Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Καλημέρα, μήπως έχεις κάποια ιδέα για το πώς θα μπορούσα να μεταφράσω τους τίτλους Banate/Ban στα ελληνικά ? Για το δεύτερο, στο λήμμα en:Ban (title) αναφέρεται στα ελληνικά ως Βοάνος, αλλά σε κείμενο της εποχής και όχι κάποια σύγχρονη πηγή, άρα αβέβαιο κατά πόσο αξιόπιστη ονομασία είναι... Ευχαριστώ... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 10:32, 31 Αυγούστου 2015 (UTC)

Και Βοανάτο, συνεπώς, το κράτος του οποίου ηγείται ο Βοάνος ? --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 11:46, 31 Αυγούστου 2015 (UTC)Greek wiktionary logo.png
Σχετικό λήμμα στο Βικιλεξικό, το ελεύθερο λεξικό


Wiktionary logo
Το Βικιλεξικό έχει σχετικό λήμμα:


Το πάνω ή το κάτω? Άλλο ένα σοβαρό ζήτημα που θα λυθεί σε καμιά βδομάδα που θα επιστρέψω.. -- Spiros790 (συζήτηση) 18:48, 31 Αυγούστου 2015 (UTC)

  • Αγαπητέ κύριε Καλογερόπουλε, η σπουδή με την οποία διάλεξε ο χρήστης C messier να διαγράψει επιλεκτικά το λήμμα της Έψιλον Τηλεόρασης, υπονοεί μεροληψία. Γιατί δεν το έκανε σε όλα τα λήμματα των περιφερειακών σταθμών, αλλά και αυτό να γινότανε θα αποτελούσε μεροληψία υπέρ των συστημικών καναλιών. Κάτι δεν πάει καλά και δεν είναι προσωπική επίθεση, αλλά διαπίστωση. Άλλωστε δεν έχω κάποιο προηγούμενο με τον χρήστη. Αν το μάθαινε ο Jimmy Wales, θα τον απέβαλε από την Wikipedia. Με εκτίμηση, Ευστράτιος Τσακαλάκης, Αρχιτέκτων Μηχανικός. --Ivanois 19:39, 31 Αυγούστου 2015 (UTC)

Δημιουργία 'Μάκης Αμπλιανίτης'[επεξεργασία κώδικα]

Κύριε Αγγελόπουλε. Ελαβα μια ειδοποίηση από εσάς για την χρήση κειμένων που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού είμαι ο ίδιος που δημιούργησε το λήμμα 'Μάκης Αμπλιανίτης'. Θεωρώ ότι είναι πιο αξιόπιστο να παραθέσω ο ίδιος πληροφορίες για το πρόσωπό μου, παρά να το κάνει κάποιος τρίτος, με πληροφορίες αμφιβόλου προέλευσης και με συχνές διορθώσεις μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Για τον λόγο αυτό παρέθεσα ένα σύντομο βιογραφικό, με την υποχρέωση να υποβάλλω μέσα στις επόμενες ημέρες κάποιες φωτογραφίες αλλά και παραπάνω πληροφορίες που θα χρειάζονταν, ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόπιστο λήμμα.

Ευχαριστώ,

Μάκης Αμπλιανίτης

Η προσωπική μου ιστοσελίδα: https://www.makisablianitis.com

Η σελίδα μου στο Facebook: https://www.facebook.com/makis.ablianitis

Η περιγραφή του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ για την 17Ν είναι από το 2014 (όταν τη θεωρούσε ακόμη τρομοκρατική οργάνωση) και όχι αυτή που προέκυψε με τον αποχαρακτηρισμό της.[1] --C Messier 00:42, 4 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Κατηγοριοποίηση - Κατηγορία:Έλληνες λογοτέχνες[επεξεργασία κώδικα]

Τι πρόβλημα δημιουργώ στην κατηγοριοποίηση; — Dionysusσυζήτηση 01:29, 14 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Έχεις δίκιο.

