Χειριστής bot
Βικιθήκη
Wikimedia Commons
Χρήστης OTRS
Διαχειριστής
Γραφειοκράτης

Συζήτηση χρήστη:Geraki/Αρχείο 7

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να
μου στείλετε και e-mail
Διατηρώ το δικαίωμα της δημοσίευσης
οποιουδήποτε e-mail αφορά
θέματα της Βικιπαίδειας.
Do not forget that you can
also send me an e-mail
I reserve the right to publish
any e-mail regarding Wikipedia topics.


Nαι σχεδόν αυτό. --Constaπες μου 16:28, 3 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Surveyor κλπ[επεξεργασία κώδικα]

Αυτό που έγραψα για το Hayabusa ήταν ένα αρκετά κρύο αστείο. Δεν εννοούσα να γράφουμε τίτλους σε katakana, αλλά το ότι είχα διαβάσει στο βίκι ότι σημαίνει "peregrine falcon" και μετά έκανα τη σύνδεση με το γεράκι ... σταματάω εδώ γιατί εκτέθηκα πλήρως νομίζω. Ελπίζω να μην το άσχημα ειρωνικό αλλά θα θυμώσω αν δεν το βρεις κακόγουστο! --cubic[*]star 22:17, 4 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

go to www.youtube.com/user/12scolsrud and leave me a message if u want-user 12scolsrud 01:04, 10 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Gerakibot[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Ρίξε μιά ματιά στο Gerakibot. Στο άρθρο Άργος (αποσαφήνιση) είχα βάλει τα σωστά interwiki και τα διόρθωσε ώστε να στέλνουν στον Άργο τον Πανόπτη. Δεν το αναίρεσα για να ρίξεις μιά ματιά--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-20:23, 6 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Πριν απαντήσει ο ιδιοκτήτης του bot: Αν μέχρι σήμερα σε όλα τα άλλα ξενόγλωσσα άρθρα εμφανίζεται το λάθος ελληνικό interwiki, το bot μπορεί να θεωρήσει σωστό ένα από αυτά. Μόνη λύση: Αλλαγή ή διαγραφή (είτε με το χέρι είτε με bot) του ελληνικού interwiki σε όλα τα ξενόγλωσσα wikis στα οποία εμφανίζεται. Χαμαλοδουλειά, αλλά λύνει οριστικά το θέμα.--Focal Point 07:51, 7 Οκτωβρίου 2007 (UTC)


Έτσι είναι, το bot δεν έχει δική του νοημοσύνη αλλά χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που παίρνει από τα άρθρα και άρα μπορεί να αναπαράγει και τα λάθη. — Geraki ΣΜ 08:41, 7 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Το λάθος βρισκόταν στην τσεχική βικιπαίδεια http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Argos&oldid=1861046Geraki ΣΜ 09:07, 7 Οκτωβρίου 2007 (UTC)
Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Ευχαριστώ για τη διόρθωση και για το ξεκαθάρισμα ορισμένων στοιχείων σχετικά με τα bot.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-11:46, 10 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Licenses[επεξεργασία κώδικα]

Υποθέτω ότι χρειάζεται προσθήκες το MediaWiki:Upload.js. --Dada* 14:37, 9 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Σόρρυ δεν είδα το μήνυμα, χάθηκε με τη συζήτηση για τις εικόνες των αγαλμάτων. Χωρίς να είμαι και ο πιο ειδικός νομίζω ότι ο Dada έχει δίκιο και θάπρεπε ίσως ν' αλλάξει κατά το αντίστοιχο των Κόμμονς - Badseed απάντηση 07:44, 10 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι σχετικό αλλά θα δοκιμάσω. — Geraki ΣΜ 12:04, 10 Οκτωβρίου 2007 (UTC) Δεν δουλεύει. Σε κάθε λειτουργία του Upload.js υπάρχει σημείωση για το τι εξυπηρετεί. Θα δοκιμάσω κάτι άλλο. — Geraki ΣΜ 12:28, 10 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Βικιπαίδεια:Υποψήφιοι διαχειριστές[επεξεργασία κώδικα]

Την έκλεισα αφού πέρασε μια εβδομάδα. Μην ξεχάσεις να μπυροκρατήσεις. Εμείς, κανονικά... ∫lnxdx =xlnx - x + c 01:07, 11 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Πρέπει να κάνω κάτι για τη μνήμη μου... SHurt.gifGeraki ΣΜ 05:55, 12 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Δηλαδή τώρα μπορώ να το "σβουρήξω", ακόμα και χωρίς δα ;;;;  :) - Αχρήστης 07:11, 12 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Ουάου! :)) - Αχρήστης 07:20, 12 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Συντεταγμένες[επεξεργασία κώδικα]

Φίλε μου καλησπέρα. Μια ερώτηση. Από που μπορώ να δώ τις συντεταγμένες ενός μέρους αν δεν υπάρχουν, πχ, στην Αγγλική Βίκι ή είναι ένας δήμος ή χωριό που δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί στο Google earth. Το Google earth θεωρείται γενικά αξιόπιστο? Φιλικά --Alaniaris 16:20, 13 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Ναι, το Google Earth έχει ακριβείς συντεταγμένες, όπως και το World Wind, απλά πρέπει να αναγνωρίζεις το σημείο που θέλεις μέσα από τις εικόνες. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το Google Maps και άλλες υπηρεσίες που το χρησιμοποιούν. Καλύτερα για αυτή την περίπτωση είναι δύο:

 • geonames.org: Δείχνει όλα τα σημεία που περιλαμβάνονται στην βάση δεδομένων του GEOnet Names Server. Στο http://earth-info.nga.mil/gns/html/namefiles.htm μπορείς να βρεις και τους πίνακες για κάθε χώρα. Δυστυχώς ο ελληνικός πίνακας περιλαμβάνει τα ονόματα μόνο σε λατινική μεταγραφή αλλά αν ξέρεις τι ψάχνεις δεν είναι πρόβλημα. Ωστόσο όπως θα δεις είναι αρκετά πλήρης βάση δεδομένων που περιλαμβάνει ονόματα ακόμη και για βραχονησίδες (λογικό αφού είναι για στρατιωτική χρήση). Ακόμη και η αναζήτηση δουλεύει, μόνο που είναι δύσκολη για εμάς γιατί τα ονόματα περιλαμβάνουν τονισμένους λατινικούς χαρακτήρες (áéú).
 • giswiki: Δεν κερδίζεις κάτι σε σχέση με το απλό google maps για να βρεις το σημείο που θέλεις, αλλά με ένα κλικ σου βγάζει αντίστοιχα πρότυπα για την αγγλική βικιπαίδεια. Μπορείς να αλλάξεις το όνομα του προτύπου και προσθέτοντας τις μεταβλητές που χρειάζονται δουλεύει τζάμι.

Φυσικά ένας άλλος τρόπος να βρεις τις συντεταγμένες είναι να τις ψάξεις σε ένα καλό χάρτη! (π.χ. των Road Editions, ή της Ανάβασις).

Geraki ΣΜ 17:59, 13 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Thanks Boss --Alaniaris 22:19, 13 Οκτωβρίου 2007 (UTC)


Κεχριμπάρι[επεξεργασία κώδικα]

Έγινε κάποιο λάθος, το Gerakibot έβαλε συντεταγμένες στο άρθρο Κεχριμπάρι! [1] Από ότι φαίνεται βρίσκεται κάπου στην Ουκρανία:-) -- 12:46, 14 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Δε νομίζω ότι το ρομπότ έκανε λάθος, άλλωστε το Κεχριμπάρι είναι πράγματι στην Ουκρανία, ήμουν εκεί πρόσφατα. Οι άνδρες εκεί ονομάζονται κεχριμπάροι και οι γυναίκες κεχριμπάρες. Ωραία, αν και μικρή πόλη :))) Συγγενεύουν με το λαό των Τελούγκου. --Focal Point 14:26, 14 Οκτωβρίου 2007 (UTC)


SCongratulate.svg Κι όμως! Αν ακολουθούσες τις συντεταγμένες θα έβλεπες ότι οδηγούν στην πόλη Бурштин (Burshtyn) της Ουκρανίας. Όπως λένε στα ουκρανικά το κεχριμπάρι! Έχετε δίκιο, το λάθος οφείλεται σε παλιότερο λάθος στο interwiki κάποιας άλλης γλώσσας. — Geraki ΣΜ 06:46, 15 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Έσελον, Ερέχθειο[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Πώς προσθέτει το Gerakibot συντεταγμένες; Γιατί έχει προσθέσει, πχ, στο Έσελον μία περιοχή στη Γερμανία αφού το Echelon είναι παγκόσμιο δίκτυο και δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο κέντρο; Και ακόμα και αν είχε κέντρο, γιατί δεν είναι η έδρα της NSA στο Μέριλαντ αλλά απλώς ένας σταθμός. Επίσης, γιατί φτιάχνει και άδεια άρθρα με συντεταγμένες όπως το Ερέχθειο; --[[Συζήτηση χρήστη:CubicStar|<tt>cubic[*]star</tt>]] 07:05, 15 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Καλημέρα, το Gerakibot αυτή την στιγμή απλώς βάζει στοιχεία που έχουν προετοιμαστεί από πριν (δεν κάνει επιτόπου έρευνα όπως όταν ασχολείται με το interwiki ή τις διπλές ανακατευθύνσεις). Αυτό που έκανα είναι να χρησιμοποιήσω μια λειτουργία δημιουργίας σελίδων, με την εντολή όταν υπάρχει ήδη η σελίδα να προσθέτει το κείμενο που ήθελα στην κορυφή (πολύ ευκολότερο από το να χρησιμοποιήσω άλλη μέθοδο). Επίσης τα στοιχεία προέρχονται από επεξεργασία παλιότερων dumps με συσχετισμό interwiki και προτύπου, δηλαδή θεωρώντας ότι όταν ένα άρθρο σε μια βικιπαίδεια έχει αυτό το πρότυπο, τότε μπορεί να προστεθεί και στα αντίστοιχα άρθρα (interwiki) των άλλων βικιπαιδειών (αφού αναφέρονται στον ίδιο τόπο). Αυτό απαντάει και στις δύο ερωτήσεις: Στο Έσελον, υπήρχε το πρότυπο στο αντίστοιχο άρθρο κάποιας άλλης βικιπαίδειας την στιγμή που αποθηκεύτηκαν τα dumps, ενώ το Ερέχθειο είναι άρθρο που υπήρχε αλλά έχει διαγραφεί (και την στιγμή που αποθηκεύτηκαν τα dumps υπήρχε κάποιο interwiki προς αυτό το άρθρο). Όλα τα πιθανά κενά άρθρα είναι πρώην διαγραμμένα. Μικρό το κακό, θα τα ξαναδιαγράψουμε. — Geraki ΣΜ 07:21, 15 Οκτωβρίου 2007 (UTC)


