Συζήτηση χρήστη:Μυρμηγκάκι/2010a

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
   2007        2008        2009        2010        Συζήτηση    
Αρχείο 2007
Αρχείο 2008a
Αρχείο 2008b
Αρχείο 2009a
Αρχείο 2009b
Π Α Μ Ε   Γ Ι Α   Κ Α Φ Ε ;

Ώου, ντάνκεζεν Μυρμηγκάκι! Λοιπόν τελικά είμαι εφτάψυχος. Αν γίνει πυρηνική καταστροφή, εγώ θα επιζήσω. Σαν τις κατσαρίδες ένα πράμα. (Απάντηση στην ερώτηση: Μέσα) Dimitrisss 02:37, 6 Μαρτίου 2010 (UTC)

Ευχαριστίες[επεξεργασία κώδικα]

Σ' ευχαριστώ πολύ για την επιβράβευση (2η μάλιστα!). Χάρηκα πολύ για την επιστροφή σου. Όπως βλέπω συνεχίζεις το ίδιο δυνατά με πριν. Καλή συνέχεια :)--Costas78 12:54, 6 Μαρτίου 2010 (UTC)


'Γειά σας, Προσπαθώ να βρω στοιχεία για την οικογένεια Υψηλάντη... και έπεσα επάνω σας... μήπως θα μπορούσατε να έρθετε σε επικονωνία μαζί μου στο ypsi@itl.auth.gr Γ. Υψηλάντης'

Καλημέρα[επεξεργασία κώδικα]

Δεν υπάρχει από μέρους μου καμία διάθεση σνομπαρίσματος και λυπάμαι αν το εκλαμβάνεις έτσι, δεν είχα τέτοια πρόθεση. Τη δική σου απάντηση την είδα αφότου απάντησα, εκείνη την ώρα έκανα έλεγχο των τελευταίων 500 επεξεργασιών και δεν ανανέωνα τις πρόσφατες αλλαγές. Μεταφέρω την απάντηση σου στη σελίδα της χρήστριας πάνω από τη δική μου, ούτως ή άλλως της δίνεις περισσότερες πληροφορίες από ότι εγώ και υπάρχει περιθώριο μεταξύ σας συνεργασίας. --Alaniaris 10:35, 7 Μαρτίου 2010 (UTC)

οκ, συγνώμη αν σε παρεξήγησα. δεν είχα πρόθεση. άλλωστε ξερενόμαστε εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει περίπτωση να τα χαλάσουμε. SConfident.gif --Μυρμηγκάκι 13:31, 7 Μαρτίου 2010 (UTC)
Δεν τα χαλάμε για κάτι τέτοια SConfident.gif--Alaniaris 13:37, 7 Μαρτίου 2010 (UTC)

Galvani street house[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα ξανά και από εμένα αγαπητό Μυρμηγκάκι! Όντως με προβλημάτισε πολύ το Galvani street house κι έκανες πολύ καλά που ζήτησες τη συνδρομή του DIMSFIKAS. Εμένα δε μου φαίνεται ιδιαίτερα εγκυκλοπαιδικό, γι' αυτό και το πρότεινα για διαγραφή. Από την άλλη είναι καλή δουλειά, έστω και μη εγκυκλοπαιδική. Ρίξε μια ματιά και στη συζήτηση της συναδέλφου που το ανέβασε, της έχω προτείνει κάποιες αλλαγές... ίσως θα μπορούσες να συμβάλεις κι εσύ σε κάποιες, ώστε να γίνει εγκυκλοπαιδικότερο το άρθρο! Ευχαριστώ θερμά και πάντα καλές συνεισφορές! --Ttzavarasσυζήτηση 13:30, 9 Μαρτίου 2010 (UTC)

Καλησπέρα, Σ' ευχαριστώ για το μήνυμά σου και την επεξεργασία των άρθρων μου. Για τα καφέ της Ευρώπης, γράφω μόνο γι' αυτά που έχω ο ίδιος επισκεφθεί και έχω προσωπική γνώση για το χώρο και την ιστορία τους. Πριν μερικά χρόνια κάθησα δυο-τρεις φορές και στο Καφέ Φλοριάν. Έτσι, όπως μου πρότεινες, έγραψα και γι' αυτό. Οι φωτο που έχω είναι παλιές, έτσι μπορείς να βάλεις από τα Wikimedia Commons- File: Cafe Florian Venise 05.jpg File: Caffeflorian.jpg

Ευχαριστώ για τη συνεργασία. Θα προσπαθήσω και για το "Γκαλβάνι", αν και δεν έχω πηγές. DIMSFIKAS

'Εκανα κάποια προσπάθεια να προσδώσω κάποια εγκυκλοπαιδικότητα στο άρθρο. 'Οπως ήταν γραμμένο, με τόσες κατασκευαστικές λεπτομέρειες, έμοιαζε περισσότερο με έκθεση αρχιτεκτονικής μελέτης και όχι με άρθρο εγκυκλοπαίδειας. Πάντως, με τις αλλαγές και τις προσθήκες μου, θα μπορούσε να διατηρηθεί. Χρειάζεται ανακατεύθυνση του τίτλου από "Galvani street house" σε "Οικία Γκαλβάνι". Μια φωτό θα ήταν επίσης χρήσιμη. Καλό κουράγιο, όπως θα έλεγε και ο 'Ολι Ρεν! DIMSFIKAS


Γειά σας, Προσπαθώ να βρω στοιχεία για την οικογένεια Υψηλάντη... και έπεσα επάνω σας... μήπως θα μπορούσατε να έρθετε σε επικονωνία μαζί μου στο ypsi@itl.auth.gr Γ. Υψηλάντης

Νataly8[επεξεργασία κώδικα]

 • Νataly8:Ευχαριστώ για το βραβείο του αυθορμησμού. — Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Nataly8 (συζήτησησυνεισφορά) 21:07, 6 Μαρτίου 2010.
 • Μυρμηγκάκι θα ήθελες να σε προτείνω για διαχειριστή (αφού μου απαντήσει ο ΜARKELLOS στη ερώτηση μου για αυτό το θέμα.)?— Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Nataly8 (συζήτησησυνεισφορά) 18:47, 9 Μαρτίου 2010.

Στρατηγός[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Αν έχεις χρόνο, ρίξε μια ματιά σε αυτό, βασικά σε συνάρτηση με τη γερμανική πηγή. Πολύ φοβάμαι πως τα έχω σκοτώσει τα έρμα τα γερμανικά και δεν θέλω να δημοσιεύσω το άρθρο αν είναι να μου πετάνε ντομάτες... --Jake Συζήτηση 14:32, 13 Μαρτίου 2010 (UTC)

Καλημέρα Μυρμηγκάκι[επεξεργασία κώδικα]

Εχω κανένα αντίρρηση για να διαβάσεις απο τον άρθρο Θάσος οτε θέλης -- Gerdl 14:49, 16 Μαρτίου 2010 (UTC)

danke schön SFriendly.svg --Μυρμηγκάκι 14:55, 16 Μαρτίου 2010 (UTC)


Στον σκληρά εργαζομένο Μυρμηγκάκι και ένα ευχαριστώ από εμένα τον Nataly8 για την βοήθεια που μου δίνεις.Nataly8 16:29, 16 Μαρτίου 2010 (UTC)
.

Εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Στο άρθρο για την στύση θα μπορούσες να με βοηθήσεις,σε παρακαλώ,να βάλεις μία εικόνα για την στύση από το άρθρο "πέος" Nataly8 14:38, 17 Μαρτίου 2010 (UTC)

Ναταλύ, δυστυχώς ασχολήθηκα σήμερα με τα ουρολογικά και με έχει πιάσει ναυτία μέχρι που αναγούλιασα. Αν θες βρες κανένα άλλο θέμα. --Μυρμηγκάκι 14:41, 17 Μαρτίου 2010 (UTC)

Ανόργανα άλατα[επεξεργασία κώδικα]

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί πρέπει να διαγραφτεί αυτό το άρθρο?Nataly8 14:42, 17 Μαρτίου 2010 (UTC)

Κωνσταντίνε, το άρθρο το πρότεινα για διαγραφή γιατί δεν είναι καλό. Δεν ξέρω τι ακριβώς γράφει η πηγή που χρησιμοποίησες, αλλά, ίσως θα ήταν καλύτερα να διασταυρώσεις τις πληροφορίες και από αλλού αν θες να το επεξεργαστείς. Γενικά, οι συζητήσεις καλό είναι να γίνονται στην σελίδα του άρθρου, ενώ τα υπέρ και τα κατά συζητούνται στην σελίδα διαγραφής του άρθρου. Έτσι παίρνουν μέρος και άλλοι και αποφεύγονται οι προσωπικές διαμάχες. --Μυρμηγκάκι 14:50, 17 Μαρτίου 2010 (UTC)

Ναταλύ[επεξεργασία κώδικα]

Αυτό δεν είναι το δικό μου όνομα αλλά το login μου.Αυτό είναι το όνομα της μητέρας μου.Σε παρακαλώ να λές με τον όνομα μου,Κωνσταντίνος.Nataly8 14:45, 17 Μαρτίου 2010 (UTC)

οκ, αν και δεν συνηθίζονται οι προσφωνήσεις σε άλλο από το όνομα χρήστη. Δεν είναι όμως πρόβλημα, τώρα που το ξέρω, θα σε λέω έτσι, αλλά ίσως οι άλλοι να νομίσουν ότι το κάνω σκόπιμα για να σε πικάρω. Καλό θα ήταν να διακόψουμε για λίγο, αν δεν σε πειράζει. --Μυρμηγκάκι 14:52, 17 Μαρτίου 2010 (UTC)

Νέοι χρήστες[επεξεργασία κώδικα]

Το έχεις ξανακάνει, αλλά δεν θυμάμαι αν σε προειδοποίησα. Να μην ξανακάνεις τέτοια σχόλια σε σελίδες συζήτησης νέων χρηστών. Το κάθε σφάλμα μπορεί να διορθωθεί με εξηγήσεις, ευγενικές υποδείξεις και παραπομπή προς την πολιτική και τις σελίδες βοήθειας. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίζεις ως "απαράδεκτα", τυπικά λάθη νέων χρηστών (που πιθανώς τα έχουμε κάνει κι εσύ κι εγώ), και ακόμη περισσότερο το να κρίνεις την επιστημονική επάρκεια κάποιου (φαντάζομαι δεν είσαι γιατρός). --Geraki Talk 22:53, 18 Μαρτίου 2010 (UTC)

Αν θες απάντησε στην ερώτηση που έκανα στην σελίδα συζήτησης των διαχειριστών. --Μυρμηγκάκι 22:56, 18 Μαρτίου 2010 (UTC)
Με το συμπάθιο Γεράκι, αλλά δεν ήταν επίθεση, ούτε άμυνα. Ούτε καν προσωπική. Απλά απευθύνθηκα σε έναν άνθρωπο, ο οποίος από μόνος του είπε για τον εαυτό του, ότι είναι γύρω στα 40, έχει σπουδάσει σε πολύ καλά σχολεία και πανεπιστήμια, και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα. Και δεν του είπα τίποτα κακό. Ο Έλντερ αφαίρεσε ορισμένα ίσως επίμαχα σημεία, και συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το αρχικό μου μήνυμα ήταν παράλογο. Πολύ ευγενικό ήταν, και χωρίς χαρακτηρισμούς. Διότι και βέβαια είναι τα πολλά τυπογραφικά λάθη απαράδεκτα. Στην προκειμένη περίπτωση. Όχι για οποιονδήποτε καινούργιο χρήστη. Παρόλα αυτά θα ήθελα να ξέρω, αν ο εν λόγω χρήστης είναι πράγματι το υπαρκτό πρόσωπο, διότι υπάρχει και η πιθανότητα κάποιος άλλος να χρησιμοποιεί κάποιο όνομα εν αγνοία του θύματος. Ίσως θα μπορούσες να το διασταυρώσεις επί τόπου ή περ μέιλ. Και πάλι φιλικά --Μυρμηγκάκι 08:46, 19 Μαρτίου 2010 (UTC)

Έχουν βάση οι διαπιστώσεις σου, αλλά υπήρξες ιδιαίτερα αιχμηρός φίλε μου, κάτι που έγινε και στη σελίδα του Geraki. Με ξάφνιασε ότι τον έλεγξες ως ανενεργό χρήστη και δε μου άρεσε γιατί από τη μία δεν είναι αληθές, από την άλλη ο καθείς είναι ελεύθερος να κάνει όπως θέλει χωρίς να έχει κανένα έλεγχο πάνω από το κεφάλι του. Δεν έλ΄'εγχω τις απόψεις σου. Σου λέω απλά πώς αισθάνθηκα. Η φραγή ήταν ένα από αυτά που μου πέρασαν από το κεφάλι, αλλά θεωρώ προτιμότερη μια καλή εξήγηση. Δεν ξέρω αν έχουν νόημα οι φραγές σε χρήστες της εμβέλειάς σου αλλά ούτε και οι προσβολές. Ευχαριστώ για την κατανόηση--The Elder 14:26, 19 Μαρτίου 2010 (UTC)

Ο καιρός θα δείξει. Ως τότε ζητάω ειλικρινά συγνώμη από το Γεράκι. Δεν δίνω άλλη αφορμή για την τρέχουσα συζήτηση και λυπάμαι αν έγινα αιτία να οξυνθούν τα πνεύματα. --Μυρμηγκάκι 16:06, 19 Μαρτίου 2010 (UTC)

bad[επεξεργασία κώδικα]

Θέλω να στο άρθρο αυτό να μπεί μια εικόνα από την αγγλική βικιπαίδεια αλλά δεν τα καταφέρνω.Μπορείς να με βοηθήσεις,σε παρακαλώ.Nataly8 18:18, 19 Μαρτίου 2010 (UTC)

Εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Γιατί η αγγλική βικιπαίδεια δεν επιτρέπει να βάζουμε τις εικόνες για τα άρθρα "Off the Wall","Dangerous"?Nataly8 17:08, 20 Μαρτίου 2010 (UTC)

Ζωή[επεξεργασία κώδικα]

Καλά,και που ζείς?Α ναι,και τώρα που θυμήθηκα ποίο είναι το κανονικό σου όνομα?Nataly8 17:47, 20 Μαρτίου 2010 (UTC)

είμαστε συνονόματοι, αλλά προτιμώ το «μυρμηγκάκι», και ζω στην Πρωσία. Συνήθως βάζω και ένα SFriendly.svg πριν την υπογραφή. --Μυρμηγκάκι 17:55, 20 Μαρτίου 2010 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ[επεξεργασία κώδικα]

...για τη βοήθεια. --Focal Point 20:51, 20 Μαρτίου 2010 (UTC)

ναι τα βιβλία λέω, αν και αυτή τη στιγμή δεν τα χρησιμοποιώ - ίσως όμως βρεθεί το ελληνικό.--Focal Point 21:29, 20 Μαρτίου 2010 (UTC)

... κι εγώ για τη φωτογραφία του μνημείου στα μεταλλεία Λαυρίου! Έχεις εσύ τέτοιες φωτο κι εγώ, που είμαι δίπλα, όχι... τι να πω, αδικαιολόγητος είμαι! Καλές συνεισφορές! --Ttzavarasσυζήτηση 23:40, 20 Μαρτίου 2010 (UTC)

Πολλά είχαν γίνει στα και για τα μεταλλεία Λαυρίου. Όταν βρω περισσότερο χρόνο, θα ασχοληθώ και με το "Λαυρεωτικό ζήτημα", που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και σχεδόν άγνωστο στην Ελληνική κοινωνία... Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! --Ttzavarasσυζήτηση 23:42, 20 Μαρτίου 2010 (UTC)

οκ. SFriendly.svg --Μυρμηγκάκι 23:44, 20 Μαρτίου 2010 (UTC)

Μακάρι να έγραφε, αν κι ασχολείται με ιστορικά καφέ ευρωπαϊκών πόλεων περισσότερο... Σκοπεύω να πάω στο Λαύριο μόλις έρθει το neue Auto (αρχές Μαϊου) για να πάρω φωτογραφίες αλλά και να επισκεφτώ τα μεταλλεία (έχω να τα δω από τότε που ήμουν φοιτητής, δηλαδή προ Χριστού SFriendly.svg. Χρειάζομαι επίσης φωτογραφίες ορυκτών όπως ο σερπιερίτης, έχω τα άρθρα έτοιμα αλλά δεν τα ανεβάζω χωρίς φωτος... --Ttzavarasσυζήτηση 23:47, 20 Μαρτίου 2010 (UTC)

Αναπαραγωγικό σύστημα[επεξεργασία κώδικα]

Έχεις καμία εικόνα για το γεννητικό σύστημα?Nataly8 18:14, 22 Μαρτίου 2010 (UTC)

Μόνο μία; Εκατοντάδες. Κοίταξε στο κόμμονς. Ξεκίνα από δω και βλέπουμε. --Μυρμηγκάκι 18:20, 22 Μαρτίου 2010 (UTC)

Αν όσοι έχουν "ξεχάσει" τα ελληνικά τους τα χειρίζονταν σαν εσένα, η μισή υφήλιος θα μιλούσε ελληνικά φίλτατε! (αδιόρθωτος ματάκιας, ναι, το πήρε κι αυτό το μάτι μου!). Να σε ευχαριστήσω με την ευκαιρία για τη βοήθεια που παρέχεις στο μικρό μας φίλο! Καλή δύναμη και καλές συνεισφορές! --Ttzavarasσυζήτηση 19:50, 22 Μαρτίου 2010 (UTC)


Τεράστια γκάφα!! Τον είχα ξεχάσει, είναι το ίδιο!! Ευχαριστώ για την υπόδειξη φίλτατε! --Ttzavarasσυζήτηση 19:04, 23 Μαρτίου 2010 (UTC)

Εμ, κάτι ξέρουνε οι Χιώτες και πάνε δυο δυο!!! SFriendly.svg Danke! --Ttzavarasσυζήτηση 19:07, 23 Μαρτίου 2010 (UTC)

Όντως κάτι ξέρουμε--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:22, 23 Μαρτίου 2010 (UTC)

Αυτόματη μετάφραση[επεξεργασία κώδικα]

Εγώ μερικές αμφιβάλλω αν υπάρχει καν χρήστης ή πρόκειται για μια αρκετά εξελιγμένη μηχανής αυτόματης μετάφρασης.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:22, 23 Μαρτίου 2010 (UTC)

μάτριξ φίλε μου, μάτριξ. --Μυρμηγκάκι 20:27, 23 Μαρτίου 2010 (UTC)

Για το Ζαφειρόπουλο το μόνο που κατάφερα να βρω είναι η χρονολογία θανάτου εδώ... --Ttzavarasσυζήτηση 22:13, 23 Μαρτίου 2010 (UTC)

Παρ' τον κουβά (pas de quoi)!!! SMocking.gif --Ttzavarasσυζήτηση 22:22, 23 Μαρτίου 2010 (UTC)

ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ από τη μεριά μου για την αναγνώριση. Καλό μεσημέρι, --ΑΝώΔυΝος 13:43, 24 Μαρτίου 2010 (UTC)

Δεν υπάρχει λόγος. Το καλό πρέπει να λέγεται. --Μυρμηγκάκι 15:14, 24 Μαρτίου 2010 (UTC)

Ευα[επεξεργασία κώδικα]

Εγραψα ένα άρθρο για την Εύα μα το ιστορικό του άρθρου λέει ότι το έγραψε άλλος χρήστης.Κοίταξα καλά το άρθρο και δεν βρήκα ούτε μια διαφορά με το δικό μου.Πώς γίνεται αυτό?Και άλλη μια ερώτηση.Όταν το αποθήκευα είδα μια γραμμή που έλεγε για κάτι προβλήματα με την αποθήκευση.Πώς γίνεται αυτό?93.109.180.38 16:41, 24 Μαρτίου 2010 (UTC)Συζήτηση Χρήστη:Nataly8

ΜΕ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΑΝ?ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.93.109.180.38 16:43, 24 Μαρτίου 2010 (UTC)

Σκίτσα[επεξεργασία κώδικα]

Που τα βρήκες!!! Εκεί στα λαγούμια που σκάβεις μαζί με τα άλλα μυρμήγκια; Πολύ ωραία.

