Συζήτηση χρήστη:ΖῷονΠολιτικόν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Peace button large.png

Κ Α Λ Ω Σ
Η Λ Θ Α Τ Ε
Σ Τ Η
Σ Ε Λ Ι Δ Α
Σ Υ Ζ Η Τ Η Σ Η Σ
Μ Ο Υ

All Star[επεξεργασία κώδικα]

Είμαι σκασμένος που δεν μπορώ να βρω τίποτα για να δω ζωντανά το παιχνίδι, ένα απλό πράγμα, δεν λέω ούτε καν δωρεάν, αλλά να πληρώσω για να δω το παιχνίδι, όχι σου λέει, συνδρομή 12μηνες εδώ, ειδικό εξοπλισμό εκεί, μόνο σε Windows πλατφόρμα κάνει streaming ο άλλος, έχει παραγίνει το κακό. Gts-tg (συζήτηση) 21:33, 19 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Χοχο, βρήκα. Στέλνω μήνυμα. Gts-tg (συζήτηση) 22:30, 19 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

(Άσχετο) - Βοήθεια - Προτάσεις - Απάντηση[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Ζώον Πολιτικόν!

Σχετικά με το Tetris (παρεμπιπτόντως, μπράβο σου που το δημιούργησες, πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία του gaming), βλέπω τι εννοείς. Έχεις βάλει βέβαια το κουμπάκι εμφάνιση-απόκρυψη, αλλά πιστεύω ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες στα wikidata. Μπορώ να σε βοηθήσω, αρχικά βάζουμε το πρότυπο "πληροφορίες βιντεοπαιχνιδιού", και μετά διαλέγουμε ποιες κατηγορίες θα αναλάβει να επεξεργαστεί ο καθένας στα wikidata. Πες μου αν θέλεις, να κάνω την αρχή

Για το Donkey Kong, αν εννοείς συγκεκριμένα το τέλειο Donkey Kong Contry, νομίζω ότι θα σε προλάβω εγώ (:Ρ) ούσα κι εγώ φαν των παιχνιδιών για το SNES (μάλιστα ακόμα και σήμερα παίζουμε με το αγόρι μου στη "ρετρογωνιά" μας!). Πολύ παλιά και σημαντικά παιχνίδια που μου έρχονται αυτή τη στιγμή: Pong, Arkanoid, Street Fighter, Fix-It Felix, Qix, Frogger, Secret of Mana, Fatal Fury, Earthworm Jim, Castlevania, Mortal Kombat, Breath of Fire κ.ά. Να σημειώσω ότι δεν είμαι σίγουρη αν όλα αυτά έχουν κυκλοφορήσει στο NES την χρονική περίοδο που μου λες, αλλά σίγουρα είναι σημαντικά παιχνίδια. Για να είμαι πιο ακριβής, δες εδώ, και διάλεξε τις χρονιές που σε ενδιαφέρουν :) _DaftRose (συζήτηση) 22:55, 20 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)


Παρακαλώ! Εγώ με Street Fighter έχω ασχοληθεί δύο φορές στη ζωή μου, μία στο PSX (δημοτικό) με το Marver Super Heroes vs. Street Fighter και μία πρόσφατα με το Marvel vs Capcon: Fate of Two Worlds στο PS3. Άρα δεν θα έλεγα ότι είμαι φαν :Ρ

Το PS2 έχει από τις μεγαλύτερες, αν όχι τη μεγαλύτερη, βιβλιοθήκες παιχνιδιών, άρα όντως κρίμα που έπαιζες μόνο FIFA! Δεν είναι το φύλο καθοριστικός παράγοντας στο ποιο παιχνίδι θα παίξεις (έπαιζα εντατικά κάποιο FIFA στο PSX) αλλά ναι καταλαβαίνω τι εννοείς.

Στο PSX μπορώ να πω έχω παίξει σχεδόν όλα όσα αναφέρεις, και πολλά άλλα, πχ Tomb Raider 4, Spyro, Croc κ.ά. Ωστόσο έπαιξα το πρώτο Resident πέρυσι στο PS Vita, και το δεύτερο στο PS2. Μάλλον άργησα καμιά 15ετία..:Ρ Για το Crash Bash έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου άρεσε πολύ, αλλά δεν είχα παρέα να παίξω μαζί, και διάλεγα δύο παίκτες...:/

Από Game Boy η εμπειρία μου είναι σχεδόν μηδενική, έχω παίξει μόνο ένα Mario, ούτε θυμάμαι ποιο. Γενικά δεν ήμουν φαν της Nintendo, πιο πολύ της Sega σίγουρα

Δεν δάνειζα ποτέ παιχνίδια, γιατί πολύ απλά οι φίλες μου δεν έπαιζαν καθόλου -ευτυχώς, αλλιώς θα τα έψαχνα κ εγώ. :Ρ

Υπάρχουν πρότυπα σημαντικότητας αλλά όχι για τα βιντεοπαιχνίδια, συμφωνώ ότι χρειάζεται να γίνει! Και όντως το κουτί των βιντεοπαιχνιδιών είναι ελλιπές, αλλά δεν ξέρω πως κάνουμε άλλο! Πάντως, μπορώ να συμπληρώσω εγώ τα Βικιδεδομένα αν θέλεις, πρόσφατα τα έμαθα κ αυτά

Ναι, ο MoogPRODIGY είναι :) Δυστυχώς δεν μπόρεσα να του μεταφέρω το κόλλημά μου, του φαίνεται πολύ περίπλοκη η Βικιπαίδεια -και είναι όντως, για τους νέους χρήστες. Η ρετρογωνιά μας είναι κυριολεκτικά μια γωνιά με μία τηλεόραση CRT συνδεδεμένη με παλιές κονσόλες, πχ SNES, PSX. Καθόμαστε και παίζουμε, όχι συχνά, αλλά ξαναζούμε αυτή την αίσθηση που δίνουν τα παλιακά παιχνίδια _DaftRose (συζήτηση) 14:10, 21 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)


Ήταν όντως κάπως δύσκολη και για μένα αλλά μετά άρχισα να ασχολούμαι πιο εντατικά, πλέον κάποια πράγματα τα κάνω μηχανικά. Χρειάζεται βασικές γνώσεις πληροφορικής αλλά ακόμα περισσότερο υπομονή και όρεξη για μάθηση!

Εγώ πάλι δεν μπορώ να θυμηθώ που έχει χαθεί το βαλιτσάκι μου του Game Gear.. Ή το Mega Drive, ακόμα πιο παλιά.. Ελπίζω όχι σε κανένα σκουπιδότοπο..:/ Κάποια στιγμή απλά εξαφανίστηκαν

Αναφέρεις πολύ συλλεκτική κονσόλα τώρα (SNES). Αν και δεν είμαι φαν της Nintendo, έχω μεγάλο σεβασμό για τη συγκεκριμένη. Έχει μερικά από τα πιο όμορφα και σημαντικά παιχνίδια. Ο φίλος μου τα βρίσκει σε αγγελίες ή παλαιοπωλεία, έχει ίσως 10 παιχνίδια για αυτό, τα πολύ αγαπημένα του. Πάντως κ εγώ αγαπάω περισσότερο αυτά που έχω από μικρή, πχ έχω το PlayStation από το δημοτικό, άριστη κατάσταση. Μπορείς να αγοράσεις όσα θέλεις, αλλά σαν αυτό που είχες παιδί, δεν βρίσκεις.

