Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Αρχείο συζητήσεων:

Παρακαλώ μη μου διαγράφετε/αποκρύπτετε τα θέματα. Μπορώ να το κάνω και μόνος μου.

Glorious 93 (συζήτησηΣυνεισφορά)
CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)

Θα δείξει.

Glorious 93 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Το όνομα, τουλάχιστον, αποτελεί σαφή ένδειξη.

Απαντήστε στο "Πιθανή μαριονέτα"
Johnmathious (συζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα CubicStar,

φαντάζομαι έχεις παρατηρήσει κάποιον συγκεκριμένο ο οποίος επεξεργάζεται συνέχεια τη σελίδα του Πανταζάρα και διαγράφει πληροφορίες και παραπομπές. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπλοκαριστεί, ώστε να μην ξανά σβήσει τη σελίδα; Κάθε φορά που μπαίνω, έχει σβήσει και κάτι καινούριο, χωρίς λόγο.

Σ' ευχαριστώ πολύ!

CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)

Να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Απαντήστε στο "Σελίδα "Αργύρη Πανταζάρα""

Σχετικά με την απαγόρευση δημοσιεύσεων από το μπλογκ του Σαραντάκου προς το Φέισμπουκ

15
2.85.90.0 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ CubicStar, η προσθήκη σχετικά με την απαγόρευση δημοσιεύσεων από το μπλογκ του Σαραντάκου προς το Φέισμπουκ είναι απολύτως τεκμηριωμένη (δες την παραπομπή). Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

2.85.90.0 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Αν μπορείς, έλα εδώ να συζητήσουμε, το να κατεβάζεις την προσθήκη δεν έχει νόημα. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και η παραπομπή δεν είναι καθόλου αυτοαναφορική. Μάλλον δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το άρθρο. Αλλιώς, βέβαια, υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα και ελπίζω κάτι τέτοιο να μην ισχύει. Το άρθρο περιέχει τη λογική απόδειξη του ανυπόστατου του χαρακτηρισμού του μπλογκ ως σπαμ ιστολόγιου, στη βάση της αντιπαραβολής με τους όρους του Φέισμπουκ για το σπαμ. Επίσης, τη σημασία του γεγονότος δεν σου ζητήσαμε να την κρίνεις εσύ, ούτε έχεις κάποιο τέτοιο δικαίωμα. Την έχουν κρίνει κάτι χιλιάδες άλλες/οι.

CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)

Το πρόβλημα είναι υπαρκτό αλλά εγκυκλοπαιδικά ασήμαντο/αδιάφορο. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος (θα) είναι, δυστυχώς έτσι δουλεύει το Facebook. Και με μόνη παραπομπή το μπλογκ του είναι προφανώς αυτοαναφορικό.

87.202.81.156 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Προστέθηκαν όλα τα απαραίτητα. Όπως, βεβαίως, έχεις ήδη παραδεχτεί, το πρόβλημα είναι υπαρκτό, άρα δεν πρόκειται για κανενός είδους παραπληροφόρηση. Για τη σημασία της δημοσίευσης, θα σου τονίσω και πάλι ότι δεν είσαι υπεύθυνος, ούτε σου ζήτησε κανείς, να δώσεις κρίση εσύ. Μάλλον για αυθάδεια πρόκειται, όταν μιλάμε για τον Σαραντάκο, κεφάλαιο στην ελληνική γλώσσα, και την κεντρική πηγή επικοινωνίας του με το κοινό, το ιστολόγιό του, με 15.212 ακόλουθους. Εσύ, ποιος είσαι πού τα κρίνεις όλα αυτά έτσι χαλαρά πίσω από ένα ψευδώνυμο; Πρόσεχε, γιατί εκτίθεσαι. Εγώ δεν είμαι φίλερις, αλλά η δημοσίευση οπωσδήποτε θα μείνει, ό,τι κι αν χρειαστεί, μέχρι τουλάχιστον να επιλυθεί το ζήτημα της απαγόρευσης, οπότε και μπορούμε να συζητήσουμε αν θα την υποβαθμίσουμε ή και θα διαγραφεί πλήρως. Προσπάθησε, επίσης, να καταλάβεις τη ρευστή φύση της ηλεκτρονικής πληροφόρησης.

CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)

Δείτε πόσα προβλήματα έχει η προσθήκη και το σχόλιο σας: Υπαρκτό δεν σημαίνει αυτόματα και σημαντικό· αυτό έχουμε εδώ. Το μέγεθος της προσθήκης είναι δυσανάλογο σε σχέση με το υπόλοιπο λήμμα· δύσκολα θα υποστήριζε κανένας (ούτε και ο ίδιος ο ΝΣ υποθέτω) ότι είναι το πιο σημαντικό περιστατικό της ζωής του. Παραμένει αυτοαναφορικό. Εχει άσχετες πηγές. Έχει πολλές πηγές απλώς για να πει κάτι. Στη ΒΠ έχουμε κάποιους κανόνες, δεν είμαστε απλώς για να μεταφέρουμε το κοινό αίσθημα των 15.000 φόλλουερς. Το αν είναι αυθάδεια, ας πούμε ότι είναι μια χαριτωμένη, κενή λεκτική υπερβολή. Το ότι γράφω με ψευδώνυμο (δικαίωμά μου) δεν το βλέπω τόσο πολύ διαφορετικό όσο το να γράφετε με ip (δικαίωμά σας). Τέλος, δεν ξέρω πώς συμβιβάζεται το «δεν είμαι φίλερις» με τα τελεσίγραφα σε ενικό· μάλλον όχι από τη ρευστή φύση της πληροφορίας.

87.202.81.156 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Όσον αφορά την ανωνυμία: Εγώ ΟΥΤΕ κρίνω ΟΥΤΕ διαγράφω δημοσιεύσεις, για να πάρω προσωπική ευθύνη. Εσύ δεν λες το ονοματάκι σου, για να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

87.202.81.156 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Επίσης, υποθέτεις... και μετά κάνεις κινήσεις. Όσο υποθέτεις, να μην κάνεις κινήσεις. Είναι κομματάκι λανθασμένη η εντύπωσή σου για την αντικειμενικότητα και την επιστημονικότητα.

87.202.81.156 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Και γενικά, λειτουργείς ως δικτατορίσκος. Όσο λοιπόν συνεχίζεις, τόσο επιβαρύνεις τη θέση σου. Πού έγιναν οι προτάσεις σου σχετικά με τη διαγραφή; Αποφασίζεις και διατάσσεις;


«Λήμματα με μη-σημαντικά θέματα μπορούν να προταθούν για διαγραφή, έτσι ώστε να συζητηθούν οι λόγοι διαγραφής, να αναδειχθούν τα υπέρ και κατά του λήμματος και η τελική απόφαση να είναι προϊόν συναίνεσης. Ένα λήμμα για πρόσωπο, ομάδα ατόμων, μουσικό σχήμα, εταιρεία, λέσχη ή δικτυακό τόπο που δεν επιβεβαιώνει τα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας είναι δυνατόν να διαγραφεί ασυζητητί.

Σημειώστε πως η χρήση της εγκυκλοπαιδικότητας ή μη στη διαδικασία της διαγραφής ενός λήμματος προκαλεί έντονες διαφωνίες.»

Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα

87.202.81.156 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Ας προσθέσουμε εδώ ότι ο Νίκος Σαραντάκος έχει ενημερωθεί για τη δημοσίευση, την έχει δει και συμφωνεί με την κίνηση αυτή, τουλάχιστον για το διάστημα που η απαγόρευση παραμένει (στη συνέχεια, μπορεί να συζητηθεί αν και υπό ποια μορφή μπορεί να παραμείνει το κείμενο). Εν ολίγοις, τώρα κρίνετε (γιατί είστε δύο απ' ό,τι βλέπω), κατ' αυθαιρεσία, ενάντια και στη γνώμη του άμεσα ενδιαφερόμενου, του προσώπου στο οποίο αναφέρεται η σελίδα.

Chalk19 (συζήτησηΣυνεισφορά)

"ο Νίκος Σαραντάκος έχει ενημερωθεί για τη δημοσίευση ... τουλάχιστον για το διάστημα που η απαγόρευση παραμένει ... "

1) Αδιάφορο. Η ΒΠ δεν είναι προέκταση του μπλογκ του Ν.Σ.