Καλά, εσύ έχεις εξελιχθεί σε... εργοστάσιο παραγωγής άρθρων!! Πολύ εργατικό μυρμήγκι, η ΒΠ σε ευχαριστεί για την προσφορά σου! --Ttzavarasσυζήτηση 20:40, 24 Μαρτίου 2010 (UTC)

Διαγραφές άρθρων[επεξεργασία κώδικα]

Ειδοποίησα τον πρώτο συγγραφέα για το Αθανάσιος Παπαδόπουλος. Ίσως ξέρει κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς, αλλιώς θα το σβήσει μόνος του φαντάζομαι. --Focal Point 20:12, 24 Μαρτίου 2010 (UTC)

Γιαβόλ! Με τιμά πολύ το Κάιζερστανταρτε, θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιός του...:Ρ. Για να μη λέω ψέματα πάντως, η αυτόματη μετάφραση την κάνει τη δουλειά της απ' ότι φαίνεται SFriendly.svg Επι τη ευκαιρία, επειδή μου έχει μείνει η απορία από τότε, το επώνυμο αυτού προφέρεται Χάινριτσι ή Χαϊνρίτσι; Συχνότερα ακούω το δεύτερο --Jake Συζήτηση 20:36, 24 Μαρτίου 2010 (UTC)

Βλέπω π.χ. εδώ (από το 3.05 φερ' επείν) ότι προφέρεται "Χαινρίτσι". Πόσο μπορούμε να εμπιστευτούμε πάντως τους Άγγλους, που προφέρουν το Küstrin "Κουστρίν"; Ρητορική η ερώτηση, δεν με απασχολεί πολύ άλλωστε, αλλά ό,τι βρεθεί καλοδεχούμενο. Και επίσης... πετυχημένο το λάβαρο σίγουρα: Gott mit uns, κάτι μου λέει πως θα το χρειαστούμε SFriendly.svg --Jake Συζήτηση 10:38, 25 Μαρτίου 2010 (UTC)

Καλό Πάσχα κατ' αρχήν, απ' ότι είδα έχουμε την ευτυμηγορία μας --Jake Συζήτηση 11:47, 26 Μαρτίου 2010 (UTC)

Καμία βιασύνη, μου φαίνεται πως τελικά έχει επικρατήσει λάθος όνομα όλα αυτά τα χρόνια, κλίνω περισσότερο προς το Χάινριτσι. Καλοτάξιδος (αν περιλαμβάνεται και ταξίδι) και ευχαριστώ για το σύνδεσμο, μόνο στο youtube μπορούσα να βρίσκω τα επίκαιρα ως τώρα. Κατέβαζα αρκετά παλιότερα, αλλά αφ' ότου μου έδωσαν το λάπτοπ έχω πρόβλημα με την αναπαραγωγή. Τα βρίσκω ενδιαφέροντα όπως και να 'χει, αν και λίγα καταλαβαίνω με τα υποτυπώδη γερμανικά μου --Jake Συζήτηση 12:17, 26 Μαρτίου 2010 (UTC)

Δε με ειδοποιεί πια (ήταν συγκινητική πάντως η στιγμή της αρχειοθέτησης, αν και έπεσε το ρεύμα πριν τροποποιήσω την αυτόματη ανακατεύθυνση). Ωστε VLC; Έπρεπε να το ήξερα σήμερα το πρωί που κατέβαζα μερικά βίντεο. Θα το έχω υπόψιν μου βέβαια. Danke schön! --Jake Συζήτηση 14:15, 27 Μαρτίου 2010 (UTC)

Eύα[επεξεργασία κώδικα]

Πρίν να γίνει η "αποσύνδεση" της Βικιπαίδειας από το Ιντερνέτ είχα γράψει ένα άρθρο για την Εύα(Εσύ αφέρεσες το Κάιν και το Αβέλ)αλλά το ιστορικό λέει ότι το έγραψα εγώ αλλά όχι ως Νάταλυ8 αλλά ως 93.109.180.38(δηλ. εγώ πρίν να ξανασυνδεθώ)Nataly8 06:58, 25 Μαρτίου 2010 (UTC)

Βικιμάνια[επεξεργασία κώδικα]

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΜΕ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ?Nataly8 08:38, 25 Μαρτίου 2010 (UTC)

απάντησε το γεράκι στην αγορά. --Μυρμηγκάκι 13:26, 25 Μαρτίου 2010 (UTC)

Συζήτηση[επεξεργασία κώδικα]

Σήμερα είδα 2 φορές την ταμπέλα "έχετε μυνήματα στην σελίδα συζήτησης σας" αλλά δεν βλέπω καμία αλλαγή μετά το μύνημα του Ττζαβαρά που πήρα στις 10.Τι είναι αυτό?Φάρσα?Nataly8

Βραβείο[επεξεργασία κώδικα]

Έχω πάρει ένα βραβείο και θα ήθελα να το μεταφέρω στην δική μου σελίδα χρήστη αλλά δεν είμαι σίγουρος πώς να το κάνω.Μπορείς να βοηθήσεις,σε παρακαλώ?Nataly8 16:16, 25 Μαρτίου 2010 (UTC)

Billie Jean[επεξεργασία κώδικα]

Στο άρθρο αυτό προσπαθώ να βάλω ένα βίντεο από την αγγλική βικιπαίδεια.Το αντίγραψα (τις γραμμές) όπως είναι αλλά δεν μου βγαίνει σωστά.Μπορείς να με βοηθήσεις?Nataly8 14:31, 26 Μαρτίου 2010 (UTC)

Mercedes-Benz W220[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Είδα το "προσεγγιστική μετάφραση" που έβαλες εδώ. Σεβόμενος τη δική σου παρέμβαση δεν το διέγραψα, πιστεύεις όμως ότι μπορεί να διορθωθεί, και μάλιστα από ανώνυμο χρήστη; Δυστυχώς δεν το πιστεύω (διέγραψα ήδη άλλα 2 του ίδιου που δεν ήταν προσεγγιστικές αλλά τουλάχιστον κωμικές μεταφράσεις). Αλλά ας περιμένουμε και θα δούμε. Ως έχει, πάντως, εκτός από ακατανόητο "χαλάει" και την εικόνα της ΒΠ... --Ttzavarasσυζήτηση 16:04, 26 Μαρτίου 2010 (UTC)

Και μένα η πρώτη μου ιδέα ήταν το «δα|αυτόματη μετάφραση» Είπα όμως να του δώσω αναστολή. --Μυρμηγκάκι 16:42, 26 Μαρτίου 2010 (UTC)
Ευχαριστώ θερμά για τα καλά λόγια σου εργοστάσιο άρθρων εεεε... Μυρμηγκάκι ήθελα να πω... λες κι εσύ πας πίσω! SFriendly.svg --Ttzavarasσυζήτηση 20:35, 26 Μαρτίου 2010 (UTC)

Ευχαριστίες[επεξεργασία κώδικα]

Χίλια ευχαριστώ. Κι εσύ δεν πας πίσω όμως. Επιφυλάσσομαι...--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:02, 26 Μαρτίου 2010 (UTC)

 • Και εγώ ευχαριστώ. Ξέρω ότι αφανώς επιμελείσαι μεταξύ άλλων τα άρθρα που επεξεργάζομαι, αλλά θα προτιμούσα να συντονιζόμαστε πρώτα, αν γίνεται, ώστε να μπορώ να κατευθύνω την επιμέλεια σε συγκεκριμένα από αυτά τα άρθρα και ίσως πιο συγκεκριμένο είδος επιμέλειας. Νομίζω ότι έτσι θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Τι λες, συμφωνείς;

--Vchorozopoulos 19:10, 27 Μαρτίου 2010 (UTC)

 • Ίσως δεν σε ξέρω καλά, αλλά μου φαίνεσαι υπομονετικός. Εννοώ σε σχέση με εμένα, ως προς την επιμέλεια. Εγώ προτιμώ να ξεκινήσω ένα νέο άρθρο, ακόμη και τεράστιο αλλά βαριέμαι να ασχολούμαι με τα παλιά. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά από αυτά να προκύπτουν σε χειρότερη κατάσταση απ' ότι θα τα ήθελα. Άλλωστε, δεν ξέρω γιατί, αλλά πιο εύκολα εντοπίζω λάθη (ουσίας κυρίως) σε ξένα άρθρα, παρά ορθογραφικά και άλλα στα δικά μου. (Το μου το βάζω σε όποια έχω επεξεργαστεί. Ξέρω ότι όλα είναι της ΒΠ). Τα περισσότερα στα δικά μου τα εντοπίζω και τα διορθώνω κατά λάθος. Αν δοκιμάσω να τα επιμελήσω ξοδεύω πολύ χρόνο και πάλι ξεφεύγουν πολλά. Στον ίδιο χρόνο μπορώ να αρχίσω δυο μέτριου μεγέθους άρθρα αν και με κάποια λάθη, ευτυχώς συνήθως όχι ουσίας.
 • Γνώσεις Χημείας δεν χρειάζονται, απλά κοινή λογική, κάποια ορθογραφία και γούστο στον ευπρεπισμό. Άλλωστε και μέχρι στιγμής τα βελτιώνεις πολύ, αυτά που επιμελήθηκες.
 • Θα ήθελες για αρχή να ρίξεις μια ματιά στα άρθρα για τα κυκλοαλκάνια; Εννοώ το κυκλοαλκάνια και τα μπλε στο αντίστοιχο πρότυπο. Εκτός από ορθογραφικά και τέτοια, τα μεγέθη στις εικόνες-τύπους. Δεν τα πολυκατάφερα να βρω τα σωστά μεγέθη ώστε να φαίνονται ωραίες οι αντιδράσεις.
 • Όπου βρεις κάτι που σου φαίνεται παράξενο ή δεν είσαι σίγουρος αν είναι σωστό επισήμανέ το μου. Μπορεί και να είναι λάθος. Αν ξέρω πού να ψάξω θα διορθωθεί πιο σίγουρα.
 • Επίσης, σε μερικές λείπουν ιδιότητες στον πίνακα. Αν τυχόν βρεις κάπου και μου ξέφυγαν, πρόσθεσέ τες...

--Vchorozopoulos 19:47, 27 Μαρτίου 2010 (UTC)

σημεία στίξης[επεξεργασία κώδικα]

Γιατί είναι ανάγκη να αφήνω κενό.Εγώ δεν το καταλαμβαίνω.Μπορείς να μου το εξηγήσεις.Nataly8 19:45, 26 Μαρτίου 2010 (UTC)

Σοφή κουβέντα.Τώρα εγώ θα σου πώ να αφήνεις κενό μεταξύ των λέξεων.Nataly8 19:52, 26 Μαρτίου 2010 (UTC)

Με κοροιδεύεις; Δεν πειράζει. Εγώ αυτό που σου είπα θα το καταλάβεις κάποτε. --Μυρμηγκάκι 21:20, 26 Μαρτίου 2010 (UTC)

HIStory: Past, Prenent and Future, Book I[επεξεργασία κώδικα]

Θα ήθελα να προτείνω αυτό το άρθρο στην ψηφοφορία για να γίνει αξιόλογο άρθρο, αλλά δεν το θεωρώ δίκαιο γιατί αυτό το άρθρο το έγραψα εγώ. Πές μου, τι να κάνω? Πιστέυω ότι το άρθρο θα μπορούσε να θεωρηθεί αξιόλογο. Nataly8 12:45, 28 Μαρτίου 2010 (UTC)

Θα λείπω. Απευθύνσου αν θες σε κάποιον άλλο. --Μυρμηγκάκι 12:53, 28 Μαρτίου 2010 (UTC)

Και που θα λείπεις? Nataly8 16:15, 28 Μαρτίου 2010 (UTC)

Συγνώμη που δεν σου απαντώ, αλλά βιάζομαι να τελειώσω. --Μυρμηγκάκι 16:19, 28 Μαρτίου 2010 (UTC)

Κλέφτες[επεξεργασία κώδικα]

Τυπικά όχι αλλά αφού είναι ο Δρανδάκης standby και ένα ερώτημα προς απάντηση... γιατί να χάσω την ευκαιρία; Βαρούμ; SMocking.gif Και αφού έκανες το... μοιραίο λάθος να μου αφήσεις μήνυμα, έχεις καμία ιδέα για το πώς θα αποδίδαμε στα ελληνικά το Feldersatz; (σημειωτέον αναφέρεται σε στρατιωτικές μονάδες) -- Jake Συζήτηση

Δε θα είναι απίθανο. "Εφεδρικός Λόχος". Καλό μου ακούγεται. Άλλωστε, και να μην ήταν, δεν θα χάσουν πάσαν υπόληψη οι χιλιάδες, εκατομμύρια αναγνώστες που θα κατακλύσουν το εν λόγω λήμμα στις προσεχείς ημέρες. Ευχαριστώ! -- Jake Συζήτηση 18:20, 28 Μαρτίου 2010 (UTC)

Λαζαίοι[επεξεργασία κώδικα]

Όχι. Ο Πλιάσκας ή Πλιάτσκας ή Πλιάτσικας δεν ήταν Λαζαίος. Πιθανόν να ήταν συγγενής ή συνεργάτης. [1] [2]. Χρήστης:Pyraechmes Χρήστης:Pyraechmes 18:16, 28 Μαρτίου 2010 (UTC)

OK. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω αλλά λίγο αργότερα. Καλή συνέχεια. Χρήστης:Pyraechmes Χρήστης:Pyraechmes 18:29, 28 Μαρτίου 2010 (UTC)

Απονομη[επεξεργασία κώδικα]

Για την ακούραστη δουλειά σου με την οποία οδηγείς γρηγορότερα την ΒΠ στα 50.000 άρθρα SFriendly.svg --Costas78 21:01, 28 Μαρτίου 2010 (UTC)

Χάρη στο δυναμικό come back σου θα φτάσουμε επιτέλους τα 50.000 άρθρα, ελπίζω μέσα στην περίοδο του Πάσχα. Καλή συνέχεια :-) --Costas78 21:01, 28 Μαρτίου 2010 (UTC)

Χε, χε, μερσί μερσί. Αν θυμάσαι τα 3ο.οοο άρθρα... τώχω στήσει το πολυβόλο και ετοιμάζομαι πάλι. --Μυρμηγκάκι 21:05, 28 Μαρτίου 2010 (UTC)

Διακοπές[επεξεργασία κώδικα]

Χαίρομαι που οι κλέφτες βρήκαν τέτοια αντήχηση. Θα λείπω ως το Πάσχα. Καλή αντάμωση και θα τα ξαναπούμε. --Μυρμηγκάκι 21:03, 28 Μαρτίου 2010 (UTC)

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΣ!! Και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!! --Ttzavarasσυζήτηση 21:13, 28 Μαρτίου 2010 (UTC)

Καλή Ανάσταση, και με νέα άρθρα πίσω στην Βικιπαίδεια.Nataly8 15:45, 3 Απριλίου 2010 (UTC)

Μαυροβούνιοι ηγέτες[επεξεργασία κώδικα]

Επειδή το να γράψουμε άρθρο γι αυτούς είναι μάλλον ανέφικτο προς το παρόν (γιατί εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω τα ιστορικά πράγματα του Μαυροβουνίου), προτείνω να επεκτείνουμε λιγάκι την παράγραφο Νεώτερη Ιστορία στη σελίδα του Μαυροβουνίου και να τους βάλουμε εκεί ενδεικτικά. Χρήστης:Pyraechmes Χρήστης:Pyraechmes 15:44, 3 Απριλίου 2010 (UTC)

Στήθος[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Έχω απορία γιατί πρέπει να διαγραφτεί αυτό το άρθρο. Αν έχει κάτι λάθος θα μπορούσες να ζητήσεις να διορθωθεί, όχι όμως και να το διεγράψεις. Φιλικά, Nataly8 12:26, 4 Απριλίου 2010 (UTC)

Επίσης έχω απορία και για το άρθρο αϋπνία. Αυτά ήταν όλα όσα ήξερα και αυτά είναι και σωστά(βέβαια χρειάζονται επιμέλεια).Nataly8 12:46, 4 Απριλίου 2010 (UTC)

Τα εξηγώ και τα δύο στην σελίδα πρότασης διαγραφής. Εκεί γίνεται και η συζήτηση για τα υπέρ ή κατά, ενώ στην σελίδα συζήτησης του άρθρου μπορεί να γίνει πιο ειδική κάλυψη της επιμέλειας. Προσωπικές συζητήσεις δεν γίνονται, για να μπορέσουν και οι άλλοι να πουν την γνώμη τους και προς αποφυγή διαμάχης. --Μυρμηγκάκι 12:51, 4 Απριλίου 2010 (UTC)

Παρατήρηση[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Βλέπω από τις διακοπές γύρισες με όρεξη για επεξεργασίες και πρώτος στόχος του πολυβόλου σου ήμουν εγώ. Φιλικά, Nataly8 17:45, 4 Απριλίου 2010 (UTC)

Κάνεις λάθος ως προς τον στόχο και το πολυβόλο. Ο στόχος μου είναι τα 5ο.οοο άρθρα και το πολυβόλο το έστησα κατα εκεί. Κατά τα άλλα θα σου συνιστούσα να μην χαλάς την καρδιά σου. --Μυρμηγκάκι 18:01, 4 Απριλίου 2010 (UTC)

 [επεξεργασία κώδικα]

Feld ersatz= Εφεδρείες πεδίου, ersatz = εφεδρείες (είδες τι συμβαίνει όταν είσαι... ματάκιας σαν κι εμένα; τα βρήκα στη συζήτηση του Jake... SFriendly.svg. Με την ευκαιρία... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΑΑ!! --Ttzavarasσυζήτηση 19:43, 4 Απριλίου 2010 (UTC)

Σωστόόόός. SFriendly.svg Κατα τα άλλα έχω έτοιμους καμιά δεκαριά καινούργιους Έλληνες του 1800 και βάλε. Έρχονται οσονούπω. --Μυρμηγκάκι 20:14, 4 Απριλίου 2010 (UTC)

Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σου αγαπητό Μυρμηγκάκι! --Ttzavarasσυζήτηση 20:15, 4 Απριλίου 2010 (UTC)

Καλημέρα! Αυτός ο κύριος Hermann Schmitz‎‎ προφέρεται Χέρμαν Σμιτς; --Ttzavarasσυζήτηση 10:19, 5 Απριλίου 2010 (UTC)

Danke schön! --Ttzavarasσυζήτηση 10:25, 5 Απριλίου 2010 (UTC)

Καλημέρα... όχι δεν πήγα εκδρομή Σαββατοκύριακο, έμεινα σπίτι οικογενειακά, εξ άλλου δε φεύγω την ημέρα της γιορτής μου!! Υπάρχει κι άλλος λόγος βέβαια, δεν έχω ακόμη αυτοκίνητο (το χάρισα στην κόρη μου κι έμεινα προς το παρόν πεζός, αλλά πού θα πάει, θα έρθει και το καινούργιο και η πρώτη διαδρομή θα είναι ακριβώς αυτή: Μουσείο, πόλη, πάρκο, ορυχεία (ναι, θα πάω και σ' αυτά με όλο τον... εξοπλισμό που έχω από το Τριτογενές (που φοιτούσα στο Γεωλογικό εννοώ)) - όχι, θα τ' αφήσω να μου φύγουνε, έχω να πάω εκεί από τη δεκαετία του '70... Και τότε θα δεις φωτογραφίες που θ' ανέβουν! SFriendly.svg --Ttzavarasσυζήτηση 09:11, 6 Απριλίου 2010 (UTC)

Για κάτι τέτοιο θα χρειαζόμουν μάλλον το Γκολφ που είχα πριν 8 χρόνια (το είχα βαφτίσει Panzer IV!!) αλλά με τη Mito αποκλείεται, είναι molto delicata για κάτι τέτοιο! Βρήκα όμως κάτι μπότες με τις οποίες ανεβαίνεις και στο Έβερεστ (μάλλον από την εποχή που η Βέρμαχτ ήταν στη Ρωσία!!) κι ένα σφυρί για να σπάσω κεφ... εεε... τοιχώματα μήπως και βρω κανένα δειγματάκι! --Ttzavarasσυζήτηση 11:32, 6 Απριλίου 2010 (UTC)

Δημήτριος Ράλλης[επεξεργασία κώδικα]

Έγινε--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 11:52, 6 Απριλίου 2010 (UTC)

Έγιναν. Κανένας κόπος. Δίνε μου τέτοια και πάρε μου την ψυχή.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 19:01, 6 Απριλίου 2010 (UTC)

Danke schön! Ωραία η σκέψη με το γλυπτό, αφού όλο με τέτοια ασχολούμαι τελευταία (πάντως δεν θα έλεγα όχι για καμμιά καλλίπυγο Αφροδίτη...) SFriendly.svg--Dipa1965 12:53, 7 Απριλίου 2010 (UTC)

Κουτρούκης[επεξεργασία κώδικα]

Γκούτεν ταχ ζεερ φρόιντ! Νάιν, δεν πρόκειται για τον ίδιο, αν είδα (και θυμάμαι) καλά ο άλλος ήταν κάποιος που αναφερόταν στο who is who και δεν είχε γράψει κάποιο βιβλίο (ως κριτήριο εγκυκλοπαιδικότητας, άρα μάλλον ακαδημαϊκός σύγχρονος ήταν). Αυτός πάντως καλύπτει την εγκυκλοπαιδικότητα, οπότε κάιν ουνρούε... (προοδεύω στα Greektch, ε;) SMocking.gif --Ttzavarasσυζήτηση 08:48, 8 Απριλίου 2010 (UTC)

Δωρίδα[επεξεργασία κώδικα]

Ναι. Πλέον ονομάζεται Καλλιθέα και ανήκει στον δήμο Τολοφώνας --Costas78 09:05, 8 Απριλίου 2010 (UTC)

Έβαλα μία αναφορά από τοπικό έντυπο. Σίγουρα πάντως το Ξυλογαϊδάρα είναι πιο πρωτότυπο. Καλλιθέες υπάρχουν ένα σωρό SFriendly.svg --Costas78 09:21, 8 Απριλίου 2010 (UTC)

Ζαρίφης[επεξεργασία κώδικα]

Μπα, μόνο τον ευεργέτη ξέρω. Λογικά δεν είναι το ίδιο πρόσωπο.--Dipa1965 10:32, 8 Απριλίου 2010 (UTC)

Αθανάσιος Ζαρείφης: υπεύθυνος της οργάνωσης και λειτουργίας του κέντρου των Φιλικών στη Λειβαδιά (Ιστορία Ελλ. Εθνους, Εκδοτική Αθηνών, τ. ΙΒ, σ. 98). Μετά την παράδοση της πόλης στον Αθ. Διάκο στις 31 Μαρτίου 1821, ο Ζαρείφης μαζί με τους παρευρισκόμενους επισκόπους και τον επίσης Φιλικό Δήμος Αντωνίου διόρισαν την επαναστατική διοικητική επιτροπή της Στερεάς Ελλάδος και αρχηγό των όπλων (κολονέλο) τον Αθανάσιο Διάκο (Ιστορία Ελλ. Εθνους, Εκδοτική Αθηνών, τ. ΙΒ, σ. 100).--Dipa1965 17:58, 8 Απριλίου 2010 (UTC) Καμμία σχέση λοιπόν με τον Γεώργιο Ζαρίφη τον ευεργέτη. Η ΙΕΕ δεν αναφέρει άλλον Ζαρ(ε)ίφη κατά την Επανάσταση.--Dipa1965 18:03, 8 Απριλίου 2010 (UTC)

Τι γίνεται, θα τον φτιάξετε ή να φέρω τον Τόνυ να φτιάξει αυτόν και την όλη του την οικογένεια; --Focal Point 21:30, 8 Απριλίου 2010 (UTC)

να τον κάμουμε μωρέ να μην είν' μονάχους τ΄ απόξω κι αμπουράει. SCongratulate.svg --Μυρμηγκάκι 21:38, 8 Απριλίου 2010 (UTC)

Τεκκές Ρούσσας[επεξεργασία κώδικα]

Θα διαφωνήσω μαζί σου στην αφαίρεση φωτογραφιών. Δεν ξέρω αν αυτή που άφησες είναι η χαρακτηριστικότερη φωτογραφία. Ίσως για κάποιο πιστό να είναι μαυσωλείο ή ο χώρος προσευχής. Νομίζω ότι πέρα του κειμένου η φωτογραφία δρα συμπληρωματικά του κειμένου. Ίσως να αφαιρούσαμε 1-2 φωτογραφίες με το χώρο προσευσής που επικαλύπτονται (πανοραμική - κοντινή) μόνο.. αλλά από την άλλη γιατί να υπάρχει τέτοιος περιορισμός; μας περιορίζει κάποιος στο wiki υπάρχει κάποιος κανόνας; Σε πολλά άρθα έχω προσθέσει έτσι φωτογραφίες και δεν υπήρξε πρόβλημα. Δες για παράδειγμα το άρθρο της Ξάνθης, της Ίμβρου, της Δρύμης Ροδόπης, του Διδυμότειχου, το άρθρο των Bitola (Αγγλική) κλπ κλπ.

