Συζήτηση χρήστη:Geraki

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

  • Αν μου αφήσετε μήνυμα εδώ, το πιθανότερο είναι ότι θα σας απαντήσω ακριβώς από κάτω και όχι στην δική σας σελίδα. Οπότε φροντίστε να έχετε το νου σας για την απάντηση (στις περισσότερες περιπτώσεις όχι πάνω από 48 ώρες).
  • Αν σας έχω γράψει στην δική σας σελίδα συζήτησης, απαντήστε μου εκεί και όχι εδώ. Μια συζήτηση είναι πιο κατανοητή όταν διεξάγεται σε μία μόνο σελίδα για να αποφεύγετε το μπρος πίσω και το ψάξιμο για το ποιος είπε τι.
  • Αν αυτό που θέλετε να μου πείτε αφορά κάποιο λήμμα, πρότυπο ή χρήστη, βάλτε ένα σύνδεσμο για να είμαι σίγουρος ότι έχω κατευθυνθεί σωστά και να μην χρειάζεται να το ψάχνω.
  • Το όνομα χρήστη μου στους περισσότερους ιστότοπους και υπηρεσίες στο διαδίκτυο είναι geraki ή geraki.gr. Κάποιες φορές ακόμη και φίλοι αναφέρονται σε εμένα ως "γεράκι", "ιέραξ" κλπ. Προτιμώ όμως να χρησιμοποιείται ο τύπος που προανέφερα.
  • Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί μια νέα λειτουργία δομημένων συζητήσεων. Αν σας έχω πει ότι πρέπει να υπογράφετε με ~~~~, αυτή είναι μια από τις λίγες σελίδες όπου δεν χρειάζεται να το κάνετε αλλά γίνεται αυτόματα.

Ευχαριστώ.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να
μου στείλετε και e-mail
Διατηρώ το δικαίωμα της δημοσίευσης
οποιουδήποτε e-mail αφορά
θέματα της Βικιπαίδειας.
Do not forget that you can
also send me an e-mail
I reserve the right to publish
any e-mail regarding Wikipedia topics.
Αρχεία:
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

20:54, 18 Οκτωβρίου 2021 (UTC)

Απαντήστε στο "Tech News: 2021-42"
Patata504 (συζήτησησυνεισφορές)

Να ρωτήσω,είδα το βίντεο που μου έδωσες για τις πληροφορίες του πως να κάνω πίνακα αλλά δυστυχώς δεν είμαι από Η/Υ και δεν γράφει πουθενά εισαγωγή, μήπως ξέρεις πως γίνεται από κινητό; Ευχαριστώ.

Απαντήστε στο "Μία ερώτηση"
Mark center (συζήτησησυνεισφορές)

γεια θέλω να φτιάξω μια σελίδα με την παρουσίαση της εταιρείας μας. Είναι εύκολο να με βοηθήσετε;

Απαντήστε στο "Ερώτηση από Mark center"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "Wikidata weekly summary #490"
Patata504 (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια σας ξανα,χρειάζομαι μια βοήθεια σε ένα λήμμα που γράφω,γιατί δεν έχει πίνακα,και πρέπει να έχει και εγώ δεν ξέρω να φτιάχνω,για αυτό θα ήθελα να βοηθήσετε αν θέλετε. Επίσης θέλω να δημιουργήσω και ένα ακόμη λήμμα και δεν ξέρω πως,και δεν ξέρω να κάνω και πίνακα δυστυχώς..

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)
Patata504 (συζήτησησυνεισφορές)

Οκ θα δω ευχαριστώ πολύ

Patata504 (συζήτησησυνεισφορές)

Συγγνώμη αλλά επειδή είμαι από κινητό δεν μπορώ να δω κάπου κουμπί που γράφει εισαγωγή,μπορώ να το κάνω από κινητό η όχι?

Απαντήστε στο "Θα ήθελα μια βοήθεια"
ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ (συζήτησησυνεισφορές)

Θελω να διαγραψω τον λογαριασμο μου στη Βικιπαιδεια Πως μπορει να γινει αυτο?

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ, δεν υπάρχει (ούτε τεχνικά) η δυνατότητα διαγραφής λογαριασμού. Μπορείτε απλώς να μη τον χρησιμοποιείτε. Επίσης μπορείτε να ζητήσετε μετονομασία του λογαριασμού.

Απαντήστε στο "Διαγραφη λαγαριασμου"
MNadzikiewicz (WMF) (συζήτησησυνεισφορές)

Universal Code of Conduct News

Issue 4, October 2021Read the full newsletter


Welcome to the fourth issue of Universal Code of Conduct News! This newsletter will help Wikimedians stay involved with the development of the new code and will distribute relevant news, research, and upcoming events related to the UCoC.

