Συζήτηση χρήστη:Stepanps

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(pt) Βem-vindo
(ru) Добро пожаловать

Stepanps, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Οδηγός για νέους χρήστες
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --C Messier 11:03, 10 Οκτωβρίου 2017 (UTC) Working Man's Barnstar.pngBarnstar of Diligence.png Σου απονέμω τα βραβεία του Σκληρά εργαζόμενου και της επιμέλειας για την δουλειά σου στο λήμμα Δρυόβουνο Κοζάνης! Συγχαρητήρια!--62.74.5.162 18:43, 3 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Καλημέρα! Να δώσω μια μικρή βοήθεια για να φτιάχνεις τυποποιημένα νέα χωριά, στο πρόχειρό σου;   ManosHacker 09:04, 25 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Στο έφτιαξα, κάνε δοκιμή, τα περισσότερα συμπληρώνονται και σε οπτικό επεξεργαστή. Μπορείς να προσαρμόσεις τη σελίδα προτύπου όπως τη θες παραλάσσοντάς την κάθε τόσο για να κινείσαι (συγγραφικά) σε άλλη περιοχή.   ManosHacker 09:31, 25 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Αν θες να ξεκινά η νέα σελίδα σε επεξεργαστή κώδικα, δήλωσε στο κεντρικό πρόχειρο άλλη μια παράμετρο, με | code=yes.   ManosHacker 09:48, 25 Φεβρουαρίου 2018 (UTC)

Αρχειοθέτηση παραπομπών[επεξεργασία κώδικα]

Σε ευχαριστώ για την αρχειοθέτηση παραπομπών στο λήμμα Χομαγιούν και Βακάρ. Θα ήθελα να σε ρωτήσω πως τις έκανες, αυτοματοποιημένα με κάποιο τρόπο ή manually; Γιατί θέλω να το κάνω και εγώ σε διάφορα λήμματα, και δεν ξέρω πως. Τζερόνυμοσυντυχάννουμε 18:09, 25 Απριλίου 2018 (UTC)

Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να γίνει αυτοματοποιημένα. Πηγαίνω στο https://archive.org/web/ και βάζω τη διεύθυνση (URL) του πρωτότυπου. Αν υπάρχει ήδη αποθηκευμένο χρησιμοποιώ αυτό που υπάρχει και αν όχι το αποθηκεύω. Μετά τα αποθηκεύω στα αντίστοιχα πεδία «ημερομηνία» και «URL». Το ξέρω είναι βαρετό και χρονοβόρο, αλλά σίγουρα είναι χειρότερο από το να ψάχνει κάποιος την «σπασμένη» πηγή, στο μέλλον, ειδικά όταν δεν ξέρει ούτε τον τίτλο της. Για παράδειγμα βάζεις μια πηγή από το site foufoutos.gr. Μετά από 10 χρόνια μπορεί να έχει αλλάξει τη δομή του ( ή και να έχει γίνει περιορισμένης πρόσβασης, με συνδρομή, κλπ) και το αρχικό URL να μην ανταποκρίνεται. Όλα αυτά βέβαια είναι γνωστά. Αν έχεις κάτι διαφορετικό στο μυαλό σου, πες μου να ξέρω και εγώ. Ευχαριστώ. --Stepanps (συζήτηση) 18:36, 25 Απριλίου 2018 (UTC)
Σχετικά με αυτή την συζήτηση μας παλιότερα, βρήκα αυτό το εργαλείο [1] αρκετά χρήσιμο. Αφου βρω την αρχειοθετημένη διεύθυνση, την τοποθετώ στην συγκεκριμένη σελίδα και μου βγάζει ολο τον κώδικα για την παραπομπή σε δυο διαφορετικές μορφές. Κερδίζω κάνα λεπτό έτσι. ;) Cinadon36μίλαμου 15:11, 27 Μαρτίου 2019 (UTC)
Cinadon36. Ευχαριστώ.--Stepanps (συζήτηση) 15:34, 27 Μαρτίου 2019 (UTC)

