Συζήτηση χρήστη:Xaris333

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Απουσιάζω από τη Βικιπαίδεια. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου προτιμήστε την επικοινωνία μέσω email. Ίσως καταφέρω να το διαβάσω.
Σήμερα στην Κύπρο είναι Παρασκευή, 23 Αυγούστου, 2019, 00:29 (EET)

Προτιμώ την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο σε αυτή τη διεύθυνση.

You can also send me an e-mail.

Στις περισσότερες περιπτώσεις θα προτιμήσω να σας απαντήσω μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπόταν καλό θα ήταν να έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή αυτή. Διαφορετικά, μη θεωρήσετε ότι δεν είχα πρόθεση να σας απαντήσω.

«Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει».
(Πάστορας Martin Niemöller)


Προτιμώ να μου στείλετε email, παρά να γράψετε σε αυτή τη σελίδα. Αν γράψετε σε αυτή τη σελίδα πιθανόν να αγνοήσω το μήνυμα σας.


Working Man's Barnstar[επεξεργασία κώδικα]

Working Man's Barnstar Για την εργασία σου στα λήμματα της Κύπρου- ιδίως του ποδοσφαίρου. Μπορεί να μην συμφωνούμε σε διαφορα επιμέρους λεπτομέριες, όμως τα λήμματα που έχεις επιμεληθεί ειναι αρκετά καλά. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που στο ραδιόφωνο ακουσα σχολιαστές να ανατρέχουν στις σελίδες της ΒΠ για να βρούνε λεπτομέριες για περασμένους αγώνες στο ποδόσφαιρο. Και όποτε τους ακούω, σκέφτομαι πως μάλλον ο Xaris333 τα έχει καταγράψει. Cinadon36μίλαμου 07:50, 4 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

«Διορθώσεις» συζητήσεων και ανακατευθύνσεων[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ μην «διορθώνεις» παλιότερες συζητήσεις χρηστών, αφενός χάνεται η ιστορικότητα και κάποιες φορές ακόμη και το νόημα, αφετέρου δεν είναι απαραίτητο. Πέρα από αυτό, και η διόρθωση ανακατευθύνσεων [1] είναι μια περιττή επεξεργασία (οι ανακατευθύνσεις υπάρχουν για να μην χρειάζεται να διορθώνονται οι σύνδεσμοι...). - geraki (συζήτηση) 16:36, 22 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)


Ωστόσο, η διόρθωση ανακατευθύνσεων σε λήμματα, όταν γίνεται χειροκίνητα, δεν απαγορεύεται από κάποια πολιτική. Xaris333 (συζήτηση) 16:48, 22 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)


Το WP:NOTBROKEN είμαι σίγουρος ότι δεν στο δείχνουν για πρώτη φορά. Ή μάλλον την ξέρεις πολύ καλά, ολόκληρη φασαρία είχε γίνει. Ίσως να σχολιάσεις για άλλη μια φορά ότι «δεν το γράφει σε ελληνική σελίδα» και να παρατηρήσω για άλλη μια φορά ότι όταν σε βολεύει παραπέμπεις ο ίδιος σε αγγλικές οδηγίες κλπ. Απλά βικιδικηγορείς. Η ΒΠ δεν είναι γραφειοκρατία. Δεν υπάρχει "διόρθωση ανακατεύθυνσης" αφού δεν διορθώνεται τίποτε. Ούτε να προσθέτεις μια κενή γραμμή στο τέλος κάθε λήμματος «απαγορεύεται». Δεν θα έπαυε να είναι ενοχλητικό για όλους τους συντάκτες. Αν μια επεξεργασία είναι περιττή, είναι περιττή με όποιο τρόπο και αν γίνει. Και παραφράζοντας χαρακτηριστικά κάτι που λέει η ΒΠ:ΟΧΙ («δεν ελπίζουμε να προεξοφλήσουμε κάθε κακή ιδέα που μπορεί να έχει ένας από τους χιλιάδες συντάκτες») αν θέλεις να καταχωρούμε στα κιτάπια κάθε κακή ιδέα που έχεις, αμέσως μόλις την εφαρμόσεις, ας γίνεται κι αυτό... -- geraki (συζήτηση) 17:38, 22 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

