Κατάλογος ελληνικών νησιών ανά πληθυσμό

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Νησιά της ελληνικής επικράτειας

Ακολουθεί κατάλογος των Ελληνικών νησιών ανά πληθυσμό, σύμφωνα με τον πραγματικό πληθυσμό των απογραφών.

Κατάλογος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Νησί Έκταση (τ.χλμ) Πληθυσμός (2011) Πληθυσμός (2001) Πληθυσμός (1991) Πληθυσμός (1981) Πληθυσμός (1971) Πληθυσμός (1961) Πληθυσμός (1951) Νησιωτικό σύμπλεγμα
1 Κρήτη
8.336
682.768
601.131
539.634
502.082
456.471
483.078
461.652
2 Εύβοια
3.655
190.552
198.130
192.667
176.952
162.986
160.886
161.205
3 Ρόδος
1.401,46
152.538
117.007
98.181
87.831
66.606
118.099
115.220
Δωδεκάνησα
4 Κέρκυρα
592,082
112.193
107.879
104.737
96.761
89.578
97.412
100.957
Επτάνησα
5 Λέσβος
1.636
86.312
90.643
87.140
88.601
97.008
117.371
126.924
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου
6 Χίος
842,796
51.269
51.936
51.044
48.700
52.487
60.061
64.672
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου
7 Κως
287,611
33.388
30.947
26.379
20.350
16.650
18.187
19.076
Δωδεκάνησα
8 Ζάκυνθος
404,611
43.384
38.957
32.556
30.011
30.180
35.499
38.054
Επτάνησα
9 Σαλαμίνα
94,993
38.959
38.022
34.272
28.574
23.065
21.151
17.738
Νησιά του Αργοσαρωνικού
10 Κεφαλλονιά
781,482
38.082
36.404
29.344
27.649
31.787
39.790
47.363
Επτάνησα
11 Σάμος
477,942
33.335
33.814
33.039
31.629
32.664
41.124
47.865
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου
12 Λευκάδα
302,511
22.320
20.751
19.350
19.947
22.917
26.970
28.338
Επτάνησα
13 Σύρος
84,069
21.473
19.782
19.870
19.668
18.642
19.570
23.130
Κυκλάδες
14 Νάξος
429,785
18.340
18.188
14.838
14.037
14.201
16.703
18.593
Κυκλάδες
15 Θήρα (ή Σαντορίνη)
76,19
17.430
13.402
9.360
7.083
6.196
7.751
9.332
Κυκλάδες
16 Λήμνος
476,288
16.743
18.104
17.645
15.721
17.367
21.808
24.016
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου
17 Κάλυμνος
110,581
15.863
16.235
15.706
14.295
13.097
14.017
13.387
Δωδεκάνησα
18 Θάσος
379
14.678
13.765
13.527
13.111
13.316
15.916
15.208
19 Μύκονος
86,125
14.165
9.306
6.170
5.503
3.823
3.633
3.391
Κυκλάδες
20 Πάρος
196,308
13.694
12.853
9.591
7.881
6.776
7.830
9.022
Κυκλάδες
21 Αίγινα
82,639
12.930
13.552
11.639
11.127
9.553
8.958
8.859
Νησιά του Αργοσαρωνικού
22 Άνδρος
379,21
9.128
10.009
8.781
9.020
10.457
12.928
14.705
Κυκλάδες
23 Τήνος
194,59
8.699
8.574
7.747
7.730
8.232
9.273
10.187
Κυκλάδες
24 Ικαρία
255,32
8.431
8.312
7.546
7.559
7.702
9.577
10.608
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου
25 Λέρος
54,052
7.915
8.123
8.059
8.127
8.494
6.611
7.049
Δωδεκάνησα
26 Κάρπαθος
300,152
6.709
6.489
5.323
4.645
5.420
6.689
7.053
Δωδεκάνησα
27 Σκιάθος
47,325
6.619
6.160
5.096
4.127
3.901
3.177
3.309
Βόρειες Σποράδες
28 Σκόπελος
95,131
5.041
4.696
4.658
4.451
4.476
5.154
5.672
