Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Μη επεξεργάσιμο

Παρακαλώ μη μου διαγράφετε/αποκρύπτετε τα θέματα. Μπορώ να το κάνω και μόνος

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορείς να αποκρύψεις και άλλες δύο επεξεργασίες όπου φαίνεται πάλι αυτά που απέκρυψες; Δες εδώ.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Νομίζω είναι εντάξει τώρα.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Σωστά είναι τώρα. Θεώρησα χρήσιμο να γίνει η ενημέρωση, γιατί τέτοιες συμπεριφορές, είτε στη ΒΠ, είτε εκτός ΒΠ, είναι τελείως απαράδεκτες. Δηλαδή, μου κίνησε μεγάλη υποψία αυτό που είδα.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Προφανώς, καλά έκανες.

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Νομίζω κακώς διαγράφεις την σελίδα. Πρόκειται για μελλοντικό (βέβαιο) γεγονός, υπάρχει ήδη σε άλλα 2 βικι, και ακόμη και αν δεν είναι γνωστή η ημερομηνία, θα αρχίσουν τώρα σιγά σιγά να υπάρχουν στοιχεία. Σίγουρα είναι βάση για το μελλοντικό λήμμα.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Μόλις προκηρυχθούν. Βέβαιο είναι, αλλά στην Ελλάδα είμαστε, η ημερομηνία είναι στο περίπου :). Τώρα είναι απλώς μια ανασκόπηση της τετραετίας και δημοσκοπήσεις.

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, αλλά κάποιος θα πρέπει τότε να ξανακάνει τον κόπο να γράψει τα ίδια για το εκλογικό σύστημα, κουτί κλπ. Δεν νομίζω ότι είναι κακή ιδέα να υπάρχει πάντα για τις επόμενες, έστω για την συνταγματικά προβλεπόμενη ημερομηνία. Τουλάχιστον επανάφερέ το για να γίνει η σχετική συζήτηση.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Και μόνο ότι θα έχει στερότυπο περιεχόμενο δεν φτάνει; Τι θα μας λέει μόνο, ότι θα γίνουν περίπου το καλοκαίρι του 2023;

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, την προβλεπόμενη συνταγματική ημερομηνία, το εκλογικό σύστημα, αυτές τις πληροφορίες που έχουμε τώρα για κάποιον που ψάχνει πότε θα γίνουν οι επόμενες. Αν δεις, και οι άλλες βικι έχουν αντίστοιχα, μάλιστα δύο έχουν ήδη ακριβώς για τις δικές μας επόμενες. Δεν είναι επαρκής δικαιολογία ότι μπορεί κάποιος να τις προκαλέσει νωρίτερα. Για να μην πάμε στα μελλοντικά αθλητικά γεγονότα, επόμενους Ολυμπιακούς κλπ. Πιστεύω πρέπει να το επαναφέρεις και να ξεκινήσεις σχετική συζήτηση, αν το νομίζεις.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Το όχι αργότερα από το καλοκαίρι του 2023 είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να πούμε για γεγονός με περίπου καθορισμένη ημερομηνία. Αλλά αυτό δεν χρειάζεται ολόκληρο λήμμα.

Texniths (συζήτησησυνεισφορές)

Τα μελλοντικά αθλητικά γεγονότα έχουν έστω καθορισμένη ημερομηνία. Ένα λήμμα για τις εκλογές θα αναλώνεται σε ειδήσεις και φήμες. Όλα αυτά μπορούν να προστεθούν (και να ενημερώνονται) στο Εκλογές στην Ελλάδα.

Kostisl (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν νομίζω ότι δεν μπορούμε να αφαιρούμε «ειδήσεις και φήμες» και να κρατάμε τις αναγκαίες πληροφορίες που προανέφερα. Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι; Επιμένω ότι πρέπει να επαναφερθεί και να συζητηθεί εκεί, αν θέλετε.

