Κατάλογος ζωνών ώρας ανά χώρα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτός είναι ένας κατάλογος που αντιπροσωπεύει τις ζώνες ώρας από χώρα σε χώρα. Οι χώρες κατατάσσονται με το συνολικό αριθμό των ζωνών ώρας στην επικράτειά τους. Οι ζώνες ώρας κάθε χώρας, περιλαμβάνει τα εξαρτημένα εδάφη (εκτός από την Ανταρκτική). Η Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των υπερπόντιων εδαφών, έχει τις περισσότερες ζώνες ώρας, έχοντας 13 ζώνες. Πολλές χώρες χρησιμοποιούν τη θερινή ώρα, αυξάνοντας κατά μια ώρα κατά τη διάρκεια του τοπικής καλοκαίρι, αλλά αυτός ο κατάλογος δεν περιλαμβάνει αυτές τις πληροφορίες. Η μετατόπιση ώρας UTC στο κατάλογο δεν είναι έγκυρη στην πράξη κατά τη διάρκεια της θερινής ώρας. Οι συντομογραφίες στο παρακάτω πίνακα είναι το τοπικό όνομα της εκάστοτε ζώνης ώρας.

Κυρίαρχο κράτος Αριθμός ζωνών ώρας Ζώνη ώρας Σημειώσεις
Γαλλία 13 UTC−10:00 — μεγαλύτερο μέρος της Γαλλικής Πολυνησίας
UTC−09:30Νήσοι Μαρκέζας
UTC−09:00Νήσοι Γκαμπιέρ
UTC−08:00Νήσος Κλίπερτον
UTC−04:00 (AST) — Γουαδελούπη, Μαρτινίκα, Άγιος Βαρθολομαίος, Άγιος Μαρτίνος
UTC−02:00 (PMST) — Σαιν Πιέρ και Μικελόν (θερινή ώρα)
UTC−03:00 (PMST) — Γαλλική Γουιάνα, Σαιν Πιέρ και Μικελόν
UTC+01:00 (CET) — Μητροπολιτική Γαλλία
UTC+03:00 — Μαγιότ
UTC+04:00 — Ρεϋνιόν, Νήσοι Κροζέ, Διάσπαρτες νήσοι του Ινδικού Ωκεανού
UTC+05:00 — Νήσοι Κεργκελέν, Νήσοι Σαιν-Πωλ και Νέο Άμστερνταμ
UTC+11:00 — Νέα Καληδονία
UTC+12:00 — Ουαλίς και Φουτουνά
Ώρα στη Γαλλία
Ρωσία 11 UTC+02:00 (Ώρα Καλίνινγκραντ) — Περιφέρεια Καλίνινγκραντ
UTC+03:00 (Ώρα Μόσχας) — μεγαλύτερο μέρος της Ευρωπαϊκής Ρωσίας και όλοι οι σιδηρόδρομοι στη Ρωσία
UTC+04:00 (Ώρα Σαμάρα) — Περιφέρεια Αστραχάν, Περιφέρεια Σαμάρα, Περιφέρεια Σαράτοφ, Ουντμούρτια και Περιφέρεια Ουλιάνοφσκ
UTC+05:00 (Ώρα Αικατερινούπολης) — Μπασκορτοστάν, Περιφέρεια Τσελιάμπινσκ, Χαντία–Μανσία, Περιφέρεια Κουργκάν, Περιφέρεια Ορενμπούργκ, Κράι Περμ, Περιφέρεια Σβέρντλοφσκ, περιφέρεια Τιουμέν και Γιαμαλία
UTC+06:00 (Ώρα Ομσκ) — περιφέρεια Ομσκ
UTC+07:00 (Ώρα Κρασνογιάρσκ) — Κράι Αλτάι, Δημοκρατία των Αλτάι, Περιφέρεια Κεμέροβο, Χακασία, Κράι Κρασνογιάρσκ, Περιφέρεια Νοβοσιμπίρσκ, Περιφέρεια Τομσκ και Δημοκρατία της Τιβά
UTC+08:00 (Ώρα Ιρκούτσκ) — Μπουργιατία και Περιφέρεια Ιρκούτσκ
UTC+09:00 (Ώρα Γιακούτσκ) — Περιφέρεια Αμούρ, δυτική Δημοκρατία των Σαχά και Κράι Υπερβαϊκάλης
UTC+10:00 (Ώρα Βλαδιβοστόκ) — Εβραϊκή Αυτόνομη Περιφέρεια, Κράι Χαμπάροφσκ, Κράι Πριμόρσκι και Κεντρική Δημοκρατία των Σαχά
UTC+11:00 (Ώρα Μαγκαντάν) — Περιφέρεια Μαγκαντάν, ανατολική Δημοκρατία των Σαχά και Περιφέρεια Σαχαλίνης
UTC+12:00 (Ώρα Καμτσάτκα) — Τσουκότκα και Κράι Καμτσάτκα
Ώρα στη Ρωσία
Ηνωμένες Πολιτείες 11 UTC−12:00 (ανεπίσημο) — νήσοι Μπαίηκερ και Χάουλαντ
UTC−11:00 (ST) — Αμερικανική Σαμόα, Νήσος Τζάρβις, Ύφαλος Κίνγκμαν, Ατόλη Μίντγουεϊ και Παλμίρα
UTC−10:00 (HT) — Χαβάη, μεγαλύτερο μέρος των Αλεούτιων Νήσων και Ατόλη Τζόνστον
UTC−09:00 (AKT) — μεγαλύτερο μέρος της πολιτείας της Αλάσκας
UTC−08:00 (PT) — Ζώνη Ώρας Ειρηνικού: πολιτείες της ακτής του Ειρηνικού και Νεβάδα
UTC−07:00 (MT) — Ορεινή Ζώνη ώρας: Ορεινές πολιτείες συν τα δυτικά τμήματα κάποιων γειτονικών κρατών
UTC−06:00 (CT) — Κεντρική Ζώνη Ώρας: μια μεγάλη περιοχή που εκτείνεται από την ακτή του Κόλπου έως τις Μεγάλες Λίμνες
UTC−05:00 (ET) — Ανατολική Ζώνη Ώρας: περίπου ένα τρίγωνο που καλύπτει όλες τις πολιτείες από τις Μεγάλες Λίμνες μέχρι τη Φλόριντα και ανατολικά μέχρι την ακτή του Ατλαντικού
UTC−04:00 (AT) — Πουέρτο Ρίκο, Αμερικανικές Παρθένες Νήσοι
UTC+10:00 (ChT) — Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες Νήσοι
UTC+12:00 (ανεπίσημο) — Νήσος Ουέηκ, Σταθμός ΜακΜέρντο και Σταθμός Νότιου Πόλου Αμούνδσεν–Σκοτ
Ώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες
Ανταρκτική 9 UTC−03:00 (ART) — Σταθμός Πάλμερ και Σταθμός Ροθέρα
UTC±00:00 (GMT) — Σταθμός Τρολ
UTC+03:00 — Σταθμός Σαϊόουα
UTC+05:00 — Σταθμός Μόουσον
UTC+06:00 — Σταθμός Βοστόκ
UTC+07:00 (UTC+07:00) — Σταθμός Ντέιβις
UTC+10:00 — Σταθμός Ντουμόν Ντ'Ιρβίλ
UTC+11:00 — Σταθμός Κέιζι, Νήσος Μακουάρι
UTC+12:00 — Σταθμός ΜακΜέρντο
Ώρα στην Ανταρκτική
Αυστραλία 9 UTC — Νήσοι Χερντ και Μακντόναλντ
UTC+06:30Νησιά Κόκος
UTC+07:00 (CXT) — Νήσος των Χριστουγέννων

UTC+08:00 (AWST) — Δυτική Αυστραλία, Ινδικός Ειρηνικός σιδηρόδρομος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ανάμεσα στην Πορτ Ωγκούστα της Νότιας Αυστραλίας και του Καλγκούρλι στη Δυτική Αυστραλία)
UTC+08:45 (CWT) – Νότια Αυστραλία (Μπόρντερ Βίλατζ), Δυτική Αυστραλία (Καϊγκούνα, Ιούκλα, Μαντούρα, Μουντραμπίλα)
UTC+09:30 (ACST) — Νότια Αυστραλία, Βόρεια Επικράτεια, Νέα Νότια Ουαλία (κομητεία Γιανκοουίνα)
UTC+10:00 (AEST) — Κουίνσλαντ, υπόλοιπη Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλιανή Επικράτεια Πρωτεύουσας, Βικτώρια, Τασμανία
UTC+10:30 — Νήσος Λορντ Χάου
UTC+11:00 (NFT) — Νήσος Νόρφολκ

Ώρα στην Αυστραλία
Ηνωμένο Βασίλειο 9 UTC−08:00 — Νήσοι Πίτκαιρν
UTC−05:00 — Νήσοι Κέιμαν
UTC−04:00 (AST) — Ανγκουίλα, Βερμούδες, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, Μονσερράτ, Νήσοι Τερκς και Κέικος
UTC−03:00 (FKST) — Νήσοι Φώκλαντ
UTC−02:00 — Νήσοι Νότια Γεωργία και Νότιες Σάντουιτς
UTC (GMT τον χειμώνα/BST το καλοκαίρι) — κύρια επικράτεια του Ηνωμένου Βασιλείου, Αγία Ελένη, Νήσος της Αναλήψεως και Τριστάν ντα Κούνια, Γκέρνσεϊ, Νήσος του Μαν, Τζέρσεϊ
UTC+01:00 (CET) — Γιβραλτάρ
UTC+02:00 (EET) — Ακρωτήρι και Δεκέλεια
UTC+06:00 — Βρετανικό Έδαφος Ινδικού Ωκεανού
Ώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο
Καναδάς 6 UTC−08:00 (PST) — μεγάλο δυτικό μέρος της Βρετανικής Κολομβίας, Τούνγκστεν και το σχετιζόμενο Ορυχείο Καντούνγκ στις Βορειοδυτικές Επικράτειες, Γιούκον
UTC−07:00 (MST) — Αλμπέρτα, μερικά ανατολικά τμήματα της Βρετανικής Κολομβίας, μεγαλύτερο μέρος των Βορειοδυτικών Επικρατειών, Νουναβούτ (δυτικά του 102ου μεσημβρινού δυτικά και όλες οι κοινότητες στην περιοχή Κιτικμέοτ), Λοϊντμίνστερ και γύρω περιοχή στο Σασκάτσουαν
UTC−06:00 (CST) — Μανιτόμπα, Νουναβούτ (ανάμεσα στον 85ο και 102ο μεσημβρινό δυτικά εκτός της νήσου Σαουθάμπτον), Οντάριο (Βορειοδυτικό Οντάριο δυτικά του 90ου μεσημβρινού με μερικές εξαιρέσεις στην περιοχή της Λίμνης Μπιγκ Τράουτ ανατολικά του 90ου μεσημβρινού δυτικά), Σασκάτσιουαν εκτός του Λοϊντμίνστερ
UTC−05:00 (EST) — Νουναβούτ ανατολικά του 85ου μεσημβρινού δυτικά και νήσος Σαουθάμπτον, Οντάριο ανατολικά του 90ου μεσημβρινού δυτικά (εκτός της περιοχής της λίμνης Μπιγκ Τράουτ) και άλλες δυτικές περιοχές, Κεμπέκ (μεγαλύτερο μέρος)
UTC−04:00 (AST) — Λαμπραντόρ (εκτός από το νοτιοανατολικό τμήμα), Νιου Μπράνσγουικ, Νέα Σκωτία, Νήσος Πρίγκιπα Εδουάρδου, ανατολικό μέρος του Κεμπέκ
UTC−03:30 (NST) — Λαμπραντόρ (νοτιοανατολικό), Νιουφάουντλαντ
Ώρα στον Καναδά
Δανία 5 UTC−04:00 — Αεροπορική βάση Θούλε στη Γροιλανδία
UTC−03:00 — μεγαλύτερο μέρος της Γροιλανδίας, συμπεριλαμβανομένης της κατοικημένης νότιας και δυτικής ακτής