Βόρειες Σποράδες
29 Μήλος
151
4.966
4.771
4.390
4.554
4.499
4.910
5.586
Κυκλάδες
30 Πόρος
22,646
3.951
4.348
3.570
3.929
4.265
4.422
4.141
Νησιά του Αργοσαρωνικού
31 Σπέτσες
22,239
3.934
3.908
3.592
3.708
3.445
3.326
3.166
Νησιά του Αργοσαρωνικού
32 Κύθηρα
279,593
3.897
3.310
2.951
3.354
3.961
5.340
6.297
Επτάνησα
33 Πάτμος
34,142
3.429
2.984
2.663
2.534
2.432
2.564
2.613
Δωδεκάνησα
34 Ιθάκη
96,262
3.209
3.084
3.082
3.646
4.156
5.210
5.830
Επτάνησα
35 Σύμη
57,865
3.068
2.606
2.332
2.273
2.489
3.123
3.978
Δωδεκάνησα
36 Σκύρος
206,926
2.888
2.602
2.901
2.757
2.352
2.882
3.193
Βόρειες Σποράδες
37 Σαμοθράκη
178,0
2.773
2.723
3.083
2.871
3.012
3.830
4.258
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου
38 Αλόννησος
64,118
2.766
2.672
2.980
1.528
1.426
1.308
1.341
Βόρειες Σποράδες
39 Σίφνος
73,942
2.543
2.442
1.960
2.087
2.043
2.258
2.773
Κυκλάδες
40 Κέα
131,693
2.472
2.417
1.787
1.648
1.666
2.361
3.108
Κυκλάδες
41 Παξοί
25,322
2.373
2.374
2.175
2.247
2.227
2.599
2.668
Επτάνησα
42 Ίος
108,713
2.084
1.838
1.654
1.451
1.270
1.343
1.753
Κυκλάδες
43 Ύδρα
49,592
1.951
2.672
2.379
2.723
2.531
2.766
2.807
Νησιά του Αργοσαρωνικού
44 Αμοργός
121,464
1.947
1.859
1.630
1.718
1.822
2.096
2.505
Κυκλάδες
45 Κύθνος
99,432
1.436
1.608
1.632
1.502
1.586
2.064
2.536
Κυκλάδες
46 Σέριφος
75,207
1.378
1.414
1.095
1.133
1.083
1.878
1.851
Κυκλάδες
47 Αστυπάλαια
96,42
1.270
1.238
1.073
1.030
1.139
1.539
1.797
Δωδεκάνησα
48 Φούρνοι
30,5
1.199
1.314
1.224
1.184
1.195
1.170
1.105
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (Φούρνοι)
49 Αντίπαρος
35,09
1.196
1.037
819
635
538
631
680
Κυκλάδες
50 Αγκίστρι
11,693
1.099
920
791
766
635
618
654
Νησιά του Αργοσαρωνικού
51 Κάσος
66,419
1.070
990
1.088
1.184
1.353
1.422
1.388
Δωδεκάνησα
52 Μεγανήσι
22,356
983
1.090
1.245
1.339
1.653
1.996
2.120
Επτάνησα (Τηλεβοΐδες νήσοι)
53 Νίσυρος
41,263
982
938
913
916
1.253
1.788
2.327
Δωδεκάνησα
54 Ελαφόνησος
19,992
977
745
725
611
586
530
567
55 Κίμωλος
37,426
899
769
728
786
1.086
1.412
1.536
Κυκλάδες
56 Τήλος
61,487
829
533
279
301
349
789
1.052
Δωδεκάνησα
57 Οινούσσες
14,382
796
1.050
681
703
966
1.580
1.433
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (Οινούσσες)
58 Φολέγανδρος
32,384
787
667
558
567
646
778
862
Κυκλάδες
59 Λειψοί
15,842
784
698
606
574
597
724
885
Δωδεκάνησα
60 Χάλκη
26,988
702
313
281
334
387
501
580
Δωδεκάνησα
61 Αμμουλιανή
7,730
569
547
606
499
445
554
636
62 Οθωνοί
10,078
558
663
98
164
418
637
683
Επτάνησα (Διαπόντια νησιά)
63 Κάλαμος
24,964
529
543
465
502
687
1.084
1.172
Επτάνησα (Τηλεβοΐδες νήσοι)
64 Ερεικούσσα
4,449
506
698
334
228
358
514
499
Επτάνησα (Διαπόντια νησιά)
65 Καστελλόριζο (ή Μεγίστη)
9,113
496
406
275
222
264
476
574
Δωδεκάνησα
66 Άνω Κουφονήσι
5,77
412
366
275
232
238
277
282
Κυκλάδες (Μικρές Κυκλάδες)
67 Ψαρά
40,467
408
422
438
460
487
576
700
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου
68 Μαθράκι
3,532
329
297
143
177
240
383
325
Επτάνησα (Διαπόντια νησιά)
69 Θηρασιά
9,246
322
268
233
245
291
399
501
Κυκλάδες
70 Ανάφη
38,636
294
273
261
292
353
471
532
Κυκλάδες
71 Σίκινος
41,676
270
238
267
290
331
453
590
Κυκλάδες
72 Άγιος Ευστράτιος
43,325
249
371
286
296
422
1.061
3.849
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου
73 Σχοινούσα
8,144
225
206
122
140
197
196
226
Κυκλάδες (Μικρές Κυκλάδες)
74 Αγαθονήσι
13,417
186
158
112
133
160
189
196
Δωδεκάνησα
75 Δονούσα
13,652
176
163
111
116
149
210
272
Κυκλάδες (Μικρές Κυκλάδες)
76 Γαύδος
29,585
158
95
115
79
142
172
195
Νησίδες της Κρήτης
77 Ηρακλειά
18,078
150
151
115
95
129
155
189
Κυκλάδες (Μικρές Κυκλάδες)
78 Θύμαινα
10,071
142
152
156
140
139
145
118
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (Φούρνοι)
79 Τέλενδος
4,648
111
54
57
90
76
75
92
Δωδεκάνησα
80 Τριζόνια
2,450
86
156
137
177
113
157
288
81 Καστός
5,901
79
120
50
68
103
197
258
Επτάνησα (Τηλεβοΐδες νήσοι)
82 Ψέριμος
14,615
77
130
79
72
108
157
233
Δωδεκάνησα
83 Παλαιό Τρίκερι
2,475
70
87
91
67
40
80
613
84 Αντικύθηρα
20,43
59
44
70
115
141
178
210
Επτάνησα
85 Αρκοί
6,697
43
54
50
68
46
97
92
Δωδεκάνησα
86 Σαρία
20,429
39
22
0
4
13
18
16
Δωδεκάνησα
87 Περιστέρα
14,25
30
5
3
15
23
66
53
Βόρειες Σποράδες
88 Δήλος
3,536
24
14
9
16
16
38
27
Κυκλάδες
89 Καλόλιμνος
1,92
21
20
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
90 Γυαλί
4,558
21
10
16
66
32
7
0
Δωδεκάνησα
91 Αντίπαξοι
4,099
20
64
61
126
26
79
96
Επτάνησα
92 Δοκός
12,505
17
43
8
9
7
28
36
Νησιά του Αργοσαρωνικού
93 Φαρμακονήσι
3,866
10
74
0
1
6
8
6
Δωδεκάνησα
94 Μακρόνησος
18,427
8
5
0
4
12
12
4.484
Κυκλάδες
95 Πιπέρι
4,228
6
2
0
0
0
11
14
Βόρειες Σποράδες
96 Μαράθι (ή Μάραθος)
0,355
5
6
2
5
8
21
26
Δωδεκάνησα
97 Σαμιοπούλα
1,018
4
5
7
5
7
4
12
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου
98 Αντίψαρα
4,498
4
0
0
0
0
0
3
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου
99 Κάτω Αντικέρι (ή Δρίμα)
1,079
3
1
2
4
0
0
0
Κυκλάδες (Μικρές Κυκλάδες)
100 Άγιος Μηνάς Φούρνων
2,343
2
3
0
2
2
2
1
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (Φούρνοι)
101 Κυρά Παναγιά
24,76
2
10
1
7
14
69
20
Βόρειες Σποράδες
102 Πολύαιγος
18,146
2
0
0
1
4
6
14
Κυκλάδες
103 Σαπιέντζα
9,1
2
7
4
3
0
11
3
Μεσσηνιακές Οινούσσες
104 Χρυσή
4,743
2
3
1
2
0
0
7
Νησίδες της Κρήτης
105 Πλάτη Καλύμνου (ή Πλατύ)
0,726
1
2
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
106 Σκορπιός
0,878
1
2
1
7
7
4
7
Επτάνησα (Τηλεβοΐδες νήσοι)
107 Σταμφάνη Στροφάδων
2,531
1
58
1
3
7
10
8
Επτάνησα
108 Γυάρος
17,574
0
0
0
0
2
244
7.139
Κυκλάδες
109 Μεγαλόνησος Πεταλιών
17,2
0
0
0
4
6
18
61
Πεταλιοί
110 Κέρος
15,042
0
0
0
0
7
8
2
Κυκλάδες (Μικρές Κυκλάδες)
111 Ρήνεια
