Κατάλογος Ελλήνων βουλευτών (Ιανουάριος 2015)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ακολουθεί κατάλογος με τα 300 μέλη που εξελέγησαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έπειτα από τις ελληνικές βουλευτικές εκλογές Ιανουαρίου 2015 (ΙΣΤ' Κοινοβουλευτική Περίοδος).

Σύνθεση Κοινοβουλίου[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αρχική σύνθεση Κοινοβουλίου, τον Ιανουάριο 2015:
  ΚΚΕ: 15
  ΣΥΡΙΖΑ: 149
  ΠΑΣΟΚ: 13
  Ν.Δ.: 76
  ΑΝΕΛ: 13
Τελική σύνθεση Κοινοβουλίου, τον Αύγουστο 2015:
  ΚΚΕ: 15
  ΣΥΡΙΖΑ: 124
  ΠΑΣΟΚ: 13
  Ν.Δ.: 76
  ΑΝΕΛ: 13
Κοινοβουλευτική Ομάδα Αρχική σύνθεση Τελική σύνθεση
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
149 / 300
124 / 300
Νέα Δημοκρατία
76 / 300
76 / 300
Λαϊκή Ενότητα Δεν υπήρχε
25 / 300
Χρυσή Αυγή
17 / 300
17 / 300
Το Ποτάμι
17 / 300
17 / 300
Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας
15 / 300
15 / 300
Ανεξάρτητοι Έλληνες
13 / 300
13 / 300
Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα
13 / 300
13 / 300

Μέλη της Βουλής των Ελλήνων[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ονοματεπώνυμο Εκλογική περιφέρεια Κοινοβουλευτική ομάδα Σχόλιο
Αθανασιου, ΑθανασιοςΝάσος Αθανασίου Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αθανασιου, ΧαραλαμποςΧαράλαμπος Αθανασίου Λέσβου Ν.Δ.
Ακριωτης, ΓεωργιοςΓεώργιος Ακριώτης Εύβοιας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αμανατιδης, ΙωαννηςΙωάννης Αμανατίδης Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αμμανατιδου-Πασχαλιδου, ΕυαγγελιαΕυαγγελία Αμμανατίδου - Πασχαλίδου Β΄ Θεσσαλονίκης Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Αμυρας, ΓεωργιοςΓιώργος Αμυράς Β΄ Αθηνών Το Ποτάμι
Αναγνωστοπουλου, ΑθανασιαΑθανασία Αναγνωστοπούλου Αχαΐας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αναστασιαδης, ΣαββαςΣάββας Αναστασιάδης Β΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.
Ανδριανος, ΙωαννηςΓιάννης Ανδριανός Αργολίδος Ν.Δ.
Αντωνακου, ΣταυρουλαΣταυρούλα Αντωνάκου Α΄ Πειραιώς Το Ποτάμι
Αντωνιαδης, ΙωαννηςΓιάννης Αντωνιάδης Φλώρινας Ν.Δ.
Αντωνιου, ΜαριαΜαρία Αντωνίου Καστοριάς Ν.Δ.
Αντωνοπουλου, ΟυρανιαΡάνια Αντωνοπούλου Επικρατείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αποστολου, ΕυαγγελοςΒαγγέλης Αποστόλου Εύβοιας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αραμπατζη, ΦωτεινηΦωτεινή Αραμπατζή Σερρών Ν.Δ.
Αραχωβιτης, ΣταυροςΣταύρος Αραχωβίτης Λακωνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Αρβανιτης, ΜιχαηλΜιχάλης Αρβανίτης Αχαΐας Χρυσή Αυγή
Γιώργος Αρβανιτίδης Β΄ Θεσσαλονίκης ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ασημακοπουλου, αννα-ΜισελΆννα - Μισέλ Ασημακοπούλου Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Αυγενακης, ΕλευθεριοςΕλευθέριος Αυγενάκης Ηρακλείου Ν.Δ.
Αυλωνιτου, ΕλενηΕλένη Αυλωνίτου Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαγενα, ανναΆννα Βαγενά Λάρισας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαγιωνακη, ΕυαγγελιαΒάλια Βαγιωνάκη Χανίων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαγιωνας, ΓεωργιοςΓιώργος Βαγιωνάς Χαλκιδικής Ν.Δ.
Βακη, ΦωτεινηΦωτεινή Βάκη Κέρκυρας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαλαβανη, ολγα-ΝαντιαΝάντια Βαλαβάνη Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαρβιτσιωτης, ΜιλτιαδηςΜιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Βαρδακης, ΣωκρατηςΣωκράτης Βαρδάκης Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαρδαλης, ΑθανασιοςΑθανάσιος Βαρδαλής Α΄ Θεσσαλονίκης Κ.Κ.Ε.
