Συζήτηση χρήστη:Badseed

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Για επικοινωνία, μπορείτε να μου αφήσετε ένα μήνυμα εδώ ή, αν χρειάζεται, να μου στείλετε ένα e-mail

Παλιότερες συζητήσεις:

2005-2006 Ιούνιος-2006 Ιούλιος-Σεπτέμβρης-2006 Οκτώβρης-Δεκέμβρης-2007 Γενάρης-Μάρτης-2007 Μάρτης-Ιούνης-2007 Ιούλης-Σεπτέμβρης-7-8-9-10-11-12-15-16

Γεια!
Μπορείτε να μου αφήσετε ένα μήνυμα πατώντας εδώ.


Γειά χαρά και καλή συνέχεια! Η υπογραφή σου με το κατσαρό κουμπάκι δεύτερο από δεξιά--Kalogeropoulos 16:17, 31 Αυγούστου 2005 (UTC)


commons:File:Nikaia stadium.jpg[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Με τι άδεια έιχε ανέβει αυτή και διαγράφηκε; Πρέπει επίσης να αναφέρεται ρητά συγκκεκριμένη άδεια για να ανεβούν στα Κοινά οι εικόνες;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:17, 22 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Καλησπέρα MARKELLOS! Ήθελε αλλαγή από PD σε PD-Attribution. Νομίζω όμως ότι διαγράφηκε επειδή ο διαχειριστής που τη διέγραψε μάλλον δεν κατάλαβε τι γραφόταν στη σελίδα πηγής. Την επανέφερα, πιστεύω να παραμείνει τώρα. Badseed απάντηση 21:13, 26 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Καλημέρα, το όνομα του συγκεκριμένου κυρίου σε ελληνική απόδοση θα ήταν Ετιέν Λεοπόλντ Τρουβελό... --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 00:13, 20 Μαρτίου 2017 (UTC)

ΥΓ. Ο διαγωνισμός ασφαλώς και με αφορά, περισσότερο ως κίνητρο συγγραφής λημμάτων για την συγκεκριμένη θεματολογία, παρά με την λογική ενός διαγωνισμού/ανταγωνισμού/συναγωνισμού μεταξύ χρηστών... Εννοείται πως θα συμμετέχω και φέτος, όσο και όπως μπορέσω αναλόγως και των διαφόρων προσωπικής φύσεως ζητημάτων που υπάρχουν αυτό τον καιρό για μένα και εξηγούν την σχετική απουσία μου από το εγχείρημα τον τελευταίο καιρό... --Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 00:15, 20 Μαρτίου 2017 (UTC)

Glorious, σ' ευχαριστώ πολύ και για την απάντηση και για τη συμμετοχή σου! - Badseed απάντηση 21:38, 20 Μαρτίου 2017 (UTC)

Επαναφορά σελίδας Κνωσσός Παλλάς[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Η σελίδα "Κνωσσός Παλλάς" διαγράφτηκε λόγω του ότι δεν ήταν εγκυκλοπαιδική. Μπορώ να την επαναφέρω; Αυτή την φορά θα είναι πιο εγκυκλοπαιδική, μιας κι έχω βρει και πηγές για ιστορικό κλπ.--JTE Dimandix (συζήτηση) 15:09, 26 Ιανουαρίου 2018 (UTC)

Ethos VO Λημμα που διαγράφηκε[επεξεργασία κώδικα]

Διαγραψατε μια σελίδα ή οποία αποτελούσε μέρος της εργασίας μου στο Μεταπτυχιακό. Αυτός που τις προτεινε για διαγραφή στην συνέχεια αναίρεσε αυτή την επιλογή αλλά δεν το έκανε για 2 ακόμη σελίδες. Υπηρχε επιπλέον συζητηση στο θέμα που διαγράφηκε που δεν απαντήθηκε.

Υπάρχει περίπτωση να βρώ τα περιεχόμενα που διαγράφησαν γιατί δεν τα εχω κάπου κρατημένα?