Είσαι σίγουρος για το κουτί και όχι τα Βικιδεδομένα; Διατίθεμαι να τα συμπληρώσω εγώ _DaftRose (συζήτηση) 16:17, 21 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[επεξεργασία κώδικα]

(Sorry to write in English)

Request[επεξεργασία κώδικα]

Hello.

Could you create a "Geology" section in the Κωνσταντινούπολη article?

Earthquakes have been part of the city's history since it was founded by the Greeks in the 7th century B.C., and which have hit the city to varying degrees of severity. For the worst and unavoidable reasons, this is a very important aspect of the city's geography and history and many other Wikipedia articles about Istanbul have a specific section just about this topic.

Thank you.

31.200.17.192 11:32, 4 Μαρτίου 2017 (UTC)

Κινηματογράφος[επεξεργασία κώδικα]

Επειδή έχω σκοπό να βελτιώσω την πλοκή σε γνωστές ταινίες, μπορείς να προτείνεις ποιές χρειάζονται περισσότερο αυτήν την επέμβαση κατά τη γνώμη σου; Επίσης νομίζεις ότι ενδείκνυται μια μετάφραση αγγλικού ή γερμανικού αντίστοιχου τμήματος που είναι αξιοπρεπές εννοώ) ή χρειάζεται μια πιο προσωπική ματιά στην πλοκή;; Ευχαριστώ και αναμένω!!--Soccererer (συζήτηση) 12:58, 10 Απριλίου 2017 (UTC)

ΒΙρτζίια ΓΟυλφ[επεξεργασία κώδικα]

Ρίξε αν μπορείς μια ματιά στην πλοκή Ποιός Φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ; (ταινία) και πες μου τη γνώμη σου για την ολοκληρωμένη πλοκή!!--Soccererer (συζήτηση) 08:26, 11 Απριλίου 2017 (UTC)

Απάντηση[επεξεργασία κώδικα]

Γιατη συγκεκριμένη ταινία έχω κάνει εργασία εξαμήνου οπότε εχω πολλές πηγές για να κάνουν το άρθρο υποψήφιο αξιόλογο!Η υπάρχουσα πλοκή ήταν καλή από ότι είδα, οπότε την συνέχισα. Πάντως σίγουρα θα την ξαναφινίρω και θα την φιλτράρω για να γίνει καλύτερη η τελική της μορφή.!--Soccererer (συζήτηση) 09:08, 11 Απριλίου 2017 (UTC)

Jackie Shroff[επεξεργασία κώδικα]

Gia dear ΖῷονΠολιτικόν! You can make an article in Greek about actor Jackie Shroff? If you make this article I will be grateful! Thank you! --178.71.45.76 12:31, 26 Απριλίου 2017 (UTC)

Κατηγοριοποίηση[επεξεργασία κώδικα]

ΑΝ μπορείς, βοηθάς να κατατάξουμε τα λήμματα σε ποιότητα και σπουδαιότητα; Έκανα τα ύψιστης σπουδαιότητας αλλά τα υπόλοιπα είναι πολύ περισσότερα σε αριθμό και καθώς γίνεται χειροκίνητα είναι λίγο κουραστικό.Ευχαριστώ--Soccererer (συζήτηση) 18:06, 2 Μαΐου 2017 (UTC)

Πρότυπο:Τηλεόραση[επεξεργασία κώδικα]

Ρίξε μια ματιά στο πρότυπο, ως ειδικός, στη μορφή του ή και στον τίτλο του. Καλή συνέχεια!   ManosHacker 21:45, 8 Ιουνίου 2017 (UTC)

Παίκτες ΟΣΦΠ[επεξεργασία κώδικα]

Για τον Μπουχαλάκη που κοίταξα στα γρήγορα είναι λίγο μπερδεμένο το πράγμα με μερίδα ελληνόγλωσσων ΜΜΕ να αναφέρουν πως η μεταγραφή του έχει τελειώσει, ενώ άλλα να αναφέρουν πως πάει απλώς για δοκιμαστικά... κι άμα κάτσει... Μπέρδεμα... Εντός των επόμενων 24ωρων μάλλον θα έχουμε σίγουρο το τί γίνεται με την περίπτωσή του, δλδ. άμα παραμένει στον Πειραιά μέχρι νεοτέρας ή όντως αποχωρεί για Νότιγχαμ... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 21:44, 30 Ιουνίου 2017 (UTC)

Ελονοσία[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Έχεις ζητήσει την αξιολόγηση του λήμματος Ελονοσία ως «καλό», αλλά ξέχασες να το περάσεις στην αντίστοιχη σελίδα. Θα ήθελες να το κάνεις εσύ για να φανεί (με την υπογραφή σου) ότι το ζήτησες εσυ; Θα το περνούσα εγώ αλλά σκέφτηκα μήπως είχες αντίρρηση, και είπα να ενημερώσω SFriendly.svg Φιλικά, Texniths (συζήτηση) 15:04, 16 Ιουλίου 2017 (UTC)

Ναι, είναι δύο οι επεξεργασίες, μια που άλλαξες την ποιότητα και η άλλη με την προσθήκη του προτύπου. Ίσως να έγινε εκ παραδρομής. Όπως και να έχει, θα το προσθέσω στην σελίδα. Καλή συνέχεια! --Texniths (συζήτηση) 16:25, 16 Ιουλίου 2017 (UTC)

Ουπς! Τώρα κατάλαβα τι έγινε. Η συζήτηση είχε κλείσει τον Μάιο, αλλά το πρότυπο από την σελίδα συζήτησης δεν αφαιρέθηκε. Οπότε, αυτό ήταν το πρόβλημα μας, και έγραφε για 4 υποψήφια καλά, ενώ βρίσκονται μόνο 3 στην σελίδα. Συγγνώμη για την αναστάτωση!--Texniths (συζήτηση) 16:28, 16 Ιουλίου 2017 (UTC)

CEE Spring 2017[επεξεργασία κώδικα]

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω ότι είσαι ένα από τους νικητές του CEE Spring. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες παραλαβής του βραβείου σου δες εδώ. Εμέιλ: Ειδικό:EmailΧρήστη/Geraki. -- Magioladitis (συζήτηση) 12:18, 2 Αυγούστου 2017 (UTC)

Σε περίπτωση παραλαβής του δώρου σου σε παρακαλώ ενημέρωσέ με. -- Magioladitis (συζήτηση) 17:12, 14 Αυγούστου 2017 (UTC)

