Κατάλογος ελληνικών τμημάτων ανώτατης εκπαίδευσης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Γνωστικό πεδίο Τμήμα Ίδρυμα Πόλη Έτος λειτουργίας
Αρχιτεκτονική Αρχιτεκτόνων Μηχανικών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1920
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ξάνθη 1990
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1917
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1990
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 2009
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1980
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών [7] Πολυτεχνείο Κρήτης Χανιά 1980
Βιολογία Βιολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1970
Βιολογίας [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1960
Βιολογίας [9] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ηράκλειο 1990
Βιολογίας [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1990
Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1990
Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λάρισα 1990
Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Αλεξανδρούπολη 1990
Ιατρικών Εργαστηρίων [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1984
Ιατρικών Εργαστηρίων [11] Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1990
Ιατρικών Εργαστηρίων [12] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας Λάρισα 1994
Γεωπονία Γεωπονίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 2000
Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας [13] Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1980
Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 2000
Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 2000
Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής [13] Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1960
Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών [13] Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1960
Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων [13] Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1980
Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης [13] Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1980
Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής [13] Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 2000
Τεχνολόγων Γεωπόνων [12] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας Λάρισα 2000
Τεχνολόγων Γεωπόνων [14] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας Φλώρινα 2000
Τεχνολόγων Γεωπόνων [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Αμαλιάδα 2000
Τεχνολόγων Γεωπόνων [16] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Άρτα 2010
Τεχνολογίας Τροφίμων [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1974
Τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Μεσολόγγι 2000
Μηχανολογίας και Υδάτινων Πόρων [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Μεσολόγγι 2000
Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1983
Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών [17] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δράμα 1983
Γεωγραφία Γεωγραφίας [18] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Μυτιλήνη 1994
Γεωγραφίας [19] Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 1999
Γεωλογία Γεωλογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1973
Γεωλογίας [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1977
Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1970
Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος [14] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 1983
Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1946
Μηχανικών Ορυκτών Πόρων [7] Πολυτεχνείο Κρήτης Χανιά 1987
Διοίκηση Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων [20] Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1984
Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων [21] Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκη 1999
Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων [22] Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 1999
Διοίκησης Επιχειρήσεων [18] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Χίος 1985
Διοίκησης Επιχειρήσεων [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1999
Διοίκησης Επιχειρήσεων [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 2000
Διοίκησης Επιχειρήσεων [14] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 2001
Διοίκησης Επιχειρήσεων [23] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων Ληξούρι 2001
Διοίκησης Επιχειρήσεων [24] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Ηράκλειο 2001
Διοίκησης Επιχειρήσεων [12] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας Λάρισα 2001
Διοίκησης Επιχειρήσεων] [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Πάτρα 2000
Διοίκησης Επιχειρήσεων [25] Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Πειραιάς 2000
Διοίκησης Επιχειρήσεων [26] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας Σέρρες 2001
Διοίκησης Επιχειρήσεων [11] Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 2002
Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών [27] Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Εξ αποστάσεως εκπαίδευση 2000
Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας [20] Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 2002
Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών [28] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πελοποννήσου Καλαμάτα 2002
Διοίκησης, Οικονομίας και Επικοινωνίας Πολιτιστικών και Τουριστικών Μονάδων [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Μεσολόγγι 2000
Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων [12] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας Λάρισα 2000
Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού [29] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας Χαλκίδα 2002
Διοίκησης Τεχνολογίας [21] Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Νάουσα 2002
Βιομηχανικής Διοίκησης και Tεχνολογίας [22] Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 2002
Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού [30] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σπάρτη 2002
Δημόσιας Διοίκησης [31] Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 1963
Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ξάνθη 2002
Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης [7] Πολυτεχνείο Κρήτης Χανιά 2000
Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης [18] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Χίος 2000
Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1977
Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης [11] Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1984
Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας [32] Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρα 1993
Μαρκετινγκ και Επικοινωνίας [20] Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1999
Εμπορίας και Διαφήμισης [24] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Ιεράπετρα 2003
Δομική Πολιτικών Μηχανικών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1955
Πολιτικών Μηχανικών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1887
