Κατάλογος ζωνών ώρας ανά χώρα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος που αντιπροσωπεύει τις ζώνες ώρας από χώρα σε χώρα. Οι χώρες κατατάσσονται με το συνολικό αριθμό των ζωνών ώρας στην επικράτειά τους. Οι ζώνες ώρας κάθε χώρας, περιλαμβάνει τα εξαρτημένα εδάφη (εκτός από την Ανταρκτική). Η Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των υπερπόντιων εδαφών, έχει τις περισσότερες ζώνες ώρας, έχοντας 13 ζώνες. Πολλές χώρες χρησιμοποιούν τη θερινή ώρα, αυξάνοντας κατά μια ώρα κατά τη διάρκεια του τοπικής καλοκαίρι, αλλά αυτός ο κατάλογος δεν περιλαμβάνει αυτές τις πληροφορίες. Η μετατόπιση ώρας UTC στο κατάλογο δεν είναι έγκυρη στην πράξη κατά τη διάρκεια της θερινής ώρας. Οι συντομογραφίες στο παρακάτω πίνακα είναι το τοπικό όνομα της εκάστοτε ζώνης ώρας.

Κυρίαρχο κράτος Αριθμός ζωνών ώρας Ζώνη ώρας Σημειώσεις
Flag of France.svg Γαλλία 13 UTC−10:00 — μεγαλύτερο μέρος της Γαλλικής Πολυνησίας
UTC−09:30Νήσοι Μαρκέζας
UTC−09:00Νήσοι Γκαμπιέρ
UTC−08:00Νήσος Κλίπερτον
UTC−04:00 (AST) — Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Άγιος Βαρθολομαίος, Άγιος Μαρτίνος
UTC−02:00 (PMST) — Σαιν Πιέρ και Μικελόν (θερινή ώρα)
UTC−03:00 (PMST) — Γαλλική Γουιάνα, Σαιν Πιέρ και Μικελόν
UTC+01:00 (CET) — Μητροπολιτική Γαλλία
UTC+03:00 — Μαγιότ
UTC+04:00 — Ρεϋνιόν, Νήσοι Κροζέ, Διάσπαρτες νήσοι του Ινδικού Ωκεανού
UTC+05:00 — Νήσοι Κεργκελέν, Νήσοι Σαιν-Πωλ και Νέο Άμστερνταμ
UTC+11:00 — Νέα Καληδονία
UTC+12:00 — Ουαλίς και Φουτουνά
Ώρα στη Γαλλία
Flag of Russia.svg Ρωσία 11 UTC+02:00 (Ώρα Καλίνινγκραντ) — Περιφέρεια Καλίνινγκραντ
UTC+03:00 (Ώρα Μόσχας) — μεγαλύτερο μέρος της Ευρωπαϊκής Ρωσίας και όλοι οι σιδηρόδρομοι στη Ρωσία
UTC+04:00 (Ώρα Σαμάρα) — Περιφέρεια Αστραχάν, Περιφέρεια Σαμάρα, Περιφέρεια Σαράτοφ, Ουντμούρτια και Περιφέρεια Ουλιάνοφσκ
UTC+05:00 (Ώρα Αικατερινούπολης) — Μπασκορτοστάν, Περιφέρεια Τσελιάμπινσκ, Χαντία–Μανσία, Περιφέρεια Κουργκάν, Περιφέρεια Ορενμπούργκ, Κράι Περμ, Περιφέρεια Σβέρντλοφσκ, περιφέρεια Τιουμέν και Γιαμαλία
UTC+06:00 (Ώρα Ομσκ) — περιφέρεια Ομσκ
UTC+07:00 (Ώρα Κρασνογιάρσκ) — Κράι Αλτάι, Δημοκρατία των Αλτάι, Περιφέρεια Κεμέροβο, Χακασία, Κράι Κρασνογιάρσκ, Περιφέρεια Νοβοσιμπίρσκ, Περιφέρεια Τομσκ και Δημοκρατία της Τιβά
UTC+08:00 (Ώρα Ιρκούτσκ) — Μπουργιατία και Περιφέρεια Ιρκούτσκ
UTC+09:00 (Ώρα Γιακούτσκ) — Περιφέρεια Αμούρ, δυτική Δημοκρατία των Σαχά και Κράι Υπερβαϊκάλης
UTC+10:00 (Ώρα Βλαδιβοστόκ) — Εβραϊκή Αυτόνομη Περιφέρεια, Κράι Χαμπάροφσκ, Κράι Πριμόρσκι και Κεντρική Δημοκρατία των Σαχά
UTC+11:00 (Ώρα Μαγκαντάν) — Περιφέρεια Μαγκαντάν, ανατολική Δημοκρατία των Σαχά και Περιφέρεια Σαχαλίνης
