Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos

Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Μη επεξεργάσιμο

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2 στις 2017-10-18.

Glucken123 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Θερμές ευχαριστίες για τη ταχύτατη σου αντίδραση στις προκλήσεις του @Gts-tg.

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μια συζήτηση στην αγορά είναι συζήτηση στην αγορά και κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να τη σταματήσει αν είναι σοβαρή. Επιπλέον κανείς διαχειριστής δεν έχει το δικαίωμα να τη σταματήσει, γιατί δεν υπάρχει αφενός εκτροπή, αφετέρου δεν χρησιμοποιούμε τα εργαλεία μας για επιβολή θέσης

Glucken123 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αποτέλεσε ξεκάθαρη πρόκληση απέναντι στον @Chalk19. Είναι η μόνη λογική εξήγηση.

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ο ίδιος ξέρει

Glucken123 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μιας και έφραξες το μπουμπούκι, υπάρχει και ο @Rojo Blanko που είναι το ίδιο πρόσωπο και για κάποιο μυστήριο λόγο φράχτηκε μόλις για μία εβδομάδα.

Badseed (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

ΩΩΩΩΩΩΩΩ! Χρόνια και ζαμάνια. Πολύ χάρηκα

Ιδεα (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Από το Κοριόπολις αθωώθηκε οριστικά. Από την εγκληματική οργάνωση επίσης. Μένει μόνο το δήθεν στήσιμο με τον Ατρόμητο (τάκης Φύσσας έφα) και φυσικά το Noor 1.

Γιατί λοιπόν με αναιρέσατε: Δεν γράφω δα και ότι όλα αυτά τα έχει στήσει η Κυβέρνηση επειδή είναι σε κόντρα! Εδώ τον Κόκκαλη στήσαν απέναντι.

Παρακαλώ συμμιρφωθείτε με τα τεκμήρια της αθωώτητας και τα δημοκρατικά ιδεώδη.

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν έχει καμία σημασία αν αθωώθηκε ή όχι. Η πρόταση περιγράφει για ποιο λόγο κατηγορήθηκε

Ιδεα (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αν είναι έτσι εντάξει. Εξάλλου είχα θέσει ερώτημα στην Αγορά για ποιο λόγο γράφουμε λήμματα και τι σκοπό έχουμε. Είναι φανερό ότι κάνουμε προπαγάνδα , καθένας τη δική του.

Αν κάποιος αθωώνεται δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι κατηγορήθηκε.

Έξοχα.

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Γράψε παρακάτω τεκμηριωμένα ότι αθωώθηκε και άσε τα περί προπαγάνδας για κανένα άλλον παρακαλώ

Ttzavaras (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Να είσαι καλά. Εμφανώς πλαστοπροσωπία, διέγραψα τη σελίδα.

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Παρακαλώ πολύ για προστασία των λημμάτων-στόχων των γνωστών-αγνώστων...

Evaggelosd (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Παρακαλώ να διαγραφεί άμεσα η συνομιλία που αρχειοθετήθηκε λανθασμένα με την χρήση του ονοματεπωνύμου μου στου λογαριασμού μου το προφίλ και εμφανίζετε δημόσια .

Η συνεισφορά μου είναι ιδιωτική και δεν θέλω παραπομπή στις μηχανές αναζήτησης με χρήση σε συζητήσεις.

Προσπάθησα και έκανα την απόκρυψη αλλά χρειάζεται περισσότερες ενέργειες.

Παρακαλώ να γίνει όσον το δυνατόν συντομότερα .

Ευχαριστώ

Seoexpert mandrakis (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Κύριε Καλογερόπουλε διαγράψατε μία σελίδα, που με κόπο δημιουργήθηκε.

Ποιός είναι ο λόγος;

Δεν γνωρίζετε το αντικείμενο.

Επίσης, δεν πρόλαβα να κάνω ούτε τις παραπομπές μου.

Ευχαριστώ

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Seoexpert mandrakis (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ένα τέτοιο λήμμα δεν έχει κάποιες δημοσιεύσεις ακόμη και αυτές που έχει είναι σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά κι ελέγχονται ξανά και ξανά.

Η ίδια η Google αναθεωρεί συνεχώς τους αλγορίθμους της.

H εγκυκλοπαιδικότητα στην προκειμένη περίπτωση δεν θ στοιχειoθετηθεί ποτέ;

Ή θα περιμένουμε να περάσουν 20 χρόνια;

Νομίζω ότι αδικήσατε την εργασία μου, που είναι fundamental. Δεν αντέγραψα κανέναν.

Και μάλιστα έβαλα παραπομπές και διασύνδεση με άλλα λήμματα, όπως seo κλπ.

