Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS/Αρχείο 1 στις 2017-01-07.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΙΣΙΛΙΑΣ (συζήτησηΣυνεισφορά)

Χαίρε, Μάρκελλε. Στο λήμμα 274 (έτος) στην Αγγλική Βικιπαίδεια (https://en.wikipedia.org/wiki/274) συνάντησα δύο προτάσεις από τα γεγονότα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας εκείνου του έτους, τις οποίες δεν μπορώ να μεταφράσω καλά. Μήπως θα μπορούσες, σε παρακαλώ, να με βοηθήσεις? Σού τις παραθέτω αυτούσιες από κάτω:

Aurelian issues an important reform of Roman currency.

Britain rebels over the value of coinage.

Απαντήστε στο "Μετάφραση"
178.59.138.234 (συζήτησηΣυνεισφορά)

ελλεοσ

Απαντήστε στο "γιατι το εσβησεσ"
MARKELLOS (συζήτησηΣυνεισφορά)

Γεια χαρά, προσπαθώ να βάλω τον χάρτη στο άρθρο Μυλοπόταμος Δράμας αλλά δε μου τον εμφανίζει. Μπορείς να με βοηθήσεις; Σκοπεύω σύντομα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο άρθρο και να το επεκτείνω με πηγές. Χαιρετίσματα Γρηγόρηςανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Γρηγόρης (συζήτησησυνεισφορά) .

MARKELLOS (συζήτησηΣυνεισφορά)

Συνέδεσα τη σελίδα σωστά στα Wikidata και τώρα εμφανίζεται ο χάρτης.

Απαντήστε στο "Μυλοπόταμος Δράμας"
ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησηΣυνεισφορά)

Τα πρόλαβα. Ευχαριστώ πολύ!

Απαντήστε στο "Όλα καλά!"
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον MARKELLOS (ιστορικό)
ΕμμανΑγγε (συζήτησηΣυνεισφορά)

Μου παραχωρήθηκε άδεια από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του. Δεν είναι αυθαίρετο αυτό που γράφω. Και πάλι, ευχαριστώ για την επικοινωνία!

ΕμμανΑγγε (συζήτησηΣυνεισφορά)

Δυστυχώς, οι φωτογραφίες που έχω στην κατοχή μου είναι παλιές, μερικές μάλιστα πάρα πολύ παλιές, και δεν θέλω να τις περάσω από φίλτρα να ανεβάσω την ποιότητά τους, γιατί το αποτέλεσμα εμέναπροσωπικά δεν μου αρέσει! Όμως μου αρκεί, ότι όλες οι φωτογραφίες που ανέβασα για τους Χουλιαράδες, έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από τους κατοίκους γιατί αποτελούν ντοκουμέντα άλλων εποχών. Ούτε καν σχολίασαν την ποιότητα!Το ίδιο και της Βουτσάκη, και όσες ακόμα ανέβασα, σε άλλα λήμματα της Βικιπαίδειας, ελληνικά και ξένα.

Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω ότι, όταν ανοίγω τη google στο όνομα Καίτη Βουτσάκη, δεξιά στην οθόνη παρουσιάζεται απόσπασμα από το κείμενο της Βικιπαίδειας που αναφέρε -εκτός κειμένου-ι ημερομηνία θανάτου την 1η Μαΐου 1980. Αυτό είναι αναληθές, γιατί η κ.Βουτσάκη είναι προσωπική μου φίλη και συμπατριώτισσά μου, και ζει ακόμα. Και η ίδια, όποτε θέλει να διαβάσει το κείμενό μου στη Βικιπαίδεια (που βασίζεται κυρίως σε προσωπικές της μαρτυρίες), "φρικάρει" όταν το διαβάζει αυτό. Ενώ στο κείμενο γράφω ότι ζει ακόμα, εκτός κειμένου, την βγάζουν πεθαμένη! Αυτή είναι και η αιτία που ανέβασα με την άδεια του σκηνοθέτη τις δυο φωτογραφίες από την ταινία "Και ξανά προς τη δόξα τραβά", άσχετα που η ποιότητά τους δεν είναι η τελειότερη, για να δείξω ότι το 1980 ήταν -και είναι ακόμα- ζωντανή. Ούτε είναι γεννημένη την 21η Απριλίου 1927. Αυτό όμως το κρατώ έτσι, όπως αναγράφεται σε όλες τις αραβικές ιστοσελίδες, μέχρι να αποφασίσει η ίδια να μου πει πραγματική ημερομηνία. Πάντως είναι σίγουρα γεννημένη αρχές του '30, και άλλο μήνα. Μάλιστα μου είπε κάνοντας χιούμορ:"Μήπως νομίζουν ότι ήμουν συνεργάτης και του Παπαδόπουλου; Όλα αυτά είναι από κωμικά έως ανατριχιαστικά, που γράφονται και λέγονται για εμένα!"

