Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Μη επεξεργάσιμο

Μην αποκρύπτετε θέματα, μπορώ και μόνος μου

https://xtools.wmflabs.org/ec/el.wikipedia.org/Kalogeropoulos
Skanderbeg23246 (συζήτησησυνεισφορές)

Σερβοαλβανοελληνικοτουρκικοπερσικη. Ποιος τα γράφει αυτά. Έλεος. Μια καταγωγή αφήστε όπως και στην αγγλική γλώσσα. Μην το παρατραβάτε μερικοί. Είναι γελοίο.

Ιπποκράτης2020 (συζήτησησυνεισφορές)

Για ένα μήνα. Ξεκινάω εξεταστική σε 20 μέρες για αυτο. Ευχαριστώ πολύ

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)
ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Ξανάρχισε πάλι τις αναστροφές

Ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)

1
Abudabanas (συζήτησησυνεισφορές)

Βοήθα λίγο, δες απλά το ιστορικό γιατί κουράστηκα με έναν τύπο εκεί.

MediaWiki message delivery (συζήτησησυνεισφορές)

Hi!

You get this message because you are an admin on a Wikimedia wiki.

When someone edits a Wikimedia wiki without being logged in today, we show their IP address. As you may already know, we will not be able to do this in the future. This is a decision by the Wikimedia Foundation Legal department, because norms and regulations for privacy online have changed.

Instead of the IP we will show a masked identity. You as an admin will still be able to access the IP. There will also be a new user right for those who need to see the full IPs of unregistered users to fight vandalism, harassment and spam without being admins. Patrollers will also see part of the IP even without this user right. We are also working on better tools to help.

If you have not seen it before, you can read more on Meta. If you want to make sure you don’t miss technical changes on the Wikimedia wikis, you can subscribe to the weekly technical newsletter.

We have two suggested ways this identity could work. We would appreciate your feedback on which way you think would work best for you and your wiki, now and in the future. You can let us know on the talk page. You can write in your language. The suggestions were posted in October and we will decide after 17 January.

Thank you. /Johan (WMF)

18:12, 4 Ιανουαρίου 2022 (UTC)

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Προέκυψε καινούρια (παλιά) μαριονέτα που ξανακάνει το ίδιο μοτίβο επεξεργασιών στην Φουρέιρα. Επιμένει να αναιρεί την αλβανική υπηκοότητα, αφήνοντας μόνο την ελληνική. Κατά δήλωσή του στην σελίδα του Ιστορικού αλλαγών : ''Ο ίδιος με την σελίδα συζήτησης είμαι και δε θα κάτσω αυτή τη φορά να το διαπραγματευτω.'' Αν δεις στη συζήτηση του λήμματος Συζήτηση:Ελένη Φουρέιρα πρόκειται για τον Χρήστης:Eurofan2000

LefterisA (συζήτησησυνεισφορές)

Επειδή πολύ πιθανό να πάρετε πάλι βεβιασμένη απόφαση παρασυρομενοι απο την κα Στρουμπουκη, να σας ενημερώσω απλά ότι η χρήστης έχει την απαίτηση από τους υπόλοιπους κ μόνο να παρέχουν πηγές για αυτά που γράφουν αλλά εκείνη μπορεί να γράφει ό,τι θέλει σύμφωνα με το σκεπτικό της. Μια ματιά στο σημειωματάριο διαχειριστών για να δείτε πως της ζηταω να παραθέσει πηγή σχετικά με την αλβανική υπηκοότητα όπως εγώ παρέθεσα για την ελληνική αλλά το αγνοεί πλήρως -προφανώς γιατί δε την συμφέρει-. Αυτά, ελπίζω να πράξετε ορθά μήπως και μάθει η συγκεκριμένη χρήστης ότι ο κόσμος δεν περιτριγυρίζεται γύρω από αυτή.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

πάλι οι ίδιες ανοησίες; τι πηγή να παραθέσω; όποιος γενιέται σε μια χώρα γράφεται στο ληξιαρχείο της και παίρνει την υπηκοότητά της χώρας που γεννήθηκε.

LefterisA (συζήτησησυνεισφορές)

Πάνε 34 χρόνια από τότε, από την στιγμή που δεν έχει κάνει καμία αναφορά σε αυτή δεν είναι δεδομένο. Βρες πηγή αλλιώς δε συμπεριλαμβάνεται.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Από τη δική μου ημέρα γέννησης έχουν περάσει 50 χρόνια...λες δηλαδή να αμφισβητείται η υπηκοότητά μου!!!!!! Χριστέ μου, τι διαβάζω!!!

LefterisA (συζήτησησυνεισφορές)

Αν την έχεις κάψει ναι, αμφισβητείται. Δεν ξέρουμε τι κάνει στην προσωπική της ζωή η Φουρειρα οπότε σίγουροι είμαστε μόνο για όσα αποδεικνύονται με πηγές κα Δώρα 😆

LefterisA (συζήτησησυνεισφορές)

Φαντασου να μπλοκαρεις καποιον που εν τελει εχει δικιο μονο κ μονο για να προστατευσεις την δικια σου 🤡🤡