UTC+12:00 (Ώρα Καμτσάτκα) — Τσουκότκα και Κράι Καμτσάτκα
Ώρα στη Ρωσία
Flag of the United States (Pantone).svg Ηνωμένες Πολιτείες 11 UTC−12:00 (ανεπίσημο) — νήσοι Μπαίηκερ και Χάουλαντ
UTC−11:00 (ST) — Αμερικανική Σαμόα, Νήσος Τζάρβις, Ύφαλος Κίνγκμαν, Ατόλη Μίντγουεϊ και Παλμίρα
UTC−10:00 (HT) — Χαβάη, μεγαλύτερο μέρος των Αλεούτιων Νήσων και Ατόλη Τζόνστον
UTC−09:00 (AKT) — μεγαλύτερο μέρος της πολιτείας της Αλάσκας
UTC−08:00 (PT) — Ζώνη Ώρας Ειρηνικού: πολιτείες της ακτής του Ειρηνικού και Νεβάδα
UTC−07:00 (MT) — Ορεινή Ζώνη ώρας: Ορεινές πολιτείες συν τα δυτικά τμήματα κάποιων γειτονικών κρατών
UTC−06:00 (CT) — Κεντρική Ζώνη Ώρας: μια μεγάλη περιοχή που εκτείνεται από την ακτή του Κόλπου έως τις Μεγάλες Λίμνες
UTC−05:00 (ET) — Ανατολική Ζώνη Ώρας: περίπου ένα τρίγωνο που καλύπτει όλες τις πολιτείες από τις Μεγάλες Λίμνες μέχρι τη Φλόριντα και ανατολικά μέχρι την ακτή του Ατλαντικού
UTC−04:00 (AT) — Πουέρτο Ρίκο, Αμερικανικές Παρθένες Νήσοι
UTC+10:00 (ChT) — Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες Νήσοι
UTC+12:00 (ανεπίσημο) — Νήσος Ουέηκ, Σταθμός ΜακΜέρντο και Σταθμός Νότιου Πόλου Αμούνδσεν–Σκοτ
Ώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες
Proposed flag of Antarctica (Graham Bartram).svg Ανταρκτική 9 UTC−03:00 (ART) — Σταθμός Πάλμερ και Σταθμός Ροθέρα
UTC±00:00 (GMT) — Σταθμός Τρολ
UTC+03:00 — Σταθμός Σαϊόουα
UTC+05:00 — Σταθμός Μόουσον
UTC+06:00 — Σταθμός Βοστόκ
UTC+07:00 (UTC+07:00) — Σταθμός Ντέιβις
UTC+10:00 — Σταθμός Ντουμόν Ντ'Ιρβίλ
UTC+11:00 — Σταθμός Κέιζι, Νήσος Μακουάρι
UTC+12:00 — Σταθμός ΜακΜέρντο
Ώρα στην Ανταρκτική
Flag of Australia.svg Αυστραλία 9 UTC — Νήσοι Χερντ και Μακντόναλντ
UTC+06:30Νησιά Κόκος
UTC+07:00 (CXT) — Νήσος των Χριστουγέννων

UTC+08:00 (AWST) — Δυτική Αυστραλία, Ινδικός Ειρηνικός σιδηρόδρομος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ανάμεσα στην Πορτ Ωγκούστα της Νότιας Αυστραλίας και του Καλγκούρλι στην Δυτική Αυστραλία)
UTC+08:45 (CWT) – Νότια Αυστραλία (Μπόρντερ Βίλατζ), Δυτική Αυστραλία (Καϊγκούνα, Ιούκλα, Μαντούρα, Μουντραμπίλα)
UTC+09:30 (ACST) — Νότια Αυστραλία, Βόρεια Επικράτεια, Νέα Νότια Ουαλία (κομητεία Γιανκοουίνα)
UTC+10:00 (AEST) — Κουίνσλαντ, υπόλοιπη Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλιανή Επικράτεια Πρωτεύουσας, Βικτώρια, Τασμανία
UTC+10:30 — Νήσος Λορντ Χάου
UTC+11:00 (NFT) — Νήσος Νόρφολκ

Ώρα στην Αυστραλία
Flag of the United Kingdom.svg Ηνωμένο Βασίλειο 9 UTC−08:00 — Νήσοι Πίτκαιρν
UTC−05:00 — Νήσοι Κέιμαν
UTC−04:00 (AST) — Ανγκουίλα, Βερμούδες, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, Μονσερράτ, Νήσοι Τερκς και Κέικος
UTC−03:00 (FKST) — Νήσοι Φώκλαντ
