Συζήτηση χρήστη:Glucken123

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Μη επεξεργάσιμο

Glucken123 (συζήτησηΣυνεισφορά)

@Kalogeropoulos φράχτηκα για μία εβδομάδα από τον @Diu χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Μπορείς σε παρακαλώ να βοηθήσεις; Αυτό το αστείο έχει παραγίνει.

Diu (συζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν θεωρείς ότι είναι προσωπική επίθεση ο χαρακτηρισμός τρολ για έναν χρήστη;

Glucken123 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Έχει χαθεί οποιαδήποτε αξιοπιστία στη διαχείρηση σου στη ΒΠ. Και μόνο ότι έφραξες μόνο εμένα, ενώ άλλοι χρήστες έχουν υποδείξει τη χυδαία συμπεριφορά του troll, δείχνει και το ποιόν σου. Ελπίζω να αναιρεθεί η φραγή.

Glucken123 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Επειδή χαρακτήρισα troll τον χρήστη που εξαπολύει επιθέσεις για τον Τζήμερο. Αυτός δεν φράχτηκε, φράχτηκα όμως εγώ - και μάλιστα για μία εβδομάδα. Μία απλή ματιά στο ΣΔ και όσα έγραψε με τον επιθετικό τόνο δεν επισύρουν φραγή, ε;

Glucken123 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Επίσης @Diu μιας και επικαλείσαι τη πολιτική όποτε σε βολεύει, για πες μας - η σύγκρουση συμφερόντων δεν οδηγεί σε θεματική φραγή ή περιορισμό του χρήστη; Έχεις πραγματώσει οποιαδήποτε από τις συγκεκριμένες εξαγγελίες και άλλων χρηστών;

Kalogeropoulos (συζήτησηΣυνεισφορά)

Ναι νομίζω ότι είναι καταχρηστική η φραγή και σαφές δείγμα εύνοιας προς τη νεοφιλελέ λογοκρισία που ασκεί ο συγκεκριμένος χρήστης.

Diu (συζήτησηΣυνεισφορά)

Καλογερόπουλε αν θεωρείς ότι είναι καταχρηστική φραγή, δηλαδή ότι ο χαρακτηρισμός τρολ για εναν χρήστη δεν είναι προσωπική επίθεση, προχώρησε σε αναίρεση της φραγής και ας το συζητήσουμε στο ΣτΔ.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Kalogeropoulos (ιστορικό)
Glucken123 (συζήτησηΣυνεισφορά)

@Kalogeropoulos επειδή ο διαχειριστής παραπάνω δείχνει να μεροληπτεί υπέρ χρήστη που εξαπολύει απειλές, χυδαιολογεί και γράφει ανυπόστατα πράγματα, δεν φέρεται να υπάρχει ισορροπία σε φραγές. Μπορώ να ζητήσω αναίρεση της φραγής ή τουλάχιστον να φραγεί και ο φαν του Τζήμερου; Ευχαριστώ.

δ

Kalogeropoulos (συζήτησηΣυνεισφορά)

Ξέρεις καλά ότι δεν είναι λύση το φράσσω και τους δύο. Να φράξω τον QuaestorGaius αντιβαίνει στην πολιτική περί εμπλεκομένου. Θα προχωρήσω σε μείωση της ποινής ωστόσο, μια και είναι είναι αυταπόδεικτη η αναφορά σε τρολ του Τζήμερου

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Glucken123 (ιστορικό)
Glucken123 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Ευχαριστώ πολύ. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεροληπτική στάση απέναντι μου, αλλά έχω χάσει οποιαδήποτε εμπιστοσύνη είχα στον παραπάνω διαχειριστή. Είναι τόσο αστείο που έχω δεχθεί φραγές για παρεμβάσεις μου σε άλλες συζητήσεις χρηστών, αλλά ρε @Diu Diu πού είσαι τόση ώρα σε αυτές εδώ τις προσθήκες; Θα τον φράξεις τώρα που παρεμβαίνει στη σελίδα μου χωρίς την έγκριση μου; Εκτός και αν τρολλάρεις και εσύ.