Έιχα μια φωτογραφία από ένα σκίουρο από το hyde park του Λονδίνου.. Όταν μπήκα στα media commons είδα πάρα πολλές φωτογραφίες με σκίουρους και από το hyde park και από st james.. Και δεν μπήκα στο κόπο να το ανεβάσω.. Άν πρόσθετα μια συλλογή με φωτογραφίες από σκίουρους (ίδιας ράτσας κλπ) από τα media commons στο άρθρο.. τότε συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να μπει μόνο 1 άντε 2 χαρακτηριστικές. Ggia 09:40, 10 Απριλίου 2010 (UTC)

Στο exif πάντα προσθέτω το ονοματεπώνυμό μου (και μάλιστα με μορφή email). Το προσθέτει η μηχανή αυτόματα αλλά φροντίζω να υπάρχει πάντα (όταν αφαιρείται από κάποια λογισμικά). Μπορεί να δίνω την φωτογραφία με creative commons license 3.0 s-a αλλά πέρα ότι φαίνεται στο wikipedia (το username), αν κάποιος κατεβάσει την φωτογραφία πως αλλιώς ξέρει ποιανού είναι (αν θέλει πχ. να χρησιμοποιήσει την φωτογραφία για χρήση διαφορετική από creative commons license 3.0;). Οι πληροφορίες του exif δεν φαίνονται πάνω στην εικόνα ούτε ενοχλούν ούτε έχω διαβάσει κάποιο περιορισμό πάνω σε αυτό στους κανόνες της wikipedia. Ggia 09:55, 10 Απριλίου 2010 (UTC)

Οικογένεια Έσσλιν[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ πολύ για τις συστάσεις. Έκανα όλες τις αλλαγές— Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Aris esslin (συζήτησησυνεισφορά) .

Έκανα κάποια σχόλια στην συζήτηση του άρθρου, αν θες δες το (για της εικόνες) και αφαίρεσα το ιντερβικι (το γερμανικό είναι αποσαφήνιση το δικό μας πάει για άρθρο όμως). --Egmontaℨ 16:45, 10 Απριλίου 2010 (UTC)

Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Αν σου έλεγα ότι θα πρότεινα αυτό το άρθρο για αξιόλογο, τι θα έλεγες? ΦΙΛΙΚΑ, Nataly8 09:42, 11 Απριλίου 2010 (UTC)

καλύτερα να μην μου το πεις. Αλλα αν μου το έλεγες, θα σου έλεγα να μην το κάνεις. SFriendly.svg --Μυρμηγκάκι 09:43, 11 Απριλίου 2010 (UTC)

2-2[επεξεργασία κώδικα]

Όχι φίλτατε, μην ανησυχείς, δεν παραξενεύομαι, εξ άλλου γι' αυτό δεν πάνε οι Χιώτες δυο-δυο; Με την ευκαιρία... αν ήταν όλα τα Σαββατοκύριακα τόσο αποδοτικά όσο αυτό... οι 60.000 άρθρα θα γίνονταν πραγματικότητα σε τρεις μόνο μήνες!! --Ttzavarasσυζήτηση 12:30, 11 Απριλίου 2010 (UTC)

Βραβείο για τις υπηρεσίες στην πατρική γη[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Ελπίζω το άρθρο να σου αρέσω. Δεν έκατσα να μεταφράσω όλα όσα υπήρχαν στην ρωσική βικιπαίδεια γιατί οι πιο πολλές ήταν άσχετες με το θέμα. Όσο για τα υπόλοιπα βραβεία, δεν είμαι σίγουρος αν θα προλλάβω να τα μεταφράσω σήμερα ή αύριο γιατί έχω να ασχοληθώ με τα ρωσικά πολιτικά κόμματα. Φιλικά, Nataly8 13:34, 11 Απριλίου 2010 (UTC)

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Ευχαριστώ για το βραβείο (Βραβείο "για τις υπηρεσίες στην πατρική γη" ΙΙΙ βαθμού). Καλές συνέχεις. ΦΙΛΙΚΑ, Nataly8 14:22, 11 Απριλίου 2010 (UTC)

Μπλάβιασμα[επεξεργασία κώδικα]

Να' ξερες πόση προσπάθεια χρειάζεται για να μπλεδιάζουν όλοι μαζί και όχι μόνο ένας .... με τις 100 ορθογραφίες του καθενός.... --Focal Point 14:19, 11 Απριλίου 2010 (UTC)

Σε βλέπω πάντως.... --Focal Point 14:20, 11 Απριλίου 2010 (UTC)

Να φανταστείς ότι ο Τόνυ διόρθωσε λάθος του Μάμουκα! --Focal Point 14:55, 11 Απριλίου 2010 (UTC)

Αν θέλεις βοήθεια, βοήθησέ με να σε βοηθήσω. Σε ποιά σελίδα είναι ο Λόντος του Χρυσανθόπουλου; Μη με βάζεις να ξεφυλλίζω παρακαλώ. --Focal Point 15:38, 11 Απριλίου 2010 (UTC)

Εν Αθήναις Αρχαιολογική[επεξεργασία κώδικα]

Ασχέτως χρονολογία έκδοσης τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Εν Αθήναις Αρχαιολογική Εταιρεία που και υπάρχει και διαφυλάσσει ένθερμα τα πνευματικά της δικαιώματα. Συνεπώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο τι και πώς μεταφέρεται--The Elder 18:11, 11 Απριλίου 2010 (UTC)

εξωτερική εικόνα[επεξεργασία κώδικα]

Γειά! Μήπως ξέρεις πώς μπορώ να βάλω τις εικόνες από το [3] στο Αναγωγή_γράφου; Κάτι πρέπει να κάνω λάθος γιατί δε φαίνονται στο άρθρο... Ευχαριστώ! — Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Gf uip (συζήτησησυνεισφορά) 23:37, 11 Απριλίου 2010.

Σε ευχαριστώ! Απλά έσωσες τις εικόνες στο pc σου και τις ανέβασες πάλι στα commons ή υπάρχει κάποια διαδικασία για να μεταφέρεις υλικό wikipedia->commons; Gf uip

Ανδριάντας του Κ. Ζάππα[επεξεργασία κώδικα]

Ολοκληρώθηκε το ανέβασμα στα commons και στο άρθρο.--Templar52 22:29, 11 Απριλίου 2010 (UTC)

Όχι, και τα δύο δεν είναι του ίδιου, φιλοτεχνήθηκαν όμως την ίδια εποχή. Το μεν του Ε. Ζάππα είναι του Ι Κόσσου που το φιλοτέχνησε το 1884, όπου το 1887 στήθηκε πρό της εισόδου του Ζαππείου και το 1924 τοποθετήθηκε στη σημερινή του θέση. Το δε του Κ.Ζάππα φιλοτέχνησε το 1884 ο Γ. Βρούτος, που αρχικά είχε τοποθετηθεί έναντι της κλίμακας προς τον άλλοτε βασιλικό κήπο. Το 1924 μεταφέρθηκε στη σημερινή του θέση. (κατά Νεώτ. Εγκυκλ. Λεξικόν Ηλίου τομ. ΕΛΛΑΣ)--Templar52 23:00, 11 Απριλίου 2010 (UTC)

Βίοι Πελοποννησίων ανδρών[επεξεργασία κώδικα]

Για τους μισούς τουλάχιστον από τους πολιτικούς που γράφεις υπάρχουν στοιχεία στο διαδίκτυο θα ήταν προτιμότερο να εβαζες κάτι επιπλέον ακόμα και όχι αυτά που γράφει ο ΦΩτάκος μόνο τα οποία είναι ελάχιστα . Προσωπική μου άποψη , από το να "πεταξης" 50 άρθρα σε μι'α μέρα μόνο με 2-3 προτάσεις θα ήταν προτιμότερο να γραψεις 5 σωστα με όσα στοιχεία υπάρχουν! --✻tony esopi λέγε 07:55, 12 Απριλίου 2010 (UTC)

Ιωάννης Αμβροσιάδης ρίξε μια ματιά τι είχες γράψει και τι έγραψα εγω, δεν νομίζω να έχουν και μεγάλη σχέση. ο ΦΩτάκος γράφει για όλους περιλιπτηκά και την ίδια εποχή ισως οτι άκουσε . Οι υπόλοιποι είναι πολλύ αργότερα και από πολλές πηγές . --✻tony esopi λέγε 10:34, 12 Απριλίου 2010 (UTC)

Αλογάκι τησ Παναγίας[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ για την τιμή, την εικόνα και τα καλά λόγια σου. Σιγά, μάλλον der Langsame παρά der Stille --SigaΣυζήτησηεργαστήριο 11:01, 12 Απριλίου 2010 (UTC)


Ευχαριστώ για την απονομή και τα καλά σου λόγια... Αν σου πω ότι η δική σου μυρμηγκοδουλειά είναι που παρακινεί κι εμένα να φτιάξω νέα λήμματα, θα με πίστευες; Συμφωνώ πως τους λείπει ένα πρότυπο πλοήγησης, το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά ως προς τι να το φτιάξουμε; Ως προς σύσταση, χρήσεις, περιοχές, σύστημα κρυστάλλωσης, χρώμα; Πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι, εκτός από τη σύσταση (π.χ. ορυκτά του σιδήρου, ορυκτά του μολύβδου κτλ.). Αν έχεις άλλες προτάσεις... είμαι όλος αυτιά!! SFriendly.svg --Ttzavarasσυζήτηση 21:40, 12 Απριλίου 2010 (UTC)

Υπάρχουν δύο αυτοτελή άρθρα με αλφαβητική ταξινόμηση: Κατάλογος ορυκτών και Κατάλογος ορυκτών των μεταλλείων Λαυρίου, έρχεται και ο κατάλογος ορυκτών των μεταλλείων Κασσάνδρας οσονούπω... --Ttzavarasσυζήτηση 22:00, 12 Απριλίου 2010 (UTC)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. Nataly8 17:10, 13 Απριλίου 2010 (UTC)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nataly8 17:18, 13 Απριλίου 2010 (UTC)

Ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης[επεξεργασία κώδικα]

Το άρθρο για αυτό το βραβείο είναι πολύ καλό. ΜΠΡΑΒΟ! Nataly8 17:23, 13 Απριλίου 2010 (UTC)

Αν βρω κάτι έξτρα και σημαντικό, βέβαιως. Nataly8 17:34, 13 Απριλίου 2010 (UTC)

Αυτός είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτόν ή συνωνυμία; --Jake Συζήτηση 11:01, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Ας μην ήταν η ιστοσελίδα που τό'χε μεταφρασμένο... --Jake Συζήτηση 16:28, 15 Απριλίου 2010 (UTC)

Ακούραστος![επεξεργασία κώδικα]

Στον ακούραστο συγγραφέα της ΒΠ!

Καλά, δεν κουράζεσαι ποτέ, ως Μυρμηγκάκι;! Μάλλον προς... τερμίτη φέρνεις! SFriendly.svg. Πόσα νέα άρθρα έχεις φτιάξει τις τελευταίες ημέρες; Είμαι βέβαιος ότι το αστεράκι αυτό το παίρνεις με το μυρμηγκοσπαθί σου!! Καλή δύναμη για να συνεχίσεις! --Ttzavarasσυζήτηση 11:57, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Για τον εντυπωσιακό καταιγισμό άρθρων ένας καταιγισμός αστέρωνSFriendly.svg --Costas78 12:29, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Επαυξάνω. Πραγματικά ακούραστος. Με αυτόν τον ρυθμό πολυβόλου εκτοξευόμαστε προς τα 60.000 άρθρα ταχύταταSFriendly.svg. --Costas78 12:29, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Αν το πάμε έτσι σε ένα τρίμηνο θα γιορτάζουμε τις... 60.000 άρθρα (ΕΚΕΙ να δεις σεισμόοοοο!!!). Αν είναι να λείψεις για δικό σου καλό, εύχομαι καλά να περάσεις εκεί που θα είσαι, οι συνεισφορές και η γενικότερη παρουσία σου, όμως, θα λείψουν πολύ στη Βικιπαίδεια! SFriendly.svg. --Ttzavarasσυζήτηση 20:33, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Καλημέρα! Επειδή δεν είναι τρεις ομάδες αλλά απλά τρεις γραμμές λόγω χώρου!! Δεν ανήκουν σε καμιά συγκεκριμένη ομάδα τα ορυκτά αυτά... SFriendly.svg --Ttzavarasσυζήτηση 04:59, 15 Απριλίου 2010 (UTC)

Το είδα ήδη το ορυκτό κι έκανες ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ που το πρόσθεσες στο πρότυπο, σ' ευχαριστώ! Κάποια εργαλεία μπορώ να τραβήξω φωτος από το μουσείο (και όχι μόνον αυτά βέβαια!). Θα προστεθούν πολλά όταν πάω, το πρόβλημα είναι το πότε, γιατί η alfa αργεί ακόμα... :(- --Ttzavarasσυζήτηση 09:57, 15 Απριλίου 2010 (UTC)

Τάγμα του Λένιν[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Ποιά είναι η γνώμη σου για το νέο μου άρθρο? Σε συγχαίρω με το βραβείο. ΦΙΛΙΚΑ, Nataly8 15:12, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Ποίο πρότυπο? Nataly8 15:16, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Εννοείς τον πίνακα πληροφοριών? Δεν καταλαμβαίνω. Nataly8 15:28, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Τάγμα του Λένιν. Πώς σου φαίνεται τώρα το άρθρο. Έκανα ότι έπρεπε? Nataly8 16:30, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Πώς σου φαίνεται τώρα το άρθρο? Ελπίζω να κατάφερα να κάνω τον πίνακα. Nataly8 16:52, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Αυτή η εικόνα ήταν βραβείο ή απλή εικόνα? Nataly8 16:54, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Ευχαριστώ. Αύριο θα κλείσω τους 2 μήνες στην Βικιπαιδειά και έχω ήδη πάρει 5 βραβεία (και 2 φραγές). ΜΟΥ φαίνεται απίστευτο.

Nataly8 16:59, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Βοήθεια[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Προσπαθώ να μεταφέρω τα πρώτα μου γαλόνια στην σελίδα χρήστη μου αλλά δεν τα καταφέρνω. Αυτό μήπως η εικόνα δεν έχει λεζάντα? Φιλικά, Nataly8 17:06, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Προσπαθώ να μεταφέρω τα γαλόνια στην σελίδα χρήστη μου, αλλά δεν τα καταφέρνω και αναρωτιέμαι γιατί? φιλικά, Nataly8 17:22, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Entaxi, ta katafera. An kai tou lipoun ta "Sinithismena" kala logia, einai OK.Nataly8 17:31, 14 Απριλίου 2010 (UTC)

Σελίδα χρήστη Ναταλυ8[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Ακουσα τις παρατηρήσεις σου και ελπίζω τώρα η σελίδα χρήστη μου να σου αρέσει. φιλικά, Nataly8 13:42, 15 Απριλίου 2010 (UTC)

Απίστευτο[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Τώρα έχω δημιουργήσει το άρθρο Νο. 113. Μια απορία. Έχω δημιουργήσει και νέες κατηγορίες αλλά αυτές δεν εμφανίζονται στην ειδική σελίδα που μου έστειλες αλλά εμφανίζονται στην συνεισφορά μου. Α, πώς σου φαίνεται το "LOMO". Φιλικά, Nataly8 15:27, 15 Απριλίου 2010 (UTC)

πολύ καλά τα πας, συνέχισε. --Μυρμηγκάκι 19:01, 15 Απριλίου 2010 (UTC)

Βραβείο Στάλιν[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Πώς σου φαίνεται το άρθρο? Ελπίζω να σου άρεσε. ΦΙΛΙΚΑ, Nataly8 17:02, 16 Απριλίου 2010 (UTC)

Εργα τέχνης[επεξεργασία κώδικα]

Οχι, δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Καθε μουσείο έχει τους δικούς του καταλόγους και συστήματα ταξινόμησης, κι αν βάλουμε και τα έργα που υπάρχουν σε ιδιωτικές συλλογές και μη μουσειακούς χώρους εν γένει, άστα. Εδώ δεν έχουν καταφέρει ακόμη να το κάνουν στα παλιά βιβλία (υπάρχει κάποιο πανεπιστημιακό πρότζεκτ). Φυσικά, κάποιος ειδικός θα γνωρίζει πιο σίγουρα.--Dipa1965 19:50, 16 Απριλίου 2010 (UTC)

Κρατικό Βραβείο Ε.Σ.Σ.Δ.[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Θα ήθελα να έχω την γνώμη σου για αυτό το άρθρο. Ελπίζω να εκπλήρωσα την "ευχή" σου. Φιλικά, Nataly8 09:10, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

Τι είναι το πρότυπο πλοήγησης? (αν μπορείς, σε παρακαλώ, δείξε μου και την εικόνιση του προτύπου)

Nataly8 09:19, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

Προσπαθώ να το κάνω μα δεν μου πετυχαίνει. (Μήπως θα ήταν καλύτερα το άρθρο να μείνει χωρίς αυτό το πρότυπο) Nataly8 09:58, 17 Απριλίου 2010 (UTC)
Ελπίζω τώρα να σου αρέσει. Nataly8 13:28, 17 Απριλίου 2010 (UTC)
Ευχαριστώ. Nataly8 13:42, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

Κρατικό Βραβείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Ελπίζω αυτό το άρθρο να συμπίπτει με τις ελπίδες που έχεις σε σχέση με την συνεισφορά μου. Ευχαριστώ, Nataly8 15:04, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

Τώρα που σου φαίνεται? Nataly8 15:34, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

Αστεράκι[επεξεργασία κώδικα]

Diti ^v^.png
Ευχαριστώ πολύ για το αστέρι ακούραστο Μυρμηγκάκι! Καλή συνέχεια με τις προσωπικότητες του 19ου αιώνα, σίγουρα ο τελευταίος εμπλουτίστηκε αξιοσημείωτα τις τελευταίες δύο εβδομάδες! Φιλικά, Atlantia 15:29, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

Ρωσικά πολιτικά κόμματα[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Έχω δημιουργήσει ένα πρότυπο πλοήγησης για όλα τα ρωσικά (και σοβιετικά) πολιτικά κόμματα. Ελπίζω αυτό το πρότυπο να σου αρέσω. Elpizo tora me tin eikona na sou aresei. Nataly8 16:26, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

Πρότυπο:Ρωσικά πολιτικά κόμματα Φιλικά, Nataly8 16:12, 17 Απριλίου 2010 (UTC)
Περιμένω την απάντηση σου!!! Nataly8 16:21, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

Στο "Ενωμένη Ρωσία" το διόρθωσα. ΦΙΛΙΚΑ, Nataly8 16:36, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

Σοβιετικά πολιτικά κόμματα[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Έχω ακούσει τις παρατηρήσεις σου, και ελπίζω αυτό να σου αρέσει. Πρότυπο:Σοβιετικά πολιτικά κόμματα ΦΙΛΙΚΑ, Nataly8 17:20, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

Ατομικό ρεκόρ[επεξεργασία κώδικα]

 • Συνεισφέρω 2 μήνες και 3 ημέρες στην Βικιπαίδεια και έχω ήδη πάρει 6 βραβεία.
 • Το πρώτο βραβείο το πήρα στις 6 Μαρτίου 2010. Σήμερα είναι 17 Απριλίου 2010. Έχω πάρει 6 βραβεία σε 41 μέρες.
 • Έχω γράψει σε 2 μήνες και 3 ημέρες 117 νέα άρθρα, 3 νέα πρότυπα και 4-6 νέες κατηγορίες.
 • Από την προηγούμενη Κυριακή( 11 Απριλίου 2010) εώς σήμερα, πέρασε μια εβδομάδα. Αυτήν την εβδομάδα είχα πάρει 4 βραβεία.

Μου φαίνεται απίστευτο. Τι λές εσύ?

