Συζήτηση χρήστη:Lemur12

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Lemur12/Αρχείο4 στις 2017-01-25.

Καλησπέρα, είμαι ο Αλέξανδρος Μολφέσης. Έχω κάνει 9 δίσκους και ήδη δουλεύω στον 10ο. Σας το αναφέρω επειδή διάβασα για τους "δύο". Αν ποτέ γράψετε για μένα, θα βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες. http://alexandrosmolfesis.blogspot.com/ Ευχαριστώ.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Πρόταση σελίδας για διαγραφή

Αγαπητέ/ή X0z9stm3tt7kl0ff, η σελίδα Κατάλογος δημάρχων Καβάλας που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις καταθέτοντας την άποψή σου και επιπλέον πληροφορίες στη σχετική συζήτηση. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη.— Δώρα Σ. 19:15, 10 Αυγούστου 2022 (UTC)

Απαντήστε στο "Σελίδα για διαγραφή"
ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Πρόταση σελίδας για διαγραφή

Αγαπητέ/ή X0mgk98qb9d97o0f, η σελίδα Προεδρικές εκλογές στο Βανουάτου 2022 που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις καταθέτοντας την άποψή σου και επιπλέον πληροφορίες στη σχετική συζήτηση. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη.—~~~~

Απαντήστε στο "Σελιδα για διαγραφή"
ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)
Lemur12 (συζήτησησυνεισφορές)

Τελικά Σαντόκι είναι στα ολλανδικά, σύμφωνα και με το αγγλόφωνο λήμμα. Όμως το kh προφέρεται γενικά 'χ', Παράδειγμα: Khan=Χαν, SIKH=Σιχ κλπ.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

ναι, μπορεί αλλά στα ελληνικά το γράφουμε ως Σαντόκι

Απαντήστε στο "Τσαν Σαντόκι"
Charodeev (συζήτησησυνεισφορές)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή

Αγαπητέ/ή Wzkjhf1lzmp606fq, το λήμμα Τσαν Σαντόκι που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: Διπλότυπο του Τσαν Σαντόχι. Εάν είσαι σίγουρος ότι το λήμμα ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής, μπορείς να πεις τη γνώμη σου στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. εγκυκλοπαιδικότητα ή προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. —Charodeev (συζήτηση) 00:41, 19 Ιουλίου 2022 (UTC)

Απαντήστε στο "Διαγραφή λήμματος"
BILL1 (συζήτησησυνεισφορές)

Lemur12 Καλησπέρα. Αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σου, με την ιδιότητά σου ως διαχειριστή, διότι δυστυχώς συναντάω προβλήματα με την χρήστρια Δώρα Στρουμπούκη. Το πρόβλημα είναι ότι παρατήρησα ετσιθελική επιβολή δικών της απόψεων για λήμματα, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της το γεγονός ότι δεν υπάρχει έγκριση στις συζητήσεις και χωρίς να σέβεται τον κανονισμό της παύσης των επεξεργασιών κατά την διάρκεια συζητήσεων, που αν δεν κάνω λάθος ξεκαθαρίζει ότι πρέπει να μένουμε στην έκδοση προ της συζητήσεως. Παράλληλα, σε επεξεργασίες που δεν συμφωνούν με την άποψή της, αντιδρά κάνοντας λόγο για μη απόφαση της συζήτησης. Επιπλέον, με αποδοκίμασε σε σημεία όπου δεν συμφωνούσα μαζί της (εδώ), ακόμη και για άσχετα πράγματα (εδώ), δίνοντάς μου την εντύπωση πως όντως φαίνεται να υπάρχει μία γενικότερη άρνηση σε απόψεις που είναι διαφορετικές. Είναι δυνατόν όμως να καθιερώνονται ντε φάκτο σε λήμματα εκδόσεις με τις οποίες διαφωνούν χρήστες; Δεν ξέρω αν όλα αυτά αποτελούν αιτία κάποιας ποινής, ωστόσο εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην συνεχιστούν αυτές οι συμπεριφορές (διότι προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό αποτελεί προσωπική της τακτική του πώς να προσεγγίζει τις καταστάσεις, και όχι κάτι μεμονωμένο) καθώς και ποινή να έμπαινε μετά την παρέλευση ίσως είχαμε πάλι τα ίδια. Για να μην πω ότι η ίδια η χρήστρια στην σελίδα της αναφέρει ότι είπαν για αυτήν πως «Η βλακεία που μάχεται το πειρατικό σου είναι η ελευθερία του Βολταίρου», όπως το αναγράφει στην σελίδα της. BILL1 (συζήτηση) 23:42, 7 Ιουλίου 2022 (UTC)

Lemur12 (συζήτησησυνεισφορές)

Χρήστη BILL1, καλό είναι η οποιαδήποτε διαφωνία να μην πηγαίνει επί προσωπικού. Σίγουρα θα πρέπει να προσέχουμε πώς απευθυνόμαστε ο ένας χρήστης στον άλλον ή πώς σχολιάζουμε τα λήμματα.

