Χρήστης:Cinadon36

  Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
  (Ανακατεύθυνση από Χρήστης:Τζερόνυμο)
  😂 Νεαρος στην Κοκκινη Πλατεια μοιραζε φυλλαδια μια μερα στην μεση του 20ου αιώνα. Τον συλλαμβανει η αστυνομια, τον πανε στο τμημα, ανοιγουν τα φυλλάδια, λευκα. Απανταει: "Όλοι ξερουν ποιο ειναι το προβλημα". (Μια νέα εκδοχή, και μια παλιότερη)


  • Είπαν για μένα: [Γράφει με το]«...POV δυτικού ακαδημαικού ανθρωπιστή»[1]
  Οι συνεισφορές μου

  Αθεϊσμός και θρησκείες: Η αρχική μου ενασχόληση στην ΒΠ ήταν για τον αθεϊσμό. Διαβάστε περισσότερα...

  Αναρχισμός: Διαβάστε περισσότερα...

  Ιστορία: Με ενδιαφέρει κυρίως η Ιστορία της Κύπρου, απο το 1878 ως σήμερα και ιδίως απο το 1955 ως το 74. Διαβάστε περισσότερα...

  Διάφορα και μικρές παρεμβάσης...Διαβάστε περισσότερα...

  Η σελίδα μου στην αγγλική Βικιπαίδεια Έχω μεταξύ άλλων συνεισφέρει 5 καλά λήμματα. Symbol support vote.svgSymbol support vote.svgSymbol support vote.svgSymbol support vote.svgSymbol support vote.svg Δείτε ποια και διαβάστε περισσότερα... (συνιστώ σε κάθε χρήστη να ασχοληθεί λιγάκι έστω με την αγγλική Βικιπαίδεια για να εξοικειωθεί με τους κανόνες που πρέπει να διέπουν την ΒΠ, κοινώς να ξεστραβωθεί αν γνωρίζει μονο την ελ.ΒΠ)

  Flag of Cyprus.svg
  Αυτός ο χρήστης συμμετέχει στη Βικιεπιχείρηση Κύπρος.
  Atom of Atheism-Zanaq.svg Αυτός ο χρήστης είναι Άθεος
  Anarchism template.svg Αυτός ο χρήστης είναι Άναρχικός
  Red flag waving.svg Αυτός ο χρήστης συμμετέχει στην βικιεπιχείρηση Σοσιαλισμός
  Handshake.svg

  Αυτός ο χρήστης πιστεύει πως υπάρχει μια φυλή, η ανθρώπινη φυλή
  Gay Pride Flag.svg Αυτός ο χρήστης υποστηρίζει τα δικαιώματα των LGBTQIA+
  HumanismSymbol.svg Αυτός ο χρήστης είναι Ανθρωπιστής
  Refugees Welcome.svg I stand with Refugees
  40px Αυτος ο χρήστης πιστεύει πως οι διαχειριστές της ελληνικής ΒΠ αποτελούνε κλικοκρατία. Τα δε εργαλεία για περιορισμό των εξουσιών τους, οταν αυθαιρετούν, είναι σχεδιασμένα να μην ειναι λειτουργικά. Εισηγείται το Σουηδικο μοντέλο διαχειρισης
  ΑΓ Αυτός ο χρήστης αποχώρησε σουσιαστικά απο την ελληνική ΒΠ και θα ασχολείται μονο με την προστασία των λημματων με τα οποια εχει ασχοληθεί απο κακόβουλες ή πολύ λανθασμένες επεξεργασίες. Η κατάσταση στην ελληνική ΒΠ ειναι beyond repair και την κύρια ευθύνη την φέρει η διαχειριστική παρεούλα. Θα προσφέρω στην αγγλική ΒΠ. Θα προσπαθώ φυσικά να στηρίζω νέους και παλιους χρήστες απέναντι στις κακές, συνήθως, πρακτικές των διαχειριστών. Αυτή θα είναι η παρουσία μου στην ελ.ΒΠ.