Βαρεμενος, ΓεωργιοςΓιώργος Βαρεμένος Αιτωλοακαρνανίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βαρουφακης, ΙωαννηςΓιάνης Βαρουφάκης Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βενιζελος, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Βενιζέλος Α΄ Θεσσαλονίκης ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έως τις 14 Ιουνίου 2015
Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. έως τις 14 Ιουνίου 2015
Βεσυροπουλος, ΑποστολοςΑπόστολος Βεσυρόπουλος Ημαθίας Ν.Δ.
Βεττας, ΔημητριοςΔημήτρης Βέττας Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βιτσας, ΔημητριοςΔημήτρης Βίτσας Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κώστας Βλάσης Αρκαδίας Ν.Δ.
Βλαχος, Γεωργιος Θ.Γιώργος Βλάχος Αττικής Ν.Δ.
Βοριδης, ΜαυρουδηςΜάκης Βορίδης Αττικής Ν.Δ.
Βουλτεψη, ΣοφιαΣοφία Βούλτεψη Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Βουτσης, ΝικολαοςΝίκος Βούτσης Α΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Βρουτσης, ΙωαννηςΓιάννης Βρούτσης Κυκλάδων Ν.Δ.
Γαιτανη, ΙωανναΙωάννα Γαϊτάνη Α΄ Θεσσαλονίκης Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Γακης, ΔημητριοςΔημήτρης Γάκης Δωδεκανήσου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γιώργος Γαλέος Αργολίδος Χρυσή Αυγή
Γεννηματα, ΦωφηΦώφη Γεννηματά Β΄ Αθηνών ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τις 14 Ιουνίου 2015
Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τις 14 Ιουνίου 2015
Γερασιμιδου, ΕλενηΕλένη Γερασιμίδου Β΄ Θεσσαλονίκης Κ.Κ.Ε.
Γερμενης, ΓεωργιοςΓιώργος Γερμενής Β΄ Αθηνών Χρυσή Αυγή
Γεροβασιλη, ολγαΌλγα Γεροβασίλη Άρτας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γεωργαντας, ΓεωργιοςΓιώργος Γεωργαντάς Κιλκίς Ν.Δ.
Γεωργιαδης, Σπυριδων-αδωνιςΆδωνις Γεωργιάδης Β΄ Αθηνών Ν.Δ. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κ.Ο. Νέας Δημοκρατίας
Γεωργοπουλου-Σαλταρη, ΕυσταθιαΈφη Γεωργοπούλου - Σαλτάρη Ηλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γιακουματος, ΓερασιμοςΓεράσιμος Γιακουμάτος Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Γιαννακης, ΣτεργιοςΣτέργιος Γιαννάκης Πρέβεζας Ν.Δ.
Γιαννακιδης, ΕυσταθιοςΣτάθης Γιαννακίδης Ξάνθης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γιογιακας, ΒασιλειοςΒασίλειος Γιόγιακας Θεσπρωτίας Ν.Δ.
Γκαρα, ΑναστασιαΝατάσα Γκαρά Έβρου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Γκικας, ΣτεφανοςΣτέφανος Γκίκας Κέρκυρας Ν.Δ.
Γκιοκας, ΙωαννηςΓιάννης Γκιόκας Αττικής Κ.Κ.Ε.
Γκιουλεκας, ΚωνσταντινοςΚώστας Γκιουλέκας Α΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.
Γραικος, ΦωτιοςΦώτης Γραικός Β΄ Θεσσαλονίκης Χρυσή Αυγή
Γρεγος, ΑντωνιοςΑντώνης Γρέγος Α΄ Θεσσαλονίκης Χρυσή Αυγή
Γρηγορακος, ΛεωνιδαςΛεωνίδας Γρηγοράκος Λακωνίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Γρηγορης, ΣταυροςΣταύρος Γρηγόρης Λευκάδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δαβακης, ΑθανασιοςΘανάσης Δαβάκης Λακωνίας Ν.Δ.
Δανελλης, ΣπυριδωνΣπύρος Δανέλλης Ηρακλείου Το Ποτάμι
Δεδες, ΙωαννηςΓιάννης Δέδες Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δελημητρος, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Δελημήτρος Μαγνησίας Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Δενδιας, Νικολαος-ΓεωργιοςΝίκος Δένδιας Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Δερμιτζακης, ΚωνσταντινοςΚωστής Δερμιτζάκης Λασιθίου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δημαρας, ΓεωργιοςΓεώργιος Δημαράς Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δημας, ΧριστοςΧρίστος Δήμας Κορινθίας Ν.Δ.
