Συζήτηση:Χρυσή Αυγή

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Αίτηση επεξεργασίας[επεξεργασία κώδικα]

1. Η πρόταση "Το περιστατικό σχολιάστηκε αρνητικά από διεθνή μέσα ενημέρωσης" πρέπει να αλλάξει σε "Η επίθεση του Κασιδιάρη σχολιάστηκε ...". Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να οδηγήσει στο λανθασμένο συμπέρασμα ότι η αμέσως προηγούμενη πρόταση (περί Ράικου) σχολιάστηκε αρνητικά από τον διεθνή τύπο.

2. Τυπογραφικό λάθος: "πριν τισ επαναληπτικές" -> "τις" Πατήστε ctr+f " τισ " (συμπεριλάβετε τους κενούς χαρακτήρες) για να το βρείτε γρηγορότερα.

3. Στην κατηγορία Σύμβολα προσθέστε δίπλα στην φωτο των σημαιών της ΧΑ, και μια ναζιστική σημαία ώστε να είναι εμφανείς οι ομοιότητες. Επίσης αλλάξτε την υπάρχουσα φώτο στην κατηγορία αυτή ή προσθέστε κάποια άλλη στην οποία φαίνεται πιο καθαρά το περιεχόμενο της σημαίας.--Νίκος Χριστοδήμου (συζήτηση) 06:44, 18 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

Νίκο, έκανα τις 2 πρώτες αλλαγές που πρότεινες. Την τελευταία δεν την έκανα καθώς δεν θα αποτελούσε ουδέτερη συνεισφορά και θέλει πηγές για να υποστηριχτεί. Επίσης να σε ενημερώσω πως μπορείς και εσύ να συνεισφέρεις άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάποιου είδους αναφορά σε σελίδες συζήτησης. Να 'σαι καλά! ~~ uℂρЭ 0υĜe 13:18, 23 Νοεμβρίου 2016 (UTC)

Πρόλογος[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα παιδιά. Διάβασα στον πρόλογο, του λήμματος λεπτομέρειες για θέματα τα οποία δεν αφορούν τη διαχρονική πορεία της Χρυσής Αυγής, αλλά θέματα που σχετίζονται με συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Ο πρόλογος υπάρχει για γενική περιληπτική παρουσίαση και όχι για προσθήκη επιμέρους λεπτομερειών συγκεκριμένων χρονικών περιόδων. Διάφορα ζητήματα που καταλογίζονται στη Χρυσή Αυγή, αναφέρονται παρακάτω σε διάφορες σχετικές θεματικές ενότητες. Ο πρόλογος υπάρχει για μια πρώτη γενική παρουσίαση και η προσθήκη λεπτομερειών που αφορά μόνο συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, δεν αντιστοιχεί στη φιλοσοφία της πολιτικής ουδετερότητας. Γι' αυτό και αφαίρεσα τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες από τον πρόλογο, οι οποίες στο κάτω κάτω αναφέρονται σε παρακάτω θεματικές ενότητες. ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 109.242.101.23 (συζήτησησυνεισφορά) 09:59, 25 Οκτωβρίου 2016 (UTC).

Οι αφαιρεθείσες πληροφορίες (= οι καταγγελίες για επιθέσεις χρυσαυγιτών τη δεκαετία του 90, η καταδίκη του υπαρχηγού της ΧΑ, του Ανδρουτσόπουλου, για μια τέτοια επίθεση και η αναστολή λειτουργίας της οργάνωσης μετά τη σύλληψή του) δεν είναι λεπτομέρεις, αλλά τα κομβικά σημεία στην πορεία της οργάνωσης τα χρόνια αυτά. Καθώς η εισαγωγή του λήμματος πρέπει να αποτελεί περίληψη του κειμένου που ακολουθεί και επειδή στην παρούσα μορφή της εισαγωγής δεν υπάρχει τίποτα που να αναφέρεται στις ενότητες αυτές, επαναφέρω τα όσα είχαν αφαιρεθεί. Ασμοδαίος (συζήτηση) 17:48, 8 Απριλίου 2017 (UTC)

17 οι βουλευτές της ΧΑ, οχι 18[επεξεργασία κώδικα]

Εφυγε ενας Εθνικιστής/ναζί βουλευτής από την Πελ/νησο, ο Κουκούτσης, ο οποίος δεν παρέδωσε την έδρα. Τζερόνυμο-opinion is free but facts are sacred (συζήτηση) 16:42, 27 Μαΐου 2017 (UTC)

Κλείδωμα[επεξεργασία κώδικα]

Μήπως να κλειδωνόταν το θέμα; -GeoTrou (συζήτηση) 22:22, 26 Ιουλίου 2017 (UTC)