Συζήτηση χρήστη:Θαλάσσιος Ασφόδελος

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Μη επεξεργάσιμο

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Θαλάσσιος Ασφόδελος/Αρχείο 1 στις 2019-07-25.

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Σε παρακαλώ να μην συνεχίσεις επεξεργασίες με αντικατάσταση κουτιών πληροφοριών και άδειασμα του περιεχομένου τους. Έχει αρκετές φορές υποδειχθεί ότι αυτή σου πρακτική δεν έχει τη συναίνεση της κοινότητας, με τελευταία την συζήτηση εδώ Βικιπαίδεια:Αγορά/Αρχείο_2019/Νοέμβριος#Άντληση_δεδομένων_από_το_wikidata.

Θαλάσσιος Ασφόδελος (συζήτησησυνεισφορές)
Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Η επιμέλεια, η υποβάθμιση όμως όχι. Σε παρακαλώ για τελευταία φορά. Η πρακτικές σου με τα κουτιά πληροφοριών είναι διαχαστικές για την κοινότητα, και ποτέ δεν σεβάστηκες ούτε συζητήσεις με συναίνεση ούτε συζητήσεις σε εξέλιξη. Μην το συνεχίσεις. Την επόμενη φορά δεν θα σε παρακαλέσω.

Θαλάσσιος Ασφόδελος (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ να μην ενεργείτε με δύο μέτρα και σταθμά. Εφόσον η κοινότητα δεν έχει αποφασίσει να κάνει συγκεκριμμένο κανονισμό, ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει την γνώμη του, και δη αρνητική, αλλά παραπάνω όχι. δεν τίθεται θέμα διαφωνίας μεταξύ μας. Φιλικά.

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

(1) Η Βικιπαίδεια δεν είναι γραφειοκρατία (2) Η βικιπαίδεια δίνει ελευθερίες στους χρήστες και όχι ασυδοσία (3) δεν έχω δύο μέτρα και δύο σταθμά, και εγώ αν το κάνω αυτό θα μου κάνω παρατήρηση, όπως έκανα και στον Glorious. (4) Με το ένα μέτρο και ένα σταθμό που έχω όμως, αντιλαμβάνομαι, όπως και οι περισσότεροι, ότι οι δικές σου επεξεργασίες σχετικά με τα κουτιά προκαλούν κυρίως δυσφορία και λόγω της ποιότητας (συνήθως κακή) και λόγω της ποσότητας με την οποία αυτή γίνεται. Κάνε όπως νομίζεις, αλλά θα αναλάβεις την ευθύνη των πράξεών σου. Βάλε όσα αυτόματα κουτιά θέλεις σε λήμματα που δεν έχουν κουτί, αν όμως ξαναυποβαθμίσεις υπάρχοντα, είτε καταργώντας κουτιά χωρίς συναίνεση είτε αφαιρώντας πληροφορίες είτε αφαιρώντας πρότυπα όπως το commonscat, χωρίς να σε νοιάζει καθόλου το αποτέλεσμα θα έχεις συνέπειες. Επίσης φιλικά, αν και αυστηρά.

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

ΥΓ. Εντέλει, αποφάσισε γενικώς αν θέλεις να είσαι ένα σεβαστό μέλος της κοινότητας που θα σε σέβεται γιατί θα την σέβεσαι ή θα είσαι μοναχικός λύκος με πολλές ταυτότητες που θα έρχεσαι θα κάνεις το δικό σου ότι και να σου λένε οι άλλοι και θα φεύγεις για να ξανάρθεις αλλιώς αλλά σχεδόν κανείς δεν θα σε σέβεται και σε σχεδόν κανένα δεν θα λείπεις.

Θαλάσσιος Ασφόδελος (συζήτησησυνεισφορές)

και πάλι φιλικά

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Πόσες άλλες μαριονέτες έχεις φτιάξει ή διακινείς στη Βικιπαίδεια;

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Αποφεύγεις και πάλι να απαντήσεις. Καλώς! Φράσσεται η συγκεκριμένη μαριονέτα οριστικά.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Για μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρούσα ότι δικαιούσαι νέα αρχή και υπήρξα διστακτικός σε διάφορες διασπαστικές επεξεργασίες σου. Ωστόσο η νέα αρχή θα έπρεπε να συνοδεύεται και από διαφορετική συμπεριφορά. Στην περίπτωσή σου, όμως, κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Έχεις χειριστεί πολλές μαριονέτες, αλλά αυτή εδώ είναι η τελευταία. Προσπάθησε να τη χειριστείς με τον σωστό τρόπο και να αποφύγεις διασπαστικές επεξεργασίες. Θεώρησε πως αυτή είναι και η τελευταία προειδοποίηση. Ευχαριστώ

Διαγραφή πληροφοριών από λήμματα

1
FocalPoint (συζήτησησυνεισφορές)

Με την επεξεργασία αυτή διέγραψες πληροφορίες οι οποίες δεν υπάρχουν στα Βικιδεδομένα. Το ζήτημα έχει συζητηθεί αρκετά. Παρακαλώ να αναστρέψεις τέτοιες συνεισφορές σου και να μην διαγράφεις πληροφορίες από λήμματα. Την επόμενη φορά θα προχωρήσω σε φραγή σου. Αφήνω και σχετικό μήνυμα στο Σημειωματάριο των Διαχειριστών.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Αντικαθεστωτικός (ιστορικό)

Πρόταση διαγραφής για το πρότυπο:Πληροφορίες

1
Αντιγόνη (συζήτησησυνεισφορές)
Projethomere (συζήτησησυνεισφορές)

Σας παρακαλώ πάρα πολύ κυριε Θαλασσιο αλλά εδώ πρόκειται για κακία διότι  οι ἐργασίες που έκανα στα ἑλληνικά Μουσεία άρεσε σε άτομα του Υπουργείου Πολιτισμού. -Δεν παραβιάζω τίποτα, είμαι άψογη σε όλα !!

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)
  1. Όταν υιοθετήθηκαν τα infobox με πληροφορίες από Wikidata είχε ζητηθεί να μην αντικαθιστούν πρότυπα που έχουν τοπικά συμπληρωμένες πληροφορίες, ιδίως μάλιστα όταν το αποτέλεσμα είναι λιγότερη πληροφορία. Βλέπω ότι το κάνεις μαζικά και πρέπει να σταματήσει.
  2. Το {{πληροφορίες}} έτσι όπως έχεις μετασχηματίσει δεν έχει νόημα να προστίθεται σε λήμματα καθώς δεν φέρνει κάποιες πληροφορίες. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα οποιοδήποτε infobox σε όλα τα λήμματα. Το να μπαίνει κάτι τέτοιο κάνει το λήμμα να μοιάζει σαν να έχει infobox ενώ ουσιαστικά δεν έχει. Θα πρέπει να καταργηθεί.


Θαλάσσιος Ασφόδελος (συζήτησησυνεισφορές)

αγαπητέ geraki, συμφωνώ απολύτως, όμως είναι επιθυμητό να κάνουμε και κάποια προσπάθεια βελτίωσης, η οποία στην προοπτική της εξέλιξης της βικιπαίδειας έχει και θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα. Συνήθως η αλληλοεπίδραση έχει εκπληκτικά αποτελέσματα που υπερκαλύπτουν και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας. Ως προς το πληροφορίες προσώπου προσφέρει πλέον τόσο θεαματική κάλυψη δεδομένων από τα βικιντάτα που είναι αδύνατον να τα προσφέρει κάποιος εθελοντής τοπικά εδώ. Δεν το λέω για να μειώσω τις προσπάθειες του καθενός, αλλά επειδή φαίνεται ξεκάθαρα σε όλους.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα, ίσως δεν εξήγησα καλά, αλλά είναι κάπως αόριστο αυτό που λες. Ναι, προφανώς θέλουμε βελτίωση, είμαι και ο ίδιος φανατικός οπαδός της χρήσης Wikidata, αλλά επισημαίνω ότι είχε ζητηθεί από χρήστες το πρότυπο πληροφορίες προσώπου να μπαίνει μόνο όπου δεν υπάρχει κανένα πρότυπο, να μην αντικαθιστά κάποιο ειδικότερο, και πολύ περισσότερο αν τύχει να γίνει τέτοια αντικατάσταση να μην αφαιρείται πληροφορία που υπήρχε ήδη (να συμπληρώνεται χειροκίνητα). Σε περιπτώσεις όπου σε αναίρεσα χθες, υπήρχαν πληροφορίες που δεν διατηρήθηκαν ή στην προηγούμενη εκδοχή ήταν καλύτερα παρουσιασμένες. Δεν έχει συζητηθεί η κατάργηση όλων των υπόλοιπων προτύπων και αντικατάστασή τους από αυτό (π.χ. κατάργηση του πληροφορίες φιλόσοφος)

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ μην αφαιρείς το {{commonscat}} από τα λήμματα.

NickBlamp (συζήτησησυνεισφορές)

Ποια η γνώμη σου για το λήμμα Channel 9 που διαμόρφωσα ριζικά;