Σε παρακαλώ πάρα πολύ, μπορεί να διορθωθεί αυτό; Επίσης, θα ήθελα να σε ενημερώσω, ότι οι άραβες ανακάλυψαν το κείμενο και το διάβασαν. Και στις 9 Απριλίου 2019 από τον ιστότοπο Christian Dogma της κοπτικής εκκλησίας της Αιγύπτου έκαναν ολόκληρο αφιέρωμα βασισμένο στην ελληνική βικιπαίδεια που αποκαλύπτει την πραγματική Καίτη Βουτσάκη, πίσω από την υποτιθέμενη αιγύπτια Μάτα Χάρη, που ανήκει στη φαντασία τηλεοπτικού σεναριογράφου, από σειρά του 1989.

Και πάλι ευχαριστώ και, αν θες κάτι άλλο, με ρωτάς.

Chalk19 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Πολύ αξιόλογα αγαπητέ όλα αυτά. Όπως όμως είχα γράψει εδώ και 2 βδομάδες στη σελίδα συζήτησης του λήμματος για την κ. Βουτσάκη:

Πολύ ενδιαφέρον το κείμενο και απολαυστικό στην ανάγνωση. Ωστόσο φαίνεται να είναι σε μεγάλο βαθμό προϊόν πρωτότυπης έρευνας.

Με τα λόγια σας επιβεβαιώνετε ότι το λήμμα με βάση την πολιτική της Βικιπαίδειας είναι πράγματι προϊόν πρωτότυπης έρευνας. Αυτό είναι ένα πρόβλημα.

ΕμμανΑγγε (συζήτησηΣυνεισφορά)

Λυπάμαι, γιατί οι συνθήκες μας αναγκάζουν να "κρυβόμαστε" πίσω από την ανωνυμία μας.

Το κείμενο είναι καθαρά εγκυκλοπαιδικό, γι΄αυτό και έχει τόσες παραπομπές προς διάφορους ιστότοπους ή βιβλία, Η κ.Βουτσάκη δεν είναι γενικά γνωστή στην Ελλάδα, αλλά αν γκουκλάρετε στο όνομα Katty ή Kitty αγγλικά ή αραβικά, θα δείτε το τι γράφεται γι' αυτήν, καθώς και στην αραβική βικιπαίδεια. Οπότε, έπρεπε να γραφτεί ένα κείμενο που να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, όπως και μπήκαν από τις 9 Απριλίου, που το περιεκτικό κείμενο της ελληνικής Βικιπαίδειας άνοιξε τα μάτια των φίλων Αράβων που έγραφαν τόση παραπληροφόρηση. Και να πω και το άλλο; Όταν πρωτοέγραψα το κείμενο στις αρχές Φεβρουαρίου 2019 ήταν μικρό, περιεκτικό και καθαρά εγκυκλοπαιδικό. Δεν είμαι πρωτάρης στο χώρο, γιατί αρθρογραφώ σε εφημερίδες από το 1985, και έχω στο ενεργητικό μου 30 βιβλία που είναι κυρίως βιογραφίες καλλιτεχνών και ιστορικές έρευνες, που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία τον καιρό που βγήκαν. Όμως,τρεις ημέρες μετά, απ' όταν έγραψα το κείμενο, κάποιος το άλλαξε και έγραψε τα της υποτιθέμενης κατασκοπίας, με παραπομπές στο αραβικό διαδίκτυο. Αναγκάστηκα λοιπόν να ασχοληθώ και με όλη την παραπληροφόρηση που αφορά τα βιογραφικά στοιχεία της Καίτης Βουτσάκη, όποτε ο κάθε ενδιαφερόμενος, να βρίσκει και τη δική του απάντηση.

