Συζήτηση χρήστη:Glavkos

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Καλωσόρισες στην σελίδα συζήτησής μου


Μην ξεχνάς να υπογράψεις το μήνυμά σου με τέσσερα ~, όπως στο παράδειγμα: ~~~~
  • Μπορείτε να αρχίσετε καινούργια συζήτηση πατώντας εδώ
  • Για μηνύματα σε αυτή τη σελίδα θα απαντάω ειδοποιώντας σας με ping με την ετικέτα [[Χρήστης:Το όνομα χρήστη σας]] εδώ, συνήθως εντός 2 ημερών. Σε αντίθετη περίπτωση - όταν πρόκειται για μηνύματα στη δική σας σελίδα συζήτησης- θα περιμένω να απαντήσετε εκεί (περιμένοντας αντίστοιχα να μου κάνετε ping συμπεριλαμβάνοντας στο κείμενό σας την ετικέτα [[Χρήστης:Glavkos]] ή σκέτα {{ping|Glavkos}}).
  • Αν θέλετε να μου στείλετε e-mail πατήστε εδώ
  • Διατηρώ το δικαίωμα δημοσίευσης όλου η μέρους του περιεχομένου των email που λαμβάνω εάν και εφόσον το κρίνω σκόπιμο

Template:Convert[επεξεργασία κώδικα]

I wrote Module:Convert which has been copied to implement Template:Convert. I'm wondering if anyone would like to modify the module for a better result at this wiki. Just about all text can be translated (input units and options; output text; number format). The template appears to not be used much here, so there may not be much interest in adapting it, but I wanted to let you know that it is possible, and I would help with putting translations in the module. Are you interested in working on that? There are two missing modules, so no converts are currently working. Do you want me to fix that? Johnuniq (συζήτηση) 10:23, 12 Απριλίου 2014 (UTC)

wikipedian in residence[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. αυτό εννοώ. Μου το έδειξε ο Gts-Tg τις προάλλες. -- Spiros790 (συζήτηση) 05:20, 19 Απριλίου 2015 (UTC)


θα το ανεβάσω σε μια υποσελίδα δικιά μου (άρα σε καμία περίπτωση κάτι επίσημο) για να το έχουμε & να μπορούν να καταλάβουν όλοι τι και πως. Ως εκεί. Στο κάτω-κάτω και εγώ τώρα μαθαίνω τι ισχύει με όλα αυτά, δεν έχω γνώμη. -- Spiros790 (συζήτηση) 14:19, 19 Απριλίου 2015 (UTC)


για όλα αυτά τα ενδιαφέροντα που λες, πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσουμε ενημέρωση συγκεντρωτικά και υπεύθυνα. Είμαι από το 2011 εδώ, κι όμως δεν έχω ιδέα (και μάλλον πολλοί ακόμα). -- Spiros790 (συζήτηση) 15:17, 19 Απριλίου 2015 (UTC)

Μια βοήθεια[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα,

Επειδή θα ήθελα να στείλω hard copies στους Έλληνες και Κύπριους Ευρωβουλευτές, θα μπορούσες να μου πεις σε ποια διεύθυνση από τις 3 θα το στείλω (μιλάω για αυτές που φαίνονται στο πλαίσιο Επικοινωνία, όπως εδώ). Επίσης προλαβαίνω να τα στείλω και να έχουν κάποια επιρροή; Εάν στείλω γύρω στα 25 γράμματα πόσο θα μου στοιχίσει; Και πρέπει να δηλώσω κάποια προτεραιότητα ώστε να φτάσουν γρήγορα; Σε ευχαριστώ. - - - - - uℂρЭℝ0υĜe (∩ℤИㅜηs̈i2) 14:23, 3 Ιουλίου 2015 (UTC)

Καλησπέρα κι από μένα. Εγώ το έστειλα στην ταχυδρομική διεύθυνση (δηλαδή εκεί που γράφει ταχυδρομική διεύθυνση). Δεν ξέρω να πω πόσες μέρες κάνουν ακριβώς (καλύτερα να ρωτήσεις στο ταχυδρομείο) αλλά οι φάκελοι πρέπει να είναι μικροί και το βάρος όχι πάνω από 20 γραμμάρια. Υπολόγισε 90 λεπτά για τον κάθε φάκελο. Με αυτά τα χρήματα θα πάνε ως "Α' προτεραιότητας" που είναι ότι πιο γρήγορο υπάρχει σε απλή αλληλογραφία. --Γλαύκος συζήτηση 21:44, 3 Ιουλίου 2015 (UTC)
Καλώς. Έχω στείλει ήδη e-mail, ίσως να στείλω το ίδιο κείμενο με αλληλογραφία. Σε ευχαριστώ! - - - - - uℂρЭℝ0υĜe (∩ℤИㅜηs̈i2) 09:43, 4 Ιουλίου 2015 (UTC)

