Συζήτηση χρήστη:Nikosgranturismogt

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Καλωσήρθατε στην σελίδα συζήτησης του χρήστη Nikosgranturismogt.

Όλες οι ερωτήσεις και άλλες συζητήσεις απαντώνται εντός λίγων λεπτών (εξαιρουμένων των τρολ).

Για να απονείμετε αστεράκι, ειδοποιήστε στην σελίδα συζήτησης και τοποθετήστε το στην σελίδα Χρήστης:Nikosgranturismogt/Απονομές.

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Nikosgranturismogt/Αρχείο 1 στις 2017-02-21.

TeamGale (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα Nikosgranturismogt. Πρόσεξα πως το λήμμα που δεν εγκρίθηκε από το σύστημα για τον μήνα Ασίας ήταν το Σάντος Κουμάρ. Με πρόχειρες μετρήσεις λέξεων που έκανα καθώς δημιουργούσα τα λήμματα ήταν και το μόνο που δεν ήμουν σίγουρη αν θα περνούσε ή όχι. Ρωτάω απλά και μόνο από περιέργεια, πόσες λέξεις μέτρησε το σύστημα; Αν απλά σου είναι εύκολο να το κοιτάξεις γιατί εδώ δεν μπορώ να βρω κάπου που να αναφέρεται ο αριθμός λέξεων των λημμάτων. Αν δεν είναι εύκολο δεν πειράζει, όπως είπα απλά περιέργεια. :) Σε ευχαριστώ.

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Το λήμμα είχε κοντά στις 270-290 λέξεις όταν τα πέρναγα. Εμένα μου έβγαλε τις επιλογές "Κρίση [δηλαδή αν εγκρίνεται το λήμμα ή όχι το οποίο έχει 300+ λέξεις]" και "Βράβευση" και δεν μου εμφανίζει το κουμπί υποβολής για να ξαναβάλλω το λήμμα και να δω πόσες λέξεις βγάζει. Αν θέλεις, μπορώ να σου στείλω το σχετικό και σε στιγμιότυπο. Καλό βράδυ και καλή συνέχεια.

TeamGale (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Όχι όχι, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Όπως είπα ρώτησα απλά από περιέργεια γιατί το είχα οριακά αν θα περάσει ή όχι το όριο και τελικά όντως, οριακά δεν πέρασε. Σε ευχαριστώ που απάντησες. Καλή συνέχεια.

Απαντήστε στο "Σάντος Κουμάρ"
Bobbynihi (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα αγαπητέ μου και συγχαρητήρια για τις πολυεπίπεδες συνεισφορές σου. Προκειμένου να επιτευχθεί η ομαλή ροή και η νοηματική αλληλουχία στη συζήτηση της υποψηφιότητας του Glorious 93, παραθέτω επιμελημένο το κείμενό σου. Είσαι ελεύθερος να το αξιοποιήσεις όπως εσύ θέλεις.

«Ο Glorious 93, μέσα στα 8 χρόνια που συνεισφέρει έχει επιδείξει ιδιαίτερη αγάπη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό της Ελληνικής Βικιπαίδειας. Έχει ικανοποιητική γνώση της πολιτικής και συμμετέχει πολύ συχνά σε ευρύ αριθμό συζητήσεων ως προς την πολιτική και το περιεχόμενο των λημμάτων. Είναι ευγενικός, «περιπολεί» ενεργά τις πρόσφατες αλλαγές και ιδιαίτερο γνώρισμά του αποτελούν οι πληρέστατες απαντήσεις που παραθέτει σε ό,τι καταπιάνεται. Είναι, ωστόσο, ευδιάκριτα ορισμένα «πταίσματα» στη συμπεριφορά του που κατά τη γνώμη μου, οφείλει να υπερνικήσει. Αρχικά, χωλαίνει στη διατήρηση της ανεκτικότητας απέναντι σε νέους και παλιούς χρήστες. Πολλές φορές προβαίνει στον χαρακτηρισμό των μεταφρασμένων ή, γενικότερα, σύντομων σελίδων ως κατάλληλων για διαγραφή, μολονότι τα σφάλματα που τυχόν παρατηρούνται είναι διαχειρίσιμα. Δεν φαίνεται, λοιπόν, να έχει καταγράψει κάποια σημαντική βελτίωση από την προηγούμενη πρόταση. Έτσι, παραμένει για εμένα επιβεβλημένη η βελτίωση της στάσης του απέναντι στους νέους χρήστες, καθώς ακόμη και η πρόταση διαγραφής ενός λήμματος (εκτός αν πρόκειται για αντιγραφή ή πειραματισμός, οπότε συμφωνώ) μπορεί να δράσει αποθαρρυντικά. Επιφυλάσσομαι και για την αντιμετώπιση των ηλικιακά νεότερων χρηστών (παρόμοια ανησυχία εκφράστηκε και στην προηγούμενη πρόταση). Το βασικότερο είναι ότι χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερη παρορμητικότητα. Από μια γενικότερη παρατήρηση των συνεισφορών του, πρέπει να χαλαρώσει τον τόνο του και να είναι λιγότερο αυστηρός. Εύχομαι να αξιοποιήσει τις θετικές και αρνητικές ψήφους ως έναυσμα για τη υπέρβαση των αδυναμιών του. Άλλωστε, αυτές με ώθησαν στη μεταβολή της άποψής μου.»

