός Στρατός, Κατοχή της Πολωνίας (1939-1945), Ράιχσγκαου Βάρτελαντ, Γέφυρα Πονιατόφσκι, Κοινοβούλιο της Πολωνίας, Παμπιανίτσε, Οζόρκουφ, Γέζι Βετουλάνι, Κεντρική Πλατεία της Κρακοβίας, Πύργος του Δημαρχείου (Κρακοβία), Μιρόσουαφ Χερμασέφσκι, Οπότσνο, Ντομπζίτσα, Γιαρότσιν, Δικαιώματα του Μαγδεβούργου, Ιντελιγκέντσακτιον, Συνέδριο της Κρακοβίας, Ελζμπιέτα Τρέλα-Μάζουρ, Εστέρκα, Γιαν Ντουούγκος, Ντίσκο πόλο, Ζέλουφ, Βασιλική Οδός (Κρακοβία), Μαρίλα Ροντόβιτς, Φραντσίσεκ Σμουγκλέβιτς, Γουόβιτς, Ούστρον, Μουσείο Σουκιενίτσε, Κάλις, Γιοάννα Γκρουντζίνσκα, Γκνιέζνο, Ελεύθερη Πόλη της Κρακοβίας, Δρόμος του κεχριμπαριού, Πουότσκ, Βουαντίσουαφ Γουστσκιέβιτς, Πολωνική Στρατιωτική Οργάνωση, Γιαγκιελόνια Βιβλιοθήκη, Εκπαίδευση στην Πολωνία κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Δουκάτο της Μασοβίας, Εθνική Βιβλιοθήκη της Πολωνίας, Γεντζέγιουφ, Κσίστοφ Πεντερέτσκι, Ζακούσκι, Σχέσεις Αλβανίας-Πολωνίας, Σχέσεις Αφγανιστάν-Πολωνίας, Σχέσεις Ιράν-Πολωνίας, Σχέσεις Ιράκ-Πολωνίας, Σχέσεις Ινδονησίας-Πολωνίας, Σχέσεις Ισλανδίας-Πολωνίας, Σχέσεις Γεωργίας-Πολωνίας, Σχέσεις Αγίας Έδρας-Πολωνίας, Σχέσεις Εσθονίας-Πολωνίας, Σχέσεις Πολωνίας-Τσεχοσλοβακίας, Σχέσεις Πολωνίας-Τσεχίας, Σχέσεις Κύπρου-Πολωνίας, Σχέσεις Κούβας-Πολωνίας, Σχέσεις Κολομβίας-Πολωνίας, Σχέσεις Κίνας-Πολωνίας, Σχέσεις Πολωνίας-Χιλής, Σχέσεις Βραζιλίας-Πολωνίας, Σχέσεις Λευκορωσίας-Πολωνίας, Σχέσεις Βουλγαρίας-Πολωνίας, Σχέσεις Αρμενίας-Πολωνίας, Σχέσεις Αζερμπαϊτζάν-Πολωνίας, Σχέσεις Αυστραλίας-Πολωνίας, Σχέσεις Αργεντινής-Πολωνίας, Σχέσεις Νέας Ζηλανδίας-Πολωνίας, Σχέσεις Νότιας Κορέας-Πολωνίας, Σχέσεις Νιγηρίας-Πολωνίας, Σχέσεις Νότιας Αφρικής-Πολωνίας, Σχέσεις Πολωνίας-Ρουμανίας, Σχέσεις Μολδαβίας-Πολωνίας, Σχέσεις Περού-Πολωνίας, Σχέσεις Πολωνίας-Πορτογαλίας, Σχέσεις Μεξικού-Πολωνίας, Σχέσεις Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων-Πολωνίας, Σχέσεις Πολωνίας-Τουρκίας, Σχέσεις Πολωνίας-Ταϊβάν, Σχέσεις Κένυας-Πολωνίας, Σχέσεις Δημοκρατίας της Ιρλανδίας-Πολωνίας, Σχέσεις Νορβηγίας-Πολωνίας, Σχέσεις Ολλανδίας-Πολωνίας, Σχέσεις Μαλαισίας-Πολωνίας, Σχέσεις Πολωνίας-Τανζανίας, Σχέσεις Γιουγκοσλαβίας-Πολωνίας, Σχέσεις Ουρουγουάης-Πολωνίας, Σφιεντοσουάβα, Σχέσεις Αυστρίας-Πολωνίας, Σχέσεις Πολωνίας-Σουηδίας, Σχέσεις Βενεζουέλας-Πολωνίας, Σχέσεις Ισπανίας-Πολωνίας, Πολωνική Επιτροπή Εθνικής Απελευθέρωσης, Προσωρινή Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, Βουοντζίμιες Τσιμοσέβιτς, Δίκη των Δεκαέξι, Πολονέζκεου, Τριετές Σχέδιο (Πολωνία), Ζντούνσκα Βόλα, Γκαβριίλ Ιλιζάροφ, Μπίτομ, Ταντέους Μπουρ-Κομορόφσκι, Βάουμπζιχ, Ζάμπζε, Γκόζουφ Βιελκοπόλσκι, Γκουόβνο, Μπιελάβα, Μπιέλσκο-Μπιάουα, Μπόλκουφ, Λούμπιν, Μέλχιορ Βανκόβιτς, Χόινουφ, Τσιμπίνκα, Ντρεζντένκο, Κάρπατς, Σχέσεις Πολωνίας-Σερβίας, Ζομπκοβίτσε Σλόνσκιε, Ζαγκουέμπιε Βάουμπζιχ, Λεόπολντ Οκουλίτσκι, Τσεμπνίτσα, Συμβούλιο των Χωρών της Βαλτικής Θάλασσας, Σχέσεις Ινδίας-Πολωνίας, Σφιντνίτσα, Τίχι, Τόζιμ, Σχέσεις Ισραήλ-Πολωνίας, Ραντόμσκο, Ράβα Μαζοβιέτσκα, Βοεβοδάτο Λούμπους, Ενωμένη Δεξιά (Πολωνία), Στανίσουαφ Βοϊτσεχόφσκι, Βουαντίσουαφ Ρατσκιέβιτς, Αούγκουστ Ζαλέσκι, Γιούζεφ Τσιρανκιέβιτς, Ρίσαρντ Κατσορόφσκι, Μάρεκ Μπέλκα, Αρένα Τόσε Προέσκι, Συμφωνία Σικόρσκι-Μάισκι, Πολωνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, Νόβα Σουλ, Οουάβα, Αμνηστία για