Συκολόγος Ηρακλείου[επεξεργασία κώδικα]

Φίλε Geraki, θα ήθελα αν μπορείς να βάλεις συντεταγμένες στο Συκολόγος Ηρακλείου. Ευχαριστώ, --Lemur12 09:29, 15 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Pictogram voting keep.svg Έγινε. — Geraki ΣΜ 10:00, 15 Οκτωβρίου 2007 (UTC)


Διπλές συντεταγμένες[επεξεργασία κώδικα]

Σε κάποια άρθρα γεωγραφίας που έχουν ήδη τις γεωγραφικές συντεταγμένες στην κορυφή του άρθρου, έχει μπει από πάνω και δεύτερη φορά, π.χ. Κιριτιμάτι, Ταράουα--85.74.142.40 11:06, 20 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Όπου βρίσκεις διπλό, διόρθωνέ το (οι συντεταγμένες μπήκαν με bot, μην περιμένουμε και πολλά).--Focal Point 11:42, 20 Οκτωβρίου 2007 (UTC)


Η προσθήκη από το bot έγινε αυτόματα, και έχω διορθώσει αρκετά από αυτά στα οποία ήταν διπλό. Η αφαίρεση των διπλών συντεταγμένων είναι απλή υπόθεση. — Geraki ΣΜ 15:51, 21 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Και βασικά στα άρθρα που λες το πρότυπο μπήκε για πρώτη φορά μετά την πρόταση στην Αγορά, και αφού είχε ετοιμαστεί το υλικό, περίμενα ότι θα ήταν διπλό στα άρθρα που χρησιμοποιούσαν τον παλιό τύπο προτύπων (και εύκολα ανιχνεύσιμα) αλλά δεν περίμενα ότι θα χρησιμοποιούνταν το νέο τόσο γρήγορα και μάλιστα πριν την μαζική εκκίνηση/προσθήκη. — Geraki ΣΜ 16:11, 21 Οκτωβρίου 2007 (UTC)
Επίσης πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η αρχική ημιαυτόματη τοποθέτηση έγινε απλώς για να βοηθήσει στην αρχική φάση, και όχι ως αντικατάσταση ολόκληρης της δουλειάς που μπορεί να κάνουν οι χρήστες. Για παράδειγμα ήταν ευκολότερο να προστεθούν ,όπου έλειπαν τα δεκαδικά ψηφία για να λειτουργήσει το πρότυπο παρά να ψάξει κανείς από την αρχή τις συντεταγμένες και να φτιάξει το πρότυπο από την αρχή για δεκάδες άρθρα. Νομίζω όμως ότι οι περισσότερες διορθώσεις έχουν γίνει. Έτσι κι αλλιώς από εδώ και πέρα τα αντίστοιχα πρότυπα θα πρέπει να τα βάζουν οι χρήστες. — Geraki ΣΜ 16:05, 21 Οκτωβρίου 2007 (UTC)
Αφαίρεσα τα πεδία συντεταγμένων από τα πρότυπα Πόλη,Πόλη 1‎,‎ Πόλη (Γαλλία),Πόλη (Γερμανία), Πόλη (Λιθουανία),Πόλη (Μαυροβούνιο) και ‎Πόλη (Ελλάδα) ‎ αφού πρώτα αφαίρεσα χειροκίνητα τις συντεταγμένες από τα άρθρα που τα ενσωμάτωναναν. Αν μου έχει διαφύγει κάποιο ας το επισημάνει όποιος το εντοπίσει. Πιστεύω όμως ότι δεν έχουν μείνει πολλές ακόμη.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-16:17, 21 Οκτωβρίου 2007 (UTC)
Καλώς. Η αφαίρεση από τα άρθρα δεν ήταν απαραίτητη (απλά δεν θα προβάλλονταν). Μπορούμε να βρούμε ένα ενιαίο σύστημα ώστε να ξαναμπούν σε αυτά τα πρότυπα, έτσι ώστε να προβάλλονται και το κουτί, προηγουμένως ήταν μπάχαλο. Εκτός αν είναι καλύτερα να μπαίνει μόνο στον τίτλο. We'll see... — Geraki ΣΜ 16:30, 21 Οκτωβρίου 2007 (UTC)
Το κατάλαβα ότι δε θα εμφανίζεται αλλά θεώρησα ότι η ύπαρξη τους και μόνο θα καθιστούσε δυσχερή την επεξεργασία του προτύπου από ορισμένους χρήστες. Προσωπικά προτιμώ τις συντεταγμένες μέσα στο κουτί αλλά με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν πρότυπα σε όλα τα άρθρα για λόγους ομοιομορφίας. Όμως όπως είπες και εσύ, είδωμεν....--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-16:45, 21 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Απονομή[επεξεργασία κώδικα]

Ο MARKELLOS απονέμει στο Geraki το αστέρι των γεωγραφικών συντεταγμένων.

Σου απονέμω το αστέρι των γεωγραφικών συντεταγμένων για την καθοριστική συμβολή σου στην οργάνωση της επιχείρησης και για την προσθήκη συντεταγμένων σε πολυάριθμα άρθρα.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:34 17 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Ευχαριστώ. — Geraki ΣΜ 15:51, 21 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Φρίξος και Έλλη[επεξεργασία κώδικα]

Οι γλώσσα που χρησιμοποιεί το άρθρο δεν είναι η σημερινή καθομιλουμένη. Για το λόγο αυτό ζήτησα το cleanup. Στη δημοτική λέμε "ο Πελίας του Πελία" και "ο Δίας του Δία" , ο δράκος, ο Ποσειδώνας κλπ., δε λέμε ούτε "ο Ζευς του Διός" ούτε ο "δρακων" κ.α. Επίσης στο άρθρο δεν αναφέρεται καμία πηγή. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που γίνεται αναφορά τόσων προσώπων της μυθολογίας (και πρόκειται και για σημαντικό μύθο) θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον μία. Διαφορετικά γράφουμε παραμύθια και όχι μυθολογία. Καλό λοιπόν κατά τη γνώμη μου θα ήταν να παραμείνουν τα πρότυπα, ώστε όποιος έχει χρόνο να περιποιηθεί το άρθρο.--lady 02:52, 22 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Βάνδαλος[επεξεργασία κώδικα]

Καλό κουράγιο. Πρόσεχε να μη βαρυστομαχιάσεις.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-08:29, 22 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Καλημέρα! Ήρθες σχετικά... έγκαιρα. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος άμεσης ειδοποίησης διαχειριστών για τέτοιες περιπτώσεις; Ίσως αν φτιάχναμε κάποιο mail account με sms alert;--Κωστής 08:33, 22 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Μπορεί να γίνει κάτι με e-mail κλπ. (και για sms γίνεται, αλλά σκέψου το άλλο: sms bombing) — Geraki ΣΜ 08:39, 22 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Και κάτι άλλο που σκέφτηκα τώρα. Δε μπορεί να γίνει μέσω bot διαγραφή;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-08:35, 22 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Δοκιμάζω κάτι πάνω σ'αυτό. — Geraki ΣΜ 08:39, 22 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Πρότυπα σιδηροδρομικών γραμμών BS[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Geraki,

Κατ' αρχήν σε χαιρετώ και καλή σου μέρα! Ήθελα να σε ενημερώσω ότι μετέφερα στην ελληνική Βικιπαίδεια τα πρότυπα σιδηροδρομικών γραμμών BS που προέρχονται από τη γερμανόφωνη ΒΠ και χρησιμοποιούνται πλέον και σε εκδόσεις της ΒΠ σε αρκετές γλώσσες. Μία πιλοτική εφαρμογή στη γραμμή 2 του λήμματος για το μετρό της Αθήνας δεν είχε οπτικό αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικό. Μία καίρια επέμβαση του Badseed βοήθησε να τακτοποιηθεί κάπως ο πίνακας, αλλά και πάλι τα σύμβολα που υπάρχουν στον πίνακα έχουν κενά καθ' ύψος μεταξύ τους (σύγκρινε τον πίνακα με τον αντίστοιχο στο λήμμα για το μετρό της Αθήνας στα αγγλικά).

Ο Badseed με παρέπεμψε σε σένα για περαιτέρω βοήθεια και αναμένω τα σχόλιά σου όποτε μπορέσεις. Βεβαίως, είμαι στη διάθεσή σου για να απαντήσω τυχόν απορίες σου για το θέμα.

