Συζήτηση χρήστη:Niki81

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Niki81, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:31, 24 Αυγούστου 2008 (UTC)

Ετικέτες HTML[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα,
Αφήνω μια μικρή βοήθεια για μελλοντικά άρθρα. Η wiki παρέχει μια σειρά από διευκολύνσεις έτσι ώστε να μην αναγκάζεται κανείς να χρησιμοποιεί ετικέττες HTML (π.χ. το κλασικό < br >) όταν δεν είναι απαραίτητο.

Μπορείς να δημιουργήσεις νέα παράγραφο απλά αφήνοντας μια γραμμή (σαν να γράφεις στο Microsoft Word), ενώ μπορείς να δημιουργείς εύκολα λίστες χωρίς να χρειάζεται να βάζεις το < br > στο τέλος κάθε γραμμής. Πώς γίνεται; Απλά, βάζεις στην αρχή κάθε γραμμής το # για αριθμητική λίστα και το * για λίστα με κυβάκια.

Παράδειγμα:

 1. Πρώτο
 2. Δεύτερο
 3. Τρίτο
 • Πρώτο
 • Δεύτερο
 • Τρίτο

Αφήνω το μήνυμα αυτό γιατί είδα πως ταλαιπωρήθηκες με αυτό στο λήμμα ‎Ιωάννης Αργυρόπουλος. Ελπίζω να έκανα τη ζωή σου λίγο ευκολότερη για μελλοντικές συνεισφορές. Φιλικά, Atlantia 11:39, 17 Μαΐου 2009 (UTC)

Η Μάχη της Λέρου[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα,
Επιμελήθηκα το άρθρο και αφαίρεσα το πρότυπο. Κατανοώ πως ένα χαζό κουτάκι είναι αρκετά απρόσωπο και χτυπά άσχημα στο μάτι και στη διάθεση του συντάκη του. Ωστόσο δε σημαίνει απαραίτητα πως το άρθρο είναι «κακό» ή «ανεπιθύμητο» ή «για τον κάλαθο των αχρήστων». Σημαίνει απλά πως έχει περιθώρια να γίνει ακόμη καλύτερο, είτε με επέκταση, είτε με μορφοποίηση, είτε με προσθήκη εσωτερικών συνδέσμων, είτε με γλωσσική ή συντακτική επιμέλεια, είτε με όλα τα παραπάνω. Η «Μάχη» χρειαζόταν λίγα πράγματα, τα οποία και έγιναν. Μακάρι να αποτελέσουν βάση να γίνει ακόμη καλύτερο μελλοντικά ή να γίνουν τα μελλοντικά σου άρθρα άριστα. Μπορείς να δεις τι αλλαγές έγιναν στο ιστορικό του λήμματος. Φιλικά, Atlantia 18:51, 21 Οκτωβρίου 2009 (UTC)

Απονομή[επεξεργασία κώδικα]

Για τις βιογραφίες και τα άλλα άρθρα που προσφέρεις σου απονέμει ένα αστεράκι το Μυρμηγκάκι 19:16, 19 Απριλίου 2010 (UTC)
 • Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια. SFriendly.svg --Μυρμηγκάκι 19:16, 19 Απριλίου 2010 (UTC)

Ιανός Λάσκαρις[επεξεργασία κώδικα]

Οκ. Δεν το είχα προσέξει επειδή ήταν αλλιώς ο τονισμός. Αν δεις και άλλα πέστο μου, η κάνε εσύ την ανάλογη αλλαγή. Και πάλι καλή συνέχεια. SConfident.gif --Μυρμηγκάκι 17:00, 8 Μαΐου 2010 (UTC)

Σταύρος Κανελλόπουλος[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα! Αν δεις, έχει γίνει ήδη μετακίνηση του άρθρου από τον Χρήστης:Cplakidas στο σωστό, έτσι όπως είναι τώρα στην επικεφαλίδα. --Veron 09:07, 10 Μαΐου 2010 (UTC)

Καυτανζόγλου[επεξεργασία κώδικα]

