Συζήτηση χρήστη:Υπάρχω

Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Υπάρχω/Αρχείο 1 στις 2017-04-21.FocalPoint (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Είδα ότι βάζεις το πρότυπο για τα πρόσωπα αφαιρώντας τις παραπομπές. Διαφωνώ. Εφόσον θέλεις να το κάνεις μαζικό και όχι περιστασιακά παρακαλώ να το προτείνεις στη συζήτηση του προτύπου. (έτσι για να εφαρμόζουμε και στον εαυτό μας αυτά που ωραία λέμε στους άλλους, το εφάρμοσα και εγώ)

Υπάρχω (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Πολλά πρότυπα δίνουν αυτή τη δυνατότητα και είπα να το δοκιμάσω. Στην αγορά υπάρχει μια συζήτηση υπό εξέλιξη. δεν πήρε κανείς αρνητική θέση, Οι δικοί μου ενδιασμοί δεν ισχύουν, διότι μέσα στη δοκιμή δεν είδα κάποιο μειονέκτημα. Είναι πολύ καλή ιδέα και πιστεύω ότι θα την προτιμήσεις και συ.

FocalPoint (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

το είδα και προτιμώ τις πηγές, πηγές πηγές (με ξέρεις)

Υπάρχω (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Σε αυτό το σημείο συμφωνούμε απόλυτα. Είμαι υπέρ των πηγών και θα τις υποστηρίζω πάντα. Το noref δεν αφαιρεί τις πηγές. Οι πηγές είναι εκεί και προσθέτουν εγκυρότητα στα δεδομένα. Γιαυτό πιστεύω ότι και εσυ αν το δοκιμάσεις θα το προτιμήσεις. Πάντως δεν χρειάζεται να το περιεργαζόμαστε και πολύ. Αν κατάλαβα καλά, δεν θα ισχύσει, γιατί κάτι άλλο είναι στα σκαριά που θα το αντικαταστήσει. Είναι και μια συζήτηση στην αγορά, δεν χρειάζεται να τα λέμε εδώ, μπες στην αγορά όπως πάντα και δώσε εκεί το παρόν. Φιλικά και καλή εβδομάδα

Απαντήστε στο "no ref ή κάπως έτσι"
Gts-tg (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

''Υπάρχω'' προχωρώ σε φραγή 3 ημερών καθώς επιμένεις να προκαλείς αναστάτωση στην κοινότητα χωρίς να παρέχεις κάποιο σκεπτικό για τις πράξεις σου, προσποιούμενος άγνοια, και παρασύροντας και άλλους χρήστες με την συμπεριφορά σου αυτή. Η ερώτηση σου σχετικά με την φραγή της IP παραμένει σε ισχύ και είναι επίκαιρη, ανεξάρτητα από την εδώ φραγή σου, αλλά δεν αποτελεί και ασπίδα για την επιτηδευμένη συμπεριφορά σου. Ελπίζω κατά την διάρκεια της φραγής να έχεις τον χρόνο να σκεφτείς πως θα συνεχίσεις στην συνέχεια και να μην επαναλάβεις την ίδια συμπεριφορά. Η σελίδα συζήτησης σου και η αποστολή email είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θέλεις να επικοινωνήσεις σχετικά με την φραγή σου. Gts-tg (συζήτηση) 19:01, 25 Μαΐου 2017 (UTC)

Σύνοψη από Υπάρχω

το βρήκα. Είναι όταν έχει {{παραπομπές|σημ.}} και άλλα παράξενα.

Ah3kal (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Το πρότυπο χρησιμοποιείται αρκετά ακόμα και με την αλλαγή που κάνεις καταστρέφεις τις παραπομπές σε πολλά λήμματα. Σε όσα ήταν εύκολο να αντικατασταθεί, έχει αντικατασταθεί. Μην το ξαναλλάξεις χωρίς να ελέγξεις ότι η αλλαγή δεν επηρρεάζει αρνητικά.

Υπάρχω (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

@Ah3kalΤο έλενξα πριν, αλλά δεν αποκλείεται να παράβλεψα κάτι. Παραδείγματος χάριν, που έγινε η καταστροφή; Σε ποιό λήμμα συγκεκριμμένα;

Δεν υπάρχουν παλαιότερα θέματα