Δημητριαδης, ΔημητριοςΔημήτριος Δημητριάδης Κοζάνης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δημοσχακης, ΑναστασιοςΤάσος Δημοσχάκης Έβρου Ν.Δ.
Διαμαντοπουλος, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Διαμαντόπουλος Καστοριάς Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Διωτη, ΗρωΗρώ Διώτη Λάρισας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δραγασακης, ΙωαννηςΓιάννης Δραγασάκης Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δριβελεγκας, ΙωαννηςΓιάννης Δριβελέγκας Χαλκιδικής ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Δριτσας, ΘεοδωροςΘοδωρής Δρίτσας Α΄ Πειραιώς ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Δριτσελη, ΠαναγιωταΠαναγιώτα Δριτσέλη Τρικάλων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Εμμανουηλιδης, ΔημητριοςΔημήτριος Εμμανουηλίδης Καβάλας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ζαννας, ΖησηςΖήσης Ζάννας Πιερίας Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Ζαρουλια, ΕλενηΕλένη Ζαρούλια Β΄ Αθηνών Χρυσή Αυγή
Ζαχαριας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Ζαχαριάς Αρκαδίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ζειμπεκ, ΧουσεινΧουσεΐν Ζειμπέκ Ξάνθης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ζερδελης, ΙωαννηςΙωάννης Ζερδελής Λέσβου Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Ζουραρης, ΚωνσταντινοςΚώστας Ζουράρις Α΄ Θεσσαλονίκης ΑΝ.ΕΛ.
ησυχος, Κωνσταντινος-ΗρακληςΚώστας Ήσυχος Β΄ Αθηνών Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Θελεριτη, ΜαριαΜαρία Θελερίτη Κορινθίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Θεοδωρακης, ΣταυροςΣταύρος Θεοδωράκης Χανίων Το Ποτάμι Πρόεδρος του Το Ποτάμι
Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Το Ποτάμι
Θεοπεφτατου, ΑφροδιτηΑφροδίτη Θεοπεφτάτου Κεφαλληνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Θεοχαρης, ΘεοχαρηςΧάρης Θεοχάρης Β΄ Αθηνών Το Ποτάμι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κ.Ο. του Το Ποτάμι
Ιγγλεζη, ΑικατερινηΚατερίνα Ιγγλέζη Χαλκιδικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ιωαννιδης, ΗλιαςΗλίας Ιωαννίδης Καβάλας Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Καββαδια, ΙωαννεταΑννέτα Καββαδία Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καισας, ΓεωργιοςΓεώργιος Καϊσάς Έβρου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κακλαμανης, ΝικηταςΝικήτας Κακλαμάνης Α΄ Αθηνών Ν.Δ. Δ' Αντιπρόεδρος της Βουλής
Καλαφατης, ΣταυροςΣταύρος Καλαφάτης Α΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.
Καματερος, ΗλιαςΗλίας Καματερός Δωδεκανήσου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καμμενος, ΔημητριοςΔημήτρης Καμμένος Β΄ Πειραιώς ΑΝ.ΕΛ.
Καμμενος, ΠαναγιωτηςΠάνος Καμμένος Β΄ Αθηνών ΑΝ.ΕΛ. Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.
Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ.
Κανελλη, ΓαρυφαλλιαΛιάνα Κανέλλη Α΄ Αθηνών Κ.Κ.Ε.
Κανελλοπουλου, ΜαριαΜαρία Κανελλοπούλου Αχαΐας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καρα Γιουσουφ, ΑιχανΑϊχάν Καρά Γιουσούφ Ροδόπης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καραγιαννης, ΙωαννηςΓιάννης Καραγιάννης Ιωαννίνων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καραγιαννιδης, ΧρηστοςΧρήστος Καραγιαννίδης Δράμας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καραγκουνης, ΚωνσταντινοςΚώστας Καραγκούνης Αιτωλοακαρνανίας Ν.Δ.
Καραθανασοπουλος, ΝικολαοςΝίκος Καραθανασόπουλος Αχαΐας Κ.Κ.Ε. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κ.Ο. του Κ.Κ.Ε.
Καρακωστα, ΕυαγγελιαΕύη Καρακώστα Β΄ Πειραιώς ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καραμανλη, ανναΆννα Καραμανλή Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Καραμανλης, Κωνσταντινος ΑχιλλεαΚώστας Καραμανλής Σερρών Ν.Δ.
Καραμανλης, ΚωσταςΚώστας Καραμανλής Α΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.
