Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη/Αρχείο 2 στις 2022-02-16.


Up2TheStage (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα Δώρα. Θα ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη όπως και στον Kalogeropoulos και γενικά την κοινότητα της ΒΠ για την επιθετική μου στάση και τα σχόλια μου, υποσχόμενος πως δεν θα επαναληφθεί ξανά. Θα ήθελα να παρακαλέσω αν γίνεται για ευνόητους λόγους να αφαιρέσω τις όλες συζητήσεις από τη σελίδα συζήτησης, πλην την αναφορά φυσικά για τη φραγή. Δεν το επεξεργάζομαι ξανά προτού μου απαντήσετε και ειλικρινά συγγνώμη για την όλη σύγχυση, ελπίζω να κατανοείς πως απλά δεν ήθελα να χαλάσει η μορφή του λήμματος και τίποτα περαιτέρω. Δεν είχα προβεί ποτέ σε βανδαλισμό... Παρακαλώ για τη σελίδα συζήτησης..

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Καταλαβαίνω...ούτε εγώ έχω θέμα μαζί σου ή με την Προοδευτική - και κατά τη γνώμη μου η φραγή του λήμματος για 6 μήνες είναι υπερβολική. Τώρα, κανονικά από τις σελίδες συζήτησης δεν επιτρέπεται να αφαιρούμε τίποτα, γιατί και αποτελούν το ιστορικό της συνεισφοράς μας στο εγχείρημα, αλλά γιατί μπορούν να φανούν χρήσιμες και στο μέλλον. Τι να σου πω; καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον διαχειριστή. Τον Καλογερόπουλο για την ακρίβεια μια και έχει αναμειχθεί αυτός. Ξέρει καλύτερα τη πρέπει να γίνει. Υ,Γ. να του ζητήσουμε και οι δυο να ξεκλειδώσει τη σελιδα του λήμματος;

Up2TheStage (συζήτησησυνεισφορές)

Ας την ξεκλειδώσει Δώρα φυσικά δεν αποτελεί κανένα λήμμα δικό μου για να αποφασίζω. Καλύτερα ας μείνει κλειδωμένο για προστασία απο τρολς δίνοντας σου τη δυνατότητα επεξεργασίας του. Απλά επειδή ποτέ στα 6 χρόνια μου στη ΒΠ δεν υπήρξε ξανά τέτοια σύγχυση δεν θα ήθελα έτσι τη σελίδα συζήτησης. Εγώ για να εξηγήσω γιατί παρεκτράπηκα ήταν απλά πως υπήρχαν ίδιας αμφισβήτησης ενότητες σε άλλα λήμματα και απλά ενοχλήθηκα...ελπίζω να γίνομαι κατανοητός χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

το κατάλαβα από την αρχή. Ξέρω την πρώτη φορά παθαίνεις ΣΟΚ και εμένα μου έχει συμβεί, φυσικά. Σε όλους έχει συμβεί. Μπορείς πάντα...να αρχειοθετήσει τις μέχρι τώρα συζητήσεις σου, ώστε να μην φαίνονται. Θα υπάρχουν αλλά δεν θα φαίνονται.

Up2TheStage (συζήτησησυνεισφορές)

