Συζήτηση χρήστη:Xaris333

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Απουσιάζω από τη Βικιπαίδεια. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου προτιμήστε την επικοινωνία μέσω email. Ίσως καταφέρω να το διαβάσω.
Σήμερα στην Κύπρο είναι Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, 2018, 10:59 (EET)

Προτιμώ την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο σε αυτή τη διεύθυνση.

You can also send me an e-mail.

Στις περισσότερες περιπτώσεις θα προτιμήσω να σας απαντήσω μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπόταν καλό θα ήταν να έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή αυτή. Διαφορετικά, μη θεωρήσετε ότι δεν είχα πρόθεση να σας απαντήσω.

«Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει».
(Πάστορας Martin Niemöller)


Προτιμώ να μου στείλετε email, παρά να γράψετε σε αυτή τη σελίδα. Αν γράψετε σε αυτή τη σελίδα πιθανόν να αγνοήσω το μήνυμα σας.


Μετάφραση στα ελληνικά[επεξεργασία κώδικα]

Γειά! Μπορείς να μεταφράσεις ένα κείμενο για το προφίλ μου από τα αγγλικά στα ελληνικά, παρακαλώ; Θέλω να το προσθέσω στη σελίδα χρήστη μου. Ευχαριστώ! (Τώρα μαθαίνω ελληνικά) --Josep Maria Roca Peña (συζήτηση) 19:42, 12 Αυγούστου 2018 (UTC)

The Catalan language is my mother tongue. İ have the C1 level of Portuguese. İ love languages, İ learn them during my free time. About Romanian İ got the B1 at the University of Alicante. Now İ study Russian at the Official School of Languages Barcelona-Drassanes, where İ obtained the A2 (of Russian). About İtalian and Occitan, İ have nothing official or have gone to any course, İ’ve learned them because they are easy. About Galician: in the same way as İtalian and Occitan, and İ also dated a Galician girl. İ studied English and French at school doing ESO, but İ haven’t continued and they’re the ones İ have the worst: written English İ know a lot (Babel-3), but the oral İ don’t understand anything. The same with French, but with Babel-1. And about Serbian, İ’m learning it: at first İ studied it alone, but then İ started private lessons to learn more.

@Josep Maria Roca Peña:

Τα καταλανικά είναι η μητρική μου γλώσσα. Στα πορτογαλικά έχω το C1. Αγαπώ τις γλώσσες, τις μαθαίνω στον ελεύθερο μου χρόνο. Απέκτησα το B1 των ρουμάνικων στο Πανεπιστήμιο της Αλικάντε. Τώρα μαθαίνω ρωσικά στο Official School of Languages Barcelona-Drassanes, όπου απέκτησα στο Α2. Σχετικά με τα ιταλικά και τα οξιτανικά, δεν έχω κάτι επίσημο, ούτε έχω κάνει κάποια σειρά μαθημάτων. Τα έμαθα επειδή είναι εύκολα. Ισχύει το ίδιο και με τα γαλικιακά, συν το γεγονός ότι έβγαινα με ένα γαλικιακό κορίτσι. Μάθαινα αγγλικά και γαλλικά στο σχολείο με την μέθοδο ESO, αλλά δεν τα συνέχισα και είναι οι γλώσσες στις οποίες υστερώ. Γνωρίζω αρκετά σχετικά με τον γραπτό λόγο στα αγγλικά (Babel-3), αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα στον προφορικό λόγο. Το ίδιο με τα γαλλικά, αλλά στον γραπτό λόγο είμαι στο Babel-1. Σχετικά με τα σέρβικα, τα μαθαίνω τώρα. Αρχικά τα μάθαινα μόνος, αλλά στη συνέχεια ξεκίνησα ατομικά μαθήματα για να μάθω περισσότερα.

Xaris333 (συζήτηση) 21:32, 12 Αυγούστου 2018 (UTC)

Παραπομπή από βιβλία[επεξεργασία κώδικα]

Θα προσπαθήσω να το τηρώ, αν και από ό,τι θυμάμαι στο συγκεκριμένο λήμμα παλιότερα υπήρχε διαφορετικός τρόπος παραπομπής, αλλά δεν έχω πρόβλημα με αυτό καθώς -σε αντίθεση με άλλη πρόσφατη περίπτωση- το λήμμα εμπλουτίστηκε, αν και ενδιάμεσα εξαφανίστηκαν τελείως οι δύο παραπομπές που είχα βάλει, η μια μάλλον καλώς γιατί φαίνεται πως ίσως είχε μικρά λάθη.

