Συζήτηση χρήστη:Glorious 93

Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Μη επεξεργάσιμο

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Glorious 93/Αρχείο 9 στις 2016-10-03. Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Glorious 93/Αρχείο 10 στις 2017-05-05.

Giogiop11 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Που ακριβώς διαπίστώσατε θέμα διαφήμισης στο λημμα NVbay που προτείνατε και διαγραφή ;

Παρουσίαση άλλο πράγμα Επεξήγηση άλλο πράγμα Διαφήμιση άλλο πράγμα

Είδατε καμια προτροπή εντος του λημματος που να λεει επισκεφτείτε τον ιστοτοπο;

Ειδατε καμια συγκριση με αλλες υπγρεσιες;

Αυτα μαλιστα, ειναι διαφημιση.

Εμεις αναφερουμε μοναχα τον τοπο- τροπο - χρονο και τους συντελεστες.

Που ακριβως λοιπον διαπιστωσατε θεμα διαφημισης.

Βαγγέλης 5 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Στην σελίδα χρήστη μου Βαγγέλης 5 πραγματοποιείται μία ψηφοφορία για την μετονομασία του λήμματος ΤΔΒΚ. Η ψηφός σου θα ήταν πολύτιμη. ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ είναι οι επιλογές. Την ψηφοφορία την δημιούργησα για την δημοκρατική λύση του ζητήματος της ονομασίας καθώς πολλοί χρήστες διαφώνησαν με την ονομασία και γι αυτό ππραγματοποιείται η ψηφοφορία. Άσχετα με την προσωπική μου άποψη ( που είναι ΥΠΕΡ) με ενδιαφέρει να υπάρχει ανταπόκριση στην ψηφοφορία. Θα εκτιμούσα την ψήφο σου ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ. Επίσης να σε ενημέρωσω ότι σήμερα ή αύριο η ψηφοφορία θα είναι διαθέσιμη και στην σελίδα συζήτησης μου.

Nikosguard (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Όχι, μόνο την δεύτερη μάλλον... Η πρώτη μπορεί να φύγει... Άμα θες μπορείς να το κάνεις εσύ το άδειασμα, διαφορετικά μπορώ να το αναλάβω κι εγώ...

Αρκάς (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα φίλε,

Παρατήρησα ότι αντικαθιστάς τα παλιά infobox σε κάποια άρθρα, με νέα που τραβάνε πληροφορίες από το wikidata. Μια παρατήρηση μόνο: Σε όσα κάνεις αυτή την αλλαγή, αν μπορείς να αφαιρείς και τις γεωγραφικές συντεταγμένες (τύπου coord) που βρίσκονται συνήθως στην πρώτη γραμή του άρθρου. Αυτό διότι αν παρατηρήσεις, μετά βλέπει τις συντεταγμένες ως duplicate εγγραφή (τραβάει ΚΑΙ αυτές από το wikidata) και πετάει κάποιο error στα νέα infobox, αλλά και πάνω δεξιά σε κάθε άρθρο.

Ευχαριστώ.

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ναι, το έχω προσέξει και αυτό κάνω, όμως πρόκειται για πρότυπο (αυτό της πόλης) το οποίο βρίσκεται σε χρήση σε πολλά λήμματα... Ο μόνος τρόπος είναι όπου βλέπουμε τέτοιο πρόβλημα να αφαιρούμε τις επιπλέον συντεταγμένες, δεν βλέπω πώς αλλιώς... Έναν σχετικό κατάλογο μπορείς να βρεις από εδώ... Όσον αφορά το σκεπτικό, είναι το εξής πολύ απλό: οι συντεταγμένες υπάρχουν στα wikidata, είναι χρήσιμο να υπάρχουν εντός του προτύπου, όπου υπάρχουν ήδη για την εμφάνιση του χάρτη, οπότε γιατί να μην γίνεται αυτόματα μέσω του προτύπου κλήση τους και για την κορυφή της σελίδας, αντί να πρέπει να χρησιμοποιούμε δύο πρότυπα, ένα αυτόματο και ένα χειροκίνητο ?

Αρκάς (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Κι εγώ αυτό κάνω. Αφαιρώ τα "διπλά" όπου τα πετυχαίνω. Απλά είπα να το αναφέρω μήπως δεν το είχες προσέξει, για να μην πολλαπλασιαστεί το φαινόμενο και στο μέλλον. Καλή συνέχεια.

