Συζήτηση χρήστη:Geraki

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Σήμερα δημιούργησα ένα λήμμα. Πότε μπορούν να το δουν οι χρήστες της Βικιπαίδειας?

  • Αν μου αφήσετε μήνυμα εδώ, το πιθανότερο είναι ότι θα σας απαντήσω ακριβώς από κάτω και όχι στην δική σας σελίδα. Οπότε φροντίστε να έχετε το νου σας για την απάντηση (στις περισσότερες περιπτώσεις όχι πάνω από 48 ώρες).
  • Αν σας έχω γράψει στην δική σας σελίδα συζήτησης, απαντήστε μου εκεί και όχι εδώ. Μια συζήτηση είναι πιο κατανοητή όταν διεξάγεται σε μία μόνο σελίδα για να αποφεύγετε το μπρος πίσω και το ψάξιμο για το ποιος είπε τι.
  • Αν αυτό που θέλετε να μου πείτε αφορά κάποιο λήμμα, πρότυπο ή χρήστη, βάλτε ένα σύνδεσμο για να είμαι σίγουρος ότι έχω κατευθυνθεί σωστά και να μην χρειάζεται να το ψάχνω.
  • Το όνομα χρήστη μου στους περισσότερους ιστότοπους και υπηρεσίες στο διαδίκτυο είναι geraki ή geraki.gr. Κάποιες φορές ακόμη και φίλοι αναφέρονται σε εμένα ως "γεράκι", "ιέραξ" κλπ. Προτιμώ όμως να χρησιμοποιείται ο τύπος που προανέφερα.
  • Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί μια νέα λειτουργία δομημένων συζητήσεων. Αν σας έχω πει ότι πρέπει να υπογράφετε με ~~~~, αυτή είναι μια από τις λίγες σελίδες όπου δεν χρειάζεται να το κάνετε αλλά γίνεται αυτόματα.

Ευχαριστώ.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να
μου στείλετε και e-mail
Διατηρώ το δικαίωμα της δημοσίευσης
οποιουδήποτε e-mail αφορά
θέματα της Βικιπαίδειας.
Do not forget that you can
also send me an e-mail
I reserve the right to publish
any e-mail regarding Wikipedia topics.
Αρχεία:

7

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Σκέφτομαι ότι η λέξη '''τοποθεσία''' δεν είναι σωστή, είναι γεωγραφικός όρος. Το καλύτερο θα ήταν η λέξη ''''χώρος'''', ως το μέρος της που έγινε η πρώτη παράσταση. Διόρθωσα τη λέξη στο αμμοδοχείο - έβαλα τη λέξη χώρος, αλλά δεν ξέρω (και ούτε θέλω) αν επηρέασε το πρότυπο.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Μόνο 1/3 ήταν λάθος. Οι ετικέτες μπορούν να αλλάζουν άνετα, τα ονόματα των παραμέτρων όχι. Νομίζω ότι καλύτερα να μείνουμε στην τοποθεσία, ειδικά αν τραβάει από τα Wikidata, σε πολλά αντικείμενα βλέπω ότι έχει μόνο την πόλη και όχι συγκεκριμένη θεατρική σκηνή, π.χ. Ο Επιστάτης.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

καλά, εγώ τώρα μπορώ να χρησιμοποιήσω το καινούριο πρότυπο;

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Άστο για λίγο, έχω υπόψη κάτι που δουλεύει λάθος στις εικόνες, θα το διορθώσω αύριο και θα μετακινήσω τον κώδικα από το ένα στο άλλο για να μην χρειαστούν αλλαγές στα λήμματα. Έβαλα το πρόχειρο μόνο στο Επιστάτης για δοκιμή.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

@ΔώραΣτρουμπούκη Update: Δεν το έχω ξεχάσει, απλώς καθώς δεν χρησιμοποιείται ακόμη σε πολλά λήμματα, θεωρώ ότι είναι η σωστή ευκαιρία να αναδημιουργηθεί από την αρχή ώστε οι παράμετροι να συμβαδίζουν με άλλα κοινά πρότυπα για έργα μυθοπλασίας όπως το Πρότυπο:Πληροφορίες βιβλίου και Πρότυπο:Πληροφορίες ταινίας και όταν άλλο παρόμοιο υπάρχει. Οπότε -και επειδή θα χρειαστούν αλλαγές στα λήμματα- θα μου πάρει παραπάνω χρόνο.

Απαντήστε στο "Πρότυπο: θεατρικό έργο"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

15:23, 17 Μαΐου 2021 (UTC)

MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)
TechMentions (συζήτησησυνεισφορές)

Υπάρχει ένα πρόβλημα με δύο κατηγορίες οι οποίες είναι αιτία μπερδέματος μερικές φορές. Ανατρέξτε στη Συζήτηση κατηγορίας:Έξυπνα τηλέφωνα (smartphones) και πείτε και εσείς δυο λόγια. (Το γράφω εδώ, γιατί πρέπει να διαδώσω κάπως το μήνυμα, ποιος κάθεται να διαβάσει την κάθε συζήτηση, κατηγορίας κιόλας). Ευχαριστώ εκ των προτέρων😁

Απαντήστε στο "Διπλότυπες κατηγορίες"
2A02:587:9B02:AC00:7983:39AD:A940:148F (συζήτησησυνεισφορές)

Γιατί κάποια λήμματα είναι κλειδωμένα....?

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "Καλησπέρα"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

13:49, 17 Μαΐου 2021 (UTC)

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια σας και Χριστός Ανέστη κύριε Geraki. Έρχομαι σε 3ο τοίχο να ρωτήσω το εξής απλό: Επιτρέπεται στην ελληνική Wikipedia τα links για τα socials media;;;;;;;;;

Ευχαριστώ πολύ. : )

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)
My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Δείτε λίγο το λήμμα για την Kontra News σχετικά με το Twitter .....

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Kontra_News

Ευχαριστώ ειλικρινά που μου δώσατε απάντηση.

Απαντήστε στο "Twitter Inc"
Georgiakatsidima (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα ,

Θα ηθελα να με βοηθήσετε. Ανέβασα κατι στην σελιδα μου χτεσ αλλα όταν το ψαχνω δεν φαινεται γιατι?και πως βλεπβ την ηλεκτρονικη διευθυνση τοπυ λημματος μου?


Ευχαριστω

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα @Georgiakatsidima

Από ότι βλέπω, έχεις ανεβάσει κείμενο στη σελίδα χρήστη σου: Χρήστης:Georgiakatsidima. Να έχεις υπόψη ότι στη σελίδα χρήστη βάζουμε κάποιες πληροφορίες για εμάς, αν θέλεις να έχεις ένα προσωπικό πρόχειρο, υπάρχει σχετικός σύνδεσμος στην κορυφή της σελίδας, ανάμεσα στα εργαλεία χρήστη. Εκεί θα βρεις και τον σύνδεσμο «Η συνεισφορά μου» όπου καταγράφονται όλες οι επεξεργασίες που έχεις κάνει σε οποιαδήποτε σελίδα. Σου προτείνω να δεις τον Βικιπαίδεια:Οδηγός λήμματος και την Βοήθεια:Εισαγωγή για να συνεχίσεις.

89.47.46.76 (συζήτησησυνεισφορές)

Να ανεβάσω λήμμα θέλω .πως πρέπει να το κάνω ;μπορείτε να με βοηθήσετε;ευχαριστω προκαταβολικά

Απαντήστε στο "σχετικα με αυτο που εχω δημοσιευσει"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

15:10, 10 Μαΐου 2021 (UTC)

MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)