Καραναστασης, ΑποστολοςΑπόστολος Καραναστάσης Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καραογλου, ΘεοδωροςΘεόδωρος Καράογλου Β΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.
Καρασαρλιδου, ΕυφροσυνηΦρόσω Καρασαρλίδου Ημαθίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Καρασμανης, ΓεωργιοςΓεώργιος Καρασμάνης Πέλλας Ν.Δ.
Καρκατσουλης, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Καρκατσούλης Επικρατείας Το Ποτάμι
Κασαπιδης, ΓεωργιοςΓιώργος Κασαπίδης Κοζάνης Ν.Δ.
Κασιδιαρης, ΗλιαςΗλίας Κασιδιάρης Αττικής Χρυσή Αυγή
Κασιματη, ΕιρηνηΝίνα Κασιμάτη Β΄ Πειραιώς ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κατανας, ΧαρισιοςΧαρίσιος Κάτανας Κοζάνης ΑΝ.ΕΛ.
Κατριβανου, ΒασιλικηΒασιλική Κατριβάνου Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κατσαβρια-Σιωροπουλου, ΧρυσουλαΧρυσούλα Κατσαβριά - Σιωροπούλου Καρδίτσας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κατσανιωτης, ΑνδρεαςΑνδρέας Κατσανιώτης Αχαΐας Ν.Δ.
Κατσαφαδος, ΚωνσταντινοςΚώστας Κατσαφάδος Α΄ Πειραιώς Ν.Δ.
Κατσης, ΜαριοςΜάριος Κάτσης Θεσπρωτίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κατσωτης, ΧρηστοςΧρήστος Κατσώτης Β΄ Αθηνών Κ.Κ.Ε.
Καφανταρη, ΧαρουλαΧαρά Καφαντάρη Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κεγκερογλου, ΒασιλειοςΒασίλης Κεγκέρογλου Ηρακλείου ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κεδικογλου, Σιμος Β.Σίμος Κεδίκογλου Εύβοιας Ν.Δ.
Κελλας, ΧρηστοςΧρήστος Κέλλας Λάρισας Ν.Δ.
Κεραμεως, ΝικηΝίκη Κεραμέως Επικρατείας Ν.Δ.
Κεφαλογιαννη, ολγαΌλγα Κεφαλογιάννη Α΄ Αθηνών Ν.Δ.
Κεφαλογιαννης, Ιωαννης Αχ.Γιάννης Κεφαλογιάννης Ρεθύμνης Ν.Δ.
Κικιλιας, ΒασιλειοςΒασίλης Κικίλιας Α΄ Αθηνών Ν.Δ.
Κοδελας, ΔημητριοςΔημήτρης Κοδέλας Αργολίδος ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κοζομπολη-Αμανατιδη, ΠαναγιωταΠαναγιώτα Κοζομπόλη - Αμανατίδη Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κοκκαλης, ΒασιλειοςΒασίλης Κόκκαλης Λάρισας ΑΝ.ΕΛ.
Κολλια-Τσαρουχα, ΜαριαΜαρία Κόλλια - Τσαρουχά Σερρών ΑΝ.ΕΛ.
Κονσολας, ΕμμανουηλΜάνος Κόνσολας Δωδεκανήσου Ν.Δ.
Κοντονης, Χαραλαμπος-ΣταυροςΣταύρος Κοντονής Ζακύνθου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κοντος, ΑλεξανδροςΑλέξανδρος Κοντός Ξάνθης Ν.Δ.
Κουζηλος, ΝικολαοςΝίκος Κούζηλος Α΄ Πειραιώς Χρυσή Αυγή
Κουκοδημος, ΚωνσταντινοςΚώστας Κουκοδήμος Πιερίας Ν.Δ.
Κουμουτσακος, ΓεωργιοςΓιώργος Κουμουτσάκος Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Κουντουρα, ελεναΈλενα Κουντουρά Α΄ Αθηνών ΑΝ.ΕΛ.
Κουρακης, ΑναστασιοςΤάσος Κουράκης Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κουρεμπες, ΘεοφανηςΦάνης Κουρεμπές Κορινθίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κουρουμπλης, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Κουρουμπλής Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κουτσουκος, ΓιαννηςΓιάννης Κουτσούκος Ηλείας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κουτσουμπας, ΔημητριοςΔημήτρης Κουτσούμπας Β΄ Αθηνών Κ.Κ.Ε. Γενικός Γραμματέας του Κ.Κ.Ε.
Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κ.Κ.Ε.
Κοψαχειλης, ΤιμολεωνΤιμολέων Κοψαχείλης Γρεβενών Ν.Δ.