Νομίζω πως, με τις όποιες εξαιρέσεις, αυτό που έκανες με την Κατηγορία:Γιώργος Σεφέρης πρέπει να γίνει. Δηλαδή η κατηγορία του λογοτέχνη να αντικαταστήσει το λήμμα του λογοτέχνη στις κατηγορίες τις οποίες ήταν το λήμμα. (Και το λήμμα του λογοτέχνη να έχει μόνη κατηγορία την κατηγορία του λογοτέχνη.) — Dionysusσυζήτηση 02:16, 14 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Συγχώνευση[επεξεργασία κώδικα]

Kalogeropoulos, χαιρετώ. Για το λήμμα "παμφορείο", δεν έχω αντίρρηση στην συγχώνευση που προτείνατε, αλλά δεν ξέρω πως. Η μόνη σχετική διαδικασία που βρήκα είναι η "Μετακίνηση" στα "Περισσότερα" & τίποτε άλλο. Μήπως η Μετακίνηση συμπεριλαμβάνει & την συγχώνευση κάνοντας δυνατή την μετακίνηση του "παμφορείο" εντός του "άμαξα"; Αν όχι, ποιός είναι ο τρόπος & η διαδικασία της συγχώνευσης;Fotislekkas (συζήτηση) 01:23, 24 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

κατηγορίες[επεξεργασία κώδικα]

θέλω να ταξινομήσω τους επιστήμονες ανά περίοδο, πχ Κατηγορία:Φυσικοί του 18ου αιώνα, του 19ου κλπ κλπ. Χωρίς εννοείται να πειράξω την υπάρχουσα δομή με βάση τις εθνικότητες. Το κριτήριο είναι πότε έκανε το κυριότερο μέρος του έργου του καθένας (πχ ο Αϊνστάιν είναι με αυτή τη λογική στον 20ο αιώνα κι ας γεννήθηκε το 1879). Επίσης κάποιος που χει σημαντική συνεισφορά σε δύο αιώνες μπαίνει και στους δύο (πχ κάποιος με έργο την δεκαετία του 1990 και τώρα, είναι στον 20ο αλλά και στον 21ο). Πριν αρχίσω, είπα να ακούσω γνώμες κάποιων χρηστών (μην τυχόν υπάρχουνε θέματα με αυτό που προτείνω ή ακόμα καλύτερα προτιμότερες εναλλακτικές). -- Spiros790 (συζήτηση) 07:36, 25 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Αστέρι εξαιρετικού διαχειριστή[επεξεργασία κώδικα]

Αστέρι εξαιρετικού διαχειριστή.

Καλημέρα. — Dionysusσυζήτηση 09:40, 28 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Λήμμα Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου[επεξεργασία κώδικα]

Φίλε γηραιέ... στο λήμμα Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου δεν μπορώ να βάλω λινκ στα ονόματα των Γιώργο Χ. Χουρμουζιάδη και Δημήτρη Ρ. Θεοχάρη, που υπάρχουν πλέον στη ΒΠ (κάποιο φίλτρο "χτυπάει"). Πράττεις τα δέοντα...Athen(a)ks..SConfident.gif 79.129.33.44 07:42, 6 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Done friend and thnaks a lot :)--Kalogeropoulos (συζήτηση) 08:29, 6 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Λήμμα Αντώνιος Οικονόμου (ακαδημαϊκός)[επεξεργασία κώδικα]

Αυτό το λήμμα μάλλον\ίσως θα πρέπει να μετονομαστεί από Αντώνιος Οικονόμου (ακαδημαϊκός) σε Αντώνιος Οικονόμου (αρχαιολόγος). Ίσως να είχε σχέση με την προπομπό "Σιναία Ακαδημία" ή και όχι, αλλά τα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών με την γνωστή αναφορά ως "ακαδημαϊκοί", νομίζω ότι αρχίζουν από το 1926 (διορισμένοι με την συντακτική πράξη ίδρυσης της Ακαδημίας) (Κατάλογος τακτικών μελών Ακαδημίας Αθηνών). Τεσπά, δεν είμαι και απολύτως σίγουρος... Φίλε γηραιέ, ως πλέον αρμόδιος εξετάζεις... 79.129.33.44 10:05, 8 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Πολύ σωστός!!!!--Kalogeropoulos (συζήτηση) 16:33, 8 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Αναίρεση μετακίνησης[επεξεργασία κώδικα]

