Συζήτηση προτύπου:Πληροφορίες προσώπου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Νομίζω το θρησκεία καλύτερα θα ήταν να μετατραπεί σε θρήσκευμα. Επίσης υπάρχει η σπάνια περίπτωση αλλαγής θρησκεύματος (Μοχάμεντ Άλι) που κάπως θα πρέπει να εμφανίζεται. --Xoristzatziki (συζήτηση) 04:53, 30 Ιουλίου 2013 (UTC)

Wikidata (μεταφορά από την Αγορά)[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ κάποιος να επαναφέρει στην τάξη τον ανώνυμο χρήστη 80.133.117.28 (συζήτηση • συνεισφορά) (ή όπως είναι επώνυμα γνωστός: Σταμάτης Φουρδελής (συζήτηση • συνεισφορά) ή Βασιλόν (συζήτηση • συνεισφορά)), ο οποίος, επειδή το Πρότυπο:Πληροφορίες προσώπου αντλεί τις πληροφορίες του από τα wikidata, θεωρεί πως πρέπει να αντικαταστήσει μαζικά όλα τα άλλα πρότυπα... Στην αρχή απλώς το πρόσθετε σε λήμματα όπου δεν υπήρχε infobox, πλέον πέρασε στην αντικατάσταση άλλων προτύπων πχ. το Πρότυπο:Πληροφορίες Αγίου, με κωμικοτραγικά οφείλω να πω αποτελέσματα... Προσωπικά, προσπάθησα να τον σταματήσω, ωστόσο η ασπίδα προστασίας που ύψωσε συγκεκριμένος διαχειριστής και τα προσβλητικά σε βάρος μου λόγια που χρησιμοποίησε, σε συνδυασμό με την μαζική αναίρεση των όποιον παρεμβάσεών μου, με έβγαλαν νοκ-άουτ... Ίσως κάποιος άλλος που έχει περισσότερο γερό στομάχι από μένα για να το αντέξει να φιλοτιμηθεί να κάνει κάτι προτού βρεθούμε να... πνιγόμαστε στα "Q" και στα (κωμικοτραγικά ομολογουμένως) ρομποτικά infoboxes που ούτε καλά καλά ξέρουμε τί θα περιέχουν προτού τα εισάγουμε... Ευχαριστώ... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 12:29, 30 Νοεμβρίου 2015 (UTC)


Παρεμπιπόντως η λειτουργία του ((Στοιχεία προσώπου)) έχει καταργηθεί; Γιατί ανάμεσα στα άλλα αφαιρεί επισταμένα και το συγκεκριμένο πρότυπο, το οποίο σε δύο ή τρεις περιπτώσεις είδα πρόσφατα να τοποθετείται σε αγγλικά λήμματα. Αν όντως έχει καταργηθεί, τότε να βάλω bot να καθαρίσει τη ΒΠ, να μην ταλαιπωρείται και ο ανώνυμος. Κατά τα άλλα ο Montjoie-Saint-Denis !!! έχει δίκιο. Το πρότυπα που αντλούν στοιχεία από τα wikidata θέλουν δουλειά από μέρους μας για να είναι λειτουργικά για τον αναγνώστη. Για τον συγκεκριμένο διαχειριστή μη λες τίποτα, γιατί θα πει ότι τον κυνηγάς--Kalogeropoulos (συζήτηση) 12:41, 30 Νοεμβρίου 2015 (UTC)

Το ((Στοιχεία προσώπου)) είναι καταργημένο στην Αγγλική. Ωστόσο η σχετική συζήτηση κατέληξε στο [please do not modify] για λόγους που επεξηγούνται εκεί (π.χ. αυτοματοποιημένη εισαγωγή σχετικών κατηγοριών) και με εισήγηση πριν τη διαγραφή του να περνούνται στα Wikidata οι σχετικές πληροφορίες, αν δεν υπάρχουν ήδη. Οπότε ας το επιλύσουμε και εδώ με σχετική ειδοποίηση ή συζήτηση --Kalogeropoulos (συζήτηση) 12:56, 30 Νοεμβρίου 2015 (UTC)


Το Στοιχεία προσώπου έχει ουσιαστικά καταργηθεί, αλλά θα πρέπει να αφαιρείται μόνο αν οι πληροφορίες που περιέχει έχουν περάσει στα Wikidata. Από όσο είδα στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν γίνεται, οπότε αναστροφή σε αυτές τις επεξεργασίες. Θα έλεγα και αναστροφή σε όλες τις επεξεργασίες του χρήστη, καθώς με την αβέρτα ρομποτική τοποθέτηση του "πληροφορίες προσώπου" πετιούνται στον κάλαθο στοιχεία που τυχόν υπάρχουν στα παλαιότερα πρότυπα που αφαιρεί, οι εικόνες που έχουν επιλέξει οι χρήστες για τα άρθρα αντικαθίστανται με τις προεπιλεγμένες και συνήθως υποδεέστερες που έχει ορίσει άγνωστο ποιος στα Wikidata, και τα λοιπά. Συνεπώς η αρχική ενέργεια του Glorious σωστή ήταν, προτείνω μαζική αναστροφή - φραγή εάν συνεχίσει αφού του εξηγήσουμε αυτά στη συζήτησή του - Badseed απάντηση 00:24, 2 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)


Ωραία Badseed, ωστόσο επειδή εγώ προσωπικά κουράστηκα με την συγκεκριμένη περίπτωση να τρέχω ξωπίσω του να τον κυνηγάω και να βλέπω σε μία νύχτα τα πάντα να αναστρέφονται από τον FocalPoint (συζήτηση • συνεισφορά) και να βρίσκομαι, μάλιστα, να κατηγορούμαι και να δέχομαι επίθεση όπως συνέβη εδώ, καλό θα ήταν να τα βρείτε μεταξύ σας, ώστε μετά να μην λέμε για "τον κακό Glorious 93 ο οποίος κυνηγάει χρήστες και μικραίνει το εγχείρημα με τις, αντάξιες της Ιεράς Εξέτασης, σκοταδιστικές πρακτικές και συνεισφορές του"... Εγώ θα είμαι απλώς θεατής από εδώ και πέρα...--Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 00:37, 2 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)


Όντως τα στοιχεία προσώπου έχουν καταργηθεί και είχαμε πει να αφαιρείται όταν οι πληροφορίες περνούν στα Wikidata, αν και σε μια ματιά που έριξα νομίζω ότι στο 95% των περιπτώσεων υπάρχουν ήδη, αλλά και το ίδιο δεν εξυπηρετεί πλέον την αυτόματη μεταφορά. Συνεπώς μπορεί να αφαιρείται.