Διαγραφή Λήμματος "Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης

2
Kostas M33 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία Glorious93.

ήθελα να σε ρωτήσω, γιατί διέγραψες το λήμμα ¨Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης"? υπάρχει κάποιος λόγος? προσπαθώ εδώ και δύο εβδομάδες να συντάξω ένα πλήρες εγκυκλοπαιδικό λήμμα που αφορά ένα ιστορικότατο σωματείο και σήμερα είδα ότι διεγράφει και όχι μόνο αυτό αλλά από την ημέρα που το ξεκίνησα πολλοί το αλλοιώνουν ενώ υπάρχουν επίσημες πηγές στις παραπομπές. Μπορείς άμα σου δώσω όλα τα στοιχεία να το ανεβάσεις? προτείνεις κάτι ?

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλημέρα, το λήμμα στο οποίο αναφέρεστε υπάρχει ως Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης. Εγώ απλώς πρότεινα για διαγραφή την προηγούμενη ονομασία του η οποία ήταν στην γενική ("Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης").

Cinadon36 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Γειά σου Glorious 93 και χρόνια πολλά. Εύχομαι ότι καλύτερο σε σένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα για το 2019. Μια μικρή βοήθεια, πως μπορώ να βγάλω την παραπομπή προς wikidata απο το λήμμα Κώστας Σπέρας; Εξ όσων γνωρίζω, αυτά τα πρότυπα αντλούν τις πληροφορίες απο τα wikidata, ωστόσο να υπάρχει παραπομπή προς wikidata (ή αλλα εγχειρήματα wiki) είναι ενάντια στις οδηγίες της ΒΠ. Σε χαιρετώ.

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλή χρονιά και σε σένα και σου εύχομαι ότι το καλύτερο για το 2019. Σχετικά με το λήμμα του Κώστα Σπέρα, όταν λες αφαίρεση παραπομπών προς τα wikidata εννοείς την αφαίρεση των παραπομπών δίπλα από τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου που βρίσκονται εντός του προτύπου στην κορυφή του λήμματος;

Cinadon36 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ναι, αυτές

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Γιατί να αφαιρεθούν εφόσον τεκμηριώνουν τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου του συγκεκριμένου βιογραφούμενου προσώπου ?

Cinadon36 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Νομίζω οτι οι παραπομπές προς wiki-εγχειρήματα δεν είναι σωστό να υπάρχουν. Ειναι σωστές οι ημερομηνίες, αλλά οι παραπομπές πρέπει να ειναι προς Αξιοπιστες Πηγές και οχι το wikidata.

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Πρόκειται για παραπομπές που παρέχονται μέσω των wikidata και όχι προς τα wikidata...

Cinadon36 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Magioladitis (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Αντικαθεστωτικός (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

για τρολαρισμα εμένα;


Ειναι σοβαρό αυτό που έγραψες; Γιατί το τρολαρισμα σημαίνει κάτι συγκεκριμένο

.

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Γράφεις ένα σχόλιο που γνωρίζεις από μόνος σου πως θα προκαλέσει αντίδραση... Δεδομένου του μεταξύ σας παρελθόντος, συν το "ΛΟΛ" σου για την σελίδα προχείρου που δημοσίευσε ο Τζερόνυμο με υποθετικές εκ μέρους σου παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων,ε δεν θέλει και πολύ... Τέλος πάντων, νομίζω θα πρέπει να καταλάβετε και οι δυο σας κάποια στιγμή πως αυτά τα πράγματα που κάνετε είναι απλά αστεία και ούτε εσάς βοηθάνε, ούτε και σοβαρότητα δείχνουν... Δεν πρόκειται να κάνω άλλη αναίρεση γιατί πραγματικά αρχίζουν και καταντάνε κουραστικά τα μεταξύ σας "μαλλιοτραβήγματα", όμως ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβετε και οι δυο σας πως είστε σε λάθος δρόμος και σίγουρα όχι εκείνον μιας εγκυκλοπαίδειας όπως η Βικιπαίδεια... Αυτά τα λίγα από μένα... Καλό βράδυ...

Αντικαθεστωτικός (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Οκ ρε συ. Δε διαφωνώ είμαι προκλητικός. Μια μικρή ερωτήση: θα ελέγξεις εσύ τα λήμματα του η πάλι εγώ θα κάνω τον -ξερεις τι- γιατί τον χαϊδεύουν κάποιοι ως όχημα εναντίον άλλων χρηστών;


Πες μου ότι θα τα ελέγξεις, και δε ξαναασχολουμαι.

Magioladitis (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Σου έστειλα email!

Tonyathens1988 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλημερα φιλε, βασικα την ξανανεβασα γιατι ειδα πως στο λημμα του δεν μπορουσε να περαστει απο τους προηγουμενους χρηστες που το επεξεργαζοντουσαν η υπαρχουσα

Τσάβι Πασκουάλ

μπορεις να την περασεις εσυ στο προτυπο πανω την υπαρχουσα στα wikidata?


Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

 Έγινε

Tonyathens1988 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

σε ευχαριστω πολυ