GreatBernard (συζήτησησυνεισφορές)

Νομίζω κακώς και οι υπόλοιπες βπ έχουν αντίστοιχο λήμμα, είναι εν πολλοίς παραπλανητικό. Άσε που τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων διαφωνούν με τις ίδιες τις πηγές. Σημείωση:Το αργότερο που μπορούν να διεξαχθούν οι εκλογές είναι 6 Αυγούστου 2023 (εξάντληση τετραετίας τη δεύτερη Κυριακή του Ιουλίου 2023 + ένας μήνας που προβλέπεται για τη διάλυση της Βουλής ή την τοποθέτηση υπηρεσιακού ΥΠΕΣ)

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Θεωρώ ότι η καλύτερη λύση είναι να περιμένουμε. Να περιμένουμε μέχρι την προκήρυξη των εκλογών ή, εφόσον, επιτέλους φτάσουμε στην τετραετία, να το γράψουμε ένα μήνα πριν τις εκλογές. Όπου εκεί θα αναλύουμε τις προεκλογικές εκστρατείες, τους υποψηφίους και τα διαδικαστικά + αποτελέσματα το μήνα πριν τις εκλογές. Θεωρώ ότι τότε πρέπει να γίνει η δημιουργία.

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Όχι δεν υπάρχει λόγος για τέτοιο λήμμα τώρα διότι εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να έχει περιεχόμενο άξιο λόγου. Προς το παρόν υπάρχει μονάχα πολιτική αντιπαράθεση, σπέκουλα και αμφίβολης αξιοπιστίας δημοσκοπήσεις . Όταν προκηρυχθούν οι εκλογές δημιουργείται και το σχετικό λήμμα.

G-Lignum (συζήτησησυνεισφορές)

Κοιτάτε σας παρακαλώ και αυτό λήμμα για να κλείσει το θέμα; Πόσο καιρό θα είναι έτσι; ..

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Οκ τις έβαλα σε λάθος namespace, χάρη στις νέεες "βελτιώσεις" στο interface.. Παρόλα αυτά υπάρχει η μετακίνηση σελίδας (στο σωστό namespace) χωρίς ανακατεύθυνση... Αντί αυτού εσύ τις διέγραψες και χάθηκαν οι ενσωματώσεις ιστορικού από τόσα λήμματα.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Αφού ούτως ή άλλως η προσθήκη του προτύπου είναι (ημι;)αυτοματοποιημένη, η διαγραφή ήταν η πιο γρήγορη λύση.

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

το "ενσωμάτωση κειμένου" είναι ένα πρότυπο όπως όλα τα άλλα, με τα χέρια μας το βάζουμε στις σελίδες... και σε κάθε περίπτωση αρκούσε μια μετακίνηση στο Συζήτηση:

UnaToFiAN-1 (συζήτησησυνεισφορές)

Όπως και να χει τα επανέφερα, στο σωστό namespace.

BILL1 (συζήτησησυνεισφορές)

CubicStar καλησπέρα, ο χρήστος NikolaosFanaris έχει παραβιάσει τον κανόνα των αναιρέσεων στο λήμμα δημιουργία ξανά. Ενημερώνω για να πραχθούν τα προβλεπόμενα. BILL1 (συζήτηση) 22:08, 31 Μαΐου 2022 (UTC)

Λήμματα ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και ΠΑ.ΣΟ.Κ.

5
Spartacos31 (συζήτησησυνεισφορές)

Έχει δημιουργηθεί ένα ζήτημα με τις αλλαγές που έκανα τα ξημερώματα στις λήμματα "ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής" και "ΠΑ.ΣΟ.Κ." προσθέτοντας τα νέα δεδομένα και τις αποφάσεις που λήφθηκαν τη χθεσινή μέρα κατά την ψηφοφορία των μελών του κόμματος που αποφάσισαν αλλαγή ονόματος και εμβλήματος στο "Κίνημα Αλλαγής". Πάντα, βέβαια, με τις απαραίτητες παραπομπές στις πηγές. Πάρα ταύτα, επανειλημμένως, σήμερα (και ενώ άλλοι χρήστες τον έχουν παρατηρήσει) ο χρήστης Hellas2018 εισέρχεται και αλλάζει τα δεδομένα ...υποστηρίζοντας ότι "βιαζόμαστε" για τις αλλαγές που ήδη έγιναν, με το επιχείρημα ότι η ιστοσελίδα του ΚΙΝ.ΑΛ. το αναφέρει ακόμη ως ΚΙΝ.ΑΛ.!!! Άνοιξα μια συζήτηση και ιδού ο ... ευπρεπής διάλογος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο σε περίπτωση που αλλοιώσει και πάλι τα λήμματα.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Και εγώ νομίζω ότι μπορεί να γίνει η μετονομασία από τώρα. Και αν μπορείτε μην τα γράφετε τα αρχικά με τελείες ούτε ΠαΣοΚ ή ΣύΡιζΑ κλπ, φαίνονται πολύ εξεζητημένα.