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Βλέπω και ενδοσυνεννοήσεις .... κάτι μυρίζει άσχημα

Bobbynihi (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ανυπόστατη εικοτολογία. Πολλές φορές οι συντακτικές αβλεψίες εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον γράφοντα, γι' αυτό η διόρθωση αναδεικνύεται ως η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος. Το κακό είναι ότι τέτοιες προσπάθειες, που υπαγορεύονται από αγαθά κίνητρα. παρεξηγούνται. Το μόνο που «μυρίζει άσχημα» είναι η κυνική αφαίρεση της ψήφου μου. Μη δίνεις το έδαφος να επιβαρυνθεί συγκεκριμένη σελίδα με εκατέρωθεν κατηγορίες...

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν το σώζεις. Αρχικά δεν είναι δικό σου θέμα οι διορθώσεις συντακτικών αβλεψιών άλλων συντακτών και είναι παραδοξολογία ότι με 4εις ημέρες στη ΒΠ ενδιαφέρεσαι για συντακτικές αβλεψίες που σχετίζονται με συγκεκριμένη ψηφοφορία.

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν υπήρξε κάποια συνεννόηση αλλά μου έκανε εντύπωση τέτοια ανάμειξη από τόσο νωρίς. Και πάλι όπως τα έχω διατυπώσει γίνεται κατανοητό στον αναγνώστη.

Bobbynihi (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν μπαίνεις στον κόπο να ελέγξεις αν υπάρχει παρόμοιο pattern συνεισφοράς και σε άλλες σελίδες. Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να διασφαλίσεις το «αδιάβλητο» της ψηφοφορίας, ενώ στην πραγματικότητα εσύ ο ίδιος τη νοθεύεις με αφαίρεση ψήφων. Θίγεις, όμως, κάτι που με αφορά άμεσα και γι' αυτό σε καλώ να ελέγξεις τις διευθύνσεις IP από τις οποίες συνεισφέρω για να επιβεβαιώσεις τους ισχυρισμούς μου. Θα διαπιστώσεις ότι είμαι παλιός χρήστης που επανήλθε, αλλά χωρίς να έχω παραβιάσει κάποια φραγή.

Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Συνεπώς είσαι μαριονέτα, ο ορισμός μάλιστα της μαριονέτας, αφού δεν έχεις κάνεις καμία διασύνδεση του παλαιού με τον νέο λογαριασμό

Chalk19 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Έχω μια υποψία ποιός μπορεί να είναι (μάλλον, δυο), αν κρίνω από το ύφος ορισμένων ορισμένων "γραμματολογικο-φιλολογικών" παρατηρήσεών του στη σελίδα συζήτησης του διαχειριστή Τζαβάρα. Ο ένας λογαριασμός είναι αδρανής, οπότε και με CU δε θα βγει κάτι. Ο άλλος (που είχε σχεδόν αποδεδειγμένα ξαναχρησιμοιπήσει μαριονέτα για να στηρίξει απόψεις του) όμως όχι. Θα δούμε.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Nikosgranturismogt (ιστορικό)
Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Εσύ δεν δικαιούσαι να γράφεις, τόσο απλά. Ωστόσο, είναι ένα θέμα ότι ψάχνετε διαχειριστές πελατάκια, οι περισσότεροι από εσάς. Θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνω, όταν λήξει αυτή η φαρσοκωμωδία

