Συζήτηση χρήστη:Gomoloko

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Περίεργες Συνεισφορές, περίεργες διαγραφές[επεξεργασία κώδικα]

@Hellas2018: δεν έχουμε να πάμε κάπου (=να μιλάς πιο κόσμια). Επίσης το λήμμα δεν είναι θέσφατο, ούτε κάποιος ορίζει κατ΄ αποκλειστικότητα το περιεχόμενο. Είναι υπό συνεχή διαμόρφωση και συζήτηση. Εγώ λοιπόν πιστεύω οτι εφ΄ όσον οι εκλογές έγιναν για το 2019 δεν έχει νόημα να έχουμε εδώ το πινακάκι για τις προηγούμενες εκλογές, γνώμη μου είναι οτι κλύτερα θα ήταν να μεταφερθεί στο λήμμα ευρωεκλογές 2014. Επίσης έγραψα τους ευρωβουλευτές που εκλέχτηκαν για το 2019 στη στήλη με τους αρχηγούς κομμάτων, που εμφανίζονται έτσι κι αλλιώς και στον άλλο πινακα. Γιατί σβήστηκαν αυτά;Gomoloko (συζήτηση) 15:17, 31 Μαΐου 2019 (UTC)

Σβήστηκαν μάλλον για τον ίδιο λόγο για τον οποίο ο Hellas2018 Θέλει να μην φαίνεται το ποσοστό των κομμάτων επί των εγγεγραμμένων. Για το ίδιο λόγο έχει την υποστήριξη των διαχειριστών. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι είναι η Ελληνική_Βικιπαίδεια;;;; Όταν το καταλάβεις, πήγαινε να διορθώσεις το λήμμα και να εξηγήσεις τι είναι η ελληνική βικαίδεαι, και τότε θα καταλάβεις ότι και αυτό το λήμμα είναι επίσης κλειδωμένο! Aratathel (συζήτηση)


Επιμέλεια[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Gomoloko, ελπίζω να βρήσκεις την εμπειρία της ΒΠ ευχάριστη, κατα κύριο λόγο. Επειδή επιμελήθηκες το λήμμα Ιστορία του αναρχισμού, λοιπόν, έχω προσθέσει ακόμη λίγο κείμενο. Αν έχεις το χρόνο και την όρεξη, μπορείς να του ρίξεις μια ματιά; Σε χαιρετώ, Cinadon36μίλαμου 18:06, 26 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

Καλώς ήρθες πάλι Cinadon36 ! Θα το κοιτάξω συνολικά όταν βρω χρόνο και οριστικοποιηθεί το κείμενο γιατί είναι μεγάλο. Όσον αφορά τη Βικιπαιδεια αφού ρωτάς, με χάλασε πολύ το κλίμα που είδα όσον αφορά τη μη προστασία της αξιοπρέπειας των χρηστών και ίσως θα πρέπει να προβληματίσει όλους όσους συμμετέχουν καθώς και τους διαχειριστές, γιατι αλλιώς θα καταστραφεί όλο το εγχείρημα. Παρακάλω όλους να ρίξουν μια ματιά σε αυτή τη σελίδα Ηθική_παρενόχληση. Τέτοια φαινόμενα δε θα έπρεπε να γίνονται ανεκτά στο ελάχιστο ούτε εδώ ούτε πουθενά

Gomoloko (συζήτηση) 13:55, 27 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

