Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Dart1973 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Διαγράψατε το λήμμα Γιάννης Ξεφτέρης. Είστε όμως υποχρεωμένος να αφαιρέσετε από το goolgle και τα αποτελέσματα των αναζητήσεων την καταχώρηση σαν αποτέλεσμα αναζητήσεων "άμεσα" όταν γίνεται αναζήτηση στο λήμμα. Σε άλλη περίπτωση θα κινήσω τα νόμιμα δικαιώματά μου με αναφορά στο όνομά σας σε όλες τις αρχές της διαδικτυακής προστασίας. Αυτή τη στιγμή είστε υπεύθυνος για την αμαύρωση ανθρώπου που λείπει από τη ζωή καθώς διαγράψατε το λήμμα και ο κόσμος ανακαλύπτει αρνητικές αναφορές. Είστε υποχρεωμένος να βάλετε στη σελίδα ετικέτα διαγραφής ώστε να μην καταγράφεται από το google. Αναμένω.

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε κάτι από το Google, είναι δική τους ευθύνη. Αν εννοείτε το μήνυμα που εμφανίζεται στο «Γιάννης Ξεφτέρης», πρακτικά δεν μπορεί να αφαιρεθεί από εμάς, αλλά δεν περιέχει και αρνητικές αναφορές όπως ισχυρίζεστε. Λογικά σε λίγες ημέρες θα τα αφαιρέσει και η Google και δεν θα εμφανίζονται στην αναζήτηση. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν υπάρχει ανάγκη προσφυγής σε νόμιμα μέσα και ούτε θα ήταν και λογική ή επιθυμητή.

Dart1973 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Θα κοιτάξω να περιμένω μέχρι να εξαφανιστεί σαν αποτέλεσμα. Να γνωρίζετε όμως πως το λήμμα προστατεύεται από την έννοια της φήμης, ένα γεγονός που το παραβλέψατε ενώ υπάρχει στους όρους σας. Θα επιθυμούσα όμως η περίπτωση αυτή να έχει ειδική κρίση ή να μου πείτε αν μπορεί να καταχωρηθεί σε ειδική ενότητα σας.

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Τι εννοείτε «προστατεύεται από την έννοια της φήμης»; Για τι δεν είναι η Βικιπαίδεια δείτε εδώ και ειδικά στο σημείο 4.

Απαντήστε στο "Αγαπητέ κύριε ή κυρία."
Dart1973 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Διέγραψες το λήμμα Γιάννης Ξεφτέρης αγνοώντας την ιστορία του σύγχρονου ελληνικού windsurfing. Πες μου τον λόγο να τον έχω σε χρήση.

Ευχαριστώ.

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Απαντήστε στο "ΓΞ"
85.75.23.66 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Βλέπω ότι διέγραψες το λήμμα του συγκροτήματος Bong da City, χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα εγκυκλοπαιδικότητας, μόνο με τη δικαιολογία ότι το άρθρο είχε διαγραφει παλιότερα (εσφαλμένα κατά την άποψή μου). Βλέπω επίσης ότι αγνόησες το σχόλιο μου ότι η διαγραφή του λήμματος πρέπει να συζητηθεί και το διέγραψες αυθαίρετα χωρίς να ρωτήσεις κανέναν. Να σημειώσω ότι άρθρα στη βικιπαίδεια έχουν πάρα πολλά ελληνικά συγκροτήματα, πολλά από τα οποία είναι μικρότερης σημασίας των Bong da City.

Έχεις να δώσεις κάποια εξήγηση γι' αυτό που έκανες?

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Το θέμα της έλλειψης εγκυκλοπαιδικότητας υπήρχε και το 2014 και το 2015 όταν είχε ξαναδιαγραφεί το λήμμα. Μπορείτε ακόμη να διαβάσετε σχετικά την πολιτική για τη γρήγορη διαγραφή. Το αν τα άλλα συγκροτήματα είναι μικρότερης σημασίας ή όχι είναι υποκειμενική άποψη· αν το πιστεύετε, υποδείξτε τα.