Glucken123 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Έχουμε ήδη 7 παρεμβάσεις και ο @Diu κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Έχει παραβιάσει Κ3Ε πολλαπλές φορές. Θα τον φράξεις όπως έφραξες εμένα στη περίπτωση του Σχολαστικού; Θα με προστατέψεις ή μπα;

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Glucken123 (ιστορικό)
Glucken123 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Και δες @Kalogeropoulos: τελικώς έριξε φραγή μίας(!) ημέρας. Στις 17 Ιουλίου 2019 με έφραξε για μία εβδομάδα επειδή αφαίρεσα τις παραποιημένες συζητήσεις στη σελίδα του Σχολαστικού, λέγοντας ότι παρεμβαίνω σε σελίδες άλλων χρηστών. Ο ΦΑΝ του Τζήμερου ήρθε εδώ μέσα, επιτέθηκε σε 2 χρήστες, παραβίασε Κ3Ε πολλαπλές φορές και φράχτηκε για μία ημέρα!


Συνέχισε @Diu, γερά με τσαμπουκά αγόραρε.

Kalogeropoulos (συζήτησηΣυνεισφορά)

Εντάξει αλλά το Τζήμερος δε χρειαζόταν

Glucken123 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Συζητήσεις που ΜΟΛΙΣ επανέφερε ξανά ο Σχολαστικός με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων μέσω κομμένων μεμονωμένων φράσεων.

NickBlamp (συζήτησηΣυνεισφορά)

Μήπως θα μπορούσατε να το διαγράψετε; Δεν είδα ότι δεν υπήρχε σελίδα συζήτησης για αυτό το λήμμα και κατά λάθος έβαλα πρότυπο σελίδας διαγραφής εκεί.

Glucken123 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα. Νομίζω ότι ήδη διαγράφηκε.

Humus007 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Προφανώς είναι στοχευμένη η αρνητική κριτική προς τον Τάσο Πέτσα. Και να διαγραφεί η σελίδα, που θα διαγραφεί, δεν θα μπορέσετε ποτέ να διαγράψετε τα δεκάδες άρθρα σε εφημερίδα και περιοδικά για το καλλιτεχνικό του έργο :)

Glucken123 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Ναι, την ετοιμάζαμε εδώ και καιρό την αρνητική κριτική για την καλλιτεχνάρα διεθνούς φήμης, Τάσο Πέτσα, με τις άπειρες δημοσιεύσεις στο Πρώτο Ψέμα και σικέ music awards από τη Κολοπετινίτσα. Με το ζόρι 7,000 plays στο Spotify μου θέλεις και εγκυκλοπαιδική κάλυψη. Απλά πες μας ότι είσαι ο ίδιος να τελειώνει το παραμύθι.

CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)

Θέρμη παράκληση, τουλάχιστον για τη δική μου σελίδα συζήτησής, να μην διαγράφεις τα θέματα. Δεν το έχω ζητήσει από κανέναν.

Glorious 93 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα, η τελευταία πρόταση στην τοποθέτησή σου στο ΣΔ (το περί "ελπίδας") δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι. Όσο για το πρώτο κομμάτι νομίζω πως είναι ένα από τα diffs (έλεγξέ το σε παρακαλώ μήπως κάνω λάθος) που έχω παραθέσει ως πειστήρια.

Glorious 93 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Στην τελευταία τοποθέτησή σου στο ΣΔ ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποιείς είναι too much, παντελώς αχρείαστος και πιθανότατα θα σου γυρίσει μπούμερανγκ (φραγή ή παρατήρηση από διαχειριστή), ακόμη κι αν έχεις δίκιο. Συνεπώς, καλό θα ήταν να αφαιρεθεί ή (στην χειρότερη) τροποποιηθεί.

Glucken123 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Έχεις δίκιο - done.

Geraki (συζήτησηΣυνεισφορά)
BILL1 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Ο διορθωπολεμος λύνεται με συζήτηση

8
Gnslps (συζήτησηΣυνεισφορά)

Χαίρεται! Διαπιστώνω ότι με συγκεκριμένο χρήστη που ανέφερες και στο σημειωματάριο υπάρχει κάποιο θεμα με διορθωπολεμο. Δεν είμαι και ειδικός αλλά όπως λένε και οι κανονισμοί καλό είναι να υπάρξει συζήτηση και κάποια αιτιολόγηση και για εμάς τους υπόλοιπους που δεν αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση. Παρατήρησα σε δυο αναιρεσεις ότι ο συγκεκριμένος χρήστης προσθέτει κατηγορίες και πληροφορίες δίχως πηγές.Στις κατηγορίες ποια είναι η ένσταση σου; Ευχαριστώ! Gnslps (συζήτηση) 11:22, 6 Μαΐου 2020 (UTC)

Glucken123 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για το μήνυμα.


