Συζήτηση χρήστη:NikosLikomitros

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλησπέρα σε όλους σας. Αυτή είναι η σελίδα συζήτησης του χρήστη NikosLikomitros.

Όλες τις παλαιότερες συζητήσεις ως Nikosgranturismogt μπορείς να τις βρεις εδώ:

Χρηστικά:

  • Μπορείτε να αρχίσετε νέο θέμα συζήτησης πατώντας εδώ
  • Για να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω της λειτουργίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Βικιπαίδειας, πατήστε εδώ

Για παλαιότερες συζητήσεις, δείτε: Συζήτηση χρήστη:NikosLikomitros/Αρχείο 2020

Λήμματα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα Νίκο και καλή χρονιά. Το λήμμα Τούλιο "Μαραβίλια" είναι έτοιμο για σύνδεση με τα wikidata (δεν τα καταφέρνω σε αυτό τον τομέα). Παρεπιμπτωντως δέχομαι έντονες ενοχλήσεις (με προκλητικό τρόπο) από "άγνωστο" στη συμπλήρωση του λήμματος Μάικλ Τζόρνταν. Έχω ήδη ζητήσει την προστασία του λήμματος για τους μη χρήστες από τον MARKELLO πριν καμιά ώρα. Δεν είναι δυνατόν οι άγνωστοι να παρενοχλουν τους χρήστες που γράφουν και δεν προτίθεμαι να συνεχίσω υπό αυτές τις συνθήκες. Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτηση) 21:05, 2 Ιανουαρίου 2021 (UTC)

@Γιώργος Τερζής 2: Καλησπέρα και σε εσένα και καλή χρονιά. Έγινε η διασύνδεση με τα Βικιδεδομένα, χαρά μου να σε βοηθήσω. Αυτό είναι δυστυχώς ένα μεγάλο πρόβλημα στην Βικιπαίδεια. Είναι από τα θέματα της ανοικτής φύσεως της. Μερικές φορές όταν κάνουμε αναιρέσεις υπάρχουν χρήστες που ενοχλούν αναιρώντας τις αναιρέσεις που κάνουμε και βάζοντας προσβλητικά σχόλια για τον αναιρέτη. Μια πρόσφατη περίπτωση ήταν το λήμμα ΛεΜπρόν Τζέιμς. Μπορείς να το αναφέρεις στο σημειωματάριο διαχειριστών αλλά και στον C messier που είναι τώρα μέσα, ώστε να γίνει το κλείδωμα για ανώνυμους για όσο χρόνο κριθεί ότι χρειαστεί. NikosLikomitros (συζήτηση) 21:41, 2 Ιανουαρίου 2021 (UTC)

Wikipedia Asian Month 2020 Postcard[επεξεργασία κώδικα]

Wikipedia Asian Month 2020

Dear Participants, Jury members and Organizers,

Congratulations!

It's Wikipedia Asian Month's honor to have you all participated in Wikipedia Asian Month 2020, the sixth Wikipedia Asian Month. Your achievements were fabulous, and all the articles you created make the world can know more about Asia in different languages! Here we, the Wikipedia Asian Month International team, would like to say thank you for your contribution also cheer for you that you are eligible for the postcard of Wikipedia Asian Month 2020. Please kindly fill the form, let the postcard can send to you asap!

  • This form will be closed at February 15.
  • For tracking the progress of postcard delivery, please check this page.

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team, 2021.01

Wikipedia Asian Month 2020 Postcard[επεξεργασία κώδικα]

Wikipedia Asian Month 2020

Dear Participants and Organizers,

Kindly remind you that we only collect the information for Wikipedia Asian Month postcard 15/02/2021 UTC 23:59. If you haven't filled the Google form, please fill it asap. If you already completed the form, please stay tun, wait for the postcard and tracking emails.

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team, 2021.01

Προφορά[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα Νίκο Και εγω το άκουσα το ηχητικό της προφοράς αλλά επειδή για αδέρφια και πατέρα το είχαν με -α ,το άφησα και γω έτσι .Αν θέλεις άλλαξε το και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του (Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ κλπ).Αν μπορείς σβήσε και την ανακατεύθυνση ,δε ξέρω αν χρειάζεται.Stella T98 (συζήτηση) 21:27, 11 Ιανουαρίου 2021 (UTC)

@Stella T98: Καλησπέρα. Αν και γνωρίζω ότι το διακριτικό που περιείχε στο όνομα προφέρεται ω/ο και όχι α, κοίταξα και στα αγγλικά για επιβεβαίωση. Το ότι είναι τα υπόλοιπα ονόματα σε α δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και σωστό, μιας και τα σκανδιναβικά ονόματα, όπως και τα δυτικά και ανατολικά σλαβικά (τα νοτιοσλαβικά είναι προβλέψιμα όσον αφορά την προφορά μιας και διαβάζονται όπως στο ελληνικό αλφάβητο) είναι αρκετά περίεργα σε αυτό τον τομέα. Αν και ο Στέλαν Σκάρσγκορντ είναι κάπως πιο γνωστός στην Ελλάδα, θα κάνω τις μετακινήσεις για να είναι όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην σουηδική προφορά. Την ανακατεύθυνση θα την διατηρήσω μιας και είναι γνωστότερος ως Σκάρσγκαρντ, οπότε να είναι ευρέσιμος και από όσους τον αναζητήσουν με την λανθασμένη προφορά (λόγω μεταγραφής τους στα μέσα κατά το πρότυπο λατινικό αλφάβητο που χρησιμοποιούν και οι Άγγλοι). NikosLikomitros (συζήτηση) 21:44, 11 Ιανουαρίου 2021 (UTC)