Κατάλογος Ελλήνων βουλευτών (Ιανουάριος 2015)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ακολουθεί κατάλογος με τα 300 μέλη που εξελέγησαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έπειτα από τις ελληνικές βουλευτικές εκλογές Ιανουαρίου 2015 (ΙΣΤ' Κοινοβουλευτική Περίοδος).

Σύνθεση Κοινοβουλίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αρχική σύνθεση Κοινοβουλίου, τον Ιανουάριο 2015:
  ΚΚΕ: 15
  ΣΥΡΙΖΑ: 149
  ΠΑΣΟΚ: 13
  Ν.Δ.: 76
  ΑΝΕΛ: 13
Τελική σύνθεση Κοινοβουλίου, τον Αύγουστο 2015:
  ΚΚΕ: 15
  ΣΥΡΙΖΑ: 124
  ΠΑΣΟΚ: 13
  Ν.Δ.: 76
  ΑΝΕΛ: 13
Για τη σημερινή σύνθεση, δείτε εδώ
Κόμμα Ιανουάριος 2015 Αύγουστος 2015
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 149 124
Ν.Δ. 76 76
Λαϊκή Ενότητα - 25
Χ.Α. 17 17
Το Ποτάμι 17 17
Κ.Κ.Ε. 15 15
ΑΝ.ΕΛ. 13 13
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 13 13
Σύνολο 300 300

Μέλη της Βουλής των Ελλήνων[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ονοματεπώνυμο Εκλογική περιφέρεια Κοινοβουλευτική ομάδα Σχόλιο
Αθανασιου, ΑθανασιοςΑθανάσιος Αθανασίου (Νάσος) Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αθανασιου, ΧαραλαμποςΧαράλαμπος Αθανασίου Λέσβου Ν.Δ.
Ακριωτης, ΓεωργιοςΓεώργιος Ακριώτης Εύβοιας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αμανατιδης, ΙωαννηςΙωάννης Αμανατίδης Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αμμανατιδου-Πασχαλιδου, ΕυαγγελιαΕυαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου (fr) Β΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Αμυρας, ΓεωργιοςΓιώργος Αμυράς Β΄ Αθηνών Το Ποτάμι
Αναγνωστοπουλου, ΑθανασιαΑθανασία Αναγνωστοπούλου Αχαΐας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αναστασιαδης, ΣαββαςΣάββας Αναστασιάδης (fr) Β΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.
Ανδριανος, ΙωαννηςΓιάννης Ανδριανός (fr) Αργολίδος Ν.Δ.
Αντωνακου, ΣταυρουλαΣταυρούλα Αντωνάκου (fr) Α΄ Πειραιώς Το Ποτάμι
Αντωνιαδης, ΙωαννηςΓιάννης Αντωνιάδης (fr) Φλώρινας Ν.Δ.
Αντωνιου, ΜαριαΜαρία Αντωνίου (fr) Καστοριάς Ν.Δ.
Αντωνοπουλου, ΟυρανιαΡάνια Αντωνοπούλου (en) Επικρατείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αποστολου, ΕυαγγελοςΒαγγέλης Αποστόλου Εύβοιας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αραμπατζη, ΦωτεινηΦωτεινή Αραμπατζή (fr) Σερρών Ν.Δ.
Αραχωβιτης, ΣταυροςΣταύρος Αραχωβίτης (fr) Λακωνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αρβανιτης, ΜιχαηλΜιχαήλ Αρβανίτης (fr) Αχαΐας Χρυσή Αυγή
Αρβανιτιδης, ΓεωργιοςΓεώργιος Αρβανιτίδης (fr) Β΄ Θεσσαλονίκης ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ασημακοπουλου, αννα-ΜισελΆννα-Μισέλ Ασημακοπούλου Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Αυγενακης, ΕλευθεριοςΕλευθέριος Αυγενάκης Ηρακλείου Ν.Δ.
Αυλωνιτου, ΕλενηΕλένη Αυλωνίτου Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαγενα, ανναΆννα Βαγενά Λάρισας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαγιωνακη, ΕυαγγελιαΕυαγγελία Βαγιωνάκη (fr) (Βάλια) Χανίων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαγιωνας, ΓεωργιοςΓεώργιος Βαγιωνάς (fr) Χαλκιδικής Ν.Δ.