Κάθε μέρα τα ίδια[επεξεργασία κώδικα]

Δυστυχώς... Μόνη διαφορά οι διευθύνσεις ip που αλλάζουν σε καθημερινή βάση, αν και βάση περιεχομένου φαίνεται, εμφανώς, πως μιλάμε για το ίδιο ακριβώς άτομο... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 14:29, 31 Ιουλίου 2018 (UTC)

Montjoie-Saint-Denis !!! δεν έχω ψάξει ποιοι μπορεί να είναι πίσω από τις IP. Είναι ανώφελο και σίγουρα χάσιμο χρόνου. Πιστεύω ότι κάποιοι για κάποια περίοδο της ζωής τους το διασκεδάζουν αυτό το «παιχνίδι». Ίσως και εγώ αν ήμουν μικρός να έκανα τα ίδια. Μην ξεχνάς ότι το κρυφτό (ωχ θέλει συμμάζεμα το λήμμα: κρυφτό) είναι ένα δημοφιλές παιδικό παιγνίδι. Ευτυχώς η wikipedia έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να αντιμετωπίζονται αυτοί οι βανδαλισμοί.--Stepanps (συζήτηση) 16:01, 31 Ιουλίου 2018 (UTC)

Στελίδα αντι Στιλιδα[επεξεργασία κώδικα]

Φιλε Stepanps, καλο φθινοπωρο, ελπιζω να συναντηθουμε πάλι. Λοιπον, αλλαξα το "Στιλίδα" με "Στελίδα", στο "Σμύριδα Νάξου", όπως είναι γραμμένη και στο αντιστοιχο λημμα της Βικιπαίδειας, και οπως (σωστα ή λαθος) την προφέρουν οι Χωραΐτες. Κατα τα άλλα, σημαντικη η προσθηκη σου.

«Χύτρα»[επεξεργασία κώδικα]

Λυπάμαι, δεν μιλώ τη γλώσσα σου. Χρησιμοποιώ έναν μεταφραστή online. Είναι πιθανό η επεξεργασία μου σε λάθος εικόνα να μην ήταν σωστή. Σας παρακαλώ να συμβουλευτείτε αυτές τις αναφορές και να αποφασίσετε μόνοι σας:

  1. britishmuseum.org
  2. Ceramics, Cuisine and Culture: The archaeology and science, Michela Spataro; isbn=9781782979500 ; pp. 69-74
  3. Hellenistic Pottery: Athenian and Imported Wheelmade Table Ware. American School of Classical Studies at Athens (Ascsa) ; Sussan Rotroff; isbn=9780876612293 |pp. 215

Ωστόσο, αυτή η μοναδική αναφορά που έχει τη σελίδα σας, είναι ένας σπασμένος σύνδεσμος, όπως μπορείτε να ελέγξετε.[2]

ένα χαιρετισμό --Latemplanza (συζήτηση) 16:16, 12 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

Latemplanza ευχαριστώ για τις υποδείξεις σου. Ελπίζω να τις ενσωμάτωσα σωστά. Αν θέλεις πρόσθεσε ή να άλλαξε οτιδήποτε. Ευχαριστώ. (in English: thank you for your suggestions. I hope to integrate them correctly. If you want to add or change anything.) --Stepanps (συζήτηση) 18:13, 12 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)
Σας ευχαριστούμε για την αποδοχή τους και τη συμβολή στη βελτίωση της σελίδας. Έχετε περισσότερα δεδομένα και συνδέσεις στην ισπανική έκδοση [Thank you for accepting them and contributing to the improvement of the page. You have more data and links in the Spanish version:]:[3]
ένα χαιρετισμό --Latemplanza (συζήτηση) 18:35, 12 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

Το Αστέρι του Αντι-βανδαλισμού[επεξεργασία κώδικα]

