Armor Wars (ταινία)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Armor Wars
ΠαραγωγήΚέβιν Φάιγκι
ΣενάριοYassir Lester
Βασισμένο σεArmor Wars
ΠρωταγωνιστέςΝτον Τσιντλ
Εταιρεία παραγωγήςMarvel Studios
ΔιανομήWalt Disney Studios Motion Pictures
ΠροέλευσηΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
ΓλώσσαΑγγλικά

Το Armor Wars είναι επερχόμενη αμερικανική υπερηρωική ταινία σε παραγωγή από την Marvel Studios βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικς της Marvel Comics. Η ταινία θα είναι μέρος του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel (MCU).

Ο Ντον Τσιντλ θα πρωταγωνιστήσει ως Τζέιμς Ρόουντς / War Machine, επαναλαμβάνοντας τον ρόλο του από τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές του MCU, με τον Ουάλτον Γκόγκινς σε δεύτερο ρόλο. Η ανάπτυξη του έργου και η επιστροφή του Τσιντλ ανακοινώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2020,[1] με τη συμμετοχή του Γιασίρ Λέστερ ως σεναριογράφος να επιβεβαιώνεται τον Αύγουστο του 2021. Τον Σεπτέμβριο του 2022, η Marvel Studios αποφάσισε να κάνει αλλάξει την σειρά σε ταινία μεγάλου μήκους, με τους Τσιντλ και Λέστερ να παραμένουν στο έργο.[2] Τα γυρίσματα αναμένεται να λάβουν χώρα στα Trilith Studios στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «All of the Marvel Studios News Coming out of The Walt Disney Company's 2020 Investor Day Presentation». Marvel Entertainment. Ανακτήθηκε στις 9 Αυγούστου 2023. 
  2. «D23 Expo 2022: Marvel Studios' 'Armor Wars' Confirms Return of Don Cheadle». Marvel Entertainment. Ανακτήθηκε στις 9 Αυγούστου 2023. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]