Πολιτικών Μηχανικών [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ξάνθη 1974
Πολιτικών Μηχανικών [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1993
Πολιτικών Μηχανικών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1972
Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. [25] Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Πειραιάς 1983
Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. [24] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Ηράκλειο 1990
Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. [26] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας Σέρρες 1990
Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. [12] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας Τρίκαλα 2009
Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1990
Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. [11] Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1983
Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. [12] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας Λάρισα 1990
Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Πάτρα 1990
Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1989
Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Βέροια 1990
Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών [33] Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθήνα 1990
Ηλεκτρολογία Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1887
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1973
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 2000
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ξάνθη 1975
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών [7] Πολυτεχνείο Κρήτης Χανιά 1990
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1967
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [17] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Καβάλα 1983
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [24] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Ηράκλειο 1983
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [25] Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Πειραιάς 1983
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [12] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας Λάρισα 1983
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [14] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 1983
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Πάτρα 1983
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [29] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας Χαλκίδα 1983
Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1974
Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. [11] Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1983
Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. [24] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Χανιά 1985
Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. [29] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας Λαμία 1954
Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. [25] Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Πειραιάς 1983
Μηχανικών Αυτοματισμού Τ.Ε. [11] Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1989
Μηχανικών Αυτοματισμού Τ.Ε. [25] Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Πειραιάς 1987
Μηχανικών Αυτοματισμού Τ.Ε. [29] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας Χαλκίδα 1999
Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας Τ.Ε. [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1990
Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών [33] Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθήνα 1990
Τεχνών Ήχου και Εικόνας [32] Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρα 2000
Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων [34] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων Ληξούρι 2000
Τμήμα Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής [24] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Χανιά 2000
Θέατρο και Κινηματογράφος Θεάτρου [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1984
Θεατρικών Σπουδών [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 2000
Θεατρικών Σπουδών [30] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Ναύπλιο 2004
Θεατρικών Σπουδών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1989
Κινηματογράφου [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 2004
Θεολογία Θεολογίας [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1910
Θεολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1925
Κοινωνικής Θεολογίας [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1974
Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1925
Ιατρική Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1977
Ιατρικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1900
Ιατρικής [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1880
Ιατρικής [9] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ηράκλειο 1980
Ιατρικής [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1980
Ιατρικής [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Αλεξανδρούπολη 1980
Ιατρικής [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1980
Ιατρικής [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λάρισα 1980
Ιατρικής [35] Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων Θεσσαλονίκη 1946
Μαιευτικής [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1983
Μαιευτικής [11] Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1973
Μαιευτικής [14] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας Πτολεμαΐδα 2009
Εργοθεραπείας [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1977
Λογοθεραπείας [16] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Ιωάννινα 1999
Λογοθεραπείας [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Πάτρα 1996
Ιστορία και Αρχαιολογία Ιστορίας [32] Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρα 1985
Ιστορίας και Αρχαιολογίας [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1920
Ιστορίας και Αρχαιολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1926
Ιστορίας και Αρχαιολογίας [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1984
Ιστορίας και Αρχαιολογίας [9] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο 1984
Ιστορίας και Εθνολογίας [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 1990
Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λάρισα 1993
Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών [30] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Καλαμάτα 2003
Κοινωνικής Ανθρωπολογίας [31] Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 2004
Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας [18] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Μυτιλήνη 1988
Καλές Εφαρμοσμένες τέχνες Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 2007
Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων [26] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας Σέρρες 2009
Αισθητικής και Κοσμητολογίας [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 2000
Βιομηχανικού Σχεδιασμού [14] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 1984
Γραφιστικής [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1977
Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης [36] Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνα 1991
Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων [18] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σύρος 2000
Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1985
Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης [26] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας Σέρρες 1999
Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου [12] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας Καρδίτσα 1999
Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1984
Καλές Τέχνες[37] Εικαστικών Τεχνών [36] Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνα 1837
Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1980
Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Φλώρινα 2006
Τμήμα Πλαστικών τεχνών και Επιστημών της Τέχνης (κατεύθυνση Εικαστικών) [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 2006
Κοινωνιολογία Κοινωνιολογίας [31] Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 1989
Κοινωνιολογίας [9] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο 1984
Κοινωνιολογίας [18] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Μυτιλήνη 1999
Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής [30] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Κόρινθος 2003
Κοινωνικής Εργασίας [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1984
Κοινωνικής Εργασίας [24] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Ηράκλειο 1973
Κοινωνικής Εργασίας [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Πάτρα 1983
Κτηνιατρική Κτηνιατρικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1950
Κτηνιατρικής [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Καρδίτσα 1993
Λογιστική και Χρηματοικονομική Λογιστικής [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Πάτρα 1983
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [20] Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1950
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [16] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Πρέβεζα 1983
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [25] Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Πειραιάς 1983
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [11] Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1983
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [28] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πελοποννήσου Καλαμάτα 1983
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [29] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας Χαλκίδα 1987
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Μεσολόγγι 2013
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [12] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας Λάρισα 1983
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [17] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Καβάλα 1983
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [14] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 1983
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [26] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας Σέρρες 1983
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [24] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Ηράκλειο 2013
Μαθηματικά Μαθηματικών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1924
Μαθηματικών [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1870
Μαθηματικών [18] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Καρλόβασι Σάμου 1987
Μαθηματικών [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1970
Μαθηματικών [9] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ηράκλειο 1975
Μαθηματικών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1967
Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 2000
Στατιστικής [20] Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1984
Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης [22] Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 2000
Μηχανολογία Μηχανολόγων Μηχανικών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1973
Μηχανολόγων Μηχανικών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1887
Μηχανολόγων Μηχανικών [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1990
Μηχανολόγων Μηχανικών [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 1999
Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [25] Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Πειραιάς 1977
Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Πάτρα 1983
Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [12] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας Λάρισα 1983
Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [24] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Ηράκλειο 1983
Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [17] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Καβάλα 1983
Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [14] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 1983
Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [26] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας Σέρρες 1983
Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. [29] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας Χαλκίδα 1977
Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1990
Μηχανικών Αεροσκαφών [39] Σχολή Ικάρων Αθήνα 1930
Mηχανικών Τεχνολογίας Αεροσκαφών Τ.Ε. [29] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας Χαλκίδα 1990
Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1920
Ναυπηγών Μηχανικών Τ.Ε. [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1980
Μηχανολογίας Οχημάτων [11] Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1987
Μηχανικής Βιοσυστημάτων [12] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας Λάρισα 2000
Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών [33] Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθήνα 1990
Μουσική Μουσικών Σπουδών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1990
Μουσικών Σπουδών [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1960
Μουσικών Σπουδών [32] Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρα 1999
Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής [16] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Άρτα 2000
Ναυτιλία Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Σπουδών [18] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Χίος 1990
Ναυτιλιακών Σπουδών [22] Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 1980
Νομική Νομικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1880
Νομικής [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1840
Νομικής [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 1990
Νοσηλευτική Νοσηλευτικής [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1980
Νοσηλευτικής [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Πάτρα 1990
Νοσηλευτικής [30] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σπάρτη 1994
Νοσηλευτικής [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1983
Νοσηλευτικής [29] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας Λαμία 1983
Νοσηλευτικής [24] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Ηράκλειο 1983