Και πάλι σε χαιρετώ! --Matesi1976 08:08, 23 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Βλέπω ότι το έχετε φτιάξει, δεν το πειράζω. — Geraki ΣΜ 05:49, 25 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Καλωσόρισμα[επεξεργασία κώδικα]

Αυτό ακριβώς κάνω.Αν κοιτάξεις το μητρώο θα δεις ότι οι μπλε σύνδεσμοι είναι ζευγαράκια. Οι μόνοι που καλωσόρισα χωρίς να έχουν συνεισφέρει είναι όσοι εγγράφηκαν σήμερα. Άλλη φορά θα το αποφεύγω και αυτό γιατί τελικά συμφωνώ με την άποψη σου. Ευχαριστώ για τη συμβουλή.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-15:40, 30 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Συγχώνευση συζήτησης[επεξεργασία κώδικα]

Αν το κρίνεις σκόπιμο, μπορείς να συγχωνεύσεις το ιστορικό της συζήτησης από το Συζήτηση χρήστη:Αρχίδαμος/Ατελιέ στο Βικιπαίδεια συζήτηση:Πνευματικά δικαιώματα, μια και η πρώτη δεν έχει άλλο ιστορικό πλην της συζήτησης αυτής --Αρχίδαμοςμίλα μου 19:17, 30 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Ελληνοϊταλικός πόλεμος[επεξεργασία κώδικα]

Πώς κατάφερες και έκανες την εισαγωγή και ο Focal δεν μπορούσε;--Κωστής 22:15, 31 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Τεχνικά προβλήματα, ακόμη και τώρα μου έγραψε ότι δεν μπορεί να εισαχθεί (κι όμως έγινε η εισαγωγή). — Geraki ΣΜ 22:19, 31 Οκτωβρίου 2007 (UTC)


Πρόσθεση εικόνων σε άρθρα[επεξεργασία κώδικα]

Θα επιθυμούσα να προστεθούν εικόνες στα άρθρα Η Αφροδίτη της Κύπρου και Δεν ξεχνώ

                     --Keravnos-Thundersub 14:14, 4 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Botseed[επεξεργασία κώδικα]

Θένκια για το status. Είχα σκοπό να το δοκιμάσω για κάνα δυο μέρες ακόμα με λίγες αλλαγές και μετά να κάνω αίτηση για flag, αλλά κι έτσι είναι ΟΚ. Ως πιο έμπειρος με το py, ρίχνε που και που καμιά ματιά κι αν δεις τίποτα περίεργο γκντούπα το - Badseed απάντηση 22:00, 5 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

zero[επεξεργασία κώδικα]

Ψιτ, ρίξε μια ματίτσα στη σελίδα των δωρεών, προς τα κάτω :) - Badseed απάντηση 01:21, 7 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

) σόρρυ έγραφα την ευσταχιανή :) - Badseed απάντηση 02:00, 7 Νοεμβρίου 2007 (UTC)


Tony[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Οχι δεν το έχω τσεκάρει το κουμπάκι , το έλεγξα κιόλας για σιγουριά, απλά στις συζητήσεις από τότε που γράφτηκα στην Βικιπαίδεια τσεκάρω μικρή αλλαγή πριν κάνω αποθήκευση . --✻tony esopi λέγε 15:38, 7 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Το έκανα πάλι , γίνετε απο συνήθεια (κακή) πιο πολύ. --✻tony esopi λέγε 15:39, 7 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Να υποθέσω οτι είσαι αυτός που δείχνει με το Δάκτυλο ; , εμένα δείχνεις ; Ωχ !! :))))--✻tony esopi λέγε 00:32, 24 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Ξέρεις εσύ! — Geraki ΣΜ 00:48, 24 Φεβρουαρίου 2008 (UTC) Face-devil-grin.svg

Συντεταγμένες[επεξεργασία κώδικα]

Τι παράμετρος λείπει και δεν οδηγούν οι συντεταγμένες στην ακριβή σελίδα ενός δήμου π.χ.? Δες για παράδειγμα πού οδηγούν οι συντεταγμένες στο αγγλικό άρθρο Άγιοι Ανάργυροι και πού στο ελληνικό --ΗΠΣΤΓ 14:16, 8 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Υπάρχει τρόπος το display title να το κάνουμε να οδηγεί σε αγγλικό τίτλο?--ΗΠΣΤΓ 14:34, 8 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Το αγγλικό link που παράγεται στο GeoHack από το πρότυπο coor δίνει τα παρακάτω:

Coordinate 	38° 2′ 0″ N, 23° 43′ 0″ E 	Decimal 	38.033333°, 23.716667°
Zoom 	6 	Scale 	± 1:100000
Region 	GR 	Type 	city
Title 	Agioi_Anargyroi

Όχι όμως και ο ελληνικός σύνδεσμος. Η συλλογιστική μου είναι ότι με κάποιο τρόπο γίνεται γνωστός ο αγγλικός τίτλος του άρθρου. Επιπλέον, αυτή η σελίδα δίνει αυτόματα zoom 6 κάτι που δεν κάνει βέβαια η σελίδα που παράγεται στο GeoHack από το σύνδεσμο του ελληνικού λήμματος.--ΗΠΣΤΓ 18:01, 8 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Να σου πω μπερδεύτηκα λίγο με τα πολλά πρότυπα. Συμφωνώ ότι είναι καλό να κρατήσουμε το coord. Μια χαρά δουλεύει τώρα και φέρνει το αντικείμενο ακριβώς στο κέντρο του χάρτη--ΗΠΣΤΓ 19:12, 8 Νοεμβρίου 2007 (UTC)


Χρήστης Θεόδωρος[επεξεργασία κώδικα]

Κατανοητόν.--Θεόδωρος 11:28, 9 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Επαλήθευση mail[επεξεργασία κώδικα]

Geraki καλησπέρα. Άλλαξα το email μου αλλά δεν γίνεται η επαλήθευση, μου βγάζει αυτή τη σελίδα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? --Alaniaris 14:57, 9 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Πάτα εδώ: http://el.wikipedia.org/wiki/Ειδικό:Confirmemail/053c5bf644ab1437967b14b84f6c3bc3Geraki ΣΜ 15:01, 9 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Thanks Boss :)) --Alaniaris 15:04, 9 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Τονυ[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Δεν το ήξερα αυτό. Μπράβο όμως πολύ καλό πρότυπο και εύχρηστο , όχι σαν το άλλο ( ξέρης πιό ενοώ) που ήθελε πολλά στοιχεία και σε κούραζε . --✻tony esopi λέγε 16:07, 9 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Εδω Στάδιο Νουέβο Κολομπίνο που έχουν χρησιμοποιηθή σαν πηγή δυό Βίκι είναι σωστό έτσι ή χρειάζετε κάτι άλλο ;;--✻tony esopi λέγε 16:26, 9 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Χάρτες[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Δημιούργησα το άρθρο Δήμος Ομηρούπολης και ανέβασα τον αντίστοιχο χάρτη. Ανταποκρίνεται στις "προδιαγραφές ποιότητας"; Να ανεβάσω δηλαδή αυτόν και στους υπόλοιπους για το νομό Χίου στα Commons ή να παραγγελθεί η δημιουργία τους από το χρήστη που δημιούργησε τους χάρτες γιά άλλους νομούς;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-16:13, 9 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Ευχαριστώ. Μαύρη αναζήτηση έκανα εγώ στα Commons φαίνεται.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα-18:24, 9 Νοεμβρίου 2007 (UTC)


Αλλαγή τίτλου στο άρθρο Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ αν σας είναι δυνατόν να μετονομαστεί το άρθρο με τίτλο Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου σε Ψευδοκράτος ή έστω Κατεχόμενα εδάφη

                     --Keravnos-Thundersub 17:29, 11 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

wikt[επεξεργασία κώδικα]

Αν μπορείς επικοινώνησε με έναν από τους Flyax, Lou ή Atglenn στο Βικιλεξικό για ένα θέμα σχετικό με τον ιστότοπο (άσε ένα μήνυμα εκεί ή μπες στο κανάλι του ΒΛ) - Badseed απάντηση 12:05, 12 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Τσεκ μέιλ πλήηηηηζ - 21:18, 13 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

αυτοματισμούλης;;[επεξεργασία κώδικα]

Αυτός ο Ιππίας έχει καμιά 500 συνδέσεις. Μήπως ξέρεις κανένα ευκολότερο τρόπο από τους χειροκίνητους για να γίνει η δουλειά?? - Αχρήστης 19:20, 15 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Μετακίνησα τον Ιππία σε Ιππίας ο Ηλείος γιατί υπάρχει και άλλος και χρειαζόμαστε σελ. αποσαφήνισης.Από ό,τι είδα όμως οι συνδέσεις αφορούν τον Ηλείο. Πως μπορούν να στέλνουν απευθείας σε αυτόν?? Αν ξέρεις και μπορείς βέβαια! - Αχρήστης 19:28, 15 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Εχ δεν είχα ανοίξει τα λήμματα και επιπρόσθετα πήγα να βάλω μακαρονάδα να φάω... :) Ευχαριστώ πολύ!- Αχρήστης 19:57, 15 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

Κνωσός FM[επεξεργασία κώδικα]

Φίλε Γεράκι καλησπέρα. Τώρα μόλις είδα ότι κάτω από την αρνητική ψήφο μου για τη διαγραφή του σταθμού ζήτησες επιχειρήματα. Δικαιολόγησα την επιλογή μου παρακάτω απαντώντας σε ένα χρήστη, μην θεωρήσεις ότι σε αγνόησα. Mea culpa. Φιλικά --Alaniaris 20:58, 25 Νοεμβρίου 2007 (UTC)