UTC−01:00 — Ιτοκορτοορμιίτ και γύρω περιοχές στην κομητεία Τούνου της Γροιλανδίας
UTC — μετεωρολογικός σταθμός Ντανμαρκσχάβν και περίχωρα στην κομητεία Τούνου της Γροιλανδίας, Νήσοι Φερόες
UTC+01:00 — (CET) — μητροπολιτική Δανία
Ώρα στη Δανία
Νέα Ζηλανδία 5 UTC−11:00 — Νιούε
UTC−10:00 — Νήσοι Κουκ
UTC+12:00 — κύρια επικράτεια της Νέας Ζηλανδίας
UTC+12:45 — Νήσοι Τσάταμ
UTC+13:00 — Τοκελάου
Ώρα στη Νέα Ζηλανδία
Βραζιλία 4 UTC−05:00 (Ώρα Μπραζίλια −2) — Άκρε και Νοτιοδυτικό Αμαζόνας
UTC−04:00 (Ώρα Μπραζίλια −1) — Μεγαλύτερο μέρος της πολιτείας Αμαζόνας, ολόκληρες οι πολιτείες Μάτο Γκρόσσο, Μάτο Γκρόσσο ντι Σου, Ροντόνια, Ροράιμα
UTC−03:00 (Ώρα Μπραζίλια) — Νοτιοανατολική Περιοχή, Νότια Περιοχή, Βορειοανατολική Περιοχή (εκτός από μερικά νησιά), Γκοϊάς, Ομοσπονδιακή Επαρχία, Τοκαντίνς, Παρά, Αμαπά
UTC−02:00 (Ώρα Βραζιλίας +1) — μερικά νησιά στην ανατολική ακτή της Βραζιλίας (Φερνάντο ντε Νορόνια, Τρινάντε και Μαρτίμ Βας, Ατόλλη Ρόκας, Αρχιπέλγος Αγίου Πέτρου και Αγίου Παύλου)
Ώρα στη Βραζιλία
Μεξικό 4 UTC−08:00 (Ζώνη 4 ή Βορειοδυτική Ζώνη) - πολιτεία Μπάχα Καλιφόρνια
UTC−07:00 (Ζώνη 3 ή Ζώνη Ειρηνικού) - πολιτείες Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ, Τσιουάουα, Ναγιαρίτ, Σιναλόα και Σονόρα
UTC−06:00 (Ζώνη 2 ή Κεντρική Ζώνη) - το μεγαλύτερο μέρος του Μεξικού
UTC−05:00 (Ζώνη 1 ή Νοτιοανατολική Ζώνη) - πολιτεία Κιντάνα Ρόο
Ώρα στο Μεξικό
Χιλή 3 UTC−06:00 — Νήσος του Πάσχα
UTC−04:00 — κύρια επικράτεια
UTC−03:00 — Μαγαγιάνες και Χιλιανή Ανταρκτική
Ώρα στη Χιλή
Ινδονησία 3 UTC+07:00 (Σταθερή Ώρα Δυτικής Ινδονησίας) — νήσοι Σουμάτρα, Ιάβα και επαρχίες Δυτικού και Κεντρικού Καλιμαντάν
UTC+08:00 (Σταθερή Ώρα Κεντρικής Ινδονησίας) — νήσοι Σουλαουέσι, Μπαλί, επαρχίες Ανατολικού Νούσα Τενγκάρα, Δυτικού Νούσα Τενγκάρα, Ανατολικού, Βόρειου και Νότιου Καλιμαντάν
UTC+09:00 (Σταθερή Ώρα Ανατολικής Ινδονησίας) — επαρχίες Μαλούκου, Βόρειου Μαλούκου, Παπούα και Δυτική Παπούα
Ώρα στην Ινδονησία
Κιριμπάτι 3 UTC+12:00 — Νήσοι Γκίλμπερτ
UTC+13:00 — Νήσοι Φοίνικα
UTC+14:00 — Νήσοι Γραμμής
Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό 2 UTC+01:00 (WAT) — δυτικό μέρος της χώρας
UTC+02:00 (CAT) — ανατολικό μέρος της χώρας
2 UTC−06:00 (GALT) — Επαρχία Γκαλαπάγκος
UTC−05:00 (Ώρα Ισημερινού) — κύρια επικράτεια του Ισημερινού