Έχει συζητηθεί αυτό και παλιά. Ίσως κάποιος Θεσσαλονικιός να την θυμάται την συζήτηση. Πραγματικά, το Καυτανζόγλους με σίγμα ούτε και γω το ήξερα. Δεν με πειράζει όμως αν μετονομαστεί. --Μυρμηγκάκι 10:22, 19 Μαΐου 2010 (UTC)

Ωραίο το νέο άρθρο σου. Χρειάζεται όμως αρκετή επιμέλεια. Nataly8 09:50, 7 Ιουλίου 2010 (UTC)

ΟΚ, μόλις τελείωσε με την επιμέλεια του δικού μου άρθρου. Έχεις πρόβλημα με τις εικόνες. Πές, μπορώ να τις φορτώσω. Αλλά, πρέπει να μου δείξεις που βρίσκονται. Nataly8 10:06, 7 Ιουλίου 2010 (UTC)

ΟΚ, μόλις τελείωσω θα το δώ. Η φωτογραφία που ήδη έβαλες στο άρθρο είναι από τη γερμανική βίκι; Nataly8 10:19, 7 Ιουλίου 2010 (UTC)

ΟΚ. Nataly8 10:26, 7 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μόλις τελείωσω θα βάλω τις εικόνες εδώ και μετά εσύ θα τις βάλεις εκεί που είναι χρήσιμο. Nataly8 11:07, 7 Ιουλίου 2010 (UTC)

 1. Αρχείο:Solingen - Untere Wernerstraße 81 01 ies.jpg
 2. Αρχείο:Solingen - Untere Wernerstraße 81 02 ies.jpg
 3. Αρχείο:Solingen - Untere Wernerstraße 81 05 ies.jpg
 4. Αρχείο:Solingen - Mahnmal Solinger Bürger und Bürgerinnen 04 ies.jpg
 5. Αρχείο:Solingen - Mahnmal Solinger Bürger und Bürgerinnen 01 ies.jpg

Τα αρχεία ήταν στα Κόμμονς, μπορούσες να τα κάνεις κόπυ πέιστ. Nataly8 11:15, 7 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλώς την. Αβατάρ 12:37, 24 Ιουλίου 2010 (UTC)

Αθεϊκά του Βόλου[επεξεργασία κώδικα]

Από το τίποτα, καλή είναι και η αρχή, αλλά φίλε μας άφησες με την απορία. Γιατί έγινε χαμός στη συνέχεια; Μέχρι όσα έγραψες, όλα ρόδινα ήταν. --Focal Point 18:34, 24 Ιουλίου 2010 (UTC)

Πρόταση άρθρου για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Niki81, το άρθρο Κωνσταντίνος Νεδέλκος που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις με την άποψή σου και κατάθεση επιπλέον πληροφοριών στην σχετική συζήτηση. Πιθανώς να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. —Sportswriter 17:28, 20 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Προτάσεις άρθρων για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Επειδή κάθε άρθρο που προτείνετε για διαγραφή πρέπει να συζητιέται ξεχωριστά έκανα αυτή την αλλαγή στην πρότασή σου.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 13:34, 19 Φεβρουαρίου 2011 (UTC)

Ανατολ Φρανς[επεξεργασία κώδικα]

Το σχετικό εδάφιο από την υπόθεση Ντρέιφους είναι από την εισαγωγή Οι θεοί διψούν των εκδόσεων Γκοβόστη (το θεώρησα μη ελέγξιμο) και από τα δεκαπέντε του χρόνια δεν είναι δική μου ένθεση. Πολύ καλά κάνατε και τα επισημάνατε. Πρέπει να διορθωθούν- dgolitsis'08:10, 6 Μαρτίου 2011 (UTC)

Ευχαριστίες[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα,
Ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα! Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όσων περισσότερων γίνεται (ή τέλοσπάντων στους πιο λογικούς από αυτούς!) Καλή βικισυνέχεια, Atlantia 11:20, 21 Απριλίου 2011 (UTC)