If you haven’t already, please remember to subscribe here if you would like to be notified about future editions of the newsletter, and also leave your username here if you’d like to be contacted to help with translations in the future.

  • Enforcement Draft Guidelines Review Wrap-up - The Universal Code of Conduct Enforcement Draft Guidelines Review will come to a close on 17 October 2021, after more than two months of extensive consultations. (continue reading)
  • Roundtable Discussions and Conversation Hours - Another successful roundtable session happened on September 18, 2021 to discuss the EDGR. One last conversation hour will be happening on October 15th, 2021. (continue reading)
  • Movement Charter Drafting Committee Elections - The Movement Charter Drafting Committee selection process has kicked off and will be open until October 25, 2021. Contributors to Wikimedia projects can elect their favorite candidates on to the committee. (continue reading)
  • New Direction for the Newsletter - As we round-up the consultation processes for the Universal Code of Conduct, the facilitation team is currently envisioning new directions for the newsletter. (continue reading)
  • Diff Blogs - Check out the most recent publications about the UCoC on Wikimedia Diff. (continue reading)

~~~~

Απαντήστε στο "Universal Code of Conduct News – Issue 4"
Dr Moshe (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα αγαπητέ μου.

Είδα εν τάχει σε μια σύνοψη επεξεργασίας τον όρο «αόριστος διαρκείας» και, μολονότι δεν ξέρω ποια είναι η αφετηρία του, ήθελα μόνο να παρατηρήσω ότι ο εν λόγω χρόνος είναι απλώς και μόνο (στην ελληνική ορολογία) ο παρατατικός. Ίσως πρόκειται για αβλεψία και το επισημαίνω επειδή σκέφτηκα ότι πιθανώς θα θέλατε να το διορθώσετε.

Ευχαριστώ.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Είναι προφανώς κυριολεκτική απόδοση του past continuous από κύπριο συντάκτη, συνεπώς είναι "ελληνοκυπριοαγγλικά" . Δε νομίζω ότι χρειάζεται να αλλάξει από εμάς, εκτός κι αν τον αλλάξει ο ίδιος ο συντάκτης.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα @Dr Moshe, όπως λέει και @Chalk19 το «αόριστος διαρκείας» το έγραψε τρίτος χρήστης. Αν ήταν δικό μου φυσικά και θα το διόρθωνα (τα δικά μου χαίρομαι να μου τα επισημαίνουν για να τα αποφεύγω).

Απαντήστε στο "Παρατατικός"
Ραλλία Χρηστίδου (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα σας και καλή δύναμη! Τι πρέπει να κάνω για να ανεβάσω φωτογραφία στη σελίδα που μιλάει για το όνομα μου; Πως μπορώ να πιστοποιήσω ότι ο λογαριασμός μου είναι αυθεντικός; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Facebook, Instagram ; Αντιλαμβάνομαι ότι οι χρήστες καλή τη πρόθεση κατεβάζουν τις φωτογραφίες μου ωστόσο το Ars Rmc είναι δικός μου λογαριασμός και επειδή κατέβαιναν οι φωτό που έβαζα για το προφίλ μου, για αυτό έφτιαξα σήμερα το πρωί και τον λογαριασμό Ραλλία Χρηστίδου. Το προσωπικό μου μέιλ είναι το δηλωμένο μέιλ και στους δυο λογαριασμούς. Μπορείτε να το διασταυρώσετε. Με εκτίμηση Ραλλία Χρηστιδου.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

@Ραλλία Χρηστίδου: Καλησπέρα. Στην Βικιπαίδεια δεν έχουμε παρόμοιο τρόπο πιστοποίησης λογαριασμών για πολιτικούς, ακτιβιστές, κλπ. Για να ανεβάσετε αρχείο με την φωτογραφία σας θα είναι προτιμητέο να μην έχει ανεβαστεί ή εναλλακτικά στο Ειδικό:Επιφόρτωση να το ανεβάσετε με εύλογη χρήση, θα σας ενεργοποιηθεί την Πέμπτη (βλέπε την σελίδα Βοήθεια:Επιφόρτωση αρχείου προς διευκόλυνση). Δεν βλέπω κάπου τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (δεν είμαι διαχειριστές), ίσως φαίνεται στους διαχειριστές (εκλέγονται με ένα τρόπο παρόμοιο με τους βουλευτές, αλλά με υπέρ και κατά). Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Βικιπαίδεια.