Ώρα Εκουαδόρ
Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας 2 UTC+10:00 — πολιτείες Τσουούκ και Γιάπ
UTC+11:00 — πολιτείες Κοσράε και Πονπέι
Καζακστάν 2 UTC+05:00 — δυτικό Καζακστάν
UTC+06:00 — ανατολικό Καζακστάν
Ώρα στο Καζακστάν
Ολλανδία 2 UTC−04:00 (AST) — Δήμοι και συνιστώσες χώρες της Καραϊβικής
UTC+01:00 (CET) — κύρια επικράτεια της Ολλανδίας
Μογγολία 2 UTC+07:00 — επαρχίες Μπαγιάν-Ολγκίι, Χοβντ, Ουβς,
UTC+08:00 — μεγαλύτερο μέρος της χώρας
Ώρα στη Μογγολία
Παπούα Νέα Γουινέα 2 UTC+10:00 — μεγαλύτερο μέρος της χώρας
UTC+11:00 — Αυτόνομη Περιφέρεια του Μπουγκεϊνβίλ (Σταθερή Ώρα Μπουγκεϊνβίλ)
Πορτογαλία 2 UTC−01:00 — Αζόρες
UTC (WET) — Μαδέρα και κύρια επικράτεια της Πορτογαλίας
Ώρα στην Πορτογαλία
Νότια Αφρική 2 UTC+02:00 (Σταθερή Ώρα Νότιας Αφρικής) — κύρια επικράτεια
UTC+03:00 — Νήσοι Πρίγκιπα Εδουάρδου
Ισπανία 2 UTC (WET) — Κανάριες Νήσοι
UTC+01:00 (CET) — κύρια επικράτεια της Ισπανσίας
Ώρα στην Ισπανία
Ουκρανία 2 UTC+02:00[1] (EET) Ώρα στην Ουκρανία
Αφγανιστάν 1 UTC+04:30 Ώρα στο Αφγανιστάν
Αλβανία 1 UTC+01:00 (CET)
Αλγερία 1 UTC+01:00 (CET)
Ανδόρρα 1 UTC+01:00 (CET)
Ανγκόλα 1 UTC+01:00 (WAT)
Αντίγκουα και Μπαρμπούντα 1 UTC−04:00 (AST)
Αργεντινή 1 UTC−03:00 (ART) Ώρα στην Αργεντινή
Αρμενία 1 UTC+04:00 Ώρα στην Αρμενία
Αυστρία 1 UTC+01:00 (CET)
Αζερμπαϊτζάν 1 UTC+04:00 Ώρα στο Αζερμπαϊτζάν
Μπαχάμες 1 UTC−05:00 (EST)
Μπαχρέιν 1 UTC+03:00
Μπανγκλαντές 1 UTC+06:00 (BDT) Ώρα στο Μπανγκλαντές
Μπαρμπάντος 1 UTC−04:00
Λευκορωσία 1 UTC+03:00 (FET)
Βέλγιο 1 UTC+01:00 (CET)
Μπελίζ 1 UTC−06:00
Μπενίν 1 UTC+01:00 (WAT)
Μπουτάν 1 UTC+06:00 (BTT) Ώρα στο Μπουτάν
Βολιβία 1 UTC−04:00
Βοσνία και Ερζεγοβίνη 1 UTC+01:00 (CET) Ώρα στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη
Μποτσουάνα 1 UTC+02:00 (CAT)
Μπρουνέι 1 UTC+08:00
Βουλγαρία 1 UTC+02:00 (EET)
Μπουρκίνα Φάσο 1 UTC
Μπουρούντι 1 UTC+02:00 (CAT)
Καμπότζη 1 UTC+07:00 Ώρα στη Καμπότζη
Καμερούν 1 UTC+01:00 (WAT)
Πράσινο Ακρωτήριο 1 UTC−01:00 (Ώρα Πράσινου Ακρωτηρίου)
Κεντροαφρικανική Δημοκρατία 1 UTC+01:00 (WAT)
Τσαντ 1 UTC+01:00 (WAT)
Κίνα 1 UTC+08:00 (Σταθερή Ώρα Κίνας) Ώρα στη Κίνα
Κολομβία 1 UTC−05:00 Ώρα στη Κολομβία
Κομόρες 1 UTC+03:00 (EAT)
Δημοκρατία του Κονγκό 1 UTC+01:00 (WAT)
Κόστα Ρίκα 1 UTC−06:00 Ώρα στην Κόστα Ρίκα
Κροατία 1 UTC+01:00 (CET)