Σφαγή στα Άνω και Κάτω Κερδύλια[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητή Niki81, όπως ίσως θα παρατήρησες, προσπάθησa να βελτιώσω το άρθρο με παραπομπές που επαληθεύονται με εξωτ. συνδέσμους και άλλα στοιχεία. Βλέποντας τις συνεισφορές σου, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι είναι σαν να βιάζεσαι να φτιάξεις άρθρα. Αν μου επιτρέπεις,σε αυτό το σημείο που έχεις φτάσει, θα μπορούσες να προσπαθείς να αφήνεις πιο ποιοτικά άρθρα, ευανάγνωστα και με όλα αυτά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα δομημένα άρθρα. Τα άρθρα για παράδειγμα των ηθοποιών, είναι δυο παράγραφοι. Δεν κάνουμε ούτε μαραθώνιο ούτε διαγωνισμό δημιουργίας άρθρων.SFriendly.svg. Φιλικά --Vagrand 10:37, 11 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)

Αγαπητή Niki81. Θα ήταν πιο χρήσιμο αφού φαίνεται να έχεις πρόσβαση στο βιβλίο που παραθέτεις για πηγή να σημειώνεις το κείμενο με παραπομπές (και REF) ώστε να είναι επαληθεύσιμο. Παραθέτοντας απλά μια βιβλιογραφική πηγή για παραγράφους, χωρίς συγκεκριμένες παραπομπές, αμφισβητούν το περιεχόμενο από άλλους χρήστες. Αντί να το βοηθούν ώστε να είναι εγκυκλοπαιδικά άρτιο ως προς την επαληθευσιμότητά του, το καθιστούν πάλι μη επαληθεύσιμο και αμφισβητούμενο. Επίσης δεν πρέπει να αφαιρείς σημάνσεις {{πηγή}} {{παραπομπή}} όταν εσύ δεν έρθεις να επιβεβαιώσεις συγκεκριμένα από ποιά σελίδα πάρθηκε η πληροφορία, όπως στο εν λόγω άρθρο και στο Φριτς Σούμπερτ. Για αυτό το λόγο αναιρώ τις επεξεργασίες σου και σε θερμοπαρακαλώ να βλέποντας τις εισαγωγές σου στο ιστορικό, να εισάγεις τις κατάλληλες παραπομπές που να επιβεβαιώνουν το κείμενο.--Vagrand 15:41, 17 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)
Για κάθε παραπομπή, χρησιμοποιείς την ανάλογη κωδικοποίηση, δηλαδή με το <ref> στην αρχή της παραπομπής και <ref/> στο τέλος της. Μετά την αποθήκευση, θα εμφανιστεί κάτω από την ενότητα == Παραπομπές == . Δυσκολεύτηκα να κάνω το άρθρο πιο επαληθεύσιμο και είναι κρίμα να χάσει το κείμενο από την επαληθευσιμότητά του.--Vagrand 16:24, 17 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)
Μπορείς να μου επισημάνεις από ποιές σελίδες συγκεκριμένα βασίζεται το κείμενο που γράφεις ώστε να είναι πιο συγκεκριμένη η επαληθευσιμότητά του; Δηλαδή ποιά είναι βασισμένα στις σελίδες 74-81 και ποιές στις σελίδες σ. 49 ; --Vagrand 16:40, 17 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)

Γιατί ονομάζεις τα χωριά Άνω και Κάτω Κερδύλιο; --Vagrand 17:00, 17 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)