τους Πολωνούς πολίτες στη Σοβιετική Ένωση, Robotnik (1894-1939), Άνοιξη (πολιτικό κόμμα), Νομοθεσία πολωνικής ιθαγένειας, Φυλακή Μπερέζα Καρτούσκα, Πολωνικό αλφάβητο, Μπάρτος Μπερεσίνσκι, Γιάκουμπ Μόντερ, Πιοτρ Ζιελίνσκι, Κάμιλ Γκλικ, Σχέσεις Λιθουανίας-Πολωνίας, Γιαν Μπεντνάρεκ (ποδοσφαιριστής), Πρωτοβουλία Τριών Θαλασσών, Λεγκνίτσα, Τσενστοχόβα, Γιούζεφ Χεουμόνσκι, Μείζων Πολωνία, Μετανάστευση από την Πολωνία μετά την ένταξη στην ΕΕ, Αντόνι Ζίγκμουντ, Ιγκνάτσι Ντομέικο, Μιχαήλ Σεντιβόντζιους, Μαξ Φάκτορ, Κάρολ Κουρπίνσκι, Μικόουαϊ Ρέι, Γκόστιν, Νέα Πολωνία, Σαμοτούουι, Λιπκάνοι Τάταροι, Γέζι Αντζεγιέφσκι, Ιγκνάτσι Κρασίτσκι, Βομβαρδισμός του Φράμπολ, Τσεμπίνια, Ναζιστικά εγκλήματα κατά του πολωνικού έθνους, Διεθνές Αεροδρόμιο Κρακοβίας «Ιωάννης Παύλος Β΄», Αυστροπολωνικός Πόλεμος, Σταρόγκαρντ Γκντάνσκι, Βοεβοδάτο Κάτω Καρπαθίων, Βασιλική Πρωσία, Βιελίτσκα, Αεροδρόμιο Βρότσουαφ «Νικόλαος Κοπέρνικος», Στρατόπεδο συγκέντρωσης Ποτουλίτσε, Διεθνές Αεροδρόμιο Κατοβίτσε, Διεθνές Αεροδρόμιο Λούμπλιν, Πολωνικός Εσωτερικός Στρατός, Βοεβοδάτο Κουγιαβίας-Πομερανίας, Smartwings, Μεσαιωνική Πόλη του Τόρουν, Αντρίι Λούνιν, Μάργκο Ντίντεκ, Στρατός του Δουκάτου της Βαρσοβίας, Βάντα Γκερτς Ζγκιες, Γιούζεφ Πιουσούτσκι, Πολωνική-Λιθουανική Κοινοπολιτεία, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Λαϊκή Δημοκρατία της Πολωνίας
Glorious 93 Φλορίν Σαλάμ, Σημαία των Ρομά, Ζακαριδική Αρμενία, Ιρίνα Ρατουσίνσκαγια, Άννα Ρασπούτινα, Ιστορία του Μαυροβουνίου κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, Σεμίχ Εζακτσά, Νουριγιέ Γκιουλμέν, YARSAV, Θέατρο της Αλικαρνασσού, Ελαιούσα Σεβαστή, Τρεμιθούς, Λιμενία Ιδάλιον
Σαμουράι Τουρκική Διαστημική Υπηρεσία, Χρηματιστήριο της Μπάνια Λούκα, Ο Κουρέας της Σιβηρίας, Εθνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα της Ρωσίας, Εθνική Ενότητα Ρωσίας, Σλαβοφιλία, Γεωργία στην Αλβανία, Πανδημία COVID-19 στη Βουλγαρία, Εμπάργκο κατά της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, Γεωργία στη Λευκορωσία, Γεωργία στην Αρμενία, Οικονομία της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, Ίδρυμα κατά της διαφθοράς, Πανδημία COVID-19 στην Κροατία, Γεωργία στην Εσθονία, Κολεκτιβοποίηση στη Ρουμανία, Αλεξάντρ Μπαρκάσοφ, Λεονίντ Σομπόλεφ, Ντράγκαν Τσάνκοφ, Νέος Οικονομικός Μηχανισμός, Δημογραφία της Αλβανίας, Κομμουνιστικό Κόμμα του Αζερμπαϊτζάν (1993), Εκπαίδευση στη Ρωσία, Οικονομία της Λιθουανίας, Εμπορία ανθρώπων στο Καζακστάν, Εθνική Τράπεζα της Κροατίας, Εμπορία ανθρώπων στο Κοσσυφοπέδιο, Διεθνές Αεροδρόμιο του Καζάν, Τράπεζα της Αλβανίας, Τράπεζα της Λετονίας, Εμπορία ανθρώπων στη Μάλτα, Βέρα Πόποβα, Ευγενία Ομπράτσοβα, Μαρία Ζαχάροβα, Όλγκα Ροντιόνοβα, Τατιάνα Γκολίκοβα, Ζοράνα Μιχαΐλοβιτς, Εμπορία ανθρώπων στο Μαυροβούνιο, Μπάρμπαρα Μπλίντα, Σόνια Χάμερσμιντ, Ιρένα Βούγιοβιτς, Οξάνα Μαρκάροβα, Βέσνα Μπράτιτς, Ελληνοκυπριακός εθνικισμός, Βέντια Μπαρούτ, Αλένα Σιλέροβα, Σιμπέλ Σιμπέρ, Νερίμαν Καχίτ, Υπόθεση δηλητηρίασης του Αλεξέι Ναβάλνι, Αποθέματα πετρελαίου στη Ρωσία, Εμπορία ανθρώπων στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Πρόσβαση σε δημόσια πληροφόρηση στην Ουκρανία, Πρόσβαση σε δημόσια πληροφόρηση στη Σλοβενία, Άνγκελα Βόντε, Βίντα Τόμσιτς, Λιούμπιτσα Ασέβσκα, Μπάια Παταράια, Έλενα Βάλκοβα, Λέο Κούνας, Εκστρατεία κατά της