Από εκεί και πέρα είναι λάθος οι τυφλές αναστροφές από οποιαδήποτε πλευρά. Κοιτάζοντας τις παραπάνω συνεισφορές βλέπω ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ο ανώνυμος δεν αφαιρεί προηγούμενα πρότυπα για να προσθέσει το Πληροφορίες προσώπου , και αντίθετα, φροντίζει να ενσωματώσει τυχούσες εικόνες που δεν υπάρχουν στα commons/wikidata. [1][2][3][4][5][6] Υπάρχει δηλαδή ένας μεγάλος αριθμός λημμάτων στα οποία η ενσωμάτωση του προτύπου εκεί όπου δεν υπήρχε τίποτε, αποτέλεσε προσθήκη ενός τυπικότατου infobox με περιεχόμενο χωρίς κανένα πρόβλημα, και η αναστροφή το αφαίρεσε.[7][8] Δεν συζητάω για τις λίγες περιπτώσεις όπου το πρότυπο δεν εμφάνιζε απολύτως τίποτε - αν και εκεί η δική μου αντιμετώπιση θα ήταν να προσθέσω τα δεδομένα αντί να αναστρέψω. Το κλειδί της διαμάχης νομίζω είναι το "μαζική αναστροφή", το οποίο είναι λάθος όταν χρησιμοποιείται είτε από τον Glorious_93, είτε τον FocalPoint, είτε προτείνεται από τον Badseed. -geraki (συζήτηση) 06:50, 2 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Ευχαριστώ για τις θεσεις σας και από τους μεν και από τους δε, και προτείνω συνοπτικά τα εξής συμφωνα με την παραπάνω συζήτηση:

 • το πρότυπο στοιχεία προσώπου να αφαιρείται για τους λόγους που υπέδειξε ο geraki, αν και εγώ έχω σταματήσει να το αφαιρώ. Είχα την ίδια άποψη με τον geraki, αλλά αφού υπάρχουν ενδοιασμοί, τους σέβομαι. Αν θέλει κάποιος ας βάλει ένα bot όπως πρότεινε ο Kalogeropoulοs για να μην ταλαιπωρούνται άλλοι χρήστες αλλά και για να μην υπάρχει το μήλο της έριδας μελλοντικά.
 • το τυπικότατο πρότυπο πληροφορίες προσώπου (ή επιστήμονα, καλλιτέχνη, κλπ. αντιστοίχως) να μην αφαιρείται διότι και λειψές να είναι οι πληροφορίες σήμερα, θα πληθαίνουν συνεχώς και σε ανύποπτο χρόνο χάρι στις συνσεισφορές της παγκόσμιας κοινότητας. Εξαίρεση να γίνεται μόνο όταν οι πληροφορίες λείπουν εντελώς, ή τα Q υπερτερούν ακαλαισθητα. Το πληροφορίες προσώπου είναι πολύ λειτουργικό σε πρώτη φάση, διότι λειτουργεί άριστα.
 • ποια οικόνα ή άλλα στοιχεία θα μπουν τοπικά ας συζητείται στη σελίδα συζμήτησης του εκάστοτε λήματος. Π.χ. σε χριστιανούς αγίους είδα, ότι η εικόνα που υπάρχει στα wikidata ίσως να μην καλύπτει τις ανάγκες ττης ανατολικής εκκλησίας, και να πρέπει τοπικά να αντικαταστείται με μια αγιογραφία. Αυτό ας μείνει στην επιλογή των χρηστών. Δεν είναι θέμα της γενικότερης συζήτησης. Το πρότυππο δίνει αρκετή ευχέρεια για ευελιξία.

Τα παραπάνω τα επαφίω στην κρίση της κοινότητας. Φιλικά.

Εκτιμώ καταρχάς το γεγονός ότι συζητάμε. Θα έλεγα να τοποθετείται το πρότυπο μόνο εκεί όπου μπορεί να προσθέσει περιεχόμενο (όχι να είναι μόνο κενό ή Q) και οποιαδήποτε πληροφορία υπάρχει ήδη στο λήμμα είτε να διατηρείται (π.χ. εικόνα) ή να μεταφέρεται στα WD (ημερομηνίες, ιδιότητες κλπ). Μόνο έτσι θεωρώ ότι γλυτώνουμε και την διπλή και τριπλή δουλειά (γιατί αν δεν είναι αναστροφή, θα είναι 3πλάσιος κόπος για την εξόρυξη της πληροφορίας που υπήρχε και τη μεταφορά της) και πιθανές ζημιές στα λήμματα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν όντως και περιπτώσεις όπου το πρότυπο προσθέτει στο λήμμα, όντως. Αν θες όμως να συνεχίσεις την προσθήκη του, θα έλεγα να ακολουθήσεις τις δυο πιο πάνω προτάσεις. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο οι μαζικές αναστροφές, εγώ συμπληρώνω ωστόσο λέγοντας ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο το "μαζικό οτιδήποτε" αν γίνεται χωρίς σχεδιασμό ή σχεδόν αυτόματα, ανεξάρτητα από τις καλές προθέσεις. Φιλικά - Badseed απάντηση 00:49, 3 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Χαίρομαι που συμφωνούμε και καταλαβαινόμαστε. Η συζήτηση αυτή έδωσε την ευκαιρία σε όλους μας να εναρμονιστούμε στις παραπάνω δύο προτάσεις. Καθοδόν είδα επίσης με χαρά ότι το πρότυπο προστίθεται και από άλλους (συνδεδεμένους) χρήστες επιμελώς και με τον ίδιο τρόπο και σκεπτικό. Εφόσον συνάδουμε λοιπόν με τις δυο πιο πάνω προτάσεις ελπίζω πλέον να μην υπάρχει πρόβλημα, εάν και εφόσον υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο.