Φιλικά,

Nataly8 17:29, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

Ρώσοι τραγουδιστές[επεξεργασία κώδικα]

Έχω κάνει ακόμα ένα πρότυπο. Ελπίζω να σου αρέσει. (όσο για την εικόνα, έχεις κάποιες άλλες εικόνες ρώσων τραγουδιστών)Πρότυπο:Ρώσοι τραγουδιστές ΦΙΛΙΚΑ, Nataly8 17:54, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

καλό είναι. Φωτογραφίες θα βρεις στα κόμμονς πολλές. Συνήθως πιάνεις μια, πας εκεί και ξεψαχνίζεις τις κατηγορίες. Εγώ θα έβαζα απλά μια νότα, ή ένα μικρόφωνο. --Μυρμηγκάκι 18:00, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

Α, επίσης το βραβείο που με βράβευσες σήμερα, για ποιά έργα δίνεται. Τώρα όμως θα σε ονομάζω "ΔΑΣΚΑΛΟΣ" μου. ΦΙλιΚΑ, Nataly8 18:04, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

Πρότυπο:Μνημεία της Ελλάδας[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα και πάλι! Να πρότεινα δειλά μετονομασία του συγκεκριμένου προτύπου; Παρόλο που από ό,τι καταλαβαίνω αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου που τα περιέχει, νομίζω πως ο μέσος ανίδεος για το γεγονός χρήστης θα περίμενε να δει σε ένα τέτοιο πρότυπο πράγματα όπως ο Παρθενώνας κι όχι έργα τέχνης. Ή ίσως θα μπορούσες πολύ άνετα να προσθέσεις και εδώ, που είχες φτιάξει παλαιότερα. Φιλικά, Atlantia 18:24, 17 Απριλίου 2010 (UTC)

Καλησπέρα, και χαίρομαι που το παρατήρησες. Μην το βλέπεις έτσι μικρό, είναι υπό κατασκευή και επέκταση ακόμα. Το περιεχόμενό του θα είναι διαφορετικό από τα εξαίσια έργα, το οποίο είναι επίσης υπό επέκταση. Για τον Παρθενώνα και τα ισάξιά του δεν τολμώ καν να κάνω κάτι, γιατί είναι τιτάνια έργα, τα οποία θέλουν γνώση και πείρα που δεν διαθέτω. --Μυρμηγκάκι 18:29, 17 Απριλίου 2010 (UTC)
Προφανώς και δεν εννοούσα να κάτσεις να γράψεις άρθρα για Παρθενώνες και ναούς (ένας μόνος του δεν θα τέλειωνε ούτε αύριο τόσα που είναι! SFriendly.svg) Απλά στάθηκα στο διφορούμενο του ονόματος και μόνον. Αλλά αφού είναι υπό συμπλήρωση, μάλλον βιάστηκα. Καλή δουλίτσα λοιπόν! Atlantia 11:22, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

Άλλα Πουγκατσιόβα[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ "ΔΑΣΚΑΛΕ" Μυρμημηγκάκι, Πώς σου φαίνεται το άρθρο που μόλις τώρα τελείωσα. Ελπίζω να είναι καλό (είναι το πρώτο μου άρθρο για έναν καλλιτέχνη). ΦΙλιΚΑ, Nataly8 09:45, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

Agapite "DASKALE" Mirmigaki, Akousa tis paratiriseis sou kai elpizo tora to arthro na sou aresei. Yparxei ena provlima. Ta COMMONS den exoun eikones gia tin Alla Pugacheva. EYxaRIstO, Nataly8 11:26, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

Το επόμενο μου άρθρο το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό τώρα (ίσως το απόγευμα). Τώρα πρέπει να ξανακάνω το πρότυπο Ρώσοι τραγουδιστές γιατί ο Μαρκέλλος το διέγραψε. Ελπίζω να έχεις υπομονή, Nataly8 11:35, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

Διαγραφή προτύπου[επεξεργασία κώδικα]

Δεν υπάρχει λογική για τη δημιουργία ενός τέτοιου προτύπου. Δες και Wikipedia:Themenring--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 11:54, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

δεν είναι δικό μου το πρότυπο, αλλά ίσως καλύτερα να το συζητήσουμε στην σελίδα διαγραφών. Το Themenring που με παρέπεμψες δεν είναι τόσο κατηγορηματικό, και πιστεύω ότι ο Ναταλύ κάτι είχε στο μυαλό του που μπορεί με κάποιες συμβουλές να μην αντιτίθεται στους κανονισμούς. Αλλά, να επαναλάβω ότι δεν είναι εδώ κατάλληλος τόπος για την συζήτηση, γιατί δεν πρόκειται για προσωπικό μου θέμα. --Μυρμηγκάκι 12:01, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

Αν θυμάμαι καλά έχει ξανασυζητηθεί και παλιότερα. Δεν έχω πρόβλημα για μια νέα συζήτηση ωστόσο.

Σαφώς και δεν είμαστε απόλυτοι. Σε αυτή την περίπτωση θα ισχυριζόμουν ότι το πρότυπο για τα ρωσικά βραβεία δεν είναι πλήρες και πρέπει να διαγραφεί ή ακόμη και τα πρότυπα για τα γλυπτά. Το «Τραγουδιστές της Ρωσίας» όμως είναι πολύ γενικό και αόριστο και αποτελεί μία ακραία περίπτωση. Πόσοι και ποιοι πρέπει να μπουν; Όλων των ειδών; Όλων των εποχών; Η ρωσική Βικιπαίδεια έχει 559 άρθρα για Ρώσους τραγουδιστές. Σαφώς και δεν είναι όλοι εγκυκλοπαιδικοί για εμάς αλλά δεν πρόκειται ποτέ ένα τέτοιο πρότυπο να είναι πλήρες, ούτε διευκολύνει την πλοήγηση.

Δεν είναι θέμα τόσο θέμα κανονισμών όσο ευκολίας στην πλοήγηση και ύπαρξης προτύπων με μια σχετική θεματολογία.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 12:29, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

Δεν είπα ότι διαφωνώ, απλά δεν θέλω να ανακατευτώ, και ιδιαίτερα όχι στην σελίδα συζήτησής μου. --Μυρμηγκάκι 12:33, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

Kommersant[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ "ΔΑΣΚΑΛΕ" Μυρμηγκάκι, Προσπαθώ να μεταφέρω από την αγλ. βικιπαίδεια μια εικόνα με το σήμα της εφημερίδας. Α, επίσης πώς θα κάνω έναν πίνακα πληροφοριών για μια εφημερίδα. ΕΥχαΡΙστΩ. Nataly8 14:14, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

Απονομή[επεξεργασία κώδικα]

Απονέμεται στον Μυρμηγκάκι για τα πολλά, σημαντικά (έστω και αν είναι μικρά) άρθρα για τους αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης. --Nataly8 14:22, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

ΜΠΡΑΒΟ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Nataly8 14:22, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

ΩΩΩΩΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ !!! SCongratulate.svg --Μυρμηγκάκι 14:34, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

Ευχαριστώ θερμά για τα συγχαρητήρια αλλά ως γεωμέρμηγκας κι εγώ συνεισφέρω όσο μπορώ - όπως σου είπα η δική σου συνεισφορά με παρακινεί να συνεχίσω... SFriendly.svg. Πάντως μου λείπουν πολλά ορυκτά ακόμη για να μπορέσουμε να πούμε ότι έχουμε έναν αξιοπρεπή κατάλογο (όχι βέβαια σαν τους Ιταλούς που έχουν ένα άρθρο για κάθε ορυκτό αλλά αναφέρουν σε αυτό μόνο το... όνομά του!!). --Ttzavarasσυζήτηση 21:17, 19 Απριλίου 2010 (UTC)

Σβερίν[επεξεργασία κώδικα]

Αϊε, πού να το ξέρω, πάλι καλά που τό' δες --Jake Συζήτηση 17:32, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

Κοίτα αν μπορείς και τα βιβλία τώρα που τό' φερε η κουβέντα (για να μάθεις να κάνεις υποδείξεις SMocking.gif) για τυχόν Kartoffeln --Jake Συζήτηση 17:48, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

Ευχαριστίες[επεξεργασία κώδικα]

Σ' ευχαριστώ πολύ. Αν και νομίζω ότι η δική σου συνεισφορά δεν συγκρίνεται. Πάντως θέλει δουλειά ακόμα....Χρήστης:Pyraechmes ...και την Πρωτομαγιά όλοι στον Κοτζάντερη.... 21:14, 18 Απριλίου 2010 (UTC)

Μαξίμ Γκάλκιν[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ "ΔΑΣΚΑΛΕ" Μυρμηγκάκι, Ξέρω ότι θα λείπεις, για αυτό με την απάντηση σου μπορώ να περιμένω. Πώς σου φαίνεται το άρθρο? Για τα κόμμονς, δες αν έγραψα κάτι λάθος, γιατι δεν μου φαίνεται να μην έχουν εικόνες για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη. Ευχαριστώ, Nataly8 16:24, 19 Απριλίου 2010 (UTC)

To "Βραβείο της Φιλίας" θα το γράψω αύριο, αλλά ίσως να μην μπορέσεις να το δεις αφού θα λείπεις. Ευχαριστώ. Nataly8 17:25, 19 Απριλίου 2010 (UTC)

Α, μήπως ξέρεις κάτι περισσότερο από αυτά που έγραψα στο άρθρο "Alfa Bank"? ΕΥχαΡΙστΩ. Nataly8 17:28, 19 Απριλίου 2010 (UTC)

Βραβείο της Φιλίας[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ "ΔΑΣΚΑΛΕ" Μυρμηγκάκι, Ελπίζω το άρθρο να ήταν όπως το φανταζόσουν. ΦΙλιΚΑ, Nataly8 15:37, 20 Απριλίου 2010 (UTC)

Episis, xanades se parakalo to "Kommersant". Elpizo to kouti pliroforion na sou aresei. Nataly8 15:59, 20 Απριλίου 2010 (UTC)

Θα ήθελα να δεις (Ελπίζω να μην είναι πολλά για σένα)[επεξεργασία κώδικα]

Α, πότε θα γυρίσεις. Είπες οτι θα λείψεις για λίγες μέρες και λείπεις εδώ και 1 εβδομάδα. Βλέπω σου έδωσα λίγη δουλειά να κάνεις. Καλά, και που θα είσαι 2 εβδομάδες? Πού θα δουλεύεις? Μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις για το Πρότυπο:Πληροφορίες χερσονήσου. Τα συγχαρητήρια μου για τα άρθρα σου για τους έλληνες αγωνιστές του 1821.

Nataly8 16:35, 20 Απριλίου 2010 (UTC)

Ευχαριστώ. Το πρότυπο είναι ωραίο.

Αγωνιστές[επεξεργασία κώδικα]

Τα συγχαρητήριά μου για την απεριόριστη επιμονή σου στην δημιουργία μεγάλου αριθμού άρθρων - σποράς με βάση το βιβλίο του Φωτάκου. --Focal Point 16:06, 24 Απριλίου 2010 (UTC)

 • Πρότυπο: Όχι. Κατηγορίες: Ναι.
  • οκ. ελήφθη
 • Μεσαιωνικοί βιβλιογράφοι: Αν και εκτιμώ το έργο σου, τους θεωρώ όχι και τόσο σημαντικά πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά ο καθένας με τα γούστα του. --Focal Point 16:18, 24 Απριλίου 2010 (UTC)

Παρακαλώ όταν γυρίσεις να κοιτάξεις[επεξεργασία κώδικα]

Nataly8 15:01, 25 Απριλίου 2010 (UTC)

Πολιορκία της Σεβαστούπολης[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Ελπίζω το άρθρο να σου αρέσει. Είναι η πρώτη φορά που γράφω για τον Μ.Π.Π. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, Nataly8 17:31, 28 Απριλίου 2010 (UTC)

Επίσης θα ήθελα να δεις το...[επεξεργασία κώδικα]

ΦΙλιΚΑ, Nataly8 16:49, 29 Απριλίου 2010 (UTC)

Μάχη του Κουρσκ[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Θα ήθελα την γνώμη σου για αυτό το άρθρο. Ελπίζω να σου αρέσει. Περιμένω την απάντηση σου. ΦΙΛΙΚΑ, Nataly8 13:56, 1 Μαΐου 2010 (UTC)

Αν το Μάχη του Κουρσκ, θα προταθεί ως αξιόλογο τι θα έλεγες? Περιμένω την απάντηση σου Nataly8 17:26, 1 Μαΐου 2010 (UTC)

Τώρα θα μπορείς να πεις την γνώμη σου στην ειδική σελίδα. Nataly8 18:13, 1 Μαΐου 2010 (UTC)

Έμεινα άφωνος[επεξεργασία κώδικα]

ΣΤΟΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΗΣ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙ

Όταν είδα την σημερινή σου συνεισφορά έμεινα άφωνος από το τόσα άρθρα που έγραψες. Nataly8 14:00, 1 Μαΐου 2010 (UTC)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Μέχρι το βράδυ πρόκειται να κάνω άλλα τόσα. SCongratulate.svg --Μυρμηγκάκι 14:05, 1 Μαΐου 2010 (UTC)
Βλέπω αναβάθμισες το πολυβόλο SFriendly.svg --Costas78 14:25, 1 Μαΐου 2010 (UTC)
Αναρωτιέμαι άραγε ... ποια θα είναι η επόμενη βαθμίδα;; SCongratulate.svgSCongratulate.svg--Μυρμηγκάκι 19:29, 1 Μαΐου 2010 (UTC)

Μάχη της Πρόχοροφκα[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Ελπίζω το άρθρο να σου αρέσει. ΦΙλιΚΑ, Nataly8 16:23, 4 Μαΐου 2010 (UTC)

Επιχείρηση Μπαγκρατιόν[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Ελπίζω το άρθρο να σου αρέσει. Nataly8 17:03, 5 Μαΐου 2010 (UTC)

Α, επίσης θα ήθελα να δεις το Μάχη του Κιέβου. Nataly8 17:24, 6 Μαΐου 2010 (UTC)

Πατριωτικός Πόλεμος του 1812[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Ελπίζω το άρθρο να σου αρέσει. Nataly8 14:46, 7 Μαΐου 2010 (UTC)

ΒΛΕΠΩ, ΓΥΡΙΣΕΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΡΘΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. Nataly8 15:01, 8 Μαΐου 2010 (UTC)

Προσοχή[επεξεργασία κώδικα]

Στο μυρμηγκάκι που δεν σταματάει ποτέ. Τόσο πολύ που έχω αρχίσει να ανυσηχώ για την υγεία του.Alexikoua 12:39, 9 Μαΐου 2010 (UTC)

Κοίτα εδώ: Author, όχι editor. :) --Focal Point 16:41, 8 Μαΐου 2010 (UTC)

καλός! --Μυρμηγκάκι 16:43, 8 Μαΐου 2010 (UTC)


Καταρχην αν και με καθυστέρηση να σε ευχαριστήσω για το αστεράκι. Δεύτερον έγραψες ένα άρθρο για τον Ιανό Λάσκαρη-είχα γράψει και εγώ πριν καιρό ένα για το ίδιο πρόσωπο. Δες το λίγο.Niki81

Αυτό θα πει επανεμφάνιση!! Σε μια μέρα μόνο κάλυψες όσες έλειπες! Δεν υπάρχει αστεράκι να σου απονείμω - χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο, αλλά πού θα πάει, κάτι θα βρω! SFriendly.svg --Ttzavarasσυζήτηση 18:33, 8 Μαΐου 2010 (UTC)

Ε, αμ τι νόμσις; έτσ' θ' απουμακρθώ χουρίς να λάβου τ' ανάλουγα μιέτρα μ; SCongratulate.svg --Μυρμηγκάκι 18:54, 8 Μαΐου 2010 (UTC)
Ημνα σίγουρους! Ιένα μυρμηγκάκ δε χάντι ιέτσ απλά... ξαναφέντι ιργατικότατ! SHysterical.gif --Ttzavarasσυζήτηση 19:17, 8 Μαΐου 2010 (UTC)

Συντακτοπόλεμος Ιμπραήμ Σερήφ[επεξεργασία κώδικα]

Χαιρετισμοί.. Με το άρθρο του Ιμπραήμ Σαρήφ ξεκίνησε συντακτοπόλεμος, τι κάνουμε; Άφησα ήδη μήνυμα για αυτό. Ggia 08:29, 12 Μαΐου 2010 (UTC)

κρατάμε την ηρεμία μας και συνεργαζόμαστε με κύριο γνώρισμα την ουδετερότητα. Κατ ανάγκη περιορίζουμε την παρουσία μας σε μια επεξεργασία καθημερινά, διότι έτσι βλέπουμε και πράττουμε πιο νηφάλιοι. Φιλικά --Μυρμηγκάκι 08:32, 12 Μαΐου 2010 (UTC)

Προς το παρόν είναι φραγμένος για 3 μέρες. Θα δω τι θα κάνει μετά και αναλόγως! --Ttzavarasσυζήτηση 21:32, 12 Μαΐου 2010 (UTC)

Πρότυπο:Πηγές[επεξεργασία κώδικα]

Αφού έχεις σκοπό να βάλεις το πρότυπο σε όλα τα άρθρα, τουλάχιστον βάλε το με τον τύπο {{πηγές|12|02|2009}} για να μπορούν να φιλτράρονται και να κάνουμε καταλόγους με το πότε μπήκε η σήμανση σε κάθε άρθρο. Σε αυτά που έχει βάλει ήδη το πρότυπο, δεν χρειάζεται να προσθέσεις την ημερομηνία, θα το κάνω με bot. --Geraki Talk 14:32, 13 Μαΐου 2010 (UTC)

οκ. δεν το είχα υπόψιν μου. --Μυρμηγκάκι 14:33, 13 Μαΐου 2010 (UTC)

Σοφία Ροτάρου[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Θα ήθελα την γνώμη σου για αυτό το άρθρο. ΦΙλιΚΑ, Nataly8 16:29, 13 Μαΐου 2010 (UTC) Ελπίζω να σου αρέσει. Nataly8 17:29, 13 Μαΐου 2010 (UTC)

Είναι λίγο τεράστιο για να το διαβάσω προσεκτικά. Προσωπικά μου αρέσει να μπαίνει πολύ πιο μικρή μα μεστή εισαγωγή, και μετά να ακολουθούν τα υπόλοιπα. Όταν διαβάζω ένα άρθρο που στην εισαγωγή λειτανεύει το άτομο, κουράζομαι και σταματάω. Πάντως ως μανούλι, τέλειο φαίνεται. SFriendly.svg --Μυρμηγκάκι 18:21, 13 Μαΐου 2010 (UTC)

Έχω κάνει κάποιες αλλαγές. Όσο για την εισαγωγή, δεν σκέφτηκα κάτι για να την αλλάξω. Ευχαριστώ. Nataly8 15:08, 14 Μαΐου 2010 (UTC)

Ρίχτχοφεν[επεξεργασία κώδικα]

Έλεγξε και αυτά αν έχεις όρεξη --Jake Συζήτηση 16:49, 14 Μαΐου 2010 (UTC)

τα δύο πρώτα τα βρήκα πολύ εντάξει. Θα δω και τα άλλα αργότερα. --Μυρμηγκάκι 15:47, 15 Μαΐου 2010 (UTC)

Μάχη της Λειψίας[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Ελπίζω το άρθρο να σου αρέσει. Nataly8 15:47, 15 Μαΐου 2010 (UTC)

Φωτογραφία Μουφτή[επεξεργασία κώδικα]

Πολύ καλή η φωτογράφια του Μουφτή από την Καστοριά (του φωτογράφου Λεωνίδα Παπάζογλου).

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι οι φωτογραφίες του φωτογράφου αυτού δεν έχουν δικαιώματα. Έχω το συγκεκριμένο βιβλίο από όπου είναι η φωτογραφία.. Και δεν είχα σκεφτεί ότι μπορούν να ανέβουν φωτογραφίες από εκεί στα commons.