13,904
0
0
0
11
24
47
128
Κυκλάδες
112 Σχίζα
12,301
0
2
0
0
0
0
0
Μεσσηνιακές Οινούσσες
113 Δία
11,909
0
0
0
0
0
0
0
Νησίδες της Κρήτης
114 Γιούρα
11,052
0
0
1
2
2
1
0
Βόρειες Σποράδες
115 Λέβιθα
9,121
0
8
0
4
9
7
8
Δωδεκάνησα
116 Αντίμηλος
8,0
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες
117 Σύρνα
7,868
0
0
0
4
7
19
8
Δωδεκάνησα
118 Δεσποτικό
7,754
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες
119 Αλιμιά
7,427
0
0
0
0
0
22
41
Δωδεκάνησα
120 Σκάντζουρα
6,229
0
0
0
0
1
5
11
Βόρειες Σποράδες
121 Πεταλάς
5,497
0
0
0
0
3
3
6
Επτάνησα (Εχινάδες)
122 Νίμος
4,648
0
0
0
0
6
0
18
Δωδεκάνησα
123 Κίναρος
4,577
0
2
2
4
3
0
12
Δωδεκάνησα
124 Άτοκος
4,375
0
0
0
1
0
3
3
Επτάνησα (Τηλεβοΐδες νήσοι)
125 Βάλαξα
4,333
0
0
0
0
0
0
0
Βόρειες Σποράδες
126 Άγιος Γεώργιος Ύδρας
4,329
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του Αργοσαρωνικού
127 Αρκούδι
4,275
0
0
0
0
0
6
0
Επτάνησα (Τηλεβοΐδες νήσοι)
128 Κουφονήσι Λασιθίου
4,26
0
0
0
0
0
0
1
Νησίδες της Κρήτης
129 Οξεία
4,223
0
0
0
1
0
9
3
Επτάνησα (Εχινάδες)
130 Κάτω Κουφονήσι
3,898
0
0
0
5
6
15
16
Κυκλάδες (Μικρές Κυκλάδες)
131 Χερσονήσι Πεταλιών
3,833
0
0
4
1
6
11
21
Πεταλιοί
132 Σκυροπούλα
3,827
0
0
0
0
0
0
0
Βόρειες Σποράδες
133 Νέα Καμένη
3,338
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες
134 Σαρακηνό
3,337
0
0
0
0
0
0
0
Βόρειες Σποράδες
135 Διάπορος
3,2
0
0
2
0
0
0
0
136 Σφακτηρία
3,150
0
0
0
0
0
0
20
137 Πρώτη
3,050
0
4
0
0
0
0
0
138 Δραγονάδα
2,892
0
0
0
0
0
0
0
Νησίδες της Κρήτης (Διονυσάδες)
139 Πάτροκλος
2,8
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του Αργοσαρωνικού
140 Αρμάθια
2,567
0
0
0
0
0
0
8
Δωδεκάνησα
141 Δρακονέρα
2,442
0
0
0
0
2
3
2
Επτάνησα (Εχινάδες)
142 Πασάς
2,414
0
0
5
2
8
6
15
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (Οινούσσες)
143 Ψηλή Αργολίδας
2,1
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του Αργοσαρωνικού
144 Γιανυσάδα
2,098
0
0
0
0
0
0
0
Νησίδες της Κρήτης (Διονυσάδες)
145 Γαυδοπούλα
2,0
0
3
0
0
0
0
0
Νησίδες της Κρήτης
146 Σπετσοπούλα
1,956
0
8
11
18
19
47
6
Νησιά του Αργοσαρωνικού
147 Οφιδούσσα
1,94
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
148 Καβαλλιανή
1,925
0
0
0
0
0
0
0
149 Βελοπούλα
1,85
0
0
0
3
5
5
0
Νησιά του Αργοσαρωνικού
150 Σεσκλί
1,835
0
0
0
0
2
3
7
Δωδεκάνησα
151 Πλατειά Αργολίδας
1,80
0
7
0
0
0
0
0
Νησιά του Αργοσαρωνικού
152 Σεριφοπούλα
1,75
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες
153 Ελάσα
1,746
0
0
0
0
0
0
0
Νησίδες της Κρήτης
154 Στύρα
1,70
0
0
0
0
0
0
0
155 Στρογγυλή Αντιπάρου
1,638
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες
156 Αρχάγγελος Λέρου
1,608
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
157 Ρόμβη Αργολίδας
1,60
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του Αργοσαρωνικού
158 Ψείρα
1,518
0
0
0
0
0
0
0