Κρεμαστινος, ΔημητρηςΔημήτρης Κρεμαστινός Δωδεκανήσου ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κριτσωτακης, ΜιχαηλΜιχάλης Κριτσωτάκης Ηρακλείου Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Κυριαζιδης, ΔημητριοςΔημήτρης Κυριαζίδης Δράμας Ν.Δ.
Κυριακακης, ΒασιλειοςΒασίλης Κυριακάκης Φθιώτιδας Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Κυριτση, ΑγλαιαΑγλαΐα Κυρίτση Επικρατείας Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Κυριτσης, ΓιωργοςΓιώργος Κυρίτσης Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αντικατέστησε τον Νίκο Χουντή λόγω του διορισμού του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 13 Ιουλίου 2015
Κωνσταντινεας, ΠετροςΠέτρος Κωνσταντινέας Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κωνσταντινοπουλος, ΟδυσσεαςΟδυσσέας Κωνσταντινόπουλος Αρκαδίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κωνσταντοπουλος, ΔημητριοςΔημήτρης Κωνσταντόπουλος Αιτωλοακαρνανίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Κωνσταντοπουλου, ΖωηΖωή Κωνσταντοπούλου Α΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πρόεδρος της Βουλής
Κωστοπαναγιωτου, ΗλιαςΗλίας Κωστοπαναγιώτου Φωκίδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κωτσιας, ΘωμαςΘωμάς Κώτσιας Ευρυτανίας Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Λαγος, ΙωαννηςΓιάννης Λαγός Β΄ Πειραιώς Χρυσή Αυγή
Λαμπρουλης, ΓεωργιοςΓιώργος Λαμπρούλης Λάρισας Κ.Κ.Ε. Ζ' Αντιπρόεδρος της Βουλής
Λαπαβιτσας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Λαπαβίτσας Ημαθίας Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Λαππας, ΣπυριδωναςΣπύρος Λάππας Καρδίτσας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Λαφαζανης, ΠαναγιωτηςΠαναγιώτης Λαφαζάνης Β΄ Πειραιώς Λαϊκή Ενότητα Γενικός Γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας από τις 21 Αυγούστου 2015
Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Λαϊκής Ενότητας από τις 21 Αυγούστου 2015
Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Λεβα, ΒασιλικηΒασιλική Λέβα Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Λεουτσακος, ΕυσταθιοςΕυστάθιος Λεουτσάκος Α΄ Πειραιώς Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Λοβερδος, ΑνδρεαςΑνδρέας Λοβέρδος Β΄ Αθηνών ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Λυκουδης, ΣπυροςΣπύρος Λυκούδης Α΄ Αθηνών Το Ποτάμι ΣΤ' Αντιπρόεδρος της Βουλής
Λυμπερακη, ΑντιγονηΑντιγόνη Λυμπεράκη Β΄ Αθηνών Το Ποτάμι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κ.Ο. του Ποταμιού
Μακαρονας, ΓρηγορηςΓρηγόρης Μακαρόνας Ηρακλείου ΑΝ.ΕΛ. Αντικατέστησε τον Κωνσταντίνο Δαμαβολίτη στις 2 Ιουλίου 2015 λόγω παραίτησης
Μακρη, ΡαχηλΡαχήλ Μακρή Κοζάνης Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Μανιος, ΝικολαοςΝίκος Μανιός Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μαντας, ΧρηστοςΧρήστος Μαντάς Ιωαννίνων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μανωλακου, ΔιαμαντωΔιαμάντω Μανωλάκου Β΄ Πειραιώς Κ.Κ.Ε. Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κ.Κ.Ε.
Μαρινος, Γεωργιος Β.Γιώργος Μαρίνος Εύβοιας Κ.Κ.Ε.
Μαρκου, ΑικατερινηΚατερίνα Μάρκου Β΄ Θεσσαλονίκης Το Ποτάμι
Μαρτινου, ΓεωργιαΓεωργία Μαρτίνου Αττικής Ν.Δ.
Ματθαιοπουλος, ΑρτεμιοςΑρτέμης Ματθαιόπουλος Σερρών Χρυσή Αυγή
Μαυραγανης, ΝικολαοςΝίκος Μαυραγάνης Εύβοιας ΑΝ.ΕΛ.
Μαυρωτας, ΓεωργιοςΓιώργος Μαυρωτάς Αττικής Το Ποτάμι
Μεικοπουλος, ΑλεξανδροςΑλέξανδρος Μεϊκόπουλος Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μειμαρακης, Ευαγγελος-ΒασιλειοςΒαγγέλης Μεϊμαράκης Β΄ Αθηνών Ν.Δ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από τις 6 Ιουλίου 2015
Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας από τις 6 Ιουλίου 2015
Μηταρακης, ΠαναγιωτηςΝότης Μηταράκης Χίου Ν.Δ.