Καλησπέρα και από μένα φιλε Γεράκι ζητησες Τριτογενείς πηγές αποκλειστικά αφιερωμένες στο θέμα του άρθρου και υπαρχουν, μήπως θα ήθελες να το ξαναεξετάσεις και να αλλαξεις την αρνητικη ψηφο.--Kritikos 23:45, 25 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

στη λίστα ...[επεξεργασία κώδικα]

... δεν σε είχα. Αλλά τώρα, ότι έγινε, έγινε. μπόρα ήτανε και πέρασε. δεν θα κόψουμε και την καλημέρα. Εκτός και αν επιμένεις ;-) φιλικά --Μυρμηγκάκι 12:58, 26 Νοεμβρίου 2007 (UTC)


Αν θες όμως μπορείς να με βοηθήσεις σε κάτι:

 • Μετέφρασα το λήμμα για την εταιρεία Μύθος (μην το διαγράψεις αν θες) και μετέφερα την φωτογραφία από το αγγλικό. Αρχικά ήθελα να την πάω στα commons, αλλά μου φαίνεται ότι μπήκε στο ελληνικό βικι. Μήπως θα μπορούσες να το εξετάσεις και να μου πεις αν έκανα κάποιο λάθος, και πως να το διορθώσω; και πάλι φιλικά --Μυρμηγκάκι 13:40, 26 Νοεμβρίου 2007 (UTC)


 1. Βρίσκεται στα commons. Αρχικά το ανέβασες χωρίς να γράφεις την πηγή/δημιουργό και την άδεια χρήσης και γι'αυτό επισημάνθηκε. Αφού τα έβαλες μετά μπορούσες να αφαιρέσεις τις επισημάνσεις. Κατά τα άλλα είναι σπαστικό να αναφέρεις τις διαγραφές σαν να έχω μανία με αυτές. — Geraki ΣΜ 12:58, 27 Νοεμβρίου 2007 (UTC)

30.000[επεξεργασία κώδικα]

Ευχές, είδα ότι ανέβασες το σήμα. --Focal Point 19:44, 11 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

logo αθλητικών συλλόγων[επεξεργασία κώδικα]

Έχω παρατηρήσει ότι η ελληνική έκδοση στερείται βασικών logo αθλητικών κυρίως συλλόγων. Επίσης πολλές φορές έχουν τοποθετηθεί λανθασμένα σήματα σε λήμματα συγκεκριμένα τμήματα συλλόγων. πχ στο λήμα Α.Σ. Άρης ενώ υπάρχει το κανονικό σήμα του Α.Σ. ΑΡΗ, λίγο πιο κάτω επαναλαμβάνεται (ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ) το ίδιο λογότυπο και για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ...Επίσης λείπουν τα περισσότερα σήματα των ελληνικών συλλόγων σε βόλευ και μικρότερα αθλήματα ...Πως θα μπορούσαμε να "τραβήξουμε" μερικά logos από την αγγλική έκδοση ? Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει τεχνικά θέματα και θα μπορούσε να το πράξει ?Χρήστης: Ioannic 14/12/07

Δεν μπορείς να τραβήξεις εικόνες από την αγγλική έκδοση. Ο μόνος τρόπος είναι να τις αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου και να τις ανεβάσεις στην ελληνική. — Geraki ΣΜ 11:11, 14 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Τονυ[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Καταρχήν ρίξε μια ματιά εδω . Και δεύτερον τα χωριά που είχα βάλει για γρήγορη διαγραφή τα έκανα ανακατεύθυνση προς τα άρθρα των δήμων που ανήκαν εκτός απο τρία που δεν ήξερα τον δήμο και τα άφησα. --✻tony esopi λέγε 20:32, 18 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Καλησπέρα, μήπως Σύμπτωση ;; , αλλά και Κωνσταντίνος αλλά και Γεράκης ;; . --✻tony esopi λέγε 19:55, 22 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Χε χε! Είχα διαβάσει γι'αυτόν. — Geraki ΣΜ 22:23, 24 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Βικιεπιχείρηση Ευρωπαϊκή Ένωση[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Geraki! Μπορείς και εσύ να συνεισφέρεις στην Βικιεπιχείρηση Ευρωπαϊκή Ένωση!

Καλές Συνεισφορές και Καλή Συνέχεια!

EU Insigna.svg


--tRoUbLe πές το 00:42, 22 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Ταξονομοπλαίσιο[επεξεργασία κώδικα]

Γειά σου και χρόνια πολλά. Είδα ότι σε ενδιαφέρει η Ταξινόμηση. Προσπαθώ να ξεκινήσω Πρότυπο:Ταξονομοπλαίσιο αλλά θέλω βοήθεια. Ποιά είναι η γνώμη σου; --Kupirijo 13:20, 2 Ιανουαρίου 2008 (UTC)


Δεν ενδιαφέρομαι ειδικά για την ταξινόμηση, αλλά μπορώ να βοηθήσω για ότι αφορά το πλαίσιο στην βικιπαίδεια. Τι ακριβώς χρειάζεσαι; — Geraki ΣΜ 13:31, 2 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Tony[επεξεργασία κώδικα]

καλημέρα και καλή χρονιά. Οκ έγινε, δυστυχώς δεν παρακολουθώ τις σελίδες αυτές και δεν είχα προσέξει ότι γίνετε έτσι--✻tony esopi λέγε 13:33, 2 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Πρότυπο καλωσωρίσματος[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ για τη διευρίνηση. Νόμιζα ότι το subst είχε να κάνει με τη διατήρηση του προτύπου σε περίπτωση βανδαλισμού ή κάτι τέτοιο. Μου έγινε πρόσφατα ανάλογο σχόλιο από τον Lukonos και είχα αρχίσει να το εφαρμόζω τουλάχιστον στο 85 - 90% των περιπτώσεων. Τώρα που μου ξεκαθάρισες και την αιτία, να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει για το 100%.--MARKELLOSΚαλή χρονιά 15:41, 2 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Ορφανά και χήρες[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Θα ήθελα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις για το Πρότυπο:Ορφανό, που εισήγαγες. Καταρχήν με ποιό κριτήριο μπήκε στα άρθρα; Περιλαμβανόνται μόνο οι Ασύνδετες σελίδες ή και αυτές που έχουν λίγους συνδέσμους προς αυτές; Επίσης η αφαίρεση του από τα άρθρα θα γίνεται χειροκίνητα και αν ναι με ποίο κριτήριο; Ευχαριστώ.--MARKELLOSΚαλή χρονιά 15:00, 4 Ιανουαρίου 2008 (UTC)


Μπήκε στα άρθρα που εμφανίζονται στις ασύνδετες σελίδες και δεν είναι αποσαφηνίσεις. Από ότι είδα η ειδική σελίδα περιλαμβάνει άρθρα που δεν συνδέονται καθόλου από άλλα άρθρα, αλλά πιθανό να συμβαίνει λόγο του μεγάλου αριθμού τους (δηλαδή όταν αρχίσουν να λιγοστεύουν να εμφανίζονται και άρθρα με ένα σύνδεσμο κλπ. Η αφαίρεση θα πρέπει να γίνεται χειροκίνητα όταν κάποιος κρίνει ότι είναι αρκετά τα υπόλοιπα άρθρα που συνδέουν προς το συγκεκριμένο άρθρο (ανάλογα με την περίπτωση μάλλον, ίσως γύρω στα τέσσερα-πέντε;).

Πάντως μου κίνησε το ενδιαφέρον ότι έτσι βγαίνουν στην επιφάνεια και άρθρα που είναι ξεχασμένα, ή χρειάζονται διαγραφή, συγχώνευση κλπ. — Geraki ΣΜ 15:30, 4 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Το τελευταίο είναι όντως ενδιαφέρον. Ίσχυε και για τις αδιέξοδες σελίδες, οι οποίες ήταν σαφώς λιγότερες και έχουν ξεκαθαρίσει.--MARKELLOSΚαλή χρονιά 15:36, 4 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Μία ακόμα παρατήρηση για το θέμα αυτό. Εντόπισα άρθρα στα οποία δεν έχει περιληφθεί το πρότυπο αν και έχουν μόνο ένα σύνδεσμο προς το χρήστη που τα δημιούργησε. Μήπως πρέπει κατά την τοποθέτηση του προτύπου να έξαιρούνται εκτός από τις σελίδες αποσαφήνισης και οι σύνδεσμοι προς σελίδες χρηστών και συζητήσεις (χρηστών και μη); Και κάτι ακόμη, μήπως η αναγραφή του μήνα μέσα στο πρότυπο θα ήταν καλύτερο να είναι σε ονομαστική και όχι σε γενική (π.χ. Ιανουάριος 2008. αντί για Ιανουαρίου 2008).--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 21:58, 9 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Συγγραφέας[επεξεργασία κώδικα]

