Συζήτηση χρήστη:Dimsar01

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Καλωσορίσατε στη σελίδα συζήτησής μου!

Τις προηγούμενες συζητήσεις μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

JeanisDL (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μήπως μπορείς να βοηθήσεις στο να εμφανιστεί ο χάρτης των συμμετεχόντων χωρών στο λήμμα της Eurovision 2021; Γιατί το είχα προσπαθήσει αλλά δεν τα κατάφερα. --[[Χρήστης:JeanisDL|JeanisDL]] ([[Συζήτηση χρήστη:JeanisDL|συζήτηση]]), 23:10, 4 Απριλίου 2020 (UTC)

Απαντήστε στο "Esc 2021"
109.242.112.6 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλό ξημέρωμα


Η διεύθυνση ip μου είναι 109.242.112.6 και το όνομά μου χρήστη στη wikipedia

είναι $1. Μεταξύ Μαρτίου-Μαΐου 2015 ή 2016 είχα κάνει την αρχική ανάρτηση στο λήμμα

"Ο λοιμός των Αθηνών". Έκτοτε δεν ασχολήθηκα ξανά.

Δεν είμαι καλός στους υπολογιστές, είμαι απλά ένας χρήστης που χρησιμοποιώ το διαδίκτυο για έρευνα. Πρόσφατα ανακάλυψα πολλά δημοσιεύματα που στηριζόμενα σε κείνη την αρχική ανάρτηση, παραλληλίζουν τον αρχαίο λοιμό με την σημερινή πανδημία, Ως εδώ καλά, αυτός είναι ο σκοπός της wikipedia. Όμως, οι περισσότεροι δεν αναφέρουν πως κατάφεραν τελικά οι Αθηναίοι να καταπολεμήσουν τον λοιμό, δηλαδή με τις φωτιές και τον καπνό...

Ερώτηση

Μπορείς να με βοηθήσεις να βρώ το αρχικό κείμενο πριν τις προσθήκες;

Υπάρχει τρόπος να αποδειχτεί ότι πράγματι είμαι εγώ ο αρχικός συντάκτης του λήμματος;


Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Η διεύθυνσή μου είναι: trani_laka@hotmail.com

ΥΓ. Μπορώ αν θέλεις να μιλήσουμε στο τηλέφωνο ή στο Fb...

Απαντήστε στο "Περί του "Λοιμού των Αθηνών""
MARKELLOS (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Το Αρχείο:ESC 2020 Map1.svg είναι υποψήφιο προς διαγραφή

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:ESC 2020 Map1.svg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή του. Είναι απαραίτητο να αναφέρεις τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων του αρχείου ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεσαι για την διατήρησή του συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Οδηγίες και παραδείγματα συμπλήρωσης υπάρχουν σε αυτή τη σελίδα. Ευχαριστώ.—MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:07, 19 Νοεμβρίου 2019 (UTC)

Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν χρησιμοποιείται πια ούτως ή άλλως άρα μπορεί και να διαγραφεί γρήγορα νομίζω

Απαντήστε στο "Αρχείο:ESC 2020 Map1.svg"
Ελ Γκρέκο (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ Δημήτρη! Σαν παλιός δημιουργός λημμάτων της Βίκι που είσαι, θα ήθελα την βοήθεια σου. Μετέφρασα απο Αγγλικά σε Ελληνικά το λήμμα "Clone Trooper" αλλά μετά την αποθήκευση ο τίτλος του Ελληνικού λήμματος μεταφράστηκε σε "Στρατιώτης κλόουν". Αυτόματα δημιουργήθηκε λήμμα ανακατεύθυνσης με τίτλο Clone Trooper που οδηγεί στο λήμμα Στρατιώτης κλόουν. Πήγα στις ρυθμίσεις για προχωρημένους του λήμματος "Στρατιώτης κλόουν" και άλλαξα τον τίτλο εμφάνισης σε Κλώνος Στρατιώτης. Παρ'όλα αυτα ο τίτλος του λήμματος εξακολουθεί να είναι Στρατιώτης κλόουν. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει κανείς τον τίτλο ενός λήμματος χωρίς να χρειαστεί να διαγραφεί?