Για ποιό λόγο έγιναν οι αναιρέσεις; Gts-tg (συζήτηση) 22:40, 10 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Επιθετικό υφάκι;--Kalogeropoulos (συζήτηση) 00:14, 11 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Η ερώτηση ήταν απλή, για πιο λόγο αναίρεσες την μετονομασία στο λήμμα και το επανέφερες στο Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου ενώ είχε ακολουθηθεί πλήρως η διαδικασία; Χαρακτηρισμοί όπως υφάκι δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Gts-tg (συζήτηση) 00:18, 11 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Μπα με υφάκι τύπου θα σε κάνω νταντά και θα σε στείλω στη σέντρα ήρθες εδώ και στην ανάλογη σελίδα. Η μονομερής πράξη σου αναιρέθηκε γιατί δεν υπάρχει ευρεία συναίνεση, για την ακρίβεια καμία συναίνεση. Αν θέλεις, να πας στην Αγορά, όπως έχει προταθεί από χρήστη, για γενικότερη επίλυση του ζητήματος και για γενικότερο μπούσουλα, επωφελή για τη ΒΠ. Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν βλαπτική. --Kalogeropoulos (συζήτηση) 00:24, 11 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Επαναλαμβάνω, η ερώτηση ήταν απλή, αν θέλεις σέντρες είσαι ελεύθερος να πας να παίξεις στο γήπεδο. Χαρακτηρισμοί όπως υφάκι στο ξαναλέω πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι, αν θες να βρεθεί συναίνεση μη τους ξαναεπαναλάβεις Gts-tg (συζήτηση) 00:28, 11 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Να μην επαναλαμβάνεις τίποτα, η απάντησή μου είναι σαφής. Μη με ενοχλείς σε παρακαλώ εργάζομαι σε λήμμα--Kalogeropoulos (συζήτηση) 00:34, 11 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

αναίρεση αφαίρεσης φωτογραφίας[επεξεργασία κώδικα]

Η φωτογραφία https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:%CE%A0%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B7_%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CF%80%CF%84%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD_%CE%B1%CF%80%CF%8C_%CE%A0%CF%81%CE%AD%CE%B2%CE%B5%CE%B6%CE%B1.JPG είναι προφανώς ψεύτικη. Ποια είναι η σωστή διαδικασία για να αφαιρεθεί από τα λήμματα που εμφανίζεται;

Προφανώς γιατί;--Kalogeropoulos (συζήτηση) 17:00, 12 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Αν κάποιος δει την φωτογραφία σε αρκετή μεγέθυνση φαίνεται ότι τουλάχιστον όλα τα πτηνά πάνω από τον ορίζοντα καθώς και η ελληνική σημαία έχουν προστεθεί στη φωτογραφία. Για πολλά δε από τα μικρότερα πτηνά η προσθήκη είναι "προφανής" γιατί είναι πανομοιότυπα. Για την σημαία και τα μεγάλα πτηνά η προσθήκη είναι "προφανής" γιατί η γωνία, ο φωτισμός, οι διαστάσεις, τα χρώματα, τα περιθώρια αυτών των αντικειμένων δείχνουν ότι έχουν προστεθεί ηλεκτρονικά στην φωτογραφία. Αλλιώς το προφανώς θα μπορούσε να κριθεί εξ ορισμού. Προσφέρει η wikipedia κάποιο τρόπο ώστε να κριθεί ο ισχυρισμός από κάποιο πλήθος ατόμων;

Καλύτερα να το θέσετε στην Αγορά, γιατί δεν είμαι αρμόδιος σε ζητήματα φωτογραφίας και εφόσον συμφωνήσουν και άλλοι μαζί σας, να γίνουν οι αλλαγές που ζητάτε--Kalogeropoulos (συζήτηση) 10:19, 13 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Ευχαριστώ.

