Συζήτηση χρήστη:ΖῷονΠολιτικόν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Peace button large.png

Κ Α Λ Ω Σ
Η Λ Θ Α Τ Ε
Σ Τ Η
Σ Ε Λ Ι Δ Α
Σ Υ Ζ Η Τ Η Σ Η Σ
Μ Ο Υ

All Star[επεξεργασία κώδικα]

Είμαι σκασμένος που δεν μπορώ να βρω τίποτα για να δω ζωντανά το παιχνίδι, ένα απλό πράγμα, δεν λέω ούτε καν δωρεάν, αλλά να πληρώσω για να δω το παιχνίδι, όχι σου λέει, συνδρομή 12μηνες εδώ, ειδικό εξοπλισμό εκεί, μόνο σε Windows πλατφόρμα κάνει streaming ο άλλος, έχει παραγίνει το κακό. Gts-tg (συζήτηση) 21:33, 19 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Χοχο, βρήκα. Στέλνω μήνυμα. Gts-tg (συζήτηση) 22:30, 19 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

(Άσχετο) - Βοήθεια - Προτάσεις - Απάντηση[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Ζώον Πολιτικόν!

Σχετικά με το Tetris (παρεμπιπτόντως, μπράβο σου που το δημιούργησες, πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία του gaming), βλέπω τι εννοείς. Έχεις βάλει βέβαια το κουμπάκι εμφάνιση-απόκρυψη, αλλά πιστεύω ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες στα wikidata. Μπορώ να σε βοηθήσω, αρχικά βάζουμε το πρότυπο "πληροφορίες βιντεοπαιχνιδιού", και μετά διαλέγουμε ποιες κατηγορίες θα αναλάβει να επεξεργαστεί ο καθένας στα wikidata. Πες μου αν θέλεις, να κάνω την αρχή

Για το Donkey Kong, αν εννοείς συγκεκριμένα το τέλειο Donkey Kong Contry, νομίζω ότι θα σε προλάβω εγώ (:Ρ) ούσα κι εγώ φαν των παιχνιδιών για το SNES (μάλιστα ακόμα και σήμερα παίζουμε με το αγόρι μου στη "ρετρογωνιά" μας!). Πολύ παλιά και σημαντικά παιχνίδια που μου έρχονται αυτή τη στιγμή: Pong, Arkanoid, Street Fighter, Fix-It Felix, Qix, Frogger, Secret of Mana, Fatal Fury, Earthworm Jim, Castlevania, Mortal Kombat, Breath of Fire κ.ά. Να σημειώσω ότι δεν είμαι σίγουρη αν όλα αυτά έχουν κυκλοφορήσει στο NES την χρονική περίοδο που μου λες, αλλά σίγουρα είναι σημαντικά παιχνίδια. Για να είμαι πιο ακριβής, δες εδώ, και διάλεξε τις χρονιές που σε ενδιαφέρουν :) _DaftRose (συζήτηση) 22:55, 20 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)


Παρακαλώ! Εγώ με Street Fighter έχω ασχοληθεί δύο φορές στη ζωή μου, μία στο PSX (δημοτικό) με το Marver Super Heroes vs. Street Fighter και μία πρόσφατα με το Marvel vs Capcon: Fate of Two Worlds στο PS3. Άρα δεν θα έλεγα ότι είμαι φαν :Ρ

Το PS2 έχει από τις μεγαλύτερες, αν όχι τη μεγαλύτερη, βιβλιοθήκες παιχνιδιών, άρα όντως κρίμα που έπαιζες μόνο FIFA! Δεν είναι το φύλο καθοριστικός παράγοντας στο ποιο παιχνίδι θα παίξεις (έπαιζα εντατικά κάποιο FIFA στο PSX) αλλά ναι καταλαβαίνω τι εννοείς.

Στο PSX μπορώ να πω έχω παίξει σχεδόν όλα όσα αναφέρεις, και πολλά άλλα, πχ Tomb Raider 4, Spyro, Croc κ.ά. Ωστόσο έπαιξα το πρώτο Resident πέρυσι στο PS Vita, και το δεύτερο στο PS2. Μάλλον άργησα καμιά 15ετία..:Ρ Για το Crash Bash έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου άρεσε πολύ, αλλά δεν είχα παρέα να παίξω μαζί, και διάλεγα δύο παίκτες...:/

Από Game Boy η εμπειρία μου είναι σχεδόν μηδενική, έχω παίξει μόνο ένα Mario, ούτε θυμάμαι ποιο. Γενικά δεν ήμουν φαν της Nintendo, πιο πολύ της Sega σίγουρα

