Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS/Αρχείο 1 στις 2017-01-07.

Poupigio (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα! Θέσατε σχόλιο στις 18/2 να διαγραφεί το λήμα ΠΕΕΜΠΙΠ γράφοντας "δεν τεκμηριώνεται εγκυκλοπαιδικότητα". Σύμφωνα με τη Wikipedia και το λινκ που παραθέσατε, ""Η εγκυκλοπαιδικότητα δεν αφορά άμεσα το περιεχόμενο των λημμάτων, αλλά μόνο αν το θέμα θα πρέπει να έχει το δικό του λήμμα. Το θέμα ενός λήμματος πρέπει να είναι αξιοσημείωτο ή «άξιο αναφοράς».  Η εγκυκλοπαιδικότητα είναι ευδιάκριτη από τη «φήμη», «σημασία» ή «δημοτικότητα», αν και αυτές μπορούν να συσχετιστούν θετικά με αυτήν.

Εάν ένα θέμα έχει λάβει σημαντική κάλυψη σε αξιόπιστες πηγές που είναι ανεξάρτητες από αυτό, τότε θεωρείται ότι είναι εγκυκλοπαιδικό."

Δεδομένου πως το εν λόγω λήμμα καλύπτει τα συγκεκριμένα κριτήρια, όντας αξιοσημείωτο (ως Ένωση προασπιζόμενη το επάγγελμα των μεταφραστών, μεταξύ άλλων), θεωρούμενο άξιο αναφοράς μεταξύ των επαγγελματιών του μεταφραστικού κλάδου, έχοντας πηγές ανεξάρτητες από αυτό, επιπλέον πηγές από την ΕΕ (που θεωρώ είναι αξιόπιστες) και ομοιάζει με πολλά άλλα λήμματα για ανάλογες Ενώσεις άλλων κλάδων στην ελληνική wikipedia, μου εξηγείτε τι ακριβώς εννοείτε "δεν τεκμηριώνεται εγκυκλοπαιδικότητα";

Μια αλλαγή στον τίτλο του λήμματος, από ΠΕΕΜΠΙΠ σε Πανελλήνια Ένωση Μεταφραστών, θα βοηθούσε ενδεχομένως την καλύτερη λημματοποίηση;

Περαιτέρω, σύμφωνα με τις οδηγίες της Βικιπαίδειας για τις Σελίδες για διαγραφή, "Στις σελίδες για διαγραφή λαμβάνονται οι αποφάσεις για το αν κάποια προβληματικά λήμματα θα πρέπει να διαγραφούν ή όχι, σύμφωνα με την πολιτική διαγραφής, την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας και το τι δεν είναι η Βικιπαίδεια. Συνήθως οι καταχωρήσεις θα παραμένουν εδώ, για τουλάχιστον πέντε ημέρες για να δίνεται η ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να εκφράσουν τη γνώμη τους, και κατόπιν θα εκτελείται η απόφαση που δημιουργήθηκε από τη συναίνεση των χρηστών." Δεδομένου πως έχει παρέλθει ο χρόνος των 5 ημερών, και οι απόψεις που έχουν εκφραστεί στη σελίδα συζήτησης της διαγραφής τείνουν προς το να παραμείνει το λήμμα, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έγκυρο πλέον το λήμμα και να παραμείνει;

Ευχαριστώ!