Βρίσκω την ταμπέλα πολύ προσβλητική. Σίγουρα άθελα, αλλά προσβλητική. Σαν να του λέτε: «Στον τομέα σου είσαι ασήμαντος, αλλά για συγγραφέας αξίζεις!». Βέβαια καταλαβαίνω, ότι η ταμπέλα απλώς ενημερώνει για το αποτέλεσμα της συζήτησης. Παρόλα αυτά, το wording είναι απαράδεκτο. Μπορείτε κάποιος να επιμεληθεί του κειμένου της ταμπέλας; Είναι κρίμα, η βίκι που διαβάζεται από τόσο κόσμο να τα λέει έτσι άγαρμπα. --Μυρμηγκάκι 19:14, 4 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι, ποια ταμπέλα; — Geraki ΣΜ 20:06, 4 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Έσπαζα το κεφάλι μου να βρω τι εννοεί, αλλά τελικά έπεσα πάνω του τυχαία. Εννοεί την ταμπέλα παλαιάς διαγραφής. Έκανα την παρέμβαση αυτή που μάλλον καλύπτει τον Μέρμιγκα. Δε συμφωνώ με την εκτίμησή του, αλλά αφού το σκέφτηκε ένας μέρμηγκας, μπορεί να υπάρχουν και άλλοι από την ίδια φωλιά και καλό είναι να καλύπτουμε πιθανές τρύπες στις διαφορετικές ευαισθησίες που μπορεί να έχει καθένας από τους αναγνώστες.--Focal Point 21:53, 4 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Διαγραφή συζήτησης[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση έχει ζητηθεί να διαγραφεί από τον χρήστη. Έχει εξάλλου ζητήσει να διαγράψουμε και τον ίδιο τον χρήστη... - Αχρήστης 16:43, 5 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Ποιά συζήτηση, ποιός χρήστης; — Geraki ΣΜ 16:46, 5 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Χμ, για δες: [2] ;) -Αχρήστης 16:51, 5 Ιανουαρίου 2008 (UTC)


ΟΚ, δεν νομίζω ότι θα ζημιωθεί η Βικιπαίδεια αν του κάνουμε την χάρη... — Geraki ΣΜ 17:21, 6 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Rousodim[επεξεργασία κώδικα]

Καλά, δεν πηράζει. Μήπως μπορείς να βρεις κάποιες εικόνες που να ταιριάζουν σε αυτές που αφαίρεσες?--Rousodim ο συγγραφέας 18:56, 5 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Συντεταγμένες[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Μήπως υπάρχει ένα καλό (έστω και μικρό) εγχειρίδιο για τις συντεταγμένες και τα ανάλογα πρότυπα που είναι για χρήση; Τα χρησιμοποιώ όπου χρειάζονται, αλλά είμαι «αυτοδίδακτος» και δεν καταλαβαίνω καλά πως λειτουργούν. --Μυρμηγκάκι 11:23, 7 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Δες Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Γεωγραφικές Συντεταγμένες#Νέο πρότυπο και Πρότυπο:Coord/doc. — Geraki ΣΜ 11:30, 7 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Φλερ Ντελακουρ[επεξεργασία κώδικα]

Συγγνώμη, αλλά δεν κατάλαβα την ανακοίνωση που έβαλες στο άρθρο μου. Φιλικά--Rousodim ο συγγραφέας 13:06, 7 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Καθαρό, νομίζω ότι τα περισσότερα από αυτά τα άρθρα θα πρέπει να συγχωνευθούν σε ένα άρθρο για τον Μυθολογικό κόσμο του Χάρι Πότερ, κάτι που είχε συμφωνηθεί και σε παλιότερη πρόταση για διαγραφή. — Geraki ΣΜ 13:08, 7 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Πράγματι, μια ΣΧΕΔΟΝ αληθινή εγκυκλοπέδια. Η αγγλκή εγκυκλοπέδια όμως έχει τετοια άρθρα τα οποία δουλεύουν στην μεγάλη λεπτομέρεια του Χάρι Πότερ--Rousodim ο συγγραφέας 14:13, 7 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Εντάξει, αυτό είναι υπερβολικό. Αλλά έχω ακόμα πολλά να γράψω και θα είναι ένα πλήρες άρθρο. Γι' αυτό δεν νομίζω πως χρειάζεται να διαγραφεί.--Rousodim ο συγγραφέας 14:24, 7 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

γατούλα...[επεξεργασία κώδικα]

ρότζερ. Το έχω υπόψιν μου και το περιμένω πως και πως. Αλλά αυτοί το πάν από αναβολή σε αναβολή (από τις 2 στις 10 και από τις 10 στις 24). Προς το παρόν λέει: αρχικά προορίζονταν για τις ... αλλά προς το παρόν άγνωστον. Άστους να δούμε αν θα τα καταφέρουνε. Κάποια στιγμή θα το ενημερώσω, αν δε με προλάβει κάποιος άλλος. --Μυρμηγκάκι 13:19, 8 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

στον επόμενο τόνο θα είναι ... 7 Φεβρουαρίου. --Μυρμηγκάκι 10:40, 21 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

uselang=el[επεξεργασία κώδικα]

Γεράκι, πράγματι, αυτό δεν το ήξερα. Αν επιτρέπεις, σου βγάζω το καπέλο.
Χρειάζομαι όμως άλλη μια βοήθεια. Συνήθως πατάω το ιντερβίκι και βγαίνω στην ξένη βικιπαίδεια. Γίνεται να προσδιορίσω την γλώσσα εκ των υστέρων;

παράδειγμα:

 • βγαίνω εδώ
 • αλλά θέλω να φτάσω εδώ

--Μυρμηγκάκι 17:42, 8 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Φαντάζομαι εννοείς εκ των προτέρων και όχι εκ των υστέρων. Ο μόνος τρόπος είναι να φτιάξεις λογαριασμό. Γιατί να παιδεύεσαι με ξένες βικιπαίδειες όμως; — Geraki ΣΜ 16:32, 11 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Ορφανό πολυμέσο (Εικόνα:Thessaloniki.png)[επεξεργασία κώδικα]

Η εικόνα Εικόνα:Thessaloniki.png που έχετε ανεβάσει, δεν χρησιμοποιείται σε κανένα άρθρο της Βικιπαίδειας. Η Βικιπαίδεια δεν είναι χώρος εναπόθεσης αρχείων, οπότε αν η εικόνα είναι χρήσιμη και αποτελεί κοινό κτήμα ή διανέμεται με μια ελεύθερη άδεια, θα πρέπει να μετακινηθεί στο Wikimedia Commons, ενώ αν η εικόνα δεν είναι χρήσιμη, ή υπάρχει μια καλύτερης ποιότητας εικόνα, ή δεν διανέμεται με ελεύθερη άδεια, παρακαλούμε τοποθετήστε το {{διαγραφή|χωρίς χρήση}} στην περιγραφή της εικόνας.

Ορφανό πολυμέσο (Εικόνα:Europe Extermination.png)[επεξεργασία κώδικα]

Η εικόνα Εικόνα:Europe Extermination.png που έχετε ανεβάσει, δεν χρησιμοποιείται σε κανένα άρθρο της Βικιπαίδειας. Η Βικιπαίδεια δεν είναι χώρος εναπόθεσης αρχείων, οπότε αν η εικόνα είναι χρήσιμη και αποτελεί κοινό κτήμα ή διανέμεται με μια ελεύθερη άδεια, θα πρέπει να μετακινηθεί στο Wikimedia Commons, ενώ αν η εικόνα δεν είναι χρήσιμη, ή υπάρχει μια καλύτερης ποιότητας εικόνα, ή δεν διανέμεται με ελεύθερη άδεια, παρακαλούμε τοποθετήστε το {{διαγραφή|χωρίς χρήση}} στην περιγραφή της εικόνας. -- Geraki 00:37, 16 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Ορφανό πολυμέσο (Εικόνα:Χάρτης ΗΠΑ.svg)[επεξεργασία κώδικα]

Η εικόνα Εικόνα:Χάρτης ΗΠΑ.svg που έχετε ανεβάσει, δεν χρησιμοποιείται σε κανένα άρθρο της Βικιπαίδειας. Η Βικιπαίδεια δεν είναι χώρος εναπόθεσης αρχείων, οπότε αν η εικόνα είναι χρήσιμη και αποτελεί κοινό κτήμα ή διανέμεται με μια ελεύθερη άδεια, θα πρέπει να μετακινηθεί στο Wikimedia Commons, ενώ αν η εικόνα δεν είναι χρήσιμη, ή υπάρχει μια καλύτερης ποιότητας εικόνα, ή δεν διανέμεται με ελεύθερη άδεια, παρακαλούμε τοποθετήστε το {{διαγραφή|χωρίς χρήση}} στην περιγραφή της εικόνας. -- Geraki 00:37, 16 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Ορφανές εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Επειδή πολλοί χρήστες εικόνες σε σελίδες χρήστη μας, που όμως δε χρησιμοποιούνται πάντα σε άρθρα στη ΒΠ (ο υποφαινόμενος έχει 100) αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται στη ΒΠ; Ή ότι πρέπει πάραυτα να μεταφερθούν στα Κόμονς για να μη διαγραφούν;Επίσης, χρειάζεται ξανά φόρτωση να τις κάνουμε για να μεταφερθούν στα Κόμονς ή υπάρχει άλλος τρόπος; Ευχαριστώ, --Lemur12 00:40, 16 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Περιπέτειες του Ολυμπιονίκη[επεξεργασία κώδικα]

Επιφόρτωσα στα Κοινά το Image:Piros dimas in dion2.JPG αλλά και μια ακόμα φωτογραφία του Ολυμπιονίκη, την Image:Piros dimas dion.JPG που πιστεύω ότι επιβεβαιώνει αυτό που έγινε. Χρειάζεται να κινηθούμε περισσότερο; Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση και τις σχετικές σου ενέργειες. --Lemur12 19:46, 16 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Όχι δεν χρειάζεται κάτι, αν δεις έχουν ήδη κινηθεί για την διαγραφή όλων των εικόνων που ανέβασε ο χρήστης. Κι ένα σχόλιο που θα πρέπει να σε κάνει περήφανο: "...it does look like a professional photo [...] The uploader on Greek wiki seems to be a competent and prolific photographer..." [3]. — Geraki ΣΜ 08:43, 19 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Ένας ακόμα Γεράκης[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Δες αυτό. Δεν ξέρω αν έλεγαν Κωνσταντίνο τον οικιστή. --Lemur12 17:07, 18 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Ο Λέμουρος έφτιαξε αποσαφήνιση, αλλά δεν είναι πλήρης :) Κάτι λείπει... Το της Βικιπαίδειας ομώνυμο πτηνό με κόκκινα φτερά :))) .--Focal Point 17:36, 18 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

SFriendly.svgGeraki ΣΜ 08:32, 19 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Μαρκ[επεξεργασία κώδικα]

καλημέρα. Να γράφουμε τα ονόματα με ελληνικά ή λατινικά γράμματα; --Μυρμηγκάκι 10:46, 19 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Με λατινικά γράμματα, έτσι τα συναντούμε στην ελληνική βιβλιογραφία. — Geraki ΣΜ 15:12, 19 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Tony_K[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον άδικα ταλαιπώρησα τα παιδιά δηλαδή, ε; Να είσαι καλά! Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναενοχλήσω!