BILL1 (συζήτησησυνεισφορές)

Lemur12 οκ, πάντως όπως και να 'χει θα σε παρακαλούσα να επέμβεις και να αποκαταστήσεις την κανονικότητα στα λήμματα όπου δεν έχουν γίνει συμφωνίες και ντε φάκτο έχουν περάσει νέες εκδόσεις, καθώς και να βοηθήσεις στο μέλλον όπου χρειαστεί. Μόνος μου δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι, έχω καλέσει σε διάλογο πολλές φορές και έχω επιμείνει στην συνέχιση αυτών των διαλόγων για να μην χαθεί η επικοινωνία και να παρθούν αποφάσεις μέσω συζήτησης, αλλά δεν ξέρω αν τα κατάφερα αποτελεσματικά. BILL1 (συζήτηση) 02:23, 8 Ιουλίου 2022 (UTC)

Απαντήστε στο "Προβλήματα"
ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Μη το κάνεις αυτό. Στα Φίτζι μια χαρά ήταν ο προηγούμενος τίτλος. Στην ελληνική χρησιμοποιούμε ουσιαστικά εκεί που οι αγγλόφωνοι χρησιμοποιούν επίθετα.

Lemur12 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Απλώς ακούγεται και γράφεται πιο εύκολα. Επιπλέον το επίσημο διοργανικό εγχειρίδιο του υπουργείου Εξωτερικών το δέχεται ως επίθετο το "φιτζιανός".

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

το ξέρω για το εγχειρίδιο, το είδα. - Το επίθετο Φιτζιανός, δεν είναι λάθος - αλλά πρέπει να μπαίνει όταν όντως χρησιμοποιούμε επίθετο στην ελληνική γλώσσα. και εδώ δεν χρησιμοποιούμε . Εξάλλου όταν λες πιο εύκολο, τι εννοείς;

Lemur12 (συζήτησησυνεισφορές)

Εννοώ ότι "Φιτζιανός" είναι μία λέξη, ενώ "των Φίτζι" είναι δύο.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

και τι; είναι κούραση αυτό;

Απαντήστε στο "Μετονομασίες"
ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα! θέλω να ασχοληθώ λίγο με τον Κατάλογος δημάρχων Ρόδου και ήθελα να σε ρωτήσω από που άντλησες τα ονόματα και τα επαγγέλματα που έχεις βάλει;

Lemur12 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, αναφέρονται κάποιες πηγές, όπως και στα επιμέρους λήμματα για τους δημάρχους. Επίσης, υπήρχε και ένας κατάλογος στην ιστοσελίδα του δήμου Ρόδου, που όμως δε λειτουργεί πλέον.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

το λήμμα έχει ελάχιστες πηγές, και όντως το είδα και εγώ ότι η ιστοσελίδα του δήμου δεν παραπέμπει πια εκεί. Ήθελα να το τεκμηριώσω και να το συγχωνεύσω στο λήμμα της Ρόδου.

Απαντήστε στο "Κατάλογος δημάρχων ρόδου"
2A02:1388:408E:3520:6F6:8061:FA39:27E4 (συζήτησησυνεισφορές)

Γειά σας, αιτούμαι τη μετακίνηση του λήμματος που διαγράψατε στο πρόχειρο του χρήστη Χρήστης:Krisskar7P/πρόχειρο, προκειμένου να μπορέσουμε και άλλοι να συμμετέχουμε στη συζήτηση για το κατά πόσο είναι εγκυκλοπαιδικό και φυσικά να τον βοηθήσουμε να το βελτιώσει.

2A02:1388:408E:3520:C4A2:E2FA:CF79:513F (συζήτησησυνεισφορές)
Krisskar7P (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια σας! Ευχαριστώ για την βοήθεια! Το περίεργο για τον Γουίλλιαμς είναι ότι δεν έχω καταφέρει να βρώ ελληνικό κείμενο που να τον αναφέρει! Μόνο αγγλικά κείμενα τα οποία δεν είναι εύκολο να τα βρει κάποιος.

Απαντήστε στο "Τζέιμς Τζέικομπ Γουίλλιαμς (James Jakob Williams)"
Vtomtowhat (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα σας,


παρακαλώ θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε γιατί διαγράφτηκε το λήμμα.


Ευχαριστώ

Lemur12 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Το λήμμα διαγράφηκε γρήγορα, επειδή δεν πληροί τα κριτήρια της Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα (μουσική)εγκυκλοπαιδικότητας για τη μουσική]]. Παρακαλώ να μην το επαναδημιουργήσετε, εάν δεν υπάρχει τουλάχιστον ένα κριτήριο από τα αναφερόμενα στο σύνδεσμο που σας έδωσα. Ευχαριστώ.

Απαντήστε στο "Διαγραφή Λήμματος Παρεμβολές"
C messier (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "Διαγραφή ανακατεύθυνσης"