διαφθοράς στη Ρωσία, Ρεγγίνα Ούλμαν, Εκατερίνα Άρμπορε, Ισαβέλλα Μαγκόεβα, Όλγκα Ρομάνοβα, Άννα Μπάρκοβα, Δημαρχείο του Ροστόφ, Εθνικό Μουσείο της Δημοκρατίας του Μπασκορτοστάν, Μουσείο Πολιτισμού των Ρομά στο Βελιγράδι, Γιούρι Οσμάνοφ, Γιαν Σκάλα, Δημητράνα Ιβάνοβα, Βουλγαρική μαφία, Ένωση Εσπεράντο της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Βλαντίμιρ Ριάμποφ, Σουάτ Ντερβίς, Αϊσέ Μπιρκάν, Ουράνι Ρούμπο, Τερέζα Νοβάκοβα, Ντράγκα Ντεγιάνοβιτς, Γελένα Ντιμιτρίεβιτς, Γελένα Σκέρλιτς Κόροβιτς, Καταρίνα Μίλοβουκ, Μπιλιάνα Γιοβάνοβιτς, Ζαράνα Πάπιτς, Ζόριτσα Μρσέβιτς, Άνα Τάσιτς, Γελένα Ντούροβιτς, Σβετλάνα Βέλμαρ-Γιάνκοβιτς, Μαρίνα Μπλαγκόγιεβιτς, Ουκρανική μαφία, Ουκρανοί ολιγάρχες, Ιστορία της Ρωσίας (1991 – σήμερα), Οξάνα Σάτσκο, Μαργκαρίτα Τέρεχοβα, Ρωσικός κινηματογράφος, Έγκλημα στη Μολδαβία, Ρωσική κουζίνα, Θεωρίες συνωμοσίας στην Τουρκία Γεωργία στο Αζερμπαϊτζάν, Οικονομία της Ουγγαρίας, Οικονομία της Σλοβενίας, Οικονομία της Κροατίας, Καίτη Στεφανίδου, Λουκία Νικολαΐδου
Πασκάλ Ζόγκρι Παονία, Διαδηλώσεις στο Κράι Χαμπάροφσκ (2020), Ερυθρόλευκη σημαία της Λευκορωσίας, Αυτοκινητόδρομος Α2 (Ρουμανία), Μουσικό Σχολείο Τσαϊκόφσκι του Ερεβάν, Φυλακή του Μπουρέλ, Κάνναβη στην Βόρεια Μακεδονία Συμμετοχή εκτός του διαγωνιστικού τμήματος
Pavlos1988 Γιοάνα Γιούζβικ, Κονστάντι Πλισόφσκι, Μαρίνα Κιλίπκο, Λίρι Γκέρο, Χακόμπ Χοβνατανιάν, Βαχράμ Αλαζάν, Αβέτ Αβετισιάν, Μκριτς Μπεσικτασλιάν, Αλεξάντρ Χατισιάν, Σαρτανάς, Ιγκνάτσι Ότσιεβιτς, Μάγια Μιχάλινετς-Ζίνταρ, Λιρί Μπελισόβα, Ιβάν Κόπετς, Ειρήνη Παναγή-Τσουλλή, Αμβρόσιος Ποδομπέδωφ, Αντρέι Μπίτοφ, Ντάρκο Μίλιτσιτς Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Γκοκχάν Ζαν, Κώστας Καϊάφας, Μεχμέτ Τοπούζ, Σουλεϊμάν Ντεμολάρι
Horizons14 Η Πόρτα, Ζαν Παριζό ντε Λα Βαλέτ, Ιστορία της Μάλτας, Πολιορκία της Μάλτας (1565), Ιστορία της Ουγγαρίας πριν από την Ουγγρική κατάκτηση, Underground, Εθνικά σύμβολα της Σερβίας, Βλαντιμίρ Βετρόφ, Σοφία Αλεξέγιεβνα της Ρωσίας, Λέο Περούτς, Οτάρ Ιοσελιάνι, Γκούσταβ Μέιρινκ, Γκαλίνα Βισνέφσκαγια, Ταμάρα Καρσάβινα, Πλοία των φιλοσόφων, Ανατόλ Λίτβακ, Βέρα Μούχινα, Λιουντμίλα Ουλίτσκαγια, Εκπαραθύρωση της Πράγας (1618), Φαΐνα Ρανέφσκαγια, Μαρία Φαουστίνα Κοβάλσκα, Ιβάνα Μπρλιτς-Μαζουράνιτς, Χέρμαν Ούνγκαρ, Κονσταντίν Κορόβιν, Αλεξέι Σαβράσοφ
Apostolos Petros Φορολογία στην Αλβανία, Φλώρα Μαρτιροσιάν, Όλγκα Βίσινγκερ-Φλόριαν, Θέατρο στο Αζερμπαϊτζάν, Μακεδονικός Σταυρός, Πινακοθήκη Χαλ'ας Κουν, Μνημείο της Επανάστασης (Κοζάρα), Παλαιό Μουσικό Λύκειο (Ρούσε), Γεωργιανή καλλιγραφία, Ιβάν Αλεξίβιτς Καλίνκιν, Λιμάνι Μούουγκα, Εγκυκλοπαίδειες στην Εσπεράντο, Ντόμπρα (μουσικό όργανο), Μπαλέτο του Κοσσυφοπεδίου, Εκκλησία Αγίου Νικολάου (Νιν), Αραμπαχμέτ Τζαμί, Άστριντ Ίβασκ, Εθνική Όπερα και Μπαλέτο της Λευκορωσίας, Τζόνας Μέκας, Βίλλα Παρίζιο, Τζοβάννι Μπόνα ντε Μπολίρις, Ραμπίγκα Κουσάεβα, Ιζαμπέλα Μπασμάκοβα, Άλφρεντ Ρεντλ, Βασίλ Μπαρβίνσκι, Αλάτι της Μαύρης Γης, Μουσική των Ρομά, Λάουρα Κόντρουτσα Κόβεσι, Αγκιστρωμένος στο Παιχνίδι, Κονσταντίν Ντανίλ, Εθνική και Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας, Αλμπίν Μπρουνόβσκι, Άντα Σκερλ, Άλβιν Μίττας, Κριμαϊκή Tαταρική κουζίνα, Kazan Helicopters, Ντενίζ Τεκίν, Ζυθοποιείο Σταροπράμεν, Σπήλαιο Σπανάγκελ, Κεντρικός Καθεδρικός Ναός των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, Βλάντισλαβ ο Γραμματικός, Παλάτι του Μπαχτσισαράι, Μίλαν Μιλοβάνοβιτς (ζωγράφος), Τράπεζα της Γεωργίας, Η Κρήνη του Μπαχτσισαράι, Γκόραν Πασκάλιεβιτς, Μεχμέτ Αζίζ, Ντουσάνκα Σίφνιος, Ελένα Φουριάσε, Μπέμπι Ντολ, Αυστριακά Μουσικά Βραβεία Αμαντέους, Μαρία Μπακάλοβα, Αβραάμ της Βουλγαρίας, Αμβρόσιος της Όπτινα, Κάιντο Κάμα, Τζορτζ Μπράμγουελ Ίβενς
