Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

templates

Αστεράκια[επεξεργασία κώδικα]

History Barnstar.pngPeace Barnstar 6.png Για τα λήμματα περί ΟΗΕ, αρχαιολογίας, ιστορίας, εθνοτήτων και φυλών, θρησκειολογίας κ.λπ. Geoandrios (συζήτηση) 09:19, 21 Μαΐου 2017 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ φίλε--Kalogeropoulos (συζήτηση) 09:59, 22 Μαΐου 2017 (UTC)

Στο σημειο που κλειδωθηκε η σελιδα της κολυμβησης, εχει αποθηκευτει η ανευ σοβαρης τεκμηριωσης επεξεργασια του σκεττου η αλλιως ανθρωπου με 10 προφιλ και αλλες τοσες ip. Ευχαριστω --Di canio (συζήτηση) 14:57, 8 Ιουλίου 2017 (UTC)

Θα μπορουσα καπως να "αιτηθω" να ειμαι διαχειριστης των σελιδων του συλλογου? Γνωριζεις? --Di canio (συζήτηση) 16:45, 8 Ιουλίου 2017 (UTC)

Σφαγή της Τόχνης[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Για μένα το θέμα είναι απλό, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον τομέα του λήμματος όπου έχω εμπλακεί: δεν προκύπτει πουθενά από τις πηγές συμμετοχή Ελλαδιτών στρατιωτών στην αιχμαλωσία και τη σφαγή των θυμάτων, πράγμα που ο Τζερόνυμο δεν δείχνει να καταλαβαίνει χρησιμοποιώντας ακατάλληλη πηγή για τον συγκεκριμένο ισχυρισμό την οποία παρουσιάζει ως μαρτυρίες και κάνοντας συνέχεια ερμηνείες κατά το δοκούν. Pavlos1988 (συζήτηση) 20:24, 2 Ιουλίου 2017 (UTC)

Μήπως είσθε και υμείς native speaker της καθαρευούσης; Διδάσκαλον αναζητώ ο δυστυχής... SFriendly.svg (τουλάχιστον ξέρεις που θα βγάλω διαβατήριο για το Καθαρευουσιανιστάν;SFriendly.svg --Dipa1965 (συζήτηση) 22:50, 13 Ιουλίου 2017 (UTC)

Ουχί προσφιλέστατε, για αττική σύνταξη κάτι θα κάνουμεSConfident.gif--Kalogeropoulos (συζήτηση) 00:19, 14 Ιουλίου 2017 (UTC)

Γυμνασιαρχία[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα, θα σου ήμουν ευγνώμων εάν, όταν και άμα έχεις τον χρόνο και την διάθεση να το κάνεις, περνούσες ένα "σκούπισμα" από το λήμμα γυμνασιαρχία το οποίο ξεκίνησα για τυχόν ορθογραφικά ή μικρομεταφραστικά λάθη που μπορεί να μου ξέφυγαν κατά την μετάφραση του αρχικού γαλλικού κειμένου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 22:13, 15 Ιουλίου 2017 (UTC)

Παιγνίδια[επεξεργασία κώδικα]

Κανείς δεν παίζει παιγνίδια.Κανείς που αγαπά κάτι δεν παίζει μ αυτό.Γιατί δεν αφήνετε τον κόσμο να γράψει από τη στιγμή που δεν βανδαλίζει?Γιατί τα έχετε με τον φραγμένο?Ξέρω την κόντρα σας.Χρησιμοποίησες τη δύναμη του διαχειριστή για να καλύψεις τις παρανομίες σου.Και έχεις ένα τσούρμο βαστάζους μη και σου ξεφύγει κάτι.