Εννοείται ότι έχεις δίκιο[επεξεργασία κώδικα]

Η μεταβολή έγινε μόνο και μόνο επειδή το όλο θέμα διαβάζεται μάλλον πολύ και από πολλούς. Όσο αγνή πρόθεση κι αν είχα, όμως, ήταν σίγουρα αδόκιμο να αλλάξω τα λόγια σου. Θα έπρεπε να το προτείνω μέσω της σελ. σου Συζήτησης, ώστε ενδεχομένως να το κάνεις μόνος. Ελπίζω να αρκεί μία συγγνώμη μου, ώστε να ξεπεραστεί η εκ μέρους σου δίκαιη παρεξήγηση. Εννοείται ότι τον τελευταίο λόγο τον έχεις εσύ. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 15:33, 5 Ιουλίου 2015 (UTC)

Σελίδες συζήτησης[επεξεργασία κώδικα]

Η Βοήθεια:Σελίδα συζήτησης μιλάει για το θέμα, άσχετα αν ορίζεται ως ταυτόσημος όρος πληροφόρησης που αφορά σελίδα συζήτησης λήμματος ή χρήστη. Θα μπορούσε, πιστεύετε, να γραφεί ξεχωριστή σελίδα εγχειρήματος όσον αφορά τη σελίδα συζήτησης ενός λήμματος και ξεχωριστή για τη σελίδα ενός χρήστη; Στη σελίδα Βοήθεια:Σελίδα συζήτησης υπάρχουν εικόνες και σχετικές οδηγίες για το πως παρουσιάζεται μια σελίδα συζήτησης χρήστη, τα μηνύματα ή ειδοποιήσεις που λαμβάνει και τα θέματα συζήτησης. Ευχαριστώ. GMaiakis (συζήτηση) 12:30, 16 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Καλώς, το επαναφέρω μέχρι να δημιουργηθεί ξεχωριστή σελίδα για τη συζήτηση χρήστη. Ευχαριστώ. --Γλαύκος συζήτηση 15:58, 16 Οκτωβρίου 2015 (UTC)
Ευχαριστώ με τη σειρά μου. :) GMaiakis (συζήτηση) 09:59, 17 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Κάτι για τα Βικινέα[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα, άμα μπορείς κάνε μία παρέμβαση (διαγραφή) εδώ και ενδεχομένως φραγή του χρήστη (έχει ήδη γίνει εδώ στην Βικιπαίδεια, λόγω ονόματος αλλά και περιεχομένου επεξεργασιών)... Ευχαριστώ... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 09:55, 22 Οκτωβρίου 2015 (UTC)

Σλαβομακεδονική γλώσσα[επεξεργασία κώδικα]

Μιας και αναφέρθηκε αλλιώς, ορίστε το σωστό. Καλή συνέχεια.   ManosHacker 16:28, 8 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Επιτροπή[επεξεργασία κώδικα]

Πού δηλώνουν συμμετοχή για μέλος της επιτροπής για τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό επιστημονικής φωτογραφίας 2015; (και βλέπω μεγάλα χρηματικά βραβεία και λίγες καλές συμμετοχές) --C Messier 23:28, 26 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

@C Θα ανακοινωθούν συντόμως. Αν ενδιαφέρεσαι να είσαι στην επιτροπή στείλε email στο sciencephoto@wikimedia.gr --Γλαύκος συζήτηση 11:06, 28 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Pictogram voting keep.svg Έγινε --C Messier 13:41, 28 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

bot[επεξεργασία κώδικα]

Δεν έχει νόημα να προσθέτει το μποτ στατικούς συνδέσμους προς τα commons αν υπάρχει σύνδεσμος από τα wikidata, ούτε φυσικά να αντικαθιστά υπάρχοντα λινκς που δουλεύουν μια χαρά με τα wikidata για να βάλει στατικά λινκς. -- Spiros790 (συζήτηση) 07:31, 17 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