Όσο για τις φωτογραφίες από την ταινία "Και ξανά προς τη δόξα τραβά", είναι καρέ από την ταινία και αποτελούν μέρος της δημιουργίας του σκηνοθέτη, ο οποίος και επέτρεψε την δημοσίευσή τους, λέγοντάς μου να μην το "παρακουράζουμε" το θέμα. Δεν ξέρω αν αυτή η απάντηση σε καλύπτει.

Πάντως, να ξέρεις, κι εγώ κουράζομαι συνεχώς να απολογούμαι, για κάτι που δεν θεωρώ ότι είναι λάθος. Δες και το κείμενο για τον Ομάρ Σαρίφ, και άλλες βιογραφίες καλλιτεχνών στη Βικιπαίδεια, και δεν νομίζω ότι το δικό μου κείμενο ξεφεύγει σε κάτι! Πάντως νομίζω ότι όλα ξεκίνησαν, μετά τις φωτογραφίες που έβαλα. Συγνώμη, αλλά το αισθάνομαι και σαν μια μορφή επίθεσης, ενώ θα μπορούσαμε να μιλάμε φιλικά μεταξύ μας. Πάντως, τελειώνοντας, σε ευχαριστώ πολύ που βρήκες ενδιαφέρον το κείμενο, το οποίο όμως δεν το θεωρώ πρωτότυπη έρευνα. Γιατί, ό,τι γράφω έχει γραφτεί σκόρπια σε διάφορους ιστότοπους, και εγώ απλά το συγκέντρωσα και το διαμόρφωσα ως έχει. Πρωτότυπη έρευνα, για εμένα σημαίνει (και να με συγχωρείς αν κάνω λάθος) κάτι που δεν έχει ξαναγραφτεί. Ναι, φυσικά, η βιογραφία της Καίτης Βουτσάκη δεν έχει ξαναγραφτεί όπως την έχω στη βικιπαίδεια, αλλά όλα τα στοιχεία της βιογραφίας της έχουν κάπου γραφτεί, γι' αυτό και το πλήθος των παραπομπών. Οπότε δεν περιλαμβάνει κάτι πρωτότυπο.

Σε ευχαριστώ πάντως που μου έδωσες τη δυνατότητα για αυτή την επικοινωνία! Να είσαι καλά! Και όλοι οι άλλοι φίλοι χρήστες της βικιπαίδειας, γιατί μέσα από αυτά τα σχόλιά σας με βοηθάτε κι εμένα να διορθωθώ, γιατί ουδείς αλάνθαστος, και όπως λέμε:'γηράσκω αεί διδασκόμενος!". Καλή συνέχεια!

Chalk19 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Γειά σας. Γράψατε πιο πάνω:

"[...] η κ.Βουτσάκη είναι προσωπική μου φίλη και συμπατριώτισσά μου [...], το κείμενό μου στη Βικιπαίδεια (που βασίζεται κυρίως σε προσωπικές της μαρτυρίες) [...]"

Έκανα λάθος όταν, από αυτα που γράψατε, κατάλαβα ότι το κείμενο βασίζεται σε διηγήσεις της κ. Βουτσάκη προς εσάς ; Δηλ. σε αδημοσίευτες (και μη επαληθεύσιμες) πληροφορίες που δημοσιοποιούνται εδώ για πρώτη φορά (=πρωτότυπη έρευνα κατά την πολιτική της ΒΠ) ;

Μπορεί να κατάλαβα λάθος, αλλά αν όχι, τότε υφίσταται ένα πρόβλημα με το λήμμα, σύμφωνα πάντα με την πολιτική της ΒΠ. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει θέμα απολογίας, αλλά διευκρινίσεων. Μπορεί κάποια πράγματα να είναι αυτονόητα για εσάς, πχ σχετικά με τις άδειες των δημιουργών ορισμένων φωτογραφιών, αλλά εμείς οι υπόλοιποι/ες δεν τα γνωρίζουμε και οι αναφορές στα αρχεία πρέπει να καταχωριστούν σωστά και επακριβώς. Οπότε η παροχή αυτών των πληροφοριών δε συνιστά απολογία, αλλά απαραίτητη αποσαφήνιση.

