Συζήτηση χρήστη:ManosHacker

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Εξωστρεφής δράση

Η μάσκα του Βικιπαιδιστή

Δημιουργία λογαριασμών

Συζήτηση χρήστη:ManosHacker[επεξεργασία κώδικα]

Καλώς τον νέο[επεξεργασία κώδικα]

Μετά από αυτή την εισαγωγή σου εύχομαι καλές συνεισφορές! Φιλικά, Atlantia 14:55, 20 Μαρτίου 2010 (UTC)

τον ψαρά[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μάνο, το λήμμα χρειάζεται ασφαλώς επιμέλεια ως προς τη μορφοποίησή του - υπάρχουν πολλά bold και υπογραμμισμένα σημεία καθώς και πολλά κεφαλαία. Συνεπώς η επισήμανση επιμέλειας καλό είναι να παραμείνει, όλο και κάποιος χρήστης θα βρεθεί να το "φτιάξει" έτσι όπως υπαγορεύουν οι κανόνες μορφοποίησης της ΒΠ. Αν τη βγάλουμε, όποιος θέλει να συνεισφέρει δεν θα το κάνει, αφού θα νομίζει ότι δεν χρειάζεται! Ευχαριστώ και καλές συνεισφορές! --Ttzavarasσυζήτηση 22:25, 21 Μαρτίου 2010 (UTC)

Πίτσος[επεξεργασία κώδικα]

Προς τι οι ευχαριστίες αγαπητέ;-Greek Scorpion (Αίθουσα τύπου)- 18:18, 30 Μαΐου 2017 (UTC)

Μιας και πειράζω λήμμα που μόλις δημιούργησες, όσο να'ναι βοηθάει μια ευχαριστία. Καλή συνέχεια!   ManosHacker 18:35, 30 Μαΐου 2017 (UTC)

Σχολείο Καισαριανής[επεξεργασία κώδικα]

Αντικείμενο διδασκαλίας
• Βασικές πολιτικές και αρχές της Βικιπαίδειας
• Προστασία πνευματικών δικαιωμάτων
• Περιβάλλον και εργαλεία συγγραφής στη Βικιπαίδεια
• Επιλογή πηγών
• Αντικειμενικότητα
• Εγκυκλοπαιδικό ύφος γραφής
• Διατύπωση δημόσιου λόγου
• Ανάπτυξη επιχειρηματολογίας
• Συνεργατικότητα
• Διαδικτυακή συμπεριφορά

Όλα αυτά τα ξέρω.Εγώ θέλω να είναι πιο εύχρηστα τα "εργαλεία".Να πατάω πχ."φανέλα Ολυμπιακού πάνω αριστερά" και να μπαίνει αμέσως."Πίνακας διακρίσεων σε μπλε φόντο" το ίδιο.Κάπως έτσι.Όπως στο αεροπλάνο..."ευθυγράμμιση πορείας" κι έγινε.
Για τα υπόλοιπα άστα να πάνε.Δεν τα εφαρμόζουν ούτε οι διαχειριστές.Καμιά συνεργατικότητα δεν υπάρχει,πηγές ότι μας συμφέρει ,κλπ.--194.219.123.20 17:13, 14 Ιουνίου 2017 (UTC)

Παράκληση[επεξεργασία κώδικα]

Κύριε ManosHacker! Διαμορφώσατε μία σελίδα προχείρου με όνομα Χρήστης:AntonyFragakis/πρόχειρο/Μουσικό Σχολείο Ιλίου! Αν καλύπτει τα κριτήρια Εγκυκλοπαιδικότητας, θα σας παρακαλέσω να την μετακινήσετε στο λήμμα "Μουσικό Σχολείο Ιλίου" αν μπορείτε και αν θέλετε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Με ευγνωμοσύνη ο Χρήστης:σύνδεσμος=%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF:P_music.pngAntonyFragakis

Μετονομασία χρήστη[επεξεργασία κώδικα]

Μανώλη, με χαρά μου έλαβα το μύνημά σου και καταρχήν επέτρεψέ μου να σου στείλω τα δέοντα και να σε παρακαλέσω να επιμείνεις στη συνεισφορά σου στη βικιπαίδεια. Έχουμε έλλειψη παντελώς από ηθικούς ανθρώπους, και μας έχουν καταβάλει οι καθόλαν δήθεν. Έχει γίνει ο κόσμος μας άπερα πτερόεντα. Και μεις κοιτάμε που χανόμαστε. Ο σύνδεσμος που μου υπέδειξες είναι μεν καλός, έχει όμως ένα μείζον μειονέκτημα. Πρέπει να δώσω το ημέιλ μου. Δεν σφάξανε. Γιαυτό, καλό είναι οι γηγενείς γραφειοκράτες να συγκροτηθούν. Δεν θα καταναλωθούν. --Υπάρχω (συζήτηση) 21:13, 7 Ιουλίου 2017 (UTC)

