Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

TopGunZ (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι θεωρήθηκε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων στη σελίδα του κου Σωτήρη Γλυκοφρύδη. Ανέβηκαν μόνο κείμενα από τις παρουσιάσεις και τις περιλήψεις των βιβλίων του. Πρέπει να επικοινωνήσει με κάποιον ο συγγραφέας για να διευκρινιστεί τι μπορεί να ανέβει στο λήμμα του ονόματός του? Ευχαριστώ.

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Στη Βικιπαίδεια δεν επιτρέπεται αυτού του είδους η αντιγραφή (δείτε σχετικά εδώ). Επίσης, ένα λήμμα για ένα συγγραφέα πρέπει να μιλά πρωτίστως για αυτόν. Δείτε σχετικά την πολιτική μας για τους συγγραφείς όπως και τη γενική πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.

TopGunZ (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Οκ, ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Θα μελετήσω καλύτερα τους όρους συγγραφής των λημμάτων και αν είναι σκόπιμο, θα ξαναπροσπαθήσω, με ορθότερη προσέγγιση. Ευχαριστώ και πάλι και καλή συνέχεια.

Απαντήστε στο "Σωτήριος Γλυκοφρύδης"
Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Χρήστης συμμετέχει ενεργά σε διορθωπόλεμο, προσπαθώντας να επιβάλει (?) την δική του εκδοχή των πραγμάτων, φράζεται κ η έκδοσή του παραμένει ανέπαφη ? Δεν την καταλαβαίνω αυτή την λογική... Δημιουργεί προηγούμενο κατά την ταπεινή μου άποψη...

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση επανέφερε έναν αριθμό με συγκεκριμένη, επίσημη πηγή. Αυτό δεν θα το έλεγα επιβολή της θέσης του. Μετράμε με τους επίσημους αριθμούς ακριβώς για να αποφύγουμε διορθοπολέμους.

94.65.153.181 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Τον Glucken που βανδάλιζε και τον είπε και φρούτο γιατί δεν τον φράζεις?

Και συ και ο Γκλόρυ ξέρετε ότι έχει δίκιο. Γιατί ξεπέφτετε έτσι?

Ερχονται , έρχονται. Μόνο ο Τζαβάρας θα γλιτώσει.

Δεν έχει πια γυρισμό.

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ναι, Κιούμπικ, δεν διαφωνώ απαραίτητα περί του ορθού του πράγματος, αλλά με τον τρόπο που αυτό γίνεται, δλδ. "στα ... μου ο κ3ε γιατί έχω δίκιο και το ξέρεις"... Απλά βγαίνει ολόκληρος ο κ3ε νοκ άουτ έτσι... Ορθότερο κατά την άποψή μου θα ήταν να αναστρέφεται το λήμμα στην προ του διορθωπολέμου μορφή του, έως ότου λήξει η φραγή... και εκεί θα είμαστε...

79.130.57.234 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Το μπάσκετ πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα το 1918 μέσω της ΧΑΝ -κυρίως- και του "οίκου του στρατιώτη". Τότε, στο γήπεδο της ΧΑΝ Αθηνών, πρωτοπαίχτηκε μπάσκετ στην Ελλάδα. Μερικά μέλη της, μεταξύ των οποίων και ο Μάικ Στεργιάδης, που υπήρξε μαθητής του Νέισμιθ στο Σπρίνγκφιλντ, πήραν δύο καρέκλες, τις στερέωσαν ανάποδα σε δύο τοίχους και με μία μπάλα ποδοσφαίρου πρωτόπαιξαν μπάσκετ. Η ΧΑΝ φρόντισε να διαδοθεί το άθλημα στα σχολεία και στους συλλόγους, ενώ συγχρόνως άρχισε να διοργανώνει και αγώνες. Μάλιστα, το 1920 έγινε στη Σμύρνη και το πρώτο τουρνουά, με τη συμμετοχή πέντε ομάδων και νικητής ήταν ο Πανιώνιος. Αυτά τα τουρνουά συνεχίστηκαν μέχρι το 1924 και άρχισαν να παίρνουν μέρος φοιτητές και μαθητές.