Απαντήστε στο "Bong da City (συγκρότημα"
Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα, άμα μπορείς σε παρακαλώ διέγραψε και το ίδιο το λήμμα Σακήρ Πασάς... Έτσι όπως είναι τώρα περισσότερο με πειραματισμό/βανδαλισμό με την προσθήκη των γνωστών σαλτσών μοιάζει παρά κάτι άλλο... Επίσης, βάση και του σχετικού παρελθόντος του χρήστη, πολύ αμφιβάλω για το κατά πόσο ο Παπαρρηγόπουλος όντως χρησιμοποιεί τέτοιους ακριβώς χαρακτηρισμούς, ενώ, επίσης, τον θεωρώ (βάση ημερομηνιών) ακατάλληλο ως πηγή για τέτοιο λήμμα...

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μετέφρασα από το αγγλικό δυο λόγια (εδώ), αλλά δεν ξέρω καθόλου αυτά τα θέματα για να το συνεχίσω. Είχα την εντύπωση ότι ο Παπαρηγόπουλος έγραψε/δημοσίευσε πιο νωρίς από τη δράση του πασά, οπότε καλά λες για σάλτσες. Σάλτσες στην καλύτερη, στη χειρότερη ψέμματα, βέβαια.

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Για να σου το πω πιο αναλυτικά... Ο Παπαρρηγόπουλος ή έζησε την ίδια ή περίπου εποχή με τον πασά, άρα ότι έγραψε... το έγραψε με τον γνωστό συναισθηματικό/ψυχολογικό φόρτο της εποχής εκείνης, οπότε δεν κάνει για κύρια πηγή... ή ο Κανέλος μας κοροϊδεύει κανονικότατα όπως έκανε και ως "τρολ του Μπρούνει" και βάζει δικά του πράγματα στο στόμα άλλων πηγών... Καθόλου απίθανο... ΥΓ. Νομίζω πως και ο Chalk19 που έχει αφιερώσει πολύ χρόνο ασχολούμενος με το επιλεγόμενο "τρολ του Μπρούνει" μπορεί να το επιβεβαιώσει...

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

ΥΓ.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
Απαντήστε στο "Λήμμα"
Нежданный (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Нежданный (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Απαντήστε στο "Διορθωπόλεμος"
Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Σε όλους δίνουμε μια ευκαιρία μέχρι να την καταπατήσουν εντελώς. Ναι το ξέρω ότι είναι μέχρι και ανυπόφορο, αλλά υπάρχει γενική παρενόχληση, φτιάχνει κάποιος λήμματα με το λάθος τρόπο, μας τρολάρει; Κάνει κάτι αδιόρθωτο, είναι πρόβλημα ότι υπερβάλλει; Τι από όλα υπάρχει εδώ;

Καταλαβαίνω πώς και τι σκέφτεσαι, αλλά δες για λίγο μόνο με το σύνολο των κανόνων που υπάρχει στη Βικιπαίδεια. Η τρολοσυμπεριφορά του ανώνυμου Μπρουνέι ήταν/είναι δεδομένη, αλλά τι το χειρότερο ήταν από αφέλεια και ενθουσιασμός; (Εχει εν τω μεταξύ και 1-2 ανώνυμους που τρολάρουν/κοροϊδεύουν τον ίδιο και δήθεν κάνουν τον χρήσιμο και ευγενή βοηθό). Δηλαδή, με όλα αυτά θέλω να πω, η πιο σωστή ερώτηση είναι «πόσο/τι παραβιάζει;», όχι «πόσο (με) ενοχλεί;».

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

διαφωνώ και δεν διαφωνώ, ταυτόχρονα, με τα παραπάνω... το θέμα, όμως, είναι πως όσο έχει ξεχειλωθεί το θέμα με την κόντρα μεταξύ διαχειριστών και ομάδων χρηστών (ακόμη περιμένω κάποιος να μου ορίσει, από την στιγμή που υπήρξε "έλλειψη σεβασμού" προς διαχειριστή, τί θα μπορούσε να αποτελέσει "ένδειξη σεβασμού" προς το πρόσωπό του, ώστε να ξέρουμε τουλάχιστον επάνω σε ποιες βάσεις μιλάμε) από πίσω υπάρχει "ανοιχτό πεδίο" για κάθε λογής περιπτώσεις χρηστών, με εμφανείς τάσεις τρολαρίσματος... ή φανερά τρολαρίσματα... πάντα, βέβαια, υπάρχει και η θεωρία των "πρακτόρων" που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε...

