Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Αρχείο συζητήσεων:

Παρακαλώ μη μου διαγράφετε/αποκρύπτετε τα θέματα. Μπορώ να το κάνω και μόνος μου.

GeosATwiki (συζήτησησυνεισφορές)

Χρειάζομαι τη βοήθεια του CubicStar,

Μάλλον, από άγνοια του συστήματος κατέστρεψα ή μετατόπισα μια σελίδα.

Μπορώ, να έχω με κάποιο τρόπο τη βοήθειά σας;

Κάθε φορά, που προσπαθώ, μόνος να το διορθώσω, δεν τα καταφέρνω.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Απαντήστε στο "X"
Nmoschop (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημερα σας. Μετά από 2 προσπάθειες επικοινωνίας μαζί σας σε αυτή τη σελίδα, ανέβασα το παρακάτω στη σελίδα διαχειριστών. Δεν πρόκειται να ενοχλήσω άλλο,

Ευχαριστώ:

Διαχείριση αποτρεπτική για τους νέους χρήστες[επεξεργασία κώδικα | Προσθήκη θέματος]

Χαίρεται. Είμαι νέος χρήστης και τις 24/09/2020 δημιούργησα λήμμα ("COVID-19: Απολύμανση")το οποίο διαγράφηκε εξ ολοκλήρου από το διαχειριστή CubicStar, με την αιτιολογία "μη εγκυκλοπαιδικό Λ5 και εναλλαγή ελληνικής και αγγλικής γλώσσας". Προσπάθησα δύο φορές να επικοινωνήσω με το διαχειριστή σε μία προσπάθεια να διασώσω την τελευταία επεξεργασία, αλλά δεν έλαβα απάντηση. Ευτυχώς είχα διατηρήσει προγενέστερη μορφή του άρθρου μου στο cloud, αλλά έχασα τις τελευταίες τροποποιήσεις που είχα κάνει, που αφορούσαν κάποιες ώρες εργασίας. Η εξαφάνιση όλης της προσωπικής εργασίας ενός χρήστη, η οποία μπορεί να είναι πόνημα ωρών ή ημερών εργασίας, χωρίς να προηγηθούν συστάσεις βελτίωσης, κάνει τη Βικιπαίδεια έναν αφιλόξενο χώρο για όσους θα επιθυμούσαν να συμβάλουν. Ο διαχείριστής θα έπρεπε με τον τρόπο του να βοηθά και να υποστηρίζει τα νέα μέλη στην προσπάθεια συμμετοχής τους. Η αίσθηση ότι η πολύωρη πνευματική εργασία ενός μέλους πάνω σε ένα θέμα μπορεί να εξαφανιστεί μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα είναι, θεωρώ, αποτρεπτική για τους επίδοξους συγγραφείς.

Ευχαριστώ, Νικόλας Μοσχόπουλος, Ιατρός, Επιμελητής Β' ΕΣΥ, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, nmoschop@gmail.com.

Κατηγορίες:

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "Ένα "παράπονο" σχετικά με τη διαχείριση"
Nmoschop (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Διαγράψατε σήμερα το πλήρες κείμενο του λήμματος COVID-19. Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στο υλικό που έχει διαγραφεί; Έχω αρκετό χρόνο προσωπικής εργασίας σε αυτό, και θα ήθελα να τα διασώσω κάπως. Δεν έχω πρόβλημα με τη διαγραφή του λήμματος.

Ευχαριστώ

Νικόλας Μοσχόπουλος,

Ειδικευμένος Γενικός Ιατρός

Επιμελητής Β' ΕΣΥ

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας


(Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου αν είναι δυνατόν: nmoschop@gmail.com, τηλ.6944460669.

Απαντήστε στο "Ανάκτηση λήμματος που διαγράψατε"
Nmoschop (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Διαγράψατε σήμερα το πλήρες κείμενο του παραπάνω λήμματος. Θεωρείτε ότι τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό (όσες είναι στα ελληνικά) μπορώ να τις εντάξω στο λήμμα "COVID-19", ή καλό είναι να μην περιλαμβάνονται στη Βικιπαίδεια (είμαι εντελώς νέος χρήστης και προσπαθώ να καταλάβω πώς πρέπει να γράφω στη Βικιπαίδεια).

