Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos

Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Μη επεξεργάσιμο

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2 στις 2017-10-18.


Cyber Researchers (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Σε ευχαριστούμε που το διέγραψες προτού το κάνουμε εμείς. Ολόκληρο το κείμενο μεταφέρθηκε.

Τώρα περί πνευματικών δικαιωμάτων εσύ μιλάς για άλλο βιβλίο εμείς βασιστήκαμε σε σχολικό βιβλίο ιστορίας. Επίσης οι Συγγραφείς Λάμπρος Τσακτσίρας και Μιχάλης Τιβέριος εκτός του βιβλίου που αναφέρεις είναι διαφορετικοί. Την επόμενη φορά που θα βιαστείς να διαγράψεις κείμενο θα σε αναφέρουμε απευθείας. Αυτό που έκανες είναι βανδαλισμός σύμφωνα με τους κανόνες της wikipedia. Το κείμενο μας είναι εντελώς διαφορετικού του δικού σου, τα βιβλία (πηγές) επίσης και οι συγγραφείς, για να μην τα πολυλογούμε όλα είναι διαφορετικά από τα δικά σου.

Με εκτίμηση ~~~~

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μην παραβιάσετε ξανά πνευματικά δικαιώματα. Επίσης με εκτίμηση

Cyber Researchers (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλύτερα να γίνει φραγή από το να μην μπορώ να διαγράψουμε τον λογαριασμό. Γραφτήκαμε με την προϋπόθεση να βάλουμε και άλλες πληροφορίες στο Wikimedia και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε άλλους χρήστες αλλά εσύ κάνεις κατάχρηση εξουσίας. Κάνε ότι θέλεις εξάλου ο λογαριασμός δεν ξαναχρησιμοποιείτε. Για καλό μπήκαμε ξινό πας να μας το βγάλεις. Άντε γεια.

Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αν γίνεται, θα ήθελα να γίνει απόκρυψη της επεξεργασίας του ανώνυμου χρήστη από τη σελίδα συζήτησής μου καθώς είναι προσωπική επίθεση.

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Βεβαίως

Καστανομάτης (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Παρακαλώ από εδώ και στο εξής να είστε περισσότερο ευγενικός μαζί μου. Με χλευάσατε, δεν ακούσατε τη γνώμη μου και κλείσατε το λήμμα με το έτσι θέλω. Και όχι μόνο αυτό εσείς ήσασταν που αναφερθήκατε τόσο υποτιμιτικά προς το πρόσωπό μου, σαν εσείς να είστε ο "φιλόλογος" και εγώ ο "αμόρφωτος".

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Τα γραπτά μένουν και λένε διαφορετικά. Την επόμενη φορά που θα αναφερθείτε υποτιμητικά σε οποιονδήποτε συντάκτη θα αναγκαστώ να σάς φράξω. Και ειρωνείες τύπου τελεία κλ.π. να λείπουν.

Καστανομάτης (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Πάλι ξεχάσατε να βάλετε τελεία!

Περί διαγραφής του λήμματος "Μαριάνθη Σίμου".

5
Aristo Class (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ Καλογερόπουλε, όποιος/όποια έγραψε το παραπάνω λήμμα, είναι πέρα από βέβαιο ότι είχε εσωτερική πληροφόρηση. Πάνω μάλιστα, που σκόπευα να αρχίσω να τοποθετώ και τις αντίστοιχες παραπομπές. Πληροφοριακά, δεν έχω πολλές, τυγχάνει όμως από αυτές που έχω, να καταλάβω ότι τα γραφόμενά του/της ήταν αληθινά. Κρίμα! Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να κρατηθούν αυτές οι πληροφορίες (που διαγράφτηκαν), έστω σαν πρόχειρο; Σ'ευχαριστώ! Φιλικότατα! Aristo Class.-

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Θα βάλω το κείμενο στη σελίδα συζήτησής σας, αλλά θα πρέπει να αλλαχθεί εξαιτίας προβλημάτων σε ζητήματα παραβίασης δικαιωμάτων