94.66.46.45 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Πρέπει να λήξει η άδικη φραγή του Κανελα. Πάρτε πρωτοβουλία και σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Ο Κανελα είναι ένας καλός νέος χρήστης γεμάτος ενθουσιασμό για τη Βικιπαίδεια. Θέλει να συνεισφέρει γι' αυτό μην τον φράζετε χωρίς λόγο.

85.75.11.136 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ο Κανελα είναι ήρωας. Είναι μόνος ενάντια σε όλους τους διαχειριστές και διεκδικεί το πιο απλό πράγμα που είναι να γράφει όπως όλοι και να βοηθάει την βικιπαίδεια.

Απαντήστε στο ""Σας έλειψα;""
Drspiros (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

καλημέρα, εγκρίθηκε το καλοκαιρι απο την ΕΠΟ ενα σχεδιο (νεας) αναδιαρθρωσης των κατηγοριων. 2 επαγγελματικες κατηγοριες των 12 ομαδων (SuperLeague1 SuperLeague2) η σημερινη Football League (Β Εθνικη) ημιεπαγγελματικη και η Γ Εθνικη Ερασιτεχνική σαν περιφερειακο ερασιτεχνικο πρωταθλημα οπως ειναι σημερα αλλα πλεον 4η στην πυραμιδα. Δεν εχουν αποφασιστει ονομασίες , υπαρχουν πολλες αντιδρασεις και ακομα παλευουν με τις προκηρυξεις για τις ανοδους υποβιβασμους ομαδων κλπ. Λογικα θα γινει αλλά θελει μια καλυτερη ισως περιγραφη στο λήμμα απο αυτη που προσθεσε η IP η μια γενικη αναφορα μεχρι να οριστικοποιηθει και να γινει πιο συγκεκριμενη

https://www.sport24.gr/football/ellada/epo/h-epo-pshfise-anadiarthrwsh.5291713.html

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν είναι ακόμη πλήρως οριστικοποιημένο ας μην το παρουσιάζουμε σαν δεδομένο. Οι σχεδιασμοί με πηγή θα μπορούσαν να προστεθούν βέβαια.

Απαντήστε στο "Δ Εθνική"
Ik0nstant1nos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Για ποιό λόγο έγινε η διαγραφή. Η Αντίστοιχη σειρά υπάρχει και στο γαλλικό και στο αγγλικό.

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Για τους ίδιους λόγους που αναφέρονται εδώ

Απαντήστε στο "Μικρές Εισαγωγές"
JTE Dimandix (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; Αφαίρεσες την ενότητα "Ατυχήματα και συμβάντα". στο λήμμα του πλοίου Φαιστός Παλλάς: https://el.wikipedia.org/w/index.php?title=HSF_Festos_Palace&oldid=7209447 Και είπες ότι είναι ασήμαντα γεγονότα. Μπορείς να μου εξηγήσεις τον λόγο, γιατί μου κίνησε την περιέργεια;

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Κάτι περιστατικά όπως πρόσκρουση στη προβλήτα ή ότι χρειάστηκε βοήθεια ρομουλκού δεν είναι άξια λόγου για το λήμμα και συμβαίνουν συχνά. Γενικά όλο το λήμμα δεν φαίνεται ιδιαίτερα εγκυκλοπαιδικό.

JTE Dimandix (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Άρα και στο λήμμα για το αδερφό Κνωσσός πρέπει να τα αφαιρέσω.

Απαντήστε στο "Αφαίρεση ενότητας"
Ioannisgkagkas (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλήμερα και καλό μήνα .

Ήθελα να ρωτήσω γιατί η προσπάθεια μας για την εισαγωγή την επιχειρηση μας στο ιστότοπο δεν εγινε δεκτη . Υπαρχουν και άλλες εταιρίες με το ιστορικό τους και με την αναφορα στις παροχες και προιόντα τους . Τι χρειάζεται να διορθωσουμε για να μας επιτραπει να ειμαστε μελος του ιστοτοπου ;

Με εκτιμιση

Γκάγκας Ιωάννης

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Απαντήστε στο "Εισαγωγη ιστορικου εταιριας"