@Spiros790: Μέχρι τώρα βλέπω τα περνούσαμε με το χέρι. Τώρα δεν έχει νόημα; Glavkos (συζήτηση) 07:35, 17 Ιανουαρίου 2016 (UTC)
Να τραβάει το link από τα Wikidta λέω καλέ μου άνθρωπε, όχι να βάζει στατικό λινκ ούτε να αντικαθιστά commonscat που ήδη τραβάνε από τα wikidata... Για την ώρα αυτό που κάνει το ρομπότ δεν είναι βελτίωση... -- Spiros790 (συζήτηση) 07:39, 17 Ιανουαρίου 2016 (UTC)
Πολύ απλά το μποτάκι να πάει εδώ πχ, να τσεκάρει αν υπάρχει λινκ στα wikidata κι αν ναι -όπως στο συγκεκριμένο- να πάει να γράψει στην κατηγορία μας commonscat. Εφόσον δεν υπάρχει ήδη λινκ, φυσικά. Αυτό είναι βελτίωση. -- Spiros790 (συζήτηση) 07:45, 17 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

@Spiros790: Μάλλον ο κώδικας του σκριπτ commonscat.py είναι ολιγον απαρχαιωμένος (θα πρέπει να το ψάξω λίγο). Οκ, θα προσθέτω μόνο εκεί που δεν έχει, χωρίς αλλαγές σε αυτά που έχουν σκέτο {{commonscat}}. Μέχρι εδώ καλά; --Γλαύκος συζήτηση 07:50, 17 Ιανουαρίου 2016 (UTC)


Καλύτερα, χαχαχ. Πάντως σκοπός μας (μας == εκεί μας παν τεχνολογικά τα "κεντρικά" δλδ, δεν τα αποφάσισα εγώ όλα τούτα...) είναι να ξεφορτωθούμε σταδιακά τους τοπικούς συνδέσμους και να γίνεται η διασύνδεση των σελίδων μέσω του σημασιολογικού wiki. Ρώτα και τον geraki που ασχολείται πολύ με τούτα. Μια δουλειά για την οποία θα χρειαστεί ρομποτάκι είναι ίσως να αντικαταστήσει τα στατικά λινκς εδώ πχ. Να πειράξουμε τη python να κάνουμε δουλειά μας μια και καλή δεν παίζει? (όντως το ρωτάω, δεν ξέρω) -- Spiros790 (συζήτηση) 08:00, 17 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

@Spiros790:Κατ'αρχάς τα περισσότερα script είτε δεν έχουν άδεια είτε δεν έχουν προσαρμοστεί να τρέχουν στην el.wiki ...θέλουν όλα δουλειά. Καλύτερα από κάποιον που ξέρει καλά python όμως. Οι δικές μου γνώσεις είναι πολύ βασικές. Ενδεχομένως αν αλλάξουμε κάποια σκριπτ και δεχτούν τις αλλαγές στο κεντρικό αποθετήριο του pywikibot στο gerrit - και γιατί να μην τις δεχτούν αν είναι σωστές...Ίσως τότε να έχουμε καταφέρει κάτι. Μέχρι τότε μπορούμε να τα τρέχουμε τοπικά εφόσον πάλι είναι όλα εντάξει. ̴̴̴̴̴̴̴̴̴----Γλαύκος συζήτηση 08:11, 17 Ιανουαρίου 2016 (UTC)


χμ ναι ενδιαφέρουσα δουλειά λοιπόν να γίνει προσαρμογή με βάση τα νέα δεδομένα. Μου κάνει εντύπωση που πολλά σκριπτάκια δεν έχουν άδεια. Επίσης αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς άμεσα με το μποτ σου υπάρχουν βουνά από επεξεργασίες που λογικά μπορεί να κάνειχωρίς πρόβλημα. Παραδείγματα:
  • να διορθώνει συνήθη ορθογραφικά λάθη
  • να κάνει αυτόματα καλωσορίσματα
  • να βάζει  <nowiki> 
  • να προσθέτει το {{Portal bar}} (θα του λέμε που/πως προαφανώς)
  • να βάσει καρτέλες βικιεπιχειρήσεων σε σελίδες συζήτησης (όπως εδώ) --χωρίς να κάνει αξιολόγηση λημμάτων βέβαια.