Aristo Class (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ Καλογερόπουλε, μήπως θα μπορούσε να επαναληφθεί η ίδια διαδικασία και για το διαγραφέν λήμμα που αφορά το "Νικολάο Βερνίκο" (τέως πρόεδρο στο Ευγενίδειο Ίδρυμα)? Βλέπεις, δεν θέλω να χάσω τις πληροφορίες που υπάρχουν στο διαγραφέν λήμμα. Σ'ευχαριστώ πολύ και ζητώ ταπεινά συγνώμη για την αναστάτωση. Φιλικότατα! Aristo Class.-

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Οσονούπω

Gomoloko (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

καλησπέρα, γιατί έγινε αναστροφή της επεξεργασίας μου, έκανα κάτι λάθος; απλά διόρθωσα κάποια ορθογραφικά και συντακτικά λάθη όπως τα έβλεπα εγώ τουλάχιστον.Περιμένω απάντηση

Ευχαριστώ


Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Γιατί παράλληλα αφαίρεσες υλικό απ' ό,τι είδα, παράγραφο για την Αργεντινή για παράδειγμα


Gomoloko (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

ναι, το παρατηρησα οτι ειχαν γινει τρεις αλλαγες οση ωρα επεξεργαζομουν το λημμα, αλλα κατοπιν τις προσθεσα με μια δευτερη τροποποιηση που εκανα. η παραγραφος για την αργεντινη ειχε αφαιρεθει σε μια απο τις τρεις αλλαγες που προανεφερα απο αλλους χρηστες.

ετσι δεν ειναι; ειμαι και ψιλονεος στο wiki

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αν δεν αφαίρεσες εσύ υλικό και είναι δικό μου λάθος, παρακαλώ ανάστρεψε

Gomoloko (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ευχαριστώ πολύ

Intersalonica (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα σας,

Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο διαγραφής του λήμματος ως μη εγκυκλοπαιδικό από την στιγμή που υπάρχουν λήμματα του ανταγωνισμού και έχω παραπομπές από εξωτερικούς συνδέσμους.

Τα παρακάτω γιατί θεωρούνται εγκυκλοπαιδικά;

interamerican

ergo

allianz

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Intersalonica (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα σας,

Επειδή προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς φταίει και διαγράφηκε η καταχώρηση μπορείτε να γίνεται πιο συγκεκριμένος;

Οι παραπομπές δεν πληρούσαν τους όρους ως δευτερεύουσες πηγές;


Σε ότι αφορά τον ανταγωνισμό αν συγκρίνεται την καταχώρηση intermarecan με την δική μου δεν νομίζω ότι υπάρχει ουσιαστική διαφορά στα γραφόμενα μου.(Σύντομη περιγραφή με 4 παραπομπές.)

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Οι ενότητες Κύριο Κριτήριο και Διαφήμιση Προβολή καλύπτουν επακριβώς αυτό που σάς απαντώ.

Intersalonica (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλημέρα σας,

Ωραία να το δεχτώ αυτό.

Το λήμμα interamerican για ποιο λόγο εμφανίζεται και δεν εμπίπτει στους ίδιους όρους;

Tsioftas (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα,

Όσον αφορά τον τίτλο του λήμματος για τον Πληθοπορισμό (ο οποίος επί του παρόντος είναι στα Αγγλικά, δηλ. Crowdsourcing), πιστεύω πως εφόσον υπάρχει αντίστοιχος (εύχρηστος) ελληνικός όρος τότε δεν χρειάζεται (και δεν πρέπει) ο κύριος τίτλος του λήμματος να είναι στα Αγγλικά. Συμφωνώ ότι ο ελληνικός όρος δεν είναι τόσο διαδεδομένος όσο ο αγγλικός όμως αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι πρόκειται για σχετικά νέα ορολογία και δεν είναι λόγος να γράφονται άρθρα με αγγλικό τίτλο σε μια ελληνική εγκυκλοπαίδεια.

