Συζήτηση χρήστη:Cinadon36

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Συζήτηση χρήστη:Τζερόνυμο)
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


Big Lizard white background.jpg
Μίλα μου
Αρχείο συζητήσεων
*Πρόλογος

Αναρχισμός

Δεν ξέρω αν γνωρίζεις πορτουγκέζικα, αλλά το λήμμα σε αυτή την έκδοση είναι πολύ καλό https://pt.wikipedia.org/wiki/Hist%C3%B3ria_do_anarquismo

Μπορείς να πάρεις βοήθεια από κει.Υπάρχουν και βιβλία στα ελληνικά https://www.politeianet.gr/books/9789602217481-nettlau-max-alexandreia-istoria-tis-anarchias-272331

--Φεουδάρχης Κουϊρίνιο (συζήτηση) 21:03, 5 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Λογοκλοπή

Από την στιγμή που υπάρχει ανοιχτό ζήτημα με την έκταση λογοκλοπής που έχει γίνει, και την οποία παραδέχθηκες, θα σε παρακαλούσα να απέχεις από οποιαδήποτε προσθήκη κειμένου μέχρι αρχικά να ελεγχθεί η συνεισφορά σου.--Diu (συζήτηση) 12:01, 6 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Μην προβαίνεις σε επεξεργασία των λημμάτων. Διαγραφή κειμένου, ή προσθήκη πηγών. --Αντικαθεστωτικός (συζήτηση) 09:46, 9 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Νομιζα οτι αυτό έπρεπε να κάνω, να διορθώσω τα λήμματα. Cinadon36μίλαμου 09:50, 9 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Υπάρχει σε εξέλιξη συζήτηση. Μάζευε πηγές για να στηρίξεις το έργο σου. --Αντικαθεστωτικός (συζήτηση) 09:52, 9 Νοεμβρίου 2018 (UTC)
Αυτά που διαγράφεις, υποθέτω εκ των προτέρων είναι copy paste από τον Ρίχτερ; Αργά ή γρήγορα θα το διαπιστώσω και μόνος μου.--Αντικαθεστωτικός (συζήτηση) 21:31, 16 Νοεμβρίου 2018 (UTC)
Είναι ερώτηση που κανεις ή καταφατική πρόταση; Παντως δεν ειναι copy paste, αλλά ήτανε double αν προσεξες. Εισαι ευπρόσδεκτος να ελέγξεις. Cinadon36μίλαμου 21:39, 16 Νοεμβρίου 2018 (UTC)
Ρητορική ερώτηση ήταν. --Αντικαθεστωτικός (συζήτηση) 21:42, 16 Νοεμβρίου 2018 (UTC)
Οκ! Cinadon36μίλαμου 21:47, 16 Νοεμβρίου 2018 (UTC)
Αν θες πάντως, μπορω να βγαλω φωτο συγκεκριμένες σελιδες που θες, να τις ανεβάσω στο dropbox και να σου στειλω το λινκ, για να τσεκάρεις αν θες οτι ζήτημα θες. Cinadon36μίλαμου 07:08, 17 Νοεμβρίου 2018 (UTC)
Κρατάω το λόγο σου. Μην ανησυχείς θα το ελέγξω.--Αντικαθεστωτικός (συζήτηση) 08:30, 17 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Δεν στέκει

Αυτή η πρόταση στην εισαγωγή

. Η Κύπρος πέρασε στα χέρια των Βρετανών αρχικά το 1878 ως προτεκτοράτο, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Σουλτάνο.

δεν στέκει. Θέλει καλύτερη διατύπωση.--79.130.49.167 13:44, 19 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Παράκληση

Αγαπητέ μου, δίστασα πολύ προτού σας γράψω τα παρακάτω και ζητώ συγγνώμη διότι ίσως λόγω του πολύ περιορισμένου χρόνου μου δεν τα έχω διατυπώσει όπως θα άρμοζε. Συνέβη τελευταία να παρατηρήσω με έκπληξη στη σελίδα σας ένα στιχούργημα (ως λεζάντα κάτω από το εικονίδιο με το σύμβολο) το οποίο περιέχει λέξη και υπονοούμενο με αισχρό περιεχόμενο. Ομολογώ ότι τέτοιο περιεχόμενο και λεξιλόγιο φέρνει σε αμηχανία, όχι μόνο εμένα, αλλά υποθέτω και άλλους αναγνώστες. Μερικές φορές, ιδίως όταν θυμώσουμε ή νιώσουμε ότι πρέπει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, υπάρχει κίνδυνος να χάσουμε τον έλεγχο όσων λέμε ή γράφουμε και, ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι κακό να εκφραζόμαστε αθυρόστομα και προσβλητικά, η αλήθεια είναι ότι στην πραγματικότητα επιτρέπουμε στον χειρότερο εαυτό μας να έρθει στην επιφάνεια. Σας το γράφω αυτό ευελπιστώντας ότι δεν θέλετε στην πραγματικότητα να σας εκπροσωπεί κάτι τέτοιο και ότι ενδεχομένως θα θέλατε να το ξανασκεφτείτε.