Γιόγκα[επεξεργασία κώδικα]

Με συγχωρείς για την βιαστική επεξεργασία μου στην Γιόγκα. Μετά είδα την πινακίδα. Πιστεύω να μην σε ταλαιπώρησα. - - - - - uℂρЭℝ0υĜe (∩ℤИㅜηs̈i2) 15:48, 14 Οκτωβρίου 2015 (UTC)


Για το έργο του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα: Αφού είναι εξαντλημένα, γιατί να τα βάλουμε; Θα είναι "λανθασμένες πληροφορίες". Σβήστε τα να τελειώνουμε... Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην βάλω αυτά ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και κυκλοφορούν, αλλά όχι στην Ελλάδα... Τον ιστότοπο στο Άμαζον το βάζω γιατί αν κάποιος θέλει ένα βιβλίο ΔΕΝ μπορεί να το βρει. Θα βάλει "Αυτοβιογραφία" στα Ελληνικά, αλλά το Άμαζον δεν καταλαβαίνει Ελληνικά. Ας πούμε ότι θέλει ένα άλλο βιβλίο, όχι τόσο εύκολο. Θα πρέπει να γράψει στα Αγγλικά τον αγγλικό τίτλο του βιβλίου (που δεν τον ξέρει) και μετά να γράψει Greek. Αυτό κανείς δεν θα το σκεφτεί, ουτε θα ξέρει τον τίτλο του βιβλίου στα Αγγλικά. Το αφήνω πάνω σας. Ξέρετε καλύτερα. Αύριο θα πάω στην Καισαριανή, στο σεμινάριο, να μ σας παιδεύω... Ευχαριστώ!

giati[επεξεργασία κώδικα]

barefika na asxoloume mazi sas den 8elete mia kaliteri egkiklopedia 8elete mia adeia egkiklopedia giauto oloi panta 8a psaxnoun stin agliki wikepaidia akoma kai gia ellinika 8emata mpravo sas

ορφανοτροφείο σύρου[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σας συγγνώμη για την ενόχληση αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το λήμμα είναι εντάξει και αν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθεί. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Ελένη ΛούκουEleni Loukou (συζήτηση) Eleni Loukou (συζήτηση) 23:50, 20 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Ευτυχώς!!![επεξεργασία κώδικα]

Διαχωρισμός[επεξεργασία κώδικα]

− Καλησπέρα. Όπως ίσως ξέρεις Φύλακες του Γαλαξία είναι η ονομασία μιας ομάδας, ταυτόχρονα όμως είναι και ο τίτλος μιας ταινίας. Γι' αυτό έφτιαξα αυτήν την σελίδα αποσαφήνισης. Για να ξεχωρίζουμε την ομώνυμη ομάδα από την ομώνυμη ταινία. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ΄κάπου έχω κάνει λάθος. Σύμφωνα με τον χρήστη ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...)]] παρότι είναι σωστή η αποσαφήνισή σου δεν μπορώ απλά να αφαιρώ όλο το περιεχόμενο τους λήμματος της ταινίας και μετά να δημιουργώ εκεί την αποσαφήνιση, ενώ παράλληλα έχω ήδη φτιάξει νέο λήμμα για την ταινία. Μήπως μπορείς να διορθώσεις αυτό το λάθος? Πρέπει να υπάρχει μια σελίδα αποσαφήνισης για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την ομώνυμη ταινία από την ομώνυμη ομάδα.