Μηταφιδης, ΤριανταφυλλοςΤριαντάφυλλος Μηταφίδης Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μητροπουλος, ΑλεξιοςΑλέξιος Μητρόπουλος Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής
Μητσοτακης, ΚυριακοςΚυριάκος Μητσοτάκης Β΄ Αθηνών Ν.Δ. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κ.Ο. Νέας Δημοκρατίας
Μιχαηλιδης, ΑνδρεαςΑνδρέας Μιχαηλίδης Χίου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μιχαλακης, ΝικολαοςΝικόλαος Μιχαλάκης Καρδίτσας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μιχαλολιακος, ΝικολαοςΝίκος Μιχαλολιάκος Α΄ Αθηνών Χρυσή Αυγή Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής
Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής
Μιχελογιαννακης, ΙωαννηςΓιάννης Μιχελογιαννάκης Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μιχος, ΝικολαοςΝίκος Μίχος Εύβοιας Χρυσή Αυγή
Μουσταφα, ΜουσταφαΜουσταφά Μουσταφά Ροδόπης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μπακογιαννη, ΘεοδωραΝτόρα Μπακογιάννη Α΄ Αθηνών Ν.Δ.
Μπαλαουρας, ΓερασιμοςΓεράσιμος Μπαλαούρας Ηλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μπαλαφας, ΙωαννηςΓιάννης Μπαλάφας Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Β' Αντιπρόεδρος της Βουλής
Μπαλλης, ΣυμεωνΣυμεών Μπαλλής Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μπαξεβανακης, ΔημητριοςΔημήτρης Μπαξεβανάκης Ηλείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μπαργιωτας, ΚωνσταντινοςΚώστας Μπαργιώτας Λάρισας Το Ποτάμι
Μπαρκας, ΚωνσταντινοςΚώστας Μπάρκας Πρέβεζας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μπαρμπαρουσης, ΚωνσταντινοςΚώστας Μπαρμπαρούσης Αιτωλοακαρνανίας Χρυσή Αυγή
Μπασιακος, ΕυαγγελοςΕυάγγελος Μπασιάκος Βοιωτίας Ν.Δ.
Μπουκωρος, ΧρηστοςΧρήστος Μπουκώρος Μαγνησίας Ν.Δ.
Μπουρας, ΑθανασιοςΘανάσης Μπούρας Αττικής Ν.Δ.
Μωραιτης, ΝικολαοςΝικόλαος Μωραΐτης Αιτωλοακαρνανίας Κ.Κ.Ε.
Νικολοπουλος, ΝικολαοςΝίκος Νικολόπουλος Αχαΐας ΑΝ.ΕΛ.
Ξανθος, ΑνδρεαςΑνδρέας Ξανθός Ρεθύμνης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ξουλιδου, ΣταυρουλαΣταυρούλα Ξουλίδου Β΄ Θεσσαλονίκης ΑΝ.ΕΛ.
Ξυδακης, ΝικολαοςΝίκος Ξυδάκης Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Οικονομου, ΒασιλειοςΒασίλης Οικονόμου Επικρατείας Ν.Δ.
Ορφανος, ΝικοςΝίκος Ορφανός Β΄ Πειραιώς Το Ποτάμι
Ουζουνιδου, ΕυγενιαΕυγενία Ουζουνίδου Κοζάνης Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Ουρσουζιδης, ΓεωργιοςΓεώργιος Ουρσουζίδης Ημαθίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παναγιωταρος, ΗλιαςΗλίας Παναγιώταρος Β΄ Αθηνών Χρυσή Αυγή
Παναγιωτοπουλος, ΝικολαοςΝίκος Παναγιωτόπουλος Καβάλας Ν.Δ.
Παναγουλης, ΕυσταθιοςΣτάθης Παναγούλης Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παντζας, ΓεωργιοςΓεώργιος Πάντζας Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παπαδοπουλος, ΣακηςΣάκης Παπαδόπουλος Τρικάλων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παπανατσιου, ΑικατερινηΚατερίνα Παπανάτσιου Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παπαρηγα, ΑλεξανδραΑλέκα Παπαρήγα Επικρατείας Κ.Κ.Ε.
Παπαχριστοπουλος, ΑθανασιοςΘανάσης Παπαχριστόπουλος Β΄ Αθηνών ΑΝ.ΕΛ.
