Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Αθεϊσμός

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Καλώς ήρθατε στη Βικιεπιχείρηση:Αθεϊσμός

Η Βικιεπιχείρηση δημιουργήθηκε με σκοπό να οργανώσει, αναπτύξει και βελτιώσει άρθρα σχετικά με τον Αθεϊσμό, σύμφωνα με τις πολιτικές και οδηγίες της Βικιπαίδειας. Δείτε τις εισηγήσεις μας και το to-do list. Αν θέλετε να βοηθήσετε, μην διστάσετε να ρωτήσετε ή σχολιάσετε στη σελίδα συζήτησης της βικιεπιχείρησης.

Η επιχείρηση του Αθεϊσμού έχει σκοπό την ανάπτυξη και επιμέλεια λημμάτων με αθεϊστικό περιεχόμενο. Είναι μια προσπάθεια της Βικιπαίδειας για τη δημιουργία λημμάτων που αφορούν τον Αθεϊσμό ως φιλοσοφία, ιστορια καθώς και την σχέση του με άλλα κινήματα ή θρησκείες. Επίσης σκοπός της επιχείρησης είναι η συνεργασία των φίλων του Αθεϊσμού , όχι όμως ο συντονισμός των χρηστών.

Συμμετέχοντες[επεξεργασία κώδικα]

Πώς να συνεισφέρετε[επεξεργασία κώδικα]

  • Δηλώστε συμμετοχή παραπάνω, αν και δεν είναι απαραίτητο, αφού όλες οι συνεισφορές είναι πάντοτε καλοδεχούμενες.
  • Επεκτείνετε κάποιο λήμμα που σχετίζεται με τον Αθεϊσμό.
  • Δημιουργήστε νέα λήμματα σχετικά με τον αθεϊσμό.
  • Τοποθετήστε το Πρότυπο:Επιχείρηση Αθεϊσμός στην σελίδα συζήτησης των λημμάτων που έχουν σχέση με τον Αθεϊσμό με τον κώδικα: {{Επιχείρηση Αθεϊσμός|τάξη=Α/Β/Γ/Έναρξη/Προς επέκταση|σπουδαιότητα=Ύψιστη/Υψηλή/Μεσαία/Χαμηλή}} και επιλέξτε τάξη και σπουδαιότητα.

Λήμματα τα οποία ήδη υπάρχουν[επεξεργασία κώδικα]

Η επιχείρηση αριθμεί 163 λήμματα! Μπορείτε να βρείτε τα λήμματα της επιχείρησης στη σελίδα Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Αθεϊσμός/Λήμματα (γίνεται προσπάθεια να κατασκευαστεί η σελίδα)

Η αποτίμηση γίνεται με το Πρότυπο:Επιχείρηση Αθεϊσμός

Ζητούνται συντάκτες[επεξεργασία κώδικα]

Παρακάτω είναι μια ενδεικτική λίστα και μόνο, για τα λήμματα που θα μπορούσε κάποιος να δημιουργήσει. Φυσικά, αν έχετε κάποιο άλλο στο μυαλό σας, παρακαλώ προχωρήστε ελεύθερα και παρακαλώ θυμηθείτε να βάλετε τη σήμανση για τη βικιεπιχειρηση στη σελίδα συζήτησης! Πάντως, υπάρχει αρκετό υλικό στην Αγγλική Βικιπαίδεια για μετάφραση.

Μπορείτε να προτείνετε και εσείς λήμματα τα οποία θα θέλατε να δείτε στην Βικιπαίδεια! Γράψτε το λήμμα που θέλετε να διαβάσετε στην σελίδα συζήτησης μας.

Το πρότυπο μας[επεξεργασία κώδικα]

Το πρότυπο μας είναι αυτό που φαίνεται στα δεξιά σας. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε κάποιο λήμμα που σχετίζεται με τον αθεϊσμό, κάνοντας επεξεργασία κειμένου και γράφοντας στην αρχή του κειμένου {{Αθεϊσμός}}. Αν έχετε τις τεχνικές γνώσεις, μπορείτε να επεξεργαστείτε το πρότυπο στην σελίδα Πρότυπο:Αθεϊσμός. Εισηγήσεις και ερωτήσεις, μπορείτε να κάνετε είτε στην σελίδα συζήτησης του Πρότυπου, είτε στην σελίδα συζήτησης αυτής της σελίδας