The Anti-Vandalism Barnstar. Για τις αναιρέσεις στις τρολλιές βανδάλων σε μια σειρά από λήμματα Cinadon36μίλαμου 15:02, 27 Μαρτίου 2019 (UTC)

Cinadon36. Ευχαριστώ, αλλά μην υπερβάλουμε γιατί κάνω τα εύκολα.--Stepanps (συζήτηση) 15:34, 27 Μαρτίου 2019 (UTC)

Εύκολη λειτουργία Wikipedia[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ πάντως!!! Kalaitzisnik (συζήτηση) 18:10, 12 Απριλίου 2019 (UTC)

Kalaitzisnik για ερωτήσεις μπορείς να χρησιμοποιείς και αυτή τη σελίδα. Αν είμαι online θα σου απαντήσω γρήγορα. Αρκεί να ξέρω.--Stepanps (συζήτηση) 18:12, 12 Απριλίου 2019 (UTC)

👍👍👍 Kalaitzisnik (συζήτηση) 18:38, 12 Απριλίου 2019 (UTC)

Ηράκλειο Κρήτης[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Stepanps καλημέρα και σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση που έκανες εδώ, φαίνεται ότι μπερδευτήκαμε όλοι λιγάκι στις προηγούμενες αναιρέσεις ίσως από βιασύνη ή/και ίσως επειδή δεν περιμέναμε να αναγράφεται ο πληθυσμός του δήμου στην πρώτη σειρά του λήμματος.(!) Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν έχεις κάποια αντίρρηση, προχωράω σε αφαίρεση της πρότασης που αφορά τον πληθυσμό του δήμου, μιας και το λήμμα αφορά την πόλη του Ηρακλείου. Γνωρίζουμε και από άλλα λήμματα (Βόλος, Λάρισα, Πάτρα κλπ) στο παρελθόν ότι τέτοιες αναφορές έχουν συνήθως τοπικιστικά κίνητρα... Esslet(συζήτηση) 08:42, 27 Απριλίου 2019 (UTC)

Esslet καλημέρα. Καλά έκανες. Εξάλλου υπάρχει σύνδεσμος προς το λήμμα του Δήμου, όπου πήγα σήμερα και διόρθωσα πληθυσμό βάζοντας και την παραπομπή. Μου φαίνεται ότι το μπέρδεμα το ξεκίνησα εγώ με αυτή την διόρθωση στις 23 Απριλίου. Σήμερα μου τράβηξε την προσοχή η παρατήρηση του 188.73.246.118 στη σελίδα συζήτησης και το διάβασα αυτή τη φορά με μεγαλύτερη προσοχή. Όπως και να έχει καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε ΟΛΟΥΣ, αναγνώστες, μη-αναγνώστες και χρήστες (όπως και αν συνεισφέρουν) στην ΒΠ.--Stepanps (συζήτηση) 10:09, 27 Απριλίου 2019 (UTC)
Χρόνια πολλά Stepanps, με υγεία πάνω απ'όλα! Στο προκείμενο, όλοι όσοι αναιρέσαμε την επεξεργασία έχουμε τυπικά ευθύνη. Δεν βοήθησε βέβαια παράλληλα και ο χρήστης(IP) αφού δεν τόνιζε στη σύνοψη τι ακριβώς διόρθωνε, ούτε νομίζω ότι κατανόησε ότι αναιρέθηκε από πολλαπλούς χρήστες όπως φαίνεται στο ιστορικό. Γενικά το μπέρδεμα νομίζω συνέβη λόγω του ότι έχουμε, ο καθένας μας, μια θετική προκατάληψη προς χρήστες που συνεισφέρουν καιρό και τους γνωρίζουμε, οπότε δεν το πολυσκεφτόμαστε ορισμένες φορές πριν επαναλάβουμε μια αναίρεση την οποία έχει ήδη πραγματοποιήσει έτερος χρήστης. Esslet(συζήτηση) 21:45, 29 Απριλίου 2019 (UTC)