NikosLikomitros (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Έκανα την μετακίνηση του λήμματος σε ελληνικό τίτλο. Ελπίζω να μην δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα ή σύγχηση, και μπράβο για τη δουλειά σου και το ποιοτικό λήμμα.

Ελ Γκρέκο (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Τώρα σκέφτηκα να δω το ιστορικό του λήμματος! :P Ντάξει απλά το Στρατιώτης κλόουν είναι λάθος σαν τίτλος! Μπορώ να το αλλάξω σε Κλώνος Στρατιώτης? Για να μην κάνω αναίρεση αναγκαστικά.

NikosLikomitros (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ναι, μέσω της επιλογής Μετακίνηση. Το βγάζει στην επιλογή περισσότερα.

Ελ Γκρέκο (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Όσο ζεις μαθαίνεις! Καλή συνέχεια!

Απαντήστε στο "Τίτλος Λήμματος απο Μετάφραση"
JTE Dimandix (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Από που συμπεράνεις ότι τα λήμματα των μηχανών του ΟΣΕ Α.9401, Α.9101, Α.501, είναι εγκυκλοπαιδικά; Δες τις πηγές: Κάνουν μόνο περιστασιακή αναφορά.

Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Η εγκυκλοπαιδικότητα δεν καθορίζεται από τις πηγές αλλά από το θέμα του άρθρου. Και ναι, μηχανές τρένων είναι εγκυκλοπαιδικές

JTE Dimandix (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μην μπερδεύεσαι

Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα, στην ενότητα "Γενική οδηγία εγκυκλοπαιδικότητας"

"Εάν ένα θέμα έχει λάβει σημαντική κάλυψη σε αξιόπιστες πηγές που είναι ανεξάρτητες από αυτό, τότε θεωρείται ότι είναι εγκυκλοπαιδικό.

«Σημαντική κάλυψη» σημαίνει ότι οι πηγές αναλύουν το θέμα άμεσα και λεπτομερώς, και δεν απαιτείται πρωτογενής έρευνα για να εξαχθεί το περιεχόμενο. Η σημαντική κάλυψη είναι περισσότερο από περιστασιακή αναφορά αλλά δεν είναι αναγκαίο να είναι το κύριο θέμα της πηγής. Η κάλυψη θα πρέπει να παρέχει αρκετές πληροφορίες για να γραφεί ένα σύντομο, επαληθεύσιμο λήμμα.

«Αξιόπιστες» σημαίνει ότι οι πηγές χρειάζονται εκδοτική ακεραιότητα για να επιτρέψουν την επαληθεύσιμη αξιολόγηση της εγκυκλοπαιδικότητας, σύμφωνα με την οδηγία για αξιόπιστες πηγές. Οι πηγές μπορεί να είναι δημοσιευμένα έργα σε όλες τις μορφές και όλα τα μέσα. Η διαθεσιμότητα δευτερευουσών πηγών που καλύπτουν το θέμα είναι μια καλή δοκιμή για την εγκυκλοπαιδικότητα.

Οι «πηγές» που παρέχουν στην Βικιπαίδεια τα αντικειμενικότερα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας είναι οι δευτερογενείς πηγές. Ο αριθμός και η φύση των αξιόπιστων πηγών που απαιτούνται ποικίλλουν ανάλογα με το βάθος της κάλυψης και την ποιότητα των πηγών. Οι πολλαπλές πηγές προτιμώνται γενικά

Το «ανεξάρτητες από το θέμα» αποκλείει εργασίες που παράγονται από εκείνους που συνδέονται με το θέμα συμπεριλαμβανομένων (αλλά χωρίς να περιορίζεται σε αυτά): αυτοδιαφήμιση, διαφήμιση, αυτοδημοσιευμένο υλικό από το θέμα, αυτοβιογραφίες, δελτία τύπου, κλπ.