...κι άλλα πολλά που υπάρχουν ήδη ή (λογικά) είναι εύκολο να τα κάνει. Μιλάμε για τόνους 100% χρήσιμων επεξεργασιών που μας λείπουν. -- Spiros790 (συζήτηση) 08:35, 17 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Χρόνος δεν υπάρχει αγαπητέ @Spiros790: μου. Τι να πρωτοκάνουμε. Μεταφράσεις στο translatewiki-mediawiki-commons-outreach, το διαγωνισμό φωτογραφίας, δικές μας ασχολίες και υποχρεώσεις...Το καλύτερο θα ήταν η τεκμηρίωση για το pywikibot στο mediawiki.org αρχικά να μεταφραστεί, ώστε περισσότεροι να ενδιαφερθούν να το χρησιμοποιήσουν. Απ'αυτά που λες κάποια το μποτ τα κάνει ήδη. Για ορθογραφικά λάθη δεν το έχω ψάξει ακόμα (ίσως θέλει δουλειά με regular expressions). Όλα τα άλλα που σωστά προτείνεις μπορούν να γίνουν με καλό κλίμα μέσα στην κοινότητα. Χέρια και χρόνο̴̴ς χρειάζεται ----Γλαύκος συζήτηση 08:47, 17 Ιανουαρίου 2016 (UTC)
Σίγουρα θέμε χρόνο και κυρίως επιπλέον κόσμο. Συμφωνώ και επαυξάνω. Όσο για το κλίμα, ε τουλάχιστον έχουν πέσει οι τόνοι συνολικά. Για καλό είναι αυτό φαντάζομαι. Τεσπα καλή συνέχεια πάω να γράψω κανά λήμμα. -- Spiros790 (συζήτηση) 09:27, 17 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Περιττό λάθος![επεξεργασία κώδικα]

Το λάθος ήταν το ξεκίνημα του προχείρου στον χώρο λημμάτων και όχι στον χώρο χρήστη. Λάθος είναι τώρα η εμφάνιση του ονόματος χρήστη στο πλαίσιο αναζητήσεων. Καλή συνέχεια. SNive.gif   ManosHacker 02:00, 18 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

@ManosHacker: Τώρα που διαγράφτηκε δεν φαίνεται πουθενά. Και δεν έχει και τόση σημασία πια. Ή έχει; Σημαντικό είναι ότι ένας πρωτοπόρος σύγχρονος κυτταρολόγος έχει πλέον λήμμα στα ελληνικά και όσοι δε γνωρίζουν αγγλικά μπορούν να διαβάσουν γι΄αυτόν. Glavkos (συζήτηση) 06:38, 18 Ιανουαρίου 2016 (UTC)
Κανένα πρόβλημα, απλώς για να μην αναπαραχθεί το επισήμανα. Καλή επιτυχία με τον διαγωνισμό φωτογραφίας!   ManosHacker 08:43, 18 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Μάνσκε[επεξεργασία κώδικα]

Το είχα ξεχάσει μέχρι που μου το υπενθύμισε ο σύνδεσμος σου στην Αγορά. Στα τέλη του μηνός είναι πιθανό να συναντήσω τον Μάνσκε στο Cambridge meetup, οπότε αν είναι ένας από τους αγαπημένους σου Βικιπαιδιστές και σε περίπτωση όπου θα έχω χρόνο μόλις τελειώσω με τις ερωτήσεις μου, θα χαιρόμουν να μεταφέρω και κάποια δική σου ερώτηση αν το επιθυμείς. Gts-tg (συζήτηση) 23:58, 19 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

@Gts-tg: Εντάξει. Θα σκεφτώ και θα σου απαντήσω. Glavkos (συζήτηση) 00:21, 20 Ιανουαρίου 2016 (UTC)
@Gts-tg: Τελικά το meet-up πραγματοποιήθηκε; Glavkos (συζήτηση) 00:50, 12 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)
Το meet-up έγινε αλλά ανέβαλα τη συμμετοχή μου εγώ καθώς δυστυχώς προέκυψαν υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής. Ελπίζω κάποια άλλη φορά. Gts-tg (συζήτηση) 01:44, 14 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Plibonigado de artikolo pri Esperantujo[επεξεργασία κώδικα]

