Συζήτηση χρήστη:TeamGale

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
ΑΡΧΕΙΟ
2013-σήμερα

Σαράνγκι[επεξεργασία κώδικα]

Σε ενημερώνω ότι μετακίνησα (σε περίπτωση που την επεξεργάζεσαι) την σελίδα Σαράντζι σε Σαράνγκι διότι το g αναγράφεται ως ग και για να είναι σωστό (ως Σαράντζι) πρέπει να γραφόταν ως ज (στο αλφάβητο Ντεβανάγκαρι). Όποτε χρειαστείς βοήθεια με τις προφορές-ορθογραφίες ινδικών ονομάτων, μη διστάσεις να με ρωτήσεις. Nikosgranturismogt (συζήτηση) 16:42, 20 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

@Nikosgranturismogt: Ομολογώ πως τον τίτλο τον πήρα έτοιμο όπως δινόταν στη σελίδα της συνεργασίας, αφού δεν γνωρίζω πώς προφέρονται. Και στο κείμενο διατήρησα λέξεις με λατινικούς χαρακτήρες για τον ίδιο ακριβώς λόγο μιας και δεν ήθελα να κάνω λάθος απόδοση. Σε ευχαριστώ πολύ για τις διορθώσεις! TeamGale [talk] 19:07, 20 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Gadget επισήμανσης σύνταξης[επεξεργασία κώδικα]

Μόλις διόρθωσα το #Κάθετος σε <br>. Όπως είπα διορθωνόταν με μία επεξεργασία. 😎 - geraki (συζήτηση) 10:57, 23 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Ω, τέλεια!!! Αν και είχα αρχίσει να συνηθίζω τη χρήση της επισήμανσης σύνταξης που υπάρχει στην μπάρα επεξεργασίας μετά τις προσωπικές προσαρμογές που έκανα, είναι θετικό να γνωρίζω πως λειτουργεί σωστά μέσω του gadget!! Ίσως επιστρέψω στη χρήση του gadget και πάλι γιατί κάποια μικροπραγματάκια δεν μπόρεσα να τα προσαρμόσω ;) Σε ευχαριστώ geraki! TeamGale [talk] 11:08, 23 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Αξιολόγηση λήμματος[επεξεργασία κώδικα]