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Η ανάρτηση αποκρύφθηκε

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Nikosgranturismogt (ιστορικό)
Απαντήστε στο "Επιμέλεια"
Texniths (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Πρόταση λήμματος για διαγραφή

Αγαπητέ Nikosgranturismogt, το λήμμα Αγγελική Δημητρακοπούλου που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις με την άποψή σου και κατάθεση επιπλέον πληροφοριών στη σχετική συζήτηση. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη.

Απαντήστε στο "Ειδοποίηση"
Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ένα άλλο εργαλείο το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και σου γλιτώνει χρόνο είναι αυτό εδώ για την παράθεση ή εύρεση παραπομπών. Εισάγεις το url, ISBN ή άλλο κώδικα ταυτότητας του βιβλίου και (υπό κανονικές συνθήκες) συμπληρώνει τις πληροφορίες για σένα, οπότε, μετά, απλώς κάνεις κόπι-πέιστ στο λήμμα σου. Καθώς πρόκειται για θέμα άσχετο των αποσαφηνίσεων προτίμησα να το θέσω σε νέα ενότητα. 😅

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Χρήσιμο εργαλείο, θα το χρησιμοποιήσω κυρίως για περιστασιακές πρωτότυπες δημιουργίες λημμάτων που κάνω αλλά και επεκτάσεις.

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Και όχι μόνο, εάν κοιτάξεις καλύτερα θα δεις πως και οι παραπομπές που αρκετές φορές σου παρέχονται από διάφορες γλωσσικές εκδόσεις είναι ημιτελείς και θέλουν πρόσθετη δουλειά, ειδικά όταν είναι από ιστοσελίδες, όπου είναι δυνατό πχ. να σου δίνει απλώς το url και το όνομα της ιστοσελίδας, οπότε εσύ έχεις να κάνεις όλη την υπόλοιπη δουλειά σε επίπεδο πληροφοριών.

Απαντήστε στο "Παραπομπές"
Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα, όταν μια σελίδα μετατρέπεται σε αποσαφήνιση, καλό είναι και οι εσωτερικοί σύνδεσμοι προς αυτήν να τροποποιούνται καταλλήλως, ώστε ο αναγνώστης να μην καταλήγει σε λάθος σελίδα πατώντας τον σύνδεσμο. 😉

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

 Έγινε, δυστυχώς όμως τέτοιο πρόβλημα εντοπίζεται και σε άλλες σελίδες

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ναι, γι'αυτό το επισημαίνω, ώστε να το διορθώνεις κ εσύ όπου το βλέπεις. 😉 Βασικά, είχα βάλει κάποια στιγμή μια ρύθμιση στον λογαριασμό μου (δεν θυμάμαι άμα το είχα κάνει από τις προτιμήσεις ή εκτός μέσω κώδικα) που μου επιτρέπει να "βλέπω" υπογραμμισμένους με κίτρινο χρώμα τους εσωτερικούς συνδέσμους οι οποίοι παραπέμπουν σε σελίδες αποσαφήνισης, διευκολύνοντάς μου έτσι το έργο. Κοίτα το και εσύ στις προτιμήσεις του λογαριασμού σου αν όντως είναι εκεί. 😇

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Χμ, τώρα που το ξακακοιτάω ο ανώνυμος χρήστης μπορεί να το έκανε λίγο "άγαρμπα", όμως είχε δίκιο. Πράγματι, κύρια έννοια του "Σαρλ Μισέλ" είναι ο πολιτικός. Πρέπει να το επαναφέρουμε/μεταφέρουμε προς τα εκεί, ενώ σελίδα αποσαφήνισης να γίνει το όνομα αλλά με την διευκρίνηση εντός παρένθεσης "(αποσαφήνιση)".

