Βικιπαίδεια:Αγορά/Αρχείο 2020/Ιούλιος: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
 
Και σε εμένα βγάζει το ίδιο, δηλαδή ότι δεν μπορεί να διαβαστεί το αρχείο ini στο πρώτο σύνδεσμο. Αν πατήσω στο δεύτερο ή στο τρίτο με ανακατευθύνει στον [https://xtools.wmflabs.org/articleinfo κεντρικό σύνδεσμο για λήψη πληροφοριών λήμματος]. Δοκίμασα το λογισμικό στο [https://xtools.wmflabs.org/articleinfo/el.wikipedia.org/Ελλάδα Ελλάδα] και τα στατιστικά εμφανίζονται κανονικά. [[Χρήστης:NikosLikomitros|NikosLikomitros]] ([[Συζήτηση χρήστη:NikosLikomitros|συζήτηση]]) 22:24, 9 Ιουλίου 2020 (UTC)
 
== [[Βικιπαίδεια:Μαραθώνιος εικονογράφησης λημμάτων WLE 2020|Μαραθώνιος εικονογράφησης λημμάτων WLE 2020]] ==
 
[[Αρχείο:WLE Greece logo.svg|right|150px|χωρίς-πλαίσιο]]
Στα πλαίσια του διαγωνισμού [https://wle.wikimedia.gr/ Wiki Loves Earth 2020 in Greece] επιφορτώθηκαν στα Wikimedia Commons περισσότερες από 4.200 φωτογραφίες με άδεια ελεύθερης χρήσης, προσφέροντας περιεχόμενο σχετικό με την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας και ολόκληρου του πλανήτη. Για το σκοπό αυτό και για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια εμπλουτισμού, η ομάδα χρηστών [http://blog.wikimedia.gr/about/ Wikimedia Community User Group Greece] διοργανώνει online μαραθώνιο επεξεργασιών για εικονογράφηση λημμάτων και αντικειμένων στα Wikidata με εικόνες από τον διαγωνισμό φωτογραφίας.
 
Σκοπός του διαγωνισμού είναι ο εμπλουτισμός υπαρχόντων λημμάτων και αντικειμένων από τα Wikidata με εικόνες που ανέβηκαν στην διάρκεια του Wiki Loves Earth in Greece. Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 15 Ιουλίου 2020 στις 00:00 (UTC) και ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου 2020 στις 23:59 (UTC).
 
Οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε χρήστης/στρια με λογαριασμό και ενεργοποιημένο email μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Τα βραβεία του μαραθώνιου εικονογράφησης θα είναι συμβολικά και θα δοθούν στους 2 πρώτους νικητές του διαγωνισμού.
 
* '''1ο βραβείο''' : Βιβλία επιλογής του νικητή αξίας έως 25 ευρώ
* '''2ο βραβείο''' : Βιβλία επιλογής του νικητή αξίας έως 15 ευρώ
 
Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στη [[Βικιπαίδεια:Μαραθώνιος εικονογράφησης λημμάτων WLE 2020|σελίδα του διαγωνισμού]]. Καλές επεξεργασίες.--[[Χρήστης:MARKELLOS|MARKELLOS]]<sup>[[Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS|Αφήστε μήνυμα]]</sup> 19:21, 14 Ιουλίου 2020 (UTC)

Μενού πλοήγησης