Διεθνής[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα φίλε. Θεωρώ ότι με τη λέξη "διεθνής" καλύπτουμε το γεγονός ότι ένας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην εθνική ομάδα, οπότε δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε στη συνέχεια της πρότασης, γιατί ίσως να είναι και κουραστικό για τον αναγνώστη. Στην αγγλική βικι έχει ίσως κάποιο νόημα, από τη στιγμή που δεν αναφέρεται (και δεν εννοείται προφανώς) η λέξη διεθνής. Ευτυχώς η ελληνική γλώσσα είναι αρκετά πιο λειτουργική και εύχρηστη σε τέτοιου είδους θέματα. Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια και καλές επεξεργασίες. MarkosDr (συζήτηση) 11:11, 1 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Η ένστασή μου είναι η εξής. Όταν λέμε ο τάδε είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, είναι πλεονασμός να αναφέρεται ξανά η ίδια πληροφορία, λέγοντας με την εθνική Ελλάδος. Στην αγγλική βίκι αναφέρεται συνήθως "Χ is a Greek professional footballer who plays for Υ club and the Greek national team", όμως ταπεινή μου άποψη είναι ότι η εν λόγω απόδοση/μεταφορά στα ελληνικά υστερεί σε νόημα και ουσία. Στην ελληνική γλώσσα είναι προφανές ότι ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής για να είναι διεθνής, εννοείται πως και επαγγελματίας είναι και στην εθνική Ελλάδος αγωνίζεται. Επίσης στην αγγλική συνηθίζεται να αναφέρεται η λίγκα πριν την ομάδα, "who plays for League Χ club Ζ"στα ελληνικά όμως τι νόημα έχει να πούμε πως ο Χ αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ και στον Ολυμπιακό. Δεν είναι ευκόλως εννοούμενο πως ο Ολυμπιακός ανήκει στη Σούπερ Λιγκ? Όλα τα παραπάνω τα αναφέρω για να δείξω ότι ένα κείμενο στα ελληνικά είναι ιδιαιτέρως κουραστικό (και άσκοπο) να φορτώνεται με επαναλαμβανόμενες πληροφορίες.
Ένα άλλο θέμα αφορά τη μεταφορά των ενοτήτων της καριέρας σε συλλογική και διεθνή, όπως είχε αναφέρει και παλαιότερα ο Στέλιος, πρέπει να δούμε πως θα συνεχίσουμε. Διεθνής καριέρα θεωρείται και αυτή με τους συλλόγους σε διεθνείς διοργανώσεις, οπότε η μεταφορά και πάλι από την αγγλική σε Club career και International career, στα ελληνικά δεν είναι ορθή. Συμφωνώ ωστόσο πως ούτε το "Σε συλλογικό επίπεδο" και "Εθνικές ομάδες" που είχα υιοθετήσει καλύπτει τα παραπάνω. Αυτά από εμένα, ελπίζω να μην έγινα κουραστικός. Ευχαριστώ και πάλι. MarkosDr (συζήτηση) 12:00, 1 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Σχόλιο Όχι ακριβώς MarkosDr, καθώς δεν είναι αυτονόητο πως ένας παίκτης θα είναι διεθνής με την χώρα που γεννήθηκε, βλέπε πχ. την περίπτωση του Ζέκα στην Ελλάδα, του Λαμπάν στην Κύπρο, ενώ υπάρχουν σίγουρα και άλλες πολλές (ο Ντιέγκο Κόστα πχ. είναι άλλη μία που μου έρχεται, καθώς και σειρά Λατινοαμερικάνων που έχουν αγωνιστεί με άλλες ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες). SFriendly.svg --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 13:05, 1 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Καλησπέρα Montjoie-Saint-Denis !!!. Προφανώς και στις περιπτώσεις αυτές πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός, στη μεγάλη πλειοψηφία των υπολοίπων όμως, δεν είναι πλεονασμός να λέμε "Έλληνας διεθνής με την εθνική Ελλάδος"; Θα ήθελα και τη δική σου γνώμη σε αυτό. Ευχαριστώ. MarkosDr (συζήτηση) 13:19, 1 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)
MarkosDr, όμως υπάρχουν και αυτοί οι διεθνείς οι οποίοι θα παραμείνουν "στάσιμοι", δηλαδή δεν θα ανέβουν παραπάνω ηλικιακή κατηγορία, για τους οποίους θα το θεωρούσα κάπως υποτιμητικό πχ. το "πρώην διεθνής", σαν να λέμε "πρώην ποδοσφαιριστής" ένα πράγμα... Ειδικά όταν με τους συγκεκριμένους το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ανικανότητά τους, όσο το γεγονός πως ξεπερνούν το ηλικιακό όριο για τυχόν κλήση τους, όμως δεν έχουν το επίπεδο για να κληθούν στην "από πάνω" κατηγορία... SFriendly.svg --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 13:32, 1 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)
Montjoie-Saint-Denis !!! έχω την εντύπωση πως το "πρώην" τοποθετείται σε ποδοσφαιριστές που έχουν αποσυρθεί και όχι σε όσους έχουν σταματήσει να είναι διεθνείς. Στους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές αλλά όχι εν ενεργεία διεθνείς, διατηρείται το "διεθνής", μέχρι να αποσυρθούν από την ενεργό δράση, βλέπε Γιώργος Φωτάκης (έχει σταματήσει από το 2012 από την Εθνική), Δημήτρης Παπαδόπουλος (από το 2013), Παντελής Καπετάνος (2010), Βαγγέλης Μάντζιος (2008). MarkosDr (συζήτηση) 13:46, 1 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Μεταγραφολογία[επεξεργασία κώδικα]

Έχει και τα θετικά της (για την ΒΠ) τελικά... SMocking.gif --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 14:46, 11 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια των επεξεργασιών, Glorious. Ξέρεις τι; Δεν μπορώ να κάνω τη στιγμή που χρειάζονται πολλά λήμματα, οπότε ασχολούμαι με τα της ομάδος μου. Όμως... πρέπει να πέφτει πολύ searching όταν ακούγεται ένα όνομα. Έτσι, προσπαθώ να είμαι γρήγορος, ώστε οι αναγνώστες να το δουν στην ελληνόφωνη (ή τουλάχιστον να το δουν και στην ελληνόφωνη).. Ο Βιλένα ήταν ο μόνος μάλλον που δημιούργησα πριν ανακοινωθεί (υπήρξαν και κάποιοι άλλοι αλλά θεωρούταν σίγουροι). Κάθε μέρα έγραφαν για αυτόν, οπότε... γιατί όσο searchάρουν να μην το δουν εδώ, χε-χε! SFriendly.svgEstrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 15:15, 11 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Καλά, εγώ με τον Μουνιέ άσε καλύτερα... :p Ούτε μελλοντολόγος να ήμουν... ^^ ΥΓ. Βέβαια, και η Μονπελιέ μεγάλη αγάπη ήταν και είναι και γενικότερα μια μικρή-μεγάλη συμπάθεια την έχω για όλες τις ομάδες του γαλλικού νότου... Καμιά όμως σαν αυτή για την Μαρσέιγ... :) --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 15:21, 11 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Ω, Glorious! Τον έχουμε τον Μουνιέ; Καλό! Αλλά ανενημέρωτος, αν δεν τον κάνεις εσύ θα το ενημερώσω λίαν συντόμως. Και ναι, η Μαρσέιγ είναι η πιο συμπαθητική στη Γαλλία. Νομίζω, επίσης, ότι κι ο Μήτρογλου θα πιάσει εκεί. Φρονώ του ταιριάζει το όλο στυλ. Να δούμε! —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 15:30, 11 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Διάφορα[επεξεργασία κώδικα]