Είναι προφανές ότι διαβάσατε τη ροή του λόγου και κρίνατε από κει και όχι από το περιεχόμενο καθαυτό.

Αν δεν ξεκινήσω με ένα άρθρο στο βασικό του στάδιο δεν θα μπορέσω να αναπτύξω στη συνέχεια και τα υπόλοιπα, όπως social sharing, social media, backlinks κλπ.

Έχω σκοπό να αναπτύξω σειρά άρθρων.

Δείτε το ξανά και τα μέρη, που είναι άστοχα να τα επισημάνετε, αντί να διαγράφετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ευχαριστώ

Chris Mandrakis

~~~~

Clicklander (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ Καλογερόπουλε ή Kalogeropoulos, ότι εσύ προτιμάς. Κάνω μία ύστατη προσπάθεια για λίγη ειρήνη μεταξύ μας.

Σε παρακολουθώ εδώ και καιρό μέσα στην Βικιπαίδεια και αν και μερικές φορές διαφωνώ με κάποιες διαχειριστικές σου ενέργειες και αντιμετώπιση καταστάσεων, ωστόσο θεωρώ πως στις περισσότερες των περιπτώσεων οι παρεμβάσεις σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Αλλά και πέρα από την ιδιότητα σου ως διαχειριστής, ακόμα περισσότερο εκτιμώ και την συνεισφορά σου ως χρήστης, ως προς την ανάπτυξη και βελτίωση των λημμάτων. Θεωρώ πως η προσφορά σου στο όλο εγχείρημα είναι πολύ σημαντική και φαίνεται πως αφιερώνεις πολύ από τον χρόνο σου σε αυτό.

Ωστόσο πάνω στην συγκεκριμένη διαφωνία μας θα ήθελα να σε παρακαλέσω να δεις λίγο τα πράγματα με καθαρότερη σκέψη και να παραδεχτείς πως έχεις άδικο. Και όταν λέω πως έχεις άδικο δεν εννοώ πως είσαι εντελώς λάθος όταν γράφεις «Αραγονία» ή «Καταλονία», εξάλλου δεν είσαι ο μόνος, αλλά πως δεν υπάρχει κανένα απτό τεκμήριο ώστε να μου απαγορεύσεις ή να με εμποδίσεις να κάνω τις συγκεκριμένες αλλαγές, οι οποίες επιπλέον συνάδουν περισσότερο με τις εγκυκλοπαιδικές αναφορές.

Δυστυχώς στην εποχή του ίντερνετ και της ασυδοσίας των ΜΜΕ, είναι πολύ εύκολο να κακοποιηθεί η γλώσσα μας και να περάσει αυτό πολύ εύκολα στο ευρύ κοινό. Για τον λόγο αυτό θεωρώ πως τουλάχιστον σε μια εγκυκλοπαίδεια θα πρέπει να ακολουθείται πάντα η περισσότερο επιστημονική και γλωσσολογική έκφραση των πραγμάτων. Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω κανένα απολύτως προσωπικό συμφέρον με το να αναγράφεται στην Βικιπαίδεια «Αραγωνία» και «Καταλωνία». Η μόνη μου ικανοποίηση είναι πως έτσι όταν κάποιος που δεν έχει ακούσει πολλά για αυτή την λέξη και έννοια, συμβουλευτεί την Βικιπαίδεια, θα δει την δει γραμμένη όπως συνιστούν οι ειδικοί, θα αντιληφθεί ίσως σε κάποιο βαθμό την ιστορικότητα της λέξης και ίσως έτσι θα περιοριστεί λίγο η εξάπλωση της αυθαίρετης απλοποίησης και κακοποίησης της γλώσσας μας, που γίνεται όλο και πιο έντονη τελευταία. Και αυτό δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη λέξη, αφορά πολύ περισσότερο και πολλές άλλες λέξεις και εκφράσεις. Δυστυχώς πλέον πολύ λίγος κόσμος συμβουλεύεται λεξικά, τα μόνα ερεθίσματα για τον πολύ κόσμο σχετικά με την ελληνική γλώσσα είναι οι διάφορες ιστοσελίδες και ο περιοδικός τύπος που είναι γεμάτα από αυθαιρεσίες. Ας μην είναι έτσι τουλάχιστον και η Βικιπαίδεια!