UTC−02:00 — Νήσοι Νότια Γεωργία και Νότιες Σάντουιτς
UTC (GMT τον χειμώνα/BST το καλοκαίρι) — κύρια επικράτεια του Ηνωμένου Βασιλείου, Αγία Ελένη, Νήσος της Αναλήψεως και Τριστάν ντα Κούνια, Γκέρνσεϊ, Νήσος του Μαν, Τζέρσεϊ
UTC+01:00 (CET) — Γιβραλτάρ
UTC+02:00 (EET) — Ακρωτήρι και Δεκέλεια
UTC+06:00 — Βρετανικό Έδαφος Ινδικού Ωκεανού
Ώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο
Flag of Canada.svg Καναδάς 6 UTC−08:00 (PST) — μεγάλο δυτικό μέρος της Βρετανικής Κολομβίας, Τούνγκστεν και το σχετιζόμενο Ορυχείο Καντούνγκ στις Βορειοδυτικές Επικράτειες, Γιούκον
UTC−07:00 (MST) — Αλμπέρτα, μερικά ανατολικά τμήματα της Βρετανικής Κολομβίας, μεγαλύτερο μέρος των Βορειοδυτικών Επικρατειών, Νουναβούτ (δυτικά του 102ου μεσημβρινού δυτικά και όλες οι κοινότητες στην περιοχή Κιτικμέοτ), Λοϊντμίνστερ και γύρω περιοχή στο Σασκάτσουαν
UTC−06:00 (CST) — Μανιτόμπα, Νουναβούτ (ανάμεσα στον 85ο και 102ο μεσημβρινό δυτικά εκτός της νήσου Σαουθάμπτον), Οντάριο (Βορειοδυτικό Οντάριο δυτικά του 90ου μεσημβρινού με μερικές εξαιρέσεις στην περιοχή της Λίμνης Μπιγκ Τράουτ ανατολικά του 90ου μεσημβρινού δυτικά), Σασκάτσιουαν εκτός του Λοϊντμίνστερ
UTC−05:00 (EST) — Νουναβούτ ανατολικά του 85ου μεσημβρινού δυτικά και νήσος Σαουθάμπτον, Οντάριο ανατολικά του 90ου μεσημβρινού δυτικά (εκτός της περιοχής της λίμνης Μπιγκ Τράουτ) και άλλες δυτικές περιοχές, Κεμπέκ (μεγαλύτερο μέρος)
UTC−04:00 (AST) — Λαμπραντόρ (εκτός από το νοτιοανατολικό τμήμα), Νιου Μπράνσγουικ, Νέα Σκωτία, Νήσος Πρίγκιπα Εδουάρδου, ανατολικό μέρος του Κεμπέκ
UTC−03:30 (NST) — Λαμπραντόρ (νοτιοανατολικό), Νιουφάουντλαντ
Ώρα στον Καναδά
Flag of Denmark.svg Δανία 5 UTC−04:00 — Αεροπορική βάση Θούλε στη Γροιλανδία
UTC−03:00 — μεγαλύτερο μέρος της Γροιλανδίας, συμπεριλαμβανομένης της κατοικημένης νότιας και δυτικής ακτής
UTC−01:00 — Ιτοκορτοορμιίτ και γύρω περιοχές στην κομητεία Τούνου της Γροιλανδίας
UTC — μετεωρολογικός σταθμός Ντανμαρκσχάβν και περίχωρα στην κομητεία Τούνου της Γροιλανδίας, Νήσοι Φερόες
UTC+01:00 — (CET) — μητροπολιτική Δανία
Ώρα στην Δανία
Flag of New Zealand.svg Νέα Ζηλανδία 5 UTC−11:00 — Νιούε
UTC−10:00 — Νήσοι Κουκ
UTC+12:00 — κύρια επικράτεια της Νέας Ζηλανδίας
UTC+12:45 — Νήσοι Τσάταμ
UTC+13:00 — Τοκελάου
Ώρα στην Νέα Ζηλανδία
Flag of Brazil.svg Βραζιλία 4 UTC−05:00 (Ώρα Μπραζίλια −2) — Άκρε και Νοτιοδυτικό Αμαζόνας
UTC−04:00 (Ώρα Μπραζίλια −1) — Μεγαλύτερο μέρος της πολιτείας Αμαζόνας, ολόκληρες οι πολιτείες Μάτο Γκρόσσο, Μάτο Γκρόσσο ντι Σου, Ροντόνια, Ροράιμα
UTC−03:00 (Ώρα Μπραζίλια) — Νοτιοανατολική Περιοχή, Νότια Περιοχή, Βορειοανατολική Περιοχή (εκτός από μερικά νησιά), Γκοϊάς, Ομοσπονδιακή Επαρχία, Τοκαντίνς, Παρά, Αμαπά