ΖῷονΠολιτικόν Φλόριτσα Μπαγκντασάρ - Άνα Πάουκερ - Σβετλάνα Τομά
MianMianBaoBao Ετυμολογία Εσπεράντο, Ορθογραφία Εσπεράντο, Κατάλογος πολιτικών κομμάτων του Κοσόβου, Θρησκεία στη Μολδαβία, Θρησκεία στη Σλοβενία, Ισλάμ στην Ουκρανία, Διασπορά των Τατάρων της Κριμαίας, Γλωσσικό Ζήτημα (Μάλτα), Λαϊκό Κόμμα του Καζακστάν, Κόμμα Εθνικής Ανεξαρτησίας του Αζερμπαϊτζάν, G99, Ευρωπαϊκό Κόμμα της Αρμενίας, Φιλελεύθερο Κόμμα Μακεδονίας, Νότια Εσθονική γλώσσα, Το Κόμμα Μας, Κίνημα για Δικαιώματα και Ελευθερίες, Νταβίντ Μπακράτζε, Κατάλογος πολιτικών κομμάτων της Εσθονίας, Πράσινοι Εσθονίας, Κατάλογος πολιτικών κομμάτων της Κροατίας, Κυπριακός Εθνικισμός, Ανάπτυξη/Υπέρ!, Κατάλογος πολιτικών κομμάτων της Λιθουανίας
Πευκο Άννελι Οττ, Σβετλάνα Μιχαΐλοβνα Κούντελιχ, Στέλα Ποπέσκου, Μπεσιάνα Κανταρέ
Niki81 Εκκλησία του Ντράζοβτσε, Κόλπος του Τάλιν
MARKELLOS Γιάνκο Ματούσκα Συμμετοχή εκτός του διαγωνιστικού τμήματος
Ρέντα ◦•●◉✿ Κόμμα Δράσης και Αλληλεγγύης, Συμμαχία ΣΩΤΗΡ–ΚΕΕΑ 2020, Κόμμα «ΣΟΡ», Πολωνία 2050, Off Festival, EXIT Festival, Ράνκο Κριβοκάπιτς
JadeAlas Αγκνες Οστολικάν, Ντέλια Γκριγκόρι, Άνκα Κρίζμανιτς, Βαλντέτε Ιντρίζι, Ελιζαβέτα Στεκολνίκοβα, Κλάρα Ζαμένχοφ, Ενέ Έργκμα, Εβγένι Βλαντιμίροβιτς Τσετβέργκοφ, Γκιουρτζού Χατούν, Έλενα Ποπτοντόροβα, Ξένια Μιλίτσεβιτς, Μαρί Καλκούν, Άνα Κολόβιτς Λεσόσκα, Ελισαβέτα Μουκασέι, Σαχίμπα Γκαφάροβα, Ραβέσα Λέσι, Ρεγγίνα Γκαζαριάν, Νίνα Ντουντάροβα, Φιλίππα Σάββα, Μαριέττα Μπλάου, Ζόσκα Βέρας, Ρεγγίνα Εζέρα, Γκιντάρε Σκάιστε, Σύνθια Τέρνερ, Ντίβνα Βέκοβιτς, Εκατερίνα Κοβαλέβσκαγια, Οξάνα Λυνίβ, Μαρία Βίτεκ, Γκουλνάρα Μπεκίροβα, Μίνα Βίτκοτζ, Μπράνκιτσα Μιχαΐλοβιτς, Ζίλια Βαλέεβα, Πολυξένα Σισκίνα-Ιαβέιν, Καταρίνα Ιβάνοβιτς, Χάνα Πονίτσκα, Μίνκα Γκόβεκαρ, Σααντέτ Εζκάν, Χανούμ, Τουρκάν Σεϋλάν, Μπεχιτζέ Μποράν, Αφέτ Ινάν, Φεργιάλ Εζέλ, Νικολάι Μερκούσκιν, Αρτυόμ Ζντούνοφ, Καρολίνα Έικ, Κράμπατ, Λεοπόλδος Σέφερ, Γιόχαν Κρούγκερ, Εθνικός ύμνος Σορβίας, Κάντρι Βεσέλι, Σετέλα Στάινμπαχ, Αΐσα Μπίμπι, Ρεγκελίντα, Μαρία Μπουτίνα, Άννα Τσάπμαν, Βέρα Μίλλερ, Σχολή μαθημάτων Γκεριέ, Σχολή μαθημάτων Μπεστούζεφ, Ντούμπραβκα Σούιτσα, Ντομίνικ Ράινερ Ραντζίβιου, Νατάλια Αρσινίεβα, Μόνικα Χέρτσεγκ, Τζανάν Γκιουλού, Χερανούς Αρσακιάν, Έλενα Λάτσκοβα, Μίρα Αλέτσκοβιτς, Μαρί Λαλκόβα, Καρέλ Σαμπίνα, Τερέζε Κομοντίνι Κάκια, Μιρέλα Ιβάνοβα, Βίτζλαβ Χάλεκ, Ελίσκα Κρασνόχορσκα, Καρολίνα Σβέτλα, Μάχη του Μοναστηριού των Αγίων Αποστόλων, Βαντζέλ Μέκσι, Κοσταντίν Κριστοφορίδη, Αντρομάκι Τζέρτζι, Αλί Καριμλί, Ίντικαμ Αλίγιεφ, Ζαρίφα Αλίγιεβα, Ζαρίφα Σαουτίεβα, Σβετλάνα Γκανούσκινα, Κέντρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Βιάσνα, Αλές Μπιαλιάτσκι, Χάνα Καναπάτσκαγια, Χελένα Ρασιόβα, Καΐσα Ατακάνοβα, Μαρία Κολεσνίκοβα, Μαξίμ Ζνακ, Όλγκα Κοβάλκοβα, Πυρηνική ενέργεια στο Καζακστάν, Κατσιαρίνα Μπορίσεβιτς, Ντάρια Τσούλτσοβα, Κατσιαρίνα Αντρέεβα, Νέλα Χασανμπέγκοβιτς, Γελισαβέτα Νάτσιτς, Λίντια Ντιμκόφσκα, Εκατερίνα