ΕμμανΑγγε (συζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την επικοινωνία! Μπορώ να πω ότι την έχω ανάγκη σήμερα, γιατί έπαθα μια μεγάλη, και δυστυχώς ανεπανόρθωτη , καταστροφή στο χώρο εργασίας μου, και πρέπει να εκτονωθώ γράφοντας. Οπότε συγχωρέστε μου την έκταση των επιστολών.

Λέγοντας προσωπικές μαρτυρίες, εννοούσα ότι διασταυρώνω απλά μαζί της κάποιες πληροφορίες. Όπως για παράδειγμα: γράφουν στις αραβικές βιογραφίες της, ότι είναι εβραϊκού θρησκεύματος, ότι λέγεται Ραχήλ και όχι Καίτη, ότι η μητέρα της ήταν Αιγύπτια, ότι πέθανε από καρκίνο, ακόμα ότι και τη σφάξανε σε ένα κεντρικό δρόμο του Καΐρου, και ότι ο δολοφόνος ασέλγησε επάνω στη νεκρή. 'Ολα αυτά φυσικά είναι αναληθή. Ακόμα λένε, ότι στα τέλη του '60 ζούσε στο Ισραήλ όπου συνεργαζόταν με ένα κατάσκοπο, ενώ τόσο από την ίδια όσο και από συναδέλφους της γνωρίζω ότι ζούσε μόνιμα και εργαζόταν στην Ελλάδα. Υπάρχουν και οι ελληνικές ταινίες από την εποχή εκείνη. Άλλωστε αυτό το θέμα της κατασκοπίας προέκυψε μετά το αιγυπτιακό σίριαλ του 1989. Αυτό το επισημαίνουν και οι άραβες σαν λάθος τους, μετά την ανάγνωση της Ελληνικής Βικιπαίδεια.

Όλες οι πιό πάνω πληροφορίες λοιπόν, έπρεπε να διασταυρωθούν τόσο από την ίδια, όσο και από συναδέλφους της, αλλά και από όσους ιστότοπους παραθέτω από το διαδίκτυο. Επίσης, μόλις εχθές μου είπε ότι ούτε το θέατρο ¨Οπερα, ούτε το Καζίνο Όπερα κάηκαν στην πυρκαγιά του 1952,όπως έγραφα από λάθος πληροφορίες άλλων Αιγυπτιωτών, πράγμα το οποίο το διασταύρωσα με σχετικά λήμματα του διαδικτύου και διαπίστωσα ότι είχε δίκιο, οπότε και το έσβησα ως λάθος. Επίσης από πληροφορίες αραβικών σελίδων είχα γράψει ότι έμαθε οριεντάλ από τη Badia Masabni, ενώ η αλήθεια είναι ότι ναι μεν έμαθε χορό στη σχολή της, αλλά όχι από την ίδια, γιατί ήταν πλέον ηλικιωμένη και ούτε χόρευε ούτε τραγουδούσε. Και αυτό το διόρθωσα. Δεν είναι λοιπόν το κείμενο αυτοβιογραφικό. (δεν εκφράστηκα εγώ σωστά, και συγχωρέστε με!).

Γι΄αυτό, το ξαναλέω χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός, έχω τόσες παραπομπές, σχεδόν σε κάθε πρόταση, από διάφορους ιστότοπους, για να υπάρχει σε κάθε ερώτημα και μια απάντηση.

Μη σας κουράζω όμως άλλο! Να είσαστε καλά και καλή συνέχεια!