Έχεις τελικά δίκαιο σε αυτό[1], Άνω και Κάτω Κερδύλιο είναι οι επίσημες ονομασίες τους, αλλά είναι ευρύτερα γνωστά στο τοπικό πληθυσμό (έμενα Σέρρες) ως Άνω και Κάτω Κερδύλια, οι περισσότερες βιβλιογραφικές πηγές έτσι τα ονομάζουν, οπότε δεν νομίζω να διαφωνείς να διατηρηθεί έτσι ο τίτλος ως λήμμα που θα εντοπίζεται εύκολα στον αναγνώστη-χρήστη.--Vagrand 17:14, 17 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)
Ο "κάτω" οικισμός ονομάζεται απλά Κερδύλλιον και όχι Κάτω Κερδύλλιον.[2]. Οπότε ο Δορδανάς κάπου δεν μας τα λέει καλά.--Vagrand 17:19, 17 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)
Υπάρχει πολιτική πάνω στην πρωτότυπη έρευνα στην Βικιπαίδεια και δεν θα το θεωρούσα σωστό. Οι χρήστες της Βικιπαίδειας έτσι τα ξέρουν, μια αναζήτηση στο Google ως Κερδύλ(λ)ιο ή ως Κερδύλ(λ)ια θα σε πείσει.--Vagrand 17:25, 17 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)

Μπορείς να επαναφέρεις και εσύ το κείμενο. Απλά ίσως αργότερα -και σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου-,αν δεν θέλεις να το κάνεις εσύ, θα πρέπει να ενημερώσω με παραπομπές (REF) το κείμενο ώστε να είναι πιο επαληθεύσιμο.--Vagrand 17:28, 17 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)

Δεν επεμβαίνω αυτήν την στιγμή σε διορθώσεις γιατί τις κάνεις παράλληλα (Κάποιοι παράγραφοι επαναλαμβάνονται SFriendly.svg) Θα ασλοληθώ αργότερα. Σχετικά με την σύνταξη των παραπομπών, δες: Βικιπαίδεια:Παράθεση παραπομπών.--Vagrand 17:54, 17 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)
Ωραία δουλεία !!! SFriendly.svgΈχω στείλει διάφορα email μήπως μπορούμε να προσθέσουμε φωτογραφίες με ελεύθερη άδεια. Είδα μια διατριβή και στην βάση εργασιών του ΑΠΘ ιδίου συγγραφέα, και από μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες.--Vagrand 02:24, 18 Δεκεμβρίου 2011 (UTC)

Γεώργιος Α. Καρτάλης[επεξεργασία κώδικα]

Καλή Χρονιά. Είδα την αλλαγή που έκανες (σωστός), έκανα κι εγώ μιαν άλλη, αλλά τελικά μετακίνησα το άρθρο σε Γεώργιος Καρτάλης να τελειώνουμε. --Focal Point 20:36, 1 Ιανουαρίου 2012 (UTC)

Δίκαιοι των Εθνών[επεξεργασία κώδικα]

Να'σαι καλά Niki81 και συγνώμη για την καθυστέρηση απάντησης. Τι έκανα; Αφαίρεσα το κόμμα που είχες βάλει μετά το url, γιατί αυτό που έψαχνε (και δεν έβρισκε) ήταν η διεύθυνση του εξ.συνδέσμου (που υπήρχε μεν) μαζί με το κόμμα. Έτσι όταν βάζεις μια παραπομπή και θες να της δώσεις και τίτλο π.χ. (τίτλος=Δίκαιοι των Εθνών) δεν θα βάζεις κόμμα Δίκαιοι των Εθνών, αλλά ανάμεσα το url και τον τίτλο θα αφήνεις μόνο ένα κενό δλδ. αυτό Δίκαιοι των Εθνών. Έλεγξε τους τίτλους των 2 url και θα δεις ότι στο πρώτο "ψάχνει" μαζί και το κόμμα. Εύχομαι να σε κάλυψα. Καλή συνέχεια. --Divineale (συζήτηση) 15:32, 2 Οκτωβρίου 2012 (UTC)

Κουπί του Ντούβενσεε[επεξεργασία κώδικα]

