Κατάλογος ελληνικών τμημάτων ανώτατης εκπαίδευσης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Γνωστικό πεδίο Τμήμα Ίδρυμα Πόλη Έτος λειτουργίας
Αρχιτεκτονική Αρχιτεκτόνων Μηχανικών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1920
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ξάνθη 1990
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1917
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1990
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 2009
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1980
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών [7] Πολυτεχνείο Κρήτης Χανιά 1980
Βιοϊατρικές Επιστήμες Βιοϊατρικών Επιστημών [8] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Βιοϊατρικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λάρισα 2019
Βιοϊατρικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Πατρών Αίγιο 2019
Βιοϊατρικών Επιστημών Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Θεσσαλονίκη 2019
Βιολογία Βιολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1970
Βιολογίας [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1960
Βιολογίας [10] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ηράκλειο 1990
Βιολογίας [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1990
Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1990
Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λάρισα 1990
Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Αλεξανδρούπολη 1990
Γεωπονία Γεωπονίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 2000
Γεωπονίας Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Άρτα 2018
Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας [11] Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1980
Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 2000
Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 2000
Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής [11] Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1960
Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών [11] Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1960
Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων [11] Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1980
Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης [11] Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1980
Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής [11] Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 2000
Γεωπονίας - Αγροτεχνολογίας Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λάρισα 2019
Γεωπονίας Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Φλώρινα 2019
Τεχνολόγων Γεωπόνων [12] Πανεπιστήμιο Πατρών Αμαλιάδα 2019
Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων [13] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Θεσσαλονίκη 2019
Ζωικής Παραγωγής Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών Πανεπιστήμιο Πατρών Μεσολόγγι 2019
Γεωργικής Βιοτεχνολογίας Πανεπιστήμιο Πατρών Μεσολόγγι 2019
Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών [14] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Αγροτικής Βιοτεχνολογίας και Οινολογίας Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Δράμα 2019
Γεωγραφία Γεωγραφίας [15] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Μυτιλήνη 1994
Γεωγραφίας [16] Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 1999
Γεωλογία Γεωλογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1973
Γεωλογίας [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1977
Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1970
Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1946
Μηχανικών Ορυκτών Πόρων [7] Πολυτεχνείο Κρήτης Χανιά 1987
Διοίκηση Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων [17] Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1984
Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων [18] Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκη 1999
Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων [19] Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 1999
Διοίκησης Επιχειρήσεων [15] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Χίος 1985
Διοίκησης Επιχειρήσεων [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1999
Διοίκησης Επιχειρήσεων [20] Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 2019
Διοίκησης Επιχειρήσεων [21] Ιόνιο Πανεπιστήμιο Ληξούρι 2019
Διοίκησης Επιχειρήσεων [22] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λάρισα 2019
Διοίκησης Επιχειρήσεων [23] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Άγιος Ιωάννης Ρέντης 2018
Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού [24] Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Ηράκλειο 2019
Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών [25] Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Εξ αποστάσεως εκπαίδευση 2000
Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών [26] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Καλαμάτα 2019
Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας [17] Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 2002
Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τρίπολη 2019
Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Ηράκλειο 2019
Διοίκησης Τουρισμού Πανεπιστήμιο Πατρών Μεσολόγγι 2019
Διοίκησης Τεχνολογίας [18] Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Νάουσα 2002
Βιομηχανικής Διοίκησης και Tεχνολογίας [19] Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 2002
Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού [27] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σπάρτη 2002
Δημόσιας Διοίκησης [28] Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 1963
Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ξάνθη 2002
Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης [7] Πολυτεχνείο Κρήτης Χανιά 2000
Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης [15] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Χίος 2000
Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης [29] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης [30] Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Θεσσαλονίκη 2019
Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας [31] Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρα 1993
Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας [17] Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1999
Δομική Πολιτικών Μηχανικών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1955
Πολιτικών Μηχανικών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1887
Πολιτικών Μηχανικών [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ξάνθη 1974
Πολιτικών Μηχανικών [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1993
Πολιτικών Μηχανικών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1972
Πολιτικών Μηχανικών [32] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Πολιτικών Μηχανικών [24] Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Ηράκλειο 2019
Πολιτικών Μηχανικών [33] Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Σέρρες 2019
Πολιτικών Μηχανικών [12] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Πάτρα 2019
Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1989
Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Βέροια 1990
Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών [34] Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθήνα 1990
Ηλεκτρολογία Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1887
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1973
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 2000