Παππας, Νικος Σ.Νικός Παππάς Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παππας, ΧρηστοςΧρήστος Παππάς Επικρατείας Χρυσή Αυγή
Παραστατιδης, ΘεοδωροςΘεόδωρος Παραστατίδης Κιλκίς ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Παφιλης, ΑθανασιοςΘανάσης Παφίλης Β΄ Αθηνών Κ.Κ.Ε. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κ.Ο. του Κ.Κ.Ε.
Πετρακος, ΑθανασιοςΑθανάσιος Πετράκος Μεσσηνίας Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κ.Ο. της Λαϊκής Ενότητας
Πλακιωτακης, ΙωαννηςΓιάννης Πλακιωτάκης Λασιθίου Ν.Δ.
Πολακης, ΠαυλοςΠαύλος Πολάκης Χανίων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ραπτη, ΕλενηΈλενα Ράπτη Α΄ Θεσσαλονίκης Ν.Δ.
Ριζος, ΔημητριοςΔημήτρης Ρίζος Έβρου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σακελλαριδης, ΓαβριηλΓαβριήλ Σακελλαρίδης Α΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σαλμας, ΜαριοςΜάριος Σαλμάς Αιτωλοακαρνανίας Ν.Δ.
Σαμαρας, ΑντωνιοςΑντώνης Σαμαράς Μεσσηνίας Ν.Δ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έως τις 6 Ιουλίου 2015
Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας έως τις 6 Ιουλίου 2015
Σαμοιλης, ΣτεφανοςΣτέφανος Σαμοΐλης Κέρκυρας Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Σαντορινιος, ΝεκταριοςΝεκτάριος Σαντορινιός Δωδεκανήσου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σβερωνη-Χονδρονασιου, ΔεσποιναΔέσποινα Σβερώνη - Χονδρονάσιου Λάρισας Χρυσή Αυγή
Σεβαστακης, ΔημητριοςΔημήτριος Σεβαστάκης Σάμου ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σελτσας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Σέλτσας Φλώρινας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σηφακης, ΙωαννηςΙωάννης Σηφάκης Πέλλας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σιμορελης, ΧρηστοςΧρήστος Σιμορέλης Τρικάλων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σκανδαλιδης, ΚωνσταντινοςΚώστας Σκανδαλίδης Α΄ Αθηνών ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Σκουμας, ΑθανασιοςΘανάσης Σκούμας Βοιωτίας Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Σκουρλετης, ΠαναγιωτηςΠάνος Σκουρλέτης Επικρατείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σκουρολιακος, ΠαναγιωτηςΠάνος Σκουρολιάκος Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σκουφα, ΕλισσαβετΜπέττυ Σκούφα Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σκρεκας, ΚωνσταντινοςΚώστας Σκρέκας Τρικάλων Ν.Δ.
Σμιας, ΧρηστοςΧρήστος Σμίας Πέλλας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σταθακης, ΓεωργιοςΓιώργος Σταθάκης Χανίων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σταθας, ΙωαννηςΓιάννης Σταθάς Βοιωτίας Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Σταικουρας, ΧρηστοςΧρήστος Σταϊκούρας Φθιώτιδας Ν.Δ.
Σταματακη, ΕλενηΕλένη Σταματάκη Α΄ Πειραιώς ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σταματης, Δημητριος Ι.Δημήτρης Σταμάτης Επικρατείας Ν.Δ.
Σταμπουλη, ΑφροδιτηΑφροδίτη Σταμπουλή Σερρών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Στεφος, ΙωαννηςΓιάννης Στέφος Ιωαννίνων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Στρατουλης, ΔημητριοςΔημήτρης Στρατούλης Β΄ Αθηνών Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κ.Ο. της Λαϊκής Ενότητας
Στυλιανιδης, ΕυριπιδηςΕυριπίδης Στυλιανίδης Ροδόπης Ν.Δ.
Στυλιος, ΓεωργιοςΓιώργος Στύλιος Άρτας Ν.Δ.
Συντυχακης, ΕμμανουηλΜανώλης Συντυχάκης Ηρακλείου Κ.Κ.Ε.
Συριγος, ΑντωνιοςΑντώνης Συρίγος Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Συρμαλενιος, ΝικολαοςΝίκος Συρμαλένιος Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σωτηριου, ΕλενηΕλένη Σωτηρίου Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τασουλας, ΚωνσταντινοςΚώστας Τασούλας Ιωαννίνων Ν.Δ.
Τασσος, ΣταυροςΣταύρος Τάσσος Λέσβου Κ.Κ.Ε.