Όσον αφορά το ISBN είναι γεγονός πως (καλώς ή κακώς) δεν μπαίνω στον κόπο να το βάζω και μάλλον δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ :D. Τέλος, στο βιβλίο του Λάμπρου, η έκδοση που είχα διαβάσει και που χρησιμοποίησα (αυτή του 2004) δεν ανέφερε εκδότη. -Pavlos1988 (συζήτηση) 15:36, 14 Αυγούστου 2018 (UTC)

δεν δουλεύει έτσι[επεξεργασία κώδικα]

Αυτό δεν δουλεύει έτσι. Είτε κάνεις την ειδοποίηση με πρότυπο ping, είτε με επίκληση του Χρήστης: κλπ , αν το εργαλείο δεν δει αυτόματη υπογραφή στο τέλος της συνεισφοράς σου (ίσως δουλεύει και αν η υπογραφή μπει αλλού - δεν το έχω δοκιμάσει), δεν κάνει ειδοποίηση. --Focal Point 16:38, 20 Αυγούστου 2018 (UTC)

Εννοείς ότι πρέπει να μπαίνει στην πρώτη επεξεργασία, όταν κάνω την αρχική αποθήκευση; Xaris333 (συζήτηση) 19:51, 20 Αυγούστου 2018 (UTC)

Ή στην πρώτη επεξεργασία, ή όταν το κάνεις μεταγενέστερα, τοποθετώντας νέα υπογραφή στην θέση της ή δίπλα στην παλιά. Για να δουλέψει θέλει οπωσδήποτε τέσσερις κατσαρωτές (~~~~). - geraki (συζήτηση) 07:30, 21 Αυγούστου 2018 (UTC)

Κλείσιμο συζητήσεων[επεξεργασία κώδικα]

Όταν η συζήτηση επικεντρώνεται σε ένα γεγονός που θα συμβεί σε λίγες μέρες (και αρκετοί/αρκετές τρέχουμε όλη μέρα για να προλάβουμε τα χειρότερα για τη Βικιπαίδεια) τι νόημα θα έχει η συζήτηση μετά; Δηλαδή, η συζήτηση θα είναι ετεροχρονισμένη ούτως ή άλλως. Αν προκύψει άλλη συζήτηση, με αφορμή τη συζήτηση που ξεκίνησα, είναι άλλο θέμα. Επίσης, να πω ότι η αρχειοθέτηση μιας συζήτησης είναι ένα παράδειγμα κλεισίματος συζήτησης. Κάποιες συζητήσεις σταματάνε και ξαναξεκινάνε ίσως κάτω από νέα επικεφαλίδα κλπ. Έτσι δουλεύουμε στην πράξη ούτως ή άλλως. -- Magioladitis (συζήτηση) 09:28, 9 Σεπτεμβρίου 2018 (UTC)

Αυτό που λες δεν γίνεται στην Αγορά της ελληνικής ΒΠ. Αρχειοθέτηση θα γίνει μετά από πολλές μέρες. Και δεν υπάρχει τρόπος να απαγορεύσεις σε χρήστες να κάνουν σχόλιο και μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Xaris333 (συζήτηση) 09:31, 9 Σεπτεμβρίου 2018 (UTC)

Δεν είναι θέμα απαγόρευσης. Ο καθένας μπορεί να σχολιάσει ακόμα και παλιότερα θέματα. Η συζήτηση όμως στη μορφή που είναι αυτή τη στιγμή δεν θα έχει νόημα μετά την 11η. Στη συνέχεια ακόμα και εγώ σχεδιάζω να ανοίξω νέα συζήτηση. Σκέψου τι θα γίνει αν απαγορευτεί η ελεύθερη επεξεργασία στη Βικιπαίδεια, θα πρέπει να δούμε πως θα προσαρμοστούμε. Πχ flagged revisions? Δικαίωμα επεξεργασίας μόνο σε registered users? Έχουμε πολλά να δούμε! -- Magioladitis (συζήτηση) 10:36, 9 Σεπτεμβρίου 2018 (UTC)

Άλλο θέμα είναι αυτός. Πάντως "κλείσιμο συζήτησης" όπως το αποκαλείς δεν μπορεί να γίνει. Αυτό αφορά τις συζητήσεις διαγραφής, συζητήσεις υποψηφιότητας κτλ. Όχι την Αγορά. Xaris333 (συζήτηση) 10:37, 9 Σεπτεμβρίου 2018 (UTC)