Hello Niki81! Thank you for the translation of Κουπί του Ντούβενσεε ;-)) --Bullenwächter (συζήτηση) 20:51, 2 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Μετάφραση[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα Niki81. Σχετικά με το νέο μήνυμα που άφησες στην Αγορά, graver και punch είναι εργαλεία αργυροχρυσοχοΐας, και λέγονται γλυφίδα και στιγέας αντίστοιχα (δες [3], [4]). Bands είναι οι λωρίδες, οπότε το απόσπασμα θα μεταφραζόταν κάπως σαν Οι δίσκοι κατόπιν διακοσμήθηκαν με τη χρήση γλυφίδας και στιγέα με ζώνες που περιλαμβάνουν ομόκεντρους κύκλους, και διαχωρίζονται από/με λωρίδες σταυρωτών/γραμμικών σχεδίων. Να σε συγχαρώ ξανά για τη μετάφραση θεμάτων σχετικά με προίστορικά ευρήματα, κάποια στιγμή θα επανέλθω και εγώ σε αυτά. Αν υπάρχουν κι άλλες μεταφραστικές απορίες, ας τις δούμε εδώ ή στη συζήτηση του άρθρου! Φιλικά - Badseed απάντηση 14:57, 16 Φεβρουαρίου 2013 (UTC)

Nuvola apps edu languages.svg
Γεια, Niki81. Έχεις ένα νέο μήνυμα στη σελίδα συζήτησης του χρήστη Glavkos.
Μπορείς να διαγράψεις αυτή την ειδοποίηση οποιαδήποτε στιγμή  διαγράφοντας το πρότυπο {{Απάντηση}}.

Σφαγή του Μαρτζαμπόττο[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Πιθανότατα γιατί δεν έγινε σωστά η μετακίνηση από τον άλλο χρήστη. Τώρα είναι ΟΚ και φαίνεσαι ως δημιουργός του λήμματος στο ιστορικό. Ορθά με ειδοποίησες, για την αποκατάσταση του ιστορικού. --Ttzavarasσυζήτηση 15:29, 21 Σεπτεμβρίου 2014 (UTC)

Το λήμμα Χρυσό Καπέλο του Σίφφερσταντ θέλει επέκταση, όπως από πότε χρονολογείται, πού βρίσκεται τώρα (και μια περιγραφή θα βοηθούσε). --C Messier 21:06, 13 Ιουλίου 2015 (UTC)

Τζιουνεΐτ Μπέης[επεξεργασία κώδικα]

Σχετικά με το λήμμα Τζιουνεΐτ Μπέης, πιστεύω πως θα ήταν προτιμότερη η ονομασία Κιουνεΐτ Μπέης αφού έτσι αναφέρεται και σε ξένες βικιπαίδιες (π.χ. Cüneyt Bey, İzmiroğlu Cüneyt και όχι Jüneyt Bey).Εσύ τι νομίζεις;; --Johny 3 (Συζήτηση) 12:13, 26 Ιουνίου 2016 (UTC)

ΟΚ.Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση --Johny3 (συζήτηση) 14:28, 26 Ιουλίου 2016

Παναγιώτης Μάντης[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ πολύ για την μεταφορά που έκανες, μπερδεύτηκα χθες το βράδυ που το έφτιαξα, και τώρα μέχρι να βρεθώ σε υπολογιστή το είχα στο μυαλό μου πως έβαλα λάθος τονισμό! SMocking.gif Αλλά το είχες ήδη μετακινήσει, οπότε όλα καλά, σε ευχαριστώ πολύ! SMirC-thumbsup.svg Texniths (συζήτηση) 08:56, 19 Αυγούστου 2016 (UTC)

CEE Spring 2016 Survey[επεξεργασία κώδικα]

Logo CEE-t.png

Για, συμμετέχοντα στο CEE Spring 2016! Οι διεθνείς οργανωτές του διαγωνισμού σας ζητούν να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο για το διαγωνισμό. Είναι πολύ μικρό. Μας δίνει κάποια στατιστικά και θα μας βοηθήσει να κάνουμε τον επόμενο διαγωνισμό καλύτερο. Παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εδώ: https://wikimedia.qualtrics.com/jfe/form/SV_eLP1PKZWjSpIi45 Χαιρετισμούς,
-- Ата μέσω MassMessage 13:28, 10 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

Βίλα Καπαντζή[επεξεργασία κώδικα]

Ok, thank you very much! You are obviously right but could you please quote the sources in the article in order to avoid future confusions? Thanks again for the great work!--Αλίσα Σελεζνιέβα (συζήτηση) 07:40, 21 Νοεμβρίου 2016 (UTC)