Πάντως, με βάση το τρόπο γραφής φαίνεται ότι είστε η πραγματική Χρηστίδου. Αν δεν τον χρειάζεστε τον λογαριασμό Ars Rmc μπορείτε να δηλώσετε ότι δεν τον χρειάζεστε ώστε να φραγεί και να παραμείνει ο λογαριασμός με το ονοματεπώνυμο σας.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

@NikosLikomitros καλύτερα να μην απαντάς πρώτος σε σελίδες συζήτησης χρηστών, εκτός φυσικά αν είναι κάτι επείγον. BTW είμαστε το ίδιο αυστηροί με τα Commons.

Ραλλία Χρηστίδου (συζήτησησυνεισφορές)

Επειδή μου ήρθε μήνυμα στο μειλ μου ότι ο προσωπικός μου καθοδηγητής είναι ο χρήστης @Geraki θεώρησα ότι σε κάποιο σημείο της Βικιπέδια θα εμφανίζεται.. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας και θα ανεβάσω κάποια φωτογραφία που δεν έχει ανεβεί. Σας ευχαριστώ θερμά για τη βοήθεια.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα. Μην ανεβάσετε την εικόνα στο Wikimedia commons γιατί εκεί είναι αυστηροί με τα πνευματικά δικαιώματα, και δεν θα δεχτούν τις φωτογραφίες που υπάρχουν γιατί τα πνευματικά τους ανήκουν σε πρακτορεία φωτογραφήσεων κ.ο.κ.

Ραλλία Χρηστίδου (συζήτησησυνεισφορές)

Θα εκμεταλλευτώ την καλοσύνη σας και θα κάνω ακόμα μια ερώτηση. Σε περιπτώσεις φωτογραφιών από πρακτορείο φωτογραφήσεων στο οποίο όμως είμαι συνδρομήτρια για να έχω πρόσβαση στις φωτογραφίες που φωτογραφίζουν εμένα θα έχω επίσης το ίδιο πρόβλημα στο Wikimedia commons?

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, χαρά μου να σας εξυπηρετήσω. Θέλει μια διαδικασία. Θα πρέπει να ενημερώσετε το πρακτορείο να στείλει μήνυμα στο permissions-commons@wikimedia.org όπου θα παραχωρεί τα δικαιώματα της φωτογραφίας σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της μορφής (ακριβώς αυτής της μορφής που εμφανίζει στο commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Email_templates).

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

@Ραλλία Χρηστίδου δεν έχουμε ιδιαίτερη διαδικασία ταυτοποίησης πέρα από την πιστοποίηση πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς οτιδήποτε άλλο δεν δίνει επιπλέον δικαιώματα στο λήμμα για εσάς (το αντίθετο: Βικιπαίδεια:Αυτοβιογραφία).Φυσικά το να παράσχετε μια φωτογραφία είναι αποδεκτό.

Η συνδρομή στο πρακτορείο φωτογραφήσεων δεν σας δίνει το δικαίωμα να επαναδειοδοτήσετε μια φωτογραφία (αφού τα πλήρη δικαιώματα ανήκουν στον φωτογράφο) οπότε αποφύγετέ το εκτός αν μπορέσει να την ανεβάσει ο ίδιος ο φωτογράφος. Το ασφαλέστερο είναι να ανέβει από όποιον τράβηξε την φωτογραφία. Θα μπορούσατε να ανεβάσετε η ίδια μια selfie. 😀 Η φωτογραφία στο προφίλ του Facebook φαίνεται να είναι selfie, σωστά; Αν είναι έτσι, στείλτε ένα mail που να το δηλώνετε αυτό στο permissions-el@wikimedia.org από το ralliachristidou@icloud.com (που δηλώνεται στην ίδια σελίδα).

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

@Geraki: Γι'αυτό ανέφερα το πρακτορείο, να κάνει αυτό την ενημέρωση γιατί θα γνωρίζουν τα περί αδειοδότησης.

Ραλλία Χρηστίδου (συζήτησησυνεισφορές)

Τέλεια! Ναι η φώτο profil στη σελίδα μου στο Facebook είναι selfie. Ευχαριστώ ειλικρινά. Ταλαιπωρούμαι χρόνια με το θέμα της φωτογραφίας. Θα πράξω ακριβώς όπως με συμβουλεύσατε. Ευχαριστώ θερμά!

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε, εγώ με τον ένα τρόπο, ο Geraki με τον άλλον, πολύ πιο βολικό και γρήγορο, σε κάθε περίπτωση, τρόπο.

Απαντήστε στο "Ερώτηση από Ραλλία Χρηστίδου"
MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "Wikidata weekly summary #489"