Η ΧΑΝ Αθηνών το 1924 διοργάνωσε ένα πρωτάθλημα, που κέρδισε η ΑΕΚ. Αν αυτό θεωρηθεί ως πρώτο, η ΑΕΚ είναι η πρώτη πρωταθλήτρια Αθηνών.

Ουσιαστικά όμως η επίσημη περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ αρχίζει το 1927, όταν ο ΣΕΓΑΣ συγκρότησε την πρώτη Τεχνική Επιτροπή του μπάσκετ, αποτελούμενη από τους Απόστολο Νικολαΐδη, Νικόλαο Λορέντη, Γιώργο Λιβαδά, Δημήτρη Λέζο και Κωνσταντίνο Καλούδη. Δύο χρόνια αργότερα διοργάνωσε το πρώτο πρωτάθλημα.

79.130.57.234 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αφού συμφωνείς ότι σαν πληροφορία είναι σωστή το 36 και η επαναφορά στη μορφή που λέει 36, δεν είναι λογικό να επανέρχεται κάποιος σε αυτήν; Εδώ έγινε από ανώνυμο η αλλαγή από 35 σε 36 (το ορθό), από εδώ και πέρα ο χρήστης μετρά 36 και διορθώνει το 37. Δεν φαίνονται δικαιολογημένες οι αναιρέσεις μετά από αυτό το σημείο με δεδομένο ότι ξαναγυρνά στο ορθό (ή πάντως δικαιολογημενο);

Απαντήστε στο "Οξύμωρο"
Τζερόνυμο (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Επειδή δεν αναγνωρίζεται νομικά αυτή η κατηγορία στην Ελλάδα; Αναγνωρίζεται από τα gender studies ολων των πανεπιστημίων που ασχολούνται με το θέμα. Στην αγγλική βπ υπάρχει αυτή η κατηγορία. Επίσης, είναι τόσο κακό να ρωτήσεις πριν αφαιρέσεις;

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Είσαι σίγουρος ότι ο όρος είναι σωστός στα ελληνικά;

Τζερόνυμο (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Τον όρο τον χρησιμοποιεί ο Jason Αντιγόνη, και υπάρχει και στην αγγλόφωνη βιβλιογραφία ως agender (ελληνοφωνη δεν κοίταξα). Είναι υποκατηγορία του Genderqueer.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Απαντήστε στο "Γιατί αφαίρεσες την κατηγορία άφυλων ατόμων;"
Τζερόνυμο (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Σε ευχαριστώ για τις αναίρεσεις της βάνδαλοτρολ IP, αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί δεν προστατεύεις τα λήμματα από τις IP; αναγκαζόμαστε να κάνουμε την ίδια δουλειά. Είναι δύσκολο να προστετευτεί ένα λήμμα από τις IP; τεχνικά πως γίνεται; γράφεις μια λέξη σε αγκύλες ή θέλει να σπαταλήσεις αρκετή ώρα για να το προτατέψεις;

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Τζερόνυμο (ιστορικό)
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Τζερόνυμο (ιστορικό)
Απαντήστε στο "Ερώτηση"
37.6.0.246 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

αφαιρεί ετσιθελικά γνώμη που δεν του αρέσει με την καραμέλα του φραγμένου χρήστη. Παρακαλώ προστατέψτε την ελευθερία της γνώμης των χρηστών της εγκυκλοπαίδιας από τον αυταρχισμούς αυτού του είδους

Απαντήστε στο "Παραβίαση Κ3Ε από τον Τζερόνυμο"
Ρασπούτιν (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Απαντήστε στο "Σηματάκια"
37.6.96.118 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Απαντήστε στο "Για το λήμμα ΑΚΕΠ"
5.144.205.193 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μπορώ να μάθω γιατί αφαιρέσατε την τεκμηριωμένη ενότητα κριτικής?