Βακη, ΦωτεινηΦωτεινή Βάκη Κέρκυρας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαλαβανη, ολγα-ΝαντιαΌλγα-Νάντια Βαλαβάνη Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαρβιτσιωτης, ΜιλτιαδηςΜιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Βαρδακης, ΣωκρατηςΣωκράτης Βαρδάκης (fr) Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαρδαλης, ΑθανασιοςΑθανάσιος Βαρδαλής (fr) Α΄ Θεσσαλονίκης Κ.Κ.Ε.
Βαρεμενος, ΓεωργιοςΓιώργος Βαρεμένος (fr) Αιτωλοακαρνανίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαρουφακης, ΙωαννηςΙωάννης Βαρουφάκης Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βενιζελος, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Βενιζέλος Α΄ Θεσσαλονίκης ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Βεσυροπουλος, ΑποστολοςΑπόστολος Βεσυρόπουλος Ημαθίας Ν.Δ.
Βεττας, ΔημητριοςΔημήτριος Βέττας (fr) Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βιτσας, ΔημητριοςΔημήτρης Βίτσας (fr) Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βλασης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Βλάσης (fr) Αρκαδίας Ν.Δ.
Βλαχος, Γεωργιος Θ.Γεώργιος Θ. Βλάχος Αττικής Ν.Δ.
Βοριδης, ΜαυρουδηςΜαυρουδής Βορίδης Αττικής Ν.Δ.
Βουλτεψη, ΣοφιαΣοφία Βούλτεψη Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Βουτσης, ΝικολαοςΝίκος Βούτσης Α΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βρουτσης, ΙωαννηςΓιάννης Βρούτσης Κυκλάδων Ν.Δ.
Γαιτανη, ΙωανναΙωάννα Γαϊτάνη Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Γακης, ΔημητριοςΔημήτριος Γάκης (fr) Δωδεκανήσου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γαλεος, ΓεωργιοςΓεώργιος Γαλέος (fr) Αργολίδος Χρυσή Αυγή
Γεννηματα, ΦωφηΦώφη Γεννηματά Β΄ Αθηνών ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Γερασιμιδου, ΕλενηΕλένη Γερασιμίδου Β΄ Θεσσαλονίκης Κ.Κ.Ε.
Γερμενης, ΓεωργιοςΓιώργος Γερμενής Β΄ Αθηνών Χρυσή Αυγή
Γεροβασιλη, ολγαΌλγα Γεροβασίλη Άρτας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γεωργαντας, ΓεωργιοςΓεώργιος Γεωργαντάς (fr) Κιλκίς Ν.Δ.
Γεωργιαδης, Σπυριδων-αδωνιςΣπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Γεωργοπουλου-Σαλταρη, ΕυσταθιαΕυσταθία Γεωργοπούλου-Σαλτάρη (fr) (Έφη) Ηλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γιακουματος, ΓερασιμοςΓεράσιμος Γιακουμάτος Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Γιαννακης, ΣτεργιοςΣτέργιος Γιαννάκης (fr) Πρέβεζας Ν.Δ.
Γιαννακιδης, ΕυσταθιοςΕυστάθιος Γιαννακίδης (fr) Ξάνθης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γιογιακας, ΒασιλειοςΒασίλειος Γιόγιακας (fr) Θεσπρωτίας Ν.Δ.
Γκαρα, ΑναστασιαΑναστασία Γκαρά (fr) (Νατάσα) Έβρου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γκικας, ΣτεφανοςΣτέφανος Γκίκας (fr) Κέρκυρας Ν.Δ.
Γκιοκας, ΙωαννηςΓιάννης Γκιόκας (en) Αττικής Κ.Κ.Ε.
Γκιουλεκας, ΚωνσταντινοςΚώστας Γκιουλέκας Α΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.
Γραικος, ΦωτιοςΦώτιος Γραικός (fr) Β΄ Θεσσαλονίκης Χρυσή Αυγή
Γρεγος, ΑντωνιοςΑντώνιος Γρέγος (fr) Α΄ Θεσσαλονίκης Χρυσή Αυγή
Γρηγορακος, ΛεωνιδαςΛεωνίδας Γρηγοράκος Λακωνίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Γρηγορης, ΣταυροςΣταύρος Γρηγόρης (fr) Λευκάδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δαβακης, ΑθανασιοςΑθανάσιος Δαβάκης Λακωνίας Ν.Δ.
Δαμαβολιτης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Δαμαβολίτης (fr) Ηρακλείου ΑΝ.ΕΛ. στο 2 Ιουλίου 2015: αντικαταστάθηκε από τον Γρηγόρη Μακαρόνα λόγω παραίτησης
Δανελλης, ΣπυριδωνΣπυρίδων Δανέλλης (en) Ηρακλείου Το Ποτάμι
Δεδες, ΙωαννηςΙωάννης Δέδες (fr) Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δελημητρος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Δελημήτρος (fr) Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Δενδιας, Νικολαος-ΓεωργιοςΝικόλαος-Γεώργιος Δένδιας Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Δερμιτζακης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Δερμιτζάκης Λασιθίου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δημαρας, ΓεωργιοςΓεώργιος Δημαράς (en) Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δημας, ΧριστοςΧρίστος Δήμας (fr) Κορινθίας Ν.Δ.
Δημητριαδης, ΔημητριοςΔημήτριος Δημητριάδης (fr) Κοζάνης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δημοσχακης, ΑναστασιοςΑναστάσιος Δημοσχάκης (fr) (Τάσος) Έβρου Ν.Δ.
Διαμαντοπουλος, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Διαμαντόπουλος Καστοριάς ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Διωτη, ΗρωΗρώ Διώτη Λάρισας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δραγασακης, ΙωαννηςΓιάννης Δραγασάκης Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δριβελεγκας, ΙωαννηςΓιάννης Δριβελέγκας Χαλκιδικής ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Δριτσας, ΘεοδωροςΘοδωρής Δρίτσας Α΄ Πειραιώς ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δριτσελη, ΠαναγιωταΠαναγιώτα Δριτσέλη (fr) Τρικάλων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Εμμανουηλιδης, ΔημητριοςΔημήτριος Εμμανουηλίδης (fr) Καβάλας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ζαννας, ΖησηςΖήσης Ζάννας Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Ζαρουλια, ΕλενηΕλένη Ζαρούλια Β΄ Αθηνών Χρυσή Αυγή
Ζαχαριας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Ζαχαριάς (fr) Αρκαδίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ζειμπεκ, ΧουσεινΧουσεΐν Ζειμπέκ Ξάνθης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ζερδελης, ΙωαννηςΙωάννης Ζερδελής (fr) Λέσβου ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Ζουραρης, ΚωνσταντινοςΚώστας Ζουράρις Α΄ Θεσσαλονίκης ΑΝ.ΕΛ.
ησυχος, Κωνσταντινος-ΗρακληςΚωνσταντίνος-Ηρακλής Ήσυχος (fr) Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Θελεριτη, ΜαριαΜαρία Θελερίτη (fr) Κορινθίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Θεοδωρακης, ΣταυροςΣταύρος Θεοδωράκης Χανίων Το Ποτάμι
Θεοπεφτατου, ΑφροδιτηΑφροδίτη Θεοπεφτάτου (fr) Κεφαλληνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Θεοχαρης, ΘεοχαρηςΘεοχάρης Θεοχάρης (Χάρης) Β΄ Αθηνών Το Ποτάμι
Ιγγλεζη, ΑικατερινηΚατερίνα Ιγγλέζη (fr) Χαλκιδικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ιωαννιδης, ΗλιαςΗλίας Ιωαννίδης (fr) Καβάλας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Καββαδια, ΙωαννεταΙωαννέτα Καββαδία (fr) Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καισας, ΓεωργιοςΓεώργιος Καϊσάς (fr) Έβρου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κακλαμανης, ΝικηταςΝικήτας Κακλαμάνης Α΄ Αθηνών Ν.Δ.
Καλαφατης, ΣταυροςΣταύρος Καλαφάτης Α΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.
Καματερος, ΗλιαςΗλίας Καματερός (fr) Δωδεκανήσου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καμμενος, ΔημητριοςΔημήτριος Καμμένος (fr) Β΄ Πειραιώς ΑΝ.ΕΛ.
Καμμενος, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Καμμένος (Πάνος) Β΄ Αθηνών ΑΝ.ΕΛ.
Κανελλη, ΓαρυφαλλιαΓαρυφαλλιά Κανέλλη (Λιάνα) Α΄ Αθηνών Κ.Κ.Ε.
Κανελλοπουλου, ΜαριαΜαρία Κανελλοπούλου Αχαΐας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καρα Γιουσουφ, ΑιχανΑϊχάν Καρά Γιουσούφ Ροδόπης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καραγιαννης, ΙωαννηςΙωάννης Καραγιάννης (fr) Ιωαννίνων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καραγιαννιδης, ΧρηστοςΧρήστος Καραγιαννίδης Δράμας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καραγκουνης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Καραγκούνης Αιτωλοακαρνανίας Ν.Δ.
Καραθανασοπουλος, ΝικολαοςΝικόλαος Καραθανασόπουλος (en) Αχαΐας Κ.Κ.Ε.
Καρακωστα, ΕυαγγελιαΕυαγγελία Καρακώστα (fr) (Εύη) Β΄ Πειραιώς ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καραμανλη, ανναΆννα Καραμανλή Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Καραμανλης, Κωνσταντινος ΑχιλλεαΚωνσταντίνος Αχιλλέα Καραμανλής (fr) Σερρών Ν.Δ.
Καραμανλης, ΚωσταςΚώστας Καραμανλής Α΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.
Καραναστασης, ΑποστολοςΑπόστολος Καραναστάσης (fr) Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καραογλου, ΘεοδωροςΘεόδωρος Καράογλου Β΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.
Καρασαρλιδου, ΕυφροσυνηΕυφροσύνη Καρασαρλίδου (fr) (Φρόσω) Ημαθίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καρασμανης, ΓεωργιοςΓεώργιος Καρασμάνης Πέλλας Ν.Δ.
Καρκατσουλης, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Καρκατσούλης Επικρατείας Το Ποτάμι
Κασαπιδης, ΓεωργιοςΓεώργιος Κασαπίδης (fr) Κοζάνης Ν.Δ.
Κασιδιαρης, ΗλιαςΗλίας Κασιδιάρης Αττικής Χρυσή Αυγή
Κασιματη, ΕιρηνηΕιρήνη Κασιμάτη (fr) (Νίνα) Β΄ Πειραιώς ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κατανας, ΧαρισιοςΧαρίσιος Κάτανας (fr) Κοζάνης ΑΝ.ΕΛ.
Κατριβανου, ΒασιλικηΒασιλική Κατριβάνου Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κατσαβρια-Σιωροπουλου, ΧρυσουλαΧρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου (fr) Καρδίτσας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κατσανιωτης, ΑνδρεαςΑνδρέας Κατσανιώτης (fr) Αχαΐας Ν.Δ.
Κατσαφαδος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Κατσαφάδος (fr) Α΄ Πειραιώς Ν.Δ.
Κατσης, ΜαριοςΜάριος Κάτσης (fr) Θεσπρωτίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κατσωτης, ΧρηστοςΧρήστος Κατσώτης Β΄ Αθηνών Κ.Κ.Ε.
Καφανταρη, ΧαρουλαΧαρούλα Καφαντάρη (fr) (Χαρά) Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κεγκερογλου, ΒασιλειοςΒασίλειος Κεγκέρογλου Ηρακλείου ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κεδικογλου, Σιμος Β.Σίμος Β. Κεδίκογλου Εύβοιας Ν.Δ.
Κελλας, ΧρηστοςΧρήστος Κέλλας (fr) Λάρισας Ν.Δ.
Κεραμεως, ΝικηΝίκη Κεραμέως Επικρατείας Ν.Δ.
Κεφαλογιαννη, ολγαΌλγα Κεφαλογιάννη Α΄ Αθηνών Ν.Δ.
Κεφαλογιαννης, Ιωαννης Αχ.Ιωάννης Αχ. Κεφαλογιάννης (fr) Ρεθύμνης Ν.Δ.
Κικιλιας, ΒασιλειοςΒασίλειος Κικίλιας Α΄ Αθηνών Ν.Δ.
Κοδελας, ΔημητριοςΔημήτριος Κοδέλας (fr) Αργολίδος ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κοζομπολη-Αμανατιδη, ΠαναγιωταΠαναγιώτα Κοζομπόλη-Αμανατίδη (fr) Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κοκκαλης, ΒασιλειοςΒασίλειος Κόκκαλης (fr) Λάρισας ΑΝ.ΕΛ.
Κολλια-Τσαρουχα, ΜαριαΜαρία Κόλλια-Τσαρουχά Σερρών ΑΝ.ΕΛ.
Κονσολας, ΕμμανουηλΕμμανουήλ Κόνσολας (fr) (Μάνος) Δωδεκανήσου Ν.Δ.
Κοντονης, Χαραλαμπος-ΣταυροςΧαράλαμπος-Σταύρος Κοντονής (fr) Ζακύνθου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κοντος, ΑλεξανδροςΑλέξανδρος Κοντός (fr) Ξάνθης Ν.Δ.
Κουζηλος, ΝικολαοςΝικόλαος Κούζηλος (en) Α΄ Πειραιώς Χρυσή Αυγή
Κουκοδημος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Κουκοδήμος Πιερίας Ν.Δ.
Κουμουτσακος, ΓεωργιοςΓεώργιος Κουμουτσάκος Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Κουντουρα, ελεναΈλενα Κουντουρά Α΄ Αθηνών ΑΝ.ΕΛ.
Κουρακης, ΑναστασιοςΑναστάσιος Κουράκης (Τάσος) Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κουρεμπες, ΘεοφανηςΘεοφάνης Κουρεμπές (fr) (Φάνης) Κορινθίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κουρουμπλης, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Κουρουμπλής Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κουτσουκος, ΓιαννηςΓιάννης Κουτσούκος (fr) Ηλείας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κουτσουμπας, ΔημητριοςΔημήτριος Κουτσούμπας Β΄ Αθηνών Κ.Κ.Ε.
Κοψαχειλης, ΤιμολεωνΤιμολέων Κοψαχείλης Γρεβενών Ν.Δ.
Κρεμαστινος, ΔημητρηςΔημήτρης Κρεμαστινός Δωδεκανήσου ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κριτσωτακης, ΜιχαηλΜιχαήλ Κριτσωτάκης Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Κυριαζιδης, ΔημητριοςΔημήτριος Κυριαζίδης (fr) Δράμας Ν.Δ.
Κυριακακης, ΒασιλειοςΒασίλειος Κυριακάκης Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Κυριτση, ΑγλαιαΑγλαϊα Κυρίτση (fr) Επικρατείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Κωνσταντινεας, ΠετροςΠέτρος Κωνσταντινέας (fr) Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κωνσταντινοπουλος, ΟδυσσεαςΟδυσσέας Κωνσταντινόπουλος Αρκαδίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κωνσταντοπουλος, ΔημητριοςΔημήτριος Κωνσταντόπουλος (fr) Αιτωλοακαρνανίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κωνσταντοπουλου, ΖωηΖωή Κωνσταντοπούλου Α΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κωστοπαναγιωτου, ΗλιαςΗλίας Κωστοπαναγιώτου (fr) Φωκίδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κωτσιας, ΘωμαςΘωμάς Κώτσιας (fr) Ευρυτανίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Λαγος, ΙωαννηςΙωάννης Λαγός Β΄ Πειραιώς Χρυσή Αυγή
Λαμπρουλης, ΓεωργιοςΓιώργος Λαμπρούλης Λάρισας Κ.Κ.Ε.
Λαπαβιτσας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Λαπαβίτσας Ημαθίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Λαππας, ΣπυριδωναςΣπυρίδωνας Λάππας (fr) Καρδίτσας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Λαφαζανης, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Λαφαζάνης Β΄ Πειραιώς ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Λεβα, ΒασιλικηΒασιλική Λέβα (fr) Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Λεουτσακος, ΕυσταθιοςΕυστάθιος Λεουτσάκος Α΄ Πειραιώς ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Λοβερδος, ΑνδρεαςΑνδρέας Λοβέρδος Β΄ Αθηνών ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Λυκουδης, ΣπυροςΣπύρος Λυκούδης Α΄ Αθηνών Το Ποτάμι
Λυμπερακη, ΑντιγονηΑντιγόνη Λυμπεράκη Β΄ Αθηνών Το Ποτάμι
Μακρη, ΡαχηλΡαχήλ Μακρή Κοζάνης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Μανιος, ΝικολαοςΝικόλαος Μανιός (fr) Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μαντας, ΧρηστοςΧρήστος Μαντάς (fr) Ιωαννίνων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μανωλακου, ΔιαμαντωΔιαμάντω Μανωλάκου (en) Β΄ Πειραιώς Κ.Κ.Ε.
Μαρινος, Γεωργιος Β.Γεώργιος Β. Μαρίνος (fr) Εύβοιας Κ.Κ.Ε.
Μαρκου, ΑικατερινηΚατερίνα Μάρκου Β΄ Θεσσαλονίκης Το Ποτάμι
Μαρτινου, ΓεωργιαΓεωργία Μαρτίνου (fr) Αττικής Ν.Δ.
Ματθαιοπουλος, ΑρτεμιοςΑρτέμιος Ματθαιόπουλος (en) Σερρών Χρυσή Αυγή
Μαυραγανης, ΝικολαοςΝικόλαος Μαυραγάνης Εύβοιας ΑΝ.ΕΛ.
Μαυρωτας, ΓεωργιοςΓεώργιος Μαυρωτάς Αττικής Το Ποτάμι
Μεικοπουλος, ΑλεξανδροςΑλέξανδρος Μεϊκόπουλος Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μειμαρακης, Ευαγγελος-ΒασιλειοςΕυάγγελος-Βασίλειος Μεϊμαράκης Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Μηταρακης, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Μηταράκης (Νότης) Χίου Ν.Δ.
Μηταφιδης, ΤριανταφυλλοςΤριαντάφυλλος Μηταφίδης (fr) Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μητροπουλος, ΑλεξιοςΑλέξιος Μητρόπουλος Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μητσοτακης, ΚυριακοςΚυριάκος Μητσοτάκης Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Μιχαηλιδης, ΑνδρεαςΑνδρέας Μιχαηλίδης (fr) Χίου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μιχαλακης, ΝικολαοςΝικόλαος Μιχαλάκης (fr) Καρδίτσας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μιχαλολιακος, ΝικολαοςΝικόλαος Μιχαλολιάκος Α΄ Αθηνών Χρυσή Αυγή
Μιχελογιαννακης, ΙωαννηςΙωάννης Μιχελογιαννάκης Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μιχος, ΝικολαοςΝικόλαος Μίχος (en) Εύβοιας Χρυσή Αυγή
Μουσταφα, ΜουσταφαΜουσταφά Μουσταφά Ροδόπης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μπακογιαννη, ΘεοδωραΘεοδώρα Μπακογιάννη (Ντόρα) Α΄ Αθηνών Ν.Δ.
Μπαλαουρας, ΓερασιμοςΓεράσιμος Μπαλαούρας Ηλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μπαλαφας, ΙωαννηςΓιάννης Μπαλάφας Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μπαλλης, ΣυμεωνΣυμεών Μπαλλής (fr) Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μπαξεβανακης, ΔημητριοςΔημήτριος Μπαξεβανάκης (fr) Ηλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μπαργιωτας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Μπαργιώτας (fr) Λάρισας Το Ποτάμι
Μπαρκας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Μπάρκας (fr) Πρέβεζας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μπαρμπαρουσης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης Αιτωλοακαρνανίας Χρυσή Αυγή
Μπασιακος, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Μπασιάκος Βοιωτίας Ν.Δ.
Μπουκωρος, ΧρηστοςΧρήστος Μπουκώρος (fr) Μαγνησίας Ν.Δ.
Μπουρας, ΑθανασιοςΑθανάσιος Μπούρας Αττικής Ν.Δ.
Μωραιτης, ΝικολαοςΝικόλαος Μωραΐτης (en) Αιτωλοακαρνανίας Κ.Κ.Ε.
Νικολοπουλος, ΝικολαοςΝικόλαος Νικολόπουλος Αχαΐας ΑΝ.ΕΛ.
Ξανθος, ΑνδρεαςΑνδρέας Ξανθός (fr) Ρεθύμνης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ξουλιδου, ΣταυρουλαΣταυρούλα Ξουλίδου Β΄ Θεσσαλονίκης ΑΝ.ΕΛ.
Ξυδακης, ΝικολαοςΝικόλαος Ξυδάκης Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Οικονομου, ΒασιλειοςΒασίλειος Οικονόμου Επικρατείας Ν.Δ.
Ορφανος, ΝικοςΝίκος Ορφανός (fr) Β΄ Πειραιώς Το Ποτάμι
Ουζουνιδου, ΕυγενιαΕυγενία Ουζουνίδου (fr) Κοζάνης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Ουρσουζιδης, ΓεωργιοςΓεώργιος Ουρσουζίδης (fr) Ημαθίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παναγιωταρος, ΗλιαςΗλίας Παναγιώταρος Β΄ Αθηνών Χρυσή Αυγή
Παναγιωτοπουλος, ΝικολαοςΝικόλαος Παναγιωτόπουλος Καβάλας Ν.Δ.
Παναγουλης, ΕυσταθιοςΕυστάθιος Παναγούλης (Στάθης) Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παντζας, ΓεωργιοςΓεώργιος Πάντζας Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παπαδοπουλος, ΣακηςΣάκης Παπαδόπουλος (fr) Τρικάλων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παπανατσιου, ΑικατερινηΑικατερίνη Παπανάτσιου (fr) Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παπαρηγα, ΑλεξανδραΑλεξάνδρα Παπαρήγα Επικρατείας Κ.Κ.Ε.
Παπαχριστοπουλος, ΑθανασιοςΑθανάσιος Παπαχριστόπουλος (fr) Β΄ Αθηνών ΑΝ.ΕΛ.