Saluton al vi, kaj pardonu min, ĉar mi kontaktas vin per Esperanto anstataŭ ol via nacia lingvo: mi ne povas paroli tiun! Jen kial: mi plibonigis la artikolon pri Esperantujo en la esperanta versio de Vikipedio kaj firme kredas ke traduki ĝin, eĉ parte, al via versio de Vikipedio fariĝos granda paŝo konigi Esperanto-kulturon al la ĝenerala publiko. Ĉar vi kontribuis al la artikolo, mi opinias ke vi povas helpi. Ne hezitu kontakti min se vi bezonas, bonan tagon al vi! — Aleks Andre (συζήτηση) 08:45, 26 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Saluton kara @Aleks Andre:. Certe mi sxatus plibonigi la artikolon sed nun mi havas multe d'aliajn taskojn kaj prizorgojn. Mi promesas ke mi faros tion kiam mi havos plu da tempo. Dankon pro la mesagxo. Glavkos (συζήτηση) 10:49, 26 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Wikipedia 15 - Ομιλία και εργαστήριο στη Λάρισα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα Glavkos πολλά συγχαρητήρια για την εκδήλωσή σας. Πάντα τέτοιες κινήσεις ενισχύουν την έννοια της κοινότητας και είναι ευχάριστες να υπάρχουν, δίνοντας το καλό παράδειγμα σχετικά με την συναδελφικότητα όλων των βικιπαιδιστών. Επιτρέψτε μου την μικρή διόρθωση που έκανα στην ανάρτησή σας στην αγορά καθώς ξεχάσατε να προσθέσετε ένα clear :) --Ανώνυμος Βικιπαιδιστής (συζήτηση) 19:58, 7 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Νέα Βικιεπιχείρηση[επεξεργασία κώδικα]

Λοιπόν, δημιούργησα μια νέα Βικικεπιχείρηση.Την Βικιεπιχείρηση Τηλεόραση.Δείτε εδώ παρακάτω:

Επίσης δημιούργησα και μια νέα κατηγορία. Την Κατηγορία:Επιχείρηση Τηλεόραση

Λοιπόν, πως σου φαίνεται;Άφού υπάρχει μια Βικιεπιχείρηση σχετικά με τον κινηματογράφο, γιατί να μην υπάρχει μια αντίστοιχη σελίδα σχετικά με την τηλεόραση; ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 85.72.212.188 (συζήτησησυνεισφορά) .

Πλοία[επεξεργασία κώδικα]

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δεν είναι κακή ιδέα να ζητήσω να μου δώσουν πρόσβαση, άλλωστε φέτος λέω να επικεντρωθώ στη ναυτική ιστορία (όπως έκανα πέρσι με την αεροπορική). Βέβαια υπάρχει άπειρο καλής ποιότητας υλικό για μετάφραση ήδη στην αγγλική. -- Spiros790 (συζήτηση) 09:14, 18 Μαρτίου 2016 (UTC)

Βικινέα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Μπήκα στα Βικινέα, παρατήρησα πως δεν έχουμε ούτε ένα άρθρο εδώ και ένα μήνα. Μπορείς να πεις τι γίνεται εκεί πέρα; Fuego;Avatar The Last Airbender.svg Μαχητής της ΦωτιάςΌγκνι Κάι 15:33, 6 Απριλίου 2016 (UTC)

@Nataly8: Όπως θα πρόσεξες κι εσύ εδώ και χρόνια δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το εγχείρημα. Κάπου λίγο μετά που έφυγες και εσύ σταμάτησαν να συνεισφέρουν όλοι. Glavkos (συζήτηση) 16:14, 6 Απριλίου 2016 (UTC)
Σοβαρά; Παρεπιπτόντως, εσύ ακόμα διατηρείς τα δικαιώματα διαχειριστή, γιατί εγώ φαίνεται πως τα έχω χάσει λόγω απουσίας. Fuego;Avatar The Last Airbender.svg Μαχητής της ΦωτιάςΌγκνι Κάι 16:22, 6 Απριλίου 2016 (UTC)
@Nataly8: Ναι τα διατηρώ γιατί που και που κάνω κάποιες διαχειριστικές ενέργειες, όπως διαγραφές σελίδων με spam. Glavkos (συζήτηση) 22:55, 6 Απριλίου 2016 (UTC)
Ορίστε και ένα μικρό δωράκι επιστροφής στα Βικινέα. Ελπίζω να γράψω και άλλα! (ευκαιρία να αναστήσουμε κιόλας το εγχείρημα) Fuego;Avatar The Last Airbender.svg Μαχητής της ΦωτιάςΌγκνι Κάι 14:49, 8 Απριλίου 2016 (UTC)
@Nataly8: Φαντάζομαι το email σου δεν έχει αλλάξει γιατί προτιμώ να σου γράψω εκεί. Glavkos (συζήτηση) 17:58, 9 Απριλίου 2016 (UTC)
Δεν έχει αλλάξει, έχω διαβάσει το μήνυμά σου. Fuego;Avatar The Last Airbender.svg Μαχητής της ΦωτιάςΌγκνι Κάι 18:01, 9 Απριλίου 2016 (UTC)

Νέος χρήστηςIrene000 (συζήτηση) 16:41, 26 Απριλίου 2016 (UTC)[επεξεργασία κώδικα]

Γειά σου Γλαύκο.

