Συζήτηση χρήστη:Dipa1965

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλως ήρθες(;). Θέλουμε βοήθεια στα λήμματα για το χριστιανισμο. Αν όντως ήρθες, και έχεις όρεξη βόηθα. Αντικαθεστωτικός (συζήτηση) 10:00, 25 Μαΐου 2019 (UTC)

Λιβυκός Εμφύλιος Πόλεμος (2014-σήμερα)[επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα αυτό προτιμότερο είναι να αφήσουμε το πρότυπο πληροφορίες στρατιωτικής σύγκρουσης γιατί δίνει επιπλέον πληροφορίες για τους αντιμαχόμενες δυνάμεις και για τα σημαντικά πρόσωπα και θα ήταν καλό για την ανάπτυξη του λήμματος και για επιπλέον πληροφορίες. Επίσης το όνομα του συνασπισμού είναι Εθνική Κυβέρνηση Σωτηρίας και όχι Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Γιώργος Μπουραζανης (συζήτηση) 16:28, 13 Ιανουαρίου 2020 (UTC)

Dipa1965 και Θαλάσσιος Ασφόδελος[επεξεργασία κώδικα]

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι το λήμμα "Κτερίσματα" χρειαζόταν τις παρεμβάσεις σας; Αυτό που έκανε ο χρήστης Dipa1965 μόνο "επιμέλεια" δεν λέγεται. Καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας. Ή δημιουργήστε νέα λήμματα, όπως αυτά τα οποία "επιμελείστε". Meretseger2 06:16, 7 Αυγούστου 2019 (UTC)

Dipa1965[επεξεργασία κώδικα]

Ασχολήσου με τίποτα Dipa1965 και ασε τα Κτερίσματα. Meretseger2 06:21, 7 Αυγούστου 2019 (UTC)

Φιλολογικές παρεμβάσεις[επεξεργασία κώδικα]

Dipa1965, αν θες τόσο πολύ να συνεισφέρεις με τις φιλολογικές σου γνώσεις, πιάσε ένα νέο λήμμα στα αγγλικά, μετέφρασέ το και ασχολείσου με την επιμέλειά του. Το άρθρο "Ένας"μπήκε εκει για συγκεκριμένο λόγο. Δεν χρειάζεται το λήμμα Κτερίσματα την επιμέλειά σου. Έλεος πια νε τους ξερόλες σε αυτήν την χώρα! Meretseger2 07:52, 7 Αυγούστου 2019 (UTC)

Φτιάξε ένα νέο λήμμα[επεξεργασία κώδικα]

Θα ενημερώσω τον χρήστη Kuvijial για τις παρεμβάσεις σου. Οποιεσδήποτε αλλαγές γίνονται ανώνυμα, δεν είναι βεβαιο ότι είναι σωστές επειδη τις δικαιολογείς. Βάλε το ονοματεπώνυμό σου, να ξέρουμε ποιος είσαι και θα δούμε αν ισχύουν αυτά που λες. Έτσι ανώνυμα δεν νομίζω ότι μπορώ να δεχτώ τις παρεμβάσεις σου. Meretseger2 07:59, 7 Αυγούστου 2019 (UTC)

Χρήστης:Meretseger2: Όσο συνεχίζετε σε αυτόν τον προκλητικό και παρενοχλητικό τόνο, δεν θα μπορεί να γίνει συζήτηση, διαδικασία απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία της βικιπαίδειας. Η ΒΠ δεν λειτουργεί με ιδιοκτησίες λημμάτων, οπότε καλό θα ήταν να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική του εγχειρήματος πριν συνεχίσετε. Εν τω μεταξύ σας παραπέμπω στο αντίστοιχο θέμα που άνοιξαν άλλοι χρήστες για εσάς στην Αγορά. --Dipa1965 (συζήτηση) 08:07, 7 Αυγούστου 2019 (UTC)

Είμαι ενήμερος για την συζήτηση[επεξεργασία κώδικα]

Δεν έχω προκλητικό τόνο. Έχω δει την συζήτηση. Πιστεύω ότι στοχοποιείτε συγκεκριμένα λήμματα, των χρηστών αυτών που αναφέρονται στην συζήτηση. Οι χρήστες αυτοί δεν προλαβαν να διορθώσουν τα λήμματα που δημιουργησαν. Αναρωτιέμαι: 165.000 λήμματα έχει η ελληνική βικιπαίδεια. Γιατί ασχολείστε με τα συγκεκριμένα. Οι χρήστες αυτοί ξεκινησαν πριν μηνες να συνεισφέρουν. Πιστεύω ότι απλώς θέλετε να πρσβάλετε την συνεισφορά των συγκεκριμένων χρηστών, επειδή δεν είναι από "σόι". Δεν γνωριζετε ποιοι είναι και δεν ανήκουν στην "κλικα" της βικιπαίδειας.Οπότε κάνετε την τρίχα τριχιά... Meretseger2 08:16, 7 Αυγούστου 2019 (UTC)

