Συζήτηση χρήστη:Xaris333

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Απουσιάζω από τη Βικιπαίδεια. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου προτιμήστε την επικοινωνία μέσω email. Ίσως καταφέρω να το διαβάσω.
Σήμερα στην Κύπρο είναι Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020, 01:17 (EET)

Προτιμώ την επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο σε αυτή τη διεύθυνση.

You can also send me an e-mail.

Στις περισσότερες περιπτώσεις θα προτιμήσω να σας απαντήσω μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπόταν καλό θα ήταν να έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή αυτή. Διαφορετικά, μη θεωρήσετε ότι δεν είχα πρόθεση να σας απαντήσω.

«Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους εβραίους δεν αντέδρασα.
Δεν ήμουν εβραίος.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει».
(Πάστορας Martin Niemöller)


Προτιμώ να μου στείλετε email, παρά να γράψετε σε αυτή τη σελίδα. Αν γράψετε σε αυτή τη σελίδα πιθανόν να αγνοήσω το μήνυμα σας.


Φραγή[επεξεργασία κώδικα]

Φραγή τριών ημερών για αυτή την προσωπική επίθεση (αρχιδιαχειριστής και οι αυλικοί του) προς τους χρήστες που συμμετείχαν στη συζήτηση. Τέτοιοι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε άλλους χρήστες που καταθέτουν την άποψή τους δεν είναι αποδεκτοί εντός του εγχειρήματος. Είσαι βάσει του χρόνου συμμετοχής σου έμπειρος χρήστης και γνωρίζεις τους κανόνες και συνεπώς δεν δικαιολογούνται τέτοιου είδους συμπεριφορές. Σημειώνω, επίσης, ότι αμέσως πρίν είχες πραγματοποιήσει άλλη προσωπική επίθεση, η οποία αφαιρέθηκε δις από άλλον διαχειριστή ως τέτοια, ενώ αυτονόητο είναι ότι η ενασχόλησή σου με συγκεκριμένο χρήστη, στον οποίο πηγαίνει και ο ένας εκ των δύο χαρακτηρισμών που χρησιμοποίησες (ο άλλος πάει στους υπόλοιπους τέσσερις χρήστες), με τον τρόπο που διαχρονικά γίνετια εμπίπτει στο πλαίσιο της προσωπικής επίθεσης και της γενικότερης καταδίωξής χρηστών.--Diu (συζήτηση) 14:39, 7 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Diu, η φραγή αυτή, για έναν από τους καλύτερους χρήστες της Βικιπαίδειας είναι ξεκάθαρα λανθασμένη. Σε καλώ να την αναιρέσεις, ώστε να δοθεί, όπως έπρεπε, ευκαιρία στον Xaris333 να ανασκευάσει και εφόσον επιμένει, να αφήσεις κάποιον άλλον να τον φράξει, δεδομένου ότι είσαι εμπλεκόμενος. Αν συνεχίσει να αποκαλεί αυλικούς όσους συμφωνούν με τον geraki, θα τον φράξω εγώ, δεδομένου ότι δεν ανήκω στην κατηγορία αυτή. --Focal Point 20:23, 9 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Επιπλέον, το κείμενο : «Να κάνω και μια πρόβλεψη: ο πρώτος (άντε στη χειρότερη ο δεύτερος, έτσι για τα μάτια του κόσμου) χρήστης που θα αποκτήσει τα δικαιώματα είναι ο geraki. Αν και υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να είναι ο μόνος που θα έχει τέτοια δικαιώματα. Εξού και η συνεχόμενη πίεση προς την κοινότητα για να αποκτήσει και τα δικαιώματα αυτά... » σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί προσωπική επίθεση, αλλά εκτίμησή του, στην οποία έχει σαφέστατα δικαίωμα. Λυπηρή η προσπάθεια φίμωσής του επειδή ένοιωθε θυμηδία «... Ε ρε γλέντια...». Δε διαγράφηκε όμως αυτό, διαγράφηκε η εκτίμησή του για το ποιός θα πάρει δικαιώματα διαχειριστή διεπαφής. --Focal Point 20:31, 9 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Μετά από αυτή μου την επικοινωνία με το διαχειριστή που επέβαλε φραγή, σε ρωτώ: επιμένεις στους χαρακτηρισμούς «αυλικών του αρχιδιαχειριστή»; Σε ρωτώ γιατί γνωρίζω την καλή σου διάθεση εν γένει και γιατί πιστεύω ότι θα ήθελες και εσύ να γίνει εκτόνωση της κατάστασης. --Focal Point 22:17, 9 Οκτωβρίου 2019 (UTC)


εξ Αλεξανδρείας[επεξεργασία κώδικα]

Γειά σας. Εδώ αναιρέσατε μια βελτίωση που έκανα, το "εξ Αλεξάνδρειας" σε "από την Αλεξάνδρεια". Το πρώτο είναι καθαρεύουσα και από όσο ξέρω η βικιπαίδεια γράφεται στη δημοτική. Άλλωστε στην καθαρή καθαρεύουσα θα ήταν "εξ Αλεξανδρείας". Ελπίζω να έγινε εκ παραδρομής. --MasterSepton (συζήτηση) 13:58, 14 Νοεμβρίου 2019 (UTC)

Αθλητικός Σύλλογος Κισσός Κισσόνεργας[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα, στο οίκημα του συλλόγου υπάρχει αναμνηστική μαρμάρινη πλάκα που δίνει ημερομηνία ίδρυσης το 1938 --*tony esopiλέγε 05:42, 23 Νοεμβρίου 2019 (UTC)

Το έμβλημα τους όμως γράφει 1990. Xaris333 (συζήτηση) 06:09, 23 Νοεμβρίου 2019 (UTC)

Μπορεις να βοηθήσεις[επεξεργασία κώδικα]

στο λήμμα Τέτανος, γιατι δεν εμφανίζεται το infobox? Ευχαριστώ Cinadon36 08:47, 13 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Δεν ήταν γραμμένες σωστά οι παράμετροι. Αλλά από ότι είδα κάποιες από αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρότυπο. Xaris333 (συζήτηση) 11:00, 13 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Δηλαδή αν δεν συμπεριλαμβάνεται κατι στο πρότυπο, δεν μπορει να εμφανιστει χειροκινητα στο infobox; Cinadon36 13:43, 13 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)
Όχι. Αυτή είναι η λειτουργία των προτύπων. Έχουν παραμέτρους σε συγκεκριμένες θέσεις και εμφανίζονται αυτές οι παράμετροι όταν είναι συμπληρωμένες. Διάβασε Βικιπαίδεια:Πρότυπα. Xaris333 (συζήτηση) 16:36, 13 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)
Άρα θα πρέπει να τα περάσω στο πρότυπο...Ευχαριστώ. Cinadon36 19:12, 13 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Απονομή αστεριού[επεξεργασία κώδικα]

Μπράβο σας! Ξεπεράσατε τις 27.000 pages και τις 210.000 edits. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τον συνολικό κόπο σας. Σας απονέμεται ένα ακόμη barn star. Μετά τιμής ArisMethymna (συζήτηση) 15:31, 15 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Στον χρήστη με τις περισσότερες συνεισφορές στη ΒΠ.

Πρόταση λήμματος για διαγραφή

Αγαπητέ Xaris333, το Πρότυπο:Τάξη που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις με την άποψή σου και κατάθεση επιπλέον πληροφοριών στη σχετική συζήτηση. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη.— (συζήτηση) 22:16, 19 Μαρτίου 2020 (UTC)