Αν θέλεις τσέκαρε τη «συνεισφορά» μου ότι πάντα προσπαθούσα να τεκμηριώνω ατεκμηρίωτα λήμματα, να προσθέτω και εγώ ετικέτες κτλπ σε κείμενα που είναι τελείως ατεκμηρίωτα ή μερικώς τεκμηριωμένα... Πραγματικά σε ότι αφορά στα κείμενα θεωρούσα πως τα παλαιά γεγονότα είναι πιο προτιμητέο να τεκμηριώνονται με Πρωτογενείς πηγές για αυτό σε ένα γεγονός π.χ. έβαζα 2 διαφορετικές εφημερίδες. Δεν είχα πρόθεση αντιπαράθεσης αλλά επειδή αφορούσε πολυ κόπο «ενοχλήθηκα»...χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ φυσικά. Προτού τις επισημάνσεις θα μπορούσα να σου είχα ζητήσει χρόνο ώστε να τεκμηριώσω...π.χ. στην Ενότητα για τους προπονητές θα έβαζα τεκμηρίωση από σχετικά αφιερώματα από τύπο (όπως Εθνοσπόρ, Αθλ. Ηχώ)...Πίστεψα -μιας και δεν μπορώ να το τεκμηριώσω με σύγχρονα αφιερώματα- πως οι Πρωτογενείς αποτελούν πιο αξιόπιστες καθότι αποτελούν γεγονότα της εκάστοτε εποχής μιας και σε λήμματα για βαθμολογίες κτλπ παλαιότερης εποχής υπάρχει μονάχα τεκμηρίωση με Πρωτογενείς (λίγο λογικό γιατί Δευτερογενείς η Τριτογενείς δεν υπάρχουν να λένε για Β ή Γ κατηγορίες τοπικών). Όπως και να εχει θα ηταν καλυτερα να είχα προβεί σε μια συζήτηση προτού τη σύγχυση. Μπορώ να επεξεργαστώ τη σελίδα συζήτησης; Αν θελεις βοήθησέ με σχετικα με την αρχειοθέτηση.

109.178.211.77 (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορείς να σβήσεις ό,τι θες χωρίς να απαιτείται καμία έγκριση σύμφωνα με en:WP:BLANKING αφού πλέον δεν υπάρχει ενεργή διαδικασία της κοινότητας που σχετίζεται με περιεχόμενο της σελίδας συζήτησης σου

Up2TheStage (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν θα το έκανα ούτε θα το ζητούσα αλλά ελπίζω να με κατανοείτε.. Συγγνώμη και πάλι

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "Συζήτηση"
NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ για τις επιμέλειες στο λήμμα για τον Πούτιν. Ασχολούμαι με την επέκταση του, λόγω και της αναγκαιότητας να υπάρχει ένα μεγάλο λήμμα για έναν πολύ σημαντικό ηγέτη. Αν θέλεις, μπορούμε να συνεργαστούμε για την επιμέλεια του λήμματος, γιατί σκοπεύω να το προτείνω για αξιόλογο, για την εύρεση πηγών και της άλλης άποψης και για την λοιπή επιμέλεια. Πρόκειται άλλωστε για ένα πολύ αμφιλεγόμενο πρόσωπο και έτσι όπως είδα το λήμμα πριν το μεταφράσω, ελέγχοντας και τις παραπομπές του, μεταφέρει μια πιο αμερικανική οπτική γωνία, ενώ από ρωσικές πηγές παίρνει αντιπολιτευόμενες.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

ξέρεις, χτες και προχτές προσπάθησα και εγώ να το επεκτείνω - οπότε σαφώς και ενδιαφέρομαι να το μεγαλώσουμε. Το πρόβλημα ωστόσο είνα αυτό ακριβώς που λες: δεν υπάρχει αντικειμενική πληροφόρηση ούτε καν από τις ρωσικές πηγές. για αυτό και το παράτησα - δεν ήθελα να αναπαραγάγω βλακείες. Και εμείς μην ξέροντας ρωσικά δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε βιβλία ή σε φιλικές προς αυτόν πηγές. Ίσως, αν ζητάγαμε τη βοήθεια της Charodeev που ξέρει ρωσικά και φτιάχναμε ένα κοινό Πρόχειρο να το δουλέψουμε και οι 3;

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Αλήθεια; Και εγώ που και που το σκεφτόμουν από τον Φεβρουάριο για να μπει στο πρόγραμμα όταν θα τελείωνα τις εξετάσεις.