Μόλις το έφτιαξα το πρόβλημα που βρήκες. Το πρόβλημα ήταν στο "κουμπί" που είχε μείνει μια με δύο εκδόσεις πιο πίσω απ'όσο έπρεπε. Τώρα φτιάχτηκε, ενώ έχω απαντήσει σχετικά στο ερώτημά σου/σχόλιό σου. Όσο για το μέιλ, δεν υπάρχει θέμα βιασύνης. ;) --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 15:25, 17 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Α, και ένα δωράκι με αφορμή τα παραπάνω που λέγαμε, μεταξύ άλλων... ^^ --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 15:30, 17 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)


Glorious, ακόμα τραυματίας είναι ο Μητγογκόλ (με σωστό αξάν πλέον, καθότι παίζει και Γαλλία). (0-2; Πόσο έληξε τελικά;;;) Ή, μήπως, είναι εν εξελίξει; —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 15:43, 17 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Όχι, είναι ματς παλαιότερης αγωνιστικής. Σήμερα, έπαιζε με Αμιάν εκτός έδρας και κέρδισε 2-0 με δυο γκολ του Ενζί. Οπότε για Μήτρογλου θα περιμένουμε. Η φωτογραφία πάντως από το ματς της Μαρσέιγ με την Ρεν που σου έβαλα έχει περισσότερη πλάκα για τη γκριμάτσα του (στυλ "πού ήρθα" όπως λέει και ο χρήστης που την ανέβασε), αλλά και γιατί μιλάμε για εντός έδρας ήττα της Μαρσέιγ με 3-1. Κοινώς πρέπει να γίνουν πολλά και ο Μήτρογλου σίγουρα δεν αρκεί. Προσωπικά θα έβαζα μέσα και έναν "αντι-Γκαρσιά", γιατί ο άνθρωπος έχει πιάσει ταβάνι, απλά... Ότι κατάφερε με την Λιλ το κατάφερε περισσότερο, πιστεύω, γιατί είχε φοβερή γενιά παικτών στα χέρια του (κοίτα που είναι σήμερα ή που πήγαν αμέσως μετά), παρά για τις προσωπικές του ικανότητες. Όσο για την Ρόμα, ας πούμε πως με την κατάσταση στην οποία είναι οι δύο του Μιλάνου, ουσιαστικά μόνο με τη Νάπολι έπαιζε για την δεύτερη θέση. Την Γιούβε δεν την βάζω μέσα, γιατί ακόμη και αν δεν μου αρέσει σαν ομάδα, είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια έχει κυριαρχήσει στην Ιταλία εκμεταλλευόμενη και τα προβλήματα των ιστορικών αντιπάλων της, αν και ελπίζω πως φέτος μπορεί να είναι η χρονιά της Μίλαν. Τόσες (ποιοτικές) μεταγραφές έκανε. :p Και αν δεν είναι φέτος θα είναι (σίγουρα πλην απροόπτου) σε έναν ορίζοντα τριετίας, μέχρι να δέσει παραπάνω η ομάδα και να ωριμάσουν παραπάνω οι νέοι της. :) --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 15:52, 17 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)


Κάτι με χαλάει κι εμένα σε αυτήν τη Γιουβέντους, Glorious. Ευτυχώς, δεν είμαι ο μόνος που το βλέπει... Ε, ήταν θέμα χρόνου να επανέλθει η Μίλαν... Ομάδες με τέτοια ιστορία μπορεί να πέφτουν αλλά σηκώνονται τάχυστα... —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 16:12, 17 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Τί πιστεύεις ?[επεξεργασία κώδικα]

Για την περίπτωση εδώ. --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 20:53, 17 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

[1] Τι θα λεγες για Λουσιμάρ Φερέιρα ντα Σίλβα; Τους Βραζιλιάνους (κι όσοι έχουν σιδηρόδρομο για επίθετο) τους μεταφράζω με το κανονικό όνομα και απλά προσθέτω σε σύνδεσμο το ονομα με το οποίο είναι ευρέως γνωστοί (πχ [[Λουσιμάρ Φερέιρα ντα Σίλβα|Λούσιο]]). Trikos συζήτηση 21:09, 17 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Την εν λόγω πρακτική την αποτάσσομαι κι εγώ και η ΒΠ, φίλτατε. Τοποθετούμε κυρίως τα ονόματα με τα οποία είναι γνωστοί οι βιογραφούμενοι. Εγώ θα το πήγαινα ένα βήμα παραπέρα και σε αυτά, επειδή είναι "nicknames", δε θα τα μετέφραζα καν. Αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση. Δε βοηθά σε κάτι ο σιδηρόδρομος. Είναι παντελώς άγνωστοι έτσι. Νομίζω η καλύτερη λύση είναι το "Λούσιο (ποδοσφαιριστής). Θα σου πρότεινω να αλλάξεις πρακτική. Κυριότερο παράδειγμα ο Πελέ... Σκέψου για τίτλο στο λήμμα του Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο... who the hell is he, θα μας λέγανε SMocking.gifEstrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 21:17, 17 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Α όχι, Πελέ είναι μόνο ο Αμπεντί, ο άλλος είναι ιμιτασιόν. Και σε Ευρωπαίο έχω άμα προτιμάς. :) --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 21:21, 17 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Μην ξεχνάς και τον Πελέ που είχε φέρει ο Ολυμπιακός από τον Εργοτέλη. Όνομα και πράγμα... Πελέδες υπάρχουν πολλοί, αλλά Πελέ θα είναι για πάντα ένας, χαχα! —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 21:23, 17 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Ήρεμα, γιατί θα σου φέρω τον Μέσι. :p Εκτός και αν προτιμάς περισσότερο old school καταστάσεις, οπότε ένας Πλατινί είναι ότι πρέπει για σένα. ^^ --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 21:28, 17 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Για να μαι ακριβής αυτή τη τεχνική τη χρησιμοποίησα όταν υπήρξαν πολλοί με το ίδιο επίθετο 3 φορές. Αν έχει όνομα που έχουν κι άλλοι 10 (κι επειδή στη Βραζιλία οι 5/10 θα ναι ποδοσφαιριστές), τότε θα πρέπει να ξεχωρίζουν από τους άλλους. Trikos συζήτηση 21:33, 17 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)