Φοίνικας[επεξεργασία κώδικα]

Can you please stop your Bot setting en:Foinikas in the german de:Finikas? Ο Φοίνικας είναι προτος ενας δήμος στη κρήτη, ο english φοινικας σημαίνει ενα μικρο χωριό κυκλαδων. Ευχαριστώ, Frente από τη γερμανικη Wikipedia.


Φώτο[επεξεργασία κώδικα]

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα αν τη σβήσετε. Δεν είχα σκοπό να τη βάλω σε κάποιο άρθρο. Απλώς ήθελα να στολίσω την προσωπική μου σελίδα. Τη φώτο μού την έστειλε κάποιος φίλος με μέιλ.--FiatLux 21:49, 20 Ιανουαρίου 2008 (UTC)

Name change[επεξεργασία κώδικα]

Could you please change my user name from Χρήστης:Μίκο Στάβρεφ to Χρήστης:Μίκο. Sorry for bothering you on your personal page but I couldn't find the page for such requests. Thanks.--Μίκο Στάβρεφ 14:14, 13 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

done. — Geraki ΣΜ 10:22, 16 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)
Thanks.--Μίκο 20:10, 16 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Kουρδιστάν[επεξεργασία κώδικα]

Συμφωνώ απόλυτα--ΗΠΣΤΓ 19:30, 16 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Συζήτηση irc σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα Γέρακα, ήθελα να σε ενημερώσω ότι θα κάνουμε μια συζήτηση στο irc στο κανάλι #wikiversity σχετικά με την αλλαγή άδειας για το Βικιεπιστήμιο. Επειδή ξέρω ότι έχεις καλές γνώσεις όσον αφορά τις ελεύθερες άδειες σκέφτηκα ότι μπορεί να σε ενδιαφέρει. Εδώ είναι ο σχετικός σύνδεσμος. Θα χαρώ να σε δω εκεί, καλή δύναμη σου εύχομαι στο νέο σου χάος (ελπίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ :) ). --Assassingr signature.svg -- (σελίδα χρήστη|chit chat|email) 23:36, 16 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Δυστυχώς λόγο απουσίας από την έδρα μου, δεν έχω δυνατότητα τακτικής πρόσβασης στο internet και ακόμη περισσότερο σε συγκεκριμένες ώρες. Από εκεί και πέρα αν και μπορεί να είναι χρήσιμη μια τέτοια συζήτηση, δεν μπορεί να είναι ουσιαστική από την στιγμή που δεν υπάρχει ακόμη μια οριστική άδεια χρήσης που να επιτρέπει την μετάβαση σε μια άδεια εκτός GNU FDL. Φυσικά από αυτές τις συζητήσεις μπορεί να προβληθούν ορισμένες σωστές ιδέες και επιχειρήματα που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως προτάσεις προς το GNU για την άδεια που θα επιτρέψει την μετάβαση, ή και στην τελική φάση ως λόγοι για την αλλαγή ή όχι της άδειας (το ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την αλλαγή της άδειας δεν σημαίνει ότι θα γίνει οπωσδήποτε). Ελπίζω να μπορέσω να παρακολουθήσω όταν θα έχω περισσότερο χρόνο. — Geraki ΣΜ 20:06, 19 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Κούρδοι[επεξεργασία κώδικα]

Ρίξε μια ματιά αν ήταν αυτό που είχες στο μυαλό σου--ΗΠΣΤΓ 14:44, 18 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Ναι, αυτό εννοούσα. — Geraki ΣΜ 20:07, 19 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Κατηγορία:Χωριά των Ιωαννίνων[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, μήπως μπορούμε με μποτ να μεταφέρουμε τα άρθρα της κατηγορίας Χωριά των Ιωαννίνων στο Κατηγορία:Χωριά του νομού Ιωαννίνων, όπως κάναμε με το Ηράκλειο κλπ.; ----Lemur12 να΄στε καλά 15:03, 23 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Το βάζω τώρα. — Geraki ΣΜ 15:09, 23 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)
Έγινε. — Geraki ΣΜ 15:41, 23 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Χειραγώγηση[επεξεργασία κώδικα]

Μέλος της Σκοτεινής Συνωμοτικής Ομάδας Διαχειριστών που Αλληλοϋποστηρίζονται και Χειραγωγούν την Βικιπαίδεια. unpaictable--ΗΠΣΤΓ 00:29, 24 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Παραμένω Ταπεινός Υπηρέτης του Υπέρτατου Δεσμού, στις προσταγές σας... — Geraki ΣΜ 00:51, 24 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Σκοτεινό μήνυμα: Αγαπητέ συν-συνωμότη, όποτε σε βολέψει, θυμήσου να βάλεις το Gerakibot να εξετάσει τα άρθρα που το ίδιο έβαλε στην Κατηγορία:Ορφανά άρθρα (έχεις και βοηθούς στη χειραγώγηση βλέπω) και να αφαιρέσει την ένδειξη αν δεν ισχύει πια η ορφάνια. Καλό θα είναι ένα τέτοιο πέρασμα να γίνεται που και που (μια φορά κάθε δυο-τρεις μήνες; αραιότερα;).--Focal Point 07:40, 24 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Θα το κοιτάξω, αν και φοβάμαι πως δεν υπάρχουν κάποια τα οποία δεν είναι πλέον ορφανά (αυτά για τα οποία έχουν δημιουργηθεί συνδέσεις, έχει αφαιρεθεί η ένδειξη χειροκίνητα). — Geraki ΣΜ 10:34, 24 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Username request[επεξεργασία κώδικα]

Hi, I was wondering if you could rename my account User:Cool Cat to User:White Cat. This is per my wikimedia-wide username rename. Thanks. -- Cat chi? 12:37, 2 Μαρτίου 2008 (UTC)

Bot flag request for Χρήστης:Ηλεκτρονικός υπολογιστής[επεξεργασία κώδικα]

 • Bot operator: User:White Cat (Commons:User:White Cat) - En-N, Tr-4, Ja-1
 • List of botflags on other projects: Bot has a flag on wikimedia (meta,commons) wikipedia (ar, az, de, en, es, et, fr, is, ja, ku, nn, no, ru, sr, tr, uz, simple) (See: m:User:White Cat#Bots)
 • Purpose: Interwiki linking, double redirect fixing, commons delinking (for cases where commonsdelinker fails)

-- Cat chi? 13:00, 2 Μαρτίου 2008 (UTC)

Hello? -- Cat chi? 19:49, 22 Μαΐου 2008 (UTC)
Hi? — Geraki ΣΜ 19:58, 22 Μαΐου 2008 (UTC)

Τονυ[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ και νασαι σίγουρος οτι θα τα χρησιμοποιήσω με σύνεση. --✻tony esopi λέγε 22:15, 9 Μαρτίου 2008 (UTC)

Lemur12[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ κι εγώ και εύχομαι να μπορέσω να γίνω πιο χρήσιμος στη Βικιπαίδεια, πάντα σε πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης. ----Lemur12 να΄στε καλά 16:27, 10 Μαρτίου 2008 (UTC)

Sofia Rotaru[επεξεργασία κώδικα]

Hello, could you please help to translate the article on Sofia Rotaru from English or Russian (which is best for you)? I could help you with an article of your choice in Russian, Romanian or English. Thank you very much in advance.--Oprostonet 20:59, 25 Μαρτίου 2008 (UTC)


Bureaucrat[επεξεργασία κώδικα]

Hello, Could you rename User:Poppypetty in User:Poppy because User:Poppy haven't made any edit here. I am sysop on the French wikipedia and so, I can merge my accounts. Poppypetty 21:22, 25 Μαρτίου 2008 (UTC) fr:User:Poppy Thanks in advance.