Απαντήστε στο "Σχετικά με το λήμμα για την Ένωση μεταφραστών"
Τζερόνυμο (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Δυστυχώς δεν ειναι πρωτότυπη έρευνα, με πρόλαβε η καθηγήτρια Ελίζαμπεθ Καστέλι του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νεας Υόρκης, η οποία ασχολείται με το θέμα. Να ένα ακαδημαϊκό της άρθρο: Persecution Complexes Posted on April 17, 2008 (δημοσιεύθηκε ως “Persecution Complexes: Identity Politics and the ‘War on Christians.’” differences: A Journal of Feminist Cultural Studies 18.3 (Fall 2007): 152-180. αλλά αυτό είναι κλειδωμένο) To συγκεκριμένο άρθρο έχει 27 citations. Not bad που λένε και στο χωριό μου. :) Αν ψάξεις και στο google scholar, θα βρείς και άλλες αναφορές, όπως και σε μεγάλα και αξιόπιστα μίντα

Σύμφωνα με την ΒΠ, οι ψήφοι, τα κουκιά, πρέπει να ακολουθούνται από αιτιολόγηση. Είναι σαφές πως τα κουκιά ήταν υπερ της διαγραφής, όμως οι διάφορες αφορμές που προβάλθηκαν δεν στέκανε σε σοβαρή κριτική.

Σε καλώ να μου εξηγήσεις ποιο υλικό ήταν «πρωτότυπη έρευνα» στο λήμμα. Αλλιώς, θα σε παρακαλέσω να επαναφέρεις το λήμμα, αγαπητέ Markellos.

Απαντήστε στο "Σχετικά με το λήμμα για το Χρ. Σ. Διωξης...."
Απαντήστε στο "Α"
Απαντήστε στο "Άφηνε τον"
Wolfymoza (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Γεια φίλε μου. Η Κατηγορία:Όλες οι αμφισβητήσεις ακρίβειας σε τι αποσκοπεί και τι λήμματα μπαίνουν εκεί; Ποια είναι τα κριτήρια δηλαδή;

Απαντήστε στο "Κατηγορία"
Legion (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ. Μου έστειλες επίσης μια λίστα ''Δικαιώματα ομάδων χρηστών''. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι ακριβώς είναι αυτή η λίστα και πως την χρησιμοποιώ. Legion / O έξυπνος από τα extension πιάνεται (συζήτηση) 13:34, 17 Ιανουαρίου 2018 (UTC)

MARKELLOS (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αν εννοείς το Ειδικό:ΔικαιώματαΧρηστών/Legion, είναι η σελίδα που οι Γραφειοκράτες μπορούν να δίνουν/αφαιρούν δικαιώματα διαχιεριστή κτλπ.

Legion (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ευχαριστώ, επίσης σε ευχαριστώ περί των φραγών χρηστών που μου έστειλες.~~~~

Legion (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν μπορώ να βάλω το λήμμα [[Κ.Α.Ο. Εθνικός Ελληνορώσων | εδώ]] στην συζήτηση διαγραφής. Κάτι κάνω λάθος στον κώδικα. Διάβασα την πολιτική διαγραφών αλλά κάτι κάνω λάθος στα βήματα. Μπορείς να με βοηθήσεις. Ευχαριστώ.

Απαντήστε στο "Δικαιώματα ομάδων χρηστών"
KosMal (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Έχώ την εντύπωση ότι με μεγάλη ευκολία διαγράφηκε το λήμμα για (υποτίθεται) λόγους εγκυκλοπαιδικότητας. Στην συζήτηση για την διαγραφή συμμετείχαν (αν δεν κάνω λάθος) 3 άτομα !!! Δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα τους δίνει 1,9% (πηγή: https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/191199/dimoskopisi-to-61-thelei-dimopsifisma-gia-to-skopiano-stathero-provadisma-tis-nd)

Πέραν τούτου υπάρχουν αρκετές πηγές - ακόμα και σε γνωστό γερμανικό περιοδικό. (http://mignatiou.com/2016/11/erchete-to-neo-rosiko-komma-me-to-onoma-elliniki-lisi-anaferi-to-germaniko-stern/) Αν δεν είχαν προστεθεί αρκετές πηγές για να το στηρίξουν τότε έπρεπε πρώτα να γίνει προσπάθεια να βρεθούν. Έχω την εντυπωση (?) ότι κάποιος το ήθελε να διαγραφεί και βιάστηκε πολύ.

