Συζήτηση χρήστη:Glorious 93

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Μπορείτε να με βρείτε και δίπλα.

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Glorious 93/Αρχείο 9 στις 2016-10-03. Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Glorious 93/Αρχείο 10 στις 2017-05-05.

Adenadoume (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια σας, θα ήθελα να με καθοδηγήσετε στο πως μπορεί να αναρτηθεί βιογραφία καλλιτέχνη (η οποία διεγράφη). Πιστεύω τηρούνται τα κριτήρια της εγκυκλοπαιδικότητας και της βιογραφίας ζώντων προσώπων - ιδίως του αξιοσημείωτου καθώς (πέραν της δημοφιλίας - που αν και σημαντική είναι δευτερεύουσα) αποτελεί ιστορικό ανάρρωσης από εθισμό που σκοπίμως δεν αναφέρεται καθώς το μήνυμα που μεταφέρεται και η δύναμη του είναι στους στίχους, στην μουσική και στην στάση και πορεία του καλλιτέχνη. Σας ευχαριστώ.

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα, θεωρώ πως θα ήταν σωστό να μελετήσετε τα εξειδικευμένα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας, βάσει και της επαγγελματικής ιδιότητας του βιογραφούμενου προσώπου. Μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Απαντήστε στο "Ανάρτηση βιογραφίας καλλιτέχνη"
Projethomere (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν θα ήθελα να αλλάξετε τα ξένα infobox που επιλέγω για τις βιβλιοθήκες  διότι είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα πριν από μήνες με τα ελληνικά infobox που παραβιάζονται εύκολα από το Wikidata με ψεύτικες παραπομπές και αλλά προβλήματα -  είχα παραπονεθεί για το θέμα - το γνωρίζουν αρκετοί διαχειριστές -

Να 'στε καλά

Απαντήστε στο "infobox"
Mpapam7 (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια σας. Έχω ολοκληρώσει το κείμενο μιας βιογραφίας και δεν εμφανίζεται δημόσια. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, το λήμμα που ξεκινήσατε δεν εμφανίζεται γιατί το δημιουργήσατε στη σελίδα χρήστη σας και όχι στον κυρίως χώρο του εγχειρήματος. Επίσης, θα σας πρότεινα να μελετήσετε τη σελίδα Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα (άνθρωποι), καθώς το λήμμα που ξεκινήσατε, δυστυχώς, δεν φαίνεται να καλύπτει κάποιο από τα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας, όπως, τουλάχιστον, αυτά αναφέρονται στη συγκεκριμένη σελίδα.

Mpapam7 (συζήτησησυνεισφορές)

Σας ευχαριστώ

Απαντήστε στο "Ερώτηση από Mpapam7 (2)"
Projethomere (συζήτησησυνεισφορές)

Γιατί αφαιρέσατε τις φωτογραφίες στη σελίδα Εργαστηρίου του Φειδία δεν είχα τελειώσει

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, όπως αναφέρω και στις σχετικές συνόψεις επεξεργασίας, από τη στιγμή που το λήμμα αυτό αφορά καθαρά το εργαστήρι του Φειδία και όχι τον ίδιο, τυχόν αναπαραστάσεις του, ειδικά στο βαθμό που αυτό γίνεται, δεν έχουν θέση εντός του συγκεκριμένου λήμματος. Αντιθέτως, η φωτογραφία των ερειπίων, η μακέτα και το αρχαιολογικό εύρημα, ασφαλώς και έχουν.

Projethomere (συζήτησησυνεισφορές)

Α μάλιστα, σας ευχαριστώ!

Απαντήστε στο "Αφαίρεση υλικού"

Σχετικά με την διαγραφή της σελίδας Π.Ο.Ε. Τιτάνας Περιστερίου.