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ξάνθη 1975
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών [7] Πολυτεχνείο Κρήτης Χανιά 1990
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1967
Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών [35] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Θεσσαλονίκη 2019
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών [24] Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Χανιά 2019
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών [20] Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 2019
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών [12] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Πάτρα 2019
Ηλεκτρονικών Μηχανικών [24] Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Χανιά 2019
Μηχανικών Βιοϊατρικής Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Χανιά 2019
Μηχανικών Βιοϊατρικής [36] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών [34] Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθήνα 1990
Θέατρο και Κινηματογράφος Θεάτρου [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1984
Θεατρικών Σπουδών [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1989
Θεατρικών Σπουδών [27] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Ναύπλιο 2004
Θεατρικών Σπουδών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1989
Κινηματογράφου [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 2004
Κινηματογράφου Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Φλώρινα 2019
Θεολογία Θεολογίας [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1910
Θεολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1925
Κοινωνικής Θεολογίας [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1974
Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1925
Ιατρική Ιατρικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1900
Ιατρικής [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1880
Ιατρικής [10] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ηράκλειο 1980
Ιατρικής [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1980
Ιατρικής [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Αλεξανδρούπολη 1980
Ιατρικής [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1980
Ιατρικής [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λάρισα 1980
Ιατρικής [37] Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων Θεσσαλονίκη 1946
Μαιευτικής [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Μαιευτικής [30] Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Θεσσαλονίκη 2019
Μαιευτικής [20] Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Πτολεμαΐδα 2019
Εργοθεραπείας [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Λογοθεραπείας [39] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 2019
Λογοθεραπείας [12] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 2019
Ιστορία και Αρχαιολογία Ιστορίας [31] Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρα 1985
Ιστορίας και Αρχαιολογίας [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1920
Ιστορίας και Αρχαιολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1926
Ιστορίας και Αρχαιολογίας [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1984
Ιστορίας και Αρχαιολογίας [10] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο 1984
Ιστορίας και Εθνολογίας [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 1990
Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λάρισα 1993
Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών [27] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Καλαμάτα 2003
Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 2019
Κοινωνικής Ανθρωπολογίας [28] Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 2004
Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας [15] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Μυτιλήνη 1988
Καλές Εφαρμοσμένες τέχνες Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής [33] Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Σέρρες 2019
Βιομηχανικού Σχεδιασμού [20] Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 2019
Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης [40] Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνα 1991
Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων [15] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σύρος 2000
Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Σέρρες 2019
Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου [22] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Καρδίτσα 2019
Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Καλές Τέχνες[41] Εικαστικών Τεχνών [40] Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνα 1837
Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1980
Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών [42] Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Φλώρινα 2006
Τμήμα Πλαστικών τεχνών και Επιστημών της Τέχνης (κατεύθυνση Εικαστικών) [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 2006
Κοινωνιολογία Κοινωνιολογίας [28] Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 1989
Κοινωνιολογίας [10] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο 1984
Κοινωνιολογίας [15] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Μυτιλήνη 1999
Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής [27] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Κόρινθος 2003
Κοινωνικής Εργασίας [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Κοινωνικής Εργασίας [24] Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Ηράκλειο 2019
Κοινωνικής Εργασίας [12] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 2019
Κοινωνικής Εργασίας Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 2019
Κτηνιατρική Κτηνιατρικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1950
Κτηνιατρικής [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Καρδίτσα 1993
Λογιστική και Χρηματοικονομική Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [17] Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1950
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [39] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Πρέβεζα 2019
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [23] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Άγιος Ιωάννης Ρέντης 2018
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [30] Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Θεσσαλονίκη 2019
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [26] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Καλαμάτα 2019
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [12] Πανεπιστήμιο Πατρών Μεσολόγγι 2019
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [22] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λάρισα 2019
Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 1990
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής [24] Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Ηράκλειο 2019
Μαθηματικά Μαθηματικών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1924
Μαθηματικών [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1870
Μαθηματικών [15] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Καρλόβασι 1987
Μαθηματικών [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1970
Μαθηματικών [10] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ηράκλειο 1975
Μαθηματικών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1967
Μαθηματικών Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λαμία 2019
Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 2000