Ναι, να της ζητήσουμε την βοήθεια. Μάλιστα την έχω σκεφτεί για να φτιάξει τον ρωσικό τονισμό όταν θα το τελειώσουμε, οπότε συναινώ να μπει και αυτή σε αυτή τη συνεργασία για την επέκταση του λήμματος για τον Πούτιν. Σκέφτομαι να καταπιαστώ σήμερα με τα πριν την πολιτική του σταδιοδρομία πράγματα και την οικογενειακή του ζωή, που εκεί δεν υπάρχει διχογνωμία, και έπειτα να ανοίξουμε στο πρόχειρο μου ή το δικό σου, ή της Charodeev, μια σελίδα για να τη δουλεύουμε.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

πρέπει να τη ρωτήσουμε πρώτα. μπορεί να μην ενδιαφέρεται. κάνε της μια ερώτηση

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

ναι, τα δύσκολα είναι μετά, από τον Γιέλτσιν και μετά (όπως και το κομμάτι της Δρέσδης). Προχώρησε στα εύκολα, μάλιστα βάλε τα στο λήμμα αν νομίζεις, να τα επιμεληθώ εγώ, άνοιξε και το Πρόχειρο...και πάμε!

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Θα της το έκανα ούτως ή άλλως. Απλά συναινώ με το να της προτείνουμε να συμμετάσχει στην επέκταση αν το θέλει.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Η Δρέσδη μπήκε, τώρα προχωράει η προσωπική του ζωή, αν και σημεία εκεί θέλουν προσοχή. Τώρα το πρόχειρο είναι έτοιμο για κατασκευή. Καλή μας αρχή στο εγχείρημα επέκτασης λοιπόν.

Απαντήστε στο "Βλαντίμιρ Πούτιν"
NickBlamp (συζήτησησυνεισφορές)

Χαίρετε. Να κάνω μια ερώτηση: πιστεύετε ότι πρέπει να μπει σε ένα κουτί πληροφοριών πολιτικού κόμματος, στο "θέσεις", και η ισλαμοφοβία, και η αντιμετανάστευση; Ή η τοποθέτηση της αντιμετανάστευσης καθιστά περιττή την αναφορά της ισλαμοφοβίας;

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Εγώ γενικά, είμαι εναντίον του να μπαίνουν διάφορες τέτοιες θέσεις στο κουτί πληροφοριών. αλλά εν προκειμένω νομίζω ότι είναι δυο διακριτά πράγματα. Ισλαμοφοβία είναι πιο γενικό και σημαίνει γενικά μια αόριστη ρατσιστική αντιμετώπιση άλλων ανθρώπων εξαιτίας του θρησκεύματος. Η αντιμετανάστευση αφορά συγκεκριμένα το θέμα της μετανάστευσης και περιλαμβάνει και τους πληθυσμούς από την Αφρική, π.χ. ή την Ασία. Οπότε ναι, και τα δυο -αν πρέπει να μπαίνουν - χρειάζονται

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Ας μου επιτραπεί να προσθέσω στα παραπάνω πως η "αντιμετανάστευση" βασίζεται σε έναν "διαχωρισμό" μεταξύ "καλής" και "κακής" μετανάστευσης. Σας αφήνω να φανταστείτε ποια είναι η "καλή" και ποια η "κακή".

Απαντήστε στο "Ισλαμοφοβία-αντιμετανάστευση"
Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτησησυνεισφορές)

"Καλημέρα". Προφανώς τώρα ξύπνησες καθώς ως αναστροφέας χτες και εσύ και ο άλλος "κοιμόμασταν"....(μου άρεσε που ήθελες και παραπομπές..... Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτηση) 19:50, 8 Αυγούστου 2022 (UTC)

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

εντάξει, δεν είμαι συνέχεια μέσα...

Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτησησυνεισφορές)

Ούτε και υποχρεούσε. Απλά, έχω γράψει εκατοντάδες infobox. Πρώτη φορά βανδαλίστηκε. Άμεσα κατάλαβα ότι κάτι στραβό συνέβαινε και έψαξα. Ήταν και αυτό μία εμπειρία (και για σένα). Καλή συνέχεια.Γεώργιος Τερζής 2 (συζήτηση) 16:56, 11 Αυγούστου 2022 (UTC)

Απαντήστε στο "Βίκτορ Σανέγιεφ"
Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Ασφαλώς και είναι εγκυκλοπαιδικά εφόσον βεβαίως μπορεί να καταδειχτεί η εγκυκλοπαιδικότητά τους. Όπως ακριβώς και τα παρεκκλήσια, μικρότερου μεγέθους εκκλησίες, λαύρες κτλ.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Γενικά, ναι, εντάξει σωστό.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Επίσης, δώσε προσοχή στις μετονομασίες, καθώς πχ. στην προκειμένη περίπτωση μετά τη μετακίνησή σου - που αναίρεσα - είχαμε αναντιστοιχία τίτλου και περιεχομένου του λήμματος.

Απαντήστε στο "Εξωκκλήσια"
Thanbla (συζήτησησυνεισφορές)

Ποιος είναι ο λόγος που θέλεις να διαγραφεί το λήμμα για την Ένωση Κωνσταντινοπολιτών

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)
Thanbla (συζήτησησυνεισφορές)

Μάλιστα δεν πληρεί της προδιαγραφές της εγκυκλοπαίδειας. Η σελίδα αφορά έναν πολιτικό σύλλογο που ιδρύθηκε από πρόσφυγες, και πρόσφερε στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Η Ένωση Κωνσταντινοπολιτών βοήθησε στην δημιουργία του οικισμού των Κωνσταντινοπολιτικων στην Θεσσαλονίκη Από αυτό τον πολιτικό σύλλογο προήλθαν οι αθλητικοί σύλλογοι Βυζαντινή Αθλητική Ένωση, ΑΕΚ Θεσσαλονίκης και ΠΑΟΚ, αλλά για εσένα είναι ανάξιος αναφοράς

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

δεν είναι ανάξιος αναφοράς, μπορείς να προσθέσεις το κείμενο στη σελίδα του ΠΑΟΚ. Θα αλλάξω τη σήμανση ωστόσο, προκειμένου να δούμε τι θα πουν και άλλοι χρήστες,

Ερευνητής Αλήθειας (συζήτησησυνεισφορές)

@ΔώραΣτρουμπούκη

Ίσως για τον συγκεκριμένο σύλλογο μπορεί να γίνει κάποια εξαίρεση. Ο πρώτος της πρόεδρος, Θεοφύλακτος Θεοφυλάκτου, είναι εγκυκλοπαιδικός. Βέβαια, υπάρχουνε και φωτογραφίες από εφημερίδες στις πηγές. Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πρόταση διαγραφής, αν συμφωνείς, και να αφαιρέσεις τη σήμανση ταχείας.

Απαντήστε στο "Ένωση Κωνσταντινοπολιτών"
NikolaosFanaris (συζήτησησυνεισφορές)

Ποιο ήταν το πρόβλημα σου με τον Γκιώνη?

Απαντήστε στο "Γκιώνης"
109.178.241.139 (συζήτησησυνεισφορές)

Αυτό που έκανες με τον Up2TheStage μου φάνηκε απαίσιο, γιατί ο συγκεκριμένος τη πονάει πολύ την ομάδα και το λήμμα, το ήξερες οπότε έπρεπε να δείξεις μεγαλύτερη υπομονή και να προσπαθήσεις μέσω της συζήτησης και χωρίς να καταστρέφεις το λήμμα να προτείνεις τα σημεία που χρήζουν βελτίωσης. Δε θες να σου πάει κανένας κόντρα αλλά δεν σε είχα για τόσο κακιασμένη. Προσπάθησε να επανορθώσεις

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

αυτό ακριβώς έκανα. Διάβασε τη σελίδα συζήτησης του λήμματος και τη σελίδα συζήτησης του χρήστη, και επίσης τσέκαρε ότι δεν έκανα καμμία αλλαγή. ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΗΓΩΝ ΕΒΑΛΑ

Αφαίρεσα περιεχόμενο από το λήμμα για την Προοδευτική, καθώς ήταν χωρίς πηγές. Επειδή είδα ότι το υπόλοιπο λήμμα είναι τεκμηριωμένο, φαντάζομαι δεν θα σας είναι κόπος να επανεφέρετε το τμήμα που αφαίρεσα βάζοντας δίπλα, και τα στοιχεία για την επαλήθευση των πληροφοριών