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Είναι όντως σημαντικό πρόσθετο για την επεξεργασία, σ'ευχαριστώ για την υπόδειξη. Ο ανώνυμος χρήστης, ο οποίος είναι αυτός από τη Γερμανία που πετάει τις αυτόματες μεταφράσεις (πλέον όμως δεν το κάνει με την συχνότητα του Οκτωβρίου) το δημιούργησε ορθά με αντιγραφή όμως, το ορθό είναι γιατί δεν υπάρχει κάποιος άλλος σημαντικός (με εγκυκλοπαιδικότητα) άνθρωπος με το όνομα Σαρλ Μισέλ ακριβώς. Για την αλλαγή της σελίδας θα αρκεστώ στο να μετακινήσω μόνο την αποσαφήνιση (για να μετακινηθεί η σελίδα για τον Σαρλ Μισέλ πρέπει πρώτα να διαγραφεί η ανακατεύθυνση).

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Σωστά, πιστεύω πως χρειάζεται ενημέρωση των διαχειριστών για να γίνει η "μετακίνηση πάνω από την ανακατεύθυνση".

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ακριβέστατα, μόλις τοποθέτησα τη σήμανση .

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Το έκανα ήδη στο Σημειωματάριο Διαχειριστών, οπότε απλώς περιμένουμε απάντηση. 😉

Απαντήστε στο "Σαρλ Μισέλ"
Nea Makri 2007 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Γεια! Ελπίζω να μην ενοχλώ! Το ακουστικό υλικό από τα Wikimedia Commons υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα?

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Επειδή δεν επιτρέπουν τα ακουστικά υλικά με πνευματικά δικαιώματα, ότι ακουστικό υλικό υπάρχει στα Κοινά (κόμονς) δεν έχει πνευματικά δικαιώματα.

Nea Makri 2007 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ευχαριστώ πολύ!

Απαντήστε στο "Ακουστικό υλικό"
Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα, στις σελίδες υποψηφιότητας είθισται, όταν έχουν προηγηθεί πάνω της μίας πρότασης, το αριθμητικό να τοποθετείται εντός παρενθέσεως. Συνεπώς σε παρακαλώ εάν μπορείς να προχωρήσεις στην ανάλογη μετακίνηση, καθώς εγώ ως εμπλεκόμενος δεν είμαι σε θέση να το κάνω... Ευχαριστώ...

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Θα το κάνω τώρα. Καλή επιτυχία στην πρόταση, καθώς είσαι πραγματικά ένας αξιότιμος χρήστης. Καλό βράδυ.

Απαντήστε στο "Πρόταση υποψηφιότητας"
MediaWiki message delivery (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

In consideration of a week-long internet block in Iran, Wikipedia Asian Month 2019 contest has been extended for a week past November. The articles submitted till 7th December 2019, 23:59 UTC will be accepted by the fountain tools of the participating wikis.

Please help us translate and spread this message in your local language.

Wikipedia Asian Month international team.

--

Απαντήστε στο "Extension of Wikipedia Asian Month contest"
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΙΣΙΛΙΑΣ (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Γιατί ο πληθυσμός της Ινδίας αυξανόταν τόσο γρήγορα σε σχέση με άλλες χώρες του κόσμου?

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Λόγω του γόνιμου εδάφους, του εισοδήματος, χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και του προσδόκιμου ζωής (όπου είναι χαμηλότερο συναντώνται μεγαλύτερες αυξήσεις πληθυσμού). Και από τότε που προόδευσε η ιατρική στη χώρα, με μεγαλύτερη ταχύτητα, καθώς και της διαχρονικής γεννητικότητας ενός τεράστιου πληθυσμού. Πληροφορίες για τον πληθυσμό έχει και στο λήμμα, το οποίο θα επεκταθεί.

Απαντήστε στο "Πληθυσμός Ινδίας"
Gomoloko (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Γειά σου Νίκο, ίσως θα σε ενδιέφερε να αναπτύξεις το λήμμα !

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Έκανα για αρχή μια επέκταση, θα το αναπτύξω περισσότερο προσεχώς. Καλή συνέχεια!

Απαντήστε στο "Climategate"