Αυτόματη άντληση χώρας[επεξεργασία κώδικα]

Η αυτόματη άντληση της χώρας από την πόλη γέννησης/θανάτου δεν είναι καλή ιδέα. Π.χ. για τον Ελευθέριο Βενιζέλο θα βγάλει Ελλάδα αντί του ορθού Οθωμανική αυτοκρατορία P.a.a (συζήτηση) 21:55, 14 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)


Και όχι μόνο. Αλλά ήταν λαϊκή εντολή. -🎄 geraki (συζήτηση) 21:56, 14 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Ίσως πρέπει να δημιουργηθεί παράμετρος χώρα γέννησης. --C Messier 11:35, 15 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Ή να μπαίνει προσδιοριστής ημερομηνίας έρναρξης και τερματισμού στις χώρες στις οποίες ανήκε η πόλη P.a.a (συζήτηση) 15:56, 15 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Μπορεί να μπει ένα κόμμα ανάμεσα στην πόλη και τη χώρα; --C Messier 17:18, 16 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Έκανα μια δοκιμή, αλλά εμφανιζόταν σε όλα τα κουτιά το κόμμα, ακόμη και αυτά όσον δεν είχαν πεθάνει. Ίσως, πρέπει να μπει, μια παράμετρος {{#if:{{#property:p19}}|,}}. --C Messier 08:23, 19 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Ο προσδιοριστής ημερομηνίας έρναρξης και τερματισμού στις χώρες στις οποίες ανήκε η πόλη εφαρμόστηκε εξαίρετα, από τον Geraki, στη Θεσσαλονίκη: w:Q17151. Εξαίρετο. --Focal Point 08:27, 19 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Αξίωμα - ημερομηνίες[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ δείτε το Κωνσταντίνος Αδοσίδης πασάς. Στα Βικιδεδομένα είναι σωστά γραμμένα ότι είχε δυο φορές το αξίωμα του Πρίγκιπα της Σάμου και μάλιστα με τις ημερομηνίες, αλλά αυτές δεν φαίνονται στο κουτί πληροφοριών. Θα ήταν καλό να εμφανιστούν. --Focal Point 19:32, 19 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)


Έγινε κατά το ήμισυ: εμφανίζεται πλέον η ημερομηνία έναρξης. Για την ημερομηνία τερματισμού πρέπει να βρεθεί τρόπος να διαχωρίζονται με παύλα. -🎄 geraki (συζήτηση) 20:07, 19 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Ωραίο. Αυτό που λές γίνεται φαντάζομαι με κάποιο τέτοιο τρόπο, αλλά όταν έκανα δοκιμή με showqualifiers=p580,p585 εκεί που άλλαξες το πρότυπο, μου έβαλε προεπισκόπηση «(1873 και 1874)». Τώρα που στο καλό βρήκε το «και» δεν μπορώ να το φανταστώ. Αντιλαμβάνομαι ότι η σύνταξη των γραμμών που έγραψα μπορεί να είναι λάθος (εύκολο), αλλά εκπλήσσομαι γιατί το κειμενάκι «και» δεν το βρήκα ούτε στο module, ούτε στο πρότυπο (θα το έφερε από κάποιο συνδεμένο πρότυπο άραγε;). Ελπίζω ο P.a.a. να μπορεί να το φτιάξει. --Focal Point 07:58, 20 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)


Το είχα δοκιμάσει από την αρχή, γι΄αυτό άφησα μόνο την ημερομηνία έναρξης [9]
Το "και" είναι το conjunction που είναι default (Module:Linguistique) αλλά μπορεί και να οριστεί επί τόπου. Όμως αυτή τη στιγμή το ίδιο conjtype εφαρμόζεται τόσο για το διαχωρισμό των properties, όσο και των qualifiers. Θα πρέπει να μπορεί να ορίζεται και ξεχωριστά. Αν π.χ. το θέσουμε ως "—", διαχωρίζει και τα αξιώματα με το ίδιο "—". Επί του παρόντος, στο αξίωμα το έβαλα να είναι αλλαγή γραμμής αντί "," και "και", για να φαίνονται τα αξιώματα το ένα κάτω από το άλλο αντί στη σειρά. -🎄 geraki (συζήτηση) 11:31, 20 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Έκανα μια αλλαγή και τώρα ο κώδικας

{{#invoke:Sandbox/P.a.a/Wikidata|formatStatementsE|property=p39|showqualifiers=p580,p582|link=wikipedia|conjtype= <br />|qualifconjtype=&#32;-&#32;}}

παράγει το επιθυμητό αποτέλεσμα

Ηγεμόνας της Σάμου ( - )
Ηγεμόνας της Σάμου ( - )

Δεν ξέρω όμως για τυχόν παρενέργειες P.a.a (συζήτηση) 13:43, 20 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Δουλεύει σε εσένα; --Focal Point 14:16, 20 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Τι εννοείς αν δουλεύει σε μένα; Το αποπάνω αποτέλεσμα δεν είναι το ζητούμενο;

Όταν λέω για παρενέργειες εννοώ ενδεχόμενες περιπτώσεις που δεν μας καλύπτει η παύλα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αυτή τη στιγμή αλλά ίσως να υπάρχει P.a.a (συζήτηση) 14:31, 20 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Το αποπάνω μια χαρά είναι αλλά...νόμιζα ότι το είχες βάλει στο πρότυπο και φόρτωνα και ξαναφόρτωνα τον Κωνσταντίνος Αδοσίδης πασάς. Τώρα βεβαίως δουλεύει. Ευχαριστώ για την τιμή - το έβαλα μόνος μου - και για το μάθημα, τώρα μπορώ να αντικαταστήσω το " - " με ότι επιθυμώ, χωρίς βοήθεια!! --Focal Point 15:37, 20 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

Και να σου φορτωθώ λίγο ακόμη: Αυτό το πράσινο φόντο μόνο για τους συνδεδεμένους είναι εξαίρετο (δεδομένου εξηγεί ξεκάθαρα ότι τα δεδομένα αυτά έρχονται από τα Βικιδεδομένα). Μπορούμε να το έχουμε και όταν το αποτέλεσμα βγαίνει μέσα από το module:Sandbox/P.a.a/Wikidata ; --Focal Point 15:44, 20 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

P.a.a, καλή χρονιά, αν δεν έχεις δει το μήνυμά μου παραπάνω, θυμίζω την παράκλησή μου να βγαίνει το πράσινο φόντο μόνο για τους συνδεδεμένους και στα αποτελέσματα του module:Sandbox/P.a.a/Wikidata, σύμφωνα με όσα αποδεχτήκαμε στην Αγορά. --Focal Point 15:22, 1 Ιανουαρίου 2016 (UTC)
Το πρόσθεσα P.a.a (συζήτηση) 20:57, 1 Ιανουαρίου 2016 (UTC)
OK, πολύ ωραία! --Focal Point 21:00, 1 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

geraki, μετά τις αλλαγές που έκανες στο πρότυπο, στον τόπο γέννησης και στον τόπο θανάτου, το πρότυπο σε στέλνει στα wikidata, είτε υπάρχει λήμμα για τον τόπο θανάτου, είτε όχι. --C Messier 12:56, 26 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)


έγινε. -🎄 geraki (συζήτηση) 14:22, 26 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)

και... (μητέρα)[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ δείτε στο Νικόλαος Μπουντούρης:

Γονείς Βασίλειος Μπουντούρης και

(δε θα έπρεπε να βγάζει το και αν δεν υπάρχει δήλωση στα βικιδεδομένα για τη μητέρα.

--Focal Point 10:57, 27 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)


 Έγινε -🎄 geraki (συζήτηση) 11:00, 2 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Ετικέτα με γράμματα αντί για Q[επεξεργασία κώδικα]

Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα εδώ, ότι στο πρότυπο {{πληροφορίες προσώπου}} ως τόπος γέννησης φαίνεται το Neubau, ενώ στο πρότυπο {{πληροφορίες καλλιτέχνη}} (παρακάτω στην ίδια σελίδα), βγαίνει ως Q664835 ! Προφανώς το πρώτο είναι καλύτερο. Αν καταλαβαίνεται πως γίνεται αυτό, παρακαλώ κάντε το και στα υπόλοιπα πρότυπα. --Focal Point 15:56, 1 Ιανουαρίου 2016 (UTC)


 Έγινε (το πληροφορίες καλλιτέχνη) -🎄 geraki (συζήτηση) 11:02, 2 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Πράγματι εννοούσα πληροφορίες καλίτέχνη. Πολύ ωραία.

Έκανα ακόμη μια μικρή αλλαγή και στα δυο πρότυπα, ώστε να δίνεται σύνδεσμος στα wikidata, όπως πριν, αλλά έχει την παρενέργεια ότι στέλνει σε όλες τις περιπτώσεις στα Βικιδεδομένα, όχι μόνο όταν δεν υπάρχει στην ελληνική βικιπαίδεια.

Χμ...

Το ιδανικό βέβαια είναι όταν υπάρχει ο σύνδεσμος στη Βικιπαίδεια να σε πηγαίνει στη Βικιπαίδεια και
όταν δεν υπάρχει σύνδεσμος στη Βικιπαίδεια να σε πηγαίνει στα Βικιδεδομένα.

Αυτό όμως δεν ξέρω να το φτιάξω. --Focal Point 12:05, 2 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Αυτόματη χρήση αρσενικού και θηλυκού - μια άλλη λύση[επεξεργασία κώδικα]

Σε σχετική συζήτηση στα Wikidata ένας καλός άνθρωπος μας έδειξε ένα εξαίρετο module, το:

fr:Module:Dictionnaire Wikidata/Métiers

το οποίο (ομολογουμένως δεν παίρνει στοιχεία αυτόματα από τα Βικιδεδομένα, πρέπει να περάσει κανείς τα θηλυκά/αρσενικά ονόματα με το χέρι), δίνει την επιθυμητή μορφή. --Focal Point 08:56, 2 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Μικροπρόβλημα[επεξεργασία κώδικα]

Ρίξτε μια ματιά στο Ελία Καζάν, βγάζει το «Όσκαρ Σκηνοθεσίας (19481955)» . Προφανώς θέλει ένα κενό (ή καλύτερα ένα « και ») μεταξύ του 1948 και του 1955. Μοιάζει απλό.. αν ξέρει κανείς τι κάνει :) . --Focal Point 21:04, 1 Ιανουαρίου 2016 (UTC)


Αυτό που έκανα εδώ δεν έπιασε, μάλλον λόγω της λάθος δομής του αντικειμένου στη Wikipedia. Το ίδιο βραβείο σε διαφοτικές χρονές πρέπει να μπαίνει ως δυο διαφορετικές ιδιότητες με το αντίστοιχο προσδιοριστικό, όχι ως μία ιδιότητα με δυο προδιοριστικά με διαφορετικές τιμές. -🎄 geraki (συζήτηση) 11:10, 2 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Νομίζω ότι αυτό που έκανες στα Βικιδεδομένα είνα η σωστή λύση. Όχι δυο ημερομηνίες στο ίδιο βραβείο. Δυο (ίδια) βραβεία, με διαφορετική ημερομηνία ως qualifier. --Focal Point 11:19, 2 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Οι παραπομπές βγάζουν λάθος[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ δείτε στο Τέρι Πράτσετ:

 • Στο θάνατο υπάρχουν τρεις παραπομπές που προφανώς δημιουργούν κάποιο λάθος στον κώδικα
 • Εμφανίζεται κάτι που επίσης δίνει πρόβλημα στο «εορτασμός αγίου»..... «εορτασμός αγίου»;;;; !!!!
 • Αντίστοιχα βγαίνει πρόβλημα στο «Αξίωμα», παρόλο που δεν καταλαβαίνω που βρίσκει αξίωμα

--Focal Point 21:34, 1 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Δεν καταλαβαίνω γιατί, αλλλά διορθώθηκε. --Focal Point 08:55, 2 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Ημερομηνία με ακρίβεια μήνα[επεξεργασία κώδικα]

Παράδειγμα στο Μιχαήλ Αξελός, έβαλα αυτό που λέει το λήμμα: ημερομηνία γέννησης: Ιούλιος 1877 και ημερομηνία θανάτου: Μάρτιος 1965.

Το αποτέλεσμα στο λήμμα είναι : Γέννηση: Ιουλίου 1877 και Θάνατος: Μαρτίου 1965

Ευχαριστώ για την προσοχή σας. --Focal Point 17:15, 30 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Λεζάντα φωτογραφίας[επεξεργασία κώδικα]

Στα Βικιδεδομένα υπάρχει η d:Property:P2096 που μπαίνει ως ιδιότητα στην εικόνα (με προσδιοριστή τη γλώσσα). Παράδειγμα w:Αγίας ο Φαρσάλιος. Καλό είναι να εμφανίζεται αυτόματα όταν υπάρχει, ώστε να εμφανίζεται στο λήμμα, εδώ στο: Αγίας ο Φαρσάλιος. --Focal Point 08:50, 12 Μαρτίου 2016 (UTC)

τόπος γέννησης/θανάτου και ημερομηνία[επεξεργασία κώδικα]

Όταν δεν υπάρχει ημερομηνία γέννησης/θανάτου, ο τόπος γέννησης δεν βγαίνει, ακόμη και αν υπάρχει στα Βικιδεδομένα. --Focal Point 09:01, 12 Μαρτίου 2016 (UTC)

αφού εδώ βγαίνουν ημερομηνία γέννησης και τόπος γέννησης στην ίδια γραμμή και με label Γέννηση δεν θα χε νόημα να είναι διαφορετικά. Προσωπικά προτιμώ να είναι σε μια γραμμή η ημερομηνία γέννησης και σε άλλη ο τόπος γέννησης ανεξάρτητα, ώστε να μην υπάρχει αυτό το θέμα. -- Spiros790 (συζήτηση) 09:22, 12 Μαρτίου 2016 (UTC)
 • Γέννηση: Λάρισα
 • Γέννηση: 1856
 • Γέννηση: 1856, Λάρισα

Και τα τρία στέκονται νομίζω. --Focal Point 09:41, 12 Μαρτίου 2016 (UTC)


Το Γέννηση: Λάρισα δεν στέκεται, τα άλλα δύο ναι. Η γέννηση αφορά πρώτα από όλα και πάνω από όλα την ημερομηνία, ο τόπος γέννησης είναι δευτερεύον στοιχείο. -- Spiros790 (συζήτηση) 09:43, 12 Μαρτίου 2016 (UTC)

ΟΚ, ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε, γιατί το να πει κανείς ... γεννήθηκε στη Λάρισα .... εμένα μου στέκεται πολύ καλά, όπως και το πινακο-γραφικό Γέννηση: Λάρισα. Το θέμα όμως είναι στο πρότυπο ότι δεν βγαίνει ο τόπος, παρά μόνο όταν υπάρχει ημερομηνία. --Focal Point 13:09, 12 Μαρτίου 2016 (UTC)

ναι επίτηδες είναι έτσι, δες τον κώδικα. -- Spiros790 (συζήτηση) 13:16, 12 Μαρτίου 2016 (UTC)

Λεζάντα[επεξεργασία κώδικα]

Αν και συμπληρωμένη η λεζάντα, μετά την αποθήκευση (ούτε και στην προεπισκόπηση, φυσικά) δεν εμφανίζεται τίποτα στο λήμμα. Μπορεί κάποιος να επιλυθεί του θέματος; —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 11:54, 18 Μαΐου 2016 (UTC)

Υ.Γ. Ούτε η ιστοσελίδα φαίνεται. —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 12:24, 18 Μαΐου 2016 (UTC)

Λάθος στους αιώνες π.Χ.[επεξεργασία κώδικα]

Όποιος γνωρίζει, παρακαλώ δείτε το Λεωχάρης ο Μεσσήνιος, αντί για 8ος αιώνας, φαίνεται 80ος αιώνας π.Χ. --Focal Point 16:19, 11 Ιουνίου 2016 (UTC)

Οκ, θα το διορθώσω P.a.a (συζήτηση) 20:23, 11 Ιουνίου 2016 (UTC)

Ευχαριστώ, --Focal Point 23:23, 11 Ιουνίου 2016 (UTC)

Μήνυμα σφάλματος σε περίπου 5.000 ενσωματώσεις του προτύπου[επεξεργασία κώδικα]

