Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Βικιπαίδεια:Αγορά/Αρχείο 2018/Ιούλιος-Αύγουστος»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
:Όχι Chalk19, δεν θα μένει εσαεί κλειδωμένο το λήμμα. Συμφωνώ ότι το άνοιγμα ή κλείδωμα ενός λήμματος πρέπει να εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ενέργειες κάθε χρήστη και όχι από το αν εμφανίστηκε κάποιος "συγκεκριμένος χρήστης". Από την άλλη, επίσης οι πολιτικές φραγής και αποκλεισμού ορίζουν ότι οι επεξεργασίες αποκλεισμένου ή υπό φραγή χρήστη είναι ανεπιθύμητες prima facie και μπορούν να αναστραφούν χωρίς άλλο λόγο (διαφορετικά δεν έχει νόημα ως μέτρο). Συνεπώς η απειλή «ανοίξτε τα λήμματα του Ολυμπιακού και κρατηθείτε μακρυά από αυτά(θα τα φροντίζω εγώ)» προϊδεάζει ότι από τις πρώτες λίγες επεξεργασίες που θα γίνουν στα πλέον ανοικτά (ή μάλλον ημιπροστατευμένα) λήμματα ''θα είναι'' αναστροφές και διορθωπόλεμοι που θα οδηγήσουν σε νέες προστασίες. Συνεπώς, ''ναι μπορεί να αρθεί η '''τρέχουσα''' προστασία'', χωρίς αυτό να σημαίνει αναγνώριση ότι έχει λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα ή ότι δεν μπορούν να υπάρξει εφαρμογή ή επανεφαρμογή των μέτρων προστασίας (ή ακόμη και νέων μέτρων). - [[user:geraki|<span style="color:green;">geraki</span>]] <sup>[[user_talk:geraki|(συζήτηση)]]</sup> 08:50, 29 Αυγούστου 2018 (UTC)
 
[[Μικρή παρεμβολή]]:{{σχόλιο}} Αντιλήφθηκα ότι νομίζετε πως είμαι ο αποκλεισμένος VIM που λένε όλοι. Για να μην δημιουργήσω πρόβλημα στη διαδικασία δηλώνω ότι αποποιούμαι το δικαίωμα επεξεργασίας στο λήμμα αυτό. Αν δείτε κάπου αλλού και βανδαλίζω να τιμωρηθώ αμέσως.--[[Χρήστης:Μαύρος Λύκος|Μαύρος Λύκος]] ([[Συζήτηση χρήστη:Μαύρος Λύκος|συζήτηση]]) 10:05, 29 Αυγούστου 2018 (UTC)
 
 
Μάλλον ανόητη η ερώτηση μου αλλά θα την κάνω: Ποιες είναι οι επιλογές κλειδώματος που υπάρχουν; Μέχρι τώρα ξέρω κλείδωμα για ανώνυμους ή νέους χρήστες (επεξεργασία μόνο από εγγεγραμένους δηλαδή) και κλείδωμα για ανώνυμους και για χρήστες (επεξεργασία μόνο από διαχειριστές δηλαδή). Υπάρχει άλλη επιλογή; [[Χρήστης:Xaris333|Xaris333]] ([[Συζήτηση χρήστη:Xaris333|συζήτηση]]) 12:33, 29 Αυγούστου 2018 (UTC)
:Οκ, βρήκα αυτό [[:en:Wikipedia:Protection policy]]. Εμείς έχουμε Extended confirmed χρήστες; Θα μπορούσε να κλειδώσει το λήμμα ώστε να το επεξεργάζονται Extended confirmed και διαχειριστές. Ίσως να μπορούσε να είχαμε και reviewers. Λίγο άδικο να τοποθετούνται όλοι οι χρήστες σε μια κατηγορία Auto-confirmed, Confirmed, αν αυτό ισχύει. Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν τα γνωρίζω καλά αυτά. [[Χρήστης:Xaris333|Xaris333]] ([[Συζήτηση χρήστη:Xaris333|συζήτηση]]) 12:37, 29 Αυγούστου 2018 (UTC)
 
Νομίζω ότι το θέμα ξεφεύγει. Ένα λήμμα φρούριο δεν το θέλει κανείς. Ας μείνει έτσι. Για μια ομάδα μιλάμε, όχι για το μεσανατολικό ζήτημα. Στην ουσία δίνετε περισσότερη αξία στον VM από όση του αξίζει.--[[Χρήστης:Μαύρος Λύκος|Μαύρος Λύκος]] ([[Συζήτηση χρήστη:Μαύρος Λύκος|συζήτηση]]) 15:38, 29 Αυγούστου 2018 (UTC)
 
== Πρόβλημα με VisualEditor ==
105

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης