Συζήτηση χρήστη:Nikosgranturismogt

Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Nikosgranturismogt/Αρχείο 1 στις 2017-02-21.

Dodos2013 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλημέρα. Καταρχάς σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να δημιουργήσεις όλα αυτά τα λήμματα για οικισμούς του νομού Άρτας αλλά ΔΕΝ έχεις βάλει πουθενά πηγές και παραπομπές. Έφτιαξα λίγο το Γιαννίτσι Άρτας αλλά μετά είδα ότι δημιούργησες πάρα πολλά λήμματα και σε κανένα δεν έχεις βάλει πηγές. Είσαι χρόνια στην ΒΠ και θεωρώ ακατανόητο όλο αυτό. Επιπλέον οι πληθυσμοί είναι λάθος στα περισσότερα λήμματα. Θα προσπαθήσω να σώσω ένα δύο αλλά ίσως είναι καλύτερα να τα προτείνουμε για άμεση διαγραφή διότι δεν έχω χρόνο να τα φτιάξω όλα και έτσι οπως είναι τώρα δεν μπορούν να παραμείνουν στη ΒΠ εκτός και αν ασχοληθείς ο ίδιος. Καλή συνέχεια στην παρολαυτά σημαντική προσφορά σου :) -- Dodos συζήτηση 08:08, 12 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλημέρα. Πρώτα, παρακαλώ. Δημιούργησα τα λήμματα καθώς τελευταία ασχολούμαι με λήμματα για Κύπρο/Ελλάδα. Αφού έτρεχε πολύ καλά προχθές η ΒΠ (στα νέα λήμματα) θυμήθηκα κάποιες επιμέλειες σε σελίδες για χωριά της Άρτας 2 εβδομάδες πριν. Στα λήμματα θα βάλω 1-2 παραπομπές για να μην χρειάζονται διαγραφή. Μπορεί να τα επεκτείνω αργότερα, καθώς τώρα τρέχει και το Erbstuecke και άλλες υποχρεώσεις. Καλή συνέψεια και σε σένα!

Dodos2013 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική σου απάντηση. Για τους πληθυσμούς θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς αυτόν εδώ τον πίνακα Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων. Τον έχω επιμεληθεί εγώ και είναι σωστά οι πληθυσμοί. Επίσης θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς το πρότυπο που υπάρχει στο λήμμα Γιαννίτσι Άρτας γιατί είναι το πιο πλήρες πρότυπο για οικισμούς. Επίσης μην ξεχάσεις τη σύνδεση των λημμάτων στα wikidata. Αν χρειαστείς βοήθεια το απόγευμα θα είμαι εδώ, μη δισάσεις να στείλεις μήνυμα. Καλή συνέχεια.

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Όσον αφορά τα λήμματα, το είχα ξεχάσει κυρίως επειδή ασχολήθηκα με ορισμένες άλλες ασχολίες στην πραγματική ζωή και στη ΒΠ. Ωστόσο, για να μην είναι πρόχειρη η παραπομπή, θέλει χρόνο που θα πάρει κοντά στις 2-3 μέρες. Οπότε λίγο χρόνο και θα αρχίσω να τα επεκτείνω. Φιλικότατα, καλή συνέχεια.

Dodos2013 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ δεν είναι προσωπικό το θέμα. Δεν θα ήθελα να αφήσεις τις ασχολίες σου για να φτιάξεις τα λήμματα ΑΛΛΑ από τη στιγμή που δεν είναι αυτό εφικτό δεν μπορεί να παραμείνει ένα λήμμα δύο σειρών χωρίς πηγές στη ΒΠ. Ξαναλέω ότι αναγνωρίζω την προσφορά σου και τις καλές σου προθέσεις αλλά δεν γίνεται ένας τόσο έμπειρος χρήστης σαν εσένα να δημιουργεί τόσα μικροσκοπικά λήμματα χωρίς την παραμικρή πηγή. Οι πηγές είναι σοβαρό θέμα, δεν είναι η πρώτη ιστοσελίδα που θα μας βγάλει το γκουγκλ και τέλος. Αν έχεις σοβαρή πρόθεση να τα φτιάξεις, αλλά σοβαρή αυτή τη φορά, θα κάνω αναίρεση της πρότασης διαγραφής αλλιώς ας τα διαγράψουμε τώρα και τα φτιάχνουμε κάποια άλλη στιγμη δεν χάλασε και ο κόσμος. Φιλικά

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Έχουν ήδη φτιαχτεί 6 λήμματα και η επιμέλεια προχωράει. Μπαίνουν κατά μέσο όρο 2-4 παραπομπές στο κάθε λήμμα. Έως τις 22:17, έχουν διορθωθεί όλα εκτός από 6, όπου μπήκε τουλάχιστον μια παραπομπή αλλά μπήκε και αυτόνομο κείμενο.

Απαντήστε στο "Μαζική δημιουργία λημμάτων χωρίς πηγές και παραπομπές"
MARKELLOS (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα. Είσαι εσύ η ip που δημιούργησε το λήμμα;

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Όχι, μια IP που βάζει αυτόματες μεταφράσεις τελευταία. Θα τα τακτοποιήσω όλα σήμερα, ξεκινώντας από τώρα. Και όπως έχει γίνει γνωστό, δεν σκοπεύει να την δουλέψει μετά, απλά πετάει μια ρομπομετάφραση από Γούγλη. Θα τη δουλέψω σε λίγο.

MARKELLOS (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μην καπαρώνεις τα λήμματα τόσο άμεσα. Μπορεί κάποιος να επιστρέψει. Δίνε τους λίγο χρόνο.

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καταλαβαίνω, αλλά όπως θα είδες είναι μετάφραση από Google, με βάση την εμφάνιση των παραπομπών κτλ. Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις ο χρήστης συνήθως βάζει μια πρόχειρη μετάφραση του Γούγλη και συνήθως δεν γίνεται κάτι άλλο. Αλλά θα βάλω ένα περιθώριο κοντά μιας ώρας για επιμέλεια επεκτάσιμων λημμάτων των 200 π.χ. μπάιτ.

Απαντήστε στο "Πρωτογραφή"
Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Τη μετάφραση λίγο φτιάξε αν μπορείς και βάλε πηγές (links από αγγλική ΒΠ με Ctrl+Shift+K)

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Την διορθώνω αμέσως. Έχει ήδη 5 πηγές από την αγγλική, αλλά θα βάλω και άλλες για την ανακοίνωση τραγουδιού και άλλα σημαντικά.

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Συμπληρώθηκαν και παραπομπές για κάθε μέρος του λήμματος. 11 παραπομπές/πηγές συνολικά.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Glorious 93 (ιστορικό)
Απαντήστε στο "Κατερίνα Ντούσκα"
BillieStarDoll92 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα σας. Πιστεύω θα ήταν καλό να βάλουμε και άλλες εικόνες στο λήμμα και όχι μόνο μία. Βλέπω στις άλλες γλώσσες που έχουν βάλει και εκτός από αυτό μου φαίνεται και λίγο "άδειο". Εσείς τι λέτε; ~~~~

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Είναι όντως άδειο. Μπράβο για την σημαντική βελτίωση, παρενέβησα για να διορθώσω τα πρότυπα που δεν χρειάζονταν πλέον. Από αρχεία, έχουμε ενδεικτικά:

Commiphora myrrha - Köhler–s Medizinal-Pflanzen-019.jpg - απεικόνιση του 1897

Balsamodendron ehrenbergianum00.jpg - και άλλη απεικόνιση

An old bottle of Tincture of Myrrh.jpg

MyrrhEssentialOil.png

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, τοποθετείστε αυτές που θέλετε.

BillieStarDoll92 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Συυγνώμη, αλλά αρχικά ήταν αντιγραφή από την αρχική πηγή του η οποία δεν φαινόταν καν (όποιος και να το έφτιαξε). Πολλά είναι έτσι και συγχαρητήρια που κάνετε και εσείς διορθώσεις. Θα βάλω λοιπόν αυτά τα αρχεία. Καλή συνέχεια.

Απαντήστε στο "Σχετικά με το λήμμα "μύρο""
Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Εδώ μπορούμε να δούμε το κόπι-πέιστ που γίνεται από σειρά πηγών (και σε άλλα αποσπάσματα του κειμένου είναι αυτό ορατό), ενώ σημειώνω πως ο χρήστης έφτασε μέχρι στο σημείο να τραβήξει φωτογραφία (!) από βιβλίο που έχει στην κατοχή του (λογικά) για να ολοκληρωθεί το έργο της πιστής (;) μεταφοράς του εντός της ΒΠ...

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Έτσι όπως το είδα εγώ μου φάνηκε για πρωτότυπη έρευνα, καθώς δεν το είχα ερευνήσει και εγώ. Οπότε να προχωρήσουμε και σε πρόταση διαγραφής των εικόνων. Συμπληρώνοντας, θα πρέπει να σταλεί μήνυμα για τις σχετικές πιθανές παραβιάσεις, ενώ και το πρώτο λήμμα του ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (το οποίο διεγράφη) ήταν και αυτό κόπι-πάστε από σχολικό βιβλίο του 1994. Πρέπει να μάθει ότι δεν επιτρέπεται η αυτούσια αντιγραφή από άλλες εμπορικές σελίδες.

Glorious 93 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Απλώς θέλει προσοχή γιατί είναι επίμονος δλδ. προχωρά σε αφαίρεση των σημάνσεων... Συνεπώς θα πρέπει να γίνει επιμονή/υπομονή μέχρι να περάσει κάποιος διαχειριστής, όπως συνέβη και με προηγούμενο θέμα του χρήστη με θέμα τα Βαλκάνια το οποίο διαγράφηκε για τον ίδιο ακριβώς λόγο λίγο νωρίτερα σήμερα...

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Βεβαίως, ίσως θα έπρεπε να του επιβληθεί κάποια μικρή φραγή (με αιτία, παραβίαση ΠΔ + επίμονη αφαίρεση σημάνσεων διαγραφής).

Απαντήστε στο "Ενδεικτικά"
Καστανομάτης (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Συγγνώμη για όσα έγιναν πριν λίγο. Καληνύχτα.

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν πειράζει, ωστόσο ίσως να ήταν ενοχλητική η υπερβολική αναίρεση. Όσον αφορά για τη έκδοση 7397663, η αναίρεση έγινε εντελώς από ατύχημα. Ήταν λάθος του κέρσορα, απλά δεν το πρόσεξα καλά. Καλό βράδυ, καληνύχτα.

Καστανομάτης (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Εσύ δεν φταις σε κάτι, οι άλλοι φταίνε που τους αρέσει να με εξαγριώνουν.

Απαντήστε στο "Συγγνώμη"
CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
  • 1, 2, 3, 4 και πολλά πολλά πολλά άλλα....

Εχουμε πολλές φορές ότι τα λήμματα για γρήγορη διαγραφή πρέπει να τα διαγράφουμε, αλλά είπες ψέμματα ότι θα σταματήσεις τις επιμέλειες. Θα το κάνεις ναι ή όχι;

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα. Σχετικά με τα λήμματα με γρήγορη διαγραφή, πρέπει να διαγράφονται, αλλά κάνω τις επιμέλειες για να αυξήσουμε τα λήμματα και μόνο για αυτό, το έχω τονίσει και προηγουμένως. Υποφέρουμε από έλλειψη λημμάτων. Ο λόγος που δεν το έχω κάνει (να σταματήσω τις επιμέλειες) είναι γιατί θέλω να ενισχύσω την Ελληνική ΒΠ. Όσον αφορά για το σταμάτημα τους, θα το κάνω. Έως τις 15 Ιανουαρίου, θα σταματήσουν οι επιμέλειες των πειραματισμών.

Πάντως θα συνεχίσω τις επιμέλειες μόνο όταν είναι εγκυκλοπαιδικό λήμμα αλλά σε άλλη γλώσσα, είναι μικρό αλλά βγαίνει νόημα (τα κριτήρια προτείνει να το κάνουμε σταμπ, αναφέροντας ...το φτωχό περιεχόμενο δεν είναι από μόνο του λόγος για διαγραφή, αν υπάρχουν περιθώρια επέκτασης του λήμματος (προτιμήστε να το κάνετε stub)... ή είναι αυτόματη μετάφραση. Ελπίζω να ικανοποιηθείς από αυτό.

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

13 Νοεμβρίου από αύριο θα μειωθούν οι επιμέλειες 16 Νοεμβρίου «Δεν θα γίνονται πλέον επιμέλειες σε νέες σελίδες με αντιγραφή» 20 Νοεμβρίου «Όταν εννοούσα ότι θα κοπούν, εννοούσα ότι σιγά-σιγά θα περικοπούν» 12 Δεκεμβρίου «έχω αρχίσει να κόβω τις επιμέλειες και έτσι θα συνεχιστεί και μετά» 3 Ιανουαρίου «Έως τις 15 Ιανουαρίου, θα σταματήσουν οι επιμέλειες των πειραματισμών»

Πρέπει να σταματήσεις να λες ψέμματα. Τώρα σημαίνει τώρα, όχι σε 10 ημέρες.

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Πέρασαν οι 15 Ιανουαρίου και οι επιμέλειες δεν σταμάτησαν. Πρέπει να σταματήσεις να λες ψέματα συνέχεια αν θες να είσαι σωστός χρήστης.

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
2A02:1388:194:11D0:0:0:573F:D16B (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μην ακούς αυτούς τους γελοίους γραφειοκράτες. Εσύ κοίτα πρώτα απ' όλα να βοηθάς την ανάπτυξη της βικιπαιδειας και μετά να λογοδοτείς σε αυτούς και τις μπερδεμένες πολιτικές τους. Όσο όλοι παιρνούν τις ώρες τους διαφωνόντας για ανούσια θέματα μόνο εσύ δουλεύεις. Μην τους αφήσεις ποτέ να σε επηρεάσουν και να σε κάνουν σαν τα μούτρα τους.

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Από αύριο θα κόψω τις επιμέλειες και δεν σκοπεύω να το παρατείνω. Απλά, η αγάπη για την Ελληνική ΒΠ είναι ο λόγος που συνεχίστηκαν οι επιμέλειες. Ελπίζω να καταλαβαίνετε.

CubicStar (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αυτά τα λένε μόνο και μόνο γιατί στη ζωή είναι πολύ καλό να τηρούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στους άλλους

Gts-tg (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Διαφωνώ με το παραπάνω αίτημα, και είναι κάτι που έχει συζητηθεί και σε παλαιότερες συζητήσεις, σχετικοί σύνδεσμοι στο Topic:Usvm7m6w3gwgskff, Topic:Unndvi1w5jb7fsea και Topic:Un7qm9q1p6kepsfb. Δεν έχει κανένα νόημα το να ζητείται να μη γίνεται επιμέλεια σε λήμματα που παρουσιάζουν προβλήματα και πάνε για γρήγορη διαγραφή. Απολύτως κανένα νόημα δεν βρίσκω να υπάρχει τέτοια απαίτηση. Αν υπάρχει επιμονή να σταματήσουν να γίνονται τέτοιες επιμέλειες, τότε θα πρέπει να γίνει συζήτηση στην Αγορά, γιατί δεν είναι κάτι που στηρίζεται στην πολιτική. Έως τότε παρακαλώ να μη συνεχιστεί η απαίτηση προς τον χρήστη να μην κάνει επιμέλεια λημμάτων τα οποία έχουν σήμανση για γρήγορη διαγραφή (γιατί τα αρχικά είναι πολύ μικρά, με προβλήματα ορθογραφικά, copyright κ.α.), αλλά και να μη δίνονται υποσχέσεις (Nikosgranturismogt) σε πράγματα που θεωρείς πως είναι λάθος και δεν τα πιστεύεις (το καταλαβαίνω έως κάποιου σημείου λόγω του ιδιαίτερα νεαρού της ηλικίας). Σε ότι αφορά προβλήματα με μεταφράσεις που έχουν επισημανθεί αυτό είναι διαφορετικό ζήτημα.