Glorious, δε θέλω τον Μέσι, θέλω έναν Ρόμπεν, χωρίς να έχει τραυματιστεί ούτε μία φορά. Γίνεται; χα-χα! Trikos, κατανοητός ο προβληματισμός, φυσικά! Αλλά, αναλόγα τον παίχτη, και δεύτερον από τους σιδηροδρόμους, μη διστάζεις να τοποθετείς παρενθέσεις. Το έτος γέννησης, ξεκαθαρίζει τα πάντα. Ή η εθνικότητα σε ακραίες περιπτώσεις που γεννήθηκαν το ίδιο έτος. Δηλαδή αν τώρα για παράδειγμα ο Μέσι δε λεγόταν Μέσι και λεγόταν Χίνιο και το ίδιο όνομα είχε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δε θα βάζαμε τους σιδηροδρόμους τους, θα βάζαμε αυτό το όνομα, με παρένθεση. Οι παρενθέσεις σώζουν ζωές, όταν τοποθετούνται σωστά. —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 21:51, 17 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Επιχείρηση Ποδόσφαιρο-Πρότυπα[επεξεργασία κώδικα]

Γεια ξανάαα... Στα γρήγορα πριν δημιουργηθεί οργανωτικοδιαχειριστικό κουλουβάχατο:

Είδα το {{Επιχείρηση Ποδόσφαιρο-Πρότυπα}}. Δεν λέει σπουδαία πράματα και βάζει τα πρότυπα (ή μάλλον τις σελίδες συζήτησής τους) στην Κατηγορία:Πρότυπα Επιχείρησης Ποδόσφαιρο. Εν τω μεταξύ τα ίδια τα πρότυπα είναι ήδη κατηγοριοποιημένα στην Κατηγορία:Πρότυπα_ποδοσφαίρου. Στο τέλος απλώς θα είναι δυο κατηγορίες που αφορούν τις ίδιες σελίδες για τους ίδιους λόγους. Προφανώς η (όποια) ανάγκη καλύπτεται ήδη από την μία κατηγορία. Πέραν τούτου, αν κατηγοριοποιηθούν και οι σελίδες συζήτησης (δεν ξέρω γιατί) αυτό θα μπορούσε να γίνει μέσα από το {{Επιχείρηση Ποδόσφαιρο}}, βάζοντας τάξη=πρότυπο (εύκολο να υλοποιηθεί). Η δική μου πρόταση είναι να διατηρηθεί η κατηγοριοποίηση των σελίδων προτύπων που προϋπήρχε. Καλό είναι να συζητηθεί στην Συζήτηση Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο. - geraki (συζήτηση) 12:04, 19 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Έτοιμο... Χρειάζεται, βέβαια, και κάποια άλλα πραγματάκια, αλλά το βασικό και ουσιαστικό κομμάτι είναι εδώ... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 15:45, 19 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Mirna Mazic[επεξεργασία κώδικα]

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170921/1500-pseytikoi-titloi-tha-mporoyse-na-leipei-o-6os-stolos

--130.43.6.87 13:05, 21 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Πρότυπα πληροφοριών[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Σε παρακαλώ μην τοποθετείς κώδικα μέσα στα λήμματα για να δημιουργήσεις πλαίσια πληροφοριών, αλλά έτοιμα πρότυπα όπως το Πρότυπο:Πετοσφαιριστής. Καλή συνέχεια.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:27, 7 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Ναι μην κάνεις κόπι πέιστ τέτιου είδους κείεμενα {| class="infobox" style="font-size: 90%; text-align: left;" |- | colspan="2" align=center style="font-size:1.3em" | '''Παρασκευάς Τσέλιος''' |- | colspan="2" style="text-align: center;"| |-

αλλά το πρότυπο π.χ.

{{Πετοσφαιριστής
|Ονοματεπώνυμο    = 
|Εικόνα        = 
|Λεζάντα       =
|Πλήρες_Όνομα     = 
|Ψευδώνυμο      = 
|Εθνικότητα      =
|Υπηκοότητα      =
|Ημερομηνία_Γέννησης = 
|Τόπος_Γέννησης    = 
|Χώρα_Γέννησης    = 
|Ημερομηνία_Θανάτου  = 
|Τόπος_Θανάτου    = 
|Χώρα_Θανάτου     = 
|Ύψος         = 
|Θέση         = 
|Άλμα καρφιού     =
|Άλμα μπλοκ      =
|Όνομα_Συλλόγου    = 
|Πρωτάθλημα      = 
|Αριθμός_Φανέλας   = 
|Ακαδημίες      =
|Σύλλογοι       = 
|Εθνική_Ομάδα     = 
|Σύλλογοι_Προπόνηση  = 
|Ενημέρωση      =
}}

Στην πρώτη περίπτωση μία αλλαγή στο πρότυπο, π.χ. αλλαγή του χρώματος, ή ενός πεδίου πρέπει να γίνει χειροκίνητα σε κάθε λήμμα. Με τη χρήση του προτύπου αρκεί μία αλλαγή στο πρότυπο.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:05, 7 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Εδώ το είδα αλλά μη σκας κιόλας. Εφόσον έχει υπόψη σου το σωστό τρόπο. Καλή συνέχεια.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 10:01, 8 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Αγορά[επεξεργασία κώδικα]

Δεν υπάρχει κανόνας απαγόρευσης δημιουργίας νέας ενότητας-θέματος για νέους χρήστες. Ο καθένας μπορεί να πατήσει το κουμπί «Προσθήκη θέματος» (η σελίδα πρακτικά ποτέ δεν κλειδώνεται για τους χρήστες). Και η προσθήκη θέματος δεν είναι προσθήκη σε κάποιο ήδη υπάρχον θέμα, αλλά δημιουργία νέου θέματος, σε νέα ενότητα, όπως «καλό Πάσχα», «έχω αυτό το πρόβλημα», ««μπορούμε να κάνουμε αυτό»» κλπ... Στα ήδη υπάρχοντα θέματα η προσθήκη απόψεων γίνεται πατώντας το επεξεργασία δίπλα στον τίτλο του θέματος. Ελπίζω η διευκρίνηση αυτή να είναι εποικοδομητική και όχι αποδομητική. --Xoristzatziki (συζήτηση) 11:04, 9 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Αγαπημένο Θέμα[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου, μιας και εχεις πολλά αγαπημένα θεματα [εσωτερική αντίφαση αλλά τεσπα, έχω και εγώ :) ] μπορείς να μου πεις που μπορώ να βρω την λιστα με "αγαπημένα θέματα"; Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 11:04, 9 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

μην του πεις!Χαθήκαμε!--188.4.39.180 11:09, 9 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