Στατιστικής [17] Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1984
Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης [19] Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 1977
Στατιστικής και Αναλογιστικής Επιστήμης Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Καλαμάτα 2019
Μηχανολογία Μηχανολόγων Μηχανικών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1973
Μηχανολόγων Μηχανικών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1887
Μηχανολόγων Μηχανικών [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1990
Μηχανολόγων Μηχανικών [42] Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 1999
Μηχανολόγων Μηχανικών [23] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Άγιος Ιωάννης Ρέντης 2018
Μηχανολόγων Μηχανικών [12] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Πάτρα 2019
Μηχανολόγων Μηχανικών [24] Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Ηράκλειο 2019
Μηχανολόγων Μηχανικών [43] Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Καβάλα 2019
Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1990
Μηχανικών Αεροσκαφών [44] Σχολή Ικάρων Αθήνα 1930
Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας [45] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Χαλκίδα 1990
Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1920
Ναυπηγών Μηχανικών [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών [34] Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθήνα 1990
Μουσική Μουσικών Σπουδών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1990
Μουσικών Σπουδών [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1960
Μουσικών Σπουδών [31] Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρα 1999
Μουσικών Σπουδών [39] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Άρτα 2019
Τεχνών Ήχου και Εικόνας Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρα 1999
Ναυτιλία Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Σπουδών [15] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Χίος 1990
Ναυτιλιακών Σπουδών [19] Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 1980
Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Λιμένων Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Χαλκίδα 2019
Νομική Νομικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1880
Νομικής [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1840
Νομικής [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 1990
Νοσηλευτική Νοσηλευτικής [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1980
Νοσηλευτικής [12] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1990
Νοσηλευτικής [27] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τρίπολη 1994
Νοσηλευτικής [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Νοσηλευτικής [45] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λάρισα 1983
Νοσηλευτικής [24] Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Ηράκλειο 1983
Νοσηλευτικής [46] Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής Αθήνα 1946
Νοσηλευτικής [43] Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Διδυμότειχο 2000
Ξένων Γλωσσών και Πολιτισμών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1990
Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1930
Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1990
Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1930
Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1990
Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1930
Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1990
Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας [1] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1930
Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού [25] Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Εξ αποστάσεως εκπαίδευση 2000
Τουρκικής Γλώσσας και Φιλολογίας [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 2000
Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών [18] Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκη 2000
Βαλκανικών Σπουδών [42] Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Φλώρινα 2000
Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 2000
Μεσογειακών Σπουδών [15] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ρόδος 2000
Γλωσσών, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 2000
Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας [31] Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρα 1986
Μετάφρασης και Διερμηνείας Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ηγουμενίτσα 2019
Οδοντιατρική Οδοντιατρικής [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1900
Οδοντιατρικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1904
Οικονομικές Επιστήμες Οικονομικής Επιστήμης [17] Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1920
Οικονομικών Επιστημών [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1876
Οικονομικών Επιστημών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1928
Οικονομικών Επιστημών [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 1999
Οικονομικών Επιστημών [19] Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 2000
Οικονομικών Επιστημών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1985
Οικονομικών Επιστημών [27] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τρίπολη 2003
Οικονομικών Επιστημών [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1999
Οικονομικών Επιστημών [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1996
Οικονομικών Επιστημών [10] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο 1987
Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης [28] Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 1989
Περιφερειακής Ανάπτυξης Ιόνιο Πανεπιστήμιο Αργοστόλι 2019
Παιδαγωγικά Δημοτικής Εκπαίδευσης [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1984
Δημοτικής Εκπαίδευσης [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1983
Δημοτικής Εκπαίδευσης [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1989
Δημοτικής Εκπαίδευσης [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1970
Δημοτικής Εκπαίδευσης [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1984
Δημοτικής Εκπαίδευσης [15] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ρόδος 1984
Προσχολικής Εκπαίδευσης [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1997
Προσχολικής Εκπαίδευσης [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1984
Προσχολικής Εκπαίδευσης [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1987
Προσχολικής Εκπαίδευσης [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1982
Προσχολικής Εκπαίδευσης [15] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ρόδο 1987
Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1984
Προσχολικής Αγωγής [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Προσχολικής Αγωγής [39] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1983
Ειδικής Αγωγής [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος 1993
Περιβάλλον Περιβάλλοντος Ιόνιο Πανεπιστήμιο Αργοστόλι 2019
Περιβάλλοντος [15] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Μυτιλήνη 1984
Περιβάλλοντος [24] Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Χανιά 2019
Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Αγρίνιο 1998
Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 2000
Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ορεστιάδα 2000
Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος [43] Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Δράμα 2019
Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος [45] Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Καρπενήσι 2019
Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος [22] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Καρδίτσα 2000
Μηχανικών Περιβάλλοντος [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Ξάνθη 2000
Μηχανικών Περιβάλλοντος [7] Πολυτεχνείο Κρήτης Χανιά 2000
Επιστημών της Θάλασσας [15] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Μυτιλήνη 1999
Πληροφορική Πληροφορικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1992
Πληροφορικής [25] Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Εξ αποστάσεως εκπαίδευση 2000
Πληροφορικής [31] Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρα 2004
Πληροφορικής [17] Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1984
Πληροφορικής [19] Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 1992
Πληροφορικής [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λαμία 2013
Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών [27] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τρίπολη 2002
Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1990
Πληροφορικής και Τηλεματικής [16] Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 2007
Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λαμία 2004
Επιστήμης Υπολογιστών [10] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ηράκλειο 1984
Εφαρμοσμένης Πληροφορικής [18] Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκη 1990
Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Καστοριά 2019
Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Άρτα 2019
Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1993
Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1980
Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων [15] Πανεπιστήμιο Αιγαίου Καρλόβασι Σάμου 1998
Ψηφιακών Συστημάτων [19] Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 1999
Ψηφιακών Συστημάτων [45] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λάρισα 2019
Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας [47] Ιόνιο Πανεπιστήμιο Λευκάδα 2009
Πολιτικές Επιστήμες Πολιτικών Επιστημών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1924
Πολιτικής Επιστήμης [10] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο 2000
Πολιτικής Επιστήμης [2] [48] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 2019
Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας [28] Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 1933
Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1982
Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων [27] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Κόρινθος 1999
Κοινωνικής Πολιτικής [28] Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 1980
Ευρωπαϊκές Σπουδές Διεθνών καί Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 2000
Διεθνών καί Ευρωπαϊκών Σπουδών Πάντειο Πανεπιστήμιο Καλλιθέα 2000
Τοπογραφία Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Τοπογράφων Μηχανικών και Γεωπληροφορικής [33] Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Σέρρες 2019
Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1920
Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1917
Τουρισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης [49] Ανώτατη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου Ρόδος 1956
Τουριστικής Εκπαίδευσης [50] Ανώτατη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης Άγιος Νικόλαος 1960
Τουριστικών Σπουδών Πανεπιστήμιο Πειραιώς Πειραιάς 2017
Φαρμακευτική Φαρμακευτικής [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1835
Φαρμακευτικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1925
Φαρμακευτικής [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1977
Φαρμακευτικής [37] Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων Θεσσαλονίκη 1946
Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας [38] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λάρισα 2019
Φιλολογία Φιλολογίας [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1920
Φιλολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1926
Φιλολογίας [27] Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Καλαμάτα 2005
Φιλολογίας [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1994
Φιλολογίας [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1970
Φιλολογίας [10] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο 1983
Ελληνικής Φιλολογίας [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 1993
Φιλοσοφία Φιλοσοφίας [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1994
Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1984
Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1990
Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1992
Φυσική Φυσικής [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1880
Φυσικής [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1840
Φυσικής [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1980
Φυσικής [10] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ηράκλειο 1980
Φυσικής [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1980
Φυσικών Επιστημών [25] Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Εξ αποστάσεως εκπαίδευση 2000
Φυσικής Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λαμία 2019
Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1982
Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1982
Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού [1] Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Σέρρες 1982
Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού [2] Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Κομοτηνή 1973
Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού [4] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Τρίκαλα 1984
Φυσικοθεραπεία Φυσικοθεραπείας [38] Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αθήνα 2018
Φυσικοθεραπείας [45] Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Λαμία 1983
Φυσικοθεραπείας [12] Πανεπιστήμιο Πατρών Αίγιο 1983
Φυσικοθεραπείας [30] Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Θεσσαλονίκη 1983
Χημεία Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών [10] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ηράκλειο 1999
Επιστήμης των Υλικών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1999
Χημείας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1880
Χημείας [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1840
Χημείας [5] Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Ιωάννινα 1980
Χημείας [10] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ηράκλειο 1980
Χημείας [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1980
Χημικών Μηχανικών [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1920
Χημικών Μηχανικών [3] Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνα 1917
Χημικών Μηχανικών [6] Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 1980
Χημικών Μηχανικών [51] Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Κοζάνη 2019
Χημικών Μηχανικών Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Χανιά 2019
Ψυχολογία Ψυχολογίας [1] Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 1999
Ψυχολογίας [9] Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα 1992
Ψυχολογίας [10] Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο 1999
Ψυχολογίας [28] Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα 1999

Δείτε Επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 1,12 1,13 1,14 1,15 1,16 1,17 1,18 1,19 1,20 1,21 1,22 1,23 1,24 1,25 1,26 1,27 1,28 1,29 1,30 1,31 1,32 1,33 1,34 1,35 1,36 1,37 1,38 1,39 1,40 «Σχολές και Τμήματα - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης». Α.Π.Θ. 