5.144.205.193 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Είναι κοινή γνώση ότι διάφοροι από τον χώρο της Δεξιάς αλλά και φιλελεύθεροι αποκαλούν τέτοιες οργανώσεις φασιστικές. Που ακριβώς είναι το πρόβλημα? Ο δε Τζερόνυμο το αφαίρεσε χωρίς καμία επεξήγηση ούτε αιτιολόγηση. Κοινώς γιατί δεν του άρεσε.

79.129.228.131 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Είσαι μεγάλος κόπανος. Δεν το έχετε καταλάβει μάλλον ότι όλοι μα ΟΛΟΙ οι διορθωπόλεμοι της βικιπαίδειας σχετίζονται με κάποιον τρόπο με τον Τζερόνυμο. Και όχι δεν σχετίζομαι με αυτόν που γράφει WC κτλ. Που είναι το κακό να μπεί ο αριστερός φασισμός ακόμα και στο Δείτε Επίσης? Για να μην μιλήσω για την προσθήκη η οποία είναι τεκμηριωμένη από το washinghton post και καθόταν ανενόχλητη για μήνες προτού ξαφνικά εμφανιστεί ο Τζερόνυμο και την αφαιρέσει χωρίς να εξηγηθεί. Τον κάλεσα να εξηγηθεί στη σελίδα συζήτησης να εξηγηθεί και δεν το έκανε και ούτε και εσύ. Εγω στο λέω γιατι είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΠΛΟ: Σταμάτα να καλύπτεις αυτόν τον άνθρωπο. Είναι ξεκάθαρο ότι οι συνεισφορές του υπόκεινται σε σύγκρουση κινήτρων και ο προβληματικός τρόπος που φέρεται είναι μαγνήτης για κάθε λογής τρολ. Όσο τον καλύπτετε και αρνείστε να δείτε την πραγματική πηγή του προβλήματος το ορόβλημα θα χειροτερεύει.

79.129.228.131 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Εδώ ο σύνδεσμος. Σε διαβεβαιώ ότι οι λόγοι που συμβαίνουν αυτά είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΆ ΑΠΛΟΙ. Απλά αρνείστε να τους δείτε

94.64.161.199 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Όχι το WC σημαίνει ότι είναι σκατά όλοι τους. Για έναν ολυμπιακάκια έχουν βρει αφορμή να περάσουν την γραμμή που τους έδωσαν με το αζημίωτο. Ξεπούλημα αρχών, ηθών της χώρας και πόλεμο στον Βαγγέλα.

94.64.161.199 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

οι καριόλες! Μην μπαίνετε σε διάλογο και εξηγήσεις. Τυφλές αναιρέσεις μέχρι να τα κλειδώσουν όλα, να μείνουν 5/10, να γίνουν κλειστό κλαμπ και στο τέλος να αφανιστούν.

Πόλεμος χωρίς λόγια ,χωρίς έλεος.

79.129.228.131 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Εσύ αν δεν τους έβριζες δεν θα γινόταν έτσι. Αυτό θέλει ο Τζερόνυμο. Φέρεται εκνευριστικά για να αρχίσεις να τον βρίζεις και μετά να πάει να κλαφτεί στο Σ/Δ.

37.6.1.5 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Όλοι οι μπούφοι έχουν μαζευτεί εδώ ρε φίλε. Είναι φοβερό. Από τη μια μεριά ο Jerry και από την άλλη τα φυντάνια οι αρχιμπούφοι σαν τον παραπάνω τον 79. Γελοία κατάσταση. Για τον φούτσο καβάλα.

79.130.60.149 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ο Τζερόνυμο δεν φταίει. Στηρίζει την ιδεολογία του σαν φανατικός οπαδός. Τον βρίζω για την βλακεία του.

Τα αρκίδια είναι οι μεγάλοι και ο τύπος που έχει αυτή τη σελίδα.

Τ' αρκίδι

Απαντήστε στο "Αντίφα"
79.130.50.181 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Απαντήστε στο "Εδώ"
Fuego greek (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Γιατί μου διαγράψατε τη σελίδα του PoL?

Απαντήστε στο "Power of Love"