Δεν γράφει κάπου ότι απαγορεύεται η διόρθωση ανακατευθύνσεων. Xaris333 (συζήτηση) 17:46, 22 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

ΠΓΔΜ[επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχει κάποιος λόγος που αλλάζεις το "ΠΓΔΜ" σε "Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας"; Στο ίδιο άρθρο ανακατευθύνουν. —Dimsar01 Συζήτηση ⌚→ 16:27, 24 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

@Dimsar01: Διάβασε σχετικό θέμα στην Αγορά. Δεν ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα σε αναίρεση σου, αλλά πλέον δεν υπάρχει λόγος. Ας αποφασίσει η κοινότητα, οπόταν κάνε λίγο υπομονή. Πες και την άποψη σου. Xaris333 (συζήτηση) 16:31, 24 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

Προσθήκη τίτλου πρωταθλητή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Χάρη, αναγκάστηκα να αναιρέσω 2-3 αλλαγές που καθώς φαίνεται... βιάστηκες να κάνεις. Ο ΠΑΟΚ επίσημα ΔΕΝ είναι ακόμα πρωταθλητής Ελλάδος. Εν γένει ισχύει ότι ένας τίτλος ομαδικού αθλήματος προσμετράται σε μία ομάδα (και καταγράφεται στα σχετικά βικιάρθρα) αποκλειστικά και μόνο μετά την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας από την αντίστοιχη ομοσπονδία. Σενάριο: μένει μία αγωνιστική και στο ματς του ΠΑΟΚ οι οπαδοί του από τη χαρά τους μπουκάρουν, διακόπτουν το ματς και τα κάνουν γης μαδιάμ, η ομάδα τιμωρείται με μηδενισμό και -3 βαθμούς και τον τίτλο παίρνει ο ΟΣΦΠ. Ή την άλλη εβδομάδα σκάει υπόθεση δωροδοκίας αντιπάλου. Απίθανο? Φυσικά, στο όριο σχεδόν του εξωπραγματικού, αλλά ως εγκυκλοπαίδεια εδώ είμαστε υποχρεωμένοι να βασιζόμαστε σε συντελεσμένα γεγονότα και όχι σε πιθανά ενδεχόμενα, ακόμα και αν η πιθανότητά τους είναι 99,9%. Ελπίζω να με αντιλαμβάνεσαι. Χαιρετώ φιλικά, --MedMan (συζήτηση) 18:46, 22 Απριλίου 2019 (UTC)

@MedMan: φίλε έχεις λάθος. Η Βικιπαίδεια στηρίζεται σε πηγές. Όλες οι πηγές αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Αυτό ισχύει σήμερα. Αν γίνει το υποθετικό σενάριο που αναφέρεις την τελευταία αγωνιστική και υπάρξει ποινή, τότε θα αλλάξουμε τον πρωταθλητή. Επαναλαμβάνω. η Βικιπαίδεια στηρίζεται σε πηγές! Xaris333 (συζήτηση) 19:10, 22 Απριλίου 2019 (UTC)