Ευχαριστώ για το μήνυμα.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω πώς μπορώ να αλλάξω την εικόνα;

Καλή επιστροφή..[επεξεργασία κώδικα]

..αλλά καλύτερα να μεταφράζεις ο ίδιος παρά να βάζεις παράξενα εργαλεία. Θα επεξεργαστώ λιγάκι το λήμμα, μιας και είναι μετάφραση του αντίστοιχου ρωσικού. 600px Rosso con grifone Bianco scudato e fiamme.png #YNWA Blu Azzurro e Bianco.png συζήτηση 15:19, 1 Ιουνίου 2016 (UTC)

ΥΓ: Σοβαρά τώρα; Μπανανάν; Ποιός σκέφθηκε έτσι περίεργο όνομα για ένα χαρακτήρα της ταινίας; 600px Rosso con grifone Bianco scudato e fiamme.png #YNWA Blu Azzurro e Bianco.png συζήτηση 15:29, 1 Ιουνίου 2016 (UTC)

Καλημέρα! Ολοκλήρωσα την επιμέλεια του λήμματος. Πρέπει να πω πως το σενάριο ήταν ενδιαφέρον - καλά τα κατάφερε η Αλίκα, τους καθάρισε όλους στην τελική! Πάντως, αν θέλεις να μεταφράσεις και το υπόλοιπο από την Ρωσική Βικιπαίδεια, καλό θα' ναι να το κάνεις χωρίς εργαλεία - ειδικά η μετάφραση των ρωσικών ονομάτων και επωνύμων ήταν κωμικοτραγική (Γελωτοποιός, Έντυπο κτλ.) 600px Rosso con grifone Bianco scudato e fiamme.png #YNWA Blu Azzurro e Bianco.png συζήτηση 07:32, 2 Ιουνίου 2016 (UTC)

@Nataly8:, το εργαλείο δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του κειμένου. Ως προς αυτό δεν είναι έτοιμο. Κάνει όμως παρά πολλά άλλα που διευκολύνουν την επεξεργασία. Συνήθως χτενίζω το κείμενο αμέσως μετά την δημοσίευση του στη Βικιπαίδεια και διορθώνω τα όσα λάθη υπάρχουν, συντακτικά ή κώδικα. Αυτή τη φορά δεν είχα χρόνο γιατί βιαζόμουν παρά πολύ, κι έτσι άφησα το λήμμα κάπως παρατημένο. Σ' ευχαριστώ που το επιμελήθηκες και χαίρομαι που είδες και την ταινία. Το εργαλείο είναι επίσημο εργαλείο του Ιδρύματος και χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα η δημιουργία του. Η μεταφραστική μηχανή νομίζω ότι ήταν από το yandex. Αυτά και καλή συνέχεια...Glavkos (συζήτηση) 08:10, 3 Ιουνίου 2016 (UTC)

manifolds(disambiguation)[επεξεργασία κώδικα]

Having many different levels (ways) of their combination


sources:

A. W. Tucker (1933) "An Abstract Approach to Manifolds" PhD Thesis Annals of Mathematics Second Series, Vol. 34, No. 2 (Apr., 1933), pp. 191-243

and

J.F. Nash, Jr., “Non-cooperative games,” Annals of Math., 54(2):286–295, September 1951

^^^^

the prisoner's dilemma[επεξεργασία κώδικα]

Tucker

Ερωτηματολόγιο για CEE Spring 2016[επεξεργασία κώδικα]

Logo CEE-t.png

Για, συμμετέχοντα στο CEE Spring 2016! Οι διεθνείς οργανωτές του διαγωνισμού σας ζητούν να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο για το διαγωνισμό. Είναι πολύ μικρό. Μας δίνει κάποια στατιστικά και θα μας βοηθήσει να κάνουμε τον επόμενο διαγωνισμό καλύτερο. Παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εδώ: https://wikimedia.qualtrics.com/jfe/form/SV_eLP1PKZWjSpIi45 Χαιρετισμούς,
-- Ата μέσω MassMessage 13:28, 10 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)