Συζήτηση χρήστη:ΖῷονΠολιτικόν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Κ Α Λ Ω Σ
Η Λ Θ Α Τ Ε
Σ Τ Η
Σ Ε Λ Ι Δ Α
Σ Υ Ζ Η Τ Η Σ Η Σ
Μ Ο Υ

Αστεράκι[επεξεργασία κώδικα]

Το Αστέρι της Επιμέλειας για σένα για τη συνεισφορά σου.

Ένα αστεράκι για τη συνεισφορά σου στην επιμέλεια λημμάτων με σκοπό να μπορούν να σημανθούν ως καλά ή/και αξιόλογα λήμματα! TeamGale [talk] 12:03, 19 Ιανουαρίου 2020 (UTC)

Έχω πολλές ειδοποιήσεις και δεν είδα έγκαιρα το αστεράκι σου, για το οποίο και σε ευχαριστώ πολύ! Εδώ που τα λέμε, όμως, δεν είχα δα και δύσκολο έργο... στα περισσότερα που έκανα επιμέλεια και είχες γράψει ήταν ήδη πάρα πολύ καλά SFriendly.svg.

Υ.Γ. Το τελευταίο που πρότεινα αραχνιάζει... — ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 18:13, 3 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Κανένα πρόβλημα SFriendly.svg Καμιά φορά όταν μεταφράζεις, λόγω κούρασης, μπορεί και στα πιο απλά να μην σε βοηθάει το μυαλό πώς να κάνεις σωστά τη διατύπωση. Οπότε και η επιμέλεια, είτε μικρή είτε μεγαλύτερη, είναι πολύ σημαντική και είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Για αυτό και θέλησα να σε ευχαριστήσω για αυτές τις παρεμβάσεις σου.
Είχα δει τη νέα σου πρόταση, αλλά ως βασικός συντάκτης δεν μπορώ να προχωρήσω σε αξιολόγηση του λήμματος... Ίσως να μην ήταν κάποιος πρόθυμος να το αξιολογήσει τη στιγμή που προτάθηκε και μετά να ξεχάστηκε. Μικρό το κακό, μπορεί να προταθεί εκ νέου αν χρειαστεί.
Υ.Γ. Σε ευχαριστώ και για τη δημιουργία των λημμάτων των Μάρτιν Φρίμαν και Άντριου Σκοτ. Η βοήθειά σου και εδώ είναι πολύτιμη! TeamGale [talk] 20:05, 3 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Διάκριση στο διαγωνισμό λημματογράφησης[επεξεργασία κώδικα]

Crystal kcontrol.svg
WM CUG GR.png

Ο τέταρτος Μαραθώνιος/Διαγωνισμός δημιουργίας και ανάπτυξης λημμάτων για τους υπολογιστές και την τεχνολογία που διεξήχθη από 15 Ιανουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου 2020 έχει ολοκληρωθεί.

Στο πλαίσιο αυτού δημιουργήθηκαν 18 λήμματα από 6 χρήστες. Συνολικά προστέθηκαν πάνω από 11.000 λέξεις νέων πληροφοριών.

Σκοπός ήταν ο εμπλουτισμός της ελληνικής Βικιπαίδειας με λήμματα από το σχετικό χώρο, πολύ σημαντικά για την κατανόηση της τρέχουσας και της μελλοντικής εξέλιξης στο σχετικό χώρο. Η δράση διοργανώθηκε από το Wikimedia User Group Greece με υποστήριξη από το Voxxed Days.

Όπως είχε ανακοινωθεί αναδεικνύονται δύο νικητές με βάση το συνολικό μέγεθος και ποιότητα συνεισφοράς στα σχετικά λήμματα. Αυτοί είναι οι χρήστες Stefmpiz και ΖῷονΠολιτικόν, που παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, email) στον Magioladitis για να παραλάβουν τα βραβεία τους, που είναι από ένα εισιτήριο για το Voxxed Days Thessaloniki αξίας 200€ το καθένα. Σε περίπτωση που δεν ενδιαφέρεστε για το δώρο να επικοινωνήσετε άμεσα ώστε να πάει στον επόμενο και να μην χαθεί το εισιτήριο! -- Magioladitis (συζήτηση) 15:37, 24 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Zivert[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, έχουν ξεφύγει μερικά αγγλικά προς μετάφραση στην πρώτη παράγραφο, προς το τέλος. Σκέφτηκα πως θα σου ξέφυγαν. 😇 --🇫🇷 Glorious 93 συζήτηση 22:29, 30 Μαρτίου 2020 (UTC)

Ωχ να'σαι καλά!!! — ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 01:28, 31 Μαρτίου 2020 (UTC)

Βασικά έχει ξεμείνει και η αμέσως επόμενη από αυτήν που αφαίρεσες. 😅 --🇫🇷 Glorious 93 συζήτηση 01:29, 31 Μαρτίου 2020 (UTC)

Απαπα.... Κάτι πρέπει να έκανα παράλληλα με τη διόρθωση και το μυαλό μου ήταν αλλού. Merci! — ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 14:37, 31 Μαρτίου 2020 (UTC)

Νέα έκδοση φωτογραφίας[επεξεργασία κώδικα]

Προσπαθώ να ανεβάσω μια καλύτερης ποιότητας εικόνα σε ένα τραγούδι (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:Vogue_single_cover.jpg) αλλά δεν το δέχεται. Αυτή είναι η φωτογραφία που θέλω να βάλω: https://pbs.twimg.com/media/EUHxIh5WAAAUqcF.jpg

Τι εννοείς δεν τη δέχεται; Δεν κατεβαίνει ή δεν μπορείς να την κάνεις εδώ upload; — ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 13:04, 8 Απριλίου 2020 (UTC)

Την πήρε, στην αρχή ανέβασα μια φώτο και μου έδειχνε ότι ανέβηκε η ίδια με την παλιά, μετά από ώρα έδειχνε την καινούρια.

A - B side[επεξεργασία κώδικα]

Συγνώμη για την ενόχληση ξανά, αλλά επειδή βλέπω ότι έχεις δημιουργήσει αρκετές σελίδες μουσικής, ήθελα να ρωτήσω αν μπορείς να βάλεις ένα πεδίο B side στο Πρότυπο:Πληροφορίες single, όπως έχει η αγγλική: https://en.wikipedia.org/wiki/Template:Infobox_song#B-side. Ultraviolence 01:08, 12 Απριλίου 2020 (UTC)

CEE Spring 2020[επεξεργασία κώδικα]

Είναι εντάξει; Τα παρέλαβες;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 16:23, 29 Ιουλίου 2020 (UTC)