Ggia 19:56, 15 Μαΐου 2010 (UTC)

σκανάρισέ τες και ανέβασέ τες όλες αν μπορείς. --Μυρμηγκάκι 19:58, 15 Μαΐου 2010 (UTC)
το βιβλίο είναι στο πατρικό μου στην Αθήνα.. το καλοκαίρι θα κοιτάξω να το κάνω όταν θα βρίσκομαι Αθήνα. Ggia 22:42, 15 Μαΐου 2010 (UTC)
καλή επιτυχία --Μυρμηγκάκι 09:13, 16 Μαΐου 2010 (UTC)

Βιβλιογραφία[επεξεργασία κώδικα]

Στις βιβλιογραφίες που αλλάζεις, είχε σελίδες και εσύ τις εξαφανίζεις. Βάνδαλε. --Focal Point 15:59, 16 Μαΐου 2010 (UTC)

Δεν έχω τελειώσει ακόμα. Λίγο υπομονή. Μην ανατρέψεις, θα τις βάλω οσονούπω!!
ήθελα να δω αν παρακολουθείς SFriendly.svg --Μυρμηγκάκι 16:02, 16 Μαΐου 2010 (UTC)
Καλως σας βρήκα SFriendly.svg. Βέβαια είχα ξαναασχοληθεί κυρίως με Ελλαδικό χώρο και Μικρά Ασία. --Costas78 18:56, 16 Μαΐου 2010 (UTC)

Η αφαίρεση υλικού και δη τκεμηριωμλενου θα σου θυμίσω ότι είναι πράξη που επιφέρει φραγή. Από την άλλη επεξεργάζεσαι υποτίθεται άρθρο για να το κάνεις μη POV. Πώς, αφαιρώντας ό,τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μην είναι POV. Αυτοσυγκρατήσου--79.107.9.9 20:18, 16 Μαΐου 2010 (UTC)

Πρωτογενείς πηγές[επεξεργασία κώδικα]

Σχετικά με τα άρθρα που δημιουργείτε χρησιμοποιώντας public domain πηγές, πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή και χωρίς υπέρμετρο ενθουσιασμό. Δεν είναι όλες οι πηγές κατάλληλες για να αποτελέσουν την ουσία ενός εγκυκλοπαιδικού άρθρου, αφενός επειδή είναι ξεπερασμένες, αφετέρου επειδή εστιάζουν σε συγκεκριμένα πράγματα με αποτέλεσμα τα άρθρα να ρίχνουν το βάρος σε λάθος σημεία. Για παράδειγμα για τον Μίλο Ομπρένοβιτς σίγουρα το σημαντικότερο γεγονός για το οποίο χρειάζεται ένα εγκυκλοπαιδικό άρθρο δεν είναι το ότι έκανε δωρεά σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο, αλλά το ότι ήταν Πρίγκηπας της Σερβίας, ο πρώτος αρχηγός του κράτους μετά τους Οθωμανούς. Το γεγονός της δωρεάς είναι μια λεπτομέρεια που θα μπορούσε να μην υπάρχει καν στο άρθρο. Η πηγή για τους ευεργέτες είναι κατάλληλη για την επιβεβαίωση της λεπτομέρειας αλλά όχι για βάση του βιογραφικού. Παράλληλα, ο Δημήτριος Μαυροκορδάτος είναι εγκυκλοπαιδικός για ποιο λόγο; --geraki Talk 15:05, 17 Μαΐου 2010

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Σίγουρα χρειάζονται πολλές οπτικές γωνίες για να γίνει κάποιο άρθρο στρογγυλό. Και πάνω από μια πηγές. Στην καλύτερη περίπτωση βρίσκουμε άρθρο ολοκληρωμένο με ελεύθερη άδεια. Όλα τα άλλα είναι επίπονη εργασία συγκέντρωσης υλικού. --Μυρμηγκάκι 12:14, 17 Μαΐου 2010 (UTC)
Στα άρθρα πρέπει να γίνεται σύνθεση και όχι συγκέντρωση υλικού. Έτσι όπως είναι το άρθρο είναι σαν να έγραφε το άρθρο για τον Καποδίστρια ότι «είναι αυτός που έφερε την πατάτα στην Ελλάδα» και όχι ότι ήταν Κυβερνήτης. Τα stubs πρέπει να έχουν τις σημαντικότερες πληροφορίες, όχι απλώς ότι έτυχε να βρούμε. --geraki Talk 17:41, 18 Μαΐου 2010 (UTC)
SFriendly.svg καλο! --Μυρμηγκάκι 17:57, 18 Μαΐου 2010 (UTC)

Ενα ακόμα παράδειγμα άρθρου που αναφέρει ποιο πάνω το γερακι : Κυριακούλα Κριεζή μια αραδα μια φωτογραφία και καμία εγκυκλοπαιδικότητα το πρόσωπο του άρθρου. Μην βάζεις άρθρα με 1-2-3 αράδες! --✻tony esopi λέγε 11:17, 22 Μαΐου 2010 (UTC)

Τόνυ, χαμογέλα και η ζωή συνεχίζεται. --Μυρμηγκάκι 11:33, 22 Μαΐου 2010 (UTC)

Συζήτηση χρήστη:FocalPoint# Σχινάς[επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, σου γράφω εκεί. --Egmontaℨ 14:15, 17 Μαΐου 2010 (UTC)

Εθνική Ρωσίας (ποδόσφαιρο ανδρών)[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Θα ήθελα την γνώμη σου για αυτό το άρθρο. Πρώτη φορά γράφω για εθνική. Nataly8 16:35, 18 Μαΐου 2010 (UTC)

Μα, καλά! Εσύ όσο πας και μας τρελαίνεις. Το παιδί θαύμα είσαι! SFriendly.svg --Μυρμηγκάκι 16:45, 18 Μαΐου 2010 (UTC)

Ιωάννης Βάλβης[επεξεργασία κώδικα]

Έχω θέσει ένα ερώτημα στην σελίδα συζήτησης του άρθρου.--Diu 19:46, 18 Μαΐου 2010 (UTC)

Ινδικτιών[επεξεργασία κώδικα]

Πρόκειται για μονάδα χρόνου που αντιστοιχούσε σε 15 χρόνια. 1η ενός ινδικτιώνος ήταν φαντάζομαι το πρώτο έτος κάποιας δεκαπενταετίας. Η χρήση αυτής της χρονολογικής μονάδας φαίνεται πως περιοριζόταν στην Εκκλησία.--Dipa1965 21:37, 18 Μαΐου 2010 (UTC)

Η χρονολόγηση από κτίσεως κόσμου είναι ήδη ένα κάποιο πρόβλημα αλλά το χειρότερο είναι όχι οι βυζαντινοί χρονογράφοι, παρ' όλους τους ερασιτεχνισμούς τους, αλλά οι ιστορικοί που περιφρονούσαν τις χρονολογήσεις. Αυτός ο Ζώσιμος πχ, είναι εξοργιστικός και το δυστύχημα είναι πως σε κάτι τέτοιους στηριζόμαστε για τη χρονολόγηση, ακομη και τη σειρά διαδοχής, σημαντικότατων ιστορικών γεγονότων. Τεσπα, αν βρεις κανένα συγκεκριμενο πρόβλημα και μπορώ να βοηθήσω ως ιστοριόφιλος (δόκιμος όρος;), εδώ είμαστε. Αρθρο χμ αυτό τον καιρό δεν υπάρχει και πολλή διάθεση αλλά θα δούμε. Καλό βράδυ.--Dipa1965 21:55, 18 Μαΐου 2010 (UTC)

Λύσανδρος Καυτανζόγλου[επεξεργασία κώδικα]

Το σωστό νομίζω πως είναι Καυταντζόγλου και όχι Καυτανζόγλου ούτε Καυτατζόγλου.Niki81


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!! SFriendly.svg --Ttzavarasσυζήτηση 10:19, 21 Μαΐου 2010 (UTC)

νάσαι καλά, και πάντα γερός! --Μυρμηγκάκι 10:44, 21 Μαΐου 2010 (UTC)

Πεσμαζόγλου[επεξεργασία κώδικα]

Χρόνια πολλά. Η δουλειά Έγινε. Πάντοτε στη διάθεση σου. Σε περίπτωση όμως που θελήσεις να ασοχληθείς με το σπορ [4]--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 14:28, 21 Μαΐου 2010 (UTC)

Εθνική ΕΣΣΔ (ποδόσφαιρο ανδρών)[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Μιας και είσαι μέλος της Βικιεπειχήρησης Ποδόσφαιρο, θα ήθελα την γνώμη σου για αυτό το άρθρο. Ευχαριστώ, Nataly8 17:33, 24 Μαΐου 2010 (UTC)


Σίγουρα είναι ΧΡΥΣΤΟΔΟΥΛΟΣ (με "υ") ο Ευθυμίου; --Ttzavarasσυζήτηση 22:11, 24 Μαΐου 2010 (UTC)

αμαν! γκαφα! καλά που το είδες. SFriendly.svg --Μυρμηγκάκι 22:25, 24 Μαΐου 2010 (UTC)

Βικιεπειχήρη Ποδόσφαιρο[επεξεργασία κώδικα]

 1. Δηλώστε συμμετοχή παρακάτω.
 2. Επεκτείνετε κάποιο άρθρο στην κατηγορία ποδόσφαιρο-Επέκταση
 3. Δημιουργήστε νέα άρθρα (μπορείτε να πάρετε ιδέες από "/Προτεινόμενα Άρθρα|εδώ").
 4. Προωθήστε την Επιχείρηση Ποδόσφαιρο, βάζοντας το "/Πρότυπο" στη σελίδα σας
 5. Προτείνετε και σε άλλα μέλη να συμμετάσχουν.
 6. Όταν συνεισφέρετε σε ένα άρθρο σχετικό με το ποδόσφαιρο,μπορείτε στη συζήτηση του άρθρου να προσθέτετε το Πρότυπο:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο.
 7. Χαιρετίστε κάποιο νέο μέλος με το αυτό το πρότυπο, γράφοντας {{Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ποδόσφαιρο/Τι μπορείς να κάνεις}} στη σελίδα συζήτησής του.

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Έχω κάποιες απορίες. Στην Β.Π μπορώ να δηλώσω συμμετοχή όποτε θέλω. Άλλά τα επόμενα, δεν τα πολυκαταλαμβαίνω. Είναι έλεγχος ή υποχρεώσεις. Τι εννοώ:

 • Έλεγχος - Ελέγχονται οι δυνάμεις του κάθες εθελοντή πριν γίνει επίσημα μέλος (ή δεν είναι)
 • Υποχρεώσεις - Αυτό είναι μετά την "εγγραφή" (ή δεν είναι).

ΥΓ - Στην σελίδα συζήτησης μου, μου έστειλες μύνημα κάτω από το ==Εθνική Ρωσίας (ποδόσφαιρο ανδρών)==. Ελπίζω να μην έπαθες σοκ όταν είδε το Εθνική ΕΣΣΔ (ποδόσφαιρο ανδρών). Φιλικά, Nataly8 13:58, 25 Μαΐου 2010 (UTC)

Απονομή[επεξεργασία κώδικα]

Στον σκληρά εργαζομένο Μυρμηγκάκι για τα άρθρα του σε σχέση με την Ελλάδα, τα οποία, έστω και μικρά, δίνουν περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία της χώρας. Nataly8 14:39, 25 Μαΐου 2010 (UTC)

5ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ηρακλείου[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Έκανα κάποιες αλλαγές στο άρθρο. Ελπίζω το άρθρο να έγινε καλύτερο. Nataly8 17:05, 25 Μαΐου 2010 (UTC)

δεν εξαρτάται από εμένα. Η συζήτηση διαγραφής βρίσκεται υπό εξέλιξη. Εγώ την γνώμη μου την είπα. Να δούμε τι σκέφτονται και οι άλλοι. --Μυρμηγκάκι 17:07, 25 Μαΐου 2010 (UTC)

Στέφανος Τσαγκαρόλος[επεξεργασία κώδικα]

Μια ακόμα πηγή, στην οποία όμως τον αναφέρουν ως Στέφανος Τσαγκαρόλας. VJSC263IO 18:02, 27 Μαΐου 2010 (UTC)

Μερσί. Έβαλα ανακατεύθυνση για να είμαστε σίγουροι. --Μυρμηγκάκι 18:14, 27 Μαΐου 2010 (UTC)

Εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Το μη ελεύθερο έργο τέχνης δε δικαιολογεί τον τρόπο που τα χρησιμοποιείς. Πρέπει να μπει το πρότυπο:Εύλογη χρήση, η οποία και πάλι δε δικαιολογείται αφού απλή εικονογράφηση άρθρου και πορτρέτο προσώπου σε άρθρο για το εικονιζόμενο πρόσωπο δεν αποτελούν "εύλογη χρήση". Επίσης μη δημιουργείς Πρότυπα δημιουργών (δεν είμαστε τα Κόμμονς} και κυρίως μην εντάσσεις εικόνες σε κατηγορίες.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:29, 27 Μαΐου 2010 (UTC)

Για τη μη ένταξη σε κατηγορίες και τα πρότυπα δημιουργών είμαι σχετικά κάθετος. Στις εικόνες πρέπει να μπει το πρότυπο:Εύλογη χρήση και να υπάρξει συγκεκριμένη αιτιολόγηση ανά περίπτωση. Το μη ελεύθερο έργο τέχνης δεν καλύπτει τη χρήση σε άρθρο για τα εικονιζόμενα πρόσωπα. Το εικονογράφηση ενός άρθρου που αναφέρεται στο εν λόγω έργο εννοεί το συγκεκριμένο πίνακα. Τυπικά όπως είπα δε δικαιολογείται για τα πορτρέτα εύλογη χρήση (διέγραψα ήδη αρκετά τις προηγούμενες ημέρες), υποθέτω λοιπόν ότι σε κάποιο ξεκαθάρισμα θα διαγράφονταν ούτως ή αλλιώς. Αναρωτιέμαι λοιπόν, μήπως είναι μάταιος κόπος να αφιερώσεις χρόνο για να τις ανεβάσεις;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:42, 27 Μαΐου 2010 (UTC)

Κάνε και μια ανάλογη ερώτηση στο Geraki (που μου θύμισε πρόσφατα τα περί πορτρέτων) μήπως και μου διαφεύγει κάτι.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:44, 27 Μαΐου 2010 (UTC)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2012[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Ελπίζω το άρθρο να σου αρέσει. Πρώτη φορά γράφω για μελλοντικό αθλητικό γεγονός SFriendly.svg. Nataly8 19:13, 28 Μαΐου 2010 (UTC)

Μισές δουλειές[επεξεργασία κώδικα]

Τσ τσ τσ τσ ... από ποιά σελίδα είναι αυτό; Βάλε το στα commons.--Focal Point 07:56, 29 Μαΐου 2010 (UTC)

σελίδα; αφού κάνει μπάμ! --Μυρμηγκάκι 08:11, 29 Μαΐου 2010 (UTC)

Έφαγα τα μάτια μου σε 300 τόσες σελίδες, μπας και βρω και καμιά άλλη πληροφορία. Δεν τον είδα. --Focal Point 08:14, 29 Μαΐου 2010 (UTC) 371 σελίδες.... --Focal Point 08:23, 29 Μαΐου 2010 (UTC)

Σελίδα 18 επάνω μέση. --Μυρμηγκάκι 08:17, 29 Μαΐου 2010 (UTC)

Ψάχνω τώρα να βρω κάτι για τον Σπύρο Παπαλεξόπουλο και πάλι βλέπω να μην έχεις σελίδα. Το συνδυάζω δε με το σχόλιό σου και αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχεις καταλάβεις κάτι: Παραπομπή χωρίς σελίδα είναι λειψή γιατί αυτός που θέλει να ελέγξει την παραπομπή δε μπορεί να το κάνει άνετα. Πάρε το παρακαλώ υπόψη σου γιατί έχεις κάνει τόση φοβερότατη δουλειά και με το να λείπει ένα τόσο δα νουμεράκι, χαλάει η σούπα. --Focal Point 10:48, 30 Μαΐου 2010 (UTC)

Δεν πειράζει, αν δεις οι άλλοι τι πηγές βάζουν (παναγία μου!) οι δικές μου είναι και πρώτες. --Μυρμηγκάκι 10:50, 30 Μαΐου 2010 (UTC)

Πράγματι, εσύ βάζεις πηγές και με ωραία πρότυπα κιόλας - κάτι που σε διαφοροποιεί. --Focal Point 11:17, 30 Μαΐου 2010 (UTC)

Τελικά έχεις δίκιο. Γιατί να κάθομαι να σκάω; Απο δω και πέρα έχει μόνο πόλεις και χωριά της Γερμανίας. --Μυρμηγκάκι 23:08, 4 Ιουνίου 2010 (UTC)

Παραπομπές[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις παραπομπές. Ελπίζω να τις αξιοποιήσω σύντομα. Χρήστης:Pyraechmes σσσσσσσ....................... 08:16, 29 Μαΐου 2010 (UTC)

Έχει όντως ενδιαφέρον. Αλλά μπορείς να με βοηθήσεις; Τα ονόματα Ευάγγελος Νικολάου και Κώστας, πού τα βρήκες; Χρήστης:Pyraechmes σσσσσσσ....................... 20:50, 30 Μαΐου 2010 (UTC)

Α ναι. Για τους Ευάγγελο Νάτση και Κωνσταντίνο (Κώττα) Χρήστου. Ναι οκ. Θα το διαβάσω.

Άσχετο. Έχω κάποια βιβλία με φωτογραφίες; Πώς μπορώ να τις αναρτήσω στη βικιπαιδεία νόμιμα;Χρήστης:Pyraechmes σσσσσσσ....................... 21:01, 30 Μαΐου 2010 (UTC)

Ιστορία της Εθνικής Ρωσίας (ποδόσφαιρο ανδρών)[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Θα ήθελα την γνώμη σου για αυτό το άρθρο, αν το ονομάσει κανείς έτσι. Ελπίζω να σου αρέσει και να σε ενδιαφέρει SFriendly.svg. Nataly8 10:30, 29 Μαΐου 2010 (UTC)

είσαι μεγάλος. SFriendly.svg --Μυρμηγκάκι 10:32, 29 Μαΐου 2010 (UTC)

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2012[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι,

Ελπίζω το άρθρο να σου αρέσει (η ιδέα ήταν του Κώστα78)

Nataly8 09:37, 30 Μαΐου 2010 (UTC)

Αντρέι Αρσάβιν[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι,

Ελπίζω το άρθρο να σου αρέσει.

Nataly8 11:04, 31 Μαΐου 2010 (UTC)

Σημαντικότητα[επεξεργασία κώδικα]

Είναι σημαντικό να υπάρχει κάποια τεκμηρίωσης της σπουδαιότητας για τους καθηγητές (Γεώργιος Αγγελόπουλος, Αχιλλεύς Γεωργαντάς). Γιατί όπως είναι τώρα μάλλον για διαγραφή θα φύγουν.--Diu 13:54, 3 Ιουνίου 2010 (UTC)

Λίγη υπομονή παρακαλώ. --Μυρμηγκάκι 14:00, 3 Ιουνίου 2010 (UTC)


Καλά, ούτε παραγγελία να τα είχα... SFriendly.svg. Έχεις πιάσει όλα τα ονόματα των... δρόμων της περιοχής μου - τελευταίο ο Βασίλειος Λάκων. Επιτέλους, για να μάθω και πού οφείλουν τα ονόματά τους οι δρόμοι εδώ!! Να 'σαι καλά και πάντα τέτοιες συνεισφορές! --Ttzavarasσυζήτηση 19:09, 3 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ευχαριστώ. --Μυρμηγκάκι 19:15, 3 Ιουνίου 2010 (UTC)

Πύλη:Θρησκεία[επεξεργασία κώδικα]

Besitzzeugnis

Dem Βenutzerleutnant
Μυρμηγκάκι
verliehe ich das
Infanterie-
Sturmabzeichen
in Bronze

(δια την βοήθειαν στη μετάφραση, και όχι μόνο) (Ohne Hakenkreuz kann ich nicht finden)
--Jake Συζήτηση

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Χρειάζομαι την βοήθεια σου για αυτή την νέα πύλη. Δεν ξέρω πώς να δημιουργήσω και να βάλω στην πύλη τους πίνακες όπως στην Πύλη:Αίγυπτος. Θα μπορούσες να με βοηθήσεις, σε παρακαλώ? Nataly8 15:01, 4 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Τώρα, αν θέλεις, ρίξε μια ματιά σε αυτήν. Ελπίζω να σου αρέσει.

Nataly8 15:37, 4 Ιουνίου 2010 (UTC)

Όχι Μυρμηγκάκι, δεν είμαι σούπερκομπιούτερ που σου κάνει πλάκα. SFriendly.svg Nataly8 15:45, 4 Ιουνίου 2010 (UTC)

Καθηγητάδες[επεξεργασία κώδικα]

Μα όλοι τους σημαντικοί; Γιατί; Επειδή τους αναφέρει ένα Who is Who της εποχής; Νομίζω χρειάζεται λίγη προσοχή. --Focal Point 20:51, 4 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τελικά έχεις δίκιο. Γιατί να κάθομαι να σκάω; Απο δω και πέρα έχει μόνο πόλεις και χωριά της Γερμανίας. --Μυρμηγκάκι 23:07, 4 Ιουνίου 2010 (UTC)

Δε χρειάζεται να σκας, απλώς λίγη σκέψη (το βάζω/δεν το βάζω) πριν προχωρήσεις σε καθέναν. Και τα χωριά και οι πόλεις πάντων δε μας χαλάνε, απλώς υπάρχουν ήδη στη Γερμανική και με έναν αυτόματο μεταφραστή βολεύεται η κατάσταση, ενώ αυτά που κάνεις τώρα, φέρνοντας στη Βικιπαίδεια υλικό που αφενός είναι ελεύθερο και αφετέρου εγκυκλοπαιδικό (έστω με ερωτηματικό σε κάποιες περιπτώσεις), ελληνικό υλικό, είναι καλύτερο κατά την ταπεινή μου γνώμη. --Focal Point 06:14, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ich kann nicht mehr: Heute muß ich Physik lesen, aber ich komme bald wieder! --Jake Συζήτηση

Αυτό δεν το ήξερα, θα το έχω υπ' όψιν μου z.b.V. --Jake Συζήτηση 14:47, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τόνυ[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, ριξε μια ματιά στις κατηγοριοποιήσεις που κάνεις στα άρθρα που γράφεις, εμφανίζονται άλλα ντάλλον!! τα περισσότερα ταξινομούνται με το μικρό όνομα. Ποιός ο λόγος να βιάζεσαι τόσο ? --✻tony esopi λέγε 16:12, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

Επίση ςγράφεις άρθρα που ηδη υπάρχουν Ανδρέας Κουνάδος Ανδρέας Κουνάδης --✻tony esopi λέγε 16:15, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ε, και; Γιατί μου το λές. Χαράς το πράμα! --Μυρμηγκάκι 16:30, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τι να σου πώ...[επεξεργασία κώδικα]

Απονέμεται στον Μυρμηγκάκι για την συνεισφορά του σε άρθρα για τους Έλληνες λογίους και τυπογράφους. Η Βικιπαίδεια δεν είχε, δεν έχει και είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχει τέτοιο χρήστη που είναι ειδικός σε τέτοια θέματα. Καλή συνέχεια. SMirC-thumbsup.svg Nataly8 18:25, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

Δεν έχω λόγια. Nataly8 18:25, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

χίλια ευχαριστώ --Μυρμηγκάκι 18:32, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

Καλά, πώς βρίσκεις χρόνο και όρεξη? Τώρα εγώ θα σε ρωτήσω κάτι:

Είσαι ρομπότ, μηχανή, κομπιούτερ, εξωγήινος ή κάτι άλλο. Τόσα άρθρα σε μια μέρα δεν είδαν ποτέ τα μάτια μου.