Το βραχύ ο όταν ακούγεται πολύ,γίνεται μακρό και ω.Λέω ας πούμε για την μακρινή Αραγωνία ή το υπέροχο Μαρόκο.
Λυπάμαι που σε παρασύρουν προς τα κάτω.--SHysterical.gifΓέρασα και μυαλό δεν έβαλα

Λαμπαδηδρομία[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, όποτε μπορέσεις και έχεις τον χρόνο, άμα μπορείς να κάνεις μια από τα ίδια, όπως και με το λήμμα "Γυμνασιαρχία", με το λήμμα Λαμπαδηδρομία που ξεκίνησα θα ήταν σούπερ. Μερσί εκ των προτέρων. :) --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 15:23, 17 Ιουλίου 2017 (UTC)

O Κοκκινος Ποταμός ξεκίνησε διορθωπόλεμο[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ προστατέψτε το λήμμα απο τον διορθωπόλεμο του Κοκκινου Ποταμού, στο λήμμα [Εθνικό Λαϊκό Μέτωπό]. Εχω ενημερώσει το Σημειωματάριο απο τα χθές. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 09:54, 18 Ιουλίου 2017 (UTC)

Τζερόνυμο παρακαλώ λάβε υπόψη σου ότι έχω κατηγορηθεί στο meta για συνέργεια, ακόμα και για κοινή χρήση του λογαριασμού του από κοινού με τον Ah3kal. Όταν ολοκληρωθεί το checkuser θα πω την άποψή μου και πιθανώς δε θα αρέσει και στους δύο. --Kalogeropoulos (συζήτηση) 10:04, 18 Ιουλίου 2017 (UTC)
Αν ειναι τεκμηριωμένη και ορθή, θα σου πω ευχαριστώ κιόλας. Το meta δεν ξερω καν τι είναι, ούτε τι διεύθυνση έχει. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 10:13, 18 Ιουλίου 2017 (UTC)

Κανόνας 3 επαναφορών[επεξεργασία κώδικα]

Ο Κοκκινος Ποταμός έσπασε τον κανόνα των 3 επαναφορών στο λήμμα για την Άλωση της Τριπολιτσάς. Παρακαλώ τα δέοντα. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 18:18, 21 Ιουλίου 2017 (UTC)

Διορθωπόλεμος[επεξεργασία κώδικα]

Διορθωπόλεμος στο Τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Παρακαλώ προστατέψτε το λήμμα. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 10:32, 24 Ιουλίου 2017 (UTC)

περί ανέμων...[επεξεργασία κώδικα]