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν είναι.... "αμάρτημα" του να είναι κάποιος Αλβανός, Έλληνας, Ρώσος, Αμερικάνος ΚΟΚ. Κι αν ζεις πολλά χρόνια σε κάποια άλλη Χώρα, μπορείς να έχεις και διπλή υπηκοότητα. πχ "Ο σερβο-έλληνας τεχνικός". Για την κυρία Στρουμπούκη δεν ανησυχώ. Κάπου θα υπάρχει πηγή για την Φουρέιρα. Ακόμη και mail απ'την πρεσβεία της Αλβανίας. Εσύ κύριε συνάδελφε που ξέρεις ότι είναι και μισή Ελληνίδα; Έχει χαρτιά πολιτογράφησης η Φουρέιρα; Όπως, ας πούμε, η οικογένεια Αντετοκούμπο - που επί Αντ. Σαμαρά αλλά και Κυρ. Κων/νου Μητσοτάκη, πήγανε στο Μέγαρο Μαξίμου και έδωσαν τον νενομισμένο όρκο στο Σύνταγμα της Ελλάδας;

Eurofan00 (συζήτησησυνεισφορές)

Την πηγή οπού το παραδέχεται η ίδια σε συνέντευξή της την κοιτάξαμε καθόλου ή πρωταρχική μας έγνοια ήταν να το παίξουμε συνήγορος της κας Δωρας;

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ για αυτό. Αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε τα εξής δύο:

1. Δεν γνωρίζω την συνάδερφο και δεν την υποστηρίζω. Είμαι απλά αντικειμενικός.

Και 2. Είν' το παλιό εκείνο: "Είσαι ότι δηλώσεις"; Γιατί κι εγώ θέλω πολύ να δηλώσω διαχειριστής της Βικιπαίδειας, αλλά να που δεν είμαι, όμως.

Καλή χρονιά σε όλους σας. Και συγγνώμη κύριε διαχειριστά για όλο αυτό στην σελίδα σας. Επ'αυτού και σταματώ, κύριε Καλογερόπουλε.

Eurofan00 (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ:)

Zamorta (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Ανέβασα πληροφορίες για το λήμμα "The undeground youth orchestra". θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ανήκω στην ομάδα web development του uyo.gr και διαβεβαιώνω οτι έχω εξουσιοδοτηθεί από τους ιδιοκτήτες προς ανάρτηση περιεχομένου σε social media, wikipedia κλπ. Ως εκ τούτου παρακαλώ θερμά για την έγκριση του λήμματος.


Ευχαριστώ Αντώνιος Ζαμόρτας

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Αδιάφορο αν έχετε οποιαδήποτε εξουσιοδότηση. Το κείμενο παραβιάζει σαφώς πνευματικά δικαιώματα © 2017 Ekfrassis Productions All Rights Reserved και δεν μπορεί να παραμείνει ως έχει.

Zamorta (συζήτησησυνεισφορές)

Για το λόγο του ότι τώρα κάνω τα πρώτα βήματα στην Wikipedia: όταν ένα κείμενο είναι αυτούσιο από την σελίδα μας μπορεί να θεωρηθεί οτι παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα; Αν δεν είναι αυτούσιο όχι; Θα πρέπει να ανατρέξω για αυτά στις οδηγίες, αλλά μια ερώτηση επιτρέψτε μου να κάνω :-) Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι δεν μπορείτε να βάλετε αυτούσιο κείμενο, παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα. Αν δεν είναι αυτούσιο, δηλαδή δεν περιέχει προτάσεις αυτούσιες από την ιστοσελίδα σας, τότε δεν παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα. Αν συγγράψετε εκ νέου άρθρο -τεκμηριωμένο ώστε να είναι και εγκυκλοπαιδικό, νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Προσέξτε μόνο η τεκμηρίωσή σας να μην προέρχεται από αυτοαναφορές στη σελίδα σας, αλλά από τρίτες αξιόπιστες πηγές που έχουν ασχοληθεί με την εν λόγω ορχήστρα

Zamorta (συζήτησησυνεισφορές)

Σας ευχαριστώ θερμά!!!

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, ξεκίνησα το λήμμα Έφορος (αρχαιολογία), οπότε σκεφτόμουν εάν λόγω αντικειμένου θα σε ενδιέφερε να το επεκτείνεις.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Έχουν αλλάξει πολλά στο μεταξύ, αλλά δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ προς το παρόν. Ως έχει το λήμμα στέκει

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, κάπως έτσι θυμάμαι. Μεταξύ άλλων, απ'όσο θυμάμαι, είχε πέσει "ψαλίδι" στα νούμερα των εφορειών.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Πολύ μεγάλο ψαλίδι

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Ο Dimichatzipavlis αφού οι φωτογραφίες που ανέβασε διαγράφηκαν από τα Commons λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, παίζοντας τον πονηρό, τις ανέβασε εδώ.

Το αρχείο Προπονητήριο_Π.Σ._Περιστερίου.jpg αφαιρέθηκε αφού διαγράφηκε στα Commons από τον Túrelio με αιτία: Copyright violation: //peristerichess.gr/2014/03/28/%CF%83%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B3%CE%B7/ εδώ Αρχείο:Προπονητήριο Π.Σ. Περιστερίου.jpg


το ίδιο έκανε και με τις άλλες δυο φωτογραφίες που επίσης διαγράφηκαν από τα Commons, δες το λήμμα όπως είναι τώρα Πνευματική Στέγη Περιστερίου αναίρεσε και τις δικές σου επεξεργασίες

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι μιλάμε για επιμονή. Προς το παρόν του έγινε μερική φραγη από τον Cmessier. Αν συνεχίσει θα επεκταθεί η φραγή