2) Η γνώση που μας αποκαλύπτετε για τις σκέψεις και τις προθέσεις του Ν.Σ., να υποθέσω ότι προδίδει προσωπική συνεννόηση μαζί του ; Συνεπώς είστε meatpuppet και η παρουσία σας στη ΒΠ -ίσως κι άλλων IP- συνιστά canvassing ;

87.202.81.156 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Περιορίσου στις υποχρεώσεις σου και αν και όταν χρειαστεί θα δούμε ποιος είναι meatpuppet και ποιος όχι. Μπορείς να ρωτήσεις βεβαίως τον ίδιο τον Σαραντάκο, τον βρίσκεις εύκολα τόσο στο μπλογκ όσο και στο FB, όπως και στο Τουίτερ, αφού έχεις τέτοια κάψα να λογοκρίνεις το λήμμα του. Έχει τα στοιχεία μου στη διάθεσή του και δεν πρόκειται να βρεις μεροληπτική και συμφεροντολογική σχέση ούτε γι' αστείο. Όμως, εσύ είσαι αυτός που πρέπει πρώτος να δώσεις τα στοιχεία σου. Εσύ αυθαιρετείς.

94.67.50.82 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Chalk19: Όσον αφορά το (2), τα περί meatpuppet κ.λπ. δηλαδή, έχουμε ή βαρύτατη άγνοια ή κατάφωρη στρεψοδικία.


Ο CubicStar έγραψε:

«δύσκολα θα υποστήριζε κανένας (ούτε και ο ίδιος ο ΝΣ υποθέτω) ότι είναι το πιο σημαντικό περιστατικό της ζωής του».


Ύστερα από αυτό, έγινε η ενημέρωση.


Αυτό γίνεται κατανοητό -και είναι σαφές- από τη λέξη «τώρα» και απο την λέξη «και» στη φράση «Εν ολίγοις, τώρα κρίνετε (γιατί είστε δύο απ' ό,τι βλέπω), κατ' αυθαιρεσία, ενάντια και στη γνώμη του άμεσα ενδιαφερόμενου».


Δεν το κατάλαβες; Αν ναι, συγχωρείσαι, όμως αυτό φανερώνει σοβαρή ανικανότητα για τους ρόλους που προσπαθείς να επωμιστείς. Το κατάλαβες; Αν ναι, πρόκειται για αίσχος.

Chalk19 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Χα, χα. Άλλη μια ΙP που συνδράμει στο "έργο" να μετατραπεί η ΒΠ σώνει και καλά σε παράρτημα των σόσιαλ μίντια του Ν.Σ. ή "τοίχος" ανακοινώσεών του.

94.69.113.152 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν το ήξερα, αλλά το «Άλλη μια IP» φαίνεται να λέει πολλά. Είναι πολλές άραγε; Κι εσύ δεν έχεις άλλη δουλειά παρά να ασχολείσαι μαζί τους, λόγω μιας βαθύτατα ανιδιοτελούς ζέσης για τη διατήρηση της «εγκυκλοπαιδικότητας»; Τώρα το τι αξίζει να βρίσκεται στον δημόσιο λόγο και τι όχι μένει ανοιχτό, θα το δούμε. Και αυτό το εννοώ στη βάση του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» που δεν είχα υπόψη μου και έζησα μαζί σας. Το ότι βέβαια δεν λες κουβέντα γι' αυτά που γράφω στο σχόλιό μου, αλλά βγάζεις πάλι αυθαίρετα συμπεράσματα, λέει τα περισσότερα.

CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)

Επειδή συζήτηση κατρακύλησε γρήγορα από το «Αγαπητέ CubicStar» στις καταγγελίες για «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», θα πρότεινα να διαβάσετε καλά τις πολιτικές μας αρχίζοντας από την εγκυκλοπαιδικότητα, γιατί νομίζω ότι δεν τις κατανοείτε ή δεν τις γνωρίζετε καθόλου.

Απαντήστε στο "Σχετικά με την απαγόρευση δημοσιεύσεων από το μπλογκ του Σαραντάκου προς το Φέισμπουκ"
Glorious 93 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Νομίζω το πάτερν συνεισφορών εδώ είναι γνωστό. Ειδικά τα τελευταία περί "ιού".

CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)

Ναι, αλλά τα άλλα λήμματα; (Κάποτε έβρισκαν πιο πειστικά αστεία...)

Chalk19 (συζήτησηΣυνεισφορά)

"ΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΊΤΕ"

Δεν έχει βέβαια σημασία αν είναι αυτός ή εκείνος, κάποιος άλλος που κάνει πως είναι εκείνος ή αυτός, διότι είναι ένα και το αυτό ως περίπτωση.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
NikosLikomitros (συζήτησηΣυνεισφορά)

Απ'ότι φαίνεται, υπάρχει άλλη μια περίπτωση εδώ.

Glorious 93 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Γιουγκοσλαβίες, Τακαμακλάνιδες, Γιάννηδες... Πήξαμε στα παιδιαρίσματα νομίζω... 🤔🙄

NikosLikomitros (συζήτησηΣυνεισφορά)

Και δυστυχώς δεν λέει να σταματήσει.

Απαντήστε στο "Περίπτωση"
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
Απαντήστε στο "Άρρωστο μυαλό"
Mpilex (συζήτησηΣυνεισφορά)

γιατί διαγράφηκε η ιδιαίτερη σχέση μου, ήταν μια κραυγή στην ανθρωπότητα και ναι μιλούσα για την ιδιαίτερη σχέση???
CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν είναι η εγκυκλοπαίδεια χώρος για αυτά τα θέματα

Mpilex (συζήτησηΣυνεισφορά)

δηλαδή η εγκυκλοπαίδεια έχει να κάνει μόνο με στείρα απομνημόνευση και άρα καταγραφή πρακτικών και επιστημονικών αντικειμένων?


CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)

Λίγο-πολύ, ναι.

Mpilex (συζήτησηΣυνεισφορά)

ΜΟΥ ΣΒΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ?


Mpilex (συζήτησηΣυνεισφορά)

Η ΑΙΜΟΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ,ΕΔΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΤΣΙ!!!

Απαντήστε στο "παράπονα"
Riverdale445 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Γιατί μου διαγράψτε το νομοσχέδιο παιδείας 2020??

CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)
Απαντήστε στο "Διαγραφή"
InfernoWorld (συζήτησηΣυνεισφορά)

Μπορώ να ρωτήσω την αιτιολογία για την διαγραφή της σελίδας του Νίκου Κοντοστάθη;

CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)
Απαντήστε στο "Νίκος Κοντοστάθης"
Cinadon36 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Μπορεις να το προστατέψεις απο τον φραγμέν χρήστη; ευχαριστώ, Cinadon36 05:55, 22 Ιουνίου 2020 (UTC)

CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)

Οι περισσότερες από τις αλλαγές ήταν ορθογραφικές. Δύο λεπτάκια να αφιερώνατε αντί για τις τυφλές αναστροφές θα το βλέπατε και θα γλιτώναμε όλοι από τα δράματα.

Cinadon36 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Οχι, ειναι ε/κ pov. Και το δραμα θα σταματησει με σκληρα μετρα κατα του γνωστου τρολ.

CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)

Άμα λέω ότι δεν τα διαβάζετε...

Cinadon36 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Ισως να πω οτι εσυ δεν τα διαβάζεις αγαπητέ Cubic Star. Δες για παράδειγμα που αλλαξε την αιτιολογια για την καταργηση του συνταγματος το 63 ο Μακάριος. ("Τον Νοέμβριο του 1963 ο Μακάριος κατέθεσε τα 13 σημεία του για την τροποποίηση του Συντάγματος με σκοπό την άμβλυνση των νομικών δυσλειτουργιών του συντάγματος που προκαλούσαν συγκεκριμένα θεμελιώδη άρθρα" ή "Το καθεστώς της 21ης Απριλίου επιθυμώντας, όπως προσχηματικά προέβαλλε, την ένωση κινείτο προς την κατεύθυνση της υπονόμευσης του μακαριακού καθεστώτος", επίσης χωρις τεκμηριωση η προσθηκη: "Συγχρόνως, το Εφεδρικό Σώμα της Αστυνομίας Κύπρου επέστρεψε στις πύλες του Προεδρικού Μεγάρου, προκειμένου ν' αντιταχθεί στην έναρξη του πραξικοπήματος. Έξω από την έμπροσθεν πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου παρά τον κυκλικό κόμβο απέναντι από την Αγγλική Σχολή δόθηκαν σκληρές μάχες μεταξύ των καθοδηγούμενων από την Χούντα δυνάμεων της εθνικής φρουράς και το Εφεδρικό Σώμα της κυπριακής αστυνομίας").. Το διαχειριστικο σου καθηκον ομως ειναι να κλειδωσεις το λημμα για τον φραγμενο χρηστη, τα υπολοιπα τα βρήσκουμε στην σελίδα συζήτησης.

CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν κράτησα καμία από αυτές τις αλλαγές. Οι αλλαγές μου ήταν διόρθωση ορθογραφικών λαθών, διατυπώσεις και λίγες επαναλήψεις. Για αυτό λέω ότι δεν τα διαβάζετε.

79.130.54.131 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Να σημειώσω ότι αφού εγώ είμαι φραγμένος, τις αλλαγές τις έκανε άλλος χρήστης https://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%A0%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CF%85_1974_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%9A%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF&diff=8312101&oldid=8311032

Είδα απλά την ωμή παρέμβαση του Cinadon και επενέβην. Με έφραξες κι από δω. Δεν πειράζει. Ο Cinadon παραποιεί τα πάντα. Υποθέτω ότι σας χρηματοδοτεί για να του κάνετε πίπες. Γιατί δεν είστε τόσο βλάκες 'ωστε να μην βλέπετε πόσο αγράμματος είναι και πόσο ανθέλληνας είναι.

2A02:587:8001:600:818F:CA11:6031:C475 (συζήτησηΣυνεισφορά)

Ακου και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=zvyAGlDXY0A. Ο Μακάριος λέει: ''Ελληνικέ Κυπριακέ λαέ'' και όχι ΄΄έλληνοκυπριακε.

Ο Cinadon πρέπει να αποβληθεί οριστικά και να σβηστούν όλα τα λήμματα που έγραψε

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
Απαντήστε στο "Πραξικόπημα του 1974 στην Κύπρο"

Διαγραφή του λήμματος Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

4
Liberopoulos (συζήτησηΣυνεισφορά)

Γιατί σβήσατε το λήμμα του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όταν υπάρχουν ,πολλά άλλα πανεπιστημιακά τμήματα στη wikipedia;

Ως πηγή χρησιμοποίησα την ιστοσελίδα του Τμήματος στο οποίο είμαι καθηγητής και έχω διατελέσει πρόεδρος.

CubicStar (συζήτησηΣυνεισφορά)
Liberopoulos (συζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν καταλαβαίνω πώς διέφερε από άλλα αντίστοιχα λήμματα, π.χ.


https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1_%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85_%CE%9A%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1_%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B7%CF%82_%CE%A6%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%91%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D_%CE%A3%CE%B5%CF%81%CF%81%CF%8E%CE%BD_%CE%91.%CE%A0.%CE%98.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1_%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B7%CF%82_%CE%A6%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%91%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D_%CE%91.%CE%A0.%CE%98.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1_%CE%99%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85_%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD


https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1_%CE%93%CE%B5%CF%89%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85_%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD


Παρακαλώ διαφωτίστε με και στείλτε μου το περιεχόμενο που είχα αναρτήσει και σβήσατε ώστε να το επεξεργαστώ ξανά (δεν το έχω σώσει πουθενά επειδή δεν πίστευα ότι κάποιος θα το διαγράψει).


Ευχαριστώ.

Γ.Λ.

Liberopoulos (συζήτησηΣυνεισφορά)

Έχετε την καλοσύνη να μου στείλετε το περιεχόμενο του λήμματος "Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας" που διαγράψατε χωρίς προειδοποίηση ή να το επαναφέρετε στο "πρόχειρο" μου ώστε να το επεξεργαστώ εκ νέου για να γίνει εγκυκλοπαιδικό;

Τι χρειάζεστε από εμένα για να το κάνετε;

Ευχαριστώ,

Γιώργος Λυμπερόπουλος

Απαντήστε στο "Διαγραφή του λήμματος Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας"