Κατάλογος χωρών ανά οχήματα κατά κεφαλήν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Χάρτης οχημάτων ανά κάτοικο το 2011

Αυτό το άρθρο είναι ένας κατάλογος χωρών ανά αριθμό οδικών μηχανοκίνητων οχημάτων ανά 1.000 κατοίκους. Σημειώστε ότι το αυτοκίνητο είναι διαφορετικό από μηχανοκίνητο όχημα με κινητήρα, καθώς ο τελευταίος ορισμός περιλαμβάνει τα αυτοκίνητα, αλλά και φορτηγά, λεωφορεία, εμπορεύματα και άλλα φορτηγά.

Η λίστα ωστόσο αποκλείει τις μοτοσικλέτες και άλλα δίκυκλα.

Χώρα Μηχανοκίνητα οχήματα ανά 1.000 άτομα Συνολικά Έτος
1 Flag of San Marino.svg Άγιος Μαρίνος 1.263 [1]
2 Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες 910 255.009.283[2] 2017[2]
3 Flag of Monaco.svg Μονακό 899 [1]
4 Flag of New Zealand.svg Νέα Ζηλανδία 774 3.600.000 2017[3]
5 Flag of Liechtenstein.svg Λιχτενστάιν 773 2016[4]
6 Flag of Iceland.svg Ισλανδία 745 [1]
7 Flag of Australia.svg Αυστραλία 740 2017[5]
8 Flag of Guam.svg Γκουάμ 677 2014[6]
9 Flag of Luxembourg.svg Λουξεμβούργο 662 2016[7]
10 Flag of Canada.svg Καναδάς 662 23.553.604[8] 2016
11 Flag of Italy.svg Ιταλία 625 2016[9]
12 Flag of Malta.svg Μάλτα 615 2016[10]
13 Flag of Finland.svg Φινλανδία 604 2016[11]
14 Flag of Cyprus.svg Κύπρος 595 2016[12]
15 Flag of Japan.svg Ιαπωνία 591 77.657.517[13] 2017[1]
16 Flag of Poland.svg Πολωνία 571 2016[14]
17 Flag of Germany.svg Γερμανία 555 2016[15]
18 Flag of Austria.svg Αυστρία 550 2016[16]
19 Flag of Switzerland.svg Ελβετία 539 2016[17]
20 Flag of Bahrain.svg Μπαχρέιν 537 2009[1]
21 Flag of Estonia.svg Εσθονία 534 2016[18]
22 Flag of Qatar.svg Κατάρ 532 2007[1]
23 Flag of Slovenia.svg Σλοβενία 531 2016[19]
24 Flag of Kuwait.svg Κουβέιτ 527 2010[1]
25 Flag of Brunei.svg Μπρουνέι 510 2008[1]
26 Flag of Norway.svg Νορβηγία 506 2016[20]
27 Flag of Belgium.svg Βέλγιο 503 2016[21]
28 Flag of the Czech Republic.svg Τσεχία 502 2016[22]
29 Flag of Iraq.svg Ιράκ 496 [23]
30 Flag of Spain.svg Ισπανία 492 2016[24]
31 Flag of Denmark.svg Δανία 492 2016[25]
32 Flag of the Netherlands.svg Ολλανδία 481 2016[26]
33 Flag of Greece.svg Ελλάδα 479 2016[27]
34 Flag of France.svg Γαλλία 479 2016[28]
35 Flag of Sweden.svg Σουηδία 477 2016[29]
36 Flag of Portugal.svg Πορτογαλία 470 2016[30]
37 Flag of the United Kingdom.svg Ηνωμένο Βασίλειο 469 2016[31]
38 Flag of Barbados.svg Μπαρμπάντος 469 2007[1]
49 Flag of Europe.svg Ευρώπη 468 2000[32]
40 Flag of South Korea.svg Νότια Κορέα 459 2014[33]
41 Flag of Lithuania.svg Λιθουανία 456 2016[34]
42 Flag of Bulgaria.svg Βουλγαρία 443 2016[35]
43 Flag of Ireland.svg Ιρλανδία 439 2016[36]
44 Flag of Lebanon.svg Λίβανος 434 [23]
45 Flag of Slovakia.svg Σλοβακία 390 2016[37]
46 Flag of Israel.svg Ισραήλ 384 3.373.139[38] 2017[39]
47 Flag of Croatia.svg Κροατία 374 2016[40]
48 Flag of Russia.svg Ρωσία 369 54.216.214 2017[41]
49 Flag of Belarus.svg Λευκορωσία 362 2010[1]
50 Flag of Malaysia.svg Μαλαισία 361 2010[1]
51 Flag of Trinidad and Tobago.svg Τρινιντάντ και Τομπάγκο 353 2007[1]
52 Flag of Latvia.svg Λετονία 341 2016[42]
53 Flag of Hungary.svg Ουγγαρία 338 2016[43]
54 Flag of Saudi Arabia.svg Σαουδική Αραβία 336 [23]
55 Flag of the Republic of China.svg Ταϊβάν 333 7.842.423[44] 2016[44]
56 Flag of Montenegro.svg Μαυροβούνιο 326 202.322 2016[45]
57 Flag of Argentina.svg Αργεντινή 314 2007[1]
58 Flag of the United Arab Emirates.svg Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 313 2007[1]
59 Flag of Suriname.svg Σουρινάμ 291 2010[1]
60 Flag of Serbia.svg Σερβία 291 2.052.067 2015[46]
61 Flag of Libya.svg Λιβύη 290 2007[1]
62 Flag of Mexico.svg Μεξικό 275 2010[1]
63 Flag of Romania.svg Ρουμανία 261 2015[47]
64 Flag of Iran.svg Ιράν 256 2018[48]
65 Flag of Turkey.svg Τουρκία 253 2014[49]
66 Flag of Kazakhstan.svg Καζακστάν 250 2017[50]
67 Flag of Brazil.svg Βραζιλία 249 35.601.099 2016[51]
68 Flag of Antigua and Barbuda.svg Αντίγκουα και Μπαρμπούντα 230 2009[1]
69 Flag of Chile.svg Χιλή 230 2013[52]
70 Flag of Saint Kitts and Nevis.svg Άγιος Χριστόφορος και Νέβις 223 [23]
71 Flag of Oman.svg Ομάν 215 2007[1]
72 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Βοσνία και Ερζεγοβίνη 214 2010[1]
73 Flag of Thailand.svg Ταϊλάνδη 206 2012[53][54]
74 Flag of the People's Republic of China.svg Κίνα 154 212.560.000 2016[55][56]
75 Flag of Ukraine.svg Ουκρανία 202 2016[57]
76 Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες 204 2008[1]
77 Flag of Uruguay.svg Ουρουγουάη 200 2009[1]
78 Flag of Fiji.svg Φίτζι 188 2010[1]
79 Flag of Jamaica.svg Τζαμάικα 179 2010[1]
80 Flag of Costa Rica.svg Κόστα Ρίκα 287 2016
81 Flag of Seychelles.svg Σεϋχέλλες 176 2010[1]
82 Flag of Mauritius.svg Μαυρίκιος 378 2010[1]
83 Flag of Belize.svg Μπελίζ 174 2007[1]
84 Flag of Tonga.svg Τόνγκα 174 [23]
85 Flag of Armenia.svg Αρμενία 167 489.346 2018 [58]
86 Flag of Jordan.svg Ιορδανία 166 [23]
87 Flag of Saint Lucia.svg Αγία Λουκία 165 2010[1]
88 Flag of South Africa.svg Νότια Αφρική 165 2010[1]
89 Flag of Dominica.svg Δομινίκα 163 [23]
90 Flag of Nauru.svg Ναουρού 159 2004[59]
91 Flag of Moldova.svg Μολδαβία 156 2010[1]
92 Flag of Georgia.svg Γεωργία 155 2010[1]
93 Flag of North Macedonia.svg Βόρεια Μακεδονία 155 2009[1]
94 Flag of Kosovo.svg Κοσσυφοπέδιο 150 2013[60]
95 Flag of Colombia.svg Κολομβία 148 2015[61]
96 Flag of Singapore.svg Σιγκαπούρη 149 2010[1]
97 Flag of Venezuela.svg Βενεζουέλα 147 2007[1]
98 Flag of Kiribati.svg Κιριμπάτι 146 2008[1]
99 Flag of Botswana.svg Μποτσουάνα 133 2009[1]
100 Flag of Panama.svg Παναμάς 132 2010[1]
101 Flag of the Dominican Republic.svg Δομινικανή Δημοκρατία 128 2009[1]
102 Flag of Tunisia.svg Τυνησία 125 2010[1]
103 Flag of Albania.svg Αλβανία 124 2010[1]
104 Flag of Grenada.svg Γρενάδα 122 [62]
105 Flag of Zimbabwe.svg Ζιμπάμπουε 114 2007[1]
106 Flag of Algeria.svg Αλγερία 114 2010[1]
107 Flag of Azerbaijan.svg Αζερμπαϊτζάν 112 2011[1]
108 Ισημερινός Ισημερινός 109 2014[63]
109 Flag of Turkmenistan.svg Τουρκμενιστάν 107 2010[1]
110 Flag of Namibia.svg Ναμίμπια 106 2008[1]
111 Flag of Cape Verde.svg Πράσινο Ακρωτήριο 101 2007[1]
112 Flag of Honduras.svg Ονδούρα 95 2008[1]
113 Flag of Guyana.svg Γουιάνα 95 2008[1]
114 Flag of El Salvador.svg Ελ Σαλβαδόρ 94 2007[1]
115 Flag of Eswatini.svg Εσουατίνι 89 2007[1]
116 Flag of the Bahamas.svg Μπαχάμες 81 2007[1]
117 Flag of Hong Kong.svg Χονγκ Κονγκ 77 2010[1]
118 Flag of Samoa.svg Σαμόα 77 2007[1]
119 Flag of Sri Lanka.svg Σρι Λάνκα 150 2016[64]
120 Flag of Peru (state).svg Περού 73 2010[1]
121 Flag of Syria.svg Συρία 73 2010[1]
122 Flag of Mongolia.svg Μογγολία 71 2010[1]
123 Flag of Bolivia.svg Βολιβία 70 2007[1]
124 Flag of Morocco.svg Μαρόκο 68 2007[1]
125 Flag of Indonesia.svg Ινδονησία 68 2010[1]
126 Flag of Guatemala.svg Γουατεμάλα 69 2011[1]
127 Flag of Nigeria.svg Νιγηρία 61 2016[65]
128 Flag of Kyrgyzstan.svg Κιργιστάν 59 2007[1]
129 Flag of Bhutan.svg Μπουτάν 57 2009[1]
130 Flag of Paraguay.svg Παραγουάη 57 2010[1]
131 Flag of Nicaragua.svg Νικαράγουα 54 2009[1]
132 Flag of Vanuatu.svg Βανουάτου 54 [23]
133 Flag of India.svg Ινδία 50 55.725.543[66] 2015
134 Flag of Egypt.svg Αίγυπτος 45 2009[1]
135 Flag of Palestine.svg Κράτος της Παλαιστίνης 42 2010[1]
136 Flag of Angola.svg Ανγκόλα 38 2007[1]
137 Flag of Cuba.svg Κούβα 38 2008[1]
138 Flag of Tajikistan.svg Τατζικιστάν 38 2007[1]
139 Flag of Uzbekistan.svg Ουζμπεκιστάν 37 2004[67]
140 Flag of the Federated States of Micronesia.svg Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας 37 2007[1]
141 Flag of Yemen.svg Υεμένη 35 2007[1]
142 Flag of the Comoros.svg Κομόρες 33 2007[1]
143 Flag of Guinea-Bissau.svg Γουινέα-Μπισάου 33 2008[1]
144 Flag of the Philippines.svg Φιλιππίνες 30 2010[1]
145 Flag of Ghana.svg Γκάνα 30 2009[1]
146 Flag of Maldives.svg Μαλδίβες 28 2010[1]
147 Flag of Djibouti.svg Τζιμπουτί 28 [23]
148 Flag of Afghanistan.svg Αφγανιστάν 28 2010[1]
149 Flag of the Republic of the Congo.svg Δημοκρατία του Κονγκό 27 2007[1]
150 Flag of Sudan.svg Σουδάν 27 2007[1]
151 Flag of Madagascar.svg Μαδαγασκάρη 26 2009[1]
152 Flag of Kenya.svg Κένυα 24 2010[1]
153 Flag of Vietnam.svg Βιετνάμ 23 2013 [68]
154 Flag of Benin.svg Μπενίν 22 2007[1]
155 Flag of Senegal.svg Σενεγάλη 22 2008[1]
156 Flag of Cambodia.svg Καμπότζη 21 2005[1]
157 Flag of Zambia.svg Ζάμπια 21 2008[1]
158 Flag of Laos.svg Λάος 20 2007[1]
159 Flag of Côte d'Ivoire.svg Ακτή Ελεφαντοστού 20 2007[1]
160 Flag of Pakistan.svg Πακιστάν 18 2010[1]
161 Flag of Cameroon.svg Καμερούν 14 2007[1]
162 Flag of Gabon.svg Γκαμπόν 14 2004[69]
163 Flag of Mali.svg Μάλι 14 2009[1]
164 Flag of Equatorial Guinea.svg Ισημερινή Γουινέα 13 2004[70]
165 Flag of Papua New Guinea.svg Παπούα Νέα Γουινέα 13 [23]
166 Flag of Haiti.svg Αϊτή 12 [23]
167 Flag of Mozambique.svg Μοζαμβίκη 12 2009[1]
168 Flag of Burkina Faso.svg Μπουρκίνα Φάσο 12 2010[1]
169 Flag of Eritrea.svg Ερυθραία 11 2007[1]
170 Flag of North Korea.svg Βόρεια Κορέα 11 2006[71]
171 Flag of Ethiopia.svg Αιθιοπία 8 850.000 2017[72]
172 Flag of Malawi.svg Μαλάουι 8 2007[1]
173 Flag of Uganda.svg Ουγκάντα 8 2009[1]
174 Flag of Myanmar.svg Μιανμάρ 7 2010[1]
175 Flag of Tanzania.svg Τανζανία 7 2007[1]
176 Flag of The Gambia.svg Γκάμπια 7 2004[1]
177 Flag of Niger.svg Νίγηρας 7 2009[1]
178 Flag of Burundi.svg Μπουρούντι 6 2007[1]
179 Flag of Sierra Leone.svg Σιέρα Λεόνε 6 2008[1]
180 Flag of Chad.svg Τσαντ 6 2006[1]
181 Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό 5 2007[1]
182 Flag of Guinea.svg Γουινέα 5 [23]
183 Flag of Mauritania.svg Μαυριτανία 5 [23]
184 Flag of Nepal.svg Νεπάλ 5 2007[1]
185 Flag of Rwanda.svg Ρουάντα 5 [23]
186 Flag of the Central African Republic.svg Κεντροαφρικανική Δημοκρατία 4 [23]
187 Flag of Lesotho.svg Λεσότο 4 2004[73]
188 Flag of Somalia.svg Σομαλία 3 [23]
189 Flag of Liberia.svg Λιβερία 3 2007[1]
190 Flag of Bangladesh.svg Μπανγκλαντές 3 2010[1]
191 Flag of the Solomon Islands.svg Νήσοι Σολομώντα 3 2004[74]
192 Flag of Sao Tome and Principe.svg Σάο Τομέ και Πρίνσιπε 2 2007[1]
193 Flag of Togo.svg Τόγκο 2 2007[1]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. 1,000 1,001 1,002 1,003 1,004 1,005 1,006 1,007 1,008 1,009 1,010 1,011 1,012 1,013 1,014 1,015 1,016 1,017 1,018 1,019 1,020 1,021 1,022 1,023 1,024 1,025 1,026 1,027 1,028 1,029 1,030 1,031 1,032 1,033 1,034 1,035 1,036 1,037 1,038 1,039 1,040 1,041 1,042 1,043 1,044 1,045 1,046 1,047 1,048 1,049 1,050 1,051 1,052 1,053 1,054 1,055 1,056 1,057 1,058 1,059 1,060 1,061 1,062 1,063 1,064 1,065 1,066 1,067 1,068 1,069 1,070 1,071 1,072 1,073 1,074 1,075 1,076 1,077 1,078 1,079 1,080 1,081 1,082 1,083 1,084 1,085 1,086 1,087 1,088 1,089 1,090 1,091 1,092 1,093 1,094 1,095 1,096 1,097 1,098 1,099 1,100 1,101 1,102 1,103 1,104 1,105 1,106 1,107 «World Bank Data: Motor vehicles (per 1,000 people)». The World Bank. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις February 9, 2014. Ανακτήθηκε στις 2014-02-09.  Archived.
  2. 2,0 2,1 «Vehicle Statistics: Cars Per Capita». Capitol Tires. 
  3. «2016 New Zealand Vehicle Fleet Annual Statistics» (PDF). New Zealand Ministry of Transport. 2017-09-04. 
  4. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  5. «9309.0 - Motor Vehicle Census, Australia, 31 Jan 2017». Australian Bureau of Statistics. 28 July 2017. Ανακτήθηκε στις 4 October 2017. 
  6. «World Vehicles In Use All Vehicles» (PDF). Ανακτήθηκε στις 2016-02-19. 
  7. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  8. «Motor vehicle registrations, by province and territory». Statistics Canada. Ανακτήθηκε στις 2017-11-02.  (Motorcycles and mopeds subtracted)
  9. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  10. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  11. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  12. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  13. «自動車保有台数に関する統計情報» (PDF). 日本自動車整備振興会連合会. Ανακτήθηκε στις 2017-11-01. 
  14. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  15. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  16. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  17. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  18. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  19. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  20. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  21. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  22. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  23. 23,00 23,01 23,02 23,03 23,04 23,05 23,06 23,07 23,08 23,09 23,10 23,11 23,12 23,13 23,14 23,15 «Motor vehicles (most recent) by country». NationMaster.com. Ανακτήθηκε στις April 2012.  Ελέγξτε τις τιμές ημερομηνίας στο: |accessdate= (βοήθεια)
  24. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  25. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  26. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  27. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  28. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  29. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  30. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  31. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  32. «Car Ownership». www.fp7-compass-keytrends.eu. 
  33. http://www.oecd-ilibrary.org/docserver/download/7516011ec026.pdf?expires=1488091191&id=id&accname=guest&checksum=822A69BD42D544B535A8276B579DBBCD
  34. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  35. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  36. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  37. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  38. «כלי רכב מנועיים 2016» (PDF). Israel Central Bureau of Statistics. 
  39. «כלי רכב מנועיים 2017». Israel Central Bureau of Statistics. 
  40. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  41. https://www.fedstat.ru/indicator/36228
  42. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  43. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  44. 44,0 44,1 «Motor Vehicle Registration». Ministry of Transportation and Communications, R.O.C. 
  45. «Montenegrin statistical office, 2017» (PDF). Ανακτήθηκε στις 2017-11-13. 
  46. «Serbian statistical office, 2017» (PDF). Ανακτήθηκε στις 2017-11-13. 
  47. «Passenger cars in the EU - Statistics Explained». Ανακτήθηκε στις 2018-09-08. 
  48. «ساعاتی-که-بیشترین-تصادفات-منجر-به-فوت-رخ-می-دهد». www.isna.ir. 
  49. «Motorlu Kara Taşıtları, Haziran 2015» (στα Turkish). TÜİK. Ανακτήθηκε στις 29 October 2015. 
  50. «Усть-Каменогорск Всё больше». www.yk.kz. 
  51. «Frota de veículos, por tipo e com placa, segundo as Grandes Regiões e Unidades da Federação - 2016» (στα Portuguese). Denatran. July 2016. 
  52. «Anuarios Parque de Vehiculos en Circulacion». INE. Ανακτήθηκε στις 29 March 2015. 
  53. จำนวนราษฎรทั่วราชอาณาจักร แยกเป็นกรุงเทพมหานครและจังหวัดต่าง ๆ ตามหลักฐานการทะเบียนราษฎร ณ วันที่ 31 ธันวาคม 2555 (στα Ταϊλανδικά). สำนักทะเบียนกลาง กรมการปกครอง. 2013-03-11. Ανακτήθηκε στις 2013-10-27. 
  54. «Number of Vehicle Registered in Thailand as of 31 December 2012» (PDF). กรมการขนส่งทางบก. Ανακτήθηκε στις 2013-10-27. 
  55. «我国机动车保有量达2.9亿辆-新华网». news.xinhuanet.com. Ανακτήθηκε στις 2017-05-09. 
  56. «环境保护部发布《中国机动车环境管理年报(2017)》». 中华人民共和国环境保护部. Ανακτήθηκε στις 2017-11-01. 
  57. http://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=35442
  58. http://paap.am/datas/zlawdocs/78eaf07bafa90a97efeb5aa523aba263.pdf
  59. «Nauru General Data». Populstat.info. Ανακτήθηκε στις 2012-06-02. 
  60. «Motor vehicles (per 1,000 people)». WorldBank. Ανακτήθηκε στις 2014-11-03. 
  61. «Archived copy». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 2016-02-11. Ανακτήθηκε στις 2016-02-11. 
  62. «Grenada General Data». Populstat.info. Ανακτήθηκε στις 2012-06-02. 
  63. «Anuario de Estadísticas de Transportes 2014» (PDF). 
  64. «Vehicle Population». 
  65. Idowu, Sylvester, επιμ. (15 June 2016). «FRSC: 10.6mn Registered Vehicles to Ply Nigerian Roads in 2016». 
  66. https://data.gov.in/catalog/stateut-wise-percentage-share-total-registered-motor-vehicles
  67. «Uzbekistan General Data». Populstat.info. Ανακτήθηκε στις 2012-06-02. 
  68. SongMoi.vn. «Lượng xe máy tại Việt Nam đã 'vỡ kế hoạch' của năm 2020». Tạp chí báo điện tử Songmoi.vn. 
  69. «Gabon General Data». Populstat.info. Ανακτήθηκε στις 2012-06-02. 
  70. «Equatorial Guinea General Data». Populstat.info. Ανακτήθηκε στις 2012-06-02. 
  71. «North Korea General Data». Populstat.info. Ανακτήθηκε στις 2012-06-02. 
  72. Σφάλμα αναφοράς: Σφάλμα παραπομπής: Λανθασμένο <ref>. Δεν υπάρχει κείμενο για τις παραπομπές με όνομα Reports from ministry of Transportation.
  73. «Lesotho General Data». Populstat.info. Ανακτήθηκε στις 2012-06-02. 
  74. «Solomon Islands General Data». Populstat.info. Ανακτήθηκε στις 2012-06-02.