Πέτροβα Γιοσίφοβα, Μιρ-Γιαμ, Στέβαν Γιακόβλιεβιτς, Φαρίζα Ονγκαρσίνοβα, Γιαντβίγκα Βαϊσοτζάνσκα, Φουσούν Κιοκσάλ, Χαντίτζα Μεχμέντοβιτς, Ταμάρ Ιβέρι, Νόρα Νατζαριάν, Μαρία Ελεονόρα του Βιντ, Ντονίκα Καστριώτη, Βελή Πασάς, Σαντζάκι του Αυλώνα, Ελίζα Σπιροπάλι, Ρουντίνα Χατζντάρι, Μιλένα του Μαυροβουνίου, Βασίλιγια Βούκοτιτς, Πέταρ Βούκοτιτς, Βάιολετ Γουέγκνερ, Οφελιά Χαμπαρντζουμιάν, Φατιμά Σολτάν, Ζοζεφίνα Τοπάλι, Κίρα Γκρούνμπεργκ, Χέρτα Ρεγγίνα Λένγκ, Ελεονόρα Ρόις τσου Κέστριτς, Άννα των Βασαράβων, Άννα της Βλαχίας, Κλάρα Ντομποκάι, Κοσάρα, Ιωάννης Χρυσέλιος, Περσίντα Νενάντοβιτς, Αουρόρα Πάβλοβνα Ντεμίντοβα, Ντράγκα Μασίν, Ναταλία της Σερβίας, Λιούμπιτσα Βουκομάνοβιτς, Κύρα-Μαρία (σύζ. Ιβάν Σισμάν), Γιελένα Γιάκσιτς, Ευφροσύνη της Βουλγαρίας, Ιουλία Ουνιάδη ντε Κέτελι, Καταρίνα Κονσταντίνοβιτς, Μαρία Ναρύσκινα, Σοφία Ραζουμόφσκαγια, Άνκα Ομπρένοβιτς, Αντούν Μιχάνοβιτς, Άννα Λοπούχινα, Νατάσα Αντόνοβα, Λιούπκα Ντζουντέβα, Σοφία Τρέντσοφσκα, Σεχαντέτ Μεκούλι, Κάτιτσα Κουλάβκοβα, Κουμανκάτα, Ντόντολα, Στάκα Σκεντέροβα, Γιεκατερίνα Νελίντοβα, Ινστιτούτο Σμόλνυ, Κλάρα Ιζαμπέλα Πάκοβα, Νατάλια Λοπούχινα, Ελζμπιέτα Σιενιάφσκα, Μίλιτσα Στογιαντίνοβιτς-Σρπκίνια, Ευσταθία Άρσιτς, Καταρίνα Σρατ, Ροζίκα Ρόθτσιλντ, Βαρόνη Μαρία Βετσέρα, Μίτσι Κασπάρ, Ελισάβετ Τρουμπέτσκαγια, Μητέρα της Εστίας, Ουμάι Πρέντε, Ζιναΐντα Βολκόνσκαγια, Νταϊάνα Ντερ Χοβανεσιάν, Αλεξάνδρα Πίστολκορς, Γκάμπιζα, Αλεξάντρα Μπρανίτσκαγια, Βαρβάρα Γκολίτσινα, Πρασκόβια Μπρους, Σοφία Εστερχάζυ, Πολίν φον Κένιγκσεγκ, Μαρία Καρολίνα φον Φουκς - Μόλαρντ, Άννα Προτάσοβα, Μαρία Γκολίτζυνα, Ελιζαβέτα Βορόντσοβα, Μαρία Καντεμίρ, Μαρία Άννα Μότσαρτ, Έλενα Κανταρέ, Ζέχρα Σάγιερς, Κωστάντζα Μότσαρτ, Ελίζα Ρατζιβίου, Έντιθ "Ντίθα" Μόζερ, Μαρία Τεμριούκοβνα, Μαρίνα Μνίσεκ, Εμίλιε Λουίζε Φλέγκε, Μαριάμ του Βασπουρακάν, Μπορένα της Αλανίας, Άλντα της Αλανίας, Γκριγκόρι Ποτέμκιν, Μούρα Μπάντμπεργκ, Λίβια Γιαρόκα, Μίκα Τοντόροβιτς, Βερόνικα Τσέπκαλο, Ουρσούλα Μεγιέριν, Αλεξάνδρα Αλμπεντίνσκαγια, Άννα Τιουτσέβα, Γιεκατερίνα Αλεξέγιεβνα Ντολγκορούκοβα, Iρίνα Πάλεϊ, Πριγκίπισσα Όλγα Πάλεϊ, Μαρία Τσογκλόκοβα, Μαρία Ρουμιάντσεβα, Μαύρα Σουβάλοβα, Άννα Βορόντσοβα, Γκουν Άνα, Ανίλα Ντενάι, Ζακίντα του Μπάρι, Γκριγκόρι Ορλώφ, Αλεξάντρα Σεβτσένκο, Νίνα Μπαγκίνσκαγια, Νατάσα Κάντιτς, Μπιλιάνα Πλάβσιτς, Νατάλια Ποκλόνσκαγια, Νατάλια Κοτσάνοβα, Κάντρι Σίμσον, Βιέρα Γιούροβα, Αντίνα Βαλεάν, Έλενα Ντάλι, Οκρεστίνα
Politicslover2
Dianeira Το κρυφό παλάτι του Πούτιν, Αστεγία στη Ρωσία, Κεντρικές ρωσικές διάλεκτοι, Πόλεμος τιμών του πετρελαίου του 2020, Αμυντική βιομηχανία της Ρωσίας, Λιμάνι του Σότσι, Παγετώνας Κόλκα, Φυσικό καταφύγιο Όκα, τουρκική κουζίνα Κυπριακή κουζίνα, Ρωσική κουζίνα Συμμετοχή εκτός του διαγωνιστικού τμήματος
Geraki Πάγια Γιοβάνοβιτς εκτός του διαγωνιστικού τμήματος
Avacalop Βιτόμιλ Ζουπάν, Ρίχαρντ Γιάκοπιτς, Μάχη του Κολουμπάρα, Λάζα Λαζάρεβιτς, Λίντια Κουλικόφσκι, Νικούσορ Νταν, Φυσικό πάρκο Κόραμπ-Κόριτνικ, Πανεπιστήμιο του Μαυροβουνίου, Εθνική Βιβλιοθήκη της Σλοβακίας, Ντούσαν Γιούρκοβιτς, Επιστήμες και τεχνολογία στην Αλβανία, Νομική Σχολή, Πανεπιστήμιο Τιράνων, Κίριλ Μπρατάνοφ, Κορυφή Κομ, Άννα Σρσεν, Ericsson Nikola Tesla, Γκριγκόρ Γκουρζαντιάν, Τζοζεφίν Σβόμποντα, Φαράγγι Λόιτας, Αυστριακό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μνημείων, Γιόντοκ Φινκ, Χίλντε Τσίμερμαν, Λούντβιχ Τουίλα, Κέντρο Διαλόγου KAICIID, Τερέζ Σλέσινγκερ, EUMIG, ASFiNAG, Μαργκαρέτα Σράμποκ, Κυκλώνας Χέρβαρτ, Λαουριάκουμ, Κυβέρνηση Μπίρλαϊν, Ρόζα Βελτ-Στράους, Άντελαϊντ Κόφλερ, Ö1, Anna F., Tanec, Μπαλάμπαν, Ταρ, Ο πύργος της παρθένου, Λεϊλί και Μετζνούν, Μιρ Μοσούν Ναβάμπ, Μαυσωλείο Μπαρντά, Προστατευόμενος ιστορικός και αρχαιολογικός χώρος Σούσα, Σπήλαιο Ταγκλάρ, Σπήλαιο Αζίκ, Χρυσωρυχείο Ζοντ, Νεφτ Ντασλάρι, Σιδηροδρομική γραμμή Αστάρα-Ραστ-Καζβίν, Γλώσσες του Αζερμπαϊτζάν, Αλακμπάρ Μαμάντοφ, Γιούσιφ Μαμανταλίγιεφ, Μπεκίρ Τσομπάν-ζαντέ, Καθεδρικός της Αγίας Σοφίας στο Πολότσκ, Ναός της Γεννήσεως της Θεοτόκου στη Μουραβάνκα, Pesniary, Belshina, Belavia, MAZ-215, ACSM-321, Ραντόνιτσα, Κουραπάτι, Λίτβιν, Δεσιτιάτες, Στάνακ, Μπόζα (ποτό), Σουλγκούνι, Ναός Κοίμησης της Θεοτόκου, Μπουντσλάου, Κόκκινη Εκκλησία, Λευκορωσική λογοτεχνία, Ναπολέων Όρντα, Εθνικό Πάρκο Μπελοβέσκαγια Πούσκα, Βαλτότοπος Πινσκ, Λεωφόρος Νικητών (Μινσκ), Θανατική ποινή στη Λευκορωσία, Βιτάλι Κουτούζοφ, Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σεράγεβο, Ντονουσλάβ, Σεΐτ Ταϊρόφ, Τεϊφούκ Αμπντούλ, Αλί Αλίεβ, Ιβάν Λάκοβιτς Κροάτα, Μεταστάσεις, Γκργκα Νόβακ, Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Λευκορωσίας, Επιβατικό λιμάνι του Τάλιν, Eesti Raudtee, Κατασκευαστική Εταιρεία Kreenholm, Έρκι Νουλ, Εσθονική Ακαδημία Καλών Τεχνών, Εσθονικό Πανεπιστήμιο Βιοεπιστημών, Εσθονική Μουσική και Θεατρική Ακαδημία, Άνε Βέσκι, Αυστηρά προστατευόμενη περιοχή Ρίτσα, Λίμνη Χελώνα, Εθνικό Πάρκο Μπορζόμ-Χαραγκουαλί, Τράπεζα TBC, Λιμάνι του Πότι, Σιδηροδρομικός σταθμός Τιφλίδας, Διεθνής Αερολιμένας Τιφλίδας, Έλεκ Μπένεντεκ, Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας (Καζακστάν), Μπρεζόβιτσα, Λάιμα Βαϊκούλε, Αντανάς Σκέμα, Πύργος Ντουέρχα, MREN, Ημέρα Ανεξαρτησίας (Βόρεια Μακεδονία), Μουσείο Μεταλλωρυχίας Γκουίντο, Bancorex, Ευτυχισμένοι Μαζί (ρωσική τηλεοπτική σειρά), Σρέτεν Στογιάνοβιτς, Τίβανταρ Τσόντβαρι Κόστκα, Μίκι Μούστερ, Άνυδρο καλοκαίρι, Όλεχ Βίνικ, Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, Προστατευόμενος βιότοπος Μπασκιρίας, Η μοίρα ενός ανθρώπου (διήγημα), Μουσείο Παλιάς Ερζεγοβίνης, Ταταρικό Ακαδημαϊκό Θέατρο Γκαλιασγάρ Καμάλ, Βλαντιμίρ Μινέεφ, Λογοτεχνία Εσπεράντο, Ο καιρός των τσιγγάνων, Άλοις Αντρίτζκι, Γιάαν Καπλίνσκι, Μαύρη γάτα, άσπρος γάτος, Μόντο, Μέλι (ταινία του 2010), Ο ληστής (ταινία του 1996), Σίβας (ταινία), Τρεις πίθηκοι, Η άγρια αχλαδιά, Οι γάτες της Κωνσταντινούπολης
Nikos1nikos1 Μπεατρίς Οχανεσιάν, Τζαμί του Ζάγκρεμπ, Σύνοδοι του Σπλιτ, Εθνικό Πάρκο Ντάιτι, Μοναστήρι του Ρόιττε, Τζαμί Σαραγιονού, Φρίντριχ Τσάντερ, Εθνικό Πάρκο Σλίτερε, Πολς Στράντιντς, Σακίνα Αλίεβα, Μαξίμ Τανκ, Σβετλάνα Καλίνκινα, Παλούτα Μπαντούνοβα, Αλιένα Ανίσιμ, Ντλάμποκα (ποταμός), Νατάσα Γιόνοσκα, Ιστορικό Εθνικό Πάρκο Τρακάι, Κερνάβ, Στάσυς Γκιρένας, Χίλιε Μουρέλ, Ενρίκο Μίτσι, Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης της Ιταλίας (Βαλέτα), Νησί του Αγίου Παύλου, Μπίτσε Μίτσι, Μαρία Τερέζα Νούτσο, Χριστιανικά τατουάζ στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Ιταλοί της Κροατίας, Ισλάμ στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Ίβιτσα Ντίκιτς, Πέταρ Κότσιτς, Σρέτεν Ασάνοβιτς, Αντρέι Νικολαΐδης, Φυσική και