Όσο για το βραβείο, αξίζεις πολλά περισσότερα.

SFriendly.svg Nataly8 18:44, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

θυμάσαι που είχα λείψει για ένα διάστημα; Ήμουν σε ένα μάθημα ταχυδακτυλουργίας. SCongratulate.svg Νάσαι καλά. --Μυρμηγκάκι 18:51, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

Α, πώς σου φαίνεται η σελίδα χρήστη μου? Nataly8 18:45, 5 Ιουνίου 2010 (UTC) Ελπίζω να σου αρέσει η εμφάνιση της. Όσο για το τελευταίο σου άρθρο, για το μπάσκετ, επιμελήθου το λίγο. Nataly8 18:55, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

τώρα την χάζευα. Ποιό άρθρο μου εννοείς; --Μυρμηγκάκι 18:57, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

Το Β' Ε.Σ.Κ.Α.-Η.. Nataly8 19:01, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

δεν το ξεκίνησα εγώ, απλώς διόρθωσα τα σημεία αρίθμησης. --Μυρμηγκάκι 19:03, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

Αλλά, πάλι, θέλει επιμέλεια. Πές μου, καλά βρε, πώς γίνεται να θυμάσαι τόσους λόγιους, τυπογράφους, καθηγητές κ.α. Έιναι απίστευτο. Πού βρήκες τέτοια μνήμη? Nataly8 19:04, 5 Ιουνίου 2010 (UTC) Την επιμέλεια στο πάνω άρθρο την έκανα. Nataly8 19:21, 5 Ιουνίου 2010 (UTC)

Γιούρι Ζιρκόφ[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι,

Θα ήθελα την γνώμη σου για αυτό το άρθρο. Ελπίζω να σου αρέσει.

Nataly8 16:22, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Εναρμόνιση με τις πολιτικές[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, δεν ξερω τι αλλο να κανω να σε πείσω να ακολουθείς τις πολιτικές που έχουμε . Πχ την σωστη μορφοποίηση, ποιος ο λόγος καθε 2 λέξης να αλλάζης αράδα ? γιατι δεν βάζης τα προτυπα επέκτασης? όλα σχεδόν stub ειναι, κατηγορίες! ποιος ο λόγος να μην βάζης κατηγορίες? επίσης σε πολλά άρθρα ακολουθείς τη καθαρεύουσα του βιβλίου! βοηθησέ μας λίγο δεν υπάρχει λόγος βιασύνης να βάλης πολλά άρθρα χάνει την αξία του αυτό που κάνεις έτσι. Γίνε λίγο συνεργάσιμος σε παρακαλώ και ακολούθησε τις πολιτικές που έχουμε! --✻tony esopi λέγε 22:15, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Καλώς τον. Πάλι ζωχαδιασμένος και σήμερα; --Μυρμηγκάκι 22:17, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Δεν σε καταλαβα ? καθολου ζωχαδιασμενος , σου επισημαίνω κάποια πράγματα είσαι παλιός χρήστης και δεν δικαιολογούνται , εκτός να το πας κι εσυ στην κόντρα με τους διαχειριστες ? δεν οφελει σε κατι την βικιπαιδεια αυτο. --✻tony esopi λέγε 22:21, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τόνυ, χαλάρωσε, δεν συμβαίνει κάτι το κακό. Χαμογέλασε και λίγο. --Μυρμηγκάκι 22:26, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Κακό? Απλά το μόνο που κάνεις είναι ότι υποχρεώνεις πολλούς χρήστες να έρχονται από "πίσω" να μορφοποιούν τα άρθρα να βάζουν κατηγορίες κτλ κτλ ποιός ο λόγος? ειπαμε δεν κανουμε καποιο διαγωνισμό ποιος θα βαλη τα περισσότερα άρθρα. --✻tony esopi λέγε 22:37, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τόνυ, θα με τρελλάνεις; Η βικιπαιδεια είναι έργο κοινό. πρώτη φορά το ακούω αυτό «υποχρεώνεις τους άλλους να βάζουν κατηγορίες». Μου φαίνεται πλάκα μου κάνεις. --Μυρμηγκάκι 22:45, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τι ενοής έργο κοινό ? έχουμε πολιτικές και τις ακολουθούμε! εσύ αρνήσε να το κάνεις ! αντιθέτως απαντάς επιθετικά όπως πάντα , πχ [5] . --✻tony esopi λέγε 22:47, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Δεν νομίζω. Τα άρθρα που συνεισφέρω είναι περιποιημένα. Δεν είναι βέβαια τέλεια, αλλά όχι και σκάρτα. Τώρα, αν λείπει κάτι, δείξε λίγο κατανόηση. Ξέρεις σε πόσα άρθρα έχω βάλει εγώ ιντερβίκια, έχω διορθώσει λάθη ορθογραφικά, έχω συμπληρώσει συνδέσμους και άλλα; Έτσι είναι. Όλοι μας βάζουμε το λιθαράκι μας και τα άρθρα λίγο λίγο μεγαλώνουν. Είναι πολλοί οι εθελοντές. --Μυρμηγκάκι 23:08, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Κανείς δεν κάνει τέλεια άρθρα , αλλά κάποια βασικά πράγματα δεν είναι δύσκολο να τα κάνεις! όπως οι κατηγορίες ή το πρότυπο της επέκτασης! και βέβαια είναι σημαντική η συνεισφορά σου αλλά λάθος η αρνησή σου να ακολουθήσεις κάποιες πολιτικές. --✻tony esopi λέγε 23:13, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Όπως επίσης και οι απαντήσεις σου "Καλώς τον. Πάλι ζωχαδιασμένος και σήμερα" θα μπορούσα κι εγώ να σου απαντήσω : "Όπα ρε φίλε μέ ξέρεις και παραέξω για να ξέρεις αν είμαι ζωχαδιαμσένος?" !! σε τι θα οφελούσε αυτό ? πίστεψε με σε τίποτα! --✻tony esopi λέγε 23:15, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Μάλλον ξεχνάνε ορισμένοι πώς ήταν κάποια λήμματα όταν τα έγραψαν οι ίδιοι, και πώς είναι σήμερα. Dimitrisss 23:27, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ναι μόνο που τότε ο χρήστης ήταν νέος ακόμα, και το μυρμιγκάκι τώρα θεωρήτε έμπειρος , εκτός του ότι τότε δεν υπήρχε για τέτοια άρθρα κάποια πολιτική μορφοποίησης , αμφιβάλω αν υπάρχει και σήμερα πολιτική για βαθμολογίες έχει διαφορά . Γιαυτό καλύτερα μην πετάγεσε σε συζητήσεις μονο και μονο να την πεις σε κάποιον διαχειριστη έχεις γίνει γραφικός ποια! --✻tony esopi λέγε 23:31, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Γίνομαι γραφικός όταν τη λέω στους διαχειριστές ή το ακριβώς ανάποδο; Διαχειριστές και γραφικότητα τις τελευταίες μέρες, είναι έννοιες ταυτόσημες. Dimitrisss 23:42, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τότε Μυρμηγκάκι να δεχτούν και τον Ιων ο οποίος και αυτός κάνει σημαντικό έργο αλλά επιμένει να βάζει αμετάφραστα κείμενα με προοπτική μετάφρασης της αγίας....! Μην το παίρνεις ως προσβολή αλλά ως συμβουλή μιας και είσαι παλιός και γνωρίζεις αυτά που χρειάζεται να κάνεις και αν δεν τα κάνεις εσύ και δεν τα δουν ούτε και οι άλλοι (πολυ πιθανό) απλά θα είναι ένα ακόμα άρθρο προβληματικό όπως χιλιάδες άλλα! Καλά ρε Τόνυ, μέσα στο γενικό μπάχαλο που επικρατεί, πας και τη λες στο Μυρμηγκάκι με τέτοιο ύφος που έχει σκιστεί να γράφει τόσα άρθρα(και όχι της πουτσ@ς); Ούτε βαλτός να ήσουν! --79.107.15.28 23:46, 6 Ιουνίου 2010 (UTC)

Καλημέρα. Για τα αμετάφραστα άρθρα και εγώ είμαι αντίθετος, και έχω εκφραστεί πολλές φορές. Αλλά δεν πάω συνέχεια στον χρήστη να του λέω «δεν σούχω πει να μη βάζεις τέτοια!», διότι αυτό δεν θα ήταν καθόλου ευγενικός τρόπος. Απλά, μπαίνω στο άρθρο και το επιμελούμαι. Κατά περίπτωση το πάω για διαγραφή ή και γρήγορη διαγραφή. Δεν τρέχει τίποτα. Διότι όπως λέει και ο Ζωρζ Πιλαλί (ο ποιός;) »Τη μπετονιέρα μην κατηγοράς, αυτή σου δίνει για να φας.« SCongratulate.svg

Εντάξει. Τώρα που σοβαρευτήκαμε και πάλι ας μιλήσουμε σοβαρά. Τόνυ,

 • υποθέτω ότι το πρόβλημά σου είναι ότι τα άρθρα χωρίς κατηγορία πάν στην κατηγορία «ακατηγόρητα άρθρα» ή κάπως έτσι και σε επιβαρύνουν εσένα ή κάποιους άλλους προσωπικά. Αυτό όμως δεν είναι λόγος να μου λες να βάζω κατηγορίες. Αν δεν κάνω λάθος υπόθεσή πες το μου για να γίνω πιο αναλυτικός. Αν πάλι κάνω λάθος υπόθεση, εξήγησέ το μου γιατί ακόμα δεν το έχω καταλάβει, παρόλο που στην τελευταία φορά σε είχα ακούσει και σου έκανα το χατήρι.
 • Για το πρότυπο stub έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και πάντα λέμε «το πρότυπο να μην το βάζει αυτός που αρχίζει το άρθρο, αλλά να το αφήνει πρώτα προς επέκταση.» Ουσιαστικά, κάθε άρθρο είναι για επέκταση. Ένα μικρό άρθρο που έχει το πρότυπο είναι ωραίο, αλλά ένα μικρό άρθρο που ακόμα δεν έχει το πρότυπο δεν είναι μειονέκτημα για την βικιπαίδεια.
 • Και θα ξεφύγω λιγάκι. Ξεπεράσαμε τα 50.οοο άρθρα και προσωπικά είμαι υπερήφανος για όλα τους, τα τωρινά, αλλά ακόμα και για αυτά που θα γίνουν στο μέλλον, ακόμα και αν σβήσουμε πάλι καμιά ντουζίνα, διότι βρισκόμαστε καθ οδόν σαν τον Οδυσσέα που πάει στα Κύθηρα. --Μυρμηγκάκι 06:25, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)

Παιδιά,

Βλέπω ότι άσκοπα χάνετε το χρόνο σας λέγοντας ο ένας του άλλου τι πρέπει να κάνει. Αντί να προσπαθείτε να συνεισφέρεται, τσακώνεσται. Πιστεύω πώς ο Τόνυ πρέπει να χαλαρώσει. Όσο για τα λάθη, όλοι, εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση, αρχίσαμε με λάθη και όλοι μάθαμε να τα διορθώνουμε. Τώρα, αν το Μυρμηγκάκι δεν ακολουθεί κάποιες πολιτικές, δικό του το πρόβλημα, να βοηθήσουμε χωρίς να το προσβάλλουμε, όπως έκανε ο Τόνυ. Ο Μύρμηγκάκι έκανε πολλά για την Βικιπαίδεια και αξίζει πιο ευγενικούς χαιρετισμούς. Ο Τόνυ ίσως ξέχασε τον Νόμο "Μείνετε ψύχραιμοι". Και τι εννοεί με το υποχρεώνεις τους άλλους να γυρίζουν πίσω και να διορθώνουν τα λάθη σου? Είναι υποχρέωση όλων μας να βοηθούμε ο ένας τον άλλο. Εγώ δηλαδή που ρωτώ τον Ντίπα1965 αν έχω λάθη γραμματικά, τι, τον υποχρεώνω να γυρίσει πίσω? Δεν το κατάλαβα αυτό.

Nataly8 09:11, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)

Θα παρακαλούσα του ανωνύμους, πασίγνωστούς όμως , να μιλάνε επώνυμα. Μυρμιγκάκι σου επισήμανα κάτι , να ακολουθείς την πολιτική σε κάποια θέματα , Ναταλυ το ότι έχει προσφέρει κάποιος πολλά δεν σημαίνει ότι μπορεί να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις πολιτικές και κάνει ότι γουστάρει, αλλιώς τότε ποιός ο λόγος ύπαρξης των πολιτικών ? Ο μυρμιγκάκης όμω ς το μόνο που κάνει είναι να επιμένει να τις αγνοεί και το πέρνη προσωπικά η μάλλον προσπαθεί να το κάνει προσωπικό , άλλος ένας αδικημένος από τους διαχειριστές, και όλα αυτά τα κάνει από τοτε που έφαγε ΒΑΝ από τον geraki. Αυτά από εμένα και τέλος η κουβέντα από εμένα τουλάχιστον. Νάταλυ το να επισημάνω σε κάποιον κάποια πολιτκή δεν είναι προσβολή αν προσβλήθηκε τότε έχει πρόβλημα αυτός, είναι υποχρεωσή μου να το επισημάνω και να του το αναφέρω--✻tony esopi λέγε 09:18, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τόνυ,

Θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά αν έτσι είναι ο Μυρμηγκάκι (ελπίζω να μην ήταν πάντα έτσι), το μόνο που μένει να κάνουμε, και το θεωρώ υποχρέωση μας, είναι να το βοηθήσουμε. Τώρα, αν αγνοεί τις πολιτικές, είναι πρόβλημα δικό, ίσως τις κατάλαβε λίγο λαθασμένα. Αλλά, και εσύ, δεν ακολούθησες, κατά την γνώμη μου, μια πολιτική, αυτή του να Μείνετε ψύχραιμοι. Όσο για Κακό? Απλά το μόνο που κάνεις είναι ότι υποχρεώνεις πολλούς χρήστες να έρχονται από "πίσω" να μορφοποιούν τα άρθρα να βάζουν κατηγορίες κτλ κτλ ποιός ο λόγος?. Ο λόγος? Είναι υποχρέωση του καθενός όταν βλέπει ένα όχι και τόσο καλό άρθρο, δεν λέω κακό, να κάτσει να το διορθώσει, ή, αν για κάποιους δικούς του λόγους, δεν μπορέσει, να ζητήσει κάποιον άλλον να τον βοηθήσει.

Nataly8 09:44, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)

Καλημέρα και πάλι. Από την συζήτηση βλέπω ότι κάτι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Ας το πω τραγουδιστά, ίσως και πιάσει τόπο η ευχή:


Ω ρε Τόνυ, σαν χαθούμε
πως μωρε θ' ανταμωθούμε;
Πες εσύ και γω το κάνω.
Πάντοτε και με το παραπάνω!

Μυρμηγκάκι

Και επειδή βλέπω ότι μάλλον θέλει πολύ δουλειά, αφήνω αυτό το κεφάλαιο της σελίδας μου ως
«Γραφείο Παραπόνων - Η Καλή Συνεννόηση»
και προτείνω τα εξής:

 1. θα πιάσω με την σειρά Ο Λ Α τα άρθρα που ξεκίνησα από το Πάσχα και θα τα επιμεληθώ λεκτικά, με συνδέσμους και κατηγορίες! Μερικά θα τα προτείνω και για διαγραφή.
 2. Μέχρι να τελειώσω αυτή την δουλειά δεν θα ξεκινήσω καινούργιο άρθρο (εκτός και αν δεν γίνεται αλλιώς)
 3. όποιος θέλει μπορεί να μου δίνει συμβουλές, παρακινήσεις και άλλα όσα χρειάζονται για να διορθωθεί η κατάσταση, εδώ πιο κάτω. Όλα δεκτά εκτός από εγκάρδια συγχαρητήρια.
Αφήνω λοιπόν χώρο, και ξεκινάω από σήμερα.

--Μυρμηγκάκι 13:24, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ξεκίνα νέο άρθρο θα δουμε για αυτα απλά νασαι ποιο προσεκτικός! και να μην προσβάλεσε τόσο εύκολα όταν κάποιος σου κάνει παρατήρηση :::))) όλα για καλό γίνονται τίποτα για κακό! καλή συνέχεια --✻tony esopi λέγε 13:28, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)

«Γραφείο Παραπόνων - Η Καλή Συνεννόηση»[επεξεργασία κώδικα]

Περάστε, καθήστε
Θα πάρετε κάτι να δροσιστείτε;
 • από Μυρμηγκάκι: Μα τώρα καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα!
  • Στους Λόγιους έκανα γύρω στους 50 ή εξήντα λόγιους μόνο για τον 15ο αιώνα που είναι ο μικρότερος από όλους. Αυτό δεν είναι δυνατόν να κατηγοριοποιηθεί με το χέρι. Όποιος το έκανε μέχρι τώρα, του αξίζει έπαινος. --Μυρμηγκάκι 18:21, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)
  • Και μου γεννιέται μια απορία. Γίνεται να το αυτοματοποιήσουμε; Όχι για τώρα, αλλά και για το μέλλον. Έχω να ανεβάσω προσεχώς άλλους 5οο. --Μυρμηγκάκι 19:03, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)
  • Τους λόγιους τους έχω βάλει όλους σε ένα πρότυπο, καταταγμένο κατά αιώνες. Μπορεί να προστεθεί σε κάθε λόγιο η κατηγορία «λόγιος του χχ αιώνα»;
 • Από Egmontaz: Μια και άνοιξες γραφείο παραπόνων να σου πω και εγώ το δικό μου καθώς και να κάνω μια προσφορά: Γενικά συμμερίζομαι την άποψη σου ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους, ωστόσο είναι κατονοητά και τα παράπονα του Τόνυ για τον μόνο λόγο ότι είσαι λιγάκι πολυβόλο :). Ωστόσο το δικό μου παράπονο είναι ότι άρθρα που είναι μία παράγραφος τα σπάς σε παραγράφους - προτάσεις. Δεν πιστεύω ότι έχει νόημα αυτό. Όταν μεγαλώσει και μπορεί να έχει παραγράφους και ενότητες ναι, αλλά γραμμή και παράγραφος ή ακόμα και γραμμή και ενότητα νομίζω ότι είναι υπερβολικά και κυρίως χαλάει τον ειρμό. (2) Για αυτόματη εισαγωγή προτύπου και κατηγορίας σε όσα άρθρα θέλεις μπορείς να μου το ζητήσεις να το κάνω αυτόματα έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείται κανείς, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις μία βικιλίστα (δηλαδή κάθε άρθρο να είναι μέσα σε [[]], ο αστερίκος δεν είναι απαραίτητος) και είτε να την σώσεις, είτε να μου την στείλεις σε αρχείο txt π.χ. με μειλ και να μου πεις τι θέλεις να προσθέσω, έτσι, τουλάχιστον για αυτό, δεν θα παραπονιέται κανείς. (αυτόματα μπορεί να προστεθεί ότι κατηγορία θέλεις και ότι πρότυπο θέλεις, και αν έχεις ετοιμάσει εσύ την λίστα, με το bot θα φάω λιγότερο από λεπτό (όσο χρειάζεται να δακτυλογραφήσω μια αράδα) και άρα δεν θα χρειάζεται να φοβάσαι να το ζητήσεις μην τυχόν θεωρηθεί κουραστικό). Φιλικά. --Egmontaℨ 18:56, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)
  • οκ, αυτό το δέχομαι, δεν είμαι αντίθετος σαυτό. --Μυρμηγκάκι 19:03, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)

μεταφέρω από την σελίδα μου: «Ευχαριστώ. Την ίδια ιδέα είχα και γώ. Όχι όμως να νομίσεις ότι σε βάζω εσένα τώρα να κάνεις την δική μου δουλειά. Αν θες κοίταξε αυτό που έγραψα στην σελίδα συζήτησής μου. --Μυρμηγκάκι 19:26, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)»

Μα αυτό σου λέω, αν φτιάξεις εσύ τους καταλόγους, εγώ ουσιαστικά δεν κάνω τίποτα, οπότε δεν θα νομίζω τίποτα κακό :) π.χ.