«Θεωρείται» σημαίνει ότι η ουσιαστική κάλυψη στις αξιόπιστες πηγές καθιερώνει μια υπόθεση, όχι μια εγγύηση, της εγκυκλοπαιδικότητας. Οι συντάκτες ενδέχεται να καταλήξουν σε συναίνεση ότι αν και ένα θέμα ικανοποιεί αυτό το κριτήριο, δεν είναι κατάλληλο για ένταξη. Για παράδειγμα, ενδέχεται να παραβιάζει το τι δεν είναι η Βικιπαίδεια.

Ένα θέμα για το οποίο αυτό το κριτήριο κρίνεται ότι έχει ικανοποιηθεί ομόφωνα, είναι συνήθως αντάξιο αναφοράς, και ικανοποιεί ένα από τα κριτήρια για ένα αυτόνομο λήμμα στην εγκυκλοπαίδεια. Επαληθεύσιμα στοιχεία και περιεχόμενο που δεν υποστηρίζεται από πολλές ανεξάρτητες πηγές μπορεί να είναι κατάλληλα για ένταξη σε άλλο λήμμα.."

Μηχανές τραίνων είναι εγκυκλοπαιδικές, εφόσον έχουν και αξιόπιστες πηγές. Παρεμπιπτόντως, έχω δώσει μεγάλη συνεισφορά σε αυτά τα λήμματα (Μερικά εξ' αυτών τα είχα δημιουργήσει και ως ανώνυμος.), αλλά ακόμη δεν ήξερα αρκετά για το πώς λειτουργεί η ΒΠ. Το λήμμα των Sprinter είναι εγκυκλοπαιδικό, αλλά κάποια άλλα λήμματα για τρένα όχι. Αυτόν τον καιρό κάνω αναδιαμόρφωση των εν λόγω λημμάτων και ελέγχω ποια είναι εγκυκλοπαιδικά και πια όχι.

Εδώ να σημειώσω ότι δεν σε κρίνω, απλώς σου εξηγώ ότι εγκυκλοπαιδικό σημαίνει έχει καλές πηγές. Μπορεί ας πούμε να υπάρχει λήμμα για τον Αϊνστάιν και να μην έχει αξιόπιστες, δευτερογενείς πηγές. Όχι ότι το λήμμα του στην ΒΠ δεν έχει, αλλά ας πούμε. Καλή σου συνέχεια ;)

Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ας διαγράψουμε τότε το 75% των λημμάτων μιας και δεν έχουν ούτε μία παραπομπή

Απαντήστε στο "Μη εγκυκλοπαιδικά;"
TeamGale (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα. Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τη χρωματική επισήμανση που δίνεται ως επιλογή στη μπάρα επεξεργασίας, αλλά αντιμετωπίζω δύο "προβλήματα" και θα ήθελα να ξέρω αν είναι κάτι που συμβαίνει γενικά σε όλους ή αν πάει κάτι λάθος... Το πρώτο είναι πως όταν πατάω προεπισκόπηση, παλιά με πήγαινε στην κορυφή της σελίδας και μπορούσα να δω το λήμμα από την αρχή. Τώρα, αντί στην κορυφή, με "πετάει" στο τέλος του "λήμματος" ακριβώς πριν το κουτί επεξεργασίας. Το δεύτερο θέμα, επίσης μετά την προεπισκόπηση, συμβαίνει μέσα στο κουτί επεξεργασίας. Το κείμενο δεν παραμένει στο τελευταίο σημείο που έγραφα όπως στο παρελθόν, αλλά "πετάγεται" στην αρχή του κειμένου, με αποτέλεσμα κάθε φορά που πατάω προπισκόπηση να πρέπει να ψάξω το σημείο που ήμουν για να συνεχίσω την επεξεργασία. Αυτά τα δύο σημεία αποτελούν μέρος του τρόπου λειτουργίας της συγκεκριμένης χρωματικής επισήμανσης ή κάνω κάτι λάθος;

Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Απενεργοποίησα την νέα επεξεργασία κώδικα για να το ελέγξω και δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο. Αν μπορείς στείλε μου σκρίνσοτ από τις προτιμήσεις σου στις ενότητες Επεξεργασία και Πρόσθετα για να δω μήπως φταίει κάποια άλλη ρύθμιση. Χρησιμοποίησε αυτήν την ιστοσελίδα για να μου στείλεις τα σκρίνσοτ.

