Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Καλημέρα, μήπως έχεις κάποια ιδέα για το πώς θα μπορούσα να μεταφράσω τους τίτλους Banate/Ban στα ελληνικά ? Για το δεύτερο, στο λήμμα en:Ban (title) αναφέρεται στα ελληνικά ως Βοάνος, αλλά σε κείμενο της εποχής και όχι κάποια σύγχρονη πηγή, άρα αβέβαιο κατά πόσο αξιόπιστη ονομασία είναι... Ευχαριστώ... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 10:32, 31 Αυγούστου 2015 (UTC)

Και Βοανάτο, συνεπώς, το κράτος του οποίου ηγείται ο Βοάνος ? --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 11:46, 31 Αυγούστου 2015 (UTC)Greek wiktionary logo.png
Σχετικό λήμμα στο Βικιλεξικό, το ελεύθερο λεξικό


Wiktionary logo
Το Βικιλεξικό έχει λήμμα που έχει σχέση με το λήμμα:


Το πάνω ή το κάτω? Άλλο ένα σοβαρό ζήτημα που θα λυθεί σε καμιά βδομάδα που θα επιστρέψω.. -- Spiros790 (συζήτηση) 18:48, 31 Αυγούστου 2015 (UTC)

  • Αγαπητέ κύριε Καλογερόπουλε, η σπουδή με την οποία διάλεξε ο χρήστης C messier να διαγράψει επιλεκτικά το λήμμα της Έψιλον Τηλεόρασης, υπονοεί μεροληψία. Γιατί δεν το έκανε σε όλα τα λήμματα των περιφερειακών σταθμών, αλλά και αυτό να γινότανε θα αποτελούσε μεροληψία υπέρ των συστημικών καναλιών. Κάτι δεν πάει καλά και δεν είναι προσωπική επίθεση, αλλά διαπίστωση. Άλλωστε δεν έχω κάποιο προηγούμενο με τον χρήστη. Αν το μάθαινε ο Jimmy Wales, θα τον απέβαλε από την Wikipedia. Με εκτίμηση, Ευστράτιος Τσακαλάκης, Αρχιτέκτων Μηχανικός. --Ivanois 19:39, 31 Αυγούστου 2015 (UTC)

Δημιουργία 'Μάκης Αμπλιανίτης'[επεξεργασία κώδικα]

Κύριε Αγγελόπουλε. Ελαβα μια ειδοποίηση από εσάς για την χρήση κειμένων που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού είμαι ο ίδιος που δημιούργησε το λήμμα 'Μάκης Αμπλιανίτης'. Θεωρώ ότι είναι πιο αξιόπιστο να παραθέσω ο ίδιος πληροφορίες για το πρόσωπό μου, παρά να το κάνει κάποιος τρίτος, με πληροφορίες αμφιβόλου προέλευσης και με συχνές διορθώσεις μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Για τον λόγο αυτό παρέθεσα ένα σύντομο βιογραφικό, με την υποχρέωση να υποβάλλω μέσα στις επόμενες ημέρες κάποιες φωτογραφίες αλλά και παραπάνω πληροφορίες που θα χρειάζονταν, ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόπιστο λήμμα.

Ευχαριστώ,

Μάκης Αμπλιανίτης

Η προσωπική μου ιστοσελίδα: https://www.makisablianitis.com

Η σελίδα μου στο Facebook: https://www.facebook.com/makis.ablianitis

Η περιγραφή του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ για την 17Ν είναι από το 2014 (όταν τη θεωρούσε ακόμη τρομοκρατική οργάνωση) και όχι αυτή που προέκυψε με τον αποχαρακτηρισμό της.[1] --C Messier 00:42, 4 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Κατηγοριοποίηση - Κατηγορία:Έλληνες λογοτέχνες[επεξεργασία κώδικα]

Τι πρόβλημα δημιουργώ στην κατηγοριοποίηση; — Dionysusσυζήτηση 01:29, 14 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Έχεις δίκιο.