Υπάρχει όντως εγκυκλοπαιδική ομάδα Φύλακες του Γαλαξία;--Kalogeropoulos (συζήτηση) 14:48, 24 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Καλησπέρα. Ελπίζω να μην ενοχλώ. Θέλω να μετονομαστεί το λήμμα Φύλακες του Γαλαξία (ταινία) σε Οι Φύλακες του Γαλαξία (ταινία 2014) διότι είναι πιο σωστό κατά την γνώμη μου, καλύτερα είναι Οι Φύλακες του Γαλαξία και όχι Φύλακες του Γαλαξία σκέτο, και κυρίως διότι μπορεί να υπάρξει και άλλη κινηματογραφική ταινία στο μέλλον με τον τίτλο Οι Φύλακες του Γαλαξία. Γι αυτό για να μπορούμε να ξεχωρίσουμε αυτήν την ταινία από την άλλη ή τις άλλες που μπορεί να γίνουν στο μέλλον, προτείνω την μετονομασία του λήμματος αυτού. Εντάξει?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα. Σύμφωνα με τον χρήστη GhostFace1234 ο επίσημος τίτλος της ταινίας είναι Φύλακες του Γαλαξία χωρίς το Οι διότι τόσο στο cine.gr όσο και στο imdb.com αλλά και στην αφίσα της ταινίας ο τίτλος είναι χωρίς άρθρο... όπως και στα αγγλικά: Guardians of the Galaxy και όχι The Guardians of the Galaxy. Οι Φύλακες του Γαλαξία (ταινία 2014).Εγώ πιστεύω ότι ο σωστός τίτλος είναι Οι Φύλακες του Γαλαξία και όχι Φύλακες του Γαλαξία σκέτο διότι εδώ η κινηματογραφική ταινίά Εκδικητές του 2012 έχει τον τίτλο Οι Εκδικητές (ταινία 2012) κι όχι τον τίτλο Εκδικητές (ταινία 2012). Στα πρότυπα του λήμματος Οι Εκδικητές (ταινία 2012) ο τίτλος του λήμματος αυτού ζητώ να είναι Οι Φύλακες του Γαλαξία (ταινία 2014) κι όχι Φύλακες του Γαλαξία (ταινία 2014).Μήπως μπορείς να πείσεις τον χρήστη GhostFace1234 γι αυτό το θέμα?

Επίσης, μήπως μπορείς να διαγράψεις το λήμμα Φύλακες του Γαλαξία (ταινία 2014) ? Δεν το δημιούργησα εγώ. Ο GhostFace1234 το δημιούργησε.

Καλησπέρα. Συγχώνευσα την σελίδα Animation στην σελίδα Κινούμενα Σχέδια.Είναι σωστό αυτό που έκανα ή όχι κατά την γνώμη σου? Μηπως πρέπει να αναιρέσω αυτό που έκανα ή όχι να το αφήσω έτσι όπως το έκανα ? Εέ ?

Δεν είμαι και πολύ σίγουρος. Τώρα το Κινούμενα σχέδια έχει στα wikidata το animation--Kalogeropoulos (συζήτηση) 22:00, 30 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Λήμμα "ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ"[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, μόλις διαγράψατε το λήμμα ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ. Θέλετε να μου εξηγήσετε, παρακαλώ, τι διαφορά έχει από το λήμμα Δημοσιογράφος Ν. Σμύρνης, που έχει γίνει αποδεκτό;

Ευχαριστώ, Synas (συζήτηση) 11:37, 29 Οκτωβρίου 2015 (UTC)Synas

Καμία. Ευχαριστώ για την υπόδειξη--Kalogeropoulos (συζήτηση) 11:39, 29 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Ο στόχος μου δεν ήταν να σας επισημάνω το άλλο λήμμα, αλλα να μου πείτε αν θα μπορούσα να κάνω κάτι για να γίνει αποδεκτό το δικό μου.Synas (συζήτηση) 11:41, 29 Οκτωβρίου 2015 (UTC)Synas