Τελικά άστο, το βρήκα. Πήγαινε στις Προτιμήσεις → Επεξεργασία και ενεργοποίησε το "Χρήση άμεσης προεπισκόπησης (JavaScript) (πειραματικό)"

TeamGale (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Και είχα ετοιμάσει τα screenshot... :Ρ Σε ευχαριστώ πολύ! Το ενεργοποίησα και λύθηκε το πρόβλημα. Δεν κάνει reload όπως πριν αλλά μικρό το κακό. Είναι καλύτερα έτσι. Απολογούμαι αν σε έχω τρελάνει, απλά προσπαθώ να βγάλω μια άκρη με τις αλλαγές. Μπορώ να κάνω και μια άλλη ερώτηση αν τυχόν γνωρίζεις;

Έκανα μια προσπάθεια να ξεκινήσω την ατομική προτίμηση εμφάνισης του κώδικα...αλλά για ξεκίνημα κι εκεί δεν βγάζω άκρη 100% :/ Κάνω επιλογή χρώματος αλλά μου βγάζει διαφορετικούς τους χρωματισμούς στα γράμματα των external links αντί να χρωματίζει το φόντο ακόμα κι αν βάζω "background color" στην ειδική σελίδα με τα .css. Κι άμα το link βρίσκεται μέσα σε αγκύλες, χάνεται αυτός ο διαφορετικός χρωματισμός. Αν γνωρίζεις υπάρχει η δυνατότητα χρωματισμού του φόντου και να διατηρείται ακόμα και μέσα σε αγκύλες; Βασικά θέλω να προσπαθήσω να δημιουργήσω ακριβώς αυτούς τους χρωματισμούς. Έκανα copy-paste το πρώτο παράδειγμα από κάτω για να το προσαρμόσω αλλά μου βγάζει error. Πρώτη φορά επιχειρώ να δουλέψω σε τέτοιου είδους κώδικα... Ποιος θα μπορούσε να με κατευθύνει καλύτερα για να κάνω την αρχή με 1-2 εμφανίσεις; Και θα φτιάξω τα υπόλοιπα χωρίς βοήθεια.

Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Χαχα, τίποτα.

Αν μπορείς στείλε μου τον κώδικα για να τον κοιτάξω.

TeamGale (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Λοιπόν, τελικά μόλις ανακάλυψα πού λειτουργεί η συγκεκριμένη αλλαγή που έκανα... Πού θα πάει, θα τα βρω και τα υπόλοιπα πιστεύω. Θα πονοκεφαλιάσω και πιθανόν να μου πάρει όλο το σημερινό απόγευμα, αλλά ελπίζω να βγάλω άκρη. Άσε να τα δουλέψω μόνη για να μην σε τρελαίνω κι εσένα, κι όποια κομμάτια δεν καταφέρω να πετύχω, θα σου ξαναστείλω. Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για όλα.

Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Οκ, παρακαλώ

TeamGale (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ήρθα πάλι...Λοιπόν, τον έφτιαξα τον κώδικα κατά 95%. Έχω μόνο δύο θεματάκια. Για να ξέρεις τι έκανα, χρησιμοποίησα ως οδηγό αυτό εδώ τελικά που είχε στείλει εξαρχής ο geraki. Προσπάθησα να ξεκινήσω με αυτό εδώ ως οδηγό, αλλά οι κώδικες που δίνει μου έβγαζαν error και δεν ήξερα πώς να το διορθώσω. Η σελίδα του κώδικα που δημιούργησα είναι εδώ.

