Συζήτηση χρήστη:Geraki

Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

  • Αν μου αφήσετε μήνυμα εδώ, το πιθανότερο είναι ότι θα σας απαντήσω ακριβώς από κάτω και όχι στην δική σας σελίδα. Οπότε φροντίστε να έχετε το νου σας για την απάντηση (στις περισσότερες περιπτώσεις όχι πάνω από 48 ώρες).
  • Αν σας έχω γράψει στην δική σας σελίδα συζήτησης, απαντήστε μου εκεί και όχι εδώ. Μια συζήτηση είναι πιο κατανοητή όταν διεξάγεται σε μία μόνο σελίδα για να αποφεύγεται το μπρος πίσω και το ψάξιμο για το ποιος είπε τι.
  • Αν αυτό που θέλετε να μου πείτε αφορά κάποιο λήμμα, πρότυπο ή χρήστη, βάλτε ένα σύνδεσμο για να είμαι σίγουρος ότι έχω κατευθυνθεί σωστά και να μην χρειάζεται να το ψάχνω.
  • Το όνομα χρήστη μου στους περισσότερους ιστότοπους και υπηρεσίες στο διαδίκτυο είναι geraki ή geraki.gr. Κάποιες φορές ακόμη και φίλοι αναφέρονται σε εμένα ως "γεράκι", "ιέραξ" κλπ. Προτιμώ όμως να χρησιμοποιείται ο τύπος που προανέφερα.

Ευχαριστώ.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να
μου στείλετε και e-mail
Διατηρώ το δικαίωμα της δημοσίευσης
οποιουδήποτε e-mail αφορά
θέματα της Βικιπαίδειας.
Do not forget that you can
also send me an e-mail
I reserve the right to publish
any e-mail regarding Wikipedia topics.
Αρχεία:
MediaWiki message delivery (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

22:41, 15 Οκτωβρίου 2018 (UTC)

Απαντήστε στο "Tech News: 2018-42"
MediaWiki message delivery (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Απαντήστε στο "Wikidata weekly summary #334"
Dor-astra (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Είναι δυνατόν, σαν διαχειριστής που είσαι να αλλάξεις τον τίτλο του λήμματος; από Εξουσιοδοτικός Νόμος σε Εξουσιοδοτικός Νόμος (Ναζιστική Γερμανία), γιατί παρόλη την συζήτηση δεν το απέφυγα το λάθος. Υπάρχουν, τελικά, πολλοί Εξουσιοδοτικοί Νόμοι, στην ιστορία της Γερμανίας. Θα μπορούσα να κάνω ανακατεύθυνση, αλλά δεν θέλω, προκειμένου να την χρησιμοποιήσω για κάποια άλλη επεξήγηση του όρου, ίσως την γερμανική απόδοση. Ευχαριστώ πολύ

Επίσης, αν δεν σου κάνει κόπο, χτενίζεις λίγο το κείμενο του νόμου; το μετέφρασε το Γκουγκλ και δεν ειμαι σιγουρη για την ακρίβεια της αντιστοιχίας με τα ελληνικά. Ευχαριστώ δυο φορές!!!

Geraki (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μα δεν χρειάζεται διαχειριστής για να αλλάξει τίτλο λήμματος: Βοήθεια:Μετακίνηση σελίδας

Θεωρώ τον τρέχοντα τίτλο (''Εξουσιοδοτικός Νόμος του 1933") καλύτερο από πολλές απόψεις. Η προσθήκη «(Ναζιστική Γερμανία)» δεν θα ήταν το ίδιο ακριβής γιατί δεν έχουμε ένα καθαρό όριο του από πότε και μετά μπορούμε να μιλάμε για Ναζιστική Γερμανία (λέμε γενικά 1933). Ο συγκεκριμένος νόμος ήταν μια από τις τελευταίες αναπνοές της Βαϊμάρης. Ακολούθησε τον Ιούλιο η απαγόρευση όλων των κομμάτων εκτός του Ναζιστικού, οπότε τότε είναι που εξασφαλίζεται οριστικά η κυριαρχία των Ναζιστών.

Απαντήστε στο "Εξουσιοδοτικός Νόμος"
Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα, μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις λίγο στο Πρότυπο:Γεωγραφική οντότητα όπου με βάση αυτήν εδώ την επεξεργασία έβαλα να τραβάει δεδομένα συντεταγμένων από wikidata ? Συγκεκριμένα, θα ήθελα, εάν αυτό είναι δυνατό να "φύγει" ή αντικατασταθεί το σπιτάκι στο marker με κάποιο άλλο σχετικό αντικείμενο ή απλά να απομακρυνθεί χωρίς αντικατάσταση, καθώς, επίσης, και να βγαίνουν οι συντεταγμένες ως "περίγραμμα" εάν αυτό είναι δυνατό πχ. έναν δήμο ή ένα πρώην κράτος, αντί να βγαίνει zoom στην έδρα ή πρωτεύουσά τους, να υπάρχει μια γενική εικόνα με χρωματισμένη την έκτασή του (νομίζω παλιότερα είχες δείξει σχετικό παράδειγμα στην Αγορά για μερικούς δήμους της Ελλάδας ή πόλεις). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο σου.

Geraki (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλημέρα.

Άλλο ένα πρότυπο για τη λίστα (Μπουρδούκλωμα). Δε νομίζω ωφελεί η δημιουργία νέων και ασύμβατων προτύπων αντί της βελτίωσης (και συγχώνευσης) αυτών που υπάρχουν ήδη.

Έβγαλα το σπιτάκι για να έχει ένα κοινό σύμβολο, το άλλο είναι πιο πολύπλοκο (αναμφίβολα χρησιμότερο βέβαια) και θα το δω από 'βδομάδα, αλλά θα πρέπει να εξεταστεί και η χρησιμότητα του να υπάρχουν πολλαπλά πρότυπα για την ίδια δουλειά.

Απαντήστε στο "Τοποθεσία"
MediaWiki message delivery (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Απαντήστε στο "Wikidata weekly summary #333"
MediaWiki message delivery (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

23:38, 8 Οκτωβρίου 2018 (UTC)

Απαντήστε στο "Tech News: 2018-41"
MediaWiki message delivery (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Απαντήστε στο "Growth team updates #2"
MediaWiki message delivery (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

19:25, 1 Οκτωβρίου 2018 (UTC)

Απαντήστε στο "Results from global Wikimedia survey 2018 are published"
MediaWiki message delivery (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

17:35, 1 Οκτωβρίου 2018 (UTC)

Απαντήστε στο "Tech News: 2018-40"
MediaWiki message delivery (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Απαντήστε στο "Wikidata weekly summary #332"