Φύλακες του Γαλαξία...[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα σας κύριε Καλογερόπουλε. Μήπως, κατά λάθος, έγινε διαγραφή στο λήμμα της αναφερόμενης ταινίας που είχαμε πριν τον Οκτώβρη του 2015; Θυμάμαι ότι είχε μπόλικο ιστορικό, ενώ τώρα υπάρχουν αυτά τα δυο (1,2) Από την άλλη, δεν κόβω και τον λαιμό μου ότι το είχαμε, αλλά για ελέγξετε το, σας παρακαλώ... (Ε, προφανώς, διαγράψατε, αν μπορείτε και το νεότερο από αυτά τα δύο, αν δεν είχαμε λήμμα πριν τον Οκτώβρη του 2015) —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 19:38, 30 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Προφανώς έγινε λάθος. Ευχαριστώ για την υπόδειξη--Kalogeropoulos (συζήτηση) 21:57, 30 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Λεπτή δουλειά...[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα, μήπως θα μπορούσες να κοιτάξεις λίγο τις επεξεργασίες του κυρίου από εδώ ? Δεν λέω, αρκετά από αυτά που περνά φαίνονται ορθά, ωστόσο περνά μαζί και αρκετό POV το οποίο έτσι όπως το περνάει (μαζί με το "καθαρό") μου είναι αδύνατο να το αναιρέσω γι'αυτό και θέλει "λεπτή δουλειά" με γραμμή προς γραμμή έλεγχο... Ευχαριστώ... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 10:14, 6 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Καλημέρα, το suffragan see εντός της εκκλησιαστικής ιεραρχίας πώς θα το απέδιδες ? Εγώ προσωπικά σκεφτόμουν κάτι μεταξύ του "βοηθός" ή "αναπληρωτής επίσκοπος"... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 14:12, 9 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

OK, ευχαριστώ. Το χρειαζόμουν γι'αυτό το λήμμα... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 17:08, 9 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Πνευματικα δικαιωματα[επεξεργασία κώδικα]

Κύριε Καλογερόπουλε καλησπέρα σας,

κατ αρχην να σας ενημερώσω ότι η δημιουργία της συγκεκριμένης σελίδας στη βικιπαίδεια έγινε μετά από επιθυμία του ίδιου του καλλιτέχνη. Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποίησα την ιστοσελίδα του ως 'πηγή'. Δεν φαντάστηκα ότι βάζοντας την συγκεκριμένη ιστοσελίδα ως πηγή αντίκειμαι στα πνευματικά δικαιώματα, καθώς όπως θα προσέξατε και ο ίδιος αν διαβασατε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και του κειμενου που ανεβασα- δεν έχει γίνει αντιγραφή του κειμένου, παρά έχουν χρησιμοποιηθεί συγκεκριμένες πληροφορίες. Αν παρ'όλα αυτά υπάρχει πρόβλημα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα σταλεί e-mail από την ιστοσελίδα του καλλιτέχνη προς τη βικιπαίδεια έτσι ώστε το θέμα να διευθετηθεί. Εσεις είσαστε καποιου είδους διαχειριστής;

Ευχαριστώ

Προφανώς και όχι. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Ελπίζω να μην κάνω κάποια άλλη λάθος κίνηση στην προσπάθειά μου να αναβαθμίσω τη βικιπαίδεια. Οι παραπομπές που έχω βάλει δεν αρκούν για να είναι εγκυρο το άρθρο; Και πάλι ευχαριστω

Hellenic Cinema and Television School Stavrakos[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαγράψατε τις πληροφορίες για την Σχολή Σταυράκου στα αγγλικά....

και πως πας στην αγγλόφωνη βικιπαιδεια?

T-shirt barnstar[επεξεργασία κώδικα]

Dear Kalogeropoulos, I have nominated you for a T-shirt. Thank you for your contributions to Wikimedia! Sincerely, Taketa (συζήτηση) 22:06, 12 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Χτένισμα…[επεξεργασία κώδικα]

Φίλε γηραιέ, αυτό το νέο λήμμα: Αδαμάντιος Σάμψων, πιστεύω ότι μάλλον θέλει κι ένα “κτενισματάκι” από σένα, λόγω αρμοδιότητας …SConfident.gif 85.74.229.26 10:55, 13 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Ο.Κ. Σεβαστό & κατανοητό..., ευχαριστώ για τα καλά λόγια...SConfident.gif 85.74.229.26 12:25, 13 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Καλημέρα, αυτό πώς θα μπορούσα να το αποδώσω ? Ίσως ως "Φινικές γλώσσες", αν και αμφιβάλω κατά πόσο ακριβές θα ήταν... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 13:10, 13 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