δυσφορία φυλλου[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστω για την παρεμβαση σου στην συζήτηση, αλλά γιατι το εβαλες ως λημμα Εναρξης, νομίζω είναι αρκετα καλύτερο απο ενα μεσο αρθρο της ΒΠ, δες μονο τις παραπομπές. υγ-εφτιαξα και το κουτάκι. ;)

Top 100 SNES Games[επεξεργασία κώδικα]

Εγώ είμαι μέσα! Go for it. Και όταν τελειώσεις θα προσπαθήσω να διορθώσω τα λήμματα που περιέχουν την κονσόλα _DaftRose (συζήτηση) 18:21, 9 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Κ εγώ το ίδιο, μάλλον όχι άμεσα αλλά σίγουρα μελλοντικά (ασχολούμαι με κάποια άλλα πράγματα αυτή την περίοδο) _DaftRose (συζήτηση) 19:01, 9 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Μομόα[επεξεργασία κώδικα]

Τον Μομόα δεν θα τον ξαναμπλέξεις με σεισμούς ! Τον Μομόα ! --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 23:08, 11 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

pardon[επεξεργασία κώδικα]

[2]

--178.128.186.121 08:54, 12 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Πρότυπο[επεξεργασία κώδικα]

Νομίζω ότι δουλεύει τώρα ρίξε του μια ματιά--Kalogeropoulos (συζήτηση) 22:35, 19 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Δοκίμασέ το σε συζήτηση λήμματος. Σε συζήτηση κατηγορίας και χρήστη δεν δουλεύει. Δες για παράδειγμα Συζήτηση:Θανάσης Γκαϊφύλλιας--Kalogeropoulos (συζήτηση) 22:51, 19 Οκτωβρίου 2017 (UTC)
Για κατηγορία δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να αλλαχτεί το namespace--Kalogeropoulos (συζήτηση) 23:49, 19 Οκτωβρίου 2017 (UTC)
Νομίζω ότι μπορεί να γίνει με statement if, περιλαμβάνοντας δηλαδή και το namespace των κατηγοριών. Επειδή ωστόσο ο χρόνος μου είναι λίγο πιεσμένος, αν θέλεις μπορείς να απευθυνείς στον P.a.a που είναι ιδιαίτερα σχετικός, για να δει πού, δηλαδή σε ποιο επίπεδο του κώδικα μπορεί να γίνει πρόσθεση του σχετικού namespace. Γίνεται στο πρότυπο, σε κάποιο module;--Kalogeropoulos (συζήτηση) 08:49, 20 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Μπουλισμός[επεξεργασία κώδικα]

Έκανες πολύ καλά που ξεκίνησες το σπάσιμο της κατηγορίας, είχε δουλειά αυτό. Η άποψή μου δεν είναι ισχυρή για το σωστό και το λάθος, ας ζητήσουμε τρίτες γνώμες. Καλή συνέχεια!   ManosHacker 15:17, 26 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Τζάκι Σρόφ[επεξεργασία κώδικα]

Dear ΖῷονΠολιτικόν! Can you make about actor Jackie Shroff (Τζάκι Σρόφ)? If you make this article, i will be grateful! Thank you! --178.71.222.15 14:35, 27 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

PlayStation[επεξεργασία κώδικα]

Έτοιμο, διαγράφηκε, αν και δεν ξέρω τι εννοείς «εκεί που πρέπει». --Focal Point 09:54, 29 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

FocalPoint, αυτό: PlayStation! Ευχαριστώ πολύ! (Είχε τόσο καιρό αυτόν τον τίτλο η πρώτη κονσόλα και η σειρά είχε παρένθεση) —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 10:15, 29 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Κλοπή[επεξεργασία κώδικα]

Έχω κλέψει τον κώδικα στην σελ. συζήτησης σου και το πρόσθεσα στο δικό μου. Εκανα μερικές μικροδιορθώσεις (για να ταιριάξει καλύτερα σε μένα) αλλά δυστυχως παρουσιάζει δυο προβλήματα που δεν ξερω πως να τα φτιάξω. α)Η γραμματοσειρά ειναι πιο μεγάλη απο το κανονικό. β)Το χρωματιστό πλαίσιο δεν περιλαμβάνει όλες τις συζητήσεις, αλλά μόνο την αρχή. Πως τα φτιάχνω; Ευχαριστω. :) Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 06:31, 30 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Μπαντής[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, σου γράφω με αφορμή το λήμμα "Γιώργος Μπαντής" το οποίο και ξεκίνησες. Θεωρώ πως καλό θα ήταν να έμπαινε λίγη περισσότερη επεξήγηση στο "θέμα της Ηριάννας". Προφανώς και δεν θεωρώ ορθό το να μετατραπεί η παράγραφος σε... "αφιέρωμα" στο συγκεκριμένο ζήτημα, ωστόσο θεωρώ πως καλό θα ήταν να μπει μια γρήγορη εξήγηση του πλαισίου της υπόθεσης, ώστε οι αναγνώστες, ειδικά όσοι δεν το γνωρίζουν το συγκεκριμένο θέμα να είναι σε θέση να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται. :) Για την ελληνική σημαία στην από κάτω παράγραφο, ίσως να μπορούσαμε να βάλουμε μέσα και το περιστατικό του Αμίρ, επιγραμματικά, άλλωστε από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα για το ποιος "δικαιούται" (!) και ποιος όχι να κρατά την ελληνική σημαία. :) --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 18:46, 6 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Πάντως, για το ζήτημα υπάρχει ενα λήμμα το οποίο ισως θελει επιμέλια/διόρθωση/επέκταση.Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 16:03, 11 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Τόνος[επεξεργασία κώδικα]

Μάλλον κάτι σου ξέφυγε... ^^ --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 15:52, 11 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Κατηγοριοποίηση[επεξεργασία κώδικα]