Δε μου το είχε βγάλει ποτέ να ζητά email, όταν μετονομάζουμε λογαριασμούς στα μαθήματα. Θα το έχω υπόψιν μου, ευχαριστώ Υπάρχω.   ManosHacker 15:28, 8 Ιουλίου 2017 (UTC)

Φιλτράρισμα από ειδικούς[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ απάντησε στο θέμα φιλτραρίσματος των λημμάτων από ειδικούς, οπως αναφέρθηκε στην σελίδα ψηφοφρίας για τον Αθεϊσμό ως προβεβλημένο λήμμα. Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω αν συνηθίζεται αυτή η πρακτική. Βικιφιλικά. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 19:48, 6 Αυγούστου 2017 (UTC)

Βεβαίως, τα δύσκολα λήμματα είναι καλό να έχουν ελεγχθεί για εννοιολογικά σφάλματα από ειδικούς. Στο συγκεκριμένο λήμμα οι ανακρίβειες είναι εξόφθαλμες, το προτείνω ανεπιφύλακτα, και νομίζω έχουμε ειδικούς σε αυτό το πεδίο στην ελληνική. Η συνήθης διαδικασία, ελλείψει ειδικών, είναι να φιλτράρουν το λήμμα πολλοί συντάκτες, από τα σφάλματα.   ManosHacker 21:26, 6 Αυγούστου 2017 (UTC)
Τιποτα εξοφθαλμο δεν υπάρχει, αλλωστε το λημμα ειναι ελευθερη μετάφραση του αγγλικου, το οποίο ειναι προβαλλόμενο και εξαιρετικό. Συγκρινομενη δε με την ελληνικη ΒΠ, η αγγλικη ειναι απείρως καλύτερη και θα υπάρχουν φαντάζομαι και ποιοτικοι δεικτες να το επιβεβαιώσουν. Υπέδειξε μου μια εξόφθαλμη ανακρίβεια (η λέξη ανακρίβεια πάντως παραπέμπει σε κάτι μικρό) Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 21:31, 6 Αυγούστου 2017 (UTC)
Θα πρέπει να περιμένεις να πουν οι υπόλοιποι τη γνώμη τους. Θέλω πολύ να βοηθήσω σηκώνοντας τα μανίκια, δεν έχω χρόνο.   ManosHacker 21:40, 6 Αυγούστου 2017 (UTC)
Ελπίζω να θες να βοηθήσεις το λημμα, αν και ομολογώ πως δεν το βλέπω το κάνεις. Και εγω κουρασμένος ειμαι αλλά προσπαθώ να διατηρήσω το λημμα όρθιο απο πιθανές κακοήθεις επιθέσεις. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 21:44, 6 Αυγούστου 2017 (UTC)
Έχει εξαιρετικά δύσκολο σύστημα τεκμηρίωσης το λήμμα στην αγγλική, πέρα από το εννοιολογικό ζήτημα που έχουμε στην απόδοση εδώ.   ManosHacker 21:48, 6 Αυγούστου 2017 (UTC)
Εξήγα μου σε παρακαλω σε τι ακριβως διαφωνεις, κοντεύω να κουτουλήσω στο γραφείο απο την νηστα. Εννοιολογικά, το αγγλικο και ελληνικο λημμα ταυτίζονται, τουλαχιστον στον προλογο (και αλλου φυσικα) Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 21:51, 6 Αυγούστου 2017 (UTC)

Πηγή[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, σου γράφω με αφορμή την πηγή που μου είχες αφήσει για την ονομασία Αράρ και συγκεκριμένα αυτή που αναφέρεται στους πολέμους της Ρώμης με τους γερμανικούς λαούς... Άμα μπορούσες να μου βρεις μια αντίστοιχη για την Γαλατία θα σου ήμουν υπόχρεος, μιας και εκεί υπάρχει πολύ (τεκμηριωμένο) ζουμί για μετάφραση/συγγραφή, αλλά παντελής απουσία - για μένα - οποιασδήποτε πηγής που θα με βοηθούσε στην ακριβή καταγραφή πχ. των γεωγραφικών ονομασιών, μεταξύ άλλων... Θα μου πεις πως υπάρχει το έργο του Καίσαρα μεταφρασμένο στα αρχαία/μεσαιωνικά (?) ελληνικά, αλλά εγώ θα προτιμούσα κάτι στα νέα ελληνικά, όπως πχ. αυτό που μου είχες παραθέσει για το άλλο θέμα και είχε ως αποτέλεσμα να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον... :p --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 20:36, 13 Αυγούστου 2017 (UTC)

[1] [2] [3] [4] [5] Όλο και κάτι θα βγει από αυτά, για δες.   ManosHacker 05:45, 14 Αυγούστου 2017 (UTC)

Όπα, τώρα μόλις τα πρόσεξα τα λινκς, έλλειψη ειδοποίησης... ^^ Οκ, ευχαριστώ, θα τα κοιτάξω και θα δω τί μπορώ να βγάλω, αν και οι μεταφράσεις φαίνονται ολίγον παλιές (πχ. η πρώτη αναφέρει ως έτος το... 1847), αλλά κάτι θα βγάλουμε... Επίσης, κάποια φαίνεται να μπορούν να βγουν - από σπόντα - και από την πηγή που μου είχες παραθέσει για τους γερμανικούς λαούς και την Αρχαία Ρώμη... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 13:48, 14 Αυγούστου 2017 (UTC)

Μπικάκης[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ, θα ήθελα να σου συστήσω την προσοχή σου στο λήμμα που επεξεργάζεσαι σχετικά με τον Μπικάκη. Οι πηγές που παραθέτονται ειναι χαμηλού επιπέδου (σπασμένοι συνδεσμοι, μπλογκς, ασχετες ιστοσελίδες). Επίσης, υπάρχει επιχείρηση ηρωοποίησης του Μπικάκη απο την Χρυση Αυγή. Παρακαλώ να μην πέσεις στην λούμπα των ψεμάτων τους. Παρόμοιες fake ιστοριες υπαρχουν με τον Παϊσιο. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 12:57, 14 Αυγούστου 2017 (UTC)

Αμφιβολία[επεξεργασία κώδικα]

Δεν ξέρω κατά πόσο η παρατιθέμενη εφημερίδα μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη πηγή για το συγκεκριμένο θέμα... Όσο για το Κοράνι άμα θα μπορούσαμε να είχαμε κάποια παραπομπή προς ακριβή έκδοση θα ήταν ακόμη καλύτερα... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 13:46, 14 Αυγούστου 2017 (UTC)

σελ. 27-28. Ο αριθμός για τις 10 χώρες καλό είναι να λάβει επιπλέον τεκμηρίωση.   ManosHacker 13:57, 14 Αυγούστου 2017 (UTC) → έγινε.   ManosHacker 14:10, 14 Αυγούστου 2017 (UTC)

Μετακίνηση του "Ευρωπαϊκός μελισσοφάγος" στο "Μελισσοφάγος"[επεξεργασία κώδικα]

Χωρίς να θέλω να γίνω κουραστικός, μπορείς να μου πεις ποιοι χρήστες είναι διαχειριστές και πως μπορώ να τους απευθυνθώ; Φιλικά! --Chrysaetus (συζήτηση) 14:14, 21 Αυγούστου 2017 (UTC)

Νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσεις διαβάζοντας το Βικιπαίδεια:Διαχειριστές. Το αίτημα το τοποθετούμε στο Βικιπαίδεια:Σημειωματάριο διαχειριστών, αφού σιγουρευτούμε πως το ζήτημα αφορά τη σελίδα αυτή, και δε λύνεται χωρίς τα επιπλέον δικαιώματα ή εργαλεία που έχουν οι διαχειριστές. Η σελίδα αυτή λειτουργεί ως σελίδα συζήτησης.   ManosHacker 11:24, 21 Αυγούστου 2017 (UTC)

Αθεϊσμός[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μάνο, Θα σε παρακαλούσα, μιας και το έχεις υποσχεθεί, να ασχοληθείς λίγο με το λήμμα Αθεϊσμός. Ο λογος που στο ζητώ είναι πως θα το ξαναθέσω σε υποψηφιότητα για προβολή, αφού η πρώτη αίτηση βρήκε αρκετές ενστάσεις (αρκετές βάσιμες, έγιναν μπόλικες διορθώσεις, άλλες ήτανε προφάσεις) και πάει προς απορριψη. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση)

Πτυσσόμενα πλαίσια σε Πρότυπα γραμμών μετρό/σιδηροδρόμου[επεξεργασία κώδικα]

Για το Βικιπαίδεια:Προτάσεις_για_πρότυπα#Πτυσσόμενα πλαίσια σε Πρότυπα γραμμών μετρό/σιδηροδρόμου νομίζω πως δεν έχω καταλάβει εάν το πρότυπο είναι ήδη έτοιμο και χρειάζεται κάποια απλή αλλαγή ώστε να παίξει, ή αν προτείνεται κάτι γενικότερο. Αν είναι η πρώτη περίπτωση (με το escape των |) αυτό δεν είναι κάτι πολύ απλό; Gts-tg (συζήτηση) 18:32, 25 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Gts-tg, αν μπορέσει κάποιος (σκέφτομαι τον P.a.a) να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από την ανάγκη μετατροπής των |, τότε τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά απλά και θα μπορούμε να το εφαρμόζουμε εύκολα οπουδήποτε μας βοηθά. Νομίζω πως είναι δυνατό να μπει και ως παράμετρος σε πίνακα, δίνοντας διαφορετικό είδος σύμπτυξης.   ManosHacker 19:41, 25 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)