Το πρώτο θέμα: Στην παραπάνω λίστα δεν εντόπισα κώδικα για τις κρυμμένες σημειώσεις ώστε να το προσθέσω στη σελίδα μου. Δηλαδή άμα θέλω να κάνω χρήση αυτού: <!-- text --> , μου το εμφανίζει ως απλό κείμενο στο κουτί επεξεργασίας μου. ΟΚ, όχι ως απλό κείμενο, χρησιμοποιεί τη default ρύθμιση η οποία δεν είναι πολύ διαφορετική από το απλό κείμενο. Υπάρχει κάπου αλλού εκτός της παραπάνω λίστας κάποιος κώδικας για να τον προσθέσω;

Το δεύτερο θέμα: Έχω καθορίσει τα external links να παίρνουν ένα μπλε χρώμα, ενώ τα πρότυπα κίτρινο. Μου συμβαίνει όμως το εξής παράδοξο. Μέσα σε ένα πρότυπο cite web π.χ. {{cite web|title=Example |url=www .example.com |publisher=None}} μου εμφανίζει τα πάντα κίτρινα, εκτός των δύο λέξεων cite web, οι οποίες είναι μπλε! Το να γίνουν οι δύο συγκεκριμένες λέξεις κίτρινες δε με απασχολεί/ενοχλεί και τόσο. Αυτό που θέλω να αλλάξω (αν είναι εφικτό) είναι να γίνει το url=www .example.com μπλε. Μπορεί να γίνει αυτό;

Αν γνωρίζεις πώς μπορούν να λυθούν αυτά τα δύο τελευταία θέματα, θα σου είμαι απόλυτα ευγνώμων. Ή αν γνωρίζεις κάποιον άλλον στον οποίο θα μπορούσα να απευθυνθώ για βοήθεια, κι αυτό πολύτιμη βοήθεια είναι. Ευχαριστώ :)

Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

1. Αυτό είναι: .cm-mw-comment {background-color: #xxxxxx; color: #xxxxxx;} (Edit: Αυτό τόση ώρα ήταν στη σελίδα απλά κάποιος είχε ξεχάσει να βάλει τα nowiki tags με αποτέλεσμα να μην φαίνονται τα παραδείγματα στο πλάι και άρα το μάτι σου να μην προσέξει καθόλου τη σειρά)
2α. Δεν γίνεται δυστυχώς γιατί δεν μπορεί να αναγνωρίσει τι τύπος κειμένου είναι (αν είναι url δηλαδή)
2β. Για το cite web πχ., πρέπει να αλλάξεις το .cm-mw-template-name

TeamGale (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Χίλια ευχαριστώ! Κι έλεγα...είναι δυνατόν να μην υπάρχει το comment...! Θα το προσθέσω κι αυτό στη σελίδα μου. Τελικά όμως αυτό που ήθελα σίγουρα να αλλάξω, δεν γίνεται. Όπως και με το gadget χθες που ο δημιουργός αρνείται να κάνει την αλλαγή. Κάποιος με έχει βάλει στο μάτι, δεν εξηγείται αλλιώς! Χαχαχα Όπως και να έχει, σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια. Καλή συνέχεια εύχομαι :)

TeamGale (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Νιώθω πως θα με βρίσεις κάποια στιγμή...Δες λίγο αυτό το screenshot. Άλλαξα το template name αλλά η αλλαγή (πράσινο χρώμα) φαίνεται μόνο στο space. Το οποίο χάνεται κι από εκεί και γίνεται μπλε (παλιό χρώμα που είχα) άμα προσθέσω | για να βάλω τις παραμέτρους....

Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Όχι, δεν πειράζει. Λοιπόν, το πρόβλημα είναι αυτό, το οποίο πρέπει να βγάλεις. Δεν είμαι σίγουρος τι αλλάζει, όμως: .cm-mw-pagename {background-color: #E6E6FF; color: #000000;}

TeamGale (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα. Στο συγκεκριμένο που λες δοκίμασα μόλις να αλλάξω χρωματισμό αλλά και το αφαίρεσα τελείως, αλλά δεν άλλαξε κάτι σε καμία από τις δύο περιπτώσεις. Δεν πειράζει. Αφού δεν βρέθηκε το σημείο κλειδί μην παιδεύεσαι κι εσύ. Εξάλλου το συγκεκριμένο δεν είναι από τα σοβαρά προβλήματα που βρήκα. Απλά μου είχε κινήσει την περιέργεια γιατί άλλαξε χρώμα. Μπορεί σε κάποια φάση που δε θα βαριέμαι να περάσω "όλες" τις γραμμές του κώδικα να δω πού είναι το "λάθος". Συνολικά τα σοβαρά που με απασχολούσαν γενικά με τη διαφορετική επισήμανση έχουν λυθεί, εκτός του ενός που δεν μπορεί να αλλαχθεί, δυστυχώς. Έκανα όμως μια άλλη αλλαγή που ελπίζω να το "αντικαταστήσει" στο θέμα διευκόλυνσης γρήγορου διαβάσματος και εντοπισμού των παραπομπών. Θα δείξει στην πορεία. Σε ευχαριστώ και πάλι για όλη τη βοήθεια και την υπομονή. Καλή συνέχεια

Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Εγώ το δοκίμασα πάντως και όταν το αφαίρεσα δούλεψε.

TeamGale (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Δεν είδα κάποια αλλαγή...ίσως να έκανα κάτι λάθος; Θα το ξαναδοκιμάσω σε κάποια φάση αργότερα αν είναι.

NickBlamp (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Γεια σου! Αν επισκεφθείς την σελίδα Channel 9, θα δεις ότι έχω προσθεσει ολόκληρη λίστα με εκπομπές του σταθμού. Ο λόγος είναι, επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές παραπομπές σε αυτην, και εκτός αυτού, υπάρχουν κάλλιστα κατάλογοι εκπομπων ελληνικών σταθμών στην Αγγλική Βικιπαίδεια, οπότε γιατί όχι εδω? (θα καταλάβω εάν δεν το θες επειδή πολλές παραπομπές δεν είναι τόσο καλές)

Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα! Δεν κατάλαβα, για τι πράγμα λες;

NickBlamp (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Στο λήμμα Channel 9 υπάρχει λίστα με εκπομπές που έβαλα. Με βάση ότι είπα, πρέπει να την βγάλω?

Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Όχι, δεν υπάρχει λόγος. Ίσως μπορείς να τις βάλεις και σε έναν πίνακα ανά έτος

Dor-astra (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Εγώ πάντως μπορώ να σε προτείνω. Εξάλλου, δοκιμάζεις και αν δεν τα καταφέρεις, αποχωρείς. Δεν είναι δεσμευτικό για πάντα. Μου φάνηκες αυστηρός, και προτιμώ τους αυστηρούς διαχειριστές, για να ξεμπερδεύουμε με τα σκουπίδια που υπάρχουν εδώ μέσα. (και σε λήμματα και σε συμμετέχοντες). Σκέψου το, και αν θέλεις να δοκιμάσεις, στείλε μου μήνυμα.

2A02:587:182E:DE00:1E5:9023:CEE1:138 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Όλες οι πηγές με ι το γράφουν. Άρα έτσι είναι.

NikosLikomitros (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Για ποιον λόγο αναιρούνται οι μεταγραφές ονομάτων στη σελίδα της παιδικής Γιουροβίζιον 2019;

Dimsar01 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Γιατί οι εξελληνισμοί κύριων ονομάτων, όπως είναι η σωστή ονομασία, είναι λάθος πρακτική γενικά, πέρα από ονομασίες άρθρων όπου καλύπτεται από το Βικιπαίδεια:Ονοματοδοσία σελίδων

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Dimsar01 (ιστορικό)