Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

PA-811 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!

Σχετικά με την εικόνα με την Νάνσι Πελόζι, εάν μπορείτε παρακαλώ να διορθώσετε κάποιο πρόβλημα εάν υπάρχει σχετικά με την άδεια, για να συνάδει με τους κανόνες της Βικιπαίδειας!

Ευχαριστώ πολύ!

Απαντήστε στο "Nancy Pelosi"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)
Wikipedia Asian Month 2020

Dear Participants, Jury members and Organizers,

Congratulations!

It's Wikipedia Asian Month's honor to have you all participated in Wikipedia Asian Month 2020, the sixth Wikipedia Asian Month. Your achievements were fabulous, and all the articles you created make the world can know more about Asia in different languages! Here we, the Wikipedia Asian Month International team, would like to say thank you for your contribution also cheer for you that you are eligible for the postcard of Wikipedia Asian Month 2020. Please kindly fill the form, let the postcard can send to you asap!

  • This form will be closed at February 15.
  • For tracking the progress of postcard delivery, please check this page.

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team, 2021.01
Απαντήστε στο "Wikipedia Asian Month 2020 Postcard"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "Wikipedia Asian Month 2020 Postcard"
Roula72 (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορείτε να με βοηθήσετε να ανεβάσω το παρακάτω λήμμα:

Ο Νίκος Μαγγίτσης (Βόλος, 1968) είναι ο πρώτος Έλληνας που έχει ολοκληρώσει το project «7 summits», έχει ανέβει στις 7 υψηλότερες κορυφές του κόσμου, (Έβερεστ, Ακονκάγκουα, Μακ Κίνλεϊ, Κιλιμάντζαρο, Ελ Μπρούς, Βίνσον, Κάρστενσζ). Και έχει φτάσει πεζοπορικά στο Βόρειο  και στο Νότιο Πόλο το 2000 και το 2003 αντίστοιχα. Ο Νίκος Μαγγίτσης είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της αναψυχής.

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Μελετήστε τους συνδέσμους που σας έχει αφήσει στη σελίδα χρήστη σας ο χρήστης που σας καλωσόρισε.

Hellenic media group (συζήτησησυνεισφορές)

καλησπερα μετα απο καιρο μου διεγραψατε την σελιδα ειναι εθελοντικο δημοσιογραφικο δικτυο γιατι?

Hellenic media group (συζήτησησυνεισφορές)

μα την σελιδα την ειχαμε 2 χρονια

Απαντήστε στο "Δημιουργία νέου λήμματος"
2A02:587:9852:D164:38E0:CD97:5DBF:C55C (συζήτησησυνεισφορές)

Διεπίστωσα ότι ο λογαριασμός μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ με username Peter17259 και αργότερα Panayiotis Kontis διεγράφη στις 3.0.1.2021.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί συνέβη αυτό?

Τι πρέπει να κάνω για να τον επανεκινήσω?

Ευχαριστώ,

Π. ΚΟΝΤΗΣ

p.contis@actmedia.gr

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Τι εννοείται διαγράφηκε; Παραθέστε μου μερικούς συνδέσμους.

Απαντήστε στο "Ερώτημα"
Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλή χρονιά. Έχεις απόλυτο δίκιο στην παρατήρησή σου, το γνωρίζω αυτό που λες και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ σε αυτό (τουλάχιστον). Σε ευχαριστώ.

Απαντήστε στο "Επεξεργασίες"
Ιπποκράτης2020 (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "Προσθήκη πληροφορίας"
Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Ζητώ την προστασία του λήμματος Μάικλ Τζόρνταν από μη χρήστες λόγω της εμμονικης συμπεριφοράε "αγνώστου" που φυσικά με παρακολουθεί. Δεν μπορώ να συνεχίσω να γράφω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Άγνωστοι είναι δυνατόν να έχουν τα ίδια δικαιώματα με χρήστες; Έτσι θα προχωρήσει η el.wikipedia;

Απαντήστε στο "Προστασία λήμματος"
Ttzavaras (συζήτησησυνεισφορές)
MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Δε θα το έλεγα. Καλά Χριστούγεννα.

Olimpicteak (συζήτησησυνεισφορές)

Κ. Μαρκέλλο, Χαίρετε. Το λήμμα δημιουργήθηκε με τη συνεργασίας των μαθητών και τον ίδιο τον εικονιζόμενο ορειβάτη που αφορά το λήμμα. Ο ίδιο ο ορειβάτης προσέφερε τις φωτογραφίες του, τις λεπτομέρειες του βιογραφικού του και όλα τα στοιχεία που συμπεριελήφθησαν στο λήμμα. Επειδή θα θέλαμε οι μαθητές μας να δούν και να σχολιάσουν και να διδαχθούν μέσα από αυτήν την δραστηριότητα σας παρακαλώ μπορείτε να προχωρσήσετε στη δημοσίευσή του; άν όχι σας παρακαλώ μας λέτε ξεκάθαρα τι και που θα θέλατε να τα προσθέσουμε;; Σας επαναλαμβάνω, δεν αντιγράψαμε τίποτα και από πουθενά, ο ίδιο ο εικονιζόμενος μας δίνει τα στοιχεία και μαζί του τα έχουμε συγγράψει οι φωτογραρίες είναι δικές του κατά δικές τους. Τι άλλο θέλετε και δεν μας επιτρέπετε να ολοκληρώσουμε τη σχολική αυτή δραστηριότητα; Ευχαριστώ--Olimpicteak (συζήτηση) 12:05, 26 Δεκεμβρίου 2020 (UTC)