Νησίδες της Κρήτης
159 Ρω
1,476
0
15
0
0
0
1
3
Δωδεκάνησα
160 Κουνούποι
1,457
0
0
0
0
0
0
2
Δωδεκάνησα
161 Καρδιώτισσα
1,43
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες
162 Φλέβες
1,4
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του Αργοσαρωνικού
163 Κανδελιούσσα
1,363
0
0
0
2
4
5
0
Δωδεκάνησα
164 Μονή
1,350
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του Αργοσαρωνικού
165 Αργελούσσα
1,328
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
166 Φαλκονέρα
1,30
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του Αργοσαρωνικού
167 Ζαφοράς (ή Μεγάλο Σοφράνο)
1,281
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
168 Προβάτι
1,21
0
0
0
0
0
6
1
Επτάνησα (Εχινάδες)
169 Άνυδρος Θήρας
1,20
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες
170 Χριστιανή
1,188
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες
171 Παχειά Νισύρου
1,184
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
172 Τσουγκριά
1,173
0
0
2
0
3
5
12
Βόρειες Σποράδες
173 Περγούσσα
1,169
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
174 Άνω Αντικέρι
1,077
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες (Μικρές Κυκλάδες)
175 Βρόμωνας
1,047
0
0
0
0
0
0
3
Επτάνησα (Εχινάδες)
176 Αδέλφι Αλοννήσου
1,027
0
11
0
0
0
1
0
Βόρειες Σποράδες
177 Στρογγυλή Μεγίστης
1,025
0
9
0
0
4
4
7
Δωδεκάνησα
178 Τρίκερι Ύδρας
1,000
0
4
0
0
0
0
0
Νησιά του Αργοσαρωνικού
179 Αστακίδα
0,984
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
180 Μάκρη Εχινάδων
0,983
0
0
0
0
4
3
3
Επτάνησα (Εχινάδες)
181 Ποντικούσα Αστυπάλαιας
0,982
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
182 Άγιος Νικόλαος Μακάρων
0,912
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες (Μικρές Κυκλάδες)
183 Άγιος Θωμάς Αίγινας
0,900
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του Αργοσαρωνικού (Διαπόριοι Νήσοι)
184 Άγιος Ιωάννης Αίγινας
0,850
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του Αργοσαρωνικού (Διαπόριοι Νήσοι)
185 Πράσσο Γιούρων
0,843
0
0
0
0
0
0
0
Βόρειες Σποράδες
186 Άγρια Γραμβούσα
0,825
0
0
0
0
0
0
0
Νησίδες της Κρήτης
187 Κύθρος
0,814
0
0
0
0
0
0
0
Επτάνησα (Τηλεβοΐδες νήσοι)
188 Γάιδαρος Μεγάλου Χωριού Τήλου
0,802
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
189 Κυρά Αγκιστρίου
0,800
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του Αργοσαρωνικού
190 Αρσίδα
0,800
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του Αργοσαρωνικού
191 Ψαθούρα
0,763
0
0
0
2
5
6
7
Βόρειες Σποράδες
192 Κιτριανή
0,750
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες
193 Ποντικός Εχινάδων
0,736
0
0
0
0
0
0
0
Επτάνησα (Εχινάδες)
194 Ήμερη Γραμβούσα
0,722
0
0
0
0
0
0
0
Νησίδες της Κρήτης
195 Καρλονήσι
0,719
0
0
0
0
0
0
0
Επτάνησα (Εχινάδες)
196 Λεχούσα Αλοννήσου
0,688
0
0
0
0
0
0
0
Βόρειες Σποράδες
197 Κισηριά
