Marvel Zombies (τηλεοπτική σειρά)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Marvel Zombies
Επίσημο λογότυπο
ΕίδοςΥπερηρωικό
ΔημιουργοίΖεμπ Γουέλς
Βασίζεται σεMarvel Zombies
από τους Ρόμπερτ Κίρκμαν
Σον Φίλιπς
ΣκηνοθεσίαΜπράιαν Άντριους
ΠρωταγωνιστέςΙμάν Βελάνι
Χώρα ΗΠΑ
ΓλώσσαΑγγλικά
Αριθμός επεισοδίων4
Παραγωγή
ΠαραγωγήΖεμπ Γουέλς
Βικτόρια Αλόνσο
Λούιζ Ντ'Εσποσίτο
Κέβιν Φάιγκι
Μπραντ Γουίντερμπαουμ
Εταιρεία παραγωγήςMarvel Studios
ΔιανομήDisney Platform Distribution
Προβολή
Τηλεοπτικός σταθμόςDisney+
Προβολή2024
Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Το Marvel Zombies είναι επερχόμενη αμερικανική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε από τον Ζεμπ Γουέλς για την συνδρομητική υπηρεσία Disney+ και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς που εκδόθηκε από την Marvel Comics. Ως μέρος του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel (MCU), η σειρά κινουμένων σχεδίων τοποθετείται σε ένα σύμπαν παράλληλο με τις ταινίες και τις σειρές του franchise, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων What If...? με τίτλο "What If... Zombies?!", το οποίο κυκλοφόρησε το 2021.[1] Το Marvel Zombies παράχθηκε από την Marvel Studios, ενώ ο Ζεμπ Γουέλς είναι ο επικεφαλής συγγραφέας και Μπράιαν Άντριους είναι ο σκηνοθέτης.

Η Ιμάν Βελάνι θα επαναλάβει τον ρόλο της ως Καμάλα Καν / Ms. Marvel από προηγούμενα μέσα του MCU. Η σειρά και η συμμετοχή των Γουέλς και Άντριους ανακοινώθηκαν επίσημα τον Νοέμβριο του 2021.

Το Marvel Zombies είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ το 2024, ως μέρος της Φάσης Πέντε του MCU.[2] Η σειρά θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Vary, Adam B. (11 Αυγούστου 2021). «Marvel Studios Planning 'Multiple' New Animated Series Following Debut of 'What If…?'». Variety (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 17 Αυγούστου 2023. 
  2. «Marvel Zombies Release Set For 2024 with TV-MA Rating». ScreenRant (στα Αγγλικά). 22 Ιουλίου 2022. Ανακτήθηκε στις 17 Αυγούστου 2023. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]