Σε ευχαριστώ φίλε, προσπάθησα να κάνω διορθωσεις ορθογραφικές μέσω του word, όμως δεν εντοπίζει αδυναμίες στην σύνταξη. Πάρε τον χρόνο σου. Οσο για το άλλο που λές, ασε, μην το ψάχνεις. Ζούγκλα. Cinadon36μίλαμου 14:10, 27 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)
Μην απογοητεύεσαι! Και θα το ψάχνω και θα λυθεί. Είτε από εμάς είτε από κάποιον άλλο που θα υποστεί τα ίδια. Αλλιώς θα λυθεί αναγκαστικά με μαζικές αποχωρήσεις από τη Βικιπαίδεια. Γιατί μη νομίζεις οτί θα κάθονται άλλοι να υφίστανται αυτά που υφίστασαι, όταν το θέμα αναδειχτεί και πάρει τις διαστάσεις που του αρμόζει. Ο κόσμος δεν είναι χαζός, και η λύση που δίνει είναι σε κάθε περίπτωση η πιο κατάλληλη Gomoloko (συζήτηση) 14:23, 27 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

Ευχαριστίες[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα Gomoloko σε ευχαριστώ για τις διορθώσεις στο λήμμα της softex η αλήθεια είναι οτι τους τόνους τους πρόσθεσα στο τέλος με αποτέλεσμα να μην παρατηρήσω οτι κάποιες λέξεις δεν τις είχα τονίσει σε ευχαριστώ και πάλι Thleorasakias (συζήτηση) 13:44, 24 Μαρτίου 2019 (UTC)

Παραπομπές στην αγγλική ΒΠ[επεξεργασία κώδικα]

Gomoloko σε χαιρετώ. Εχω δει το λήμμα που εχεις συνεισφέρει αρκετά, την στρατιωτική θητεία. Εχεις ρίξει μπόλικη δουλειά, είναι φανερό! Όμως παρατήρησα οτι κάνεις ενα μικρό τεχνικό λάθος. Λοιπόν, όταν μεταφράζουμε απο την ΒΠ, πρέπει να μεταφέρουμε και τις παραπομπές της. Σε αντίθεση δηλαδή με αρθρα άλλων πηγών, στα οποία παραπέμπουμε, στην ΒΠ μεταφέρουμε την παραπομπή. Παράδειγμα:

  • Άρθρο Αγγλικής ΒΠ: blah blah blah <ref>CitationX</ref>
  • Άρθρο Ελληνικής ΒΠ: μπλα μπλα μπλα <ref>ΠαραπομπήΧ</ref>
  • Αρθρο σε ΕξωτερικήΠηγή: The big black cat jumped onto the table and took the fish from my plate!.
  • Αρθρο στην Ελληνική ΒΠ: ο γάτος έφαγε το ψάρι μου. <ref>ΕξωτερικήΠηγή</ref>

H λογική σε αυτο το φαινομενικά παράδοξο, είναι πως, οταν έχουμε μετάφραση του λημματος της αγγλικής ΒΠ, το άρθρο της Ελληνικής ΒΠ θεωρείται συνέχεια του πρώτου, κάτι που δεν συμβαίνει στην δεύτερη περίπτωση.

Ενα σχετικό θέμα ανοιξε στην Αγορά.[1]Επίσης, πρόσεξε οτι την αγγλική ΒΠ μπορουμε να την μεταφράζουμε απεριοριστα, ενώ τις άλλες πηγές πρέπει να τις κάνουμε περίληψη.

Μην φοβάσαι αν κάνεις κάποιο λάθος πάντως, είναι συλλογική προσπάθεια η ΒΠ, και θα διορθωθεί αργά ή γρήγορα! Σε χαιρετώ!SMirC-thumbsup.svg Cinadon36μίλαμου 19:59, 12 Απριλίου 2019 (UTC)

Random Acts of Kindness Barnstar.png Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Χρήστης:Cinadon36 Σου προσφέρω αυτό το αστεράκι, για τη συνεισφορά σου στην ομαλή λειτουργία της Βικιπαίδειας, για την δημιουργία φιλικού κλίματος, και για τη βοήθεια σε νέους χρήστες!

Gomoloko (συζήτηση) 06:49, 13 Απριλίου 2019 (UTC)

Ω! Σε ευχαριστώ φιλε! Cinadon36μίλαμου 06:07, 14 Απριλίου 2019 (UTC)