Συζήτηση χρήστη:Tsoukali

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(pt) Βem-vindo
(ru) Добро пожаловать

Tsoukali, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Diu (συζήτηση) 11:28, 14 Μαΐου 2015 (UTC)

εργαλεία για τη συγγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Tsoukali. Τοποθέτησα στο κεντρικό σου πρόχειρο μια πτυσσόμενη εργαλειοθήκη, όπου μπορείς να βρεις χρήσιμα εργαλεία για τη συγγραφή στη Βικιπαίδεια. Είδα στην Αγορά που ζήτησες βοήθεια για την πολλαπλή τοποθέτηση παραπομπών. Υπάρχει και άλλη μια περίπτωση, παραπομπές σε διαφορετικές σελίδες του ίδιου βιβλίου. Δες το παράδειγμα στην εργαλειοθήκη, στην ενότητα «Παραπομπές». Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία με τη συγγραφή.   | 09:50, 8 Μαρτίου 2016 (UTC)

ManosHacker Ευχαριστώ πολύ για την πολύχρωμη και χρήσιμη προσθήκη. Tsoukali (συζήτηση) 11:05, 9 Μαρτίου 2016 (UTC)

Two Steps from Hell[επεξεργασία κώδικα]

Μιας και ανέλαβες να γράψεις το λήμμα για το αγαπημένο μου συγκρότημα επικής μουσικής, θα μπορούσες να πάρεις μερικές πληροφορίες και πηγές από το αγγλικό λήμμα. Βλέπω ότι μέχρι στιγμής έχεις παραθέσει μια πηγή για το συγκρότημα, η οποία μου φαίνεται μια χαρά. Ίσως θα μπορούσες να παραθέσεις όλες τις πηγές για να δούμε αν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων (αν και δεν νομίζω να υπάρχει). Nataly8 συζήτηση 08:19, 15 Αυγούστου 2016 (UTC)

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου! Και 'μένα είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα επικής μουσικής! Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι ο archangel [1]. Ένα τόσο γνωστό συγκρότημα χρειάζεται λήμμα. Εάν δε φραζόμουνα θα επιχειρούσα να αρχίσω τη συγγραφή του λήμματος. Αυτό θα σ' έλεγα να πάρεις πληροφορίες από το αγγλικό λήμμα.--Ν.Π. (συζήτηση) 18:24, 15 Αυγούστου 2016 (UTC)

Βικιπαίδεια, Wikipedia και 維基百科[επεξεργασία κώδικα]

Καλό θα ήταν να μην μεταφέρονται ξενόγλωσσα κείμενα στην Αγορά εκτός αν η πρόθεση (που φυσικά δεν το πιστεύω) είναι η μη συμμετοχή μη πολύγλωσσων συνβικιπαιδιστών. Ο σκοπός μας είναι να συμμετέχουν όλοι στη συγγραφή της Βικιπαίδειας και όχι μόνο οι γνωρίζοντες άπταιστα την Αγγλική και τις διαλέκτους της (αν, όπως πιστεύω, δεν έγινε μετάφραση επειδή θεωρείς ότι πιθανόν να διαστρεβλώνονταν τα λεγόμενα του Αμίρ). Θα μπορούσες να προσθέσεις μία παραπομπή στο αγγλικό κείμενο (αν υπάρχει και πάντως διευκρινίζοντας ότι το κείμενο είναι στη συγκεκριμένη γλώσσα) ώστε όποιος γνωρίζει αγγλικά να την ερμηνεύσει κατά τον δικό του προσωπικό τρόπο. Επαναλαμβάνω ο σκοπός μας είναι να συμμετέχουν στη Βικιπαίδεια όλοι όσοι το επιθυμούν και ο σκοπός της είναι όχι η μετάφραση της Wikipedia, αλλά η ύπαρξη της ιδέας του ιδρυτή της στην ελληνική γλώσσα. Πάντα υποθέτοντας ότι θεωρείς πως άτομα που δεν γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα αλλά γνωρίζουν την ελληνική, εξακολουθούν να έχουν θέση σε συζητήσεις στην Αγορά --Xoristzatziki (συζήτηση) 09:42, 4 Ιουνίου 2018 (UTC)