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Τα πνευματικά δικαιώματά μιας εικόνας ανήκουν στο φωτογράφο-δημιουργό όχι στο εικονιζόμενο πρόσωπο. Μελετήστε επίσης τις σελίδες Βικιπαίδεια:Σύγκρουση ενδιαφέροντος, Βικιπαίδεια:Βικιπαίδεια:Όχι πρωτότυπη έρευνα, Βικιπαίδεια:Σύγκρουση κινήτρων και Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων. Αν θέλετε πράγματι να ωφεληθούν οι μαθητές μπορούμε ευχαρίστως να σας προτείνουμε μία σειρά από λήμματα τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν χωρίς όμως να αντιγράφουν κείμενα από άλλες ιστοσελίδες.

Olimpicteak (συζήτησησυνεισφορές)

Επίσης το μάθημα δεν το επιλέγουμε εμείς το διαμορφώνουν οι μαθητές με τα ενδιαφέροντά τους, οπότε πιθανών τα λήμματα που θα μας προτείνετε "να ασχοληθούν οι μαθητές μας για να ωφεληθούν" δεν εντάσσονται στα παρόντα ενδιαφέροντά τους προφανώς. Η ορειβασία ήταν το θέμα των εκδηλώσεων και των δραστηριοτήτων που διενεργήθηκαν και που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε μιας και ο ίδιος αθλητής ήταν ο ενορχηστρωτής και ο προμηθευτής του υλικού και των πρωτοβουλιών αυτών. Ο ίδιος ο ορειβάτης για τον οποίο γίνεται λόγος. Δεν βλέπω πως μπορούμε να του κλέψουμε τα πνευματικά δικαιώματα ακόμα..

Olimpicteak (συζήτησησυνεισφορές)

Κ. Μαρκέλο επαναλαμβάνω, όταν συντάσσαμε το λήμμα, ήταν μπροστά και ο κ. Μαγγίτσης ο οποίος έδωσε σε εμάς όλο το υλικό. Θεωρείτε ότι δεν είναι δικό του δηλαδή; δεν μπορεί να το δώσει όπου θέλει; επίσης οι φωτογραφίες εκτός από μία που την ενημέρωσα, είναι τραβηγμένες από τον ίδιο για τον ίδιο. Τι να κάνουμε να βάλουμε άλλον φωτογράφο; Να βάλουμε ένα τυχαίο όνομα;; ευχαριστώ

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Δυστυχώς δεν κάνετε καθόλου κόπο να κατανοήσετε το τι ακριβώς είναι η Βικιπαίδεια στην οποία όλοι συνεισφέρουμε εθελοντικά, παρότι σας έχω παραθέσει πληθώρα συνδέσμων. Παρακαλώ ότι έχετε να πείτε να το αναφέρετε στη Συζήτηση:Νίκος Μαγγίτσης. Δεν πρόκειται να συνεχίσω τη συζήτηση εδώ. Καλή σας χρονιά.

Απαντήστε στο "Nickname"

Μπορείτε σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε το λήμμα που έχουμε ετοιμάσει με τους μαθητές μας;

2
Olimpicteak (συζήτησησυνεισφορές)

Κ. Μαρκέλο σας παρακαλούμε πολύ εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας και των μαθητών μας μπορείτε να δημοσιεύσετε το λήμμα μας διότι όπως σας διαβεβαίωσα έχουμε εξασφαλίσει κάθε δικαίωμα να το δημιουργήσουμε. Μπορείτε σας παρακαλώ να το δημοσιεύσετε έγκαιρα; Θα μας βοηθούσε πολύ αν επικοινωνούσατε με κάποιον τρόπο μαζί μας. Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας.

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Το κείμενο είναι δημοσιευμένο σε άλλη σελίδα άρα παραβιάζονται πνευματικά διακαιώματα. Διαβάστε σχετικά τη σελίδα Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων. Δε συνιστούμε επίσης ένα λήμμα να είναι γραμμένο από τον ίδιο το βιογραφούμενο ή από άτομα σχετιζόμενα με αυτόν, σχετικά δείτε τη σελίδα Βικιπαίδεια:Σύγκρουση κινήτρων. Τα λήμματα επίσης πρέπει να βασίζονται σε αξιόπιστες πηγές.

Απαντήστε στο "Μπορείτε σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε το λήμμα που έχουμε ετοιμάσει με τους μαθητές μας;"