Ζητώ και πάλι συγγνώμη για αυτή την ασήμαντη παρέμβαση και για τον πιθανώς αδέξιο τρόπο της· δεν έχω εξουσιοδότηση να υπαγορεύω σε άλλους πώς να γράφουν και ούτε πρόκειται να επανέλθω στο ζήτημα. Να ξέρετε ότι, αν αυτό που θέλετε να γράψετε είναι αφ' εαυτού ισχυρό και βάσιμο, δεν έχει ανάγκη κανενός αισχρολογήματος για να μεταδώσει το μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ. Dr Moshe

Αγαπητέ φίλε @Dr Moshe:, συγνώμη για την αναστάτωση, θα αφαιρεθεί ο συγκεκριμένος στίχος. Ωστόσο επιτρέψτε μου να εξηγήσω πως δεν έχει αισχρό περιεχόμενο ή μήνυμα. Οντως χρησιμοποιήται μια "μιλλωμένη" παράφραση μιας λέξης, όμως το νοημα που ήθελα να αποδώσω είναι αντιφασιστικό- νομίζω ειναι επικαιρο στις μέρες μας με την πανευρωπαϊκή άνοδο των φαντασμάτων του παρελθόντος. Το νόημα ειναι πως δεν πρέπει να φοβόμαστε απέναντι στον επελαύνοντα ολοκληρωτισμό, και η συγκεκριμένη λέξη ήθελε να δώσει μια λαϊκή ή "αλάνικη" αν θες, χροιά σε αυτή την αντίσταση. Ωστόσο σίγουρα δεν ηθελα να προσβάλω τρίτους, πόσο μάλλον φίλους που με βοηθήσαν αρκετές φορες στο παρελθον με τις γνώσεις τους. Οπόταν θα αλλαχθεί. Σε χαιρετώ και ευχαριστώ για την επισήμανση. Cinadon36μίλαμου 12:54, 21 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Μία ερώτηση

Γιατί υποστηρίζεις τον αναρχοκομμουνισμό;; ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 176.58.193.44 (συζήτησησυνεισφορά) 07:46, 24 Νοεμβρίου 2018‎ .

Για να σωθεί η ανθρωπότητα. Cinadon36μίλαμου 07:49, 24 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Κλείσιμο της συζήτησης και φραγή

Η συζήτηση έκλεισε και υιοθετήθηκε η απόφαση προσωρινής φραγής διαρκείας 1 μηνός. Στο μεταξύ διάστημα μπορείς να ξαναδείς το λήμματά σου με νέο σκεπτικό--Kalogeropoulos (συζήτηση) 12:43, 25 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Ζυγισμένη απόφαση Καλογερόπουλε, καλό θα είναι να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Έκανα το λάθος και πρέπει να πληρώσω το τίμημα. Ωστόσο νομίζω το ζήτημα της παραβίασης των Πνευματικών Δικαιωμάτων, είναι γενικευμένο στην Βικιπαίδεια. Αυτή η γενίκευμέμένη παράβίαση των κανόνων πνευματικών δικαιωμάτων με παράσυρε στο να νομίσω ο πήχης είναι πιο χαμηλά από το οτι θέτει ο νόμος. Ωστόσο αυτη η φραγή με κάνει να συνειδητοποιώ την σοβαρότητα του ζητήματος. Δεν πειράζει, δρουμε, κάνουμε λάθη, μαθαίνουμε. Οταν επανέλθω θα ήθελα να συμμετάχω στην προσπάθεια να καθαριστει η Βικιπαίδεια από παρόμοια λάθη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους εκφραστήκανε θετικά για μένα στην συζήτηση για οριστική φραγή μου, και να τους υποσχεθώ οτι θα κάνω οτι μπορώ για να μην ξαναπέσω σε τέτοιο σφάλμα.Cinadon36μίλαμου 14:03, 25 Νοεμβρίου 2018 (UTC)