Έπαινος![επεξεργασία κώδικα]

Σου απονέμω ένα αστέρι, για τη συνεισφορά σου. Σ'ευχαριστώ που είσαι στην Ελληνική ΒΠ και την εμπλουτίζεις με πολύ όμορφα λήμματα! --Aristo Class (συζήτηση) 22:51, 11 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)

Φιλικά! --Aristo Class (συζήτηση) 22:51, 11 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)

Η «Χωρίς τρόπους όμορφη κυρία!»[επεξεργασία κώδικα]

Η «Χωρίς τρόπους όμορφη κυρία!» [χα χα χα] (Atropa belladonna), θα είναι έτοιμη πριν από τα Χριστούγεννα,! --Aristo Class (συζήτηση) 10:53, 12 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)

Η Άτροπος η ευθάλεια, είναι έτοιμη! Σ'ευχαριστώ! --Aristo Class (συζήτηση) 20:42, 17 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)

Δυσφορία φύλου ή Διαταραχή ταυτότητας φύλου[επεξεργασία κώδικα]

νομίζω το πρώτο είναι καταλληλότερo. Μια καλή εξήγηση εδω. Οπως θα διαβάσεις, η δυσφορία φύλου ΔΕΝ ειναι διαταραχή. Φιλικά. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 10:08, 6 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

επικοινωνία[επεξεργασία κώδικα]

Γειά σου Niki81. Επιθυμώ να εκκινήσω μια διαδικασια της Ελ. ΒΠ. Συμφωνα με την πολιτική της εν λογω διαδικασίας "οφείλετε να τον ρωτήσετε ιδιωτικά (με e-mail) ". Έχεις κάποιο μεηλ όπου μπορώ να σε ρωτήσω; Φιλικά, Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 17:25, 12 Ιανουαρίου 2018 (UTC)

Οκ στο έστειλα Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 19:53, 12 Ιανουαρίου 2018 (UTC) Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 19:53, 12 Ιανουαρίου 2018 (UTC)

Προτάσεις διαγραφής[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητή Niki81, δεν αρκεί να προσθέτεις αυτό στη λίστα, για να προτείνεις ένα λήμμα για διαγραφή (γι' αυτό και το αναίρεσα). Πρέπει να ακολουθείς όλη τη διαδικασία, όπως περιγράφεται εδώ. Καλή συνέχεια. ——Nur noch ein Gott kann uns retten! aka Chalk19 (συζήτηση) 06:17, 6 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Το πρόσθεσα. [5] (με την βοήθεια του Chalk19). Τζσυντυχάννουμε 08:40, 6 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Διαγραφή 2J[επεξεργασία κώδικα]

Επειδή μπορεί να μπερδευτείς, θα ξεκινήσω εγώ τη σελίδα της πρόστασης (Συζήτηση:2J πρόταση διαγραφής 2/Πρόταση διαγραφής) και μετά συνπλήρωσε εσύ το αιτιολογικό της διαγραφής αφού είναι δική σου πρόταση). ——Chalk19 (συζήτηση) 11:19, 23 Απριλίου 2018 (UTC)

Διαγραφή του λήμματος 2J[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα,

Το λήμμα 2J που δημιούργησα, προτείνεται για διαγραφή. Επειδή δεν μπορώ να συμμετάσχω στην συζήτηση Πρότασης Διαγραφής, καθώς δεν είμαι διαχειριστής, δηλώνω πως αφού το κομμάτι "Πήγε στο σχολείο μόνο με CD", καθώς και άλλα τμήματα, δεν θεωρούνται εγκυκλοπαιδικά, γιατί αντ' αυτού να μην αντικατασταθούν με πιο εγκυκλοπαιδικό κείμενο. Δεν γίνεται να διαγραφτεί λήμμα, χωρίς να εξεταστεί και η γνώμη των λοιπών ατόμων.

