Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Καλημέρα, μήπως έχεις κάποια ιδέα για το πώς θα μπορούσα να μεταφράσω τους τίτλους Banate/Ban στα ελληνικά ? Για το δεύτερο, στο λήμμα en:Ban (title) αναφέρεται στα ελληνικά ως Βοάνος, αλλά σε κείμενο της εποχής και όχι κάποια σύγχρονη πηγή, άρα αβέβαιο κατά πόσο αξιόπιστη ονομασία είναι... Ευχαριστώ... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 10:32, 31 Αυγούστου 2015 (UTC)

Και Βοανάτο, συνεπώς, το κράτος του οποίου ηγείται ο Βοάνος ? --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 11:46, 31 Αυγούστου 2015 (UTC)Greek wiktionary logo.png
Σχετικό λήμμα στο Βικιλεξικό, το ελεύθερο λεξικό


Wiktionary logo
Το Βικιλεξικό έχει λήμμα που έχει σχέση με το λήμμα:


Το πάνω ή το κάτω? Άλλο ένα σοβαρό ζήτημα που θα λυθεί σε καμιά βδομάδα που θα επιστρέψω.. -- Spiros790 (συζήτηση) 18:48, 31 Αυγούστου 2015 (UTC)

  • Αγαπητέ κύριε Καλογερόπουλε, η σπουδή με την οποία διάλεξε ο χρήστης C messier να διαγράψει επιλεκτικά το λήμμα της Έψιλον Τηλεόρασης, υπονοεί μεροληψία. Γιατί δεν το έκανε σε όλα τα λήμματα των περιφερειακών σταθμών, αλλά και αυτό να γινότανε θα αποτελούσε μεροληψία υπέρ των συστημικών καναλιών. Κάτι δεν πάει καλά και δεν είναι προσωπική επίθεση, αλλά διαπίστωση. Άλλωστε δεν έχω κάποιο προηγούμενο με τον χρήστη. Αν το μάθαινε ο Jimmy Wales, θα τον απέβαλε από την Wikipedia. Με εκτίμηση, Ευστράτιος Τσακαλάκης, Αρχιτέκτων Μηχανικός. --Ivanois 19:39, 31 Αυγούστου 2015 (UTC)

Δημιουργία 'Μάκης Αμπλιανίτης'[Επεξεργασία]

Κύριε Αγγελόπουλε. Ελαβα μια ειδοποίηση από εσάς για την χρήση κειμένων που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού είμαι ο ίδιος που δημιούργησε το λήμμα 'Μάκης Αμπλιανίτης'. Θεωρώ ότι είναι πιο αξιόπιστο να παραθέσω ο ίδιος πληροφορίες για το πρόσωπό μου, παρά να το κάνει κάποιος τρίτος, με πληροφορίες αμφιβόλου προέλευσης και με συχνές διορθώσεις μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Για τον λόγο αυτό παρέθεσα ένα σύντομο βιογραφικό, με την υποχρέωση να υποβάλλω μέσα στις επόμενες ημέρες κάποιες φωτογραφίες αλλά και παραπάνω πληροφορίες που θα χρειάζονταν, ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόπιστο λήμμα.

Ευχαριστώ,

Μάκης Αμπλιανίτης

Η προσωπική μου ιστοσελίδα: https://www.makisablianitis.com

Η σελίδα μου στο Facebook: https://www.facebook.com/makis.ablianitis

Η περιγραφή του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ για την 17Ν είναι από το 2014 (όταν τη θεωρούσε ακόμη τρομοκρατική οργάνωση) και όχι αυτή που προέκυψε με τον αποχαρακτηρισμό της.[1] --C Messier 00:42, 4 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)