UTC−02:00 (Ώρα Βραζιλίας +1) — μερικά νησιά στην ανατολική ακτή της Βραζιλίας (Φερνάντο ντε Νορόνια, Τρινάντε και Μαρτίμ Βας, Ατόλλη Ρόκας, Αρχιπέλγος Αγίου Πέτρου και Αγίου Παύλου)
Ώρα στη Βραζιλία
Flag of Mexico.svg Μεξικό 4 UTC−08:00 (Ζώνη 4 ή Βορειοδυτική Ζώνη) - πολιτεία Μπάχα Καλιφόρνια
UTC−07:00 (Ζώνη 3 ή Ζώνη Ειρηνικού) - πολιτείες Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ, Τσιουάουα, Ναγιαρίτ, Σιναλόα και Σονόρα
UTC−06:00 (Ζώνη 2 ή Κεντρική Ζώνη) - το μεγαλύτερο μέρος του Μεξικού
UTC−05:00 (Ζώνη 1 ή Νοτιοανατολική Ζώνη) - πολιτεία Κιντάνα Ρόο
Ώρα στο Μεξικό
Flag of Chile.svg Χιλή 3 UTC−06:00 — Νήσος του Πάσχα
UTC−04:00 — κύρια επικράτεια
UTC−03:00 — Μαγαγιάνες και Χιλιανή Ανταρκτική
Ώρα στη Χιλή
Flag of Indonesia.svg Ινδονησία 3 UTC+07:00 (Σταθερή Ώρα Δυτικής Ινδονησίας) — νήσοι Σουμάτρα, Ιάβα και επαρχίες Δυτικού και Κεντρικού Καλιμαντάν
UTC+08:00 (Σταθερή Ώρα Κεντρικής Ινδονησίας) — νήσοι Σουλαουέσι, Μπαλί, επαρχίες Ανατολικού Νούσα Τενγκάρα, Δυτικού Νούσα Τενγκάρα, Ανατολικού, Βόρειου και Νότιου Καλιμαντάν
UTC+09:00 (Σταθερή Ώρα Ανατολικής Ινδονησίας) — επαρχίες Μαλούκου, Βόρειου Μαλούκου, Παπούα και Δυτική Παπούα
Ώρα στην Ινδονησία
Flag of Kiribati.svg Κιριμπάτι 3 UTC+12:00 — Νήσοι Γκίλμπερτ
UTC+13:00 — Νήσοι Φοίνικα
UTC+14:00 — Νήσοι Γραμμής
Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό 2 UTC+01:00 (WAT) — δυτικό μέρος της χώρας
UTC+02:00 (CAT) — ανατολικό μέρος της χώρας
Ισημερινός Ισημερινός 2 UTC−06:00 (GALT) — Επαρχία Γκαλαπάγκος
UTC−05:00 (Ώρα Ισημερινού) — κύρια επικράτεια του Ισημερινού
Ώρα Εκουαδόρ
Flag of the Federated States of Micronesia.svg Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας 2 UTC+10:00 — πολιτείες Τσουούκ και Γιάπ
UTC+11:00 — πολιτείες Κοσράε και Πονπέι
Flag of Kazakhstan.svg Καζακστάν 2 UTC+05:00 — δυτικό Καζακστάν
UTC+06:00 — ανατολικό Καζακστάν
Ώρα στο Καζακστάν
Flag of the Netherlands.svg Ολλανδία 2 UTC−04:00 (AST) — Δήμοι και συνιστώσες χώρες της Καραϊβικής
UTC+01:00 (CET) — κύρια επικράτεια της Ολλανδίας
Flag of Mongolia.svg Μογγολία 2 UTC+07:00 — επαρχίες Μπαγιάν-Ολγκίι, Χοβντ, Ουβς,
UTC+08:00 — μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Ώρα στην Μογγολία
Flag of Papua New Guinea.svg Παπούα Νέα Γουινέα 2 UTC+10:00 — μεγαλύτερο μέρος της χώρας
UTC+11:00 — Αυτόνομη Περιφέρεια του Μπουγκεϊνβίλ (Σταθερή Ώρα Μπουγκεϊνβίλ)
Flag of Portugal.svg Πορτογαλία 2 UTC−01:00 — Αζόρες
UTC (WET) — Μαδέρα και κύρια επικράτεια της Πορτογαλίας
Ώρα στην Πορτογαλία
Flag of South Africa.svg Νότια Αφρική 2 UTC+02:00 (Σταθερή Ώρα Νότιας Αφρικής) — κύρια επικράτεια