Το πρότυπο εμφανίζει κατά την προεικόνιση λήμματος στο οποίο ενσωματώνεται το μήνυμα "Η σελίδα υπερέβη το βάθος επέκτασης", όταν το πρότυπο περιέχει εικόνα. Επίσης προσθέτει το λήμμα στην κατηγορία Σελίδες υπέρβασης της επέκτασης σε βάθος. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι αφορά περίπου 5.000 λήμματα.
Αντιγόνη (συζήτηση) 08:14, 2 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Μάλλον έχει να κάνει με το {{Εικόνα}}, που καλείται από το {{WdΕικόνα}}. Κάνω μια δοκιμή P.a.a (συζήτηση) 12:40, 2 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Παράξενο, αντικαθιστώντας το {{WdΕικόνα}} με απευθείας κλήση του {{Wikidata}} αυξήθηκαν τα χτυπήματα P.a.a (συζήτηση) 12:56, 2 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Δεν είναι το μόνο πρότυπο. Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και σε άλλα πρότυπα (πχ {{Πόλη}}). --IM-yb (συζήτηση) 13:59, 2 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Υπηκοότητα και wikidata (αγορά)[επεξεργασία κώδικα]

Σχετικά με την παράμετρο υπηκοότητα δείτε τη σχετική συζήτηση στην αγορά. --IM-yb (συζήτηση) 22:26, 3 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Εμφάνιση μόνο ενός συζύγου[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ δείτε το Αμαλία Μεγαπάνου: ενώ στα βικιδεδομένα είναι και οι δυο σύζυγοί της, το πλαίσιο δείχνει μόνο τον ένα. --Focal Point 14:51, 8 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Υπογραφή[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα!

Έχω να επισημάνω κάτι. Μέχρι πρότινος, το πρότυπο εμφάνιζε την εικόνα υπογραφής του προσώπου στο κάτω μέρος. Η εικόνα αυτή λαμβανόταν από τα wikidata όπου υπάρχει και το αντικείμενο για τον σκοπό αυτό. Πλέον αυτό δεν γίνεται, ενώ το αρχείο είναι δηλωμένο κανονικά στα wikidata. Μήπως έχει "πειραχτεί" η εν λόγω λειτουργία σε κάποια από τις επεξεργασίες στο πρότυπο; Ευχαριστώ πολύ! --Texniths (συζήτηση) 16:00, 10 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

ευχαριστίες σε όποιον το διόρθωσε. --Focal Point 07:08, 16 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Χρήση θηλυκού γένους[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Στα Βικιδεδομένα, υπάρχει καταχωρημένο σε αρκετές περιπτώσεις το θηλυκό γένος, παράδειγμα για τον δάσκαλο, η δασκάλα. Χρειάζεται κώδικας που:

 • να ελέγχει αν το αντικείμενο είναι θηλυκό και αν ναι
 • να φέρνει το θηλυκό γένος (την «ετικέτα στο θηλυκό γένος» (P2521)), στην ελληνική γλώσσα, από την συγκεκριμένη ιδιότητα (στην περίπτωση αυτή το «δάσκαλος» (Q37226) )

--Focal Point 07:16, 16 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Καλή ιδέα, στη λίστα todo κι αυτό :-) P.a.a (συζήτηση) 08:52, 16 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Καλή ιδέα, να μια λίστα to do: --Focal Point 09:03, 16 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Εκτός από το επάγγελμα και το αξίωμα, σε ποιο άλλο στοιχείο των πληροφοριών ενός προσώπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ετικέτα στο θηλυκό γένος; P.a.a (συζήτηση) 16:41, 22 Νοεμβρίου 2016 (UTC)

Υλοποιήθηκε από τον P.a.a, πολλές ευχαριστίες. --Focal Point 16:01, 17 Απριλίου 2017 (UTC)

Προς υλοποίηση - to do list[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα. Στα Βικιδεδομένα, υπάρχει καταχωρημένο σε αρκετές περιπτώσεις το θηλυκό γένος, παράδειγμα για τον δάσκαλο, η δασκάλα. Χρειάζεται κώδικας που:

 • να ελέγχει αν το αντικείμενο είναι θηλυκό και αν ναι
 • να φέρνει το θηλυκό γένος (την «ετικέτα στο θηλυκό γένος» (P2521)), στην ελληνική γλώσσα, από την συγκεκριμένη ιδιότητα (στην περίπτωση αυτή το «δάσκαλος» (Q37226) )

Στα Βικιδεδομένα υπάρχει η λεζάντα d:Property:P2096 που μπαίνει ως ιδιότητα στην εικόνα (με προσδιοριστή τη γλώσσα). Παράδειγμα d:Q3606558 (Αγίας ο Φαρσάλιος στα Βικιδεδομένα). Καλό είναι να εμφανίζεται αυτόματα όταν υπάρχει, ώστε να εμφανίζεται στο λήμμα, εδώ στο: Αγίας ο Φαρσάλιος.

Διαπιστώνω ότι η λεζάντα της εικόνας από τα Βικιδεδομένα δουλεύει, ευχαριστίες σε όποιον το έκανε. --Focal Point 09:03, 15 Απριλίου 2017 (UTC)
Το βρήκα: Ο Χρήστης:Xaris333 έφτιαξε το Module:ΠληροφορίεςΕικόνας και το έβαλε εδώ. Και πάλι ευχαριστίες. --Focal Point 09:17, 15 Απριλίου 2017 (UTC)


Όταν ο χρόνος είναι άγνωστος, να εμφανίζεται στα ελληνικά «άγνωστος» και όχι unknown, παράδειγμα στο χρόνο γέννησης του Εμμανουήλ Ζαχαρία