2
Goattsikas (συζήτησησυνεισφορές)

Πιστεύω πως η διαγραφή της σελίδας είναι ένα μεγάλο λάθος. Αφήνει την ελληνική Βικιπαίδεια με έλλειψη πληροφοριών, και αφήνει ένα αρνητικό αποτέλεσμα σε αυτήν. Οπότε, θα σας παρακαλούσα να φέρετε πίσω την σελίδα που διαγράψετε για το καλό της ελληνικής βικιπαίδειας.

Goattsikas (συζήτησησυνεισφορές)

Επίσης συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως διαχειριστής.

Ανδρεας Γερμανός (συζήτησησυνεισφορές)

Πληροφορίες για την Ελβετία

Sp1r1t314the271st (συζήτησησυνεισφορές)
Sp1r1t314the271st (συζήτησησυνεισφορές)

Χαίρετε, δε ξέρω αν έγινα σαφής πριν, παρατήρησα πως διέγραφες κάποιες σελίδες πριν και έτσι σκέφτηκα πως θα μπορούσες να διαγράψεις και κάποιες υποσελίδες της σελίδας μου που θα μου είναι αχρείαστες τελικά. Δε ξέρω αν και για κάτι τόσο απλό έχετε ειδικές διαδικασίες εδώ στην ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια, δηλαδή ξέρω από τις παλιότερες συνεισφορές μου από IP πως και από κάτι τέτοιο μπορείτε να οδηγηθείτε σε ατέρμονες συζητήσεις για να αποφασίσει τελικά ένας, αυτός με τη μεγαλύτερη εξουσία. Σε κάθε περίπτωση αν θέλετε να τις κρατήσετε κανένα πρόβλημα, διαφορετικά μπορείτε να τις σβήσετε γιατί δε θα μου φανούν κάπου χρήσιμες.

PablosSkmb1 (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια σας κύριε καθοδηγητή! Ελπίζω να είστε καλά. Έχω μια ερώτηση για σήμερα. Πως βάζω σημαίες σε edits κ.ά.?

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα και καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια. Από το "μπουκέτο" επιλογών (που σου άφησα μόλις τώρα στη σελίδα συζήτησής σου) με όλα τα βασικά που χρειάζεσαι κατά τα ξεκινήματά σου στη Βικιπαίδεια, πατάς το κουμπί "Εργαλειοθήκη" και από εκεί το κουμπί "Διάφορα". Εκεί πρώτους πρώτους θα δεις τους συνδέσμους που σε οδηγούν προς τις σχετικές σελίδες των προτύπων, όπου και παρέχονται αναλυτικές οδηγίες. 🙂

Απαντήστε στο "Ερώτηση από PablosSkmb1"
Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Τα τα τα τα!

Αναγνωρίστηκε από το σύνολο της κοινότητας ότι ο Glorious 93 ως χρήστης είναι εξαιρετικά ενεργός και δραστήριος συντάκτης με καθημερινή παρουσία, με ορατό και έμπρακτο ενδιαφέρον για την προστασία της Βικιπαίδειας από βανδαλισμούς, και για άλλους τομείς του εγχειρήματος, γνωρίζει την πολιτική. Και έχει βελτιωθεί από τις προηγούμενες προτάσεις του.
Η τρέχουσα πρόταση συγκέντρωσε ισχυρή συναίνεση για την παραχώρηση διαχειριστικών δικαιωμάτων.Geraki (συζήτηση) 10:56, 13 Ιανουαρίου 2022 (UTC)

(θα δεις και τα κουμπάκια 🙂)

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ. Με χαροποιεί ιδιαίτερα, όπως επίσης με τιμά και με γεμίζει ευθύνη, το γεγονός πως αναγνωρίστηκε η εξέλιξή μου ως χρήστη, πέραν των όσων (θετικών) ήδη είχαν αναφερθεί στην προηγούμενη πρόταση. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη και πάλι και εσένα και την υπόλοιπη κοινότητα εννοείται. Και... κρατάμε την μπάλα χαμηλά. 🙂

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Συγχαρητήρια για την εκλογή σου ως διαχειριστής. Ελπίζω ότι θα χρησιμοποιήσεις με σύνεση τις ιδιότητες που εναποτίθενται από την διαχειριστική ιδιότητα.