Δεν δάνειζα ποτέ παιχνίδια, γιατί πολύ απλά οι φίλες μου δεν έπαιζαν καθόλου -ευτυχώς, αλλιώς θα τα έψαχνα κ εγώ. :Ρ

Υπάρχουν πρότυπα σημαντικότητας αλλά όχι για τα βιντεοπαιχνίδια, συμφωνώ ότι χρειάζεται να γίνει! Και όντως το κουτί των βιντεοπαιχνιδιών είναι ελλιπές, αλλά δεν ξέρω πως κάνουμε άλλο! Πάντως, μπορώ να συμπληρώσω εγώ τα Βικιδεδομένα αν θέλεις, πρόσφατα τα έμαθα κ αυτά

Ναι, ο MoogPRODIGY είναι :) Δυστυχώς δεν μπόρεσα να του μεταφέρω το κόλλημά μου, του φαίνεται πολύ περίπλοκη η Βικιπαίδεια -και είναι όντως, για τους νέους χρήστες. Η ρετρογωνιά μας είναι κυριολεκτικά μια γωνιά με μία τηλεόραση CRT συνδεδεμένη με παλιές κονσόλες, πχ SNES, PSX. Καθόμαστε και παίζουμε, όχι συχνά, αλλά ξαναζούμε αυτή την αίσθηση που δίνουν τα παλιακά παιχνίδια _DaftRose (συζήτηση) 14:10, 21 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)


Ήταν όντως κάπως δύσκολη και για μένα αλλά μετά άρχισα να ασχολούμαι πιο εντατικά, πλέον κάποια πράγματα τα κάνω μηχανικά. Χρειάζεται βασικές γνώσεις πληροφορικής αλλά ακόμα περισσότερο υπομονή και όρεξη για μάθηση!

Εγώ πάλι δεν μπορώ να θυμηθώ που έχει χαθεί το βαλιτσάκι μου του Game Gear.. Ή το Mega Drive, ακόμα πιο παλιά.. Ελπίζω όχι σε κανένα σκουπιδότοπο..:/ Κάποια στιγμή απλά εξαφανίστηκαν

Αναφέρεις πολύ συλλεκτική κονσόλα τώρα (SNES). Αν και δεν είμαι φαν της Nintendo, έχω μεγάλο σεβασμό για τη συγκεκριμένη. Έχει μερικά από τα πιο όμορφα και σημαντικά παιχνίδια. Ο φίλος μου τα βρίσκει σε αγγελίες ή παλαιοπωλεία, έχει ίσως 10 παιχνίδια για αυτό, τα πολύ αγαπημένα του. Πάντως κ εγώ αγαπάω περισσότερο αυτά που έχω από μικρή, πχ έχω το PlayStation από το δημοτικό, άριστη κατάσταση. Μπορείς να αγοράσεις όσα θέλεις, αλλά σαν αυτό που είχες παιδί, δεν βρίσκεις.

Είσαι σίγουρος για το κουτί και όχι τα Βικιδεδομένα; Διατίθεμαι να τα συμπληρώσω εγώ _DaftRose (συζήτηση) 16:17, 21 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[επεξεργασία κώδικα]

(Sorry to write in English)

Request[επεξεργασία κώδικα]

Hello.

Could you create a "Geology" section in the Κωνσταντινούπολη article?

Earthquakes have been part of the city's history since it was founded by the Greeks in the 7th century B.C., and which have hit the city to varying degrees of severity. For the worst and unavoidable reasons, this is a very important aspect of the city's geography and history and many other Wikipedia articles about Istanbul have a specific section just about this topic.

Thank you.

31.200.17.192 11:32, 4 Μαρτίου 2017 (UTC)

Κινηματογράφος[επεξεργασία κώδικα]

Επειδή έχω σκοπό να βελτιώσω την πλοκή σε γνωστές ταινίες, μπορείς να προτείνεις ποιές χρειάζονται περισσότερο αυτήν την επέμβαση κατά τη γνώμη σου; Επίσης νομίζεις ότι ενδείκνυται μια μετάφραση αγγλικού ή γερμανικού αντίστοιχου τμήματος που είναι αξιοπρεπές εννοώ) ή χρειάζεται μια πιο προσωπική ματιά στην πλοκή;; Ευχαριστώ και αναμένω!!--Soccererer (συζήτηση) 12:58, 10 Απριλίου 2017 (UTC)