Και όμως το λάθος είναι δικό σου, Χάρη. Η Βικιπαίδεια στηρίζεται σε συντελεσμένα ΓΕΓΟΝΟΤΑ, τα οποία να μπορούν να τεκμηριωθούν από ουδέτερες πηγές. Ειδάλλως σου έχω και πηγή ότι αν δεις στον ύπνο σου ψάρι, λαχτάρα σε περιμένει. Το ΓΕΓΟΝΟΣ της ανακήρυξης του πρωταθλητή της σεζόν (και ΟΧΙ της φιέστας του πρωταθλήματος) συντελείται από την ΕΠΟ με την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Σε καλώ να το ξανασκεφτείς και να επαναφέρεις τις αλλαγές μου. Είσαι καλός χρήστης, πολύ πιο δραστήριος από μένα και δεν θέλω να φτάσουμε να καταφύγουμε με το θέμα σε τρίτους (αγορά ή/και διαχειριστές) για να λυθεί. Πάντα φιλικά, --MedMan (συζήτηση) 19:37, 22 Απριλίου 2019 (UTC)

@MedMan: Προτιμώ να θέσεις το θέμα στην Αγορά. Xaris333 (συζήτηση) 19:39, 22 Απριλίου 2019 (UTC)

Αν και μ αρέσει το σκεπτικό του MedMan , δίκιο έχει ο Χάρης. Ο τίτλος πήγε Τούμπα. Μακάρι να γίνει στραβή και να έρθει στον παντοτινό πρωταθλητή και την καλύτερη ομάδα. Το αλλάζουμε τότε. Δεν θα μας χαλάσει. Εγώ μένω Γιάννινα από αύριο.--Κρολ (συζήτηση) 19:50, 22 Απριλίου 2019 (UTC)

Α΄ κατηγορία ΠΟΑΣΠ[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα,χρόνια πολλα, σε κάποια λήμματα όπως εδώ Ακρίτας Χλώρακας αναφέρεις πρωταθλήτριες κι άλλες περιόδους , βάλετες , ας ειναι ελλιπείς η λίστα θα συμπληρωθεί σιγά σιγά *tony esopiλέγε 19:53, 27 Απριλίου 2019 (UTC)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Σχετικά με αυτό το λήμμα σε ενημερώνω ότι σύντομα θα ξεκινήσω το τελευταίο μέρος της επιχείρησης ποδόσφαιρο που αφορά την κάλυψη των πρωταθλητριών και το κυπελλούχων τον ομοσπονδιών του αγροτικού ποδοσφαίρου. Μετά από έρευνα χρόνων μέσα από παλιές εφημερίδες έχω καλύψει το μεγαλύτερο μέρος από αυτές τις διοργανώσεις. Σε λίγο θα βάλω ό,τι βρήκα για την ΠΟΑΣΠ και ελπίζω να γίνουν λήμματα και για τις άλλες ομοσπονδίες έτσι ώστε να τις συμπληρώσω και αυτές. Όσον αφορά την ΠΟΑΣΠ, με βάση την έρευνα μου έχω τις ακόλουθες επισημάνσεις:

1.Πρωτάθλημα ΠΟΑΣΠ βρήκα όλες τις πρωταθλήτριες με εξαίρεση την περίοδο 1974-75, στην οποία το πρωτάθλημα διεξήχθει με καθυστέρηση λόγω της τουρκικής εισβολής.

2.Σύμφωνα με τις εφημερίδες της εποχής πρωταθλητής για την περίοδο 1971-72 ήταν ο Πυρσός Έμπας και όχι ο Ακρίτας Χλώρακας.

3.Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρώ όλες τις κυπελλούχες όμαδες, όμως ότι έχω βρεί θα το βάλω.

4.Σχετικά με τις ομάδες που συμμετείχαν σε εθνικές κατηγορίες, οι ομάδες ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς, Ελπίδα Προσφύγων Πάφου και Εθνικός Έμπας δεν συμμετείχαν στην ΠΟΑΣΠ, αλλα στην ΠΑΑΟΚ, η οποία για κάποιο διάστημα διατήρουσε όμιλο πρωταθλήματος στην επαρχία Πάφου (υπάρχει και σχετική αναφορά στο λεύκωμα της ΠΑΑΟΚ, μέρος Α'). Επίσης σε ό,τι αφορά την όμαδα ΕΝΑΠ Πάφου δεν έχουν βρεθεί στοιχεία που να επιβεβαιώνουν συμμετοχή της στην ΠΟΑΣΠ, μετά και τον υποβιβασμό της στα αγροτικά πρωταθλήματα.