Συμφωνώ με τα περισσότερα από όσα έγραψες στην Αγορά αν και προσωπικά θα προτιμούσα να έλειπαν οι χαρακτηρισμοί περί ανηθικότητας, όχι τόσο για να μην ανεβούν κι άλλο οι τόνοι αλλά, κυρίως, για να διατηρηθούν κάποιες (ελαχιστότατες) ελπίδες προσέγγισης στο απώτερο μέλλον. Κατανοώ βέβαια τον θυμό σου λόγω του άδικου και άστοχου χαρακτήρα αυτής της ενέργειας (του CU), χαρακτηριστικού της ανικανότητας του συγκεκριμένου διαχειριστή, και δεν θα επιμείνω. Πάντως το θέμα εδώ (το CU και η συμπεριφορά απέναντι στον χρήστη Κόκκινος Ποταμός) γνωρίζετε όλοι πως συνδέεται εμμέσως όχι μόνο με τη διαφορά αντίληψης για την πολιτική της ΒΠ αλλά και με άλλες χρόνιες διενέξεις που οφείλονται στις meta-παιδικές δραστηριότητες, για τις οποίες μόνο ο Θεός ξέρει αν και πώς θα λυθούν (δυστυχώς είχαν τελικά δίκοι όσοι, χρόνια πριν στην Αγορά, έλεγαν πως τα λεφτά θα κατέστρεφαν τον εθελοντικό χαρακτήρα του εγχειρήματος). Η κατάληξη αυτής της υπόθεσης είναι οι διαμάχες να έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό έντασης που ο εχθρός του εχθρού έγινε φίλος και ο φίλος του εχθρού εχθρός. Πρόκειται για ένα κουβάρι σχέσεων το οποίο θεωρώ πως εξηγεί σε κάποιο βαθμό την ιστορία με τον ΚΠ. Σαφώς ο ΚΠ κατηγορείται αδίκως για πολλά πράγματα και δεν σίγουρα είναι η βασικη πηγή όλων των προβλημάτων στη ΒΠ. Ωστόσο συχνά είναι απότομος, εριστικός και μνησίκακος (ενοχλητικότατο ακόμη κι όταν έχει 1.000 δίκια), εξ ου και οι φραγές του (όχι από τον Gts-tg πάντως) και περιμένω από αυτόν να κατεβάσει τους τόνους στο μέλλον. Γιατί όλη αυτή η ενέργεια να ξοδεύεται σε θυμό και αντιπαραθέσεις αντί να διοχετεύεται σε πιο δημιουργικά πράγματα;. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφόρτιση του κλίματος, όπως θα βοηθήσει και το να είμαστε όλοι το ίδιο ευαίσθητοι με τις παραβιάσεις πολιτικής από οποιονδήποτε χρήστη, ανεξαρτήτως του αν είναι φίλος ή αντίπαλος κάποιου με τον οποίο διαφωνούμε συνεχώς σε σοβαρά ζητήματα. Αλλά εννοείται πως αν δεν συνυπάρξουν όλα αυτά με σεβασμό στην πολιτική και, προπαντός, με καθαρή συμπεριφορά (όχι σαν τις πρόσφατες και όχι τόσο πρόσφατες γελοιότητες με τα login - logout επώνυμων χρηστών), η κοινότητα θα εκτεθει ακόμη πιο πολύ. Τέλος πάντων, αρκετά με τη φλυαρία μου. Ξέρω πως μου διαφεύγουν κάποια πράγματα. Ήθελα όμως να μοιραστώ τις σκέψεις μου με κάποιον που, αν και μέσα στο πρόβλημα, πιστεύω πως μπορεί να σταθεί έξω από αυτό, καθώς και με μερικούς ακόμη που σίγουρα μπορούν να ακούσουν. Έτσι κι αλλιώς όλα τα παραπάνω θα ήταν μόνο εμμέσως εντός του θέματος που συζητείται στην Αγορά. Καλή συνέχεια.--Dipa1965 (συζήτηση) 12:18, 19 Αυγούστου 2017 (UTC)

Dipa1965 κατανοώ πλήρως τις θέσεις σου, αλλά παραμένω απαισιόδοξος. Θα αναμενόταν μέσα από όλες τις θεμιτές και αθέμιτες συγκρούσεις να υπάρχουν όρια ηθικής, που δυστυχώς εδώ και καιρό δεν υπάρχουν και αυτό με κάνει να βλέπω ότι το κλίμα θα ενταθεί. Όταν στήνει κανείς με ελαφρότητα ανύπαρκτα κατηγορητήρια, τότε τα πράγματα θα χειροτερέψουν και αυτό βέβαια δεν αφορά μόνο στον συγκεκριμένο "διαχειριστή"--Kalogeropoulos (συζήτηση) 17:34, 20 Αυγούστου 2017 (UTC)
"Θα αναμενόταν μέσα από όλες τις θεμιτές και αθέμιτες συγκρούσεις να υπάρχουν όρια ηθικής". Συμφωνώ απόλυτα, αυτό είναι η απόλυτη κόκκινη γραμμή. Αλλά έχω μια κάποια ελπίδα πως πιάσαμε πάτο (πόσο χειρότερα να γίνει άραγε;) και δεν θα αργήσει να αναστραφεί το κλίμα αν όλοι αρχίσουμε να λέμε αυτό που εννοούμε. Θα δείξει.--Dipa1965 (συζήτηση) 21:23, 20 Αυγούστου 2017 (UTC)