  2. 2,00 2,01 2,02 2,03 2,04 2,05 2,06 2,07 2,08 2,09 2,10 2,11 2,12 2,13 2,14 «Σχολές και Τμήματα - Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης». Δ.Π.Θ. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 21 Φεβρουαρίου 2018. Ανακτήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2018. 
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 3,8 «Σχολές - Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο». Ε.Μ.Π. 
  4. 4,00 4,01 4,02 4,03 4,04 4,05 4,06 4,07 4,08 4,09 4,10 4,11 4,12 4,13 4,14 4,15 4,16 4,17 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας». Παν. Θεσσαλίας. 
  5. 5,00 5,01 5,02 5,03 5,04 5,05 5,06 5,07 5,08 5,09 5,10 5,11 5,12 5,13 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων». Παν. Ιωαννίνων. 
  6. 6,00 6,01 6,02 6,03 6,04 6,05 6,06 6,07 6,08 6,09 6,10 6,11 6,12 6,13 6,14 6,15 6,16 6,17 6,18 6,19 6,20 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Πατρών». Παν. Πατρών. 
  7. 7,0 7,1 7,2 7,3 7,4 «Σχολές και Τμήματα - Πολυτεχνείο Κρήτης». Πολ. Κρήτης. 
  8. «Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών». www.uniwa.gr. Ανακτήθηκε στις 17 Ιουλίου 2018. 
  9. 9,00 9,01 9,02 9,03 9,04 9,05 9,06 9,07 9,08 9,09 9,10 9,11 9,12 9,13 9,14 9,15 9,16 9,17 9,18 9,19 9,20 9,21 9,22 9,23 9,24 9,25 9,26 9,27 9,28 9,29 «Σχολές και Τμήματα - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών». Ε.Κ.Π.Α. 
  10. 10,00 10,01 10,02 10,03 10,04 10,05 10,06 10,07 10,08 10,09 10,10 10,11 10,12 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Κρήτης». Παν. Κρήτης. 
  11. 11,0 11,1 11,2 11,3 11,4 11,5 «Σχολές και Τμήματα - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών». Γ.Π.Α. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 31 Ιανουαρίου 2018. Ανακτήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2018. 
  12. 12,0 12,1 12,2 12,3 12,4 12,5 12,6 12,7 12,8 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Ελλάδας». ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 16 Μαΐου 2017. Ανακτήθηκε στις 19 Μαΐου 2017. 
  13. «Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων». www.uniwa.gr. Ανακτήθηκε στις 17 Ιουλίου 2018. 
  14. «Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών». www.uniwa.gr. Ανακτήθηκε στις 17 Ιουλίου 2018. 
  15. 15,00 15,01 15,02 15,03 15,04 15,05 15,06 15,07 15,08 15,09 15,10 15,11 15,12 15,13 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Αιγαίου». Παν. Αιγαίου. 
  16. 16,0 16,1 «Σχολές και Τμήματα - Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο». Χαροκόπειο Παν. 
  17. 17,0 17,1 17,2 17,3 17,4 17,5 17,6 «Σχολές και Τμήματα - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών». Ο.Π.Α. 
  18. 18,0 18,1 18,2 18,3 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Μακεδονίας». Παν. Μακεδονίας. 
  19. 19,0 19,1 19,2 19,3 19,4 19,5 19,6 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Πειραιώς». Παν. Πειραιώς. 
  20. 20,0 20,1 20,2 20,3 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας». ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. 