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

@Gts-tg: Καλησπέρα, καλή χρονιά και ευχαριστώ για τα καλά σχόλια περί των επιμελειών. Αλλά όμως με τις σελίδες θα συνεχίσω τις διορθώσεις μόνο όπου είναι στα αγγλικά (από άτομο που δεν μιλά τη γλώσσα), είναι αυτόματη μετάφραση, είναι πολύ μικρό αλλά επεκτείνεται και το "πολύ μικρό" περιέχει έναν στοιχειώδη ορισμό, οπότε θα συνεχίσω τις επιμέλειες επιλεκτικά για να μην υπάρχουν προβλήματα. Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη επί του θέματος. Καλό βράδυ.

Απαντήστε στο "Επιμέλειες"
MARKELLOS (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα. Για ποιο λόγο μπήκε το πρότυπο εδώ;

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ήμουνα στο σχολείο τότε οπότε δεν είχα χρόνο να κάνω επιμέλεια. Θα την κάνω τώρα.

MARKELLOS (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Εσύ το δημιούργησες δηλαδή; Ήσουν εσύ η ip;

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Όχι, μια IP το δημιούργησε και δεν σχετιζόταν με εμένα. Το είχα βάλει ώστε να το επεκτείνω αργότερα.

MARKELLOS (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μη βάζεις το σε χρήση σε λήμμα που θα επεξεργαστείς μετά από ώρες. Ειδικά αν έχει δημιουργηθεί μόλις πριν από λίγα λεπτά από τρίτο χρήστη. Τον μπερδεύει. Καλή συνέχεια.

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Έχεις δίκιο, αλλά δεν φαινόταν (σε αυτή τη περίπτωση) ότι θα κάνει δεύτερη επεξεργασία. Καλό βράδυ και καλή συνέχεια.

Απαντήστε στο "Σε χρήση"
Diu (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Nikosgranturismogt καλησπέρα. Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον θέμα επέλεξες, όμως το λήμμα παρουσιάζει αρκετά εκφραστικά προβλήματα δυσκολεύοντας την ροή του κειμένου. Ενδεικτικά μπορείς να δεις την τελευταία μου επεξεργασία στο λήμμα. Θα σου πρότεινα, αφού το πρότεινες για αξιόλογο, να το επιμεληθείς πάλι. Όταν βρω χρόνο θα το επιμεληθώ και εγώ. Καλή συνέχεια.

Nikosgranturismogt (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Όσον αφορά τα συντακτικά, ξαναπήρα το λήμμα από την αρχή και έγιναν διορθώσεις. Ακόμη, έγιναν και μεταφράσεις στις παραπομπές. Καλή συνέχεια.

Απαντήστε στο "Βεγγαλικό γλωσσικό κίνημα"
SOILEMEZIDOU MARINA (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ευχαριστώ για την επεξεργασία,

θα επέμενα στον όρο πυθμένας, είναι πιο σωστός από το "βυθός", θα το υποστηρίξω και στο διδακτορικό μου.

-- "αναπτύξουν πεδία"= να ξεκινούν εξόρυξη των υδρογονανθράκων

- Η διαπραγμάτευση για "το έγγραφο" διήρκεσε=τη Σύμβαση

- Κατά "τα έτη έγκρισης" της σύμβασης (1996-2018)=την διαπραγματευτική διαδικασία

-προκαλώντας "σχεδόν στρατιωτικά περιστατικά".=παρολίγον στρατιωτική σύγκρουση

Απαντήστε στο "Καλημέρα Nikosgranturismogt"