Χειριστής bot
Βικιθήκη
Wikimedia Commons
Χρήστης OTRS
Διαχειριστής
Γραφειοκράτης

Χρήστης:Geraki

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


Non nobis solum
geraki
User-busy.svg
el
Ιδιότητα διαχειριστής, γραφειοκράτης
Πρώτη συνεισφορά 27 Αυγούστου 2003 (#)
en
Status sysop, bureaucrat
First edit August 27, 2003 (#)
Wiki
Wikipedia Administrator.svg Αυτός ο χρήστης είναι διαχειριστής στην Ελληνική Βικιπαίδεια. ()
Noia 64 apps karm.svg Αυτός ο χρήστης συνεισφέρει εδώ και
15 χρόνια, 10 μήνες και 1 μέρα

Wikisource-logo.svg Αυτός ο χρήστης ασχολείται και με την Ελληνική Βικιθήκη.
Spain traffic signal r301-100-green.svg Αυτός ο χρήστης συμμετείχε στην πρόκληση #100wikidays. (συνεισφορές)
Πληροφορίες Βαβέλ Χρήστη
el-N Αυτός ο χρήστης έχει ως μητρική του γλώσσα τα Ελληνικά.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
sr-1 Овај корисник има основно знање српског језика.
bg-0 Този потребител не владее български език (или разбира с големи затруднения).
Χρήστες ανά γλώσσα


Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου αφήστε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου ή στείλτε μου ένα e-mail.
If you want to contact me leave a message on my talk page or send me an e-mail.


Βικιγραφία

Η πρώτη μου συνεισφορά στην ελληνική Βικιπαίδεια ήταν στις 27 Αυγούστου 2003 (#) και το user id μου είναι 10, δηλαδή είμαι ο δέκατος εγγεγραμμένος χρήστης και σίγουρα ο παλιότερος που εξακολουθεί να είναι ενεργός. Είμαι, από το 2005, διαχειριστής και γραφειοκράτης, δηλαδή είμαι ένας από τους "oδοκαθαριστές" ή "επιστάτες" της βικιπαίδειας. Κατά καιρούς χρησιμοποιώ διάφορα βοηθητικά προγράμματα υπό τον λογαριασμό bot Gerakibot.

Εκτός της ελληνικής βικιπαίδειας είμαι διαχειριστής και γραφειοκράτης στην ελληνική Βικιθήκη από το 2005, είμαι ενεργός χρήστης των Wikimedia Commons και Wikidata, κάνω μεταφράσεις στα MediaWiki wiki, translatewiki και Meta, απαντώ e-mail προς το Wikimedia μέσω του OTRS, και επιμελούμαι το ελληνικό περιεχόμενο του επίσημου ιστότοπου του Wikimedia Foundation.

Συμμετείχα στα διεθνή συνέδρια Wikimania 2011 στην Χάιφα, Wikimania 2013 στο Χονγκ Κονγκ, Wikimania 2014 στο Λονδίνο, Wikimania 2015 στην Πόλη του Μεξικού, και Wikimania 2016 στο Εσίνο Λάριο.

Συμμετέχω και οργανώνω εξωστρεφείς δραστηριότητες από το 2009. Είμαι μέλος του Wikimedia Community User Group Greece (site) και συμμετείχα στο Wikimedia Conference 2015.

Εκτός από το κίνημα Wikimedia, είμαι μέλος και άλλων κοινοτήτων ελεύθερου λογισμικού και ελεύθερου περιεχομένου. Ανάμεσα σε αυτά, συνεισφέρω σταθερά και στο OpenStreetMap, ένα εγχείρημα για την ανάπτυξη ενός παγκόσμιου wiki χάρτη.


Χρήσιμα

Η Βικιπαίδεια είναι πρωταρχικά μια προσπάθεια για την δημιουργία και διανομή μιας ελεύθερης εγκυκλοπαίδειας με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα για κάθε άτομο στον πλανήτη στην δική του γλώσσα. Το να ρωτά κανείς αν η κοινότητα έρχεται μπροστά ή πίσω από αυτό τον στόχο είναι απλά ένα λάθος ερώτημα: ολόκληρος ο σκοπός της κοινότητας είναι επακριβώς αυτός ο στόχος.

Κάθε άνθρωπος νομίζει ότι αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα, και ξεχωριστά από κάθε άλλη, την πρόταση την οποία υπερασπίζεται.Wikipedia Αυτή είναι μια σελίδα χρήστη της Βικιπαίδειας, της ελεύθερης εγκυκλοπαίδειας.

Αν βρήκατε τη σελίδα οπουδήποτε αλλού εκτός από τη Βικιπαίδεια [2] τότε βλέπετε ένα mirror site με το οποίο ο Geraki πιθανότατα δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Η κανονική διεύθυνση της σελίδας είναι http://el.wikipedia.org/wiki/Χρήστης:Geraki.