Done by Dada. — Geraki ΣΜ 07:57, 26 Μαρτίου 2008 (UTC)

Μονές[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα σε εσένα και στο φίλο σου. Μήπως θα μπορούσε ο τελευταίος να μετατρέψει τις [[Κατηγορία:Ιερές μονές]]Μονές που έχουμε αναφορικά με τον τίτλο τους σε "Ιερές Μονές", π.χ. Μονή Αγίου Αντωνίου να μετατραπεί σε Ιερά Μονή Αγίου Αντωνίου κλπ. Ευχαριστώ , ----Lemur12 να΄στε καλά 15:31, 4 Απριλίου 2008 (UTC)

λίγη αντικειμενικότητα παρακαλώ[επεξεργασία κώδικα]

φιλέ μου,εσύ που είσαι και administrator,μπορείς να κάνεις κάτι με τα αρθρα Republic Of Macedonia και Skopje..?ενας συγκεκριμένος ο future perfect,ενώ πολλοί Έλληνες αλλάζουμε τον προβοκατόρικο και μη αναγνωρισμένο ορο Republic Of Macedonia στον αποδεκτό απο τα Eνωμενα έθνη F.Y.R.O.M.,ο συγκεκριμένος "editor?" σε συνεργασία με κάποιους Σκοπιανους(BALKAN FEVER ETC..)φροντίζει να μας πετάει έξω,και τελικά να κλειδώνει και το Skopje μετά το Republic Of Macedonia...έχει αυτό καμία σχέση με τον δεοντολογικό δημοκρατικό και πολυφωνικό τρόπο που λειτουργεί η wikipedia..?σε παρακαλώ αν μπορείς να κάνεις κάτι ώστε να αποτραπεί η αλυτρωτικη φασιστική και γκεμπελική προπαγάνδα της ηγεσίας του γειτονικού μας κράτους,τουλάχιστον στο χώρο της wikipedia

θΈΛΩ ΤΟ ΔΊΚΙΟ ΜΟΥ[επεξεργασία κώδικα]

Θέλω να μάθο απο εσένα που δέν είσαι απλός διαχειριστής πού μπορώ να βρώ το δίκιο μου που ο Kalogeropoulos κάνει προσωπική επίθεση σε εμένα και το άρθρο που ξεκίνησα.Ευχαριστώ.--iordanis 777 11:13, 7 Απριλίου 2008 (UTC)


Δεν σου κάνει προσωπική επίθεση, προσπαθεί να σου εξηγήσει μερικά πράγματα, τόσο για το περιεχόμενο του άρθρου όσο και για τεχνικά θέματα (δημιουργία συνδέσμων). Αν τα κοιτάξεις με ηρεμία θα δεις ότι είναι καλοπροαίρετα. — Geraki ΣΜ 11:34, 7 Απριλίου 2008 (UTC)

Ηρεμία[επεξεργασία κώδικα]

ΟΚ.Θα το ξαναδώ. Δέν ήξερα και μου τα είπε με λαθος τρόπο.Ξέρω 'γω!Θα το ξαναδώ.--iordanis 777 11:44, 7 Απριλίου 2008 (UTC)

HotCat[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Eίδες εδώ Λεωνίδας Πύργος , προσπάθησα πριν να βάλω κατηγορία αλλά έγινε σύγκρουση επεξεργασίας και δεν έβαλα πάτησα πρόσφατες αλλαγές και έφυγα από εκεί. Τωρα πάτησα το βελάκι του Μοζίλλα πίσω καί καθώς ξεναπέρασα από την σελίδα έκανε αποθήκευση της κατηγορίας. Θα γίνεται αυτό πρέπει να το προσέχουμε ;; --✻tony esopi λέγε 17:33, 15 Απριλίου 2008 (UTC)

den to prose3a molis to diavasa, alla to kleidi brisketai sto "πάτησα το βελάκι του Μοζίλλα πίσω", opou pisw (ston browser sou) htan fortomenh h diadikasia allagis. An epestrefes sto arthro patwntas se syndesmo kai oxi to belaki pisw den 8a emfanizotan ayto to fainomeno. 8a to dei3w ston programmatisti pou efia3e to ergaleio, alla mallon den einai toso sobaro gia na to diorthwsei. geraki (e.s.) ^^^^^

Καταιονητήρας[επεξεργασία κώδικα]

Βάλε μας και καμια φωτο που είσαι και της δουλειάς. --✻tony esopi λέγε 15:07, 17 Απριλίου 2008 (UTC)

Μετονομασία[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα Geraki! Αν δεν σου είναι δύσκολο, θα ήθελα να με μετονομάσεις από Alexanderlrs σε *Αλέξανδρος Χρησιμοποιώ τον αστερίσκο γιατί όλα τα σχετικά με το όνομά μου username έχουν κατοχυρωθεί. Ευχαριστώ πολύ! Alexanderlrs 15:23, 21 Απριλίου 2008 (UTC)

Ευχαριστώ και πάλι! *Αλέξανδρος 10:07, 22 Απριλίου 2008 (UTC)

Ψιτ....[επεξεργασία κώδικα]

....για να βλέπω να τη γεμίζεις, βάζω τα εναέρια αλλά τα επίγεια και τα εξειδικευμένα είναι δικά σου....SFriendly.svg --Alaniaris 18:14, 22 Απριλίου 2008 (UTC)

Είσαι αρχηγός, πως να το κάνουμε!!!! SFriendly.svg --Alaniaris 14:35, 29 Απριλίου 2008 (UTC)

Για τη φωτό[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα και Χριστός Ανέστη. Έβαλα την άδεια στη φωτογραφία που μου επεσήμανες, η οποία ήταν από τις πρώτες που δημοσιοποίησα στην κοινότητα. Ευχαριστώ για την επισήμανση. ----Lemur12 να΄στε καλά 23:22, 27 Απριλίου 2008 (UTC)

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ να μου αλλάξετε το username σε iordanis_777 γιατι αντιμετωπίζω "ιδιότυπο" και προσωπικό πρόβλημα που είναι το username μου ετσι "δεικτικό" για το ποιός είμαι.Άν δεν γίνεται, δεν πειράζει καλα να είμαστε.--Iordanis777ακούω 11:56, 5 Μαΐου 2008 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ GERAKI.--Iordanis777ακούω 09:35, 6 Μαΐου 2008 (UTC)

Γεράκι ...[επεξεργασία κώδικα]

ξεραινόμαστε εδώ και χρόνια, γιατί μου τα λες τόσο μονολεκτικά; SYawning.gif --Μυρμηγκάκι 13:57, 7 Μαΐου 2008 (UTC)

Γιατί «μονολεκτικά»; Ρωτάς κάτι συγκεκριμένο, σου απαντώ ακριβώς για αυτό που ρώτησες. Αν θέλεις παραπάνω πληροφορίες, πρέπει να πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, και αν υπήρχε κάτι που μπορούσε να σου χρησιμεύσει και μπορούσες να το κάνεις μόνος σου θα σου το έλεγα. SNive.gif --— Geraki ΣΜ 14:39, 7 Μαΐου 2008 (UTC)

Γνώμη[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Θα ήθελα σε παρακαλώ τη γνώμη σου και κατ' επέκταση τη βοήθειά σου για τα οικονομικά στοιχεία (ΑΕΠ κλπ.) και την πορεία της Βικιεπιχείρησης Άτλας. Ποιες πηγές (CIA World Fact Book, αγγλική Wikipedia...) πιστεύεις είναι απαραίτητες για να βάλουμε στοιχεία πληθυσμού στις χώρες του κόσμου? Επίσης, ξεκίνησα ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο επέκτασης και ενημέρωσης αφρικανικών, αμερικανικών και χωρών του Ειρηνικού- στη συνέχεια βλέπουμε. Έφτιαξα την Ισημερινή Γουινέα όσο μπορούσα. Είναι καλό το "μοντέλο" της? Να το συνέχιζα και με τις επόμενες χώρες? Ευχαριστώ, ----Lemur12 να΄στε καλά 21:30, 11 Μαΐου 2008 (UTC)


Καλημέρα. Η αγγλική (και οποιαδήποτε) wikipedia δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πηγή. Το World Factbook είναι καλή πηγή για τα περισσότερα στοιχεία. Για κάποια συγκεκριμένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλες πηγές π.χ. για το ΑΕΠ η Παγκόσμια Τράπεζα] και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Για τον πληθυσμό εκτός του Factbook υπάρχουν και υπολογισμοί του ΟΗΕ [4] για χρήση όπου τα επίσημα στοιχεία μιας χώρας είναι πολύ παλιά (π.χ. ο απολογισμός του 2001 για την Ελλάδα είναι αρκετά πίσω). Στους καταλόγους στην αγγλική υπάρχουν και συγκεκριμένες πηγές για κάθε χώρα [5]. Αυτό που βλέπω στο Ισημερινή Γουινέα μου αρέσει, το μόνο που ίσως θα προτιμούσα είναι μια αλλαγή στην ονομασία και σειρά των ενοτήτων (το Πολιτική και εκλογές να γίνει σκέτο Πολιτικά και να ακολουθείται από το Διεθνείς σχέσεις και το Άμυνα). Κατά τα άλλα είναι ένα καλό μοντέλο για σωστά άρθρα. Ελπίζω να μπορέσω να σε βοηθήσω με κάποιες χώρες. — Geraki ΣΜ 10:03, 12 Μαΐου 2008 (UTC)

Hotcat[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Όντως ή υπερβολική χρήση του εργαλείου δημιουργεί τα προβλήματα που ανέφερες. Ένα άλλο «πρόβλημα» που εντόπισα είναι ότι όταν προσθέτει κανείς ή αλλάζει μία κατηγορία τότε αυτή τοποθετείται στο τέλος (μετά τα Interwiki). Αυτό είναι κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:48, 12 Μαΐου 2008 (UTC)

Αυτό δεν το πρόσεξα, θα το κοιτάξω. — Geraki ΣΜ 18:50, 12 Μαΐου 2008 (UTC)

Μπορείς να μου δείξεις κάπου που έχει γίνει αυτό; Έκανα μια δοκιμή και δεν εμφανίζεται το πρόβλημα [6]. — Geraki ΣΜ 18:57, 12 Μαΐου 2008 (UTC) Άσε το είδα.