0,662
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (Φούρνοι)
198 Άγιος Θεόδωρος Χάλκης
0,651
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
199 Μακρονήσι Φούρνων
0,647
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (Φούρνοι)
200 Οφειδούσσα Σχοινούσσας
0,630
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες (Μικρές Κυκλάδες)
201 Πλατύ Σκύρου (ή Πλατειά)
0,619
0
0
0
0
0
0
0
Βόρειες Σποράδες
202 Μακρύ Ρόδου
0,581
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
203 Μεγάλο Φωκιονήσι
0,569
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
204 Ανθρωποφάς Φούρνων
0,545
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (Φούρνοι)
205 Σπάρτη Λευκάδας
0,538
0
0
0
0
4
8
12
Επτάνησα (Τηλεβοΐδες νήσοι)
206 Ρήνεια Σκύρου
0,533
0
0
0
0
0
0
0
Βόρειες Σποράδες
207 Παλαιά Καμένη
0,525
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες
208 Πλακίδα Αστυπάλαιας
0,514
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
209 Αντίτηλος Τήλου
0,510
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
210 Κουτσομύτι Αστυπάλαιας
0,459
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
211 Νερά Καλύμνου
0,456
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
212 Ελαφονήσι Χανίων
0,435
0
0
0
0
0
0
0
Νησίδες της Κρήτης
213 Νερά Αγαθονησίου (ή Νερονήσι)
0,433
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
214 Χαμηλή Καρπάθου
0,429
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
215 Άγιος Γεώργιος Αλοννήσου
0,417
0
0
0
0
0
3
0
Βόρειες Σποράδες
216 Μεσονήσι Αστυπάλαιας
0,416
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
217 Αρκό Σκιάθου
0,414
0
0
0
0
0
0
0
Βόρειες Σποράδες
218 Θυμαινάκι
0,412
0
0
0
0
0
0
0
Νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (Φούρνοι)
219 Αδελφόπουλο Αλοννήσου
0,391
0
0
0
0
0
0
0
Βόρειες Σποράδες
220 Χονδρό Αστυπάλαιας
0,387
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
221 Τραγονήσι Πάτμου
0,379
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
222 Πηγανούσσα Λέρου
0,376
0
0
0
0
0
0
0
Δωδεκάνησα
223 Ψυττάλεια
0,375
0
0
0
0
96
80
74
Νησιά του Αργοσαρωνικού
224 Στρογγυλό Μακάρων
0,354
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες
225 Λαμπρινός Εχινάδων
0,352
0
0
0
0
0
0
0
Επτάνησα (Εχινάδες)
226 Δασιά Σκοπέλου
0,34
0
0
0
0
0
1
0
Βόρειες Σποράδες
227 Παξιμάδα Λασιθίου
0,311
0
0
0
0
0
0
0
Νησίδες της Κρήτης (Διονυσάδες)
228 Διάπλο Μαθρακίου
0,31
0
0
0
0
0
0
0
Επτάνησα (Διαπόντια νησιά)
229 Κούλουρη Σκύρου (ή Κουλούρι)
0,285
0
0
0
0
0
0
0
Βόρειες Σποράδες
230 Πράσσο Σκάντζουρας
0,262
0
0
0
0
0
0
0
Βόρειες Σποράδες
231 Μόδι Εχινάδων
0,258
0
0
0
0
0
0
0
Επτάνησα (Εχινάδες)
232 Ασκανιά Θήρας
0,257
0
0
0
0
0
0
0
Κυκλάδες
233 Καλόγηρος Εχινάδων
0,249
0
0
0
0
0
0
0
Επτάνησα (Εχινάδες)

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]