Μεταφέρω την συζήτηση απο το άλλο λήμμα


@Kirgidis: H εγκυκλοπαιδικότητα προκύπτει μόνο από το αν ύπαρχουν τρίτες, ανεξάρτητες και αξόπιστες πηγές που ασχολούνται σε βάθος με ένα θέμα. Όχι από το αν υπάρχει λήμμα σε άλλη ΒΠ. Η ΒΠ δεν είναι πηγή του εαυτού της. Μελετήστε τα Βικιπαίδεια:εγκυκλοπαιδικότητα, Βικιπαίδεια:επαληθευσιμότητα, Βικιπαίδεια:Αξιόπιστες πηγές. ——Το ρεμάλι της ελληνικής Βικιπαίδειας (συζήτηση) 21:09, 29 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Το αρθρο απο το οποίο οδηγήθηκα να γράψω και για τα 3 λήμματα ενόψη εργασίας μου στο μεταπτυχιακό της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας είναι το παρακάτω http://www.efsyn.gr/arthro/apo-ton-kommoynismo-toy-kefalaioy-sto-kefalaio-gia-ta-koina το οποίο είναι 2 ακαδημαικών. Θα κοιτάξω να βρώ και άλλες πηγές. — ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Kirgidis (συζήτηση • συνεισφορά) 21:27, 29 Νοεμβρίου 2018 (UTC‎.


Καλησπέρα. Κατά τη γνώμη μου, το άρθρο θα πρέπει να διατηρηθεί (όπως και τα 2 άλλα), καθώς αυτό έχει λήμμα και σε άλλη Βικιπαίδεια (έχει και αυτό δύο παραπομπές). Ακόμη ο χρήστης δηλώνει ότι τα άρθρα είναι για εργασία, ίσως να είναι ένας λόγος για να κρατηθεί έστω και προσωρινά. Nikosgranturismogt (συζήτηση) 21:33, 29 Νοεμβρίου 2018 (UTC)


Το κείμενο απο την εφημερίδα των Συντακτών: Το παρόν κείμενο βασίζεσται στο άρθρο: Bauwens, M., & Kostakis, V. (2014). From the Communism of Capital to Capital for the Commons: Towards an Open Co-operativism. tripleC, 12(1), 356-361.

Ο Μισέλ Μπάουβενς είναι ιδρυτής του ιδρύματος για τις ομότιμες εναλλακτικές (P2P Foundation). Ο Βασίλης Κωστάκης είναι ανώτατος ερευνητής στο Πολυτεχνείο του Τάλιν και ο ιδρυτής του P2P Lab. — ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Kirgidis (συζήτηση • συνεισφορά) 21:36, 29 Νοεμβρίου 2018 (UTC‎. @Nikosgranturismogt και Kirgidis: H αναφορά αυτή είναι τρίτη κι αξιόπιστη, αλλά εν παρόδω, ούτε δυο γραμμές και για τις τρεις επιχειρήσεις. Χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό, που να μην είναι αυτοαναφορικό (τι λενε οι ίδιοι πχ στα σάιτ τους, ή δελτία τύπου για εκδηλώσεις, δράσεις κλπ) και να αναφέρεται ειδικά στη Sensorica. Ίδωμεν. Προς το παρόν αλλάζω τη σήμανση σε έλλειψη εγκυκλοπαιδικότητας. ——Το ρεμάλι της ελληνικής Βικιπαίδειας (συζήτηση) 21:47, 29 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

@Kirgidis: https://www.dp.ru/2018/11/21/Pribil_s_dnja_rozhdenija Εδώ υπάρχει μια παραπομπή από την Ρωσία, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Τίτλος είναι ο Прибыль с дня рождения. Компания детских праздников "Кидрум ... και πηγή η σελίδα Деловой Петербург, προστέθοντας έτσι ότι δραστηριοποιείται και στη Ρωσία. Nikosgranturismogt (συζήτηση) 21:52, 29 Νοεμβρίου 2018 (UTC)

Νίκο ευχαριστώ πολύ αλλά δεν μου ανοίγει ο σύνδεσμος. Ηδη εχω εμπλουτίσει και με αλλες αναφορές το αρθρο οπώς και το Enspiral.

Παρακαλώ να αποχαρακτηριστούν και τα άλλα 2 λήμματα.