Συζήτηση χρήστη:Glorious 93

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Μπορείτε να με βρείτε και δίπλα.

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Glorious 93/Αρχείο 9 στις 2016-10-03. Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Glorious 93/Αρχείο 10 στις 2017-05-05.

Stella T98 (συζήτησησυνεισφορές)

Γεια

Να τα διορθώσω όλα γράφοντας το Λβιβ?

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, καλύτερα ναι.

Απαντήστε στο "Πογκρόμ του Λβιβ (1941)"
NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Θα ήθελα λίγη βοήθεια σχετικά με την προφορά του γαλλικού ονόματος Adélaïde.

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, είναι "Αντελαΐντ".

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την άμεση ανταπόκριση.

PA-811 (συζήτησησυνεισφορές)

Όντως, δεν χρειάζεται δύο πρότυπα. Όμως θεωρώ ορθότερο πρότυπο σ'ένα πολιτικό πρόσωπο τις "πληροφορίες πολιτικού" και όχι "πληροφορίες προσώπου". Εάν επιθυμείτε διορθώστε το εσείς! Ευχαριστώ!

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, το πρότυπο "πληροφορίες προσώπου" βασίζεται αποκλειστικά σε πληροφορίες προερχόμενες από τη βάση δεδομένων των Wikidata οι οποίες, βεβαίως, ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο από μεγάλο αριθμό χρηστών (σίγουρα μεγαλύτερο εκείνου των χρηστών της el@wiki), σε αντίθεση με το "πληροφορίες προσώπου" το οποίο σε μεγάλο βαθμό τροποποιείται χειροκίνητα με συνέπεια τυχόν ενημέρωσή του να είναι δυσκολότερη, ιδιαίτερα όταν ένα πρόσωπο... απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Κατά τη ταπεινή μου γνώμη πάντοτε, εάν το "πληροφορίες πολιτικού" θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για κάποιο λήμμα, αυτό θα ήταν λήμμα το οποίο αφορά πρόσωπο το οποίο είτε έχει αποσυρθεί από την πολιτική είτε έχει αποβιώσει, πράγμα το οποίο και στις δύο περιπτώσεις σημαίνει πως δεν θα ελοχεύει ο κίνδυνος το λήμμα να μείνει χωρίς σχετική ενημέρωση.

2A02:587:1231:819F:A104:4F16:35C:78B8 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα @Glorious 93, Είδαμε οτι αφαιρέσατε την προσθήκη στο λήμμα του Κωτσόβολου με την αναφορά των σημείων που υπάρχουν καταστήματα. Δενμπορούμε να αναφερθούμε στα σημεία πωλήσεων; Δεν αναφέρονται διευθύνσεις κλπ παρά μόνον οι τοποθεσίες γενικά σαν πόλεις, περιοχές κλπ. Με ποιον τρόπο θα μπορούσαμε να τα αναρτήσουμε ώστε να τηρούν τους κανονισμούς της ΒΠ;

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, καταρχάς επιτρέψτε μου να σας παραπέμψω προς τη σχετική σελίδα της πολιτικής του εγχειρήματος, όπου θα σας ζητήσω να δώσετε προσοχή στην παράγραφο υπό τον αριθμό 5, η οποία και είναι πιθανό να δώσει απάντηση στο ερώτημά σας. Ευχαριστώ.

2.86.116.86 (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση και για την παραπομπη! Δεν νομίζουμε όμως οτι είναι τρόπος αυτοπροβολής αλλά περισσότερο πληροφόρησης για τις τοποθεσίες καταστημάτων στην Ελλάδα, όπως έχουν καταχωρήσει και άλλες εταιρείες (πχ Public).

62.74.232.186 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, προσπαθώ να περάσω τις αναφορές στα καταστήματα με παραπομπή για το κάθε κατάστημα ωστόσο βγαίνει μήνυμα πως ένα αυτόματο φίλτρο εφαρμόζεται και δεν επιστρέπει τις αλλαγές. Η περιγραφή του φίλτρου που αναγνώρισε την ενέργεια, όπως αναγράφεται είναι: Οπαδικές διαμάχες.

Επειδή βλέπουμε όπως ανέφερα και παραπάνω οτι επιτρέπεται η αναφορά των καταστημάτων ως γεωγραφικές τοποθεσίες και έχει εγκριθεί σε άλλα λήμματα, μπορείτε να μας καθοδηγήσετε για το πώς θα μπορέσουμε να τα καταχωρήσουμε;

Ευχαριστώ πολύ~

Greek Scorpion (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα αγαπητέ γκλόριους και ελπίζω να σαι καλά. Απλα με έπιασε μια τάση απολογίας και θα ήθελα να απολογηθώ για τη συμπεριφορά μου στις αρχές αρχές. Απλά δεν θέλω να έχω κακές σχέσεις με κανέναν πια εδώ μέσα.

Απαντήστε στο "Καθυστερημένη συγγνώμη"
ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΗΤΤΗΤΟΣ (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Το σήμα που λέει Α.Π.Ο. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ είναι το τωρινό αυτό που βάζεται ήταν το σήμα της ΠΑΕ.

Απαντήστε στο "Σήμα"
Vouvoukenia (συζήτησησυνεισφορές)

Καθε λημμα που γραφω θα κατοχωρηθει πνευματικά στο ονομα μου, οπως μου υπεδειξε ο δικηγορος μου και όποιος μετα αλλαξει εστω και ενα και,εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, θα του υποβαλλω μηνυση για παραβιαση του νομου των ονευματικων δικαιωμάτων, μακαρι που να ζει και στη Μαδαγασκάρη, οποιος πειραξει εστω και ενα και των γραφομενων μου.

Απαντήστε στο "Πνευματικη κατοχυρωση"
Dor-astra (συζήτησησυνεισφορές)

Γιατί αφαίρεσες τα σήματα που είχα βάλει στα αξιώματα;

Glorious 93 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα, η προσθήκη παρόμοιων σημάτων σε πρότυπα πολιτικών δεν συνηθίζεται και καλό θα ήταν να αποφεύγεται. Νομίζω πρέπει κιόλας να είχε προηγηθεί/υπάρξει κάποια σχετική συζήτηση στην Αγορά, αν και δεν θυμάμαι καθαρά. 🤔

Dor-astra (συζήτησησυνεισφορές)

για πιο λόγο όμως;

Απαντήστε στο "Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής"
Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτησησυνεισφορές)

Το λήμμα αυτό το ξεκίνησα εγώ αλλά κάποιος ηλίθιος τα αρχικά που συνέταξα τα διέγραψε. Δεν εμπεριέχονταν σε αυτά που πρώτα έγραψα αυτή η περιγραφή για τους λόγους που εξήγησα, νεαρέ. Διορθώσεις μόνο σε λάθη που κάνω και είμαι σαφής.

Απαντήστε στο "Σάντορ Κότσις"
Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτησησυνεισφορές)

Να διορθώνεις λάθη μου μόνο με αποδείξεις σε ότι γράφω. Άλλα όχι.

Απαντήστε στο "Διορθώσεις κειμένων μου"