Κατ' αρχήν, θα ήθελα να παρακαλέσω να μην διαγράφετε τη σήμανση περί πρωτογενών πηγών - τουλάχιστον μέχρι να τεκμηριώσετε το λήμμα με δευτερογενείς (οι εφημερίδες της εποχής εκείνης δεν είναι ότι καλύτερο για την τεκμηρίωση). Επίσης, το να ισχυρίζεστε ότι είναι ένα από τα παλαιότερα ποδοσφαιρικά σωματεία χωρίς να φέρνετε δευτερογενείς πηγές που να το αποδεικνύουν, συνιστά πρωτότυπη έρευνα. Εγώ τουλάχιστον με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα στο Γκουγκλ, σαν παλαιότερα σωματεία δίνουν τον Πανιώνιο, τον ΠΑΟ και άλλα. Την Προοδευτική δεν την βρήκα ανάμεσα σε αυτά. Γι' αυτό ή παραθέστε μια ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΠΗΓΗ που να το αναφέρει ή μην αλλάζετε το κείμενο από την παρούσα μορφή του.

ξέρεις πόσο χρόνο κατανάλωσα για να καταλήξω εκεί που κατέληξα; πόσα σάιτς διάβασα για να δω αν υπάρχουν πηγές και τι είδους πηγές;

109.178.241.139 (συζήτησησυνεισφορές)

το διόρθωσε αυτό το σημείο μετά την υπόδειξη σου από παλαιότερα ποδοσφαιρικά σωματεία σε παλαιότερα επίσημα αναγνωρισμένα ποδοσφαιρικά σωματεία, προσπαθησε να επανορθωσεις

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

δεν είσαι σοβαρός ! ανάμεσα στις συμβουλές που του δίνεις, πες του ότι τα λήμματα δεν είναι ιδιοκτησία του, και ότι μπορεί να τα επεξεργαστεί όποιος θέλει. Αυτή θα ήταν χρήσιμη συμβουλή, αν στενοχωρέθηκες που τον κακοκάρδισα. Το να του βάζεις φιτιλιές, για να προβεί σε χειρότερα πράγματα - που θα γυρίσουν εις βάρος του, είναι ανήθικο και αισχρό.

Απαντήστε στο "Προοδευτική"
Dungaroring (συζήτησησυνεισφορές)

που κατάφερες να διαγραφεί ένα ακόμα λήμμα με επαρκή και σε βάθος κάλυψη και η διαγραφή του το μόνο που «πέτυχε» είναι να προκαλέσει ένα φαινόμενο... «χιονοστιβάδας» ???

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

για ποιό λήμμα λες;;

Dungaroring (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν είμαι ο Harry Deconstructing ούτε ο Geraki και πού ακριβώς αποσκοπούν αυτές οι ερωτήσεις? Δυστυχώς, παρατηρώ πως δεν ήρθες στη συζήτηση επαναδημιουργίας με πρόθεση να βρεθεί η πιο σωστή και δίκαιη λύση στο θέμα, αλλά με άλλου είδους στόχευση που δε μπορώ να τη προσδιορίσω τώρα.

Απαντήστε στο "και τι κατάλαβες ?"
Diu (συζήτησησυνεισφορές)

Δώρα τώρα είδα τις αφαιρέσεις στο σχετικό λήμμα, με τις οποίες συμφωνώ γιατί δεν τεκμηριώνονταν ή έπρεπε να ενταχθούν σε άλλο λήμμα κ.λπ. Γενικά υπάρχουν πράγματα να αναφερθούν αλλά απαιτείται σωστή χρήση πηγών. Όσον αφορά στην ενότητα για το σκάνδαλο siemens γράφεις ότι "η ενότητα δεν αφορά την κριτική στον Μητσοτάκη". Βλέπω όμως ότι οι πηγές ασχολούνται με τον ίδιο. Γιατί αφαιρέθηκε;

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Ίσως δεν το πρόσεξα. Θα το κοιτάξω και θα το διορθώσω αν δεν το έχεις κάνει ήδη

Απαντήστε στο "Κριτική στον Μητσοτάκη"