ΒΙρτζίια ΓΟυλφ[επεξεργασία κώδικα]

Ρίξε αν μπορείς μια ματιά στην πλοκή Ποιός Φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ; (ταινία) και πες μου τη γνώμη σου για την ολοκληρωμένη πλοκή!!--Soccererer (συζήτηση) 08:26, 11 Απριλίου 2017 (UTC)

Απάντηση[επεξεργασία κώδικα]

Γιατη συγκεκριμένη ταινία έχω κάνει εργασία εξαμήνου οπότε εχω πολλές πηγές για να κάνουν το άρθρο υποψήφιο αξιόλογο!Η υπάρχουσα πλοκή ήταν καλή από ότι είδα, οπότε την συνέχισα. Πάντως σίγουρα θα την ξαναφινίρω και θα την φιλτράρω για να γίνει καλύτερη η τελική της μορφή.!--Soccererer (συζήτηση) 09:08, 11 Απριλίου 2017 (UTC)

Jackie Shroff[επεξεργασία κώδικα]

Gia dear ΖῷονΠολιτικόν! You can make an article in Greek about actor Jackie Shroff? If you make this article I will be grateful! Thank you! --178.71.45.76 12:31, 26 Απριλίου 2017 (UTC)

Κατηγοριοποίηση[επεξεργασία κώδικα]

ΑΝ μπορείς, βοηθάς να κατατάξουμε τα λήμματα σε ποιότητα και σπουδαιότητα; Έκανα τα ύψιστης σπουδαιότητας αλλά τα υπόλοιπα είναι πολύ περισσότερα σε αριθμό και καθώς γίνεται χειροκίνητα είναι λίγο κουραστικό.Ευχαριστώ--Soccererer (συζήτηση) 18:06, 2 Μαΐου 2017 (UTC)

Πρότυπο:Τηλεόραση[επεξεργασία κώδικα]

Ρίξε μια ματιά στο πρότυπο, ως ειδικός, στη μορφή του ή και στον τίτλο του. Καλή συνέχεια!   ManosHacker 21:45, 8 Ιουνίου 2017 (UTC)

Παίκτες ΟΣΦΠ[επεξεργασία κώδικα]

Για τον Μπουχαλάκη που κοίταξα στα γρήγορα είναι λίγο μπερδεμένο το πράγμα με μερίδα ελληνόγλωσσων ΜΜΕ να αναφέρουν πως η μεταγραφή του έχει τελειώσει, ενώ άλλα να αναφέρουν πως πάει απλώς για δοκιμαστικά... κι άμα κάτσει... Μπέρδεμα... Εντός των επόμενων 24ωρων μάλλον θα έχουμε σίγουρο το τί γίνεται με την περίπτωσή του, δλδ. άμα παραμένει στον Πειραιά μέχρι νεοτέρας ή όντως αποχωρεί για Νότιγχαμ... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 21:44, 30 Ιουνίου 2017 (UTC)

Ελονοσία[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Έχεις ζητήσει την αξιολόγηση του λήμματος Ελονοσία ως «καλό», αλλά ξέχασες να το περάσεις στην αντίστοιχη σελίδα. Θα ήθελες να το κάνεις εσύ για να φανεί (με την υπογραφή σου) ότι το ζήτησες εσυ; Θα το περνούσα εγώ αλλά σκέφτηκα μήπως είχες αντίρρηση, και είπα να ενημερώσω SFriendly.svg Φιλικά, Texniths (συζήτηση) 15:04, 16 Ιουλίου 2017 (UTC)

Ναι, είναι δύο οι επεξεργασίες, μια που άλλαξες την ποιότητα και η άλλη με την προσθήκη του προτύπου. Ίσως να έγινε εκ παραδρομής. Όπως και να έχει, θα το προσθέσω στην σελίδα. Καλή συνέχεια! --Texniths (συζήτηση) 16:25, 16 Ιουλίου 2017 (UTC)

Ουπς! Τώρα κατάλαβα τι έγινε. Η συζήτηση είχε κλείσει τον Μάιο, αλλά το πρότυπο από την σελίδα συζήτησης δεν αφαιρέθηκε. Οπότε, αυτό ήταν το πρόβλημα μας, και έγραφε για 4 υποψήφια καλά, ενώ βρίσκονται μόνο 3 στην σελίδα. Συγγνώμη για την αναστάτωση!--Texniths (συζήτηση) 16:28, 16 Ιουλίου 2017 (UTC)