UTC+03:00 — Νήσοι Πρίγκιπα Εδουάρδου
Flag of Spain.svg Ισπανία 2 UTC (WET) — Κανάριες Νήσοι
UTC+01:00 (CET) — κύρια επικράτεια της Ισπανσίας
Ώρα στην Ισπανία
Flag of Ukraine.svg Ουκρανία 2 UTC+02:00[1] (EET) — το μεγαλύτερο μέρος της χώρας
UTC+03:00 (MSK) — Κριμαία
Ώρα στην Ουκρανία
Flag of Afghanistan.svg Αφγανιστάν 1 UTC+04:30 Ώρα στο Αφγανιστάν
Flag of Albania.svg Αλβανία 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Algeria.svg Αλγερία 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Andorra.svg Ανδόρρα 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Angola.svg Ανγκόλα 1 UTC+01:00 (WAT)
Flag of Antigua and Barbuda.svg Αντίγκουα και Μπαρμπούντα 1 UTC−04:00 (AST)
Flag of Argentina.svg Αργεντινή 1 UTC−03:00 (ART) Ώρα στην Αργεντινή
Flag of Armenia.svg Αρμενία 1 UTC+04:00 Ώρα στην Αρμενία
Flag of Austria.svg Αυστρία 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Azerbaijan.svg Αζερμπαϊτζάν 1 UTC+04:00 Ώρα στο Αζερμπαϊτζάν
Flag of the Bahamas.svg Μπαχάμες 1 UTC−05:00 (EST)
Flag of Bahrain.svg Μπαχρέιν 1 UTC+03:00
Flag of Bangladesh.svg Μπανγκλαντές 1 UTC+06:00 (BDT) Ώρα στο Μπανγκλαντές
Flag of Barbados.svg Μπαρμπάντος 1 UTC−04:00
Flag of Belarus.svg Λευκορωσία 1 UTC+03:00 (FET)
Flag of Belgium.svg Βέλγιο 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Belize.svg Μπελίζ 1 UTC−06:00
Flag of Benin.svg Μπενίν 1 UTC+01:00 (WAT)
Flag of Bhutan.svg Μπουτάν 1 UTC+06:00 (BTT) Ώρα στο Μπουτάν
Flag of Bolivia.svg Βολιβία 1 UTC−04:00
Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Βοσνία και Ερζεγοβίνη 1 UTC+01:00 (CET) Ώρα στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη
Flag of Botswana.svg Μποτσουάνα 1 UTC+02:00 (CAT)
Flag of Brunei.svg Μπρουνέι 1 UTC+08:00
Flag of Bulgaria.svg Βουλγαρία 1 UTC+02:00 (EET)
Flag of Burkina Faso.svg Μπουρκίνα Φάσο 1 UTC
Flag of Burundi.svg Μπουρούντι 1 UTC+02:00 (CAT)
Flag of Cambodia.svg Καμπότζη 1 UTC+07:00 Ώρα στη Καμπότζη
Flag of Cameroon.svg Καμερούν 1 UTC+01:00 (WAT)
Flag of Cape Verde.svg Πράσινο Ακρωτήριο 1 UTC−01:00 (Ώρα Πράσινου Ακρωτηρίου)
Flag of the Central African Republic.svg Κεντροαφρικανική Δημοκρατία 1 UTC+01:00 (WAT)
Flag of Chad.svg Τσαντ 1 UTC+01:00 (WAT)
Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα 1 UTC+08:00 (Σταθερή Ώρα Κίνας) Ώρα στη Κίνα
Flag of Colombia.svg Κολομβία 1 UTC−05:00 Ώρα στη Κολομβία
Flag of the Comoros.svg Κομόρες 1 UTC+03:00 (EAT)
Flag of the Republic of the Congo.svg Δημοκρατία του Κονγκό 1 UTC+01:00 (WAT)
Flag of Costa Rica.svg Κόστα Ρίκα 1 UTC−06:00 Ώρα στην Κόστα Ρίκα
Flag of Croatia.svg Κροατία 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Cuba.svg Κούβα 1 UTC−05:00