  21. «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων». ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. 
  22. 22,0 22,1 22,2 22,3 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας». ΤΕΙ Θεσσαλίας. 
  23. 23,0 23,1 23,2 «Σχολές και Τμήματα - Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά Τ.Τ.». ΤΕΙ Πειραιά. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 25 Φεβρουαρίου 2018. Ανακτήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2018. 
  24. 24,0 24,1 24,2 24,3 24,4 24,5 24,6 24,7 24,8 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης». ΤΕΙ Κρήτης. 
  25. 25,0 25,1 25,2 25,3 «Προγράμματα Σπουδών - Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο». Ε.Α.Π. 
  26. 26,0 26,1 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πελοποννήσου». ΤΕΙ Πελοποννήσου. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 19 Φεβρουαρίου 2018. Ανακτήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2018. 
  27. 27,0 27,1 27,2 27,3 27,4 27,5 27,6 27,7 27,8 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου». Παν. Πελοποννήσου. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 7 Ιουνίου 2019. Ανακτήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2018. 
  28. 28,0 28,1 28,2 28,3 28,4 28,5 28,6 «Σχολές και Τμήματα - Πάντειον Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών». Πάντειο Παν. 
  29. «Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης». www.uniwa.gr. Ανακτήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2018. 
  30. 30,0 30,1 30,2 30,3 «Σχολές και Τμήματα - Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης». ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. 
  31. 31,0 31,1 31,2 31,3 31,4 «Σχολές και Τμήματα - Ιόνιο Πανεπιστήμιο». Ιόνιο Παν. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 24 Φεβρουαρίου 2018. Ανακτήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2018. 
  32. «Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών». www.uniwa.gr. Ανακτήθηκε στις 17 Ιουλίου 2018. 
  33. 33,0 33,1 33,2 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας». ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. 
  34. 34,0 34,1 34,2 «Σχολές και Τμήματα - Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης». AΣΠΑΙΤΕ. 
  35. «Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | Τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών». www.uniwa.gr. Ανακτήθηκε στις 17 Ιουλίου 2018. 
  36. «Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής». www.uniwa.gr. Ανακτήθηκε στις 17 Ιουλίου 2018. 
  37. 37,0 37,1 «Σχολές και Τμήματα - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων». Σ.Σ.Α.Σ. 
  38. 38,00 38,01 38,02 38,03 38,04 38,05 38,06 38,07 38,08 38,09 38,10 38,11 38,12 38,13 38,14 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας». ΤΕΙ Αθήνας. 
  39. 39,0 39,1 39,2 39,3 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου». ΤΕΙ Ηπείρου. 
  40. 40,0 40,1 «Τμήματα - Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών». Α.Σ.Κ.Τ. 
  41. Οι συγκεκριμένες Σχολές / Τμήματα Καλών Τεχνών δεν υπάγονται στο σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων και για την εισαγωγή απαιτούνται ειδικές εισιτήριες εξετάσεις.
  42. 42,0 42,1 42,2 «Σχολές και Τμήματα - Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας». Παν. Δυτικής Μακεδονίας. 
  43. 43,0 43,1 43,2 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης». ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. 
  44. «Σχολή Ικάρων - Πολεμική Αεροπορία». Σχολή Ικάρων. 
  45. 45,0 45,1 45,2 45,3 45,4 «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας». ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. 
  46. «Σχολές και Τμήματα - Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής». Σ.Α.Ν. 
  47. «Σχολές και Τμήματα - Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων». ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. 
  48. Ανήκει στην κατηγορία "ΠΕ 13" Πολιτικής Επιστήμης και όχι στην "ΠΕ 10" Κοινωνιολογίας και ισχύει η ημερομηνία ίδρυσης του αρχικού Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης όπως στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ στο οποίο αναγράφεται η ημερομηνία ίδρυσης του αρχικού Τμήματος Δ.Ο.Σ.Α. ΔΠΘ.
  49. «Σχολές και Τμήματα - Ανώτατη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου». Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. 
  50. «Σχολές και Τμήματα - Ανώτατη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης». Α.Σ.Τ.Ε.Κ. 
  51. «Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης TE - Αρχική». env-pol.teiwm.gr. Ανακτήθηκε στις 18 Ιουλίου 2018.