Ποια η γνώμη σου για το λήμμα Channel 9; NickBlamp (συζήτηση) 20:21, 24 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Καλησπέρα NickBlamp. Καραρχάς συγχαρητήρια για την εκτεταμένη δουλειά που έκανες στο λήμμα. Δεν έχω εμπειρία στο να αξιολογώ λήμματα, οπότε θα σου απαντήσω καθαρά υποκειμενικά ως ένας αναγνώστης της ΒΠ που θα αναζητούσε να μάθει πληροφορίες για το συγκεκριμένο κανάλι, παρά ως χρήστης. Στο λήμμα εμπεριέχονται πολλές πληροφορίες, κάτι το οποίο κατατοπίζει αρκετά σε σχέση με το κανάλι και την ιστορία του. Σε κάποια τμήματα όμως (κυρίως αυτό του προγράμματος για παράδειγμα), θεωρώ πως υπάρχουν υπερβολικές λεπτομέρειες οι οποίες κουράζουν. Δε νομίζω να ενδιαφέρει κάποιον το τόσο αναλυτικό πρόγραμμα ενός σταθμού και οι ώρες/μέρες προβολής του κάθε προγράμματος χωριστά. Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά για το μεράκι που δείχνεις στο εγχείρημα και συνέχισε την καλή δουλειά. TeamGale [talk] 10:14, 25 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Υπογραφή[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Πιθανό να μην έχεις υπόψη σου την οδηγία Βικιπαίδεια:Υπογραφή#Εικόνες. Φιλικά, - geraki (συζήτηση) 08:38, 27 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Καλησπέρα geraki. Όντως δεν την είχα υπόψη μου. Θα αφαιρέσω την εικόνα από την υπογραφή άμεσα :) TeamGale [talk] 09:53, 27 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Μόνο ο Γερακι φαίνεται να την είχε υπόψη του! :) Ούτε εγώ την θυμόμουν.--Diu (συζήτηση) 11:36, 27 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Diu Είναι σίγουρα από τις πολιτικές που πιθανόν κανείς δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία ακόμα κι αν την έχει διαβάσει στο παρελθόν, αφού δεν έχει να κάνει με τη συγγραφή λημμάτων και τον τρόπο συμπεριφοράς προς άλλους χρήστες. Στο μεταξύ, αλλάζοντάς την νωρίτερα πρόσεξα πως το θέμα με τις εικόνες κτλ το επισημαίνει (και μάλιστα με έντονη γραμματοσειρά!) και στο αντίστοιχο σημείο όπου κάνεις την αλλαγή στις προτιμήσεις. Ξαφνιάστηκα που ούτε καν εκεί δεν του έδωσα σημασία γιατί αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν το "είναι απλά μια υπογραφή" και δεν διάβασα παρακάτω. TeamGale [talk] 12:07, 27 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Γειά σου Teamgale! Εμένα πάντως το αστεράκι στο όνομά σου μου άρεσε.. Gomoloko (συζήτηση) 00:57, 28 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Καλημέρα Gomoloko. Σε ευχαριστώ...η αλήθεια είναι πως κι εμένα μου άρεσε :) Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική για εικόνες, προτιμώ προσωπικά να την ακολουθήσω. TeamGale [talk] 07:50, 28 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Καλημέρα TeamGale, μπορείς χωρίς πρόβλημα να χρησιμοποιήσεις χαρακτήρες Unicode στην υπογραφή σου, π.χ. ★ ή ☆ ή και οποιοδήποτε από τα en:wikt:Appendix:Unicode/Miscellaneous Symbols ή en:wikt:Appendix:Unicode/Dingbats.—Ah3kal (συζήτηση) 08:27, 28 Οκτωβρίου 2019 (UTC)
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση Ah3kal! Θα τα μελετήσω και θα δω αν μου αρέσει κάποιο! :) TeamGale [talk] 08:32, 28 Οκτωβρίου 2019 (UTC)
Εγώ πάλι Ah3kal, βρίσκω ότι και κάποιοι τέτοια χαρακτήρες έτσι όπως προβάλλονται από τους browsers (με χρώματα) αποσπούν την προσοχή από το περιεχόμενο, δίνουν υπερβολική προβολή κλπ. Τυπικά δεν είναι εικόνες αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες. - geraki (συζήτηση) 14:11, 30 Οκτωβρίου 2019 (UTC)
@Geraki: Και τυπικά και ουσιαστικά (εν πολλοίς) δεν είναι εικόνες (ως προς την πολιτική πάντα, γιατί τυπικά κάθε γράμμα είναι εικόνα) καθώς από τους 8 λόγους που αναφέρονται στο Βικιπαίδεια:Υπογραφή#Εικόνες οι 6 δεν έχουν καμία εφαρμογή και οι δύο εναπομείναντες είναι εξαιρετικά υποκειμενικοί ως προς το τι συνιστά « υπερβολική προβολή» ή «απόσπαση προσοχής». Δεν είναι πολύ διαφορετικο από το χρώμα ή την αλλαγή γραμματοσειράς ή την χρήση «κανονικών» χαρακτήρων άλλων αλφαβήτων, τα εφέ σκιάσεων κτλ, ενώ επιπλέον, αν υποτεθεί ότι θα τηρηθεί το ίδιο μέγεθος γραμματοσειράς, δεν τα λες ακριβώς εικόνες. Αν δεν γίνει κατάχρηση τους νομίζω ότι εντάσσονται πλήρως και στο γράμμα και στο πνεύμα της πολιτικής.—Ah3kal (συζήτηση) 14:25, 30 Οκτωβρίου 2019 (UTC)
https://prnt.sc/pq8iuv Σε αυτή τη συζήτηση υπάρχουν 5 διαφορετικές υπογραφές... Ένα διαφορετικό χρώμα ή λογική αλλαγή γραμματοσειράς θεωρώ ότι είναι απόλυτα αποδεκτά, κυρίως για να κάνουν ορατό το που τελειώνει ένα μήνυμα (ότι π.χ. δεν είναι σύνδεσμος προς κάποια σελίδα), αντίστοιχα με το απαραίτητο κενό ανάμεσα στα μηνύματα διαφορετικών χρηστών. Κατά τα άλλα, κοιτώντας τα δύο παρακάτω εικονίδια είναι μόνο τεχνική διαφορά: 🎃CartoonPumpkin1.jpg. (TeamGale συγνώμη που σου εκμεταλλευόμαστε τη σελίδα!) - geraki (συζήτηση) 16:35, 30 Οκτωβρίου 2019 (UTC)
Κανένα πρόβλημα ;) TeamGale [talk] 20:01, 30 Οκτωβρίου 2019 (UTC)

