Συζήτηση χρήστη:Nikosguard

Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

MatinaG (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα σας,

Μήπως γνωρίζετε αν γίνεται να τοποθετηθεί μια φωτογραφία μέσα ή ακριβώς πάνω από το πινακάκι με τα συνοπτικά δεδομένα; Εισήγαγα μια φωτογραφία στο λήμμα Στρατής Χαβιαράςκαι δεν με αφήνει να την τοποθετήσω πάνω ή μέσα στο πινακάκι. ίσως να μην γίνεται..

Σας ευχαριστώ πολύ! ~~~~

Nikosguard (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλημέρα!

Έγινε! εδώ μπορείς να δεις πως το έκανα. Καλή συνέχεια!!

MatinaG (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ευχαριστώ θερμά!! Πολύ όμορφο!

Να ρωτήσω κάτι ακόμα;; Μπορεί άραγε ν φύγει το σχόλιο πάνω πάνω ότι θέλει κι άλλε ςπαραπομπές; είχε και ορθώς εμφανιστεί όταν πρωτο δημοσίεσα το λήμμα, και έψαχνα ακόμα :) αλλά το συμπλήρωσα πολύ κι εύχομαικι άλλοι να το συμπληρώσουν περαιτέρω! Αν κρίνετε ότι είναι εντάξει, βγαίνει άραγε αυτό;;

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

~~~~

Nikosguard (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Από ότι βλέπω έχει αφαιρεθεί ήδη. Αν κάποιος το επαναφέρει θα πρέπει να έχει καλό λόγο τον οποίον εγώ με μια πρόχειρη ανάγνωση δεν βλέπω. Καλή συνέχεια εύχομαι!

Stamatis97 (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Θα μπορούσες να με βοηθήσεις να βάλω εικόνες στα εξής άρθρα : Dangerous Woman (αλμπουμ) με αυτήν την εικόνα Ariana Grande - Dangerous Woman (Official Album Cover).png και Cry Baby με αυτήν την εικόνα Melanie Martinez - Cry Baby (album).png ευχαριστώ!

Απαντήστε στο "Θέση φωτογραφίας"
Eslisious (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα. Στο λήμμα που ανέβασα ως LabGov γίνεται ανακατεύθυνση ως The Gov Lab.Είναι διαφορετικά.Γιατί έγινε;Ευχαριστώ.The GovLab

Nikosguard (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Σωστά! Πρόκειται για λάθος. Θεώρησα ότι αφορά το λήμμα The GovLab της Αγγλικής ΒΠ. θα επιχειρήσω να το επαναφέρω όπως ήταν πριν.

Απαντήστε στο "Lab Gov"
Ttzavaras (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα! Στο λήμμα Κάππαρις η ακανθώδης ο σύνδεσμος στα αγγλικά παραπέμπει σε άσχετη σελίδα των Βικιβιβλίων. Οι καταχωρήσεις, όμως, όπως τις βλέπω στα Wikidata, είναι ΟΚ. Μπορείς, σε παρακαλώ, να ελέγξεις τι συμβαίνει; Ευχαριστώ!

Nikosguard (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ Τάσο καλημέρα,

Απ' ότι βλέπω το πρόβλημα δεν ήταν στα Wikidata αλλά στην ΒΠ και φαίνεται να το έλυσε ο Focal εδώ.

Απαντήστε στο "Λάθος στα Wikidata"
Geoandrios (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ Nikosguard οι συντεταγμένες που μπήκαν είναι για τους Κάτω Αμπελόκηπους. Οι (Πάνω) Αμπελόκηποι είναι πιο πάνω και δεξιά από αυτούς, περίπου εδώ.

Nikosguard (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Σωστά!Το διόρθωσα!

Καλή συνέχεια!

Νεφ (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα!

Ασχολείσαι με τη συγγραφή/μετάφραση του λήμματος του Νίκου Παπατάκη ή θες να το αναλάβω εγώ; :)

Σε ρωτάω, γιατί μου βγάζει ειδοποίηση ότι έχεις ξεκινήσει τη δημιουργία του σχετικού λήμματος. :)

Nikosguard (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Όχι δεν έχω ξεκινήσει ούτε σκέφτομαι να ξεκινήσω την δημιουργία λήμματος. Μου κάνει εντύπωση που βλέπεις τέτοιο μήνυμα... όπως και να έχει προχώρα! Καλή συνέχεια!

Νεφ (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Μήπως είχες ξεκινήσει (όχι να μεταφράζεις απλά να ανοίξεις νέο λήμμα) κάποια στιγμή και το άφησες; Τέλος πάντων, σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και καλό απόγευμα! :)

Απαντήστε στο "Νίκος Παπατάκης"
Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Nikosguard (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Kalogeropoulos (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

μια χαρά ευχαριστώ πολύ

Geoandrios (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ Nikosguard στο λήμμα Καρυές Μεσσηνίας, στα wikidata μπήκαν, μάλλον από παραδρομή, οι συντεταγμένες των Καρυών Λακωνίας. Παρακαλώ για διόρθωση με βάση το: Καρυές Μεσσηνίας. Σε ευχαριστώ με την ευκαιρία και για όλη τη γενικότερη συνεισφορά σου στο τρέχον Project. Καλημερίζω. Geoandrios

Nikosguard (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ Geoandrios καλημέρα,

Το διόρθωσα!

Ευχαριστώ για την επισήμανση και καλή συνέχεια εύχομαι!

Drspiros (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

καλησπέρα, ο κωδικός ΕΛΣΤΑΤ 4104010103 που πρόσθεσες στο αντικειμενο στα wikidata συμπιπτει με αυτό της Αυλώνας (που ειναι λιγο βορεια του Κρανιδίου) , δε βρηκα Βλαχοπουλεικα στα εξελ των απογραφων, μηπως εγινε μετονομασια προσφατα η υπαρχει αλλη επισημη ονομασία;

https://www.eetaa.gr/index.php?tag=oikmet_details&id=26971 το 2011 καταργηθηκε σαν οικισμος για την ΕΕΤΑΑ - ΕΛΣΤΑΤ

και βλέποντας την απογραφή του 2001 http://web.archive.org/web/20060613233859/http://www.statistics.gr/gr_tables/S1100_SAP_1_monimos2001.htm όντως το 03 του αντιστοιχου Δ.Δ κρανιδιου ηταν τα Βλαχοπουλεικα και δεν υπήρχε η Αυλώνα που «πηρε τη 3η θεση» αλφαβητικα το 2011, αλλά και τα Δισκούρια(04).

Nikosguard (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ Drspiros καλημέρα,

Προφανώς πήρα τον κωδικό από πηγή με παρωχημένες πληροφορίες χωρίς να τις διασταυρώσω...

Αφαιρώ τον κωδικό από το αντικείμενο.

Ευχαριστώ για την επισήμανση.

Geoandrios (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αγαπητέ Nikosguard δεν έχει 2ο Βαθύ στην Μεσσηνία. Αυτό που αναφέρεις ανήκει στον Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων (παλαιότερα πρώην Δήμος Μεθάνων, σήμερα Δημοτική Ενότητα Μεθάνων, Τοπική Κοινότητα Μεγαλοχωρίου, Γεωγραφικός κωδικός Καλλικράτη: 5208020402). Υπάρχει και το Βαθύ Λακωνίας στον Δήμος Ανατολικής Μάνης, (πρώην Δήμος Γυθείου, σήμερα: Δημοτική Ενότητα Γυθείου - Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου, Γεωγραφικός κωδικός Καλλικράτη: 4302011304) στην Μάνη (αν υπάρχει παρανόηση από αυτό ίσως), αλλά όχι στη Μεσσηνία. Σε ποια πηγή βρήκες τέτοια αναφορά; Τσέκαρε και εδώ (Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών 2011. Μόνιμος Πληθυσμός, Ελληνική Στατιστική Αρχή, ΕΛΣΤΑΤ), και μου λες. ~~~~

FocalPoint (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Επιβεβαιώνω, στη Μεσσηνία υπάρχει ένα Βαθύ (με βάση την απογραφή).

Drspiros (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Με την ευκαιρια προχώρησα σε κάποιες αλλαγές-προσθηκες συντεταγενων πληθυσμου στο αντικειμενο wikidata . Αν χρειαζεται αποσαφηνιση θα είναι Βαθύ Αττικής (Βαθυ Αιγινας και Βαθυ Μεθάνων η Mεγαλοχωρίου οπως εμφανιζεται στο googlesearch)

Nikosguard (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Πράγματι δεν υπάρχουν δύο χωριά με το όνομα Βαθύ στη Μεσσηνία. Πρόκειται για σφάλμα. Ο δήμος Τροιζηνίας δεν βρίσκεται στη Μεσσηνία ασφαλώς!!! Επαναφέρω το λήμμα Βαθύ Μεσσηνίας ως ήταν και η αποσαφήνιση πλέον δεν χρειάζεται. Συγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστώ για την επισήμανση… 

Green13gr (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα.

Για το θεμα με τις κατηγορίες του ΠΑΟ. Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες να απαντήσεις. Συμφωνώ εν μέρει. Μια κατηγορία χωριά της Ελλάδος όντως θα ήταν τόσο τεράστια που θα ήταν δύσχρηστη. Για την περίπτωση αθλητών συλλόγων το να είχες μία γενικευμένη κατηγορία αθλητών του και μια πιο εξειδικευμένη θα ήταν το καλύτερο. Γιατί κάποιος μπορεί να δει πιο εποπτικά τους αθλητές στη μεγάλη κατηγορία, αν ψάχνει κάποιον που δεν ξέρει τι άθλημα έκανε πχ. Πάντως όπως και να έχει η κατηγοριοποίηση που υπάρχει τώρα, έχει προβλήματα και ελλείψεις όπως είναι τώρα. Οπότε θα κοιτάξω να κάνω μια ολοκληρωμένη λύση. Ευχαριστώ.--Green13gr (συζήτηση) 05:17, 18 Μαρτίου 2017 (UTC)

Nikosguard (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)
Δεν υπάρχουν παλαιότερα θέματα