Συζήτηση χρήστη:Xaris333

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Απουσιάζω από τη Βικιπαίδεια. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου προτιμήστε την επικοινωνία μέσω email. Ίσως καταφέρω να το διαβάσω.
Σήμερα στην Κύπρο είναι Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2019, 22:59 (EET)

Προτιμώ την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο σε αυτή τη διεύθυνση.

You can also send me an e-mail.

Στις περισσότερες περιπτώσεις θα προτιμήσω να σας απαντήσω μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπόταν καλό θα ήταν να έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή αυτή. Διαφορετικά, μη θεωρήσετε ότι δεν είχα πρόθεση να σας απαντήσω.

«Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει».
(Πάστορας Martin Niemöller)


Προτιμώ να μου στείλετε email, παρά να γράψετε σε αυτή τη σελίδα. Αν γράψετε σε αυτή τη σελίδα πιθανόν να αγνοήσω το μήνυμα σας.


Working Man's Barnstar[επεξεργασία κώδικα]

Working Man's Barnstar Για την εργασία σου στα λήμματα της Κύπρου- ιδίως του ποδοσφαίρου. Μπορεί να μην συμφωνούμε σε διαφορα επιμέρους λεπτομέριες, όμως τα λήμματα που έχεις επιμεληθεί ειναι αρκετά καλά. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που στο ραδιόφωνο ακουσα σχολιαστές να ανατρέχουν στις σελίδες της ΒΠ για να βρούνε λεπτομέριες για περασμένους αγώνες στο ποδόσφαιρο. Και όποτε τους ακούω, σκέφτομαι πως μάλλον ο Xaris333 τα έχει καταγράψει. Cinadon36μίλαμου 07:50, 4 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

«Διορθώσεις» συζητήσεων και ανακατευθύνσεων[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ μην «διορθώνεις» παλιότερες συζητήσεις χρηστών, αφενός χάνεται η ιστορικότητα και κάποιες φορές ακόμη και το νόημα, αφετέρου δεν είναι απαραίτητο. Πέρα από αυτό, και η διόρθωση ανακατευθύνσεων [1] είναι μια περιττή επεξεργασία (οι ανακατευθύνσεις υπάρχουν για να μην χρειάζεται να διορθώνονται οι σύνδεσμοι...). - geraki (συζήτηση) 16:36, 22 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)


Ωστόσο, η διόρθωση ανακατευθύνσεων σε λήμματα, όταν γίνεται χειροκίνητα, δεν απαγορεύεται από κάποια πολιτική. Xaris333 (συζήτηση) 16:48, 22 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)


Το WP:NOTBROKEN είμαι σίγουρος ότι δεν στο δείχνουν για πρώτη φορά. Ή μάλλον την ξέρεις πολύ καλά, ολόκληρη φασαρία είχε γίνει. Ίσως να σχολιάσεις για άλλη μια φορά ότι «δεν το γράφει σε ελληνική σελίδα» και να παρατηρήσω για άλλη μια φορά ότι όταν σε βολεύει παραπέμπεις ο ίδιος σε αγγλικές οδηγίες κλπ. Απλά βικιδικηγορείς. Η ΒΠ δεν είναι γραφειοκρατία. Δεν υπάρχει "διόρθωση ανακατεύθυνσης" αφού δεν διορθώνεται τίποτε. Ούτε να προσθέτεις μια κενή γραμμή στο τέλος κάθε λήμματος «απαγορεύεται». Δεν θα έπαυε να είναι ενοχλητικό για όλους τους συντάκτες. Αν μια επεξεργασία είναι περιττή, είναι περιττή με όποιο τρόπο και αν γίνει. Και παραφράζοντας χαρακτηριστικά κάτι που λέει η ΒΠ:ΟΧΙ («δεν ελπίζουμε να προεξοφλήσουμε κάθε κακή ιδέα που μπορεί να έχει ένας από τους χιλιάδες συντάκτες») αν θέλεις να καταχωρούμε στα κιτάπια κάθε κακή ιδέα που έχεις, αμέσως μόλις την εφαρμόσεις, ας γίνεται κι αυτό... -- geraki (συζήτηση) 17:38, 22 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

Δεν γράφει κάπου ότι απαγορεύεται η διόρθωση ανακατευθύνσεων. Xaris333 (συζήτηση) 17:46, 22 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

ΠΓΔΜ[επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχει κάποιος λόγος που αλλάζεις το "ΠΓΔΜ" σε "Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας"; Στο ίδιο άρθρο ανακατευθύνουν. —Dimsar01 Συζήτηση ⌚→ 16:27, 24 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

@Dimsar01: Διάβασε σχετικό θέμα στην Αγορά. Δεν ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα σε αναίρεση σου, αλλά πλέον δεν υπάρχει λόγος. Ας αποφασίσει η κοινότητα, οπόταν κάνε λίγο υπομονή. Πες και την άποψη σου. Xaris333 (συζήτηση) 16:31, 24 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)