Flag of Cyprus.svg Κύπρος 1 UTC+02:00 (EET)
Flag of the Czech Republic.svg Τσεχία 1 UTC+01:00 (CET) (CRT) Ώρα στη Τσεχία
Flag of Djibouti.svg Τζιμπουτί 1 UTC+03:00 (EAT)
Flag of Dominica.svg Δομινίκα 1 UTC−04:00
Flag of the Dominican Republic.svg Δομινικανή Δημοκρατία 1 UTC−04:00
Flag of East Timor.svg Ανατολικό Τιμόρ 1 UTC+09:00 Ώρα στο Ανατολικό Τιμόρ
Flag of Egypt.svg Αίγυπτος 1 UTC+02:00 (EET)
Flag of El Salvador.svg Ελ Σαλβαδόρ 1 UTC−06:00
Flag of Equatorial Guinea.svg Ισημερινή Γουινέα 1 UTC+01:00 (WAT)
Flag of Eritrea.svg Ερυθραία 1 UTC+03:00 (EAT)
Flag of Estonia.svg Εσθονία 1 UTC+02:00 (EET)
Flag of Ethiopia.svg Αιθιοπία 1 UTC+03:00 (EAT) Ώρα στην Αιθιοπία
Flag of Fiji.svg Φίτζι 1 UTC+12:00
Flag of Finland.svg Φινλανδία 1 UTC+02:00 (EET)
Flag of Gabon.svg Γκαμπόν 1 UTC+01:00 (WAT)
Flag of The Gambia.svg Γκάμπια 1 UTC
Flag of Georgia.svg Γεωργία 1 UTC+04:00 Ώρα στη Γεωργία
Flag of Germany.svg Γερμανία 1 UTC+01:00 (CET) Ώρα στη Γερμανία
Flag of Ghana.svg Γκάνα 1 UTC
Flag of Greece.svg Ελλάδα 1 UTC+02:00 (EET)
Flag of Grenada.svg Γρενάδα 1 UTC−04:00
Flag of Guatemala.svg Γουατεμάλα 1 UTC−06:00
Flag of Guinea.svg Γουινέα 1 UTC
Flag of Guinea-Bissau.svg Γουινέα-Μπισάου 1 UTC
Flag of Guyana.svg Γουιάνα 1 UTC−04:00
Flag of Haiti.svg Αϊτή 1 UTC−05:00
Flag of Honduras.svg Ονδούρα 1 UTC−06:00
Flag of Hong Kong.svg Χονγκ Κονγκ 1 UTC+08:00 (HKT) Ώρα στο Χονγκ Κονγκ
Flag of Hungary.svg Ουγγαρία 1 UTC+01:00 (CET) Ώρα στην Ουγγαρία
Flag of Iceland.svg Ισλανδία 1 UTC
Flag of India.svg Ινδία 1 UTC+05:30 (IST) Ώρα στην Ινδία
Flag of Iran.svg Ιράν 1 UTC+03:30 (IRST) Ώρα στο Ιράν
Flag of Iraq.svg Ιράκ 1 UTC+03:00
Flag of Ireland.svg Ιρλανδία 1 UTC (WET) Ώρα στην Ιρλανδία
Flag of Israel.svg Ισραήλ 1 UTC+02:00 (IST) Ώρα στο Ισραήλ
Flag of Italy.svg Ιταλία 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Côte d'Ivoire.svg Ακτή Ελεφαντοστού 1 UTC
Flag of Jamaica.svg Τζαμάικα 1 UTC−05:00
Flag of Japan.svg Ιαπωνία 1 UTC+09:00 (JST) Ώρα στην Ιαπωνία
Flag of Jordan.svg Ιορδανία 1 UTC+02:00
Flag of Kenya.svg Κένυα 1 UTC+03:00 (EAT) Ώρα στην Κένυα
Flag of North Korea.svg Βόρεια Κορέα 1 UTC+09:00 (Ώρα Πιονγιάνγκ) Ώρα στην Βόρεια Κορέα
Flag of South Korea.svg Νότια Κορέα 1 UTC+09:00 (Σταθερή Ώρα Κορέας) Ώρα στην Νότια Κορέα
Flag of Kuwait.svg Κουβέιτ 1 UTC+03:00 (Σταθερή Ώρα Αραβίας)
Flag of Kosovo.svg Κοσσυφοπέδιο 1 UTC+01:00
Flag of Kyrgyzstan.svg Κιργιστάν 1 UTC+06:00 Ώρα στη Κιργιζία
Flag of Laos.svg Λάος 1 UTC+07:00
Flag of Latvia.svg Λετονία 1 UTC+02:00 (EET)
Flag of Lebanon.svg Λίβανος 1 UTC+02:00 (EET)