Νομίζω πως, με τις όποιες εξαιρέσεις, αυτό που έκανες με την Κατηγορία:Γιώργος Σεφέρης πρέπει να γίνει. Δηλαδή η κατηγορία του λογοτέχνη να αντικαταστήσει το λήμμα του λογοτέχνη στις κατηγορίες τις οποίες ήταν το λήμμα. (Και το λήμμα του λογοτέχνη να έχει μόνη κατηγορία την κατηγορία του λογοτέχνη.) — Dionysusσυζήτηση 02:16, 14 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Συγχώνευση[επεξεργασία κώδικα]

Kalogeropoulos, χαιρετώ. Για το λήμμα "παμφορείο", δεν έχω αντίρρηση στην συγχώνευση που προτείνατε, αλλά δεν ξέρω πως. Η μόνη σχετική διαδικασία που βρήκα είναι η "Μετακίνηση" στα "Περισσότερα" & τίποτε άλλο. Μήπως η Μετακίνηση συμπεριλαμβάνει & την συγχώνευση κάνοντας δυνατή την μετακίνηση του "παμφορείο" εντός του "άμαξα"; Αν όχι, ποιός είναι ο τρόπος & η διαδικασία της συγχώνευσης;Fotislekkas (συζήτηση) 01:23, 24 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

κατηγορίες[επεξεργασία κώδικα]

θέλω να ταξινομήσω τους επιστήμονες ανά περίοδο, πχ Κατηγορία:Φυσικοί του 18ου αιώνα, του 19ου κλπ κλπ. Χωρίς εννοείται να πειράξω την υπάρχουσα δομή με βάση τις εθνικότητες. Το κριτήριο είναι πότε έκανε το κυριότερο μέρος του έργου του καθένας (πχ ο Αϊνστάιν είναι με αυτή τη λογική στον 20ο αιώνα κι ας γεννήθηκε το 1879). Επίσης κάποιος που χει σημαντική συνεισφορά σε δύο αιώνες μπαίνει και στους δύο (πχ κάποιος με έργο την δεκαετία του 1990 και τώρα, είναι στον 20ο αλλά και στον 21ο). Πριν αρχίσω, είπα να ακούσω γνώμες κάποιων χρηστών (μην τυχόν υπάρχουνε θέματα με αυτό που προτείνω ή ακόμα καλύτερα προτιμότερες εναλλακτικές). -- Spiros790 (συζήτηση) 07:36, 25 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Αστέρι εξαιρετικού διαχειριστή[επεξεργασία κώδικα]

Αστέρι εξαιρετικού διαχειριστή.

Καλημέρα. — Dionysusσυζήτηση 09:40, 28 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Λήμμα Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου[επεξεργασία κώδικα]

Φίλε γηραιέ... στο λήμμα Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου δεν μπορώ να βάλω λινκ στα ονόματα των Γιώργο Χ. Χουρμουζιάδη και Δημήτρη Ρ. Θεοχάρη, που υπάρχουν πλέον στη ΒΠ (κάποιο φίλτρο "χτυπάει"). Πράττεις τα δέοντα...Athen(a)ks..SConfident.gif 79.129.33.44 07:42, 6 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Done friend and thnaks a lot :)--Kalogeropoulos (συζήτηση) 08:29, 6 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Λήμμα Αντώνιος Οικονόμου (ακαδημαϊκός)[επεξεργασία κώδικα]

Αυτό το λήμμα μάλλον\ίσως θα πρέπει να μετονομαστεί από Αντώνιος Οικονόμου (ακαδημαϊκός) σε Αντώνιος Οικονόμου (αρχαιολόγος). Ίσως να είχε σχέση με την προπομπό "Σιναία Ακαδημία" ή και όχι, αλλά τα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών με την γνωστή αναφορά ως "ακαδημαϊκοί", νομίζω ότι αρχίζουν από το 1926 (διορισμένοι με την συντακτική πράξη ίδρυσης της Ακαδημίας) (Κατάλογος τακτικών μελών Ακαδημίας Αθηνών). Τεσπά, δεν είμαι και απολύτως σίγουρος... Φίλε γηραιέ, ως πλέον αρμόδιος εξετάζεις... 79.129.33.44 10:05, 8 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Πολύ σωστός!!!!--Kalogeropoulos (συζήτηση) 16:33, 8 Οκτωβρίου 2015 (UTC)