Στην διάθεσή σας, --JTE Dimandix (συζήτηση) 12:36, 23 Απριλίου 2018 (UTC)

@JTE Dimandix: Δεν ισχύει αυτό που γράφεις για τους διαχειριστές και τις συζητήσεις διαγραφής. Όλοι/ες μπορούν να συμμετέχουν σε μια συζήτηση. Απλά ένας διαχειριστής θα κλείσει τη συζήτηση (αν και θεωρητικά υπάρχει -υπό προϋποθέσεις και εφόσον τελικά δεν απαιτείται διαγραφή λήμματος- η δυνατότητα η συζήτηση να κλείσει από οποιον/αδήποτε). ——Chalk19 (συζήτηση) 13:32, 23 Απριλίου 2018 (UTC)

Ανεξιθρησκία[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητή Νίκη, μετά την εύστοχη επισήμανσή σας για την αναντιστοιχία τής ανεξιθρησκίας με την ελευθερία λατρείας/θρησκείας, διορθώθηκαν οι σύνδεσμοι προς τα ξενόγλωσσα άρθρα. Ευχαριστώ. Dr Moshe

Βασιλική η Αθηναία[επεξεργασία κώδικα]

Θα ήθελα να μου εξηγήσετε το λόγο για τον οποίο προτείνατε διαγραφή στο λήμμα αυτό. Δεν γίνεται επειδή το λήμμα είναι πατριωτικό, καλογραμμένο και ευχάριστο να το διαγράψετε. Φυσικά και δεν κατηγορώ την ψήφο σας, απλά θα ήθελα να μου εξηγήσετε το λόγο.--българия 13:58, 26 Ιουνίου 2018 (UTC)

Απόδοση ονομάτων στα ελληνικά[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Θα μπορούσα να "επέμβω" στο πρόχειρό σου και να αποδώσω εκεί όσα ονόματα γνωρίζω πώς αποδίδονται; --Ttzavarasσυζήτηση 19:57, 1 Αυγούστου 2018 (UTC)

ΟΚ τότε, αφού έχω το ΟΚ σου θα αποδώσω όσους όρους γνωρίζω πώς αποδίδονται. Καλή συνέχεια! --Ttzavarasσυζήτηση 20:08, 1 Αυγούστου 2018 (UTC)
Έφτιαξα όσα γνώριζα. Αν χρειαστείς κι άλλη βοήθεια, παρακαλώ μη διστάσεις να ζητήσεις. Καλές συνεισφορές. --Ttzavarasσυζήτηση 20:46, 1 Αυγούστου 2018 (UTC)

Έχω την εντύπωση ότι στο λήμμα Ιππικός αγώνας της Σιντζ‎ η πόλη δεν προφέρεται έτσι, αλλά Σίνυ (συμβουλέψου και το λήμμα en:Sinj της αγγλόφωνης ΒΠ, όπου έχει οδηγό προφοράς σύμφωνα με το ΔΦΑ. --Ttzavarasσυζήτηση 17:11, 2 Αυγούστου 2018 (UTC)

Σχόλιο Να με συγχωρέσετε και οι δύο σας για την παρέμβαση, αλλά ο φίλτατος Ttzavaras έχει δίκιο για αυτή την περίπτωση, όντως εδώ το Sinj αποδίδεται περισσότερο ως Σίνι (βλ. και εδώ). SFriendly.svg --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 17:16, 2 Αυγούστου 2018 (UTC)
Μα, νομίζω ότι γι' αυτό είναι ανοιχτές οι σελίδες συζήτησης για όλους, ώστε καθένας να αφήνει το μήνυμα που επιθυμεί. Οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, έτσι δεν είναι Niki81; --Ttzavarasσυζήτηση 17:20, 2 Αυγούστου 2018 (UTC)
Απλώς εδώ ήταν σελίδα συζήτησης χρήστη και όχι λήμματος... That's all... SFriendly.svg --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 17:21, 2 Αυγούστου 2018 (UTC)

Εντάξει θα αλλάξω την ονομασία της πόλης. Niki81 (συζήτηση) 17:30, 2 Αυγούστου 2018 (UTC)