Το κάνει κι εμένα αυτό (μέχρι χθες τουλάχιστον) σε όλα, αλλά δεν νομίζω ναναι και πρόβλημα αυτο. --✻tony esopi λέγε 19:01, 12 Μαΐου 2008 (UTC)

Θα μπορούσε να μπερδέψει πάντως ένα νέο- μη εξοικιωμένο χρήστη που θα προσπαθήσει να τροποποιήσει μια κατηγορία με τον παραδοσιακό, χειροκίνητο τρόπο. Ειδικά σε άρθρα με πολλά interwiki.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 19:04, 12 Μαΐου 2008 (UTC)

Αν δεν το βρήκες κοίταξε εδώ Σειρήνες --✻tony esopi λέγε 19:08, 12 Μαΐου 2008 (UTC)

Εικόνες έκθεσης "Αγίου Όρους στη τέχνη"[επεξεργασία κώδικα]

Κατόπιν σχετικού αιτήματός μου σήμερα (14 Μαΐου) και ώρα 14.23 έλαβα τηλεφωνική έγκριση από το Γραφείο του Διευθυντή του ΜΙΕΤ (Μορφ. Ιδρ. Εθν. Τραπέζης), υπό την αιγίδα του οποίου ιδρύματος είχε πραγματοποιηθεί η έκθεση, ότι μπορώ ν΄ ανεβάσω στη Βικιπαίδεια όποιες φωτογραφίες έχω λάβει από τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Παράλληλα μου έγινε γνωστό πως όλο το υλικό της έκθεσης έχει κατά καιρούς δημοσιευτεί, κατά μονάδες, σε περιοδικά, εφημερίδες, κυρίως θρησκευτικού περιεχομένου, ελληνικά και ξένα, καθώς και σε πλείστα ενοριακά ημερολόγια, με τελευταία στο διαφημιστικό υλικό της ίδιας της έκθεσης. Κατόπιν αυτού θεωρώ πως μπορούν να επαναφερθούν.--Templar52 20:59, 14 Μαΐου 2008 (UTC)

Ομιλούμενη Βικιπαίδεια[επεξεργασία κώδικα]

παιδια μπορειτε να κανετε κατι αντιστοιχο με αυτο?>>http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProject_Spoken_Wikipedia

βασικα μονο το σηματακι πανω δεξια σε καθε αρθρο που θα γινει ομιλουμενο και μια κατηγορια χρειαζομαστε. δε ξερω ποσο ευκολο ειναι, παντως θα ειναι πολυ ωραιο..CuteHappyBrute 22:17, 14 Μαΐου 2008 (UTC)

Τενκ γιου Τενκ γιου γιόντα--ΗΠΣΤΓ 15:14, 15 Μαΐου 2008 (UTC)

Χρόνια Πολλά[επεξεργασία κώδικα]

Ωρέ χρόνια σου πολλά και καλά--ΗΠΣΤΓ 22:24, 20 Μαΐου 2008 (UTC)

Χρόνια πολλά πάντα με υγεία. --✻tony esopi λέγε 13:20, 21 Μαΐου 2008 (UTC)

Χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τη γιορτή σου, υγεία, καλές "αφίξεις" και τη λιγότερη δυνατή δουλειά φέτος το καλοκαίρι!!!!! --Alaniaris 13:41, 21 Μαΐου 2008 (UTC)

Χρόνια πολλά και καλά. Σου εύχομαι καλές πτήσεις (μιας και είσαι γεράκι :). Με υγεία, ευτυχία και δύναμη να μάχεσαι τους εμπρηστές εντός και εκτός Βικιπαίδειας. Και μία ακροστιχίδα για δώρο.

Για το Γεράκι μη ρωτάτε
Εγώ δε θα πω πολλά
Ρωτάτε , δείτε το έργο του, στη Βικιπαίδεια, στα Κοινά
Αν φωτιά δει, αμέσως σπεύδει.
Και τη σβήνει στο λεπτό
Ιδιαίτερες ευχές απλόχερα τώρα σκορπώ.

--Lemur12 να΄στε καλά 14:03, 21 Μαΐου 2008 (UTC)

Χρόνια πολλλά με υγεία. Εύχομαι κι εγώ λίγη δουλειά φέτος το καλοκαίρι στην ύπαιθρο και πολύ στη βικιπαίδεια.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:22, 21 Μαΐου 2008 (UTC)

Χρόνια πολλά. Γερός δυνατός και με γειά το δωμάτιο! :D ∫lnxdx =xlnx - x + c 17:39, 21 Μαΐου 2008 (UTC)

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα.--Templar52 19:18, 21 Μαΐου 2008 (UTC)

Σας ευχαριστώ όλους! — Geraki ΣΜ 09:35, 22 Μαΐου 2008 (UTC)

Nomination[επεξεργασία κώδικα]

Η γνώμη σου?.--Iordanis777ακούω 11:27, 21 Μαΐου 2008 (UTC)

Renaming usurped account[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Please rename Χρήστης:Mitrius into Χρήστης:Mitrius (usurped), as all the other existing accounts with the name Mitrius in other wiki projects belong to me and because of this impostor I cannot merge my account in all the wikis. Χρήστης:Mitrius has only one (!) change and has never appeared in the project after 2 months. I am indeed ru:Участник:Mitrius from ru-wiki, and I provide a proof link to this page: [7]. --Mitrius (ru) 12:36, 25 Μαΐου 2008 (UTC)

Currently we don't have a clear policy for usurping accounts, until now we only renamed accounts without edits or only minor edits at least one year ago. This account has one edit (article creation, not minor) and it is not so much old. It seems to be also a russian, are you sure it's not an account you forgot?. We'll have to contact this user first. — Geraki ΣΜ 13:17, 25 Μαΐου 2008 (UTC)
I am absolutely sure that it is not me: I cannot write in Greek neither could I promote Mr. Fomenko with his theories. Wait a bit I'll try to provide some additional evidence --Mitrius (ru) 13:53, 25 Μαΐου 2008 (UTC)
You don't need to provide any more evidence that you're indeed ru:Участник:Mitrius. I just wanted to ask Χρήστης:Mitrius if he is willing to continue working with el.wikipedia. Unfortunately he didn't provide his e-mail when he created his account, so we'll have to wait until we normalize a usurpation policy, or some more time without edits from him. — Geraki ΣΜ 14:35, 25 Μαΐου 2008 (UTC)

Πρόβλημα[επεξεργασία κώδικα]

Ρίξε μια ματιά στο εργαλείο τα έφτισε --✻tony esopi λέγε 13:59, 25 Μαΐου 2008 (UTC)

Το διόρθωσα. — Geraki ΣΜ 14:36, 25 Μαΐου 2008 (UTC)

οκ --✻tony esopi λέγε 14:47, 25 Μαΐου 2008 (UTC)

Κλεάνθης Γρίβας[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Τελικά τι ισχύει για τον Γρίβα; Είπες ότι είναι διαφορετικά πρόσωπα αλλά η βιβλιογραφία υποδεικνύει πως είναι το ίδιο. Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι έκανα τέτοιο χοντρό λάθος στο άρθρο. --JohnMad 17:32, 25 Μαΐου 2008 (UTC)

Τελικά εγώ έκανα λάθος, ο στρατιωτικός αναλυτής λέγεται Κωνσταντίνος Γρίβας. Συγνώμη για την αναστάτωση. --— Geraki ΣΜ 13:51, 28 Μαΐου 2008 (UTC)

Ευχαριστίες[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ !!! ξέρεις ... (πριν το κατέβασα)

Αστειάκι (Γελάσαμε)[επεξεργασία κώδικα]

Με τιμά η πρότασή σου. Η αλήθεια είναι όμως οτι ειδικεύομαι στους ακαδημαϊκούς και τους πολιτικούς. Αν παρ'ολα αυτά βρίσκεσαι μέσα στους 50 πλουσιότερους κατοίκους της Αυστραλίας με πολλές αναφορές για σένα στον γούγλη τότε να είσαι σίγουρος οτι θα το προσπαθήσω, αν και πιστεύω οτι θα με προλάβουν άλλοι. Βέβαια με προβληματίζει η η σύγκρουση συμφέροντος που υπάρχει λόγω της στενής συνεργασίας που έχουμε. Προσωρινά πάντως θα σου πρότεινα να προσθέσεις το όνομά σου στα προτεινόμενα θέματα στην κατηγορία πρόσωπα.--Diu 23:17, 30 Μαΐου 2008 (UTC)

Board elections 2008[επεξεργασία κώδικα]

Hello Geraki,
I see you've done quite a bit of work translating the board elections pages into Greek. There's only a little bit left to do: meta:Board elections/2008/Candidates/el has seven candidate statements awaiting translation. The elections started at 00:00 UTC on 1 June and end on 21 June, so translating the statements isn't critically urgent but would be a courtesy to the el: users who would like to vote and read the election pages in their own language.
Thank you for all your hard work so far.
Happy editing,
Arria Belli 02:00, 1 Ιουνίου 2008 (UTC)
PS: If you need to contact me for anything at all, please do so at my meta talkpage. Thanks.

Βοήθεια[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα και καλή βδομάδα Γεράκη.Όταν και άμα έχεις χρόνο σε παρακάλω να δείς αυτό.--Iordanis 777 ακούω 06:24, 2 Ιουνίου 2008 (UTC)

Name change[επεξεργασία κώδικα]

Could you please change my user name from Χρήστης:Μίκο to Χρήστης:Мико. Sorry for bothering you again (and for the nongreek look :-)) but you know - SUL. Thanks.--Μίκο 06:06, 3 Ιουνίου 2008 (UTC)