Αρθρο1 Αρθρο2 Αρθρο3 .... Αρθρο100

Εγώ το μόνο που θα κάνω θα είναι να γράψω μία εντολή. (Για κάθε κατηγορία η πρότυπο ένα ξεχωριστό κατάλογο, εκτός αν σε όλα τα άρθρα π.χ. θέλεις τις ίδιες δύο κατηγορίες και το ίδιο πρότυπο παντού. Για τα άλλα προσωπικά δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω αυτή την στιγμή, γιατί θέλει ψάξιμο που δεν έχω τώρα τον χρόνο να κάνω. Αλλά μπορεί σίγουρα να γίνει και κάτι πιο εκλεπτυσμένο και πολύπλοκο, αλλά για κάτι τέτοιο θα πρέπει, από μένα τουλάχιστον, να περιμένεις. --Egmontaℨ 19:36, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ορίστε! δεν πρόλαβες να ζητήσεις βοήθεια καί ήρθε !είναι η συνεργασία κάτι που έχουμε ξεχάσει στη βικιπαίδεια! είδες που όλα για καλό γίνονται όπως είπα παραπάνω? --✻tony esopi λέγε 19:02, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)
Καλημέρα!!! Κάθε πρωί ή μεσημεράκι που μπαίνω συνήθως τον τελευταίο καιρό περισσότερο για επιμέλεια άρθρων, ρίχνω μια...κατηγοριοποίηση να έρθω να "ισιώσω"! Αλλά είναι πολλά, θα σου έκανα συζήτηση, πώς και τα αφήνεις έτσι δηλαδή, αλλά μετά είδα τη συζήτηση που έχει ανοίξει εδώ. Αν είναι να περαστούν από μποτάκι κάποια στιγμή, οκ, να ξέρω να μην..."σπαμμάρω" τις πρόσφατες αλλαγές με την προσθήκη κατηγοριών! :P --Veron 06:44, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)

Καλημέρα Βερόν. Εγώ από την άλλη πλευρά ήμουν τόσο ευτυχισμένος κάθε φορά που έβλεπα την επιμέλειά σου (αλλά και της Ατλαντίας), αφού περίμενα πως και πως να περάσουν από τα χέρια σου (και της Ατλαντίας). Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πολλά είναι. Νομίζω ότι μερικές στάνταρντ κατηγορίες μπορεί να τις αυτοματοποιήσουμε, αλλά όχι όλες. Οι ειδικές θα πρέπει δυστυχώς να γίνονται με το χέρι, αλλά ίσως καταφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες. Εδώ πιο κάτω κάνω μια σχεδιοποίηση, αν θες τροποποίησέ την όπως νομίζεις καλύτερα. --Μυρμηγκάκι 07:23, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)
Και εγώ περιμένω να δω το χεράκι των Veron και Atlantia στις κατηγορίες αφού βάλω άρθρο :) --Focal Point 17:25, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)
Στο Μυρμηγκάκι για τις ειλικρινείς του προσπάθειες για καλή συνεννόηση

Όταν θεωρήσω κάτι κακό για τη Βικιπαίδεια, μην ανησυχείς, θα σε ειδοποιήσω. Να σου κόβω τη φορά για μικρολεπτομέρειες... όχι. Προτιμώ να σου δώσω ένα αστεράκι για την πολύ καλή πράγματι συνεννόηση. Για την άπειρη δουλειά που κάνεις, θα πάρεις και άλλα αστεράκια από άλλους, στα οποία συνυπογράφω εκ των προτέρων. --Focal Point 17:25, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ευχαριστίες[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ για την απονομή, για τρίτη φορά νομίζω SFriendly.svg. Απ' ότι βλέπω παραπάνω σε έγραψε ο τροχονόμος γιατί τρέχεις την ΒΠ με υπερβολική ταχύτητα τον τελευταίο καιρό SCongratulate.svg --Costas78 10:37, 7 Ιουνίου 2010 (UTC)

Απορία[επεξεργασία κώδικα]

(για τα άλλα στην σελίδα μου). Σταματώντας στον Ανδρόνικο Κοντοβλάκα να διαβάσω καθώς μου φάνηκε αρκετά αστείο όνομα για λόγιο, είδα το «Ιωάννης Ρευχλίνος». Υποθέτω έτσι τον γράφει η πηγή σου, αλλά μήπως είναι ο en:Johann Reuchlin οπότε να το αλλάξουμε σε Γιόχαν Ρόιχλιν; Αν η πηγή έχει και τα πρωτότυπα ονόματα στο λατινικό αλφάβητο (που δεν το νομίζω) για τους ξένους καλό είναι τα βάζεις γιατί αλλιώς κάτι τέτοια θα είναι δύσκολο να εντοπιστούν. --Egmontaℨ 08:57, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ενημέρωση, είναι! Πριν απλά είδα το όνομα και τώρα διάβασα λίγο και το άρθρο, αναφέρεται ότι ήταν μάλιστα και μαθητής του Κοντοβλάκα στα Ελληνικά! --Egmontaℨ
Δες και αυτό en:Greek scholars in the Renaissance, μπορεί να σε ενδιαφέρει ώστε να εντοπίσεις αν κάποιοι υπάρχουν και στην αγγλική. --Egmontaℨ 09:04, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)
Δάκρυσα. Πες του Γεράκι αν έχει την καλοσύνη να τρέξει το μποτάκι του με το πρωτότυπο «Ελληνίδες και Έλληνες λόγιοι (1453 - 1821)» για λίστα. --Μυρμηγκάκι 11:40, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)

Πρότυπο:Κύπελλο Ρωσίας[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Δημιούργησα αυτό το πρότυπο, μιας και θα αρχίσω με το Κύπελλο Ρωσίας (το Πρωτάθλημα μετά). Πώς σου φαίνεται. Α, το Γιούρι Ζιρκόφ, κατά την γνώμη σου, θα μπορούσε να θεωρηθεί αξιόλογο? Πρότυπο:Κύπελλο Ρωσίας Nataly8 11:03, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)

αξιόλογο ! --Μυρμηγκάκι 11:42, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)

Παραλίγο να το ξεχάσω. Μπορείς να πεις την γνώμη σου στην σελίδα συζήτησης του άρθρου. Nataly8 11:46, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)

Blaskowitz[επεξεργασία κώδικα]

Ich brauche ihre Hilfe. Όταν μπορέσεις ρίξε ένα Auge σε αυτόν για να μεταφράσεις τα γερμανικά που δεν μπόρεσα να μεταφράσω, ώστε να ανεβάσω το άρθρο το απόγευμα --Jake Συζήτηση 11:54, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)

Υπέροχα! Θα αλλάξω όμως το "σκήπτρο" γιατί δεν ξέρω και 'γω πως το εξάρτημα αποκαλείται "στραταρχική ράβδος". Επίσης δεν ξέρω αν πρέπει να έχουμε αραβικούς αριθμούς στα Wehrkreis και τα Σώματα Στρατού (δεν θα δεις ποτέ π.χ. 101. Armeekorps, αλλά CI Armeekorps η στα Wehrkreise). Αν είναι για την κατανόηση από το κοινό βέβαια, έχει καλώς. Ξέφυγε επίσης το 4.7 "Verleitung zur Arbeitseinstellung, böswillige Arbeitseinstellung, Streik und Aussperrung. …" (κάτι για παρακώλυση εργασίας και απεργίες αλλά δεν είμαι σίγουρος).
 • Για το σκήπτρο ρώτα κάποιον στρατιωτικό πως το λένε στα ελληνικά. από που το έχεις το zitat για να το δω καλλίτερα; Μπορεί αν λέει Stab να εννοεί και «επιτελείο» ή κάτι τέτοιο. Πάντως επειδή είναι παρομιακό, γιαυτό μου πήγε καλύτερα το σκληπτρο. Νομίζω οι γερμανοί κρατούσαν πράγματι ένα στο χέρι. --Μυρμηγκάκι 18:33, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)
 • Για τους αριθμούς κάνε όπως νομίζεις οτι είναι πιο πρακτικό. Κανονικά οι Έλληνες χρησιμοποιούνε αριθμούς. Αλλά για μεγάλους αριθμούς όπως εδώ προσωπικά δεν τους προτιμώ γιατί δεν ξέρω να τους διαβάζω. Ούτε και τους ρωμαϊκούς νομίζω τους ξέρει κανείς σήμερα. --Μυρμηγκάκι 18:33, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)
 • Την πρόταση θα την ξανακοιτάξω πάλι σε λίγο. Είναι τεράστιο άρθρο. Χαρά στο κουράγιο σου και Respekt! Είναι όμως πολύ ωραία μεταφρασμένο. Εγώ δεν έχω τόσο πλούσιο λεξιλόγιο στα ελληνικά. --Μυρμηγκάκι 18:33, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)
Θα αφήσω τον Μπλάσκοβιτς να "ωριμάσει" στο Αμμοδοχείο (θα τον δημοσιεύσω την Πέμπτη για να γιορτάσω την απελευθέρωση από το άγχος της Γεωμτερίας!) και συν τοις άλλοις περιμένω και την αναφορά στη Wehrmachtbericht από ένα συνάδελφο στην αγγλική.
οκ. hau rein στην γεωμετρία. --Μυρμηγκάκι 18:33, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)
Και, βέβαια, το Verwundetenabzeichen θα είναι το επόμενο άρθρο! Θα μου το αυτοαπονέμω σε χρυσό αν έχω γράψει κάτω από 19 σε κανα μάθημα! SCongratulate.svg Και μία γνώμη εδώ: να το σπάσω όπως έκαναν οι Γερμανοί σε Verwundetenabzeichen και Verwundetenabzeichen (1939); (κλίνω προς το δεύτερο, θα βγει και πληρέστερο).
ich bin gespannt. --Μυρμηγκάκι 18:33, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)
Δεν ξέρω αν θα έχω πολύ χρόνο αύριο αλλά θα δούμε. Viele Grüße! --Jake Συζήτηση 18:21, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)

Για τη ράβδο/σκήπτρο είναι στα αγγλικά ("baton"). Όσο για τους αριθμούς, μια μέση λύση είναι π.χ. να γραφτεί CI. (101ο) Σώμα Στρατού ή κάτι ανάλογο. Ούτε και εγώ ξέρω πάντως να διαβάζω ρωμαϊκούς αριθμούς, μη νομίζεις! Αλλά καμία βιασύνη για τα υπόλοιπα, έχω ολίγο υλικό να προσθέσω ακόμα... --Jake Συζήτηση 18:39, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)

: Συζήτηση:Πάνος Αναγνωστόπουλος[επεξεργασία κώδικα]

Διάβασε τη συζήτηση εδω : Συζήτηση:Πάνος Αναγνωστόπουλος εγω βρήσκω ότι ήταν αντίπαλος του Κολοκοτρωνη όχι φίλος. Κοίταξε πάλι τις πηγές σου . --✻tony esopi λέγε 21:57, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)

Bot[επεξεργασία κώδικα]

Κατ αρχήν υπάρχουν πολλά bot. Ουσιαστικά είναι προγραμματάκια, δεν είναι κάτι άλλο. είναι ένας κανονικός λογαριασμός που απλώς οι επεξεργασίες του μαρκάρονται με (b) που σημαίνει ότι δεν φαίνονται στις πρόσφατες αλλαγές αν δεν το επιλέξεις. Τα περισσότερα bot χρησιμοποιούν το έτοιμο πακέτο pywikipedia, μόνο για αυτό μπορώ να σου δώσω κάποιες πληροφορίες, που είναι αυτό που χρησιμοποιώ και εγώ. Αρχικές πληροφορίες θα βρεις στο meta:pywikipediabot. Διάβασε αυτό και προσπάθησε να το εγκαταστήσεις. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να κάνεις κάποιες δοκιμές (είτε χωρίς να σώσεις, είτε σώζωντας τις αλλαγές σε δοκιμαστική σελίδα) και μετά αφού όλα πάνε καλά να πάρεις έγκριση. Κατέβασε λοιπόν και εγκατέστησε το python και το pywikipedia όπως λέει στην σελίδα που σου έδειξα, και μετά ότι συγκεκριμένες απορίες έχεις μπορείς να με ρωτήσεις και ανξέρω θα σου πω. Το pywikipedia είναι πολύ εύκολο αλλά και εξαιρετικά περιορισμένων δυνατοτήτων, για αυτό άλλωστε σου απάντησα αρνητικά σε ένα από αυτά που ζήτησες. (Γιατί με το pywikipedia δεν μπορώ, και αλλιώς δεν ξέρω ακόμα, αλλά που θα πάει, σε κάνα δυο μήνες που ελπίζω να υπάρχει περισσότερος χρόνος θα το κοιτάξω)--Egmontaℨ 22:24, 8 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ευχαριστώ. Το εγκατέστησα και δουλεύει. Θα ασχοληθώ λίγο μέχρι να βαρεθώ. --Mirmibot 12:41, 9 Ιουνίου 2010 (UTC)

Καλορίζικο το Μυρμη-μποτ και καλές δουλειές και με αυτό!!! SMocking.gif SFriendly.svg --Ttzavarasσυζήτηση 12:52, 9 Ιουνίου 2010 (UTC)

Έχεις δει μυρμηγκάκι τροχούμενο; SCongratulate.svgSCongratulate.svgSCongratulate.svg --Μυρμηγκάκι 13:03, 9 Ιουνίου 2010 (UTC)

Με γειά. VJSC263IO 14:25, 9 Ιουνίου 2010 (UTC)

Danke Herr Botführer (προαγωγή SCongratulate.svg!) (Δεν είδα το μήνυμα γιατί βυθίστηκα στην άβυσσο του Axis Biographical Research). Καλές δουλειές! --Jake Συζήτηση 14:27, 9 Ιουνίου 2010 (UTC)

Σ' ευχαριστώ. Δεν έχω σκοπό να φτοιάξω bot τώρα αμέσως, αλλά νομίζω πως θα ήταν χρήσιμο ένα για τις πύλες (αν και προς το παρόν δεν χρειάζεται και πάρα πολύ). Οπότε, αν θέλεις να βοήθησεις (και να βγάλει και το Mirmibot τα πρώτα ένσημα), κάτι έχουμε... Κατά τα άλλα, κατέβασα χθες το βράδυ το PyWikipediaBot, αλλά αυτή την στιγμή το μόνο που κάνω είναι να κοιτάω τι υπάρχει και τι κάνει. VJSC263IO 18:43, 9 Ιουνίου 2010 (UTC)

Εισαγωγή ιστορικού[επεξεργασία κώδικα]

Να ζητήσω εισαγωγή ιστορικού του Μπλάσκοβιτς από το αμμοδοχείο μου για να φαίνεται η συνεισφορά σου εκεί ή να τον ανεβάσω έτσι; --Jake Συζήτηση 09:27, 10 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ναί, κάντο για να είσαι νόμιμος, αλλά δεν με πειράζει και να το κάνεις αλλιώς. Κάντο όπως σου έρχεται πιο βολικά. --Μυρμηγκάκι 09:37, 10 Ιουνίου 2010 (UTC)

Γιούρι Ζιρκόφ2[επεξεργασία κώδικα]

Για το Γιούρι Ζιρκόφ. Μπορείς να πείς την άποψη σου ψηφίζοντας υπέρ ή κατά στο Βικιπαίδεια:Υποψήφια αξιόλογα άρθρα#Γιούρι Ζιρκόφ. Nataly8 10:27, 10 Ιουνίου 2010 (UTC)

Επαρχία Τριπόλεως[επεξεργασία κώδικα]

Θα εννοεί την επαρχία Μαντινείας της οποίας έδρα ήταν η Τρίπολη. Δεν ονομαζόταν ποτέ επαρχία Τριπόλεως --Costas78 23:05, 10 Ιουνίου 2010 (UTC)

Αμμοδοχείο[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι, Δεν ξέρω πώς εσύ, αλλά εγώ θεωρώ ότι το άρθρο Αμμοδοχείο πρέπει να διαγραφτεί (έτσι όπως είναι τώρα). Nataly8 08:56, 11 Ιουνίου 2010 (UTC)

μα και βέβαια. Τούβαλα το πρότυπο γρήγορης. --Μυρμηγκάκι 09:37, 11 Ιουνίου 2010 (UTC)

Το είδα. Μια ερώτηση. Θα ψηφίσεις για το Γιούρι Ζιρκόφ (εννοώ υπέρ ή κατά) ή οχι? SMirC-thumbsup.svg Nataly8 09:48, 11 Ιουνίου 2010 (UTC)

Το έχω επαναλάβει στο ΤΖΑΙΚ Β και στον Στέλιο. Δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς ειδικός στο ποδόσφαιρο για να κρίνει αν ένα άρθρο είναι αξιόλογο ή όχι. Το μόνο που πρέπει να παρατηρεί είναι αν τηρεί όλα τα κριτήρια ή όχι. Αυτό μόνο χρειάζεται. Nataly8 09:57, 11 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ελπίζω καταλαμβαίνεις τι σου είπα. Καλά, πώς βρέθηκαν τόσα άρθρα για να ελέξεις??? Nataly8 16:10, 11 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τελικά, θα ψηφίσεις ή οχι (δεν σε πιέζω να το κάνεις). Το Πύθων πότε θα το τελειώσεις? Nataly8 07:44, 12 Ιουνίου 2010 (UTC)

Καλή τύχη. Όποτε τελειώσεις μπορείς, αν θέλεις, να ψηφίσεις. Nataly8 09:49, 12 Ιουνίου 2010 (UTC)

Πύθων[επεξεργασία κώδικα]

Θα ασχολούμαι με Πύθων μέχρι να ξαναγυρίσω. Για τον ίδιο λόγο θα απέχω επίσης παροδικά από συζητήσεις. Παρακαλώ μην μου στέλνετε μηνύματα για άλλα θέματα, εκτός και αν πρόκειται για μεγάλη ανάγκη. --Μυρμηγκάκι 10:37, 10 Ιουνίου 2010 (UTC)

Δοκίμασε αυτό: console_encoding = 'ISO 8859-7' --geraki Talk 13:27, 10 Ιουνίου 2010 (UTC)

Python δεν γνωρίζω, μπορώ απλά να καταλάβω κάποια πράγματα λόγω γνώσης άλλης γλώσσας. Θα ασχοληθώ με αυτό αργότερα όταν έχω χρόνο. Κατά τα άλλα πιστεύω ότι δεν χρειάζεσαι και πολύ βοήθεια :D --Egmontaℨ 17:49, 13 Ιουνίου 2010 (UTC)

Το είχα σκοπό από καιρό αλλά η αλήθεια είναι ότι ζήλεψα το δικό σου. Ευχαρίστως να συνεργαστούμε όπου και αν χρειαστεί.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:27, 13 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ναι σε αυτά βασίζομαι για αρχή. Ευχαριστώ.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:29, 13 Ιουνίου 2010 (UTC)

Με ευχαρίστηση...[επεξεργασία κώδικα]

Είδα ότι άρχισες να ξαναγράφεις νέα άρθρα. Ελπίζω να βρείς χρόνο και για το Γιούρι Ζιρκόφ.

Nataly8 14:31, 14 Ιουνίου 2010 (UTC)

Μια ερώτηση. Τι ή ποιός ή που είναι το Πύθων. Έχω μεγάλη περιέργεια να το δώ. SCongratulate.svg Nataly8 14:49, 14 Ιουνίου 2010 (UTC)

Το μπότ δεν είναι αυτό που βάζει τα ξενόγλωσσα άρθρα για αυτό που γράψαμε (δηλ. στο Γιούρι Ζιρκόφ βάζει ΕΝ και τον τίτλο στα αγγλικά). Εγώ όταν μεταφράζω τα παίρνω και τα μεταφέρνω στο άρθρο μου. Ευχαριστώ για τα λόγια σου, αν και θα ήθελα να δώ και την δική σου γνώμη (μπορείς να μείνεις ουδέτερος). Nataly8 15:06, 14 Ιουνίου 2010 (UTC)

Μια απορία. Το Λασκάρις δεν τελειώνει σε -η. Nataly8 15:14, 14 Ιουνίου 2010 (UTC)

Αν ζωντάνευα πεθαμένους, το νεκροταφίο θα ήταν κάτι σαν δωρεάν ξενοδοχείο. Όσο για το Γιούρι, δεν κατάλαβαινω γιατί δεν εκφράζεσαι. Nataly8 15:22, 14 Ιουνίου 2010 (UTC)

Α, μιας και είπες για αναστάσεις, θα ήθελα να προτείνω το ΤΖΑΙΚ Β' για διαχειρηστή. Η συνεισφορά του αξιότιμη και πιστεύω του αξίζει. Τι λές? Το πρόβλημα είναι πώς δεν ξέρω πώς και πού θα το κάνω. Nataly8 15:27, 14 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τον ρώτησα. Περιμένω απάντηση. Nataly8 15:35, 14 Ιουνίου 2010 (UTC)

Με την γνώμη, θα μείνεις ουδέτερος, υπέρ ή κατά? Nataly8 15:36, 14 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ιωάννης Λογοθέτης[επεξεργασία κώδικα]

Ναι αυτός είναι. Το βρήκα εδώ. Στην αρχική διαγραμμένη εικόνα της ελληνικής δεν αναγραφόταν τίποτα.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:50, 14 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ιωνάς Κανελόπουλος είσαι σίγουρος ότι το Κανελόπουλος είναι με ένα λ και όχι δύο ? το συνηθέστερο είναι δυο : Κανελλόπουλος --✻tony esopi λέγε 22:24, 14 Ιουνίου 2010 (UTC)

Μεθώνης Γρηγόριος - Γρηγόριος Παπαθεοδώρου υπήρχε και αυτό. Τα συγχωνευσα--✻tony esopi λέγε 22:49, 14 Ιουνίου 2010 (UTC)

Προσοχή έχεις ένα δεύτερο γ και βγαίνει "Κατηγγορία" --Jake Συζήτηση 12:50, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)
Scheiß Tastatur! έχει διαλυθεί από την πληκτρογράφηση. και είναι και καινούργια. τα χριστούγεννα την αγόρασα. --Μυρμηγκάκι 12:53, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)

Φοβερό αυτό με την Tastatur!! Τι να πω εγώ που με τη ζέστη εδώ θα εκραγεί το μόντεμ σε λίγο... --Jake Συζήτηση 12:55, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)

Οικογένειες[επεξεργασία κώδικα]

Θα ψάξω για τους Ρίζους να βρώ ότι μπορώ. Ανέλυσε μου λίγο την σκέψη σου για να καταλάβω καλύτερα. Ενδιαφέρον ακούγεται πάντως.--Diu 16:17, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)

Μάλιστα. Κατάλαβα τι εννοείς. Το μόνο πρόβλημα είναι η κατηγοριοποίηση στην οποία θα προχωρήσω με τον σχηματισμό ενιαίων άρθρων να μην είναι αυθαίρετη. Στο μυαλό μου έχω ένα καλό άρθρο για τους Φαναριώτες. Θα μπορούσαν να προστεθούν πολλά στοιχεία.--Diu 17:04, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)

Θα πει "τον έπιασαν ζωντανό". Δες εδώ! SFriendly.svg --Ttzavarasσυζήτηση 18:02, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)

Σε ποιον συγκεκριμένα αναφέρεσαι για να το ψάξω; --Ttzavarasσυζήτηση 18:33, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)