Δηλαδή πρώτα με αποκαλείτε "ξερόλα", μου ζητάτε ονοματεπώνυμο για να μου επιτρέψετε να συνεισφέρω στο λήμμα, με ανακρίνετε γιατί θέλω να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο λήμμα, με κατηγορείτε ότι θέλω να "προσβάλλω" χρήστες, υπονοείτε ότι ανήκω σε "κλίκα" και, μετά από όλα αυτά υποστηρίζετε ότι ...δεν έχετε προκλητικό τόνο; Οχι μόνο προκλητικός είναι αλλά και αγενής. Σας ξανασυνιστώ να διαβασετε την πολιτική του εγχειρήματος καθώς και το Βικιπαίδεια:Ευγένεια. Ευχαριστώ.--Dipa1965 (συζήτηση) 08:25, 7 Αυγούστου 2019 (UTC)

Και ποιος είσαι εσύ?[επεξεργασία κώδικα]

Και ποιος είσαι εσύ Dipa1965, ποιος ειναι Θαλάσσιος Ασφόδελος και ποιος είναι ο Nikosgranturismogt? Είστε διαχειριστές? Αν οι τροποποιήσεις που γίνονται έχουν υπογραφή διαχειριστή, τότε είναι αποδεκτές. Δεν εισαστε ομως διαχειριστές. Δεν έχεις δικαιωμα να με παραπέμπεις σε καμιά συζήτηση και να λες ότι εχω "προκλητικό τόνο". Τα προσωπα αυτα που αναφέρονται στην "Αγορά, συζήτηση" αφιερωσαν ώρες ατελείωτες για να φτιαξουν τα λημματα αυτά. Δεν εισαι διαχειριστής, ουτε εσυ ουτε οι αλλοι για να τα βανδαλίζεις. Εδω δεν ειναι το μαγαζάκι σας. Meretseger2 08:27, 7 Αυγούστου 2019 (UTC)

Οκ. Έκανα ό,τι μπορούσα για να συζητήσω μαζί σας. Η συνέχεια στο ΣΔ.--Dipa1965 (συζήτηση) 08:30, 7 Αυγούστου 2019 (UTC)

Φτίαξε ένα νέο λήμμα[επεξεργασία κώδικα]

Και παραπέμπω και εσενα Dipa1965, και τον Θαλάσσιο Ασφόδελο και τον Nikosgranturismogt στην αγγλική βικιπαιδεια, να δείτε πως δουλεύουν οι Αγγλοι και να ξεκινησετε να μεταφράζετε ένα απο τα χιλιαδες λημματα της αγγλικής βικιπαιδειας, απο την αρχη έως το τελος, και να ασχοληθείτε μετά με την επιμέλειά του. Να διαβασεις εσυ τον κανονισμο και μην επεξεργαστείς ξανα λημματα των συγκεκριμενων χρηστων. Γινε πρωτα διαχειριστής και εσυ και άλλοι δυο και μετά διόρθωσέ τα. Meretseger2 08:37, 7 Αυγούστου 2019 (UTC)

Το θέμα για εμένα λήγει εδώ[επεξεργασία κώδικα]

Λοιπόν, κι επειδη βλέπω ότι σήμερα δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και δεν βάζεις τελεία, σε πληροφορώ οτι την ομάδα αυτή που αναφέρετε και την έχετε γλωσσοφάει, δεν την νοιάζει, κάνει μπάνιο στη θάλασσα τώρα, και ακόμα και αν οι διαχειριστές τους αφαιρέσουν το δικαίωμα να συνεισφέρουν στην βικιπαίδεια, πάλι δεν τους νοιάζει. Σεβόμαστε την ομάδα των εκλεγμένων διαχειριστών.Να είναι καλά όλοι τους και τους ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι στον όμορφο κοσμο της βικιπαίδειας. Εύχομαι τύποι σαν εσενα να μην γινουν ποτε διαχειριστές. Meretseger2 08:51, 7 Αυγούστου 2019 (UTC)

Ανόητε[επεξεργασία κώδικα]

Ξέρεις γιατί γράφω εδώ? Επειδή χρειάζομαι ψυχολογική τόνωση όπως λες. Όταν λοιπόν βλέπω πόσο ηλίθιοι είστε, παίρνω τα πάνω μου.

Στο δια ταύτα. Το μνημείο του, εκεί δηλαδή που πέθανε είναι ακριβώς δίπλα στο στάδιο Καραϊσκάκη, εξ ου και το όνομα του γηπέδου. Εκεί λοιπόν είναι το Νέο Φάληρο. Για να πας στο παλαιό Φάληρο περνάς από Μοσχατο, Καλιθέα, Παλαιό φάληρο. Από την Ποσειδώνος παραλιακά πάντα.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες η θες και χάρτη? --2A02:587:8000:4200:8DDF:216E:E69:FA5D 19:22, 6 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Η ηρωική (και αντιηρωική) αντίληψη της ιστορίας[επεξεργασία κώδικα]

