Βικιπαίδεια:Βοήθεια χρηστών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Vista-Community Help.png
Η Βοήθεια Χρηστών της Βικιπαίδειας είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο χρήσης ή επεξεργασίας της Βικιπαίδειας, για τις οποίες δεν μπορείτε να βρείτε απάντηση στη Βοήθεια:Εισαγωγή και τις Συχνές ερωτήσεις. Για άλλους τύπους ερωτήσεων, χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναζήτησης ή την Αγορά.
  • Για άλλους τύπους ερωτήσεων, ανατρέξτε στα Περιεχόμενα της Βοήθειας. Εάν έχετε σχόλια σχετικά με ένα συγκεκριμένο λήμμα, χρησιμοποιήστε τη σελίδα συζήτησης αυτού του λήμματος.
  • Μην γράφετε τη διεύθυνση email σας ή οποιαδήποτε άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Οι απαντήσεις θα παρέχονται μόνο σε αυτήν τη σελίδα.
  • Εάν είστε νέος συντάκτης, ίσως προτιμάτε να δείτε πρώτα τους οδηγούς στη Βοήθεια:Εισαγωγή σχετικά με την επεξεργασία, τη δημιουργία λημμάτων και τη γενική χρήση της Βικιπαίδειας.
  • Είμαστε όλοι εθελοντές, οπότε μερικές φορές οι απαντήσεις μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο. Παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί. Ελέγξτε ξανά αυτήν τη σελίδα για να δείτε αν η ερώτησή σας έχει απαντηθεί.
  • Θυμηθείτε να υπογράψετε την ανάρτησή σας, προσθέτοντας 4 περισπωμένες (~~~~) στο τέλος της ανάρτησής σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο υπογραφής () στη γραμμή εργαλείων επεξεργασίας.

Βοήθεια παρακαλώ με τις παραπομπές[επεξεργασία κώδικα]

Πρόσθεσα τη μετάφραση για τη Τζούλια Ρόμπινσον https://el.wikipedia.org/wiki/Julia_Robinson χρησιμοποιώντας το αυτόματο εργαλείο και βελτιώνοντας το κείμενο όπου χρειάζεται. Είμαι εντελώς άπειρη χρήστης της Wikipedia. Τι στο καλό έγινε με τις παραπομπές; Έγιναν αυτόματα και βγήκε αυτό το χάλι και δεν έχω ιδέα πώς να τις διορθώσω. Μίλησα με την Ολλναδή editor με την οποία συνεργάζομαι, αλλά τα Ελληνικά ήταν προφανώς θέμα για αυτήν και με παρέπεμψε να γράψω την ερώτησή μου εδώ (και δεν έχω ιδεά τι στο καλό είναι το "εδώ" και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον το προσπάθησα!) ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Mariamaths (συζήτησησυνεισφορά) .


Καλώς ήρθες. Είναι συνηθισμένο πρόβλημα του εργαλείου που χαλάει τις παραπομπές. Τις διόρθωσα εγώ, και με την ευκαιρία το μετονόμασα σε Τζούλια Ρόμπινσον. — Geraki (συζήτηση) 18:12, 11 Φεβρουαρίου 2022 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Νευροογκολογία[επεξεργασία κώδικα]

Πώς μπορώ να εμφανίσω το άρθρο Νευροογκολογία? Wname1 (συζήτηση) 11:57, 6 Οκτωβρίου 2022 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

Δεν υπάρχει ακόμη λήμμα Νευροογκολογία. Υπάρχει όμως λήμμα :en:Neuro-oncology στα αγγλικά και μερικές ακόμη γλώσσες. Αν μπορείτε και θέλετε μπορείτε να το ξεκινήσετε στα ελληνικά από την αρχή ή να μεταφράσετε εδώ από άλλη γλώσσα. — Geraki (συζήτηση) 09:00, 7 Οκτωβρίου 2022 (UTC)Απάντηση[απάντηση]