πολιτιστικοϊστορική περιοχή του Κότορ, Μνημείο στο Σαλαβάτ Γιουλάγιεφ, Ιλντάρ Αμπντραζάκοφ, Βέρα Ίνμπερ, Όλγα Σκαμπέεβα, Λαρίσα Ποπουγκάεβα, Γιελένα Μασιούκ, Γιεκατερίνα Βοροντσόβα-Ντάσκοβα, Ιρίνα Σκόμπτσεβα, Τατιάνα Αφανάσιεβα, Λουντμίλα Πετρουσέφσκαγια, Ίντα Ρουμπινστάιν, Εκατερίνα Μαξίμοβα, Γκεόργκι Ομπρέτενοφ, Μπογκντάν Φίλοφ, Οικία Κορντοπούλοφ, Γκεόργκι Στράνσκι, Γενέθλιος οικία του Αντόν Τσέχωφ, Παλάτι του Αλεξάνδρου Α΄, Εκκλησία Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι (Νοβοτσερκάσκ), Νικολάι Πογκόντιν, Βλαντιμίρ Πετλιάκοφ, Βίκτωρ Γκλούσκοφ, Μπόρις Ποντόλσκι, Λεονίντ Σεντόφ, Ρούντολφ Σαμοϊλόβιτς, Ιβάνε Τζαβαχισβίλι, Ακάκι Σανίντζε, Ντιμίτρι Ουζνάτζε, Φάσις (πόλη), Χρυσή Εποχή της Γεωργίας, Λεκιανόμπα, Χάτια Μπουνιατισβίλι, Τατιάνα Μοκσάνοβα, Μπότοντ Ρόσκα, Γκαουντιόπολη, Λάγιος Μάρτιν, Λάσλο Λοβάς, Εθνικό Πάρκο Μπουκ, Γεωλογία της Ουγγαρίας, Εθνικό Πάρκο Κισκουνσάγκ, Εύα Μπέντναϊ, Έντιθ Μπρουκ, Μάρτα Σεμπεστιέν, Εσθονική Ευαγγελική Λουθηρανική Εκκλησία, Μεγάλος λιμός της Εσθονίας (1695–97), Βομβαρδισμός του Τάλιν κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, Σοβιετικοί εκτοπισμοί από την Εσθονία, Μάχη του Τσέσις (1919), Άννα Χάαβα, Γιάαν Τόνισον, Όττο Στράντμαν, Λυδία Κοϊντούλα, Έλεν Νίιτ, Μάρε Βιντ, Ανού Τάλι, Μουσείο Εσπεράντο στο Σβιτάβι, Ξύλινες εκκλησίες στην Ουκρανία, Γιούλια Σάνινα, Ιβάν Μαρτσούκ, Αντρέι Κουζμένκο, Μαρία Ζανκοβέτσκα, Βασίλ Συμονένκο, Καμιανά Μοχίλα, Μάχη των Μπλε Νερών, Πάβλο Σκοροπάντσκι, Αντρέι Σεπτίτσκι, Βάλντεμαρ Χάφκιν, Νικολάι Αμόσοφ, Σεμέν Γλούζμαν, Σεργκέι Στέρνενκο, Βίκτωρ Μεντβεντσούκ, Βίκεντιι Χβόικα, Ιρίνα Μπεκεσκίνα, Νικολάι Χολόντνι, Ντμιτρό Γιαβορνίτσκι, Τεοντόσι Ντομπζάνσκι, Ιρίνα Γκούρεβιτς, Τετιάνα Ντανιλένκο, Ιζολιάτσια, Ροτόντα του Αγίου Νικολάου (Σίζιν), Μπαρτολομέους Στρόμπελ, Μαρία Κομορνίτσκα, Εύα Πάρτουμ, Γιουστίνα Μπουντζίνσκα‑Τιλίτσκα, Λούντβικ Κσιβίτσκι, Φελίτσιαν Σιπνιέφσκι, Γιάκουμπ Κάρολ Πάρνας, Ναός της Σίβυλλας, Λούντβικ Χίρσφελντ, Μαρτσέλι Νέντσκι, Λούντβικ Ράιτσμαν, Κάστρο του Μπζεγκ, Ιερό Σβιέτα Λίπκα, Μάριαν Λουτοσουάφσκι, Άνταμ Μπόντναρ, Πιότρ Χοφμάνσκι, Ντομίνικα Κρόις, Γιούλια Πσιουένμπσκα, Ίαν Χάνκοκ, Χοακίν Κορτές, Ματέο Μαξίμοφ, Καταρίνα Τάικον, Μέερι Κουτανιέμι, Τόνι Γκάτλιφ, Μπιλάλ (Λιβανέζος τραγουδιστής), Νικολάι Σλιτσένκο, Σόφι Μαρίνοβα, Άλμπα Μολίνα, Μουχαρέμ Σερβεζόφσκι, Βικτόρια Μοχάτσι, Όπερα Αστάνα, Γέφυρα Ράμστορ, Πλατεία Αμπάι, Ιστορία του Καζακστάν, Γερμανοί του Καζακστάν, Πολατμπάι Μπερνταλίγεφ, Αϊσουλτάν Ναζαρμπάγεφ, Ενέργεια στο Καζακστάν, Ενέργεια στην Τουρκία, Σχέσεις Αυστραλίας-Καζακστάν, Σχέσεις Γερμανίας-Καζακστάν, Σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης-Καζακστάν, Θρησκεία στο Κόσοβο, Αρχιτεκτονική του Κοσσυφοπεδίου, Φεμί Αγκάνι, Ουλπιάνα, Σφαγές της Ντρένιτσα, Ρωμαϊκές τοποθεσίες στο Κοσσυφοπέδιο, Μπάτο (αρχηγός της Δαρδανίας), Φλόρα Μπροβίνα, Νιγκάρ Χανίμ, Ουμιγιέ Κοτσάκ, Μεράλ Μεντερές, Ντενίζ Καντιότι, Τσιλέρ Ιλχάν, Ίμρεν Αϊκούτ, Τουρκάν Ακιόλ, Εμινέ Σεμιγιέ Ονάσια, Χάτι Τσίρπαν, Γιουσούφ Ακτσουρά, Τσετίν Αλτάν, Χαλντούν Ντόρμεν, Νεσέτ Ερτάς, Ναζλί Ετζεβίτ, Μνημείο της Ελευθερίας (Κωνσταντινούπολη), Μάσκα του Ατατούρκ, Μνημείο Ατατούρκ (Σμύρνη), Μουσείο της Τροίας, Ρωμαϊκά Λουτρά (Άγκυρα), Τζαμί Ασλανχανέ, Ατακουλέ, Κεμεραλτί, Κάστρο της Άγκυρας, Εκκλησία Αγίου Πολυκάρπου (Σμύρνη), Γέφυρα Σαγγαρίου, Τζαμί Χατζή Μπαϊράμ, Γέφυρα του Μαλαμπαντί, Παλάτι Ισάκ Πασά, Γέφυρα Οσμάν Γαζί, Γέφυρα Τσανάκκαλε 1915, Tatneft, Ειδική οικονομική ζώνη Αλαμπούγκα, Αΐντα Γκαριφούλινα, Τζον Κίλιαν, Γιούρι Μπρέζαν, Στάνισλαβ Τίλλιχ, Λούκα Σούλιτς, Εθνικό Μουσείο της Σλοβενίας, Μετελκόβα, Άνα Κάνσκι, Φραν Γέσενκο, Ρόμαν Γεράλα, Άνα Ρος, Μπένκα Πούλκο, Άννα Κολεσάροβα, Πέτερ Τόμκα, Γιαν Τσαρνογκούρσκι, Γιάκομπ Μπογκντάνι, Λάζλο Μεντνιάνσκι, Ντόμινικ Σκουτέτσκι, Γιαν Μπρόκοφ, Χαλούσκι, Νεντέλικο Τσουμπρίλοβιτς, Γερουσία της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας, Μπόζο Βρέτσο, Ούρος Πρέντιτς, Στέβαν Άλεκσιτς, Ίγκνιατ Γιοβ, Μόμο Κάπορ, Πέταρ Όμτσικους, Τόμα Ρόσαντιτς, Αναστάς Γιοβάνοβιτς, Σάβα Σουμάνοβιτς, Βλάντιμιρ Βελίτσκοβιτς, Βάσα Πομόρισατς, Ούρος Κνέζεβιτς, Μίλος Τζούριτς, Στέβαν Τοντόροβιτς, Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (Βελιγράδι), Στρατιωτικό Μουσείο (Βελιγράδι), Φρούριο του Γκόλουμπατς, Φρούριο του Μάγκλιτς, Πρέντραγκ Ρίστιτς, Μουσείο Νίκολα Τέσλα, Μοναστήρι της Ραβάνιτσα, Μονή Γκρατσάνιτσας, Συναγωγή της Σουμπότιτσα, Σίμα Λόζανιτς, Στόγια Νοβάκοβιτς, Φρούριο της Σορόκα, Μεγάλο Τζαμί της Κωνστάντζας, Μοναστήρι του Βόρονετς, Ισλάμ στη Λαϊκή Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Αλβανίας, Εξισλαμισμός της Αλβανίας, Νατάσα Λάκο, Γερμανοί της Κροατίας, Γιόνας Γιαμπλόνσκις, Μαρί Βασίλτσικοφ, Καθεδρικός ναός του Αγίου Πνεύματος (Μινσκ), Αθανάσιος του Μπρεστ-Λιτόφσκ, Εθνικό Μουσείο Τέχνης της Λευκορωσίας, Λιούντμιλα Χριστέσεβα, Τσιφτέ Μιναρελί Μεντρεσές (Ερζερούμ), Γκοκ Μεντρεσές (Σεβάστεια), Αιτήματα του Σλοβακικού Έθνους, Ανδρέας Ζοράρντ, Διακήρυξη του Μάρτιν, Ξύλινος τροχός των βάλτων της Λιουμπλιάνα, Κάστρο του Τρεντσίν, Ξύλινη εκκλησία του Χρόνσεκ, Μπαλάτσκα, Μίοντραγκ Μπουλάτοβιτς, Η Μονομαχία (νουβέλα του Τσέχωφ), Κίκι Κόγκελνικ, Εβραϊκή Κοινότητα της Βιέννης, Σαμπαντούι
Patriot8790 Μαμέντ Αμίν Ρασουλζάντε, Μίνα Αχαντί, Κάζις Γκρίνιους, Ουιλσονιανή Αρμενία, Προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσική Αυτοκρατορία εκτός του διαγωνιστικού τμήματος

Παρακάτω βρίσκονται οι κατηγορίες βράβευσης και οι αντίστοιχοι νικητές.

Κατηγορία
Category
Νικητής
Winner
Βραβείο
Price
Αξία δώρου
Price value
Καλύτερο νέο λήμμα
Best new article
Σαμουράι για το λήμμα
Υπόθεση δηλητηρίασης του Αλεξέι Ναβάλνι
βιβλία επιλογής του αξίας μέχρι 80 ευρώ
Μεγαλύτερος αριθμός νέων λημμάτων
Most articles created
Apokats 409 λήμματα βιβλία επιλογής του αξίας μέχρι 80 ευρώ
Καλύτερος νεοεισερχόμενος (λιγότερες από 400 επεξεργασίες στον Κύριο Χώρο πριν την έναρξη του διαγωνισμού)
Best new user (400 edits or less before start of contest)
JadeAlas 259 επεξεργασίες στον Κύρiο χώρο πριν το διαγωνισμό βιβλία επιλογής του αξίας μέχρι 80 ευρώ
Περισσότερο περιεχόμενο για σημαντικές γυναίκες στην περιοχή
Most contributed content, related to notable women from the region
Nikos1nikos1 65 λήμματα για γυναίκες (πρώτος ο JadeAlas με 150, δεύτερος ο Apokats με 105) βιβλία επιλογής του αξίας μέχρι 80 ευρώ
Συμμετέχων με 5 τoυλάχιστον λήμματα που πληρούν τα κριτήρια, επιλεγμένος με κλήρωση
Randomly chosen contributor with at least 5 eligible articles
Apostolos Petros 55 λήμματα βιβλία επιλογής του αξίας μέχρι 80 ευρώ


Blog και κοινωνικά δίκτυα[επεξεργασία κώδικα]