Κούβα 1 UTC−05:00
Κύπρος 1 UTC+02:00 (EET)
Τσεχία 1 UTC+01:00 (CET) (CRT) Ώρα στη Τσεχία
Τζιμπουτί 1 UTC+03:00 (EAT)
Δομινίκα 1 UTC−04:00
Δομινικανή Δημοκρατία 1 UTC−04:00
Ανατολικό Τιμόρ 1 UTC+09:00 Ώρα στο Ανατολικό Τιμόρ
Αίγυπτος 1 UTC+02:00 (EET)
Ελ Σαλβαδόρ 1 UTC−06:00
Ισημερινή Γουινέα 1 UTC+01:00 (WAT)
Ερυθραία 1 UTC+03:00 (EAT)
Εσθονία 1 UTC+02:00 (EET)
Αιθιοπία 1 UTC+03:00 (EAT) Ώρα στην Αιθιοπία
Φίτζι 1 UTC+12:00
Φινλανδία 1 UTC+02:00 (EET)
Γκαμπόν 1 UTC+01:00 (WAT)
Γκάμπια 1 UTC
Γεωργία 1 UTC+04:00 Ώρα στη Γεωργία
Γερμανία 1 UTC+01:00 (CET) Ώρα στη Γερμανία
Γκάνα 1 UTC
Ελλάδα 1 UTC+02:00 (EET)
Γρενάδα 1 UTC−04:00
Γουατεμάλα 1 UTC−06:00
Γουινέα 1 UTC
Γουινέα-Μπισάου 1 UTC
Γουιάνα 1 UTC−04:00
Αϊτή 1 UTC−05:00
Ονδούρα 1 UTC−06:00
Χονγκ Κονγκ 1 UTC+08:00 (HKT) Ώρα στο Χονγκ Κονγκ
Ουγγαρία 1 UTC+01:00 (CET) Ώρα στην Ουγγαρία
Ισλανδία 1 UTC
Ινδία 1 UTC+05:30 (IST) Ώρα στην Ινδία
Ιράν 1 UTC+03:30 (IRST) Ώρα στο Ιράν
Ιράκ 1 UTC+03:00
Δημοκρατία της Ιρλανδίας 1 UTC (WET) Ώρα στην Ιρλανδία
Ισραήλ 1 UTC+02:00 (IST) Ώρα στο Ισραήλ
Ιταλία 1 UTC+01:00 (CET)
Ακτή Ελεφαντοστού 1 UTC
Τζαμάικα 1 UTC−05:00
Ιαπωνία 1 UTC+09:00 (JST) Ώρα στην Ιαπωνία
Ιορδανία 1 UTC+02:00
Κένυα 1 UTC+03:00 (EAT) Ώρα στην Κένυα
Βόρεια Κορέα 1 UTC+09:00 (Ώρα Πιονγιάνγκ) Ώρα στη Βόρεια Κορέα
Νότια Κορέα 1 UTC+09:00 (Σταθερή Ώρα Κορέας) Ώρα στη Νότια Κορέα
Κουβέιτ 1 UTC+03:00 (Σταθερή Ώρα Αραβίας)
Κοσσυφοπέδιο 1 UTC+01:00
Κιργιστάν 1 UTC+06:00 Ώρα στη Κιργιζία
Λάος 1 UTC+07:00
Λετονία 1 UTC+02:00 (EET)
Λίβανος 1 UTC+02:00 (EET)
Λεσότο 1 UTC+02:00
Λιβερία 1 UTC
Λιβύη 1 UTC+02:00 (EET)
Λίχτενσταϊν 1 UTC+01:00 (CET)
Λιθουανία 1 UTC+02:00 (EET)
Λουξεμβούργο 1 UTC+01:00 (CET)
Μακάου 1 UTC+08:00 (Σταθερή Ώρα Μακάου) Ώρα στο Μακάου
Βόρεια Μακεδονία 1 UTC+01:00 (CET)
Μαδαγασκάρη 1 UTC+03:00 (EAT)
Μαλάουι 1 UTC+02:00 (CAT)
Μαλαισία 1 UTC+08:00 (Σταθερή Ώρα Μαλισίας) Ώρα στη Μαλαισία
Μαλδίβες 1 UTC+05:00
Μάλι 1 UTC
Μάλτα 1 UTC+01:00 (CET) Ώρα στη Μάλτα
Νήσοι Μάρσαλ 1 UTC+12:00
Μαυριτανία 1 UTC
Μαυρίκιος 1 UTC+04:00 (Ώρα Μαυρίκιου)
Μολδαβία 1 UTC+02:00 (EET)
Μονακό 1 UTC+01:00 (CET)
Μαυροβούνιο 1 UTC+01:00 (CET)
Μαρόκο 1 UTC (WET)
Μοζαμβίκη 1 UTC+02:00 (CAT)
Μιανμάρ 1 UTC+06:30 (MST) Ώρα στη Μιανμάρ
Ναμίμπια 1 UTC+01:00 (WAT)
Ναουρού 1 UTC+12:00