Spartacos31 (συζήτησησυνεισφορές)

Σε παρακαλώ κάνε άλλη μία πατέμβαση γιατί δημιουργούμε θέματα εκεί ου δεν υπάρχουν. Η ΔώραΣτρουμπούκη δεν δύναται να καταλάβει κάτι που είναι πολύ απλό, εμμένοντας στις απόψεις της: Δηλ. ότι το 2018 ιδρύθηκε το ΚΙΝΑΛ, το οποίο ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ σε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τον Μάιο του 2022, σύμφωνα με τα μέλη του που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές. Μόνο το όνομα και το σύμβολο άλλαξε, δεν δημιουργήθηκε κάτι καινούριο. Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ (που ιδρύθηκε στις 3 Δεπτέμβρη 1974) είναι κάτι διαφορετικό, το οποίο εξακολουθεί να υφίσταται, αφου δεν έχει ανακοινωθεί κάτι άλλο. Τελικό συμπέρασμα: Το ΠΑΣΟΚ 3/9/1974, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 16 Μαρτίου 2018 (ως ΚΙΝΑΛ). Αυτά της ανάφερα, αλλά όπως γράφει ...εκείνη "διαφωνεί με την άποψη"!

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Έτσι ακριβώς είναι. Γενικά όμως στη ΒΠ έχουμε την κακιά συνήθεια να διασπάμε τα λήμματα χωρίς λόγο. Σκέψου ότι περίπου είχε γίνει με τις μετονομασίες των υπουργείων....

Spartacos31 (συζήτησησυνεισφορές)

Κάνε κάτι, σε παρακαλώ, με τις απανωτές επεμβάσεις τόσο στο λήμμα ΠΑΣΟΚ, όσο και στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τις αλλοιώσεις που επιχειρούνται. Όπως και για το ύφος που απευθύνονται κάποιοι χρήστες. Υπάρχει ο Hellas2018 που ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ, αφαιρεί, αλλοιώνει ιδιότητες (π.χ. Χριστοδουλάκης από γραμματέας ΚΠΕ, με παραπομπή στην σελίδα του ΚΙΝΑΛ, "βαφτίζεται" επανειλημμένως σε Γενικό Γραμματέα του κόμματος, κάτι που δεν ισχύει βέβαια. Γ.Γ. είναι κάτι άλλο, όπως ο Δ. Κουτσούμπας, που είναι επικεφαλής του ΚΚΕ). Γενικώς, υπάρχει μία εμμονή με το συγκεκριμένο λήμμα από κάποιους, με λάθος πληροφορίες, απλώς και μόνο επειδή ...έτσι θέλουν. Η ΒΠ δεν είναι παιγνίδι, όμως, για να βγάζουμε απωθημένα. Καλό ΣΚ και, ελπίζω, να μη χρειαστεί να σε ξαναενοχλήσω.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Είδες τη ζημιά σου έκανε ο βάνδαλος αυτός τα ξημερώματα;; τον έβλεπα...μάλιστα του έστειλα και ένα μήνυμα...αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να τον σταματήσω. χαρά στο κουράγιο σου πάντως που τα αποκατέστησες... εγώ αμφιβάλλω αν θα το έκανα.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν σταματούν με μηνύματα.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

δεν είχα κάτι άλλο στη διάθεσή μου...

PeteTheKing (συζήτησησυνεισφορές)

Γιατί μου ανεραιρέσατε την επεξεργασία μου στο λήμμα για τα iPad; Δε μπορώ να βρω κανέναν λόγο. Γιατί;

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Ήταν κόπι/πέιστ από ιστοσελίδα, κάτι που δεν επιτρέπεται.

PeteTheKing (συζήτησησυνεισφορές)

Αν το επεξεργαστώ περισσότερο μόνος μου, τότε υπάρχει κάποια πιθανότητα να το αφήσετε; Πάντως, δεν ήταν τόσο κόπο/πέιστ όσο νομίζετε. Το 70% εγώ το πρόσθεσα.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Υπάρχουν και στο αγγλικό λήμμα αυτά, γιατί να τα αντιγράφετε;

PeteTheKing (συζήτησησυνεισφορές)

Άρα όποιος θέλει, μπορεί ασφαλώς να μπει στο αγγλικό λήμμα. Αυτό μπορεί να συμβεί με πάρα πολλά πράγματα όμως! Έτσι η Ελληνική Βικιπαίδεια χάνει το νόημά της!