OK, ευχαριστώ... SFriendly.svg --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 15:00, 13 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Διευκρινίσεις[επεξεργασία κώδικα]

Εξήγησε μου παρακαλώ τι εννοείς στην επεξεργασία αυτή και σε αυτή, γιατί τα σχόλια σου μπορούν να ερμηνευτούν ποικιλοτρόπως και χρειάζονται διευκρίνιση. Gts-tg (συζήτηση) 15:54, 17 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Διαγραφή της σελίδας μου!;;;;[επεξεργασία κώδικα]

Κε Καλογερόπουλε, χθες επισκέφθηκα για πρώτη φορά ως χρήστης την Βικιπαίδεια. Και δημιούργησα μια σελίδα, με το όνομά μου: Φωτεινή Σαμαρά,καθότι είμαι καλλιτέχνις με πολυετή διεθνή δράση. Σήμερα βλέπω με έκπληξη πως την διαγράψατε, με αιτιολογία: παραβίαση δικαιωμάτων! και αναφέρετε ότι

το περιεχόμενο ήταν: www.fe-odeiopatron.gr !

H κίνησή σας είναι τουλάχιστον απαράδεκτη και παράνομη! Από πότε έχει κάποιος πνευματικά δικαιώματα στο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ;;;;;; Είμαι καλλιτέχνις, ανεξάρτητη και ουδείς και με κανέναν τρόπο δεν έχει δικαιώματα στην δουλειά μου, πόσο μάλλον στο βιογραφικό μου! Από που και ως που αναφέρετε την ιστοσελίδα ενός Ωδείου;;; Στο Ωδείο αυτό έχω παραθέσει ΜΟΝΟ συναυλίες και αν έχουν κάποιο βιογραφικό μου στη σελίδα τους, ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ, από τις εμφανίσεις μου στην αίθουσά τους, ή από κάποια συνεργασία που πήγε να γίνει μαζί τους αλλά δεν έγινε ποτέ (και παρανόμως ίσως την έχουν στην ιστοσελίδα τους, διότι ΠΟΤΕ δεν εργάστηκα εκεί...αν εννοείτε το 'opera studio' που είχα προτείνει και κακώς έχουν ακόμα στην ιστοσελίδα τους) αυτό, δεν σας δίνει και δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να διαχειρίζεστε το βιογραφικό μου και να κρίνετε την τοποθέτησή του εδώ, από εμένα την ίδια!, ως παραβίωση πνευματικών δικαιωμάτων! Παρακαλώ ΑΜΕΣΑ να αναιρέσετε την κίνησή σας και να επαναφέρετε την σελίδα μου! Και να μην ξαναασχοληθείτε με το πρόσωπό μου. Διαφορετικά, θα κινηθώ με κάθε νόμιμο τρόπο εναντίον σας. Αν πάλι είστε 'υπεύθυνος';; ή διαχειριστής της Βικιπαίδεια; (αγνοώ τη θέση σας) και δεν επιθυμείτε να υπάρχει βιογραφικό μου σε αυτήν, πείτε το ελεύθερα και μην προβαίνετε σε αήθεις κινήσεις. Κανείς δεν θα πάθει τίποτα αν δεν εμφανίζεται επαγγελματικά εδώ!... Απλά κάποιοι φίλοι μου πρότειναν να τοποθετήσω εδώ το βιογραφικό μου. Δεν φαντάστηκα μια τέτοια κίνηση εκ μέρους σας! Φωτεινή Σαμαρά. Fotinisl (συζήτηση) 21:25, 17 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Βασίλειο της Λιβονίας[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα, μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις λίγο με την μετάφραση της τρίτης πρώτης εδώ, γιατί από ένα σημείο και μετά δεν καταλάβαινα σχεδόν τίποτε, οπότε φοβάμαι πως ξέφυγα αρκετά από το αρχικά νόημα του (πρωτότυπου) κειμένου... SHysterical.gif Ευχαριστώ... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 23:53, 17 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Άμα μπορείς μόνο να δεις λίγο και αυτό που έχω βάλει στο πολίτευμα (εντός του κουτιού πληροφοριών) αν στέκει ή υπάρχει καλύτερη διαθέσιμη μετάφραση... thanks... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 00:24, 18 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Βανδαλισμός[επεξεργασία κώδικα]

