Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

templates

Αστεράκια[επεξεργασία κώδικα]

History Barnstar.pngPeace Barnstar 6.png Για τα λήμματα περί ΟΗΕ, αρχαιολογίας, ιστορίας, εθνοτήτων και φυλών, θρησκειολογίας κ.λπ. Geoandrios (συζήτηση) 09:19, 21 Μαΐου 2017 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ φίλε--Kalogeropoulos (συζήτηση) 09:59, 22 Μαΐου 2017 (UTC)

Πότε πέθανε?[επεξεργασία κώδικα]

[[1]]

Και όχι μόνο ο Γκλόριους τον πέθανε,αλλά τον έθαψε στην Εξτρεμαδούρα.Φρικτό μέρος πέρα των άλλων.
Αυτά και άλλα όμορφα κάνει η τυφλή αστυνόμευση των ελεύθερων ιδεών,χρηστών.Αυτά κάνουν οι διαχειριστές που άλλα έδειχναν κι αλλιώς εξελίχτηκαν.Βλέπεις καμιά φορά η πρώτη εντύπωση ξεγελά.--77.49.117.241 08:28, 2 Ιουνίου 2017 (UTC)

Συνειδητό ή όχι, το παραπάνω είναι ψέμα. Απαντώ μόνο και μόνο γιατί κατηγορείται αδίκως ο χρήστης Glorious, ώστε να μην μείνει αιωρούμενη η αίσθηση που προκαλεί το παραπάνω: H επεξεργασία που τον «πέθανε» [2] και οι επαναφορές του Glorious 93 [3] [4] [5]. Καμία από τις επαναφορές του Glorious στο λήμμα δεν είχε σχέση με τον εσφαλμένο τόπο θανάτου. Case closed. Δυστυχώς για σένα 77.49.117.241 δικαιώνεις στο 100% τις επιλογές της κοινότητας.—Ah3kal (συζήτηση) 08:54, 2 Ιουνίου 2017 (UTC)

" το παραπάνω είναι ψέμα"
Όχι, είσαι 100% pantently λάθος. Στην πραγματικότητα για μια ακόμη ανερχόμενη φορά επαληθεύεις την άγνοια σου και ο,τι δεν ξέρεις τι το ψέμα είναι. Ο Glorious ήταν λάθος. Get over it and deal with it. Σταμάτα να πηδάς το bangwagon.
" γιατί κατηγορείται αδίκως ο χρήστης Glorious"
Nope, αποτυχία όπως οτιδήποτε ασυναρτησία αναμασάς.
Όχι, στην πραγματικότητα δεν είναι και το ξέρεις. Μην λες άλλα αναληθή και παράλογα πράγματα που ξέρουμε πως λες. Γίνεσαι παράλογος. Είναι η πραγματικότητα, ούτε επίθεση που πρόκειται να προσποιηθείς πως είναι φωνάζοντας το υπόλοιπο merry band σου ούτε κάτι άλλο. Δεν κατηγορούμε τον Glorious αποκαλύπτουμε τον Glorious για αυτό που είναι. Οι φαντασιώσεις σου καταδίωξης δεν θα σε βοηθήσουν τώρα να πηδήξεις το βαγόνι και να δείχνεις με δάχτυλα Η αναμφισβήτητη επιβεβαίωση είναι μπροστά σου πως αθλιότατα καταχρήζεσαι τις λέξεις "κατηγορείται" και "αδίκως" παρεξηγώντας τι είναι. Μπερδεύεις τις λέξεις χειρότερα και απο τα γράμματα της σούπας αλφαβήτου της μαμάς σου. Ο Glorious είναι και ήταν αποτρόπαια λάθος. Σταμάτα να εθελοτυφλείς άλλο και σταμάτα να καβαλάς το καλάμι του ελιτισμού και του bandwagon circle jerk που έχετε δημιουργήσει εκεί.
Είναι όλο φθηνές δικαιολογίες και παραδέχομαι πως έχεις μηδέν αλήθεια. Τέλος, είναι αυτονόητη αλήθεια πως ψεύδεσαι ασυστόλως χωρίς ουσία και αξιοπρέπεια μην γλιτώνοντας τον περαιτέρω αυτοεξευτελισμό σου. Παρακαλώ, βρες βάση να σταθείς και βρες τον εαυτό σου. Δυστυχώς για ΕΣΕΝΑ (όχι για τον guest) πας να καλύψεις τα ακάλυπτα παραληρήματα σου. Απαξιώ για τον παραλογισμό σου και την παράκρουση που παθαίνεις και βλέπεις παντού φαντάσματα. Ολοκάθαρα τρολλάρεις αποτυχημένα υποβαθμίζοντας την αλήθεια του guest μόνο και μόνο απο ένα αίσθημα λανθασμένης ανωτερότητας επειδή είσαι "υψηλόβαθμος" χρήστης και καλά. Fallacy at its best.


Ah3kal.Μάλλον δεν κατάλαβες.Δεν λέω ότι το έβαλε αυτός,αλλά ότι αναιρεί τυφλά νομίζοντας ότι είναι επεξεργασίες του "γνωστού"και δεν ελέγχει τίποτα.Αυτό λέω.
Για ποια δικαίωση μιλάς?--77.49.117.241 09:02, 2 Ιουνίου 2017 (UTC)
Πολύ ορθά Ah3kal, επιλεγμένο diff που εμένα τούλάχιστον με ξεγέλασε--Kalogeropoulos (συζήτηση) 10:56, 4 Ιουνίου 2017 (UTC)