Νομίζω το λήμμα πρέπει να επανέρθει.

Αφήνω το μήνυμα εδώ γιατί εσύ αποφάσισες το κλείσιμο της συζήτησης και έτσι οριστικοποίησες την διαγραφή.

Υποσημείωση : μια πολύ βιαστική αναζήτηση 15 λεπτών μου δίνει τα εξής αποτελέσματα. Είναι αυτά αξιόπιστες πηγές που δικαιώνουν την ύπαρξη του λήματος (εγκυκλοπαιδικότητα) ή όχι ?

[1]. huffingtonpost.gr

[2]. ert.gr

[3]. Αυτοδιοίκηση

[4]. εφημερίδα Ελευθερία.

[5]. real.gr

46.103.7.120 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

και στη συζήτηση του λήμματος όλοι διαφωνούσαν με την διαγραφή.

KosMal (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

@ 46.103.7.120. αν νομίζεις ότι κακώς διαγράφηκε τότε να μπεις εδώ και να ψηφίσεις υπέρ της επαναφοράς του λήμματος

KosMal (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

πόσοι χρήστες να βρεθούν; εδώ το λήμμα διαγράφηκε στην βάση έλλειψης εγκυκλοπαιδικότητας με 2 ψήφους υπέρ και ένα κατά. απαράδεκτο μου φαίνεται με τόση μικρή συμμετοχή να διαγράφεται λήμμα.

Απαντήστε στο "σχετικά με την διαγραφή του λήμματος "Ελληνική Λύση""
DerSpatz (麻雀) (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

hey, I don't know if you speak German at least your user name is German. I'm German as well, but I have a problem with an article that I wrote on the Hellenic Rescue team. Could you maybe help improve the English version as you contributed to the Greek version and the greek version is a lot longer? Thank you very much --@DerSpatz (麻雀)

Απαντήστε στο "hellenic rescue team"
Μην μ αγαπάς (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν έχω καμιά σχέση με όλες αυτές τις ip.

Γράφω με ip 181.4.xx μόνο στη σελίδα του Cubic.Αυτή είναι η βασική μου ip.

Επειδή δεν μπορώ να γράψω πουθενά αλλού ,έφτιαξα αυτές τις 5/6 μαριονέτες.Δεν βανδαλίζω και δεν βρίζω κανέναν σας.Μόνο αυτά που είπα στον Γκλόριους και δεν το μετανοιώνω,στον Τζέρρυ επίσης,και το κότα στον Καλογερόπουλο.

Τίποτα άλλο δεν έχω κάνει.Θες με πιστεύεις,θες όχι είναι δικαίωμά σου.Ποτέ επίσης δεν έχω γράψει με κινητό ,αυτό με τους πολλούς αριθμούς.

Τώρα φράξε και τον ΜΗΝ Μ ΑΓΑΠΑΣ,αφού είναι μαριονέτα μου.

Ποτέ όμως μην δείτε βανδαλισμό και τον συνδέσετε με μένα.Δεν θα το κάνω ποτέ.Γεια σου

Απαντήστε στο "Άκου προσεχτικά"
Ttzavaras (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα και καλή χρονιά αγαπητέ! Ναι, το ξέρω, καλά κάνεις και το αφαιρείς αν και δεν ξεχνώ τα λήμματα που δεν έχω τελειώσει! Απλά έτυχε να αρχίσω ξανά την επεξεργασία του 5 λεπτά μετά την αφαίρεσή σου! Κανένα πρόβλημα, καλά να περνάς και καλές συνεισφορές!

ANDRONIKI SERGIANNIDOU (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Την φωτογραφία "αίθουσα δικαστηρίου" την τράβηξα από το κινητό μου και για αυτό έχω γράψει το όνομα μου και στην πηγή και στον δημιουργό. Αν αυτό δεν αρκεί παρακαλώ όπως προβείτε στην διαγραφή της.

Απαντήστε στο "Σε χρήση"