@Xoristzatziki Αναφέρεις "αν, όπως πιστεύω, δεν έγινε μετάφραση επειδή θεωρείς ότι πιθανόν να διαστρεβλώνονταν τα λεγόμενα του Αμίρ". Όχι, όπως αναφέρω ξεκάθαρα στην αρχική μου ανάρτηση: δεν προλαβαίνω να μετάφράσω το κείμενο, κι γι'αυτο το λογο εβαλα το Αγγλικό. Θεώρησα οτι καλυτερο ήταν το Αγγλικό απο το τίποτα ή απο το να παραπεμπω σε αλλες σελίδες. Το σκεπτικό μου ήταν οτι η πλροφορία που επεσε στην αντίληψή μου ήταν ενδιαφέρουσα και σκεφτηκα οτι ίσως ήταν χρήσιμη για τα ενεργα μελη της κοινότητας, και αν κάποιος έχει το χρόνο να μεταφράσει το κείμενο, ίσως το κάνει (ή ίσως και το κάνω εγώ αργότερα αν μπορέσω). Οτιδήποτε άλλο περί αιτίας εκφράζεις είναι ικασία δική σου και ουδε μια σχέση έχει με την πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, δεκτή η παρατήρησή σου. Έχω προβεί σε διαγραφή του Αγγλικού κειμένου, και έχω παραθέσει τον σύνδεσμο για το αρχικό κείμενο. Tsoukali (συζήτηση) 10:35, 4 Ιουνίου 2018 (UTC)
Ίσως μέσα στη βιασύνη μου να τοποθετήθηκα κάπως αρνητικά και όχι προσεκτικά και καλώς με ψέγεις. Πάντως θεωρώ ότι αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι πολύ χειρότερο από αυτό που υπήρχε. Υπάρχει ένα διαγραμμένο κείμενο που κάποιος βιαστικός αναγνώστης μπορεί να παρεξηγήσει το λόγο διαγραφής του και παράλληλα μια παραπομπή που δεν έχει νόημα αφού υπάρχει το κείμενο. Ο τρόπος πάντως της αντιμετώπισης (επειδή μου έγινε παρατήρηση) ίσως σε πολλούς αναγνώστες να μεταφράζεται ότι κάποιος τιμωρός σου έκανε παρατήρηση. Όχι, είμαι ένας από τους δεκάδες συνβικιπαιδιστές, και θέλω να ελπίζω ότι θεωρείς την αρχική παρατήρησή μου σημαντική λόγω του σκεπτικού περί ξενόγλωσσων κειμένων και όχι λόγω του σκεπτικού περί αντιμετώπισης της κοινότητας.--Xoristzatziki (συζήτηση) 03:20, 5 Ιουνίου 2018 (UTC)
@Xoristzatziki Δεν είπα ούτε κάτι αναληθές, ούτε κατονόμασα, ούτε παρέθεσα σύνεδσμο προς την παρατήρησή σου, ούτε σε διέσυρα στην Αγορά. Προσπάθησα απλα να διορθωσω (με το λιγοστό χρονο που ειχα στη διαθεση μου) αυτο που υπέδειξες, και εν συνεχεία εξήγησα γιατί διεγραψα το κείμενο. Το τί συμπεράσματα περί τιμωρού θα βγάλει (ή όχι) ο/η εκάστοτε αναγνώστης απο'κει και πέρα, το αφήνω πανω του/της. Αν θες, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πας στην Αγορά και να αλλαξεις το κείμενο της ανάρτησής μου όπως επιθυμείς. Δεν είμαι παντρεμένη με το κείμενο, ήταν απλά τροφή για σκέψη.Tsoukali (συζήτηση) 07:18, 5 Ιουνίου 2018 (UTC)
Αγαπητή Tsoukali, μετά από όσα έγραψε ο Xoristzatziki και την παραπάνω αναφορά σου, πήρα την πρωτοβουλία και μετέβαλα την ανάρτησή σου ως εξής [2]. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. ——Chalk19 (συζήτηση) 08:17, 5 Ιουνίου 2018 (UTC)
@Chalk19 Κανένα πρόβλημα απολύτως :) Tsoukali (συζήτηση) 05:21, 6 Ιουνίου 2018 (UTC)