Ευχαριστώ

Νικόλας Μοσχόπουλος, nmoschop@gmail.com

Απαντήστε στο "COVID-19: Απολύμανση"
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Ioannis Apergis (ιστορικό)
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Ioannis Apergis (ιστορικό)
Απαντήστε στο "Ιωάννης Απέργης"
2A02:587:8A06:43B7:7108:CF7F:53C0:DD19 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά διαγράφετε πληροφορίες που αφορούν τα δημοτικά και κοινοτικά συμβούλια του Δήμου Σαλαμίνας. Δε διακρίνω κάποιο σοβαρό λόγω διαγραφής των προαναφερθέντων μιας και υπάρχουν επισήμως στην ιστοσελίδα του Δήμου καθώς και στο ΥΠ.ΕΣ. Καλό θα ήταν για την καλύτερη ενημέρωση του ευρέως κοινού να παραμείνουν ως έχουν.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Αφού υπάρχουν εκεί δεν χρειάζεται να υπάρχουν και εδώ.

2A02:587:8A06:43B7:413A:AB73:4229:A70A (συζήτησησυνεισφορές)

Δε νομίζω όμως πως είναι παράταιρο και άξιον διαγραφής. Καλό θα ήταν μιας και δεν υπάρχει πασιφανής λόγος διαγραφής των ενθάδε στοιχείων να μη γίνεται αυτή η ενέργεια εκ μέρους σας. Ευχαριστώ πολύ.

2A02:587:8A06:43B7:7108:CF7F:53C0:DD19 (συζήτησησυνεισφορές)
Η αλεπάλληλη διαγραφή της εν λόγω ενότητας θεωρώ πως πρέπει να λάβει τέλος, Ευχαριστώ
CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)
2.86.166.222 (συζήτησησυνεισφορές)

Διάβασα για ποιους λόγους δεν ειναι καταλογος, και η συνεισφορά μου δε βρίσκεται εντος αυτων.

Απαντήστε στο "Δήμος Σαλαμίνας"
Tetetsk (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν νομίζεις πως είναι λίγο φασιστικό να κρατάς σελίδες κάποιων τραγουδιστών και άλλες απλά να τις διαγράφεις?Θεωρώ ντροπή να λες μη εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ένα λήμμα όταν υπάρχουν άλλα 1000 ακριβώς ίδιου τύπου.

Απαντήστε στο "Διαγραφή σελιδών καλλητεχνών"

Διαγραφή πληροφοριών από λήμματα Χάρρυ Κλυνν και Αν Ήμουν Πλούσιος

5
Pankiou (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα,

μπορώ να μάθω γιατί διαγράφονται συνεχώς οι πληροφορίες που προσθέτω στα λήμματα Χάρρυ Κλυνν και Αν Ήμουν Πλούσιος. Παρακαλώ να μην ξανασυμβεί.

Pankiou

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν χρειάζονται και οι τίτλοι όλων των τραγουδιών. Το άλλο δεν είχε πηγές.

Pankiou (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα,

Πρόσθεσα μία πηγή στο Αν Ήμουν Πλούσιος.

Για τον Χάρρυ Κλυνν, απλά θεωρώ ότι έτσι είναι πιο εύκολο για κάποιον που θέλει να δει αναλυτικά τη δισκογραφία, να βρει αυτό ακριβώς που ψάχνει. Για παράδειγμα, όταν ακούει έναν δίσκο να βλέπει τα περιεχόμενα.

Pankiou

Pankiou (συζήτησησυνεισφορές)

ΥΣ Πιστεύω ότι όσο πιο πολλές πληροφορίες περιέχει ένα λήμμα, τόσοι περισσότεροι μπορούν να εξυπηρετηθούν από αυτό.

Pankiou (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν θα κάνω κάποια αλλαγή μέχρι να λάβω απάντηση.

Θα προσθέσω μόνο τους δίσκους Natin Fatin και Κλασσικά Ηχογραφημένα που δεν με άφηνε πριν.

Απαντήστε στο "Διαγραφή πληροφοριών από λήμματα Χάρρυ Κλυνν και Αν Ήμουν Πλούσιος"
Artoftheimage (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα.

Μελέτησα την αλλαγή σας στο άρθρο.

Παρατήρησα πως έχετε διαγράψει την εργογραφία.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως η εργογραφία άλλων εικονογράφων όπως ο benjamin lacombe, η Rebecca Dautremer κτλ είναι κανονικά αναρτημένη (isbn, εκδοτες κτλ).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αναρτηθεί η εργογραφία ξανά, και αν ναι πιο συνοπτικά;

Δυσκολεύομαι να κατανοήσω γιατί στη περίπτωση αυτή βιβλία που δεν είναι προιόν αυτοέκδοσης, αλλά έχουν εκδοθεί κανονικά, τυπωθεί σε χιλιάδες αντίτυπα, ανατυπωθεί, κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου, αποτελούν πνευματικό υλικό κατοχυρωμένο θεωρούνται περιττή πληροφορία.

Είναι η εργογραφία ενός δημιουργού (που έχει κυκλοφορήσει και αγοραστεί από χιλιάδες αναγνώστες) περιττή πληροφορία;

και αν ναι, γιατί αυτό δεν ισχύει για όλους;

Υπάρχει κάποιο κριτήριο προσωπικό που αφορά την ίδια τη δουλειά και θεωρήσατε ο ίδιος πως δεν είναι άξια αναφοράς;

Πάντα καλοπροαίρετα και πάντα ρωτώντας για να μάθω. Έχω σκοπό να αναρτήσω και άλλα άρθρα στο μέλλον για ανθρώπους του βιβλίου και 'Έλληνες καλλιτέχνες και δημιουργούς.

Πάντα καλοπροαίρετα και πάντα με διάθεση όχι να κρίνω τις πράξεις σας, αλλά να μπορέσω να τις κατανοήσω ώστε να στήσω καλύτερα το θέμα.

Με εκτίμηση,

Artoftheimage (συζήτησησυνεισφορές)

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος μου , και ύστερα από έρευνα διαπιστώνω πως η εργογραφία Ελλήνων δημιουργών είναι επίσης κανονικά αναρτημένη. Πέτρος Τατσόπουλος, Αντώνης Παπαθεοδούλου και άλλοι Έλληνες συγγραφείς έχουν αναρτημένη όλη τους την εργογραφία.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σκεφτώ πως πρόκειται για διαγραφή που έγινε, όχι αντικειμενικά, αλλά με προσωπικά κριτήρια.

Περιμένω κάποια απάντηση, καθώς ακόμα δεν έχω λάβει μια.

Με εκτίμηση,

Artoftheimage (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα και πάλι.

Περιμένω τρίτη μέρα μιαν απάντηση. Απ' ότι ξέρω υπάρχει μια δέσμευση από τους διαχειριστές να απαντούν στα ερωτήματα μας καθώς θεωρείτε πως γίνεται σε τούτο τον χώρο συζήτηση.

Επίσης με κάνετε να νιώθω πως η συμπεριφορά σας είναι τρόπον τινά, αποφασίζομεν και διατάσσομεν.

Αποφασίσατε πως η εργογραφία πρέπει να φύγει. Και το πράξατε.Τα κριτήρια σας δεν τα γνωρίζω ακόμα. Βλέποντας άλλα παρόμοια άρθρα βλέπω πως η αντίστοιχη εργογραφία άλλων δημιουργών είναι αναρτημένη με τον ίδιο τρόπο αλλά παραμένει.

Περιμένω μια απάντηση ώστε να κατανοήσω, εφόσον πάντα τα κριτήρια σας δεν είναι προσωπικά (αλίμονο) και δεν θεωρείται την wikipedia ιδιοκτησία σας, όχι γιατί το κάνατε...αλλά πως μπορώ να την αναρτήσω σωστά (όπως τα υπόλοιπα άρθρα) χωρίς να σας προκαλέσω να τη διαγράψετε ξανά.

Πάντα με εκτίμηση

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Να ρωτήσω καταρχάς αν είστε ο ίδιος ο Γιαννόπουλος; Η οδηγία που ισχύει στη Βικιπαίδεια αποθαρρύνει τη συγγραφή άρθρων από το ίδιο το πρόσωπο. Σε ό,τι αφορά την εργογραφία, νομίζω ότι λόγω όγκου περισσότερο αποθαρρύνει, πέρα από το ζήτημα της έλλειψης πηγών για αυτό το κομμάτι.

Artoftheimage (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα!

Σας ευχαριστώ για την απάντηση!

Όχι, είμαι όμως κοντινό του πρόσωπο. Ασχολούμαι με το χώρο του βιβλίου γενικά (έχω σκοπό να συνεχίσω με ανθρώπους της παιδικής λογοτεχνίας στο μέλλον) και δεν αποσκοπώ σε διαφήμιση αλλά σε μια ας πούμε καταγραφή κάποιων ανθρώπων του βιβλίου (καθώς οι άνθρωποι της παιδικής λογοτεχνίας είναι παραμελημένοι) Μα σχετικά με την εργογραφία είχα όλα τα επίσημα isbn κανονικά.

Καταλαβαίνω τι μου λέτε σχετικά με την έκταση. Μπορώ να το αποφύγω αυτό κάπως; Να αναφέρω κάποια από τα βιβλία;

Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη! Ευχαριστώ!

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορείτε να διαβάσετε γενικά για την εγκυκλοπαιδικότητα των συγγραφέων εδώ. Τα isbn δεν είναι πηγές. Μπορείτε να αναφέρετε τα πιο βασικά, αν μπορείτε δε να παραθέσετε ένα σύνδεσμο προς την πλήρη εργογραφία (αν υπάρχει) ακόμη καλύτερα.

Artoftheimage (συζήτησησυνεισφορές)

α τέλεια! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια!!

Απαντήστε στο "Αλλαγές σε λήμμα"
Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα. Ο "ανώνυμος" του οποίου τις αυτόματες μεταφράσεις για ταινίες διέγραψες, μάλλον είναι -όπως δείχνουν και οι καθολικές συνεισφορές του- ο γνωστός καθολικά κλειδωμένος cross-wiki μαριονετίστας "Henry" (δες ενδεικτικά εδώ -υπάρχουν κι άλλοι λογαριασμοί), που κλειδώνεται συνεχώς στο Meta για LTA. Οπότε, αν δεις κάτι παρόμοιο είτε με την ίδια IP ή άλλη, είτε με λογαριασμό, έχει υπόψιν.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Έχει πέσει και το επίπεδο, δεν έχουν και πρωτοτυπία πλέον στα ονόματα των λογαριασμών.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Έχουν όμως βραζιλιάνικα proxy (μάλλον): 177.73.100.0/22 και 2804:45e4:8000::/40

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Οι ip από Χονγκ-Κονγκ (;) λες να σχετίζονται ή είναι απλώς κάτι άκυρο/άσχετο τελείως όπως παλιότερα οι Ανγκολέζοι που ανέβαζαν αρχεία με πνευματικά δικαιώματα σε σχεδόν καθημερινή βάση;

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Φαίνεται ότι οι ανώνυμες διευθύνσεις από το Χονγκ Κονγκ είναι άλλο ένα πρόβλημα για τις Βικιπαίδειες, όπως φαίνεται και εδώ.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Οι λογαριασμοί Henry συνήθως ξεκινούν από την Κορέα.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Πληροφοριακά, ο αρχικός λογαριασμός Henry προέρχεται από την κορεατική Βικιπαίδεια, όπου έχει φραχθεί σε κάποιες Βικιπαίδειες.

Απαντήστε στο "Henry"