Μάλλον χρειάζεται καλύτερη κατηγοριοποίηση και συναφείς βικικινηματογραφικές εργασίες στο νεοδημιούργητο Χοντρός και Λιγνός. Gts-tg (συζήτηση) 16:15, 18 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Παρεπιμπτόντως μόλις το πρόσεξα για το Αλέξανδρος_(ταινία,_2004). Μήπως είναι λίγο υπερβολικές οι κατηγορίες εκεί ως προς τις χώρες προέλευσης και τύπο ταινίας; Π.χ. δεν τη λες ακριβώς ιταλική ταινία ή ολλανδική, παρότι μπορεί να δραστηριοποιήθηκαν παραγωγοί από εκεί. Όσο για τις κατηγορίες για δράση, πολεμική, ιστορική, δραματική, επική κτλ νομίζω πως πρόκειται πολύ περισσότερο για ιστορική οπότε η κύρια κατηγορία βρίσκεται εκεί. Gts-tg (συζήτηση) 16:28, 18 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Σε συνέχεια του παραπάνω, ίσως μια καλύτερη λύση είναι μια κατηγορία όπως Ταινίες μικτής παραγωγής με πιθανή υποκατηγορία Ταινίες αμερικανικής και ευρωπαϊκής παραγωγής, και κατόπιν συνδυασμοί κατηγοριών όπως Επικές ιστορικές ταινίες όπου η κατηγορία αυτή με την σειρά της ανήκει στην Επικές ταινίες και στην Ιστορικές ταινίες, και αντίστοιχα για άλλους συνδυασμούς όπως π.χ. Ιστορικές δραματικές ταινίες η οποία ανήκει στην Ιστορικές ταινίες και στην Δραματικές ταινίες. Έτσι π.χ. στο τρέχον παράδειγμα ένα Ταινίες αμερικανικής και ευρωπαϊκής παραγωγής και ένα Ιστορικές δραματικές ταινίες και ένα Επικές ιστορικές ταινίες δυνητικά θα κάλυπταν όλα τα παραπάνω. Gts-tg (συζήτηση) 16:40, 18 Νοεμβρίου 2017 (UTC)
Τώρα είδα το μύνημα σου, δες αν βγάζουν νόημα τα παραπάνω, είναι απλώς ιδέες με στόχο την καλύτερη διαχείριση των κατηγορίων αλλά και πιο εύκολη κατηγοριοποίηση. Επίσης, σε περιπτώσεις όπου προσδιορίζεται η χώρα προέλευσης (π.χ. Βρετανικές ταινίες) δεν χρειάζεται η πληροφορία αυτή να επαναλαμβάνεται στην κατηγορία του τύπου ταινίας (Βρετανικές πολεμικές ταινίες), κρατάς μόνο το Βρετανικές πολεμικές ταινίες στο λήμμα, ενώ στην κατηγορία του Βρετανικές πολεμικές ταινίες βάζεις ως κατηγορία το Βρετανικές ταινίες. Οκ δεν λέω παραπάνω γιατί μπορεί να μπερδέψω, ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά. Gts-tg (συζήτηση) 16:43, 18 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Τελικά η λύση είναι εύκολη, Κατηγορία:Αμερικανοβρετανογαλλογερμανοολλανδικές δραματικές επικές ιστορικές βιογραφικές ταινίες δράσης. Ή όχι. Gts-tg (συζήτηση) 05:11, 19 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Απονομή[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ θερμά και για την απονομή και για τα καλά σου λόγια. Πάντως η αιτία της ενασχόλησής μου με αυτό το θέμα είναι διπλή: Από τη μια ασχολούμαι ερασιτεχνικά με ζωγραφική, από την άλλη πήγα για 1,5 μήνα Ολλανδία και Βέλγιο, όπου είδα 4 - 5 μουσεία με τα έργα αυτών των ανθρώπων και εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα. Μια και οι Φλαμανδοί - Ολλανδοί ζωγράφοι μάς έλειπαν από τη ΒΠ είπα να ασχοληθώ... Και πάλι σε ευχαριστώ! --Ttzavarasσυζήτηση 22:06, 25 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Αναίρεση[επεξεργασία κώδικα]

Αναίρεσα την προσθήκη κατηγοριας "δολοφονημένα παιδια" στην Αναστασία Ρωμανώφ, διότι δεν δολοφονονήθηκε, αλλά εκτελέσθηκε. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στα δυο. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 16:22, 26 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Ίσως μπορέσεις[επεξεργασία κώδικα]

να καταλάβεις πού βρίσκεται η ευθύνη. Είναι εκεί που λέει κανείς πως δεν τον αφορά ο καπνός στο σπίτι του διπλανού του. Την ευθύνη για το καλό κλίμα την έχουμε όλοι. Λυπάμαι για το τρολάρισμα που έγινε στην ανάρτηση για τα 140.000 λήμματα, διατηρώ όμως την ελπίδα μου για την επόμενη φορά που θα έχουμε να μοιραστούμε κάτι καλό στην κοινότητα.   ManosHacker 14:07, 27 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Ηχογράφηση[επεξεργασία κώδικα]

Το αίτημα σας θα προωθηθεί! Θα στείλω το κομμάτι σε άπταιστην κυπριακήν! :) Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 22:08, 27 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Μια γνώμη[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα σας ΖῷονΠολιτικόν πως βλέπετε αυτό το λήμμα που σας στέλνω; είναι κακό; καλό; μπορείτε να το βαθμολογίσετε; επειδή εγώ όταν δημιουργώ λήμματα δεν ξέρω ακριβώς πως είναι η αξία τους αν είναι το μέγεθως πληροφοριών ή γραπτών.--Yioma234 (συζήτηση) 19:26, 28 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Ζωγράφοι (2)[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Θα προτιμούσα την έκφραση "Ζωγράφοι πρώιμης φλαμανδικής ζωγραφικής". --Ttzavarasσυζήτηση 16:35, 29 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Walker[επεξεργασία κώδικα]

Κάποιος/οι πρέπει να παίζει/ουν εδώ πέρα, φίλε μου [3], [4], [5]. ——Nur noch ein Gott kann uns retten! aka Chalk19 (συζήτηση) 18:19, 29 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Να μια παραλία η παραλία Να![επεξεργασία κώδικα]

Είναι σχεδον εγκληματική αμέλεια το οτι η Παραλία του Να, δεν εχει λήμμα εδω μεσα. Ισως η καλύτερη παραλία που έχω πάει, και έχω πάει σε πολλές! Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 21:28, 30 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

Εργαλείο[επεξεργασία κώδικα]