Νεπάλ 1 UTC+05:45 (Ώρα Νεπάλ) Ώρα στο Νεπάλ
Νικαράγουα 1 UTC−06:00
Νίγηρας 1 UTC+01:00 (WAT)
Νιγηρία 1 UTC+01:00 (WAT)
Νορβηγία 1 UTC+01:00 (CET) Ώρα στη Νορβηγία
Ομάν 1 UTC+04:00
Πακιστάν 1 UTC+05:00 (PKT) Ώρα στο Πακιστάν
Παλάου 1 UTC+09:00
Παναμάς 1 UTC−05:00
Παραγουάη 1 UTC−04:00
Περού 1 UTC−05:00 (PET) Ώρα στο Περού
Φιλιππίνες 1 UTC+08:00 (PHT) Ώρα στις Φιλιππίνες
Πολωνία 1 UTC+01:00 (CET)
Κατάρ 1 UTC+03:00 (Σταθερή Ώρα Αραβίας)
Ρουμανία 1 UTC+02:00 (EET)
Ρουάντα 1 UTC+02:00 (CAT)
Άγιος Χριστόφορος και Νέβις 1 UTC−04:00
1 UTC−04:00
Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες 1 UTC−04:00
Σαμόα 1 UTC+13:00 Ώρα στη Σαμόα
Άγιος Μαρίνος 1 UTC+01:00 (CET)
Σάο Τομέ και Πρίνσιπε 1 UTC+01:00
Σαουδική Αραβία 1 UTC+03:00 (Σταθερή Ώρα Αραβίας) Ώρα στη Σαουδική Αραβία
Σενεγάλη 1 UTC
Σερβία 1 UTC+01:00 (CET)
Σεϋχέλλες 1 UTC+04:00 (Ώρα Σεϋχελλών)
Σιέρα Λεόνε 1 UTC
Σιγκαπούρη 1 UTC+08:00 (SST) Ώρα στη Σιγκαπούρη
Σλοβακία 1 UTC+01:00 (CET)
Σλοβενία 1 UTC+01:00 (CET)
Νήσοι Σολομώντα 1 UTC+11:00
Σομαλία 1 UTC+03:00 (EAT)
Νότιο Σουδάν 1 UTC+03:00 (EAT)
Σρι Λάνκα 1 UTC+05:30 (SLST) Ώρα στη Σρι Λάνκα
Σουδάν 1 UTC+03:00 (EAT)
Σουρινάμ 1 UTC−03:00
Εσουατίνι 1 UTC+02:00
Σουηδία 1 UTC+01:00 (CET)
Ελβετία 1 UTC+01:00 (CET) Ώρα στην Ελβετία
Συρία 1 UTC+02:00 (EET) Ώρα στη Συρία
Ταϊβάν 1 UTC+08:00 Ώρα στη Ταϊβάν
Τατζικιστάν 1 UTC+05:00
Τανζανία 1 UTC+03:00 (EAT)
Ταϊλάνδη 1 UTC+07:00 (THA) Ώρα στην Ταϊλάνδη
Τόγκο 1 UTC
Τόνγκα 1 UTC+13:00
Τρινιντάντ και Τομπάγκο 1 UTC−04:00
Τυνησία 1 UTC+01:00 (CET)
Τουρκία 1 UTC+03:00 (TRT) Ώρα στη Τουρκία
Τουρκμενιστάν 1 UTC+05:00
Τουβαλού 1 UTC+12:00
Ουγκάντα 1 UTC+03:00 (EAT)
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 1 UTC+04:00 Ώρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ουρουγουάη 1 UTC−03:00 Ώρα στην Ουρουγουάη
Ουζμπεκιστάν 1 UTC+05:00 (Ώρα Ουζμπεκιστάν) Ώρα στο Ουζμπεκιστάν
Βανουάτου 1 UTC+11:00
Βατικανό 1 UTC+01:00 (CET)
Βενεζουέλα 1 UTC−04:00 Ώρα στη Βενεζουέλα
Βιετνάμ 1 UTC+07:00 (Ώρα Ινδοκίνας) Ώρα στο Βιετνάμ
Υεμένη 1 UTC+03:00
Ζάμπια 1 UTC+02:00 (CAT)
Ζιμπάμπουε 1 UTC+02:00 (CAT)

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Ζώνη ώρας
  • Κατάλογος ζωνών ώρας
  • Κατάλογος των μετατοπίσεων χρόνου UTC
  • Ώρα στην Ευρώπη

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]