Abdelmageed Abdelaziz (συζήτησηΣυνεισφορά)

Σημείωση: Δεν είμαι καλός στα ελληνικά, έχω χρησιμοποιήσει τη Μετάφραση Google για να γράψω το ακόλουθο κείμενο:

Είμαι Αιγύπτιος δημοσιογράφος και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για τις πληροφορίες που παρείχατε στη σελίδα της Ελληνικής Βικιπαίδειας για αυτόν τον υπέροχο χορευτή, και επίσης για να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια που καταβάλατε για να διορθώσετε πολλές παραπληροφόρηση γι 'αυτήν.

Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες γραμμένες γι 'αυτό στην αραβική γλώσσα και βρήκα στην ελληνική σελίδα της Wikipedia πολλές υπέροχες πληροφορίες που δεν είχαν δημοσιευτεί προηγουμένως στον αραβικό τύπο, γι' αυτό αποφάσισα να γράψω ένα μεγάλο δημοσιογραφικό θέμα για αυτόν τον υπέροχο καλλιτέχνη, να διορθώσω τις επικρατούσες έννοιες γι 'αυτό και να δείξω την αλήθεια στον Αραβό αναγνώστη.

Επομένως, χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να μου παράσχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη ζωή της αφού σταμάτησε να εργάζεται το 1980, καθώς και να μου παράσχει οποιαδήποτε πρόσφατη φωτογραφία της, προκειμένου να είναι μια ισχυρή ένδειξη Τύπου ότι είναι ακόμα ζωντανή, καθώς πολλές αρχές στην Αίγυπτο επιθυμούν να την τιμήσουν αν έχασε, βεβαιωθείτε ότι Είναι ακόμα ζωντανή.

Αυτός είναι ο λογαριασμός μου στο Facebook, εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου απευθείας, έχετε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου


www.facebook.com/abd.mageed

Απαντήστε στο "Ελληνες"
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΙΣΙΛΙΑΣ (συζήτησηΣυνεισφορά)

Χαίρε, Μάρκελλε. Η λατινική έκφραση ''comitio uxore'' πώς προφέρεται?

MARKELLOS (συζήτησηΣυνεισφορά)

Δε γνωρίζω. Τα λατινικά ωστόσο προφέρονται όπως διαβάζονται/.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΙΣΙΛΙΑΣ (συζήτησηΣυνεισφορά)

Βασικά, η λατινική έκφραση ''comitio uxore'' πώς να την μεταφράσω?

Dr Moshe (συζήτησηΣυνεισφορά)

Ζητώ συγγνώμη από τον αγαπητό Μάρκελλο για την παρέμβαση στη σελίδα του.


Αγαπητέ φίλε, φαίνεται ότι η έκφραση που παραθέσατε είναι αποσπασματική, διότι παρουσιάζει τη λέξη uxore σε αφαιρετική/δοτική πτώση, από δε τη σύνταξη φαίνεται ότι μάλλον ανήκει στη μεσαιωνική και όχι στην κλασική Λατινική. Υποθέτω ότι η πλήρης πρόταση θα ανέφερε το όνομα κάποιας γυναίκας, καταλήγοντας π.χ. «στην ..., σύζυγο του κόμητα/αυλικού ...». Αν μας δώσετε την πλήρη πρόταση, ίσως έχουμε καλύτερη εικόνα.


Ευχαριστώ.

Απαντήστε στο "Λατινική έκφραση"
ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα, MARKELLOS! Συνήθως, όπως θυμάμαι τις άλλες φορές, μου στέλνατε και προσωπικό μήνυμα διευκρινίζοντας από πού και μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε τα βιβλία που επιθυμούμε (θυμάμαι από την Πολιτεία). Φέτος δεν έγινε αυτό για κάποιον λόγο; Ρωτάω απλά γιατί έχουν περάσει δύο εβδομάδες ήδη και θέλω να ξέρω γιατί σε λίγες μέρες δεν θα μπορώ να παραλάβω την παραγγελία. Συγγνώμη για την όποια ενόχληση, απλώς χρειάζομαι κάποιες διευκρινίσεις. Ευχαριστώ!

MARKELLOS (συζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν ήρθε; Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το έστειλα. Το στέλνω ξανά.