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Το χάνει περισσότερο με τα κόπι/πέιστ

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Η ελληνική αλφάβητος μπορεί να σχηματίσει εκατομμύρια λέξεις. Θα πρέπει να βρίσκουμε τις συνώνυμες ώστε να μην χαρακτηρίζονται οι επεξεργασίες σαν " αντιγραφή - επικόλληση " μέθοδος;

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Το πρώτο αποτέλεσμα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Το τρίτο όμως...

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)
)) Κάποιος δύστυχος, όχι πολλά καλά πληρωμένος υπάλληλος θα φταίει...
Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, εδώ λόγω των εξελίξεων ίσως θα ήταν καλό να εξεταστεί τυχόν προστασία του λήμματος για κάποιο καιρό μέχρις ότου ηρεμήσουν τα πράγματα.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Οχι χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση

Φιλιππος1888 (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια άσε αυτό που έγραψα για τον Ζαρακλάνη η τριπλά άφησε ιστορία

Φιλιππος1888 (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια σου Cubic star ξέρω ότι είναι λίγο περίεργω αυτό που έγραψα αλλά εσυ δεν πιστεύεις ότι όταν ένας παίκτης της δ εθνική έφτιαξε μια τριπλά και μετά από μια 10ετια την κάνει ένας παίκτης α εθνικής δεν το βρίσκεις κάπως σπάνιο.Καταλαβενω ότι δεν με έχεις τόσο εμπιστοσύνη επειδή είμαι καινούργιος αλλά προσπαθώ να βοηθήσω ευχαριστώ καλή νύχτα σου ευχομαι...

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Wait and see, λοιπόν. Ίσως και να είναι καλύτερα έτσι, ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα εάν ήταν μεμονωμένες περιπτώσεις ή μέρος ενός φαινομένου που θα ενταθεί (;) το αμέσως επόμενο διάστημα, αναλόγως βεβαίως των εξελίξεων εκεί.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Υπ'όψην ότι οι Αζέροι είναι μάλλον πρόθυμοι να μεταφράσουν διάφορα άρθρα που τους ενδιαφέρουν, κάτι ηρωικά και πένθιμα συνήθως.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, έχω πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Άλλωστε, είχα ήδη χτυπήσει καμπανάκι στην Αγορά πριν από 2-3 μήνες.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

ΥΓ. Δεν μεταφράζουν μόνο πένθιμα αλλά και άρθρα που ομορφαίνουν την γενικότερη εικόνα της χώρας. Το γνωστό "μην ακούτε αυτά που σας πασάρουν, αυτά που διαβάζετε από εμάς είναι η αλήθεια".

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Μάλλον με το αζημίωτο.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Ξεκάθαρα πράγματα.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)
NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Και περιέχει αρκετά γλωσσικά λάθη (π.χ. παύλα -ο τρόπος με τον οποίο συντάσσεται ένας ορισμός στα ρωσικά και άλλες γλώσσες στην πρώην ΕΣΣΔ που επηρέασε).

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Ε ναι, δεν χρειάζεται να περιμένουμε και τίποτα το εκθαμβωτικό. Ήδη από μόνη της η απουσία εσωτερικών συνδέσμων είναι ενδεικτική της μεθοδολογίας που ακολουθήθηκε και εδώ.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Συμφωνώ, είναι άλλη μια ενδεικτική περίπτωση όπως και οι παλαιότερες. Αν αποτελεί μέρος κάποιας οργανωμένης προσπάθειας, δεν είναι γνωστό.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Το πιθανότερο ναι. Μην ξεχνάς άλλωστε πως η Ελλάδα, ιστορικά, είναι πολύ πιο κοντά με την Αρμενία, λόγω των κοινών γενοκτονιών οι οποίες, κιόλας, συνέπεσαν χρονικά, σε αντίθεση με το Αζερμπαϊτζάν. 🤷🏻‍♂️

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Αυτό είναι το πιθανότερο. Ιστορικά οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είχαν σημαντικές επαφές από την αρχαιότητα. Μάλιστα, η Τουρκία έχει στηρίξει τους Αζέρους το 1920 στις μάχες κατά των Αρμενίων. Αξίζει να σημειωθεί πως ο χρήστης υπό εξέταση έχει κάποια μικρή δραστηριοποίηση και σε άλλες ΒΠ.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορούμε απλά να το προσθέσουμε στο λήμμα που υπάρχει για τον πόλεμο.