Flag of Lesotho.svg Λεσότο 1 UTC+02:00
Flag of Liberia.svg Λιβερία 1 UTC
Flag of Libya.svg Λιβύη 1 UTC+02:00 (EET)
Flag of Liechtenstein.svg Λιχτενστάιν 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Lithuania.svg Λιθουανία 1 UTC+02:00 (EET)
Flag of Luxembourg.svg Λουξεμβούργο 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Macau.svg Μακάου 1 UTC+08:00 (Σταθερή Ώρα Μακάου) Ώρα στο Μακάου
Flag of North Macedonia.svg Βόρεια Μακεδονία 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Madagascar.svg Μαδαγασκάρη 1 UTC+03:00 (EAT)
Flag of Malawi.svg Μαλάουι 1 UTC+02:00 (CAT)
Flag of Malaysia.svg Μαλαισία 1 UTC+08:00 (Σταθερή Ώρα Μαλισίας) Ώρα στη Μαλαισία
Flag of Maldives.svg Μαλδίβες 1 UTC+05:00
Flag of Mali.svg Μάλι 1 UTC
Flag of Malta.svg Μάλτα 1 UTC+01:00 (CET) Ώρα στη Μάλτα
Flag of the Marshall Islands.svg Νήσοι Μάρσαλ 1 UTC+12:00
Flag of Mauritania.svg Μαυριτανία 1 UTC
Flag of Mauritius.svg Μαυρίκιος 1 UTC+04:00 (Ώρα Μαυρίκιου)
Flag of Moldova.svg Μολδαβία 1 UTC+02:00 (EET)
Flag of Monaco.svg Μονακό 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Montenegro.svg Μαυροβούνιο 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Morocco.svg Μαρόκο 1 UTC (WET)
Flag of Mozambique.svg Μοζαμβίκη 1 UTC+02:00 (CAT)
Flag of Myanmar.svg Μιανμάρ 1 UTC+06:30 (MST) Ώρα στη Μιανμάρ
Flag of Namibia.svg Ναμίμπια 1 UTC+01:00 (WAT)
Flag of Nauru.svg Ναουρού 1 UTC+12:00
Flag of Nepal.svg Νεπάλ 1 UTC+05:45 (Ώρα Νεπάλ) Ώρα στο Νεπάλ
Flag of Nicaragua.svg Νικαράγουα 1 UTC−06:00
Flag of Niger.svg Νίγηρας 1 UTC+01:00 (WAT)
Flag of Nigeria.svg Νιγηρία 1 UTC+01:00 (WAT)
Flag of Norway.svg Νορβηγία 1 UTC+01:00 (CET) Ώρα στη Νορβηγία
Flag of Oman.svg Ομάν 1 UTC+04:00
Flag of Pakistan.svg Πακιστάν 1 UTC+05:00 (PKT) Ώρα στο Πακιστάν
Flag of Palau.svg Παλάου 1 UTC+09:00
Flag of Panama.svg Παναμάς 1 UTC−05:00
Flag of Paraguay.svg Παραγουάη 1 UTC−04:00
Flag of Peru (state).svg Περού 1 UTC−05:00 (PET) Ώρα στο Περού
Flag of the Philippines.svg Φιλιππίνες 1 UTC+08:00 (PHT) Ώρα στις Φιλιππίνες
Flag of Poland.svg Πολωνία 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Qatar.svg Κατάρ 1 UTC+03:00 (Σταθερή Ώρα Αραβίας)
Flag of Romania.svg Ρουμανία 1 UTC+02:00 (EET)
Flag of Rwanda.svg Ρουάντα 1 UTC+02:00 (CAT)
Flag of Saint Kitts and Nevis.svg Άγιος Χριστόφορος και Νέβις 1 UTC−04:00
Flag of Saint Lucia.svg Αγία Λουκία 1 UTC−04:00
Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες 1 UTC−04:00
Flag of Samoa.svg Σαμόα 1 UTC+13:00 Ώρα στη Σαμόα
Flag of San Marino.svg Άγιος Μαρίνος 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Sao Tome and Principe.svg Σάο Τομέ και Πρίνσιπε 1 UTC+01:00