Παππας, Νικος Σ.Νικός Σ. Παππάς Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παππας, ΧρηστοςΧρήστος Παππάς Επικρατείας Χρυσή Αυγή
Παραστατιδης, ΘεοδωροςΘεόδωρος Παραστατίδης Κιλκίς ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παφιλης, ΑθανασιοςΑθανάσιος Παφίλης Β΄ Αθηνών Κ.Κ.Ε.
Πετρακος, ΑθανασιοςΑθανάσιος Πετράκος (fr) Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Πλακιωτακης, ΙωαννηςΙωάννης Πλακιωτάκης Λασιθίου Ν.Δ.
Πολακης, ΠαυλοςΠαύλος Πολάκης Χανίων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ραπτη, ΕλενηΕλένη Ράπτη (fr) Α΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.
Ριζος, ΔημητριοςΔημήτριος Ρίζος (fr) Έβρου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σακελλαριδης, ΓαβριηλΓαβριήλ Σακελλαρίδης Α΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σαλμας, ΜαριοςΜάριος Σαλμάς Αιτωλοακαρνανίας Ν.Δ.
Σαμαρας, ΑντωνιοςΑντώνιος Σαμαράς Μεσσηνίας Ν.Δ.
Σαμοιλης, ΣτεφανοςΣτέφανος Σαμοΐλης (fr) Κέρκυρας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Σαντορινιος, ΝεκταριοςΝεκτάριος Σαντορινιός (fr) Δωδεκανήσου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σβερωνη-Χονδρονασιου, ΔεσποιναΔέσποινα Σβερώνη-Χονδρονάσιου (fr) Λάρισας Χρυσή Αυγή
Σεβαστακης, ΔημητριοςΔημήτριος Σεβαστάκης (fr) Σάμου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σελτσας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Σέλτσας (fr) Φλώρινας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σηφακης, ΙωαννηςΙωάννης Σηφάκης (fr) Πέλλας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σιμορελης, ΧρηστοςΧρήστος Σιμορέλης (fr) Τρικάλων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σκανδαλιδης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Σκανδαλίδης Α΄ Αθηνών ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σκουμας, ΑθανασιοςΑθανάσιος Σκούμας (fr) Βοιωτίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Σκουρλετης, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Σκουρλέτης (Πάνος) Επικρατείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σκουρολιακος, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Σκουρολιάκος (fr) (Πάνος) Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σκουφα, ΕλισσαβετΕλισσάβετ Σκούφα (Μπέττυ) Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σκρεκας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Σκρέκας (fr) Τρικάλων Ν.Δ.
Σμιας, ΧρηστοςΧρήστος Σμίας (fr) Πέλλας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σταθακης, ΓεωργιοςΓεώργιος Σταθάκης Χανίων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σταθας, ΙωαννηςΙωάννης Σταθάς Βοιωτίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Σταικουρας, ΧρηστοςΧρήστος Σταϊκούρας Φθιώτιδας Ν.Δ.
Σταματακη, ΕλενηΕλένη Σταματάκη (fr) Α΄ Πειραιώς ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σταματης, Δημητριος Ι.Δημήτριος Ι. Σταμάτης Επικρατείας Ν.Δ.
Σταμπουλη, ΑφροδιτηΑφροδίτη Σταμπουλή (fr) Σερρών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Στεφος, ΙωαννηςΙωάννης Στέφος (fr) Ιωαννίνων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Στρατουλης, ΔημητριοςΔημήτριος Στρατούλης Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Στυλιανιδης, ΕυριπιδηςΕυριπίδης Στυλιανίδης Ροδόπης Ν.Δ.
Στυλιος, ΓεωργιοςΓεώργιος Στύλιος (fr) Άρτας Ν.Δ.
Συντυχακης, ΕμμανουηλΕμμανουήλ Συντυχάκης (fr) Ηρακλείου Κ.Κ.Ε.
Συριγος, ΑντωνιοςΑντώνιος Συρίγος (fr) Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Συρμαλενιος, ΝικολαοςΝικόλαος Συρμαλένιος (fr) Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σωτηριου, ΕλενηΕλένη Σωτηρίου (fr) Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τασουλας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Τασούλας (fr) Ιωαννίνων Ν.Δ.
Τασσος, ΣταυροςΣταύρος Τάσσος (fr) Λέσβου Κ.Κ.Ε.