Ο συγκεκριμένος χρήστης είναι μαριονέτα φραγμένου και επανέρχεται συχνά με νέα ονόματα. Συνήθως κρατάει μία εβδομάδα και αποκαλύπτει την ταυτότητα του, ως pattern. Αναφορικά με τις κατηγορίες που προσθέτει - καμία από αυτές δεν ευσταθεί για τη Χρυσή Αυγή. Ούτε η εγκληματική οργάνωση αποτελεί σοβαρή κατηγορία, καθώς το δικαστήριο δεν έχει ακόμα αποφανθεί επί της ταυτότητας του κόμματος. Για τον νεοπαγανισμό τι να πω;


Ελπίζω να βοήθησα.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Glucken123 (ιστορικό)
Gnslps (συζήτησηΣυνεισφορά)

Ωραία Ευχαριστώ κι ελπίζω να δουν την απάντηση σου κι άλλοι που προβληματίστηκαν. Αντιλαμβάνομαι τι λες αλλά οι κατηγορίες βασίζονται στο ίδιο το λήμμα και τις πηγές του,άρα εφόσον υπάρχουν πηγές και στοιχεία ας πούμε για τη ρατσιστική, ναζιστική, αντισημιτική κι αντιμουσουλμανικη δράση οι αντίστοιχες κατηγορίες δεν είναι λανθασμένες,ίσωςως να μην είναι συγκεκριμένες τόσο αλλά γι το παράδειγμα που αναφέρω δεν θα είναι λάθος.τα λέω λάθος ;(Βικιπαίδεια:Κατηγοριοποίηση) Gnslps (συζήτηση) 11:51, 6 Μαΐου 2020 (UTC)

Glucken123 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Το σκεπτικό σου είναι ορθό, όμως στη πράξη δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως το φαντάζεσαι. Ο χαρακτηρισμός 'αντιμουσουλμανική' πρέπει να έχει αρκετές πηγές. Στη θεωρία ισχύει, στη πράξη όμως δεν μπορεί να ευσταθεί χωρίς τεκμηριώσεις. Επίσης, κάνε μία γρήγορη αναζήτηση μέσα στο λήμμα και θα δεις ότι η λέξη αντιμουσουλμανικός/η δεν εμφανίζεται ούτε μία φορά. Η νεοπαγαναστική ταυτότητα δεν βγάζει κανένα νόημα, ούτε η αντιχριστιανική ρητορική επίσης, καθώς το κόμμα δεν έχει ταχθεί εναντίον της θρησκείας.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Glucken123 (ιστορικό)
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Gnslps (ιστορικό)
Gnslps (συζήτησηΣυνεισφορά)

Κατάλαβα αρα αν ενδεχομένως θέλω να υποστηρίξω ότι υπάρχει αντιμουσουλμανικη δράση πρέπει να προσθέσω πρώτα σημαντικές πληροφορίες με πηγές στο λήμμα κι ύστερα μια αντίστοιχη κατηγορία.Συγκεκριμένα, όσον αφορά τον αντιχριστιανισμο στο λήμμα υπάρχουν αναφορές για αντιχριστιανικο μανιφέστο και συναυλίες αλλά μικρή σημασία έχει.Επίσης υπάρχουν για το ναζισμό και ρατσισμό εκτενείς αναφορές. Αρα οι κατηγορίες Ναζιστικό Κόμμα και Ρατσισμός στην Ελλάδα ταιριάζουν κατα τη γνώμη μου.

Τροπικός (συζήτησηΣυνεισφορά)

Καλημέρα. Γιατί βανδαλίζεις συνέχεια το λήμμα της Χρυσής Αυγής;

Τροπικός (συζήτησηΣυνεισφορά)

Γιατί συνέχεια αναιρείς τις επεξεργασίες μου χωρίς καμία αιτιολογία;