28 Απριλίου 2019 (UTC)


@FOURPOS: Ωραία! Καλή δουλειά. Ωστόσο, θα πρέπει να παραθέτεις και ολοκληρωμένες πηγές (πρόσεξα ότι σε πολλά λήμματα απλά βάζει όνομα εφημερίδων στο τέλος του λήμματος). Αφού οι πηγές είναι παλιές εφημερίδες, μπορείς να χρησιμοποιείς το πιο κάτω πρότυπο:

<ref>{{cite news |title=Τελική βαθμολογία της Γ΄ κατηγορίας |page=2 |newspaper=[[Χαραυγή (εφημερίδα Κύπρου)|Χαραυγή]] |date=14 Απριλίου 1977}}</ref>

Xaris333 (συζήτηση) 15:03, 28 Απριλίου 2019 (UTC)

@Xaris333: Το γνωρίζω δυστυχώς όμως όταν έκανα αυτη την έρευνα (πριν απο μερικά χρόνια), δεν κρατούσα τις ακριβείς ημερομηνίες των πηγών (κακώς και το αναγνωρίζω), αφού τότε δεν ασχολούμουν με την βικιπαίδεια. Δυστυχώς πλέον είναι πολύς κόπος να να τις ξαναβρώ όλες, ίσως προσπαθήσω να βρώ κάποιες σημαντικές όταν έχω χρόνο.

15:25, 28 Απριλίου 2019 (UTC)

Ομόνοια 1948[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Xaris333, το «ΑΛΣ Ομόνοια 1948» έχει συμμετάσχει σε ενα πρωτάθλημα εθνικής εμβέλειας. Πιστεύεις πως ειναι πλεον εγκυκλοπαιδική; Κοιτα εδώ[2] μισο εκατομύριο αποτελέσματα. Ping @CubicStar: o οποίος συμμετείχε στην συζήτηση εδω και διεγραψε το λήμμα. CubicStar, μπορώ να έχω πρόσβαση στο υλικό του λήμματος; Cinadon36μίλαμου 12:58, 6 Μαΐου 2019 (UTC)

Δεν έχει συμμετάσχει σε εθνική κατηγορία. Μόνο σε τοπικό επίπεδο... Έχει τόση κάλυψη λόγω του ότι προέρχεται από τα σπλάχνα της Ομόνοιας. Επιπλέον, πολλά από αυτά είναι απλά ανακοινώσεις της Θύρας 9 (ιδιοκτήτες της ομάδας)... Τώρα η ομάδα αγωνίζεται για την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Αν τα καταφέρει, θα αποκτήσει και λήμμα. Αν δεν τα καταφέρει, βλέπουμε... Xaris333 (συζήτηση) 15:35, 6 Μαΐου 2019 (UTC)

Γιαλούσα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Συμφωνώ και στα δύο θέματα που αναφέρεις. Pavlos1988 (συζήτηση) 19:42, 12 Ιουνίου 2019 (UTC)

Πολιτικοί της Κύπρου[επεξεργασία κώδικα]

Μπράβο για τα λήμματα των πολιτικών της Κύπρου. --Focal Point 07:36, 13 Ιουλίου 2019 (UTC)

Φραγή[επεξεργασία κώδικα]

@Geraki: Η φραγή του bot δεν μου επιτρέπει να κάνω επεξεργασία και ως Xaris333. "Έχετε υποστεί αυτόματα φραγή από το σύστημα επειδή χρησιμοποιείτε την ίδια διεύθυνση IP με τον χρήστη "Xaris333Bot"" Xaris333 (συζήτηση) 11:05, 21 Αυγούστου 2019 (UTC)

