Συζήτηση χρήστη:Atlantia

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Atlantia

Kontact Oxygen.svg

Σας καλωσορίζω στη σελίδα συζητήσεων μου. Μη διστάσετε να αφήσετε εντυπώσεις, σχόλια και προτάσεις. Παλαιότερες συζητήσεις μπορείτε να συμβουλευτείτε στο αρχείο. Enjoy!
 AtlantiaΜήνυμα καλωσορίσματος[επεξεργασία κώδικα]

Μου αρέσει πολύ το μήνυμα καλωσορίσματος των νέων χρηστών που έχεις φτιάξει. Για την ακρίβεια ξεχωρίζει κατά πολύ. Καλημέρα :) Ανώνυμος Βικιπαιδιστής (συζήτηση) 07:59, 15 Μαρτίου 2016 (UTC)

Atlantia...[επεξεργασία κώδικα]

...είσαι πολύ καλή διαχειρίστής(ια),μπράβο σου,και το μήνυμα καλοσορίζματος πολύ ωραίο, μπράβο για το κόπο σου!--Νικόλας Παπαποστόλου (συζήτηση) 13:00, 19 Μαρτίου 2016 (UTC)

Οφειλόμενες και ειλικρινείς απολογίες.[επεξεργασία κώδικα]

Νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για την κακή συμπεριφορά μου απέναντι σου πριν μερικά χρόνια. Συγνώμη. Εύχομαι τα καλύτερα στην προσωπική σου ζωή. Αν επιτρέπεται να διαγραφεί από τη ΒΠ η συζήτηση Βικιπαίδεια:Αφαίρεση δικαιωμάτων/2012/Atlantia τότε ας θεωρηθεί η παρούσα παρέμβαση ως σχετικό αίτημα. Δεν δικαιολογείτο σε καμία περίπτωση. Και πάλι απολογούμαι. Καλή συνέχεια...

Xaris333 (συζήτηση) 20:30, 14 Ιουνίου 2016 (UTC)

Μπορείτε?[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ να ανοίξετε το λήμμα "Πρωτάθλημα Ελλάδος ποδοσφαίρου ανδρών"?--194.219.105.193 06:34, 19 Ιουλίου 2016 (UTC)

Το λήμμα έχει κλειδωθεί γιατί ανώνυμες IPs προέβησαν σε πόλεμο διορθώσεων. Χρειάζεται λίγη υπομονή και κυρίως να χαμηλώσουν οι τόνοι. Να το ξεκλειδώσω και να συνεχίσει η κατάσταση δεν έχει το παραμικρό νόημα. Atlantia talk 06:37, 19 Ιουλίου 2016 (UTC)
Πολύ καλά.Θα ρωτήσω κάτι τελευταίο.Γιατί εμπιστεύεστε τυφλά τους κ.κ Πετρουλάκη,Γκλόριους 93?Είστε τόσο σίγουροι(διαχειριστές)ότι έχουν δίκιο?--194.219.105.193 06:44, 19 Ιουλίου 2016 (UTC)
Δεν με απασχολεί καθόλου αν έχουν δίκιο ή αν γνωρίζουν με ακρίβεια ποια ομάδα πήρε πότε Πρωτάθλημα. Ως διαχειρίστρια με ενδιαφέρει να μην γίνεται το άρθρο ρινγκ. Με ενδιαφέρει η όποια συνεισφορά στο λήμμα να γίνεται πολιτισμένα και να τεκμηριώνεται με ουδέτερες πηγές. Να σέβεται ο ένας την άποψη του άλλου. Εσείς οι χρήστες, επώνυμοι κι ανώνυμοι, είστε αυτοί που εμπιστεύομαι να τηρούν κάποιους βασικούς κανόνες καλής συμπεριφοράς. Atlantia talk 06:54, 19 Ιουλίου 2016 (UTC)
Μια και είπατε συμπεριφορά.Πως επιτρέπετε την σεξιστική τους συμπεριφορά τότε?Ας πούμε τον χρήστη Vrahomarinaner να τον αποκαλούν ΒΡΑΧΟΜΑΡΊΝΑ.Δεν είναι προσβολή!Στις γυναίκες,στις μαρίνες,ακόμα-ακόμα και στους βράχους?Η απαξίωτική τους συμπεριφορά σε άλλα έντυπα πλήν ΖΑΝΝΟ,ΚΟΥΣΟΥΝΕΛΟ,ΜΠΟΜΟ(Η).Νομίζω πάντως πως σε αυτή τη ΒΠ,αν δεν είσαι παναθηναικός,δεν μπορείς να επεξεργαστείς τις σελίδες.--62.1.245.100 08:07, 19 Ιουλίου 2016 (UTC)
Είναι υπεραπλούστευση νηπιακού επιπέδου να θεωρείτε πως όλα τα προβλήματα συμπεριφοράς είναι χαρακτηριστικό αποκλειστικά μιας μερίδας ανθρώπων που υποστηρίζουν μια συγκεκριμένη (οποιαδήποτε) ομάδα στα σπορ. Τόσα χρόνια εδώ μέσα έχω δει απρέπειες να προέρχονται από όλα τα είδη χρηστών, ασχέτως καταγωγής, φύλου, απόψεων, επαγγέλματος, μόρφωσης, προτιμήσεων σε θρησκεία, ομάδα, πολιτικό κόμμα κτλ. Σας διαβεβαιώ πως η Βικιπαίδεια είναι κοινό κτήμα και προνόμιο όλων, και δικό σας και των «αντιπάλων» σας. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, αρκεί να μη μεταφέρετε την εξω-βικιπαιδική κόντρα σας εντός του site. Atlantia talk 11:53, 19 Ιουλίου 2016 (UTC)
ΥΓ. Εδώ και χρόνια θέλω να διώξουμε από τη χώρα εκείνους τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει η σοκολάτα. Είναι μουρλοί και αφύσικοι. Εμένα γιατί κανένας δε μου κάνει το χατήρι; SFriendly.svg Atlantia talk 11:55, 19 Ιουλίου 2016 (UTC)
Σε κάποια γνωστή μου δεν άρεσε η σοκολάτα.Καθόλου.Της άρεσα όμως εγώ.Αντί να τη διώξω,άπλωσα λιωμένη σοκολάτα στα χείλη μου.-1 λοιπόν.--188.4.71.94 12:04, 19 Ιουλίου 2016 (UTC)