Ταχιαου, ΧριστιναΧριστίνα Ταχιάου Α΄ Θεσσαλονίκης Το Ποτάμι
Τεκτονιδου, ΚυριακηΚυριακή Τεκτονίδου Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τζαβαρας, ΚωνσταντινοςΚώστας Τζαβάρας Ηλείας Ν.Δ.
Τζακρη, ΘεοδωραΘεοδώρα Τζάκρη Πέλλας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τζαμακλης, ΧαριλαοςΧαρίλαος Τζαμακλής Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τζηκα-Κωστοπουλου, ΔαναηΔανάη Τζήκα - Κωστοπούλου Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τζουφη, ΜεροπηΜερόπη Τζούφη Ιωαννίνων ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τοσκας, ΝικολαοςΝίκος Τόσκας Επικρατείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τραγακης, ΙωαννηςΓιάννης Τραγάκης Β΄ Πειραιώς Ν.Δ.
Τριανταφυλλιδης, ΑλεκοςΑλέκος Τριανταφυλλίδης Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τριανταφυλλου, ΜαριαΜαρία Τριανταφύλλου Αιτωλοακαρνανίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τσακαλωτος, ΕυκλειδηςΕυκλείδης Τσακαλώτος Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τσανακα, ΑλεξανδραΑλεξάνδρα Τσανάκα Καβάλας Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Τσιαρας, ΚωνσταντινοςΚώστας Τσιάρας Καρδίτσας Ν.Δ.
Τσιπρας, ΑλεξιοςΑλέξης Τσίπρας Α΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας
Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τσιρκας, ΒασιλειοςΒασίλης Τσίρκας Άρτας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τσουκαλας, ΚωνσταντινοςΚωνσταντίνος Τσουκαλάς Επικρατείας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Φαμελλος, ΣωκρατηςΣωκράτης Φάμελλος Β΄ Θεσσαλονίκης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Φιλης, ΝικολαοςΝίκος Φίλης Α΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Φορτσακης, ΘεοδωροςΘεόδωρος Φορτσάκης Επικρατείας Ν.Δ.
Φωτηλας, ΙασωνΙάσων Φωτήλας Αχαΐας Το Ποτάμι
Φωτιου, ΘεανωΘεανώ Φωτίου Β΄ Αθηνών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Χαικαλης, ΠαυλοςΠαύλος Χαϊκάλης Αττικής ΑΝ.ΕΛ.
Χαρακιδης, ΚυριακοςΚυριάκος Χαρακίδης Δράμας Το Ποτάμι
Χαρακοπουλος, ΜαξιμοςΜάξιμος Χαρακόπουλος Λάρισας Ν.Δ.
Χαραλαμπιδου, ΔεσποιναΔέσποινα Χαραλαμπίδου Α΄ Θεσσαλονίκης Λαϊκή Ενότητα Γ' Αντιπρόεδρος της Βουλής
Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Χατζηδακης, ΚωνσταντινοςΚωστής Χατζηδάκης Β΄ Αθηνών Ν.Δ.
Χατζηδημητριου, ΑλεξανδροςΑλέξανδρος Χατζηδημητρίου Σερρών Το Ποτάμι
Χατζηλαμπρου, ΒασιλειοςΒασίλης Χατζηλάμπρου Αχαΐας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Χατζησαββας, ΧρηστοςΧρήστος Χατζησάββας Κιλκίς Χρυσή Αυγή
Χριστοφιλοπουλου, ΠαρασκευηΕύη Χριστοφιλοπούλου Αττικής ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ψαριανος, ΓρηγοριοςΓρηγόρης Ψαριανός Β΄ Αθηνών Το Ποτάμι
Ψαρρεα, ΕλενηΕλένη Ψαρρέα Μεσσηνίας Λαϊκή Ενότητα Μέλος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μέχρι τις 21 Αυγούστου 2015
Ψυχογιος, ΓεωργιοςΓιώργος Ψυχογιός Κορινθίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Μεταβολές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Διαγράφεται από την ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Κ. Δαμαβολίτης». in.gr. 2 Ιουλίου 2015. Ανακτήθηκε στις 2 Ιουλίου 2015. 
  2. «Παραιτήθηκε ο Νίκος Χουντής από βουλευτής». in.gr. 13 Ιουλίου 2015. Ανακτήθηκε στις 13 Ιουλίου 2015. 
  3. «Διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ και «Λαϊκή Ενότητα» υπό τον Λαφαζάνη». in.gr. 21 Αυγούστου 2015. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 23 Αυγούστου 2015. Ανακτήθηκε στις 21 Αυγούστου 2015. 

Πηγή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]