Adventure into Fear (franchise)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το Adventure into Fear ήταν ένα προγραμματισμένο σύνολο τηλεοπτικών σειρών για την συνδρομητική υπηρεσία Hulu, βασισμένες σε χαρακτήρες των Marvel Comics. Σε παραγωγή από τις Marvel Television και ABC Signature Studios, ήταν προγραμματισμένες να είναι μέρος του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel (MCU) και να αναγνωρίζουν τις ταινίες και τις υπόλοιπες σειρές του franchise.

Μετά την ακύρωση όλων των τηλεοπτικών σειρών Marvel του Netflix, το Hulu ανακοίνωσε ένα σύνολο συνδεδεμένων σειρών της Marvel με ύφος τρόμου τον Μάιο του 2019. Κατηγοριοποιημένες ως "Adventure into Fear", η σειρές συμπεριλάμβαναν το Ghost Rider—στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε ο Γκάμπριελ Λούνα, επαναλαμβάνοντας τον ρόλο του από το Agents of S.H.I.E.L.D. του ABC—και το Helstrom, αλλά το Ghost Rider τελικά δεν προχώρησε.[1] Στο Helstrom πρωταγωνιστούν οι Τομ Όστεν και Σίντνεϊ Λέμον, και έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2020, χωρίς να έχει σύνδεση με το MCU. Κι άλλες σειρές βρισκόντουσαν σε ανάπτυξη, αλλά δεν προχώρησαν όταν η Marvel Television έγινε πτυχή της Marvel Studios τον Δεκέμβριο του 2019. Το Helstrom ακυρώθηκε έναν χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2020.

Τηλεοπτικές σειρές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τηλεοπτική σειρά Κύκλος Επεισόδια Πρωτοεμφανίστηκε στον αέρα Υπεύθυνος(-οι) σειράς
Πρεμιέρα κύκλου Φινάλε κύκλου
Helstrom 1 10 16 Οκτωβρίου 2020 Πολ Ζμπισέβσκι[2]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Ghost Rider Star Gabriel Luna Explains What Happened With the TV Series». Marvel (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 30 Αυγούστου 2023. 
  2. Goldberg, Lesley (1 Μαΐου 2019). «'Ghost Rider,' 'Helstrom' Marvel Live-Action Dramas a Go at Hulu». The Hollywood Reporter (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 30 Αυγούστου 2023.