Νοσηλευτικής [11] Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1983
Νοσηλευτικής [12] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας Λάρισα 1983
Νοσηλευτικής [40] Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής Αθήνα 1946
Νοσηλευτικής [17] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Διδυμότειχο 2000
Ξένων Γλωσσών και Πολιτισμών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1990
Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1930
Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1990
Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1930
Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1990
Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1930
Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1990
Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας [1] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1930
Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού [27] Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Εξ αποστάσεως εκπαίδευση 2000
Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 2000
Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών [21] Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκη 2000
[Βαλκανικών Σπουδών [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Φλώρινα 2000
Σλαβικών Σπουδών [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 2000
Μεσογειακών Σπουδών [18] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ρόδος 2000
Γλωσσών, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 2000
Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας [32] Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρα 1986
Εφαρμογών Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και το Εμπόριο [16] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Ηγουμενίτσα 1999
Οδοντιατρική Οδοντιατρικής [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1900
Οδοντιατρικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1904
Οδοντικής Τεχνολογίας [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1983
Οικονομικές Επιστήμες Οικονομικής Επιστήμης [20] Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1920
Οικονομικών Επιστημών [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1876
Οικονομικών Επιστημών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1928
Οικονομικών Επιστημών [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 1999
Οικονομικών Επιστημών [22] Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 2000
Οικονομικών Επιστημών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1985
Οικονομικών Επιστημών [30] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τρίπολη 2003
Οικονομικών Επιστημών [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1999
Οικονομικών Επιστημών [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1996
Οικονομικών Επιστημών [9] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο 1987
Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης [31] Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 1989
Οπτική και Οπτομετρία Οπτικής και Οπτομετρίας [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1983
Παιδαγωγικά Δημοτικής Εκπαίδευσης [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1984
Δημοτικής Εκπαίδευσης [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1983
Δημοτικής Εκπαίδευσης [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1989
Δημοτικής Εκπαίδευσης [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1970
Δημοτικής Εκπαίδευσης [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1984
Δημοτικής Εκπαίδευσης [18] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ρόδος 1984
Προσχολικής Εκπαίδευσης [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1997
Προσχολικής Εκπαίδευσης [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1984
Προσχολικής Εκπαίδευσης [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1987
Προσχολικής Εκπαίδευσης [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1982
Προσχολικής Εκπαίδευσης [18] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ρόδο 1987
Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1984
Προσχολικής Αγωγής [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1955
Προσχολικής Αγωγής [16] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Ιωάννινα 1983
Ειδικής Αγωγής [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1993
Περιβάλλον Περιβάλλοντος [18] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Μυτιλήνη 1984
Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος [24] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Χανιά 2000
Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Αγρίνιο 1998
Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 2000
Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ορεστιάδα 2000
Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος [17] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δράμα 2000
Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος [29] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας Καρπενήσι 2000
Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος [12] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας Καρδίτσα 2000
Τεχνολόγων Περιβάλλοντος Τ.Ε. [34] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων Ζάκυνθος 2000
Μηχανικών Περιβάλλοντος [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ξάνθη 2000
Μηχανικών Περιβάλλοντος [7] Πολυτεχνείο Κρήτης Χανιά 2000
Μηχανικών Περιβάλλοντος [14] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 2000
Επιστημών της Θάλασσας [18] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Μυτιλήνη 1999
Πληροφορική Πληροφορικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1992
Πληροφορικής [27] Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Εξ αποστάσεως εκπαίδευση 2000
Πληροφορικής [32] Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρα 2004
Πληροφορικής [20] Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1984
Πληροφορικής [22] Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 1992
Πληροφορικής [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λαμία 2013
Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών [30] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τρίπολη 2002
Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1990
Πληροφορικής και Τηλεματικής [19] Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 2007
Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λαμία 2004
Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Πύργος 2003
Επιστήμης Υπολογιστών [9] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ηράκλειο 1984
Εφαρμοσμένης Πληροφορικής [21] Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκη 1990
Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1983
Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. [11] Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1987
Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. [29] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας Λαμία 2000
Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. [14] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας Καστοριά 2004
Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. [16] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου Άρτα 1999
Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. [12] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας Λάρισα 1999
Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. [28] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πελοποννήσου Σπάρτη 2005
Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. [24] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Ηράκλειο 1999
Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. [17] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Καβάλα 1999
Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Ναύπακτος 2013
Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1993
Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1980
Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων [18] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Καρλόβασι Σάμου 1998
Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 2005
Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων Τ.Ε. [25] Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα Πειραιάς 1983
Ψηφιακών Συστημάτων [22] Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 1999
Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας [34] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων Λευκάδα 2009
Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τ.Ε. [14] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας Σέρρες 1999
Πολιτικές Επιστήμες Πολιτικών Επιστημών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1924
Πολιτικής Επιστήμης [9] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο 2000
Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης [2] [41] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 1994
Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας [31] Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 1933
Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1982
Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων [30] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Κόρινθος 1999
Κοινωνικής Πολιτικής [31] Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 1980
Τοπογραφία Τοπογράφων Μηχανικών Τ.Ε. [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1990
Τοπογράφων Μηχανικών Τ.Ε. [26] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας Σέρρες 2000
Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1920
Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1917
Τουρισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης [42] Ανώτατη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου Ρόδος 1956
Τουριστικής Εκπαίδευσης [43] Ανώτατη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης Άγιος Νικόλαος 1960
Υλικά Μηχανικών Επιστήμης Υλικών [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1999
Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών [9] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ηράκλειο 1999
Επιστήμης των Υλικών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1999
Φαρμακευτική Φαρμακευτικής [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1835
Φαρμακευτικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1925
Φαρμακευτικής [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1977
Φαρμακευτικής [35] Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων Θεσσαλονίκη 1946
Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 2013
Φιλολογία Φιλολογίας [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1920
Φιλολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1926
Φιλολογίας [30] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Καλαμάτα 2005
Φιλολογίας [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1994
Φιλολογίας [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1970
Φιλολογίας [9] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο 1983
Ελληνικής Φιλολογίας [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 1993
Φιλοσοφία Φιλοσοφίας [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1994
Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1984
Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1990
Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1992
Φυσική Φυσικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1880
Φυσικής [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1840
Φυσικής [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1980
Φυσικής [9] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ηράκλειο 1980
Φυσικής [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1980
Φυσικών Επιστημών [27] Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Εξ αποστάσεως εκπαίδευση 2000
Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1982
Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1982
Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σέρρες) [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Σέρρες 1982
Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 1973
Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Τρίκαλα 1984
Φυσικοθεραπεία Φυσικοθεραπείας [10] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Αθήνα 1983
Φυσικοθεραπείας [29] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας Λαμία 1983
Φυσικοθεραπείας [15] Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας Αίγιο 1983
Φυσικοθεραπείας [11] Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1983
Χημεία Χημείας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1880
Χημείας [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1840
Χημείας [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1980
Χημείας [9] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ηράκλειο 1980
Χημείας [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1980
Χημικών Μηχανικών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1920
Χημικών Μηχανικών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1917
Χημικών Μηχανικών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1980
Ψυχολογία Ψυχολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1999
Ψυχολογίας [8] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1992
Ψυχολογίας [9] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο 1999
Ψυχολογίας [31] Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 1999

Δείτε Επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 1,12 1,13 1,14 1,15 1,16 1,17 1,18 1,19 1,20 1,21 1,22 1,23 1,24 1,25 1,26 1,27 1,28 1,29 1,30 1,31 1,32 1,33 1,34 1,35 1,36 1,37 1,38 1,39 1,40 «Σχολές και Τμήματα - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης». Α.Π.Θ. https://www.auth.gr/faculties. 
  2. 2,00 2,01 2,02 2,03 2,04 2,05 2,06 2,07 2,08 2,09 2,10 2,11 2,12 2,13 2,14 «Σχολές και Τμήματα - Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης». Δ.Π.Θ. http://duth.gr/department/. 
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 «Σχολές - Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο». Ε.Μ.Π. https://www.ntua.gr/el/schools. 
  4. 4,00 4,01 4,02 4,03 4,04 4,05 4,06 4,07 4,08 4,09 4,10 4,11 4,12 4,13 4,14 4,15 4,16 4,17 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας». Παν. Θεσσαλίας. http://www.uth.gr/academics/schools-departments. 
  5. 5,00 5,01 5,02 5,03 5,04 5,05 5,06 5,07 5,08 5,09 5,10 5,11 5,12 5,13 5,14 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων». Παν. Ιωαννίνων. http://www.uoi.gr/ekpaideysi/sxoles-kai-tmimata/. 