Διάβασα ένα κείμενο που είχες γράψει στον Καλογερόπουλο. Συμφωνώ απόλυτα. Το έχω γράψει πολλάκις ότι και ιστορικοί και εμείς απαντούμε στα σκουριασμένα ιστορικά πορίσματα του παρελθόντος με σκέτη αντίθεση. Έτσι, ο Μακρυγιάννης αν χαρακτηριστεί ως τοκογλύφος υποτίθεται ότι ακυρώνει τα πάντα, ο Μελάς αν χαρακτηριστεί αποτυχήμενος στρατιωτικά υποτίθεται τον ακυρώνει ως εθνικιστικό ίνδαλμα κ.ο.κ Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι μαρξιστική ανάγνωση, αλλά συνέχεια της ίδιας ιδεαλιστικής θεώρησης από τα ανάποδα. Είτε Ιος, είτε Καλύβας η λογική είναι ίδια. Το πολιτικό υποκείμενο πρέπει να εκπέσει από το ηρωικό βάθρο στο οποίο βρίσκεται στη Δημόσια Ιστορία, και όχι να εξηγηθεί.

Ειδικά για τους πρωταγωνιστές του '21, χρειάζεται μεγάλη δουλειά σε βάθος δεκαετίας για να υπάρξουν λήμματα με κάποιο κύρος στην Ελληνική ΒΠ.Αντικαθεστωτικός (συζήτηση) 12:58, 12 Δεκεμβρίου 2019 (UTC)

Strawman vs slippery slope[επεξεργασία κώδικα]

Διαβασα την αναρτηση σου στην Αγορα. Συμφωνώ μαζί σου αν και ακομη εξετάζω τα επιχειρηματα των δυο πλευρών. Ενα πράγμα ήθελα να σου πω, εκεί που γράφεις για strawman argument, στην πραγματικότητα εννοείς slippery slope fallacy. Αν κατάλαβα καλά αυτο που λες, εννοείς οτι επικαλείται συνέπειες που όμως είναι υπερβολή να θεωρουμe πως θα υπάρχουν. Strawman θα ήταν παραχάρασσε το επιχειρημα σου ο αλλος συζητητής. Φιλικά, Cinadon36 13:33, 12 Δεκεμβρίου 2019 (UTC)

Ευχαριστώ για το hint και νομίζω πως έχει σχέση, ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω πως το Straw man είναι πιο σχετικό.--Dipa1965 (συζήτηση) 16:41, 12 Δεκεμβρίου 2019 (UTC)

"Διχασμένη μνήμη" της Σφαγής των Καλαβρύτων[επεξεργασία κώδικα]

Δείτε στη σχετική συζήτηση για τη Σφαγή των Καλαβρύτων παρακαλώ.

To translate or not[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, εδώ είμαι βέβαιος σχεδόν 99,99 % πως η μετάφραση των παραπομπών έγινε γιατί τις πήρε το "μηχανάκι" της αυτόματης μετάφρασης... Ίσως αυτό, κιόλας, να εξηγεί γιατί και το ίδιο το λήμμα έχριζε/χρίζει επιμέλειας... --🇫🇷 Glorious 93 συζήτηση 13:55, 6 Ιανουαρίου 2020 (UTC)

Πράγματι έτσι είναι. Σταματώ εδω και αφήνω σήμανση γιατί το έργο είναι τιτάνιο.--Dipa1965 (συζήτηση) 14:00, 6 Ιανουαρίου 2020 (UTC)

Είναι...[επεξεργασία κώδικα]

...ένα πρόβλημα ιδιαίτερα κοινό σε αριθμό εκ των λημμάτων που έχει ξεκινήσει ο συγκεκριμένος συντάκτης. Θες λόγω ηλικίας (;), λόγω απειρίας ή άλλης δικαιολογίας/αιτιολογίας, όμως το αποτέλεσμα είναι ίδιο, δυστυχώς... Ειδικά στα ιστορικού περιεχομένου λήμματα... --🇫🇷 Glorious 93 συζήτηση 19:27, 12 Ιανουαρίου 2020 (UTC)


Φοβάμαι πως εχεις δίκιο. Θα έπρεπε να του εξηγήσει κάποιος πως είναι προτιμότερο περιορίσει τις φιλοδξίες του και να καταπιαστεί με πιο εύκολα λήμματα, προπάντων αυτά που επαληθεύονται εύκολα.--Dipa1965 (συζήτηση) 19:30, 12 Ιανουαρίου 2020 (UTC)

Κομοτηνή[επεξεργασία κώδικα]

Δίκιο έχεις! Κατά λάθος σβήστηκε η βιβλιογραφία που επανέφερες ορθά. Με μπέρδεψε το γεγονός ότι ήταν σε λάθος ενότητα (Εξωτερικοί σύνδεσμοι). Καλή συνέχεια!--Τεχνίτης (ο Βικιπαιδικός) 15:24, 15 Ιανουαρίου 2020 (UTC)

Μπίτολα[επεξεργασία κώδικα]

Δεν είναι πρώτη φορά που το κάνει. --🇫🇷 Glorious 93 συζήτηση 08:17, 13 Απριλίου 2020 (UTC)