Βικιπαίδεια:Υποψήφιοι διαχειριστές

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σε αυτή τη σελίδα μπορούν να διεξάγονται ψηφοφορίες για την παραχώρηση δικαιωμάτων διαχειριστή σε απλούς χρήστες.

Για να ψηφίσετε για την μετατροπή ενός χρήστη σε διαχειριστή, περιμένετε μέχρι ο υποψήφιος να αποδεχτεί την πρόταση που του έχει γίνει. Κατόπιν αν συμφωνείτε γράψτε {{Υπέρ}}, αν διαφωνείτε, γράψτε {{Κατά}} και για να κάνετε ένα σχόλιο χωρίς να ψηφίσετε, γράψτε {{Σχόλιο}}.

Πριν από οποιασδήποτε μορφής πρόταση ο χρήστης που προτίθεται να προτείνει κάποιον ως διαχειριστή οφείλει να ρωτήσει ιδιωτικά (e-mail) τον χρήστη που θα προτείνει αν το επιθυμεί. Η σελίδα πρότασης η οποία δημιουργείται χωρίς την προηγούμενη αποδοχή του υποψηφίου, θα διαγράφεται άμεσα. Μετά την κατάθεση της υποψηφιότητας η κοινότητα σε εύλογο χρονικό διάστημα δύο-τριών ημερών μπορεί, να θέσει σύντομες ερωτήσεις ή να καταθέσει σχετικές κρίσεις. Ο υποψήφιος διαχειριστής θα πρέπει να δώσει σύντομες απαντήσεις. Κατόπιν γίνεται έναρξη της ψηφοφορίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν κατατίθενται σχετικές απόψεις και σχόλια. Η ψηφοφορία διαρκεί 7 ημέρες. Για να γίνει ένας χρήστης διαχειριστής χρειάζεται ισχυρή αποδοχή (περίπου 3/4 των ψήφων Υπέρ).

Τρέχουσες προτάσεις[επεξεργασία κώδικα]

Δημιουργία πρότασης[επεξεργασία κώδικα]

Για να δημιουργήσετε μια υποσελίδα πρότασης ενός χρήστη για δικαιώματα διαχειριστή, γράψτε το όνομα χρήστη του στο πλαίσιο και πατήστε το κουμπί.Διαβάστε επίσης[επεξεργασία κώδικα]