Για παράδειγμα γιατί γράφουμε φορητός υπολογιστής και όχι Laptop; Βεβαίως όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι φορητοί υπολογιστές ο όρος Laptop ήταν πιο διαδεδομένος στον ελληνόφωνο χώρο (ίσως ακόμα να είναι) παρ' όλα αυτά ο ελληνικός όρος προτιμάται σε πολλές περιπτώσεις, μία από αυτές είναι και το άρθρο στην βικιπαίδεια: Φορητός υπολογιστής.

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Παρακαλώ συζητήστε το στη σελίδα συζήτησης του λήμματος ποιός θα είναι ο κύριος τίτλος. Και οι δύο είναι εν χρήσει σε paper το crowdsourcing υπερέχει στην αναζήτηση. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Όχι όμως διορθωπόλεμος

Οργανισμός Τυποποίησης Γεωγραφικών Ονομάτων

1
El Vecto (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα σας, ο οργανισμός τυποποίησης γεωγραφικών ονομάτων της Δημοκρατίας της Κύπρου, αναγνωρισμένος οργανισμός από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών συνεπώς και όλα τα μέλη κράτη αυτών, έχει εκδώσει πολλές λίστες τυποποιημένων ονομάτων συμπεριλαμβανομένου του εγγράφου "Ονόματα Χωρών και Πρωτευουσών". Το έγγραφο αυτό αρχίζει "Προσδοκούμε ότι θα βοηθήσει τις διάφορες γεωγραφικές εκδόσεις και εκδόσεις χαρτών (άτλαντες, βιβλία γεωγραφίας, χάρτες κ.τ.λ.), τη χρήση από τα μέσα δημόσιας ενημέρωσης, κ.ά.". Έτσι λοιπόν μετακίνησε ο χρήστης TakisA1 (μίλησα μαζί του στην σελίδα συζήτησης της Ουάσιγκτων) την Ουάσινγκτον (η) σε Ουάσιγκτων (η) και την Ουέλλινγκτον (το) σε Ουέλλιγκτων (η). Αμέσως οι χρήστες Glorious93 και Chalk19 ανέρεσαν τις αλλαγές όπως και τις δικές μου στο άρθρο του Κοτέ. Παρακαλώ πολύ ενημερώστε μας αν πρέπει να μετακινήσουμε τα άρθρα όπως λέει το επίσημο έγγραφο τυποποίησης του οργανισμού τυποποίησης γεωγραφικών ονομάτων της Κύπρου, αναγνωρισμένο από το United Nations Group of Experts on Geographical Names.

Το επίμαχο έγγραφο: [http://www.geonoma.gov.cy/myfiles/ekdoseis/chores-protevouses/files/assets/common/downloads/katalogos_onomaton_choron_kai_protevouson.pdf]

Υ.Π. Το ίδιο κείμενο έγραψα και στην Αγορά αλλά δεν έδωσαν απαντήσεις αφού το ερώτημα καλύφθηκε από τις κατηγορίες του Chalk19 ότι είμαι λόγαριασμός-μαριονέτα. Ευχαριστώ (~~~~)

Rei Momo (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Carissimo Kalogeropoulos, come stai? Solo un breve messaggio per augurarti BUON ANNO!!!

Cinadon36 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Χαιρετε Καλογερόπουλε, αναρωτιέμαι αν μπορειτε να μου δώσετε για λιγο διαστημα τους κωδικους του λήμματος, ωστε να εχω ξανα πρόσβαση στο περιεχόμενο και να το διορθώσω.

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Το λήμμα έχει διαγραφεί και δεν λειτουργεί το σύστημα με κωδικούς. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να επαναφέρω το λήμμα και να βάλω το περιεχόμενό του σε κάποιο πρόχειρό σου. Ωστόσο η επαναφορά θα περιέχει και το copyrighted υλικό.

Cinadon36 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Στο email μπορεις να μου στείλεις τον κώδικα ή και αυτό απαγορεύεται;

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ναι μπορώ. Το έστειλα αν είναι το email σου ίδιο, θα το λάβεις

Cinadon36 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Σε ευχαριστώ!