Δεν αφορά μόνο το χρόνο αλλα γενικά όταν μία τιμή είναι άγνωστη. Πρόσθεσα τη μετάφραση άγνωστη τιμή αν και τη βρίσκω υπερβολικά τεχνική για εμφάνιση στον χρήστη. Κάτι πιο δόκιμο; P.a.a (συζήτηση) 13:12, 23 Οκτωβρίου 2016 (UTC)
να το κάνουμε «άγνωστος/η»; --Focal Point 13:49, 23 Οκτωβρίου 2016 (UTC)
Μήπως "άγνωστη ημερομηνία" ? Νομίζω πως δεν είναι και τόσο σπάνιο στην ελληνόφωνη βιβλιογραφία... Την ιστορική τουλάχιστον πχ. "γεννήθηκε/απεβίωσε σε άγνωστη ημερομηνία"... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 13:51, 23 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Glorious 93 το θέμα είναι πως αφορά τις συντεταγμένες μιας χαμένης αρχαίας πόλης, το υψόμετρο ενός θυθισμένου νησιού, την ηλικία του Μαθουσάλα, οτιδήποτε

FocalPoint, σκέφτηκα το αγνοείται αλλά μου φαίνεται δραματικό, και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να είναι άκυρο, ας πούμε όταν μια τιμή είναι άγνωστη επειδή δεν μπορεί να υπολογιστεί.

Πάντως ειδικά για τις ημερομηνίες είναι εύκολο να γίνει ειδικός χειρισμός γιατί προδίδονται αμέσως από τα data type P.a.a (συζήτηση) 14:03, 23 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

«δεν είναι γνωστό», «μη διαθέσιμη τιμή»,  ; ξέρω κι εγώ, κατεβάζω προτάσεις έτσι.... πράγματι το αγνοείται δεν πάει τόσο καλά. --Focal Point 14:11, 23 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

άλλη μια πρόταση: «?» ή «;» . --Focal Point 14:12, 23 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Ουδέτερο, αναγκαστικά: άγνωστο, ακαθόριστο ή, ίσως πιο καλά, αδήλωτο.   ManosHacker 18:07, 23 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

"Μη διαθέσιμο" ; --IM-yb (συζήτηση) 20:09, 23 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Στα αρχεία εύλογης χρήσης, στην περιγραφή, όταν κάτι είναι άγνωστο βάζω μ/δ (μη διαθέσιμο, κάτι αντίστοιχο του n/a). Μόλις είδα ότι το Διοργανικό εγχειρίδιο σύνταξης κειμένων το έχει ως "μ.δ.". --IM-yb (συζήτηση) 20:14, 23 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

(Άλλο θέμα συμπληρώστε εδώ.)

Λεζάντα ξανά[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα, ενώ βάζω στα Βικιδεδομένα λεζάντα στα ελληνικά, αυτή δεν έρχεται εδώ. Παρατηρώ ότι το caption έχει αναφορά στο property:p2096 (άρα θα έπρεπε να έρχεται), αλλά στα βικιδεδομένα είναι ορισμένη και η γλώσσα (στην περίπτωσή μας τα ελληνικά) για την οποία δε βλέπω κανένα el στην επίκληση του property:p2096. Μήπως φταίει αυτό; Δείτε παράδειγμα στο Λέων Γαβαλάς. --Focal Point 08:36, 15 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Νομίζω το διόρθωσα. Xaris333 (συζήτηση) 08:57, 15 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Xaris333 μπράβο, και ξανά μπράβο!!! Εξαίρετο ! Επιτέλους, μπορούμε να προχωρήσουμε και με αυτό το θεματάκι. --Focal Point 10:08, 15 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

@FocalPoint: πρόσεξα όμως ότι την ιδιότητα P2096 την μετέφερες ως προσδιοριστή. Με αυτό τον τρόπο δεν λειτουργεί το πρότυπο στην παρούσα μορφή. Από που θέλετε να τραβιέται η λεζάντα (P2096); Με χρήση ως ιδιότητα ή με χρήση ως προσδιοριστής; Xaris333 (συζήτηση) 11:48, 15 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Xaris333, δεν το έκανα εγώ. Είδα πως το χρησιμοποίησες και μάλιστα το έσβησα από προσδιοριστή. Πριν λίγο όμως πέρασε ένα μποτ και το έβαλε ξανά ως προσδιοριστή. Προφανώς υπάρχει κάποια σχετική πρακτική στα Βικιδεδομένα. Μπορείς να το κάνεις να φαίνεται στο κουτί πληροφοριών, διαβάζοντάς το από προσδιοριστή; --Focal Point 12:12, 15 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Λογικά θα γίνεται με Lua. Θα ζητήσω βοήθεια από ένα άλλο χρήστη που ξέρει από αυτά. Xaris333 (συζήτηση) 12:18, 15 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

@FocalPoint: Έγινε με το Module:ΠληροφορίεςΕικόνας. Δεν ξέρω αν υπάρχει ευκολότερος τρόπος. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα ανάφερε το να το αντιμετωπίσουμε. (Κρίμα να μην έχουμε χρήστες ειδικούς Lua στην ελληνική ΒΠ, διαθέσιμους σε συχνή βάση να γράφουν κώδικες). Xaris333 (συζήτηση) 14:29, 15 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Xaris333, σε κάθε περίπτωση, πολλές ευχαριστίες! --Focal Point 18:52, 20 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Κατεπείγον![επεξεργασία κώδικα]

Κάτι έχει χαλάσει και όπου (γέννηση, θάνατος, περίοδος ακμής) έχει αιώνες, δίνει άσχετα νούμερα. --Focal Point 11:39, 12 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Το πρόβλημα δεν είναι εδώ μάλλον, αλλά σε συνδεδεμένο module ή πρότυπο. --Focal Point 12:44, 12 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Έχεις κάποιο λήμμα για παράδειγμα; Xaris333 (συζήτηση) 12:48, 12 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Ξενόδικος ο Κώος, Άγνων ο Πεπαρήθιος έχει επηρεαστεί και η ημερομηνία γέννησης, αυτό που έχει λάθος είναι το τμήμα που διαβάζει τους αιώνες. --Focal Point 13:11, 12 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Αναίρεσα την τελευταία αλλαγή στο Module:Wikidata P.a.a (συζήτηση) 13:24, 12 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου. Δεν είχα προσέξει προβλήματα όταν την έκανα. Xaris333 (συζήτηση) 13:26, 12 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Ευχαριστίες P.a.a και Xaris333 για την άμεση αντίδραση. --Focal Point 13:36, 12 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Περίπου[επεξεργασία κώδικα]