Όπως μπορείς να φανταστείς, αφού δεν έχει γίνει εδώ και καιρό στις αντίστοιχες συζητήσεις, δύσκολα κάποιος χρήστης τώρα θα παρουσιάσει κάποιο αδιάσειστο στοιχείο υπέρ της μιας έναντι της άλλης γραφής. Οπότε θα ήθελα να σε παρακαλέσω να αποδεχθείς την γραφή που συναντάται περισσότερο στα λεξικά και τις εγκυκλοπαίδειες, να το αφήσουμε πίσω το θέμα αυτό και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αλλού, κάτι που θεωρώ πως και οι δυο μας ξέρουμε πολύ καλά να κάνουμε. Θεωρώ πως η Βικιπαίδεια χρειάζεται την γνώση σου και την πολύτιμη προσφορά σου αλλού και όχι στο αν θα γράφεται μια ονομασία με «Ο» ή «Ω». Δεν θα ήταν πολύ πιο ωφέλιμο τον χρόνο και την φαιά ουσία που σπαταλάμε για να τσακωνόμαστε, να τον αφιερώσουμε στο να αναπτύξουμε νέα χρήσιμα λήμματα, πολλά από τα οποία δυστυχώς λείπουν από την ελληνική Βικιπαίδεια;

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλημέρα. Εξετάζοντας το ζήτημα μετά από την επίμονη τοποθέτηση σου για το ποια είναι η σωστή γραφή, ομολογώ ότι δεν βρήκα κάτι να με πείσει για το δίκαιο της εξαφάνισης της εναλλακτικής γραφής σε -ο, το αντίθετο μάλιστα, είτε για το Αραγονία είτε για το Καταλονία. Συνεπώς, θεωρώ ότι μεσο-μακροπρόθεσμα μόνο ζημιά θα κάνει στη Βικιπαίδεια η συγκεκριμένη μονομέρεια. Όσο για την απαγόρευση, κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανένα να γράφει. Ωστόσο, θεώρησε ότι δε θα ασχοληθώ με το ζήτημα περισσότερο, δεν είναι ευθύνη δική μου άλλωστε. Η κοινότητα της Βικιπαίδειας είναι εκείνη που έχει την ευθύνη τελικά για το πώς πορεύεται το εγχείρημα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και καλές επεξεργασίες

Clicklander (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Η μονομέρεια από την μεριά μου αποσκοπούσε όπως σου είχα επισημάνει από καιρό κυρίως στην ομοιομορφία και όχι στην ορθότητα. Ένα εκ των δυο έπρεπε να επιλεγεί. Ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με το «Αραγωνία» δεν είναι πως το θεωρώ ως το απόλυτα σωστό, αλλά ως το προτιμότερο με βάση τα δεδομένα που έχω, ωστόσο πάντα είμαι ανοιχτός σε νέα δεδομένα για να αναθεωρήσω. Τώρα σχετικά με την εμφάνιση των εναλλακτικών γραφών μιας λέξης, υπάρχει πάντα και το Βικιλεξικό που είναι και το πιο κατάλληλο να αναφέρονται αυτές εκεί. Σε ευχαριστώ για την κατανόηση και εύχομαι καλή συνέχεια και σε σένα χωρίς άλλες προστριβές.

Gts-tg (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Τα λήμματα στο Συζήτηση:Σι Γιαν Τζουό/Πρόταση διαγραφής και Συζήτηση:Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν/Πρόταση διαγραφής δεν έπρεπε να διαγραφούν άμεσα με την καταχώρηση της πρότασης διαγραφής τους. Η πολιτική λέει συγκεκριμένα πως αν δεν είναι για ταχεία δεν επιτρέπεται να διαγραφούν (Βικιπαίδεια:Πολιτική_διαγραφής#Πότε_γίνεται_διαγραφή) και χρειάζεται να περάσει εύλογο χρονικό διάστημα τουλάχιστον 5 ημερών (Βικιπαίδεια:Πολιτική_διαγραφής#Διαδικασία_διαγραφής). Παρακαλώ επανέφερε τα και άσε να περάσει το εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να είναι δυνατό να τοποθετηθούν και επιπλέον χρήστες πέρα από αυτούς που τοποθετήθηκαν ήδη.

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

ΟΚ

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Γνωστός και μη εξαιρετέος

Maria kapa77 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Κύριε Καλογερόπουλε, είχα δημιουργήσει τη σελίδα για τον Β. Κ. Παππά. Το κείμενο αυτό μού το είχε στείλει ο ίδιος.Είναι ένα απλό τυπικό βιογραφικό που απ' ο,τι κατάλαβα το στέλνει παντού, σε όλους τους εκδοτικούς οίκους. Ποια είναι η ενέργεια που πρέπει να κάνω τώρα για να ανέβει η σελίδα και να υπάρχει το όνομά του στην κατηγορία: Έλληνες ποιητές? Ευχαριστώ εκ' των προτέρων

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Απάντησα στη σελίδα συζήτησής σας