Βικιπαίδεια:Υποψήφιοι διαχειριστές

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Σε αυτή τη σελίδα μπορούν να διεξάγονται ψηφοφορίες για την παραχώρηση δικαιωμάτων διαχειριστή σε απλούς χρήστες.

Για να ψηφίσετε για την μετατροπή ενός χρήστη σε διαχειριστή, περιμένετε μέχρι ο υποψήφιος να αποδεχτεί την πρόταση που του έχει γίνει. Κατόπιν αν συμφωνείτε γράψτε {{Υπέρ}}, αν διαφωνείτε, γράψτε {{Κατά}} και για να κάνετε ένα σχόλιο χωρίς να ψηφίσετε, γράψτε {{Σχόλιο}}.

Πριν από οποιασδήποτε μορφής πρόταση ο χρήστης που προτίθεται να προτείνει κάποιον ως διαχειριστή οφείλει να ρωτήσει ιδιωτικά (e-mail) τον χρήστη που θα προτείνει αν το επιθυμεί. Μετά την κατάθεση της υποψηφιότητας η κοινότητα σε εύλογο χρονικό διάστημα δύο-τριών ημερών μπορεί, να θέσει σύντομες ερωτήσεις ή να καταθέσει σχετικές κρίσεις. Ο υποψήφιος διαχειριστής θα πρέπει να δώσει σύντομες απαντήσεις. Κατόπιν γίνεται έναρξη της ψηφοφορίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν κατατίθενται σχετικές απόψεις και σχόλια. Η ψηφοφορία διαρκεί 7 ημέρες. Για να γίνει ένας χρήστης διαχειριστής χρειάζεται ισχυρή αποδοχή (περίπου 3/4 των ψήφων Υπέρ).

Τρέχουσες προτάσεις[επεξεργασία κώδικα]

Δημιουργία πρότασης[επεξεργασία κώδικα]

Για να δημιουργήσετε μια υποσελίδα πρότασης ενός χρήστη για δικαιώματα διαχειριστή, γράψτε το όνομα χρήστη του στο πλαίσιο και πατήστε το κουμπί.Διαβάστε επίσης[επεξεργασία κώδικα]