Κάτι τέτοιο δεν ψάχνεις για τα views ? --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 18:28, 9 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Duffy[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Διαγράφηκε.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 08:41, 13 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Επίσης--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:41, 13 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)
Ταχύτατος!... Ευχαριστώ! Σύντομα θα δεις και το "μάνγκα" —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 18:59, 13 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Η Παραλία[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σου σε κάτι αν γνωρίζεις. Δημιούργησα πριν λίγο το λήμμα για την ταινία Η Παραλία αλλά στο κουτί πληροφοριών της ταινίας δεν εμφανίζει όλα τα στοιχεία. Όσο και να το έψαξα, δεν κατάλαβα γιατί. Μήπως γνωρίζεις γιατί συμβαίνει αυτό και πώς διορθώνεται; Ευχαριστώ πολύ. TeamGale (συζήτηση) 11:41, 20 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Καλησπέρα, TeamGale! Αρχικά συγχαρητήρια για ένα ακόμα καλό λήμμα! Πάμε στο θέμα μας τώρα: Πράγματι αυτό που συμβαίνει είναι εξαιρετικά περίεργο και για εμένα... Όπου υπάρχει ήδη το πρότυπο δεν παραλείπεται καμία παράμετρος, ενώ όπου το τοποθέτησα μετά την ανάγνωση του μηνύματος σου, παραλείπονται αρκετές παράμετροι. Δοκίμασα τυχαία άλλα δύο πρότυπα όμως αυτά λειτουργούσαν κανονικά. Επίσης έλεγξα και το ιστορικό του προτύπου και δεν το έχει πειράξει κανείς εδώ και ένα τρίμηνο, περίπου. Νομίζω το θέμα εδώ είναι τεχνικό, δεν έκανε κάτι κάποιος χρήστης. Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Θα απευθυνθώ σε χρήστη που έχει περισσότερες γνώσεις σχετικά, παραπέμποντας τον στη συζήτηση που έχουμε εδώ, οπότε έχε κι εσύ τον νου σου, για περαιτέρω εξελίξεις. Ευχαριστώ κι εγώ για την ενημέρωση! —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 16:05, 20 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Βασικά, τώρα που το ξαναβλέπω, TeamGale, δεν λειτουργεί σωστά το πρότυπο! Έπεσε το μάτι μου εδώ και εδώ... στην πρώτη περίπτωση το πρότυπο αγνοεί την παράμετρο που είναι συμπληρωμένη και παίρνει πληροφορίες από τα wikidata, ενώ στη δεύτερη περίπτωση (με συμπληρωμένη πάλι την παράμετρο) ούτε παίρνει πληροφορίες από τα δεδομένα, ούτε εμφανίζεται το συμπληρωμένο κείμενο (τα προηγούμενα αφορούν την παράμετρο "ηθοποιοί"). Πάω καρφί στην Αγορά, λοιπόν. —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 12:14, 21 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη τη βοήθεια! Θα παρακολουθώ και τη συζήτηση στην Αγορά όπου έβαλες το θέμα για να καταλάβω κι εγώ τι συμβαίνει. Λόγω ταξιδιού και γιορτών μπορεί να μην είμαι συχνά μέσα, αλλά θα προσπαθώ να τσεκάρω καθημερινά σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι! Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι! Πραγματικά κόντεψε να με τρελάνει χθες! :) TeamGale (συζήτηση) 13:24, 21 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Ευχαριστώ άλλη μια φορά για τη βοήθεια! Χαίρομαι που λύθηκε τόσο άμεσα! Καλές γιορτές να έχεις :) TeamGale (συζήτηση) 11:12, 22 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Jump και μπάλα...[επεξεργασία κώδικα]

Επειδή το συγκεκριμένο κομμάτι είναι πολύ στενά συνδεδεμένο με το ποδόσφαιρο (κομμάτι που παίζεται κατά την είσοδο των παικτών της Μαρσέιγ) και την κουλτούρα του, τουλάχιστον στη Γαλλία, θεωρώ σωστό να μπει και η ταμπέλα της βικιεπιχείρησης του ποδοσφαίρου, ίσως και με την επισήμανση του γαλλικού ποδοσφαίρου. --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 22:38, 28 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Η αλήθεια είναι, Glorious 93, όπως διάβαζα και στο αγγλικό λήμμα, ότι το κομμάτι γενικότερα χρησιμοποιείται στο ποδόσφαιρο. Δεν είδα για Μαρσέιγ, ωστόσο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σε πιστεύω, φυσικά. Απλά δεν είδα πηγές και είπα να το "προσπεράσω", αφού έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε κατάσταση προς επέκταση το λήμμα. Την επιχείρηση ωστόσο μπορούμε να την τοποθετήσουμε στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. Προτείνεις μήπως να του τοποθετήσουμε και τη σχετική κατηγορία περί ύμνων και τραγουδιών για το ποδόσφαιρο; —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 23:11, 28 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Well... SFriendly.svg --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 23:26, 28 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Ποτέ δεν αμφισβήτησα τα λεγόμενά σου, Glorious! SFriendly.svg Ωραία ατμόσφαιρα by the way! Λοιπόν, τι λες; Ταιριάζει η παραπάνω κατηγορία που ανέφερα; Επίσης, μήπως θα πρέπει να προσθέσουμε και το ιταλικό ποδόσφαιρο στη σελίδα συζήτηση; Ή να μην αναφέρουμε τίποτα, παρά να τοποθετήσουμε το πρότυπο της επιχείρησης απλά; —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 23:53, 28 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Μα δεν είπα πως αμφισβήτησες, απλώς ήθελα να στο δείξω και "ζωντανά"... SFriendly.svg Από εκεί και πέρα, στις σελίδες συζήτησης ας μπει η επισήμανση για οποιαδήποτε υποεπιχείρηση μπορεί (δικαιολογημένα) να προστεθεί. Το γαλλικό παράδειγμα ήταν το πρώτο που μου ήρθε... λόγω και προσωπικών προτιμήσεων... ΥΓ. Btw, η αναμέτρηση στο βίντεο ήταν η φετινή με την Παρί στο Βελοντρόμ (2-2) στα τέλη Οκτωβρίου. --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 23:57, 28 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Ζαμάν[επεξεργασία κώδικα]

Και εγώ το ίδιο έλεγα, μέχρι που είδα αυτό, αλλά και αυτό έστω σε λιγότερο σημαντικό βαθμό...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 13:24, 31 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Oops, Glorious. Βλακεία μου τότε. Αλλά καμία άλλη έκδοση των ΒΠ, δεν νιώθει την ανάγκη να τη διευκρινίσει... κι απλώς σκέφτηκα, γιατί να κάνουμε εμείς τη ζωή μας δύσκολη; Σάμπως οι άλλοι είναι εξυπνότεροι; χα-χα! Πάντως αν θες να το μετονομάσεις ξανά σε "τουρκική", δεν πρόκειται να σε εμποδίσω. SFriendly.svgEstrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 13:30, 31 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Καζαντζάκης[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, αν σου είναι εύκολο και μπορείς, βάλε μια λίγο μεγαλύτερη (ούτε πολύ μεγάλη όμως) εικόνα της αφίσας της ταινίας γιατί χτυπάει άσχημα στο μάτι και παραείναι θολό... Για μια στιγμή νόμιζα πως είχε μπλοκάρει στην φόρτωση ο browser μου... Το θέμα είναι με την εύλογη χρήση και να μπορούμε να δούμε το αρχείο, αλλά χωρίς να το βλέπουμε σε τέτοιο βαθμό που να καταπατάμε το λεπτό όριο της εύλογης χρήσης... Διαφορετικά, αν ήταν οι αναλύσεις σε όλα τα αρχεία να ήταν υπερβολικά μικρές, ειδικά για τις αφίσες ταινιών που έχουν πολύ λεπτομέρεια, ίσως θα ήταν καλύτερα να μην βάζαμε καν... SMocking.gif --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 18:14, 6 Ιανουαρίου 2018 (UTC)


Δεν έχεις και άδικο, Glorious... Καινούρια ταινία είναι οπότε κάτι καθαρότερο θα υπάρχει (άλλο αν είναι παλιά κλπ κλπ). —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 19:07, 6 Ιανουαρίου 2018 (UTC)