Παρά τις σελίδες που διέγραψες συνεχίζεις. Σου κάνω 2 ημέρες φραγή για εσκεμμένη διαγραφή σελίδων. Θα έχεις το χρόνο να μελετήσεις την πολιτική και να αντιληφθείς ότι δεν βρίσκεσαι στη Φρικηπαίδεια.

Νικόλαους Χάρνονκουρτ[επεξεργασία κώδικα]

Επειδή βλέπω αυτό το σχόλιο σύνοψης και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, να αναφέρω ότι η σήμανση για επέκταση τοποθετήθηκε δις από άλλον χρήστη, που τα τελευταία 24ωρα έχει πάρει σβάρνα διάφορα λήμματα και βάζει σημάνσεις και πρότυπα όπως και όπου αυτός νομίζει (τον ειδοποίησα σχετικώς) και την δεύτερη φορά απλώς την τοποθέτησα στο τέλος του κειμένου. Εξάλλου το λήμμα είναι επεκτάσιμο, ιδιαιτέρως αν δει κανείς το αγγλικό αντίστοιχο. Παράλληλα να πω ότι και εσύ και όλοι οι άλλοι χρήστες που ασχοληθήκατε με την επιχείρηση Εράσμους κάνατε εξαιρετική δουλειά. Καλή συνέχεια.—Red rose 02.svgCorleoneμη τα μασάς!@ 10:40, 22 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Απτερα[επεξεργασία κώδικα]

Evans Fresco Drawing P8a Priest King relief.jpg

Αλό. Βοήθησέ με αν μπορείς με μια απορία. Η μινωική πόλη στη δυτική Κρήτη λέγεται Απτέρα ή Άπτερα; Στη σελίδα του ΥΠΠΟ και αρκετές δημοσιεύσεις βρίσκω την πρώτη ονομασία, αλλά στον τοπικό τύπο και σε τουριστικές πύλες τη δεύτερη - Badseed απάντηση 02:23, 23 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Ευχαριστώ, με ξελάσπωσες! Επειδή κάποια αξιόλογη φωτό από την Απτέρα δεν έχουμε, ανταποδίδω με τον Βασιλιά από την Κνωσσό σε τεχνικόλορ μπάι Έβανς :) - Badseed απάντηση 22:59, 23 Νοεμβρίου 2015 (UTC)
Thanks! -:)--Kalogeropoulos (συζήτηση) 23:02, 23 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Αλλαγή φραγής[επεξεργασία κώδικα]

Άλλαξα τις ρυθμίσεις της τελευταίας σου φραγής γιατί είχε φραγεί η ΙΡ του σχολείου της ΒΠ, όπως με ειδοποίησε ο Μάνος. --Ttzavarasσυζήτηση 16:36, 23 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Alexkara444[επεξεργασία κώδικα]

μαθητής-   ManosHacker 16:41, 23 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Αν είναι σε οποιαδήποτε περίπτωση ο Aekara κ.λπ. νούμερα και άλλα φαιδρά τοτε θα επαναφραγεί--Kalogeropoulos (συζήτηση) 16:45, 23 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Άννα Βισση[επεξεργασία κώδικα]

Θα ηθελα να προσθεσω μια φωτογραφια και να μπει σαν προφιλ στον συνδεσμο "Αννα Βισση". Πως μπορω να το κανω; Μπορω να σου στειλω την φωτογραφια?Giorgis1992 (συζήτηση) 11:41, 26 Νοεμβρίου 2015 (UTC)