  6. 6,00 6,01 6,02 6,03 6,04 6,05 6,06 6,07 6,08 6,09 6,10 6,11 6,12 6,13 6,14 6,15 6,16 6,17 6,18 6,19 6,20 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Πατρών». Παν. Πατρών. http://www.upatras.gr/el/departments. 
  7. 7,0 7,1 7,2 7,3 7,4 «Σχολές και Τμήματα - Πολυτεχνείο Κρήτης». Πολ. Κρήτης. https://www.tuc.gr/index.php?id=departments. 
  8. 8,00 8,01 8,02 8,03 8,04 8,05 8,06 8,07 8,08 8,09 8,10 8,11 8,12 8,13 8,14 8,15 8,16 8,17 8,18 8,19 8,20 8,21 8,22 8,23 8,24 8,25 8,26 8,27 8,28 8,29 «Σχολές και Τμήματα - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών». Ε.Κ.Π.Α. https://www.uoa.gr/scholes_kai_tmimata/. 
  9. 9,00 9,01 9,02 9,03 9,04 9,05 9,06 9,07 9,08 9,09 9,10 9,11 9,12 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Κρήτης». Παν. Κρήτης. http://www.uoc.gr/studies-at-uni/schoolsdep. 
  10. 10,00 10,01 10,02 10,03 10,04 10,05 10,06 10,07 10,08 10,09 10,10 10,11 10,12 10,13 10,14 10,15 10,16 10,17 10,18 10,19 10,20 10,21 10,22 10,23 10,24 10,25 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας». ΤΕΙ Αθήνας. http://www.teiath.gr/articles.php?id=53645&lang=el. 
  11. 11,00 11,01 11,02 11,03 11,04 11,05 11,06 11,07 11,08 11,09 11,10 11,11 «Σχολές και Τμήματα - Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης». ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. https://www.teithe.gr/ekpedefsi/scholes-ke-tmimata/. 
  12. 12,00 12,01 12,02 12,03 12,04 12,05 12,06 12,07 12,08 12,09 12,10 12,11 12,12 12,13 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας». ΤΕΙ Θεσσαλίας. http://www.teilar.gr/schools.php. 
  13. 13,0 13,1 13,2 13,3 13,4 13,5 «Σχολές και Τμήματα - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών». Γ.Π.Α. https://www2.aua.gr/el/info/sholes-tmimata-toy-gpa. 
  14. 14,00 14,01 14,02 14,03 14,04 14,05 14,06 14,07 14,08 14,09 14,10 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας». ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. https://www.teiwm.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=315&lang=el. 
  15. 15,00 15,01 15,02 15,03 15,04 15,05 15,06 15,07 15,08 15,09 15,10 15,11 15,12 15,13 15,14 15,15 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας». ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. http://www.teiwest.gr/index.php/schools. 
  16. 16,0 16,1 16,2 16,3 16,4 16,5 16,6 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου». ΤΕΙ Ηπείρου. http://www.teiep.gr/section.php?titlos=%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BC%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-364. 
  17. 17,0 17,1 17,2 17,3 17,4 17,5 17,6 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης». ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. http://www.teiemt.gr/portal/index.php/el/. 
  18. 18,00 18,01 18,02 18,03 18,04 18,05 18,06 18,07 18,08 18,09 18,10 18,11 18,12 18,13 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Αιγαίου». Παν. Αιγαίου. http://www.aegean.gr/%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1. 
  19. 19,0 19,1 «Σχολές και Τμήματα - Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο». Χαροκόπειο Παν. http://www.hua.gr/. 
  20. 20,0 20,1 20,2 20,3 20,4 20,5 20,6 «Σχολές και Τμήματα - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών». Ο.Π.Α. https://www.aueb.gr. 
  21. 21,0 21,1 21,2 21,3 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Μακεδονίας». Παν. Μακεδονίας. http://www.uom.gr/modules.php?op=modload&name=Departments&file=index&categorymenu=2. 