Green tickY Έτσι κι αλλιώς έγινε για να σταματήσει να λειτουργεί το πρόσφατο τρέξιμο. - geraki (συζήτηση) 11:08, 21 Αυγούστου 2019 (UTC)

Αν η φραγή ήταν μόνιμη τι θα γινόταν; Από περιέργεια ρωτάω. Xaris333 (συζήτηση) 11:11, 21 Αυγούστου 2019 (UTC)

Από παραδρομή είχα αφήσει τσεκαρισμένο το "Αυτόματη φραγή των διευθύνσεων IP που χρησιμοποιεί αυτός ο χρήστης". Απλά θα γινόταν προσαρμογή της φραγής για απελευθέρωση της IP. - geraki (συζήτηση) 11:14, 21 Αυγούστου 2019 (UTC)

Να είσαι πιο προσεκτικός. Είναι σοβαρά τα εργαλεία που χρησιμοποιείς. Αν δεν ήσουν συνδεδεμένος δεν θα μπορούσα να συνεισφέρω με τον λογαριασμό μου για δικό σου λάθος. Xaris333 (συζήτηση) 11:15, 21 Αυγούστου 2019 (UTC)

  1. Ήμουν, και ήταν και άλλοι που θα μπορούσαν να το κάνουν κι εκείνοι, άλλωστε ήταν φραγή μόνο δύο ωρών.
  2. Υπενθυμίζω πάντως ότι το bot status από το Xaris333Bot είχε αφαιρεθεί για τους ίδιους λόγους για τους οποίους χρειάστηκε να σταματήσει μέσω φραγής σήμερα. Δεν είναι όμως αυτό που παίρνει κακές αποφάσεις.
- geraki (συζήτηση) 11:29, 21 Αυγούστου 2019 (UTC)

Λάθος έκανες. Ακόμα και 1 λεπτό να μου στερούσες τη δυνατότητα συνεισφοράς είναι σοβαρό λάθος αφού δεν υπήρχε λόγος φραγής του λογαριασμού μου (διαφορετικά θα είχες φράξει απευθείας τον λογαριασμό μου). Xaris333 (συζήτηση) 11:30, 21 Αυγούστου 2019 (UTC)

Μαζικές επεξεργασίες[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ μπορείς τουλάχιστον να σημειώνεις τις επεξεργασίες σου ως "μικρές" για να μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις πρόσφατες αλλαγές; Ευχαριστώ. - geraki (συζήτηση) 14:33, 21 Αυγούστου 2019 (UTC)

Δεν είναι υποχρεωτικό από την πολιτική. Και επειδή θα με καθυστερήσει δεν θα το κάνω. Xaris333 (συζήτηση) 14:34, 21 Αυγούστου 2019 (UTC)

Προφανώς δεν το κάνεις επειδή είμαι εγώ που στο ζητάω, αλλά δείξει σεβασμό στους υπόλοιπους. - geraki (συζήτηση) 14:36, 21 Αυγούστου 2019 (UTC)

Καμία σχέση. Σπάνια σημειώνω κάτι ως μικρή αλλαγή. Μπορείς να ελέγξεις τις συνεισφορές μου. Xaris333 (συζήτηση) 14:37, 21 Αυγούστου 2019 (UTC)

Άσχετο. Αυτές οι επεξεργασίες είναι μικρή αλλαγή, και τις κάνεις μαζικά. Ειδικό:Προτιμήσεις#mw-prefsection-editing: Σημείωση όλων των αλλαγών σαν μικρές από προεπιλογή. Άντε. - geraki (συζήτηση) 14:39, 21 Αυγούστου 2019 (UTC)

Δεν είναι υποχρεωτικό. Από τι στιγμή που δεν παραβιάζω καμία πολιτική θα σε παρακαλέσω να μην με ενοχλείς. Xaris333 (συζήτηση) 14:41, 21 Αυγούστου 2019 (UTC)