Είσαι επίσης, ο μόνος διαχειριστής της ελληνικής Βικιπαίδειας εκτός Ελλάδας. Δυστυχώς οι συντάκτες εκτός Ελλάδας είναι ελάχιστοι, και το κάλεσμα για τους ομογενείς που είχα κάνει τον Σεπτέμβριο δεν έφερε νέους χρήστες.

Gomoloko (συζήτησησυνεισφορές)

@NikosLikomitros: Το ότι βρίσκεται μακριά από την Κολομβία των Βαλκανίων είναι ένα σημαντικό προτέρημα

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Από την πλευρά μου, αυτό που σίγουρα μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να φέρω πιο κοντά τους συμμετέχοντες στη Βικιεπιχείρηση Ελλάδα της fr@wiki με το εδώ εγχείρημα. Τα υπόλοιπα προφανώς και κάτι δεν μπορώ να κάνω από μόνος μου, καθώς δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κανέναν να έρθει και να συνεισφέρει εδώ με το ζόρι. Από την άλλη, ωστόσο, αυτό που μπορούμε όλοι μας να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα κατά πολύ φιλικότερο κλίμα που θα δέχεται και θα σέβεται τον νέο χρήστη.

C messier (συζήτησησυνεισφορές)
Μια σειρά από σκούπες, για βοήθεια στο διαχειριστικό σου έργο. Συγχαρητήρια και καλά να πάθεις 😁.
Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)
2A02:587:800A:9640:35BE:BD8C:CC4F:AC03 (συζήτησησυνεισφορές)

Αν πω ότι χάρηκα θα είμαι υποκριτής. Συγχαρητήρια πάντως γιατί ο κόπος και η επιμονή πάντα ανταμείβονται.

Περιμένω άγριο κυνηγητό αλλά δεν γεννήθηκα για να φοβάμαι.

Καλή επιτυχία κι ας είναι κι εναντίον μου.

Greek Scorpion (συζήτησησυνεισφορές)

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σου αγαπητέ συνβικιπαιδιστή και εύχομαι μια τίμια και άξια διαχειριστική πορεία από μέρους σου. Και εις ανώτερα.

Gomoloko (συζήτησησυνεισφορές)

Συγχαρητήρια κι από μένα. Αχρείαστος να 'σαι 😛!

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Μπράβο και από μένα! Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, τελικά!

Σαμουράι (συζήτησησυνεισφορές)

Συγχαρητήρια κι από μένα για την εκλογή σου και καλή σταδιοδρομία στα νέα σου καθήκοντα!!!

Texniths (συζήτησησυνεισφορές)

Συγχαρητήρια και από μένα αγαπητέ! Καλή τύχη και υπομονή στο έργο σου!

Απαντήστε στο "Διαχειριστής"
ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Απέκρυψες μια επεξεργασία με το αιτιολογικό των απαράδεκτων απόψεων. Νομίζω ότι οι απόψεις στη βπ, είναι ή τεκμηριωμένες ή ατεκμηρίωτες. Απαράδεκτες; με βάση ποιόν; https://el.wikipedia.org/w/index.php?title=Ταυτότητα_φύλου&action=history

Θα μπορούσες να αναιρέσεις απλά, χωρίς να τις αποκρύψεις.

Diu (συζήτησησυνεισφορές)

Μια χαρά έκανε. Δεν υπάρχει λόγος να παραμένουν στο ιστορικό τέτοιου είδους στερεότυπα.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

θα συμφωνούσα, αν ήξερα γιατί πράγμα μιλάμε. Αλλά, αφού δυο διαχειριστές συμφωνείτε, πάω πάσο

Απαντήστε στο "Απόκρυψη επεξεργασίας"