Flag of Saudi Arabia.svg Σαουδική Αραβία 1 UTC+03:00 (Σταθερή Ώρα Αραβίας) Ώρα στη Σαουδική Αραβία
Flag of Senegal.svg Σενεγάλη 1 UTC
Flag of Serbia.svg Σερβία 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Seychelles.svg Σεϋχέλλες 1 UTC+04:00 (Ώρα Σεϋχελλών)
Flag of Sierra Leone.svg Σιέρα Λεόνε 1 UTC
Flag of Singapore.svg Σιγκαπούρη 1 UTC+08:00 (SST) Ώρα στη Σιγκαπούρη
Flag of Slovakia.svg Σλοβακία 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Slovenia.svg Σλοβενία 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of the Solomon Islands.svg Νήσοι Σολομώντα 1 UTC+11:00
Flag of Somalia.svg Σομαλία 1 UTC+03:00 (EAT)
Flag of South Sudan.svg Νότιο Σουδάν 1 UTC+03:00 (EAT)
Flag of Sri Lanka.svg Σρι Λάνκα 1 UTC+05:30 (SLST) Ώρα στην Σρι Λάνκα
Flag of Sudan.svg Σουδάν 1 UTC+03:00 (EAT)
Flag of Suriname.svg Σουρινάμ 1 UTC−03:00
Flag of Eswatini.svg Εσουατίνι 1 UTC+02:00
Flag of Sweden.svg Σουηδία 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Switzerland.svg Ελβετία 1 UTC+01:00 (CET) Ώρα στην Ελβετία
Flag of Syria.svg Συρία 1 UTC+02:00 (EET) Ώρα στη Συρία
Flag of the Republic of China.svg Ταϊβάν 1 UTC+08:00 Ώρα στη Ταϊβάν
Flag of Tajikistan.svg Τατζικιστάν 1 UTC+05:00
Flag of Tanzania.svg Τανζανία 1 UTC+03:00 (EAT)
Flag of Thailand.svg Ταϊλάνδη 1 UTC+07:00 (THA) Ώρα στην Ταϊλάνδη
Flag of Togo.svg Τόγκο 1 UTC
Flag of Tonga.svg Τόνγκα 1 UTC+13:00
Flag of Trinidad and Tobago.svg Τρινιντάντ και Τομπάγκο 1 UTC−04:00
Flag of Tunisia.svg Τυνησία 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Turkey.svg Τουρκία 1 UTC+03:00 (TRT) Ώρα στη Τουρκία
Flag of Turkmenistan.svg Τουρκμενιστάν 1 UTC+05:00
Flag of Tuvalu.svg Τουβαλού 1 UTC+12:00
Flag of Uganda.svg Ουγκάντα 1 UTC+03:00 (EAT)
Flag of the United Arab Emirates.svg Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 1 UTC+04:00 Ώρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Flag of Uruguay.svg Ουρουγουάη 1 UTC−03:00 Ώρα στην Ουρουγουάη
Flag of Uzbekistan.svg Ουζμπεκιστάν 1 UTC+05:00 (Ώρα Ουζμπεκιστάν) Ώρα στο Ουζμπεκιστάν
Flag of Vanuatu.svg Βανουάτου 1 UTC+11:00
Flag of the Vatican City.svg Βατικανό 1 UTC+01:00 (CET)
Flag of Venezuela.svg Βενεζουέλα 1 UTC−04:00 Ώρα στη Βενεζουέλα
Flag of Vietnam.svg Βιετνάμ 1 UTC+07:00 (Ώρα Ινδοκίνας) Ώρα στο Βιετνάμ
Flag of Yemen.svg Υεμένη 1 UTC+03:00
Flag of Zambia.svg Ζάμπια 1 UTC+02:00 (CAT)
Flag of Zimbabwe.svg Ζιμπάμπουε 1 UTC+02:00 (CAT)

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Ζώνη ώρας
  • Κατάλογος ζωνών ώρας
  • Κατάλογος των μετατοπίσεων χρόνου UTC
  • Ώρα στην Ευρώπη

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]