Ταχιαου, ΧριστιναΧριστίνα Ταχιάου (fr) Α΄ Θεσσαλονίκης Το Ποτάμι
Τεκτονιδου, ΚυριακηΚυριακή Τεκτονίδου (fr) (Βούλα) Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τζαβαρας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Τζαβάρας Ηλείας Ν.Δ.
Τζακρη, ΘεοδωραΘεοδώρα Τζάκρη Πέλλας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τζαμακλης, ΧαριλαοςΧαρίλαος Τζαμακλής Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τζηκα-Κωστοπουλου, ΔαναηΔανάη Τζήκα-Κωστοπούλου (fr) Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τζουφη, ΜεροπηΜερόπη Τζούφη Ιωαννίνων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τοσκας, ΝικολαοςΝικόλαος Τόσκας Επικρατείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τραγακης, ΙωαννηςΙωάννης Τραγάκης (fr) Β΄ Πειραιώς Ν.Δ.
Τριανταφυλλιδης, ΑλεκοςΑλέκος Τριανταφυλλίδης (fr) Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τριανταφυλλου, ΜαριαΜαρία Τριανταφύλλου (fr) Αιτωλοακαρνανίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τσακαλωτος, ΕυκλειδηςΕυκλείδης Τσακαλώτος Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τσανακα, ΑλεξανδραΑλεξάνδρα Τσανάκα (fr) Καβάλας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Τσιαρας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Τσιάρας (en) Καρδίτσας Ν.Δ.
Τσιπρας, ΑλεξιοςΑλέξιος Τσίπρας Α΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τσιρκας, ΒασιλειοςΒασίλειος Τσίρκας (fr) Άρτας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τσουκαλας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Τσουκαλάς Επικρατείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Φαμελλος, ΣωκρατηςΣωκράτης Φάμελλος (fr) Β΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Φιλης, ΝικολαοςΝικόλαος Φίλης Α΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Φορτσακης, ΘεοδωροςΘεόδωρος Φορτσάκης (fr) Επικρατείας Ν.Δ.
Φωτηλας, ΙασωνΙάσων Φωτήλας Αχαΐας Το Ποτάμι
Φωτιου, ΘεανωΘεανώ Φωτίου Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Χαικαλης, ΠαυλοςΠαύλος Χαϊκάλης Αττικής ΑΝ.ΕΛ.
Χαρακιδης, ΚυριακοςΚυριάκος Χαρακίδης (fr) Δράμας Το Ποτάμι
Χαρακοπουλος, ΜαξιμοςΜάξιμος Χαρακόπουλος (fr) Λάρισας Ν.Δ.
Χαραλαμπιδου, ΔεσποιναΔέσποινα Χαραλαμπίδου (fr) Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Χατζηδακης, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Χατζηδάκης (Κωστής) Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Χατζηδημητριου, ΑλεξανδροςΑλέξανδρος Χατζηδημητρίου (fr) Σερρών Το Ποτάμι
Χατζηλαμπρου, ΒασιλειοςΒασίλειος Χατζηλάμπρου (fr) Αχαΐας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Χατζησαββας, ΧρηστοςΧρήστος Χατζησάββας (fr) Κιλκίς Χρυσή Αυγή
Χουντης, ΝικοςΝίκος Χουντής Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο 13 Ιουλίου 2015: αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Κυρίτση λόγω διορισμού στον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Χριστοφιλοπουλου, ΠαρασκευηΠαρασκευή Χριστοφιλοπούλου (Εύη) Αττικής ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ψαριανος, ΓρηγοριοςΓρηγόρης Ψαριανός Β΄ Αθηνών Το Ποτάμι
Ψαρρεα, ΕλενηΕλένη Ψαρρέα (fr) Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το 21 Αυγούστου 2015 Λαϊκή Ενότητα
Ψυχογιος, ΓεωργιοςΓεώργιος Ψυχογιός (fr) Κορινθίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Μεταβολές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Διαγράφεται από την ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Κ. Δαμαβολίτης». in.gr. 2 Ιουλίου 2015. Ανακτήθηκε στις 2 Ιουλίου 2015. 
  2. «Παραιτήθηκε ο Νίκος Χουντής από βουλευτής». in.gr. 13 Ιουλίου 2015. Ανακτήθηκε στις 13 Ιουλίου 2015. 
  3. «Διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ και «Λαϊκή Ενότητα» υπό τον Λαφαζάνη». in.gr. 21 Αυγούστου 2015. Ανακτήθηκε στις 21 Αυγούστου 2015. 

Πηγή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]