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησηΣυνεισφορά)

Πω, χίλια συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Δεν είδα κάποια ειδοποίηση μέσω ΒΠ, ότι μου είχε έρθει e-mail και δεν το είχα τσεκάρει. Ελπίζω να μην σε έβαλα σε κόπο. Ναι, όντως, θυμάσαι καλά! Συγγνώμη και πάλι και ευχαριστώ. Θα στείλω τη λίστα μου - αν όχι - αύριο, μεθαύριο.

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησηΣυνεισφορά)

Τελείωσα με την παραγγελία! Αν χρειαστεί τίποτε άλλο, ρωτήστε με στη σελίδα χρήστη μου, για καλύτερα... Πότε υπολογίζετε να έρθουν (περίπου...)

Απαντήστε στο "CEE"
Konstantinos Alexandrou (συζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ MARKELLOS καλησπέρα,

Είμαι ο Κωνσταντίνος και πιο παλιά είχα κάνει ένα edit στην σελίδα "Το Ελληνικό". Σήμερα που μπήκα για να κάνω κάποιες ενημερώσεις παρατήρησα ότι προχώρησες τον Μάιο σε μια συγχώνευση της σελίδας με το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού, κρατώντας το δεύτερο ως την κύρια σελίδα των δύο. Από όσα έχω διαβάσει όμως βλέπω ότι ισχύει το αντίθετο, δηλαδή ότι το πάρκο είναι κομμάτι του έργου. Μήπως να κρατάγαμε την πρότερη κατάσταση ως την βασική;

Σε ευχαριστώ

MARKELLOS (συζήτησηΣυνεισφορά)
Απαντήστε στο "Το έργο του Ελληνικού ως κύρια σελίδα"
Albabis (συζήτησηΣυνεισφορά)

καλησπέρα

Το αρχείο αυτό όπως και το Baogaodao2.jpg είναι δημοσιευμένα στην σελίδα του κ.Σαραντάκου την οποία έχω βάλει στις παραπομπές του άρθρου.

https://sarantakos.wordpress.com/2017/10/29/baogaodao/

Στην ίδια σελίδα στα σχόλια ζητάω την άδεια του (εκ των υστέρων οφείλω να ομολογήσω) να χρησιμοποιήσω υλικό από την σελίδα του για την βελτίωση του λήματος.

Δεν είναι αυτό αρκετό; αν όχι μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως πρέπει να πιστοποιήσω την άδεια χρήσης των φωτογραφιών.

Ευχαριστώ

MARKELLOS (συζήτησηΣυνεισφορά)

Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις.

Απαντήστε στο "Το Αρχείο:Baogaodao.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή"
188.73.194.234 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Είχα γράψει το βιογραφικό της με στοιχεία από το Ίντερνετ (17/1/20)και θέλω να μου πείτε γιατί το αφαιρέσατε ;Θα μπορούσατε να το επαναφέρετε ;;;

188.73.194.234 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Εννοούσα 17/6/20 συγγνώμη

MARKELLOS (συζήτησηΣυνεισφορά)
188.73.194.234 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Συμμετέχει στο Αν ήμουν πλούσιος δευτερεύων είσαι εσύ

188.73.194.234 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Απλά να επαναφέρετε τη σελίδα .Η Νίκη για την ηλικία της έχει κάνει σημαντικό έργο .

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον 188.4.22.119 (ιστορικό)
2A02:2149:87AC:800:B128:505D:605D:875C (συζήτησηΣυνεισφορά)

Συμφωνώ πρέπει να επαναφέρετε το αρχείο

2A02:2149:8250:AC00:B87D:2B08:9850:A526 (συζήτησηΣυνεισφορά)

MARKELLOS απαντήστε

MARKELLOS (συζήτησηΣυνεισφορά)

Αν υπάρχουν όντως αξιόπιστες πηγές και αποδεικνύεται ότι το λήμμα είναι εγκυκλοπαιδικό μπορείτε να το επαναφέρετε. Αν δεν πληροί τα κριτήρια δεν αποκλείεται να διαγραφεί ξανά. Και επίσης οι συνεισφορές να γίνονται χωρίς προσβλητικά σχόλια σε άλλους συντάκτες.

Απαντήστε στο "Νίκη Σκιαδαρέση"