Ελληνοπαντζαμπική συνεργασία[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα!

Πρώτα από όλα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τη - σημαντική - συνεισφορά σου στον διαγωνισμό της λημματογράφησης. Ενημερωτικά, έγραψες τα 26 από τα 51 λήμματα που δημιουργήθηκαν (δηλαδή πάνω από τα μισά) και αυτό από μόνο του είναι σημαντικό επίτευγμα!

Από την άλλη, έχω αρχίσει να συγκεντρώνω στοιχεία για την αποστολή των καρτ-ποστάλ και επειδή από ό,τι είδα δεν έχεις ενεργοποιημένη την επικοινωνία μέσω μέηλ, θα ήταν δυνατό να επικοινωνήσουμε με κάποιον τρόπο για να μεταφέρω και τα δικά σου; Εναλλακτικά, αν τυχόν θέλεις να διασφαλίσεις την ανωνυμία σου όσο περισσότερο γίνεται, μπορείς να τα στείλεις η ίδια με κάποιον τρόπο στη χρήστρια της παντζαμπικής πλευράς με την επισήμανση π.χ. πως δεν θέλεις να κοινοποιηθούν τα στοιχεία σου και σε εμένα για λόγους ανωνυμίας.

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία θα χαρώ να σου τη λύσω. Και πάλι συγχαρητήρια και καλές επεξεργασίες! Pavlos1988 (συζήτηση) 23:28, 20 Νοεμβρίου 2019 (UTC)


Καλησπέρα Pavlos1988! Σε ευχαριστώ πολύ για την επικοινωνία και για τα λόγια σου! Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά συμμετείχα σε κάποιο διαγωνισμό λημματογράφησης αν και είμαι καιρό στη ΒΠ και, οφείλω να ομολογήσω πως ήταν μια πολύ ευχάριστη διαδικασία και διάλειμμα από τις συνηθισμένες συνεισφορές μου. Μόνο κερδισμένη βγήκα από όλο αυτό μιας και έμαθα πράγματα που δεν γνώριζα πιο πριν και ίσως και να μην καταπιανόμουν και ποτέ μαζί τους. Αν και αρχικά το πήρα χαλαρά, όταν επικεντρώθηκα σε ένα θέμα (Σιχισμός), άρχισα να το παίρνω πιο ζεστά. Με τη λήξη και του έτερου διαγωνισμού που τρέχει για την Ασία, θα συνεχίσω να εμπλουτίζω το συγκεκριμένο θέμα, αν και σε πιο αραιό ρυθμό.

Στο δια ταύτα, θα σου στείλω εγώ mail μέσω της ΒΠ για κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις και συνεννόηση για τις λεπτομέρειες! Καλή συνέχεια και καλές επεξεργασίες! :) TeamGale [talk] 10:50, 21 Νοεμβρίου 2019 (UTC)