Κουλτούρα - Πολιτισμός[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις και την αποδοχή. Παρακαλώ αν θεωρείται πως είναι λάθος οι διορθώσεις μου στα λήμματα "κουλτούρα" και "πολιτισμός" παρακαλώ να τα επαναφέρεται στην αρχική τους μορφή. Έχοντας ωστόσο υπόψιν όλα όσα στείλατε, όπως επίσης διαθέτοντας τη γνώση ερευνών πάνω στην κουλτούρα και τον πολιτισμό, τεκμηριωμένα και όχι κατά τη γνώμη μου άλλαξα τα σημεία εκείνα που ήταν ασύμφωνα με τη χρηστικότητα των ορισμών. Η καλύτερη και περιεκτικότερη πηγή που μπορούσα να βρω, η οποία παρέχει παραπάνω πηγές για τους ορισμούς αυτούς, ήταν η δημοσιευμένη έρευνα στο Academia. Σε περίπτωση που χρειάζονται παραπάνω διευκρινήσεις επί του οποιουδήποτε θέματος, παρακαλώ επικοινωνήστε και γνωστοποιήστε μου το σημείο που πιστεύεται ότι είναι ασαφές ή άλογο.

Με σεβασμό ΣΑΡΙΣΙΝΟΣ

Μετακίνηση λημμάτων Αθηναϊκού ΑΣ Βύρωνα[επεξεργασία κώδικα]

Δες σε παρακαλώ τη σχετική συζήτηση. Θα είχα προβεί ήδη στις μετακινήσεις των λημμάτων όλων των τμημάτων του Αθηναϊκού (όχι μόνο του ποδοσφαιρικού), αλλά εσύ έχεις μεγαλύτερη οικειότητα με τα σάιτ των ομοσπονδιών – κάποιες μπορεί να μην συμφωνούν. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 16:23, 20 Ιουλίου 2016 (UTC)

Φραγές[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Μιας και είσαι η μόνη διαχειριστής που πέτυχα αυτή τη στιγμή, θα θελα να επιβληθούν φραγές στον ανώνυμο εδώ, καθώς και στον επώνυμο εδώ, για τον οποίο είμαι σίγουρος ότι είναι μαριονέτα. Ευχαριστώ. Nataly8 συζήτηση 13:30, 25 Ιουλίου 2016 (UTC)

Λήμμα[επεξεργασία κώδικα]

Atlantia, γίνεται να με βοηθήσεις στο λήμμα εδώ;;; --Stratos Καλό καλοκαίρι!!! 25 Ιουλίου 2016 21:39 (UTC)

Είχα γράψει άρθρο με άλλο λογαριασμό[επεξεργασία κώδικα]

Αλλά έχασα τον κωδικό μπορεί να γίνει κάτι έτσι ώστε να φανεί ως συνεισφορά του νέου λογαριασμού; Το άρθρο είναι Ειλεός και το είχα γράψει ως Floydian6595. ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη TheprisonerNo6 (συζήτησησυνεισφορά) .