Στους χαρακτηρισμούς των ετών γέννησης / θανάτου χρησιμοποιούνται και οι προσδιορισμοί «περίπου», «πιθανώς» και άλλα (δείτε: d:Property talk:P1480. Αυτός ο προσδιορισμός πρέπει να φαίνεται και στο κουτάκι, δείτε παράδειγμα Αλέξιος Κομνηνός (γιος Ανδρόνικου Α΄), όπου σήμερα δεν αναφέρεται το «περίπου». Νομίζω ότι μπορώ να το φτιάξω, αλλά υποψιάζομαι ότι κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει πιο γρήγορα και εύκολα. --Focal Point 08:27, 3 Ιουνίου 2017 (UTC)

Πώς θα το φτιάξεις αφού δεν μπορεί να εισαχθεί μια τέτοια πληροφορία στα wikidata (π.χ. η λέξη περίπου). Εκτός και αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω. Η μόνη λύση είναι να γράφεται χειροκίνητα εντός της ελληνικής Βικιπαίδειας σε όποιο λήμμα χρειάζεται. Xaris333 (συζήτηση) 11:03, 3 Ιουνίου 2017 (UTC)

Όπως μπορείς να δεις στο λήμμα που έδωσα για παράδειγμα, το περίπου είναι αντικείμενο στα Βικιδεδομένα d:Q5727902 και χρησιμοποιείται ως ένα από τα χαρακτηριστικά του d:P1480 (υπάρχουν και άλλα). Έχει δε εισαχθεί και στο λήμμα για τον Αλέξιο. --Focal Point 11:29, 3 Ιουνίου 2017 (UTC)

Άντε, το 'φτιαξα να μην το πολυσυζητάμε. --Focal Point 11:34, 3 Ιουνίου 2017 (UTC)

Ωραία! Δεν γνώριζα τη λειτουργία αυτού του προσδιοριστή. Xaris333 (συζήτηση) 13:28, 3 Ιουνίου 2017 (UTC)

Λεζάντα στην υπογραφή[επεξεργασία κώδικα]

Χρήστης:Xaris333, Χρήστης:ManosHacker, έφτιαξα το Πρότυπο:WdΛεζάνταΥπογραφής, σύμφωνα με το Πρότυπο:WdΛεζάνταΕικόνας και το Module:ΠληροφορίεςΥπογραφής ‎σύμφωνα με το Module:ΠληροφορίεςΕικόνας. Πως μπορούν αυτά να μπουν στο πρότυπο ώστε να φέρουν λεζάντα στην υπογραφή; --Focal Point 19:06, 4 Ιουνίου 2017 (UTC)

@FocalPoint: Έκανα μια δοκιμή [10]. Έχεις κάποιο λήμμα υπόψιν για να ελέγξω. Ίσως να έχει λάθος ή να υπάρχει καλύτερος τρόπος. Xaris333 (συζήτηση) 19:18, 4 Ιουνίου 2017 (UTC)

Φραγκίσκα Ατσαγιόλι --Focal Point 19:29, 4 Ιουνίου 2017 (UTC)

Φέρνει τη λεζάντα εικόνας στη λεζάντα υπογραφής. Δοκιμή στο Μάικλ Τζάκσον με αλλαγή από πληροφορίες καλλιτέχνη σε πληροφορίες προσώπου.   ManosHacker 20:36, 4 Ιουνίου 2017 (UTC)

Άρα το θέμα παραμένει ανοιχτό. --Focal Point 17:16, 11 Ιουνίου 2017 (UTC)

Επίτιμος πολίτης[επεξεργασία κώδικα]

Έβαλα και το χαρακτηριστικό για τους επίτιμους πολίτες, αλλά όπως το έβαλα βγάζει «και επίτιμος πολίτης (2006 και Παρίσι)» (δείτε Χάουα Ιμπραχίμ). Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. --Focal Point 17:16, 11 Ιουνίου 2017 (UTC)

Μεταβολές προτύπου.[επεξεργασία κώδικα]

Γίνεται το πρότυπο να διατηρεί σταθερές αναλογίες; Για παράδειγμα σε αυτό εδώ το λήμμα, η παράμετρος Υπηκοότητα / Χώρα πολιτογράφησης, έχει συμπιέσει όλες τις πληροφορίες προς τα δεξιά και εμφανισιακά "χτυπάει άσημα"... Μπορούμε να το διορθώσουμε; —Estrella roja.svg ΖῷονΠολιτικόν(παρακαλῶ...) 21:52, 23 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)

Ημερομηνίες γέννησης / θανάτου: νωρίτερη τιμή[επεξεργασία κώδικα]

Σε πρόσωπα όπου η ημερομηνία γέννησης / θανάτου δεν είναι γνωστή, αλλά υπάρχουν χρονικές στιγμές που μας επιτρέπουν να θέσουμε «νωρίτερη ημερομηνία» (ή «μετά από») ή «αργότερη ημερομηνία» («πριν από»), παράδειγμα: Μαρία Β΄ Ζαχαρία d:Q4965723, πρέπει με κάποιο τρόπο να φέρνουμε εδώ την τιμή. Υπάρχουν και σχετικοί βιβλιογραφικοί όροι για τους οποίους σίγουρα υπάρχουν λήμματα, αλλά μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. --Focal Point 12:30, 5 Νοεμβρίου 2017 (UTC)