  22. 22,0 22,1 22,2 22,3 22,4 22,5 22,6 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Πειραιώς». Παν. Πειραιώς. http://www.unipi.gr/unipi/. 
  23. «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων». ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. http://www.teiion.gr/index.php/el/tmimata.html. 
  24. 24,00 24,01 24,02 24,03 24,04 24,05 24,06 24,07 24,08 24,09 24,10 24,11 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης». ΤΕΙ Κρήτης. https://www.teicrete.gr/el/tei/8600. 
  25. 25,0 25,1 25,2 25,3 25,4 25,5 25,6 25,7 «Σχολές και Τμήματα - Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τ.Τ.». ΤΕΙ Πειραιά. http://www.teipir.gr/index.php/el/departments-3/stef. 
  26. 26,0 26,1 26,2 26,3 26,4 26,5 26,6 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας». ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. http://www.teicm.gr/index.php?cat_id=17. 
  27. 27,0 27,1 27,2 27,3 «Προγράμματα Σπουδών - Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο». Ε.Α.Π. https://www.eap.gr/el/programmata-spoudwn/4916-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85. 
  28. 28,0 28,1 28,2 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πελοποννήσου». ΤΕΙ Πελοποννήσου. http://www.teipel.gr/index.php/2010-12-22-09-46-07. 
  29. 29,00 29,01 29,02 29,03 29,04 29,05 29,06 29,07 29,08 29,09 29,10 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας». ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. http://www.teiste.gr/?page_id=1514. 
  30. 30,0 30,1 30,2 30,3 30,4 30,5 30,6 30,7 30,8 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου». Παν. Πελοποννήσου. https://www.uop.gr/ekpaideusi/sxoles-tmimata. 
  31. 31,0 31,1 31,2 31,3 31,4 31,5 31,6 «Σχολές και Τμήματα - Πάντειον Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών». Πάντειο Παν. http://www.panteion.gr/. 
  32. 32,0 32,1 32,2 32,3 32,4 32,5 «Σχολές και Τμήματα - Ιόνιο Πανεπιστήμιο». Ιόνιο Παν.. https://www.ionio.gr/central/. 
  33. 33,0 33,1 33,2 «Σχολές και Τμήματα - Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης». AΣΠΑΙΤΕ. http://www.aspete.gr/. 
  34. 34,0 34,1 34,2 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων». ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. http://www.teiion.gr/index.php/el/tmimata.html. 
  35. 35,0 35,1 «Σχολές και Τμήματα - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων». Σ.Σ.Α.Σ. https://ssas.army.gr/. 
  36. 36,0 36,1 «Τμήματα - Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών». Α.Σ.Κ.Τ. http://www.asfa.gr/. 
  37. Οι συγκεκριμένες Σχολές / Τμήματα Καλών Τεχνών δεν υπάγονται στο σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων και για την εισαγωγή απαιτούνται ειδικές εισιτήριες εξετάσεις.
  38. 38,0 38,1 38,2 38,3 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας». Παν. Δυτικής Μακεδονίας. https://uowm.gr/education/scholes-tmimata/. 
  39. «Σχολή Ικάρων - Πολεμική Αεροπορία». Σχολή Ικάρων. https://www.haf.gr/. 
  40. «Σχολές και Τμήματα - Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής». Σ.Α.Ν. https://san.army.gr/. 
  41. Ανήκει στην κατηγορία "ΠΕ 13" Πολιτικής Επιστήμης και όχι στην "ΠΕ 10" Κοινωνιολογίας και ισχύει η ημερομηνία ίδρυσης του αρχικού Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης όπως στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ στο οποίο αναγράφεται η ημερομηνία ίδρυσης του αρχικού Τμήματος Δ.Ο.Σ.Α. ΔΠΘ.
  42. «Σχολές και Τμήματα - Ανώτατη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου». Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. http://www.aster.edu.gr. 
  43. «Σχολές και Τμήματα - Ανώτατη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης». Α.Σ.Τ.Ε.Κ. http://astecrete.edu.gr/.