Λοιπόν: Ο Χατζή Λάμπρος Κορομηλάς (πατέρας του Ανδρέα) συνελήφθη ζωντανός από τους Τούρκους κατά τη μάχη του Χαϊδαρίου και ανασκολοπίστηκε στην πλατεία του προς παραδειγματισμό από τον Κιουταχή (Μεγάλη Ελληνική εγκυκλοπαίδεια, τ. ΙΑ', λήμμα "Κορομηλάς, Χατζή Λάμπρος"). --Ttzavarasσυζήτηση 19:29, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)

Είδα εντελώς τυχαία τη συζήτησή σας και έψαξα στο βιβλίο του Σιμόπουλου "Βασανιστήρια και Εξουσία". Εκεί δίνει (με παραπομπή στα Πολεμικά Απομνημονεύματα του Περραιβού) μια διαφορετική εκδοχή: Τον κάρφωσαν σε ένα τοίχο από τα χέρια και τα αφτιά και έμεινε καρφωμένος για 72 ώρες, ώσπου τον πυροβόλησε ένας Αλβανός φίλος του για να τελειώσει το μαρτύριό του (Σιμόπουλος σ. 383) --Jake Συζήτηση 19:50, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)
οκ. --Μυρμηγκάκι 19:54, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)

Καλά, δεν παίζεσαι!! Τώρα έφυγες από τους δρόμους της περιοχής του σπιτιού μου κι έχεις πιάσει τους δρόμους της περιοχής του σχολείου μου!! Κ. Λώρης, Η. Γιαταγάνας, Κ. Μπαταριάς... δε βρίσκεις κάτι και για το Γιάννη Σούκα; (Γ. Σούκα 3 είναι η διεύθυνση του σχολείου, η οδός Γιαταγάνα είναι ακριβώς από πάνω, η Λώρη το ένα του πλάι!!!) SMocking.gif --Ttzavarasσυζήτηση 21:37, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)

Μα, ασφαλώς στα χαρακώματα (γιατί μας χαρακτηρίζουν "μαχόμενους εκπαιδευτικούς" όσους διδάσκουμε; SMocking.gif). Κι είμαι τυχερός που έχω τόσο καλές παρέες όταν δεν είμαι στη Βικιπαίδεια (μερικές φορές μπαίνω κι από το σχολείο οπότε τους έχω και παρέα! SHysterical.gif. --Ttzavarasσυζήτηση 21:44, 15 Ιουνίου 2010 (UTC)

Βοήθεια[επεξεργασία κώδικα]

Μυρμηγκάκι, αρχίζω νέο άρθρο αλλά δεν κατάλαμβαινω δύο λέξεις. Μπορείς να τις εξηγήσεις; Αυτές είναι οι

 • Kurgan (Grabhügel) (δεν το βρήκα στα ελληνικά)
  • θολωτός τάφος μου φαίνεται λέγεται και στα ελληνικά
   • Grab = τάφος + hügel = λόφος, τεχνητός λόφος
 • Erosionsrinne
  • χαντάκι θα το έλεγα, ή τάφρο, αιολική τάφρο ανάλογα με το ύφος που θες να γράψεις
   • Erosion = αιωλική διάβρωση + Rinne = αυλάκι

Μπορείς να το κάνεις σε παρακαλώ; Nataly8 08:51, 16 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ευχαριστώ. Nataly8 09:05, 16 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ελπίζω οι πίνακες να σου αρέσουν. Αναρωτιέμαι πώς έγινε αξιόλογο στα ρωσικά.

Nataly8 10:37, 17 Ιουνίου 2010 (UTC)

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! Τέλειο! --Μυρμηγκάκι 10:50, 17 Ιουνίου 2010 (UTC)

Αναρωτιέμαι πώς έγινε αξιόλογο στα ρωσικά. Δεν λέει σχεδόν τίποτα, δεν έχει ούτε μια παραπομπή, 2-3 πηγές και τίποτα άλλο. Nataly8 10:58, 17 Ιουνίου 2010 (UTC)

Αξιόλογα είναι τα άρθρα που αγγίζουν τις καρδιές των αναγνωστών. --Μυρμηγκάκι 11:00, 17 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τελικά είναι αξιόλογος κατάλογος; Εμείς δεν έχουμε φαίνεται;

Για το χιούμορ σου. Nataly8 11:12, 17 Ιουνίου 2010 (UTC)

Αθάνατος και Δυνατός. Nataly8 11:33, 17 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τι σημαίνει Brigadier; Nataly8 15:05, 17 Ιουνίου 2010 (UTC)

Το babelfish λέει «ταξίαρχος». Έχουμε και μια μεταφραστική σελίδα. Μπορείς να την ενημερώσεις; --Μυρμηγκάκι 15:09, 17 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τι σημαίνει το Preobraschenski (δεν είναι ολόκληρη η λέξη, απλά το βαβελφισ δεν το μετάφρασε ολο); Nataly8 07:45, 18 Ιουνίου 2010 (UTC)

Για την επιμέλεια των άρθρων σου. Nataly8 11:01, 18 Ιουνίου 2010 (UTC)

Κατηγορίες[επεξεργασία κώδικα]

Αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι ακριβώς πρέπει να κάνω, μπορώ να σε βοηθήσω. Φταίει ίσως και το γεγονός της...μεταμεσονύχτιας ώρας. Αλλά πάμε το πάλι... Τι κατηγορίες να σου πω; Pardonne-moi!!! --Veron 22:48, 17 Ιουνίου 2010 (UTC)

Υπάρχει ήδη η κατηγορία Κατηγορία:Έλληνες πανεπιστημιακοί που εκκρεμεί η συγχώνευσή της. Κάτω από αυτή μπορεί να μπουν καθηγητές φιλοσοφίας, θεολογίας, φυσικής, χημείας κλπ. --Veron 23:14, 19 Ιουνίου 2010 (UTC)

To the king...[επεξεργασία κώδικα]

Στον βασιλιά Μυρμηγκάκι. Nataly8 15:15, 18 Ιουνίου 2010 (UTC)

Βλέπω δεν θα σε περάσει κανένας στον αριθμό αρθρών. Nataly8 15:39, 18 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ίσως, αλλά τέλος πάντως. Ελπίζω ο θρόνος να μην είναι τεράστιος για εσένα. SCongratulate.svg Nataly8 16:00, 18 Ιουνίου 2010 (UTC)

Βλέπω ο θρόνος του Πατριάρχη της Κωνσταντινουπόλεως είναι ψηλός. Βρήκα ένα θρόνο από την Γερμανική Βικιπαίδεια. Ελπίζω να μην είναι ψηλές οι σκάλες:

Να, ένας με σκάλες και προστασία. SMocking.gif Nataly8 16:12, 18 Ιουνίου 2010 (UTC)

Καλά, που βρίσκεις τόσες πληροφορίες; Nataly8 17:03, 18 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τώρα έχεις 2 θρόνους, άνετους. Δεν θα ξεκοκαλίζεις. SMocking.gif. Nataly8 17:08, 18 Ιουνίου 2010 (UTC)

Το είδα, χμ ενδιαφέρον, αν και δεν κατάλαβα και πολλά ούτε ποιά σχέση έχω εγώ. Nataly8 17:17, 18 Ιουνίου 2010 (UTC)

Πρότεινα το Ιωάννης ο Χρυσόστομος. Πώς σου φαίνεται η ιδεά; Nataly8 17:19, 18 Ιουνίου 2010 (UTC)

Συγχώνευση[επεξεργασία κώδικα]

Πιστεύω πως αυτό και αυτό πρέπει να συγχωνευτούν, πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό??

Κανάρης[επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχει τεράστια διαφορά. Θα το κοιτάξω και θα σου πώ.--Diu 14:44, 20 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ίσως χρειαστεί να μου δώσεις 1 θρόνο για αυτό τον κύριο SMocking.gif

(ΥΓ. Πλις απάντα στη σελίδα συζήτησης μου ή στη σελίδα συζήτησης του)

Nataly8 09:19, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ε, τότε ένα τάφο SCongratulate.svg. Την άποψη σου για το κύριο θα τη πεις στη συζήτηση του; Nataly8 09:28, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

ΟΚ. Nataly8 09:37, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

Η εικόνα ήταν βραβείο ή έτσι για διακόσμιση. Για τα ρητά δεν φταίω εγώ (την ιδέα την πήρα από εσένα, αλλά κατι δεν πέτυχε). Μου ζητάς να το αφήσω 2 εβδομάδες. Γιατί; Κατά τη γνώμη σου, τι βαθμό θα πάρει; Nataly8 14:02, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

Στα ρωσικά είναι το γκρίζο το χρώμα του αποσπάσματος. Εδώ είναι κίτρινο. Ε, δεν φταίω εγώ. Όσο για τις μισές παραπομπές, να σου πώ ότι δεν τις έβαλα όλες, τι θα πείς. Όσο για 2 εβδομάδες, πολλά μου ζητάς. Nataly8 14:13, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε το χρώμα; Στα ρωσικά βάζουν το πρότυπο {{αρχή αποσπάσματος}} στην αρχή πριν να το γράψουν και μετά από κάτω το {{τέλος αποσπάσματος}}. Nataly8 14:19, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

(2 εβδομάδες. Χμ, αν το είχα για αξιόλογο, τοτε...)

Καλύτερα κάποια ρητά να τα γυρίσεις στη θέση τους, γιατί στο αρχή καριέρας δεν είναι κατανοητό ποιός λέει τι. Nataly8 14:20, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

Καλά, μου λές ότι τα ρητά τρώνε χώρο. Χμ. Nataly8 14:45, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

Εξαφανίστηκες; Nataly8 15:16, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

[[:Αρχείο:Golden swoed for courage.jpg|thumb|left|300px|Αν και κανονικά είναι για το θάρρος, στο δίνω για την επιμονή σου. Nataly8 15:21, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)]]

Ωραίο σπαθί, τι νομίζεις; Nataly8 16:14, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

Έτσι όπως πάεις, θα ξέρεις τον κάθε Έλληνα στο πρόσωπο. SMocking.gif Nataly8 16:35, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

Καλά, πόσους τυχερούς έχεις στη λίστα σου; Nataly8 16:56, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

Αύριο, θα συνεχίσω τη Μάχη του Μποροντινό. Όσο για το σπαθί είναι μέρος του Τάγματος του Αγίου Γεωργίου, αξιόλογου στη ρωσική. Τα ρητά, ειδικά τα 2 πρώτα μετακίνησε τα στην αρχική τους θέση. Ο άνθρωπος να καταλάβει ποίος λέει τι οχι να κεφαλοσπάζει. Δεν το ήξερα ότι ασχολείσαι με τους ΡΓ πολέμους. Άλλα παράπονα; Πάντως, τα πήγα σαφώς καλύτερα από ότι στο Ζιρκόφ. Nataly8 17:02, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

Πρωθυπουργός ορίστηκε ο Χαρίλαος Τρικούπης με υπουργούς:

Πρωθυπουργός ή υπουργός; Nataly8 17:37, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

Λίγο πιο προσεχτικά άλλη φορά. Nataly8 17:39, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

Αυτός που το γράφει. Nataly8 17:42, 21 Ιουνίου 2010 (UTC)

Βρήκα βασικά εξήγηση στο πρόβλημα. Δυστυχώς η εξήγηση που θα σου δώσω δημιουργεί νέο πρόβλημα. Κοίτα τις ημερομηνίες γέννησης στο Κωνσταντίνος Κανάρης και στο Νικόλαος Κανάρης και θα δείς ότι κατά πάσα πιθανότητα, ποτέ μην λές ποτέ, δεν είναι δυνατό να είναι γιος του.

Μια απορία. Σε μια παλαιότερη συζήτηση μας μου έστειλες μια ιστοσελίδα όπου ξεκοκαλίζεις. Πώς γίνεται να παίρνεις πληροφορίες από εκεί από τη στιγμή που έχει κόπυραιτ. Για το Ραέφσκι, μερικά ρητά θα τους αλλάξω τη θέση. Πρώτα από όλα, πρέπει να το καταλάβει ο αναγνώστης. Nataly8 08:35, 22 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ποιά η διαφορά του {{0}} και του <br>; Nataly8 08:37, 22 Ιουνίου 2010 (UTC)

Θενκς. Τώρα πώς θα ξαναβάλω τα πρώτα ρητά στη θέση τους έτσι όπως είναι τώρα. Έλεξε το σάιτ που ξεκοκαλίζεις. Έχει κόπυραιτ. Nataly8 08:54, 22 Ιουνίου 2010 (UTC)

Τι σκέφτηκες να κάνεις με το Ραέφσκι για 2 εβδομάδες; Nataly8 08:54, 22 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ενώ των κειμένων; Α, τώρα που ξαναείδα τη συζήτηση του Ραέφσκι, και είπες για γλωσσική επιμέλεια, σε ποιά σημεία του άρθρου εννοείς; Για 2 εβδομάδες μοναχό θα μείνει ή θα το επεξεργαστείς και άλλο; Nataly8 09:24, 22 Ιουνίου 2010 (UTC)

Θενκς, αν και δεν απάντησες στη κύρια μου ερώτηση. Nataly8 09:32, 22 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ραέφσκι[επεξεργασία κώδικα]

Τα ρητά τους άλλαξα τη θέση, αφού μου το ζήτησε η Αλεξικούα. Τώρα τι εννοείς με το άφησε το για 2 εβδομάδες και μετά ξαναεπεξεργάστου του δεν κατάλαβα.

Nataly8 07:42, 23 Ιουνίου 2010 (UTC)


Όταν έχεις χρόνο θέλω να κοιτάξεις λίγο εδώ, στο o) Antideutsche Maßnahmen im Januar/Februar 1939, τελευταία παράγραφος (πάνω από το p). Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τί έκανε στους Πολωνούς και τον πήρανε στο κυνήγι τον τύπο --Jake Συζήτηση 14:37, 23 Ιουνίου 2010 (UTC)

Επιθυμητό, αλλά για τώρα δεν επείγει. Και σε δυο βδομάδες να το μεταφράσεις δηλαδή... --Jake Συζήτηση 14:56, 23 Ιουνίου 2010 (UTC)

Εντάξει --Jake Συζήτηση 14:58, 23 Ιουνίου 2010 (UTC)

Kαλώς ήρθες. Το πρωί άρχισα να ανησυχώ. Βέβαια εγώ δεν πάω πίσω, αρρώστησα ο άτυχος (αν το αδύνατο σημείο του Αχιλλέα ήταν η πτέρνα τότε το δικό μου είναι η μύτη). Τα ρητά, όπως είδες πιο πάνω, τα έβαλα στην αρχική τους θέση. Nataly8 16:43, 23 Ιουνίου 2010 (UTC)

(Γεώργιος ήταν ή Λυκούργος ο Λογοθέτης;)

Ώστε και θρησκευόμενος ο Κόμης! Αυτό ξεκαθάρισε εντελώς τα πράγματα. Ευχαριστώ! --Jake Συζήτηση 18:55, 23 Ιουνίου 2010 (UTC)

Γιατί όταν γράφεις ένα άρθρο, όπως το τελευταίο (με το μεγάλο τίτλο) και είναι μεγάλο, δεν το κάνεις στο αμμοδοχείο. Όπως με είχες συμβουλεύσει εμένα κάποτε; Nataly8 07:11, 24 Ιουνίου 2010 (UTC)

Γιατί έβαλες το Βιογραφία 2 φορές; Nataly8 10:57, 24 Ιουνίου 2010 (UTC)

Χρειάζεσαι να δροσιστείς. Nataly8 11:08, 24 Ιουνίου 2010 (UTC)
Στο αθάνατο μυρμηγκάκι. Nataly8 11:15, 24 Ιουνίου 2010 (UTC)

Λοιπόν. Έχουμε και λέμε. Η Έλενα Βάσσου είναι σύζυγος του Μαυροβουνιώτη Βάσσου και μητέρα του επίσης στρατηγού Τιμελέοντος Βάσσου. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω. Θα τα ψάξω!--Diu 21:34, 24 Ιουνίου 2010 (UTC)

Το Αρσένης και το Αρσένιος δεν είναι το ίδιο επίθετο; Nataly8 09:57, 25 Ιουνίου 2010 (UTC)

Για τον Ιωάννη Αρσένη. Nataly8 10:00, 25 Ιουνίου 2010 (UTC)

Είσαι και πολύ ΜΠΑΝΤ (Τραγούδι είναι) Nataly8 10:00, 25 Ιουνίου 2010 (UTC)

Εισαγωγές[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Έχω δει τη φροντίδα σου να δημιουργείς εισαγωγή σε άρθρα και έχω τις εξής προτάσεις/συμβουλές: Θεωρώ ότι ο ρόλος της εισαγωγής είναι να βοηθήσει το βιαστικό αναγνώστη να διαβάσει κάτι πλήρες και ολοκληρωμένο για το άρθρο, αλλά μικρό σε μέγεθος. Έτσι λοιπόν αν αφήνουμε κάτι γενικόλογο όπως «Έλληνας πολιτικός», είναι αλήθεια μεν, αλλά ελλειπέστατο. Έτσι λοιπόν στον Τριγγέτα πρόσθεσα δέκα λέξεις ενώ στο πολύ μικρό Σπανιολάκης απλά έκανα αναστροφή του σπασίματος που είχες κάνει, αφού είναι τόσο μικρό που μια εισαγωγή, απλώς θα έλεγε τα ίδια με το κείμενο. --Focal Point 20:20, 26 Ιουνίου 2010 (UTC)

ΥΓ: Που στο καλό τον είχες βρει τον Τριγγέτα! Εντυπωσιάζομαι με όλα όσα έχουμε βρει έτοιμα (πολλά από τα οποία είναι από εσένα, αλλά και από άλλους). --Focal Point 20:22, 26 Ιουνίου 2010 (UTC)

Γιατί δεν γράφεις και για τον Ιωάννη Αρσένη; Nataly8 12:19, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Αυτός στου Γεώργιου Γούσιου τις πηγές. Nataly8 12:36, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Εγώ που γράφω για βραβείο της Ρωσικής Αυτοκρατορίας (να ποιό είναι το κακό) και τότε υπήρχαν άλλοι γραμματικοί κανόνες και πρέπει να βγάλω νόημα, τι να πώ. Άσε που έχω και το Ραέφσκι στο μυαλό μου. Και πρέπει να ελέγχω και κάποια άρθρα και να κάνω αλλαγές. Nataly8 12:44, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Αλλά το κάνω με διασκέδαση, να μην βαριέμαι. Nataly8 12:45, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη βοήθεια στο Νικολάι Νικολάεβιτς Ραέφσκι σου απονέμω το χρυσό στρατιωτικό βίκι-αστέρι 1ου βαθμού. Συγχαρητήρια. Nataly8 14:03, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Για τη βοήθεια στο Ραέφσκι, σου απονέμεται το χρυσό πολεμικό βίκι-αστέρι. Nataly8 13:29, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Μην ρωτάς που βρήκα το βραβείο. Οι εξαιρετικοί χρήστες το αξίζουν. Nataly8 13:40, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Το Δαγρές δεν είναι Δαγρής; Nataly8 16:05, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Α, τότε ΟΚ. Τώρα, 1 εβδομάδα πέρασε. Δες πώς άλλαξαν τα ρητά. Nataly8 16:09, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Δεν μετράει... SMocking.gif Είπαμε να το αφήσεις 2 βδομάδες. εσύ όλο το πειράζεις. SCongratulate.svg --Μυρμηγκάκι 16:21, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Βρωμόβρυση Αμφείας - Πού βρίσκεται αυτό; Nataly8 16:20, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

(Έχεις μια ερώτηση πιο πάνω)


Ποίος ο επόμενος της λίστας σου; Nataly8 16:38, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Καλά, πότε προλαμβαίνεις; Nataly8 17:01, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Εγώ μια φορά το άγγιξα. Το άγγιζαν ο Δημήτρης, εσύ και ο Περίεργος (των τρώει η περιέργεια αυτόν). Ε, δεν είμαι υπομονετικός εγώ. Είμαι της φιλοσοφίας γρήγορα και αποτελεσματικά. Nataly8 16:24, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Αυτοί για τους οποίους γράφεις σε ξέρουν; Nataly8 17:16, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Πωπω πόσα άρθρα έγραψες βρε; Nataly8 17:46, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Δήμοι[επεξεργασία κώδικα]

Ενδιαφέρον SFriendly.svg. Μόνο που αναφέρεται μόνο στην Στερεά Ελλάδα. Μπορεί και έτσι πάντως να αποδειχθεί χρήσιμο --Costas78 18:20, 27 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ανεβάζεις άρθρα ενώ εγώ εικόνες. Nataly8 15:37, 28 Ιουνίου 2010 (UTC)

Το Ραέφσκι δεν το άγγιξα, παρά μόνο λόγω προβλημάτων με πηγές. Nataly8 15:38, 28 Ιουνίου 2010 (UTC)

Ωραία τα νέα χαρακτηριστικά. Αν δεν κάνω λάθος, οι 2 εβδομάδες πέρασαν. Nataly8 18:55, 30 Ιουνίου 2010 (UTC)

DEFAULTSORT[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Μυρμηγκάκι,

Μια απορία. Τι το χρειζόμαστε το DEFAULTSORT; Nataly8 12:09, 1 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μποτ[επεξεργασία κώδικα]

Το έκανα για συγκεκριμένα άρθρα. Κάποια σήματα που είχαν μπει αριστερά, μετακινούσαν τον πίνακα περιεχομένων στο κέντρο και γενικά χάλαγαν την εικόνα της σελίδας. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 12:57, 1 Ιουλίου 2010 (UTC)

Όχι, μπορείς να μου αφήσεις μερικά στη σελίδα συζήτησής μου. Ίσως και να αφήσω κάποια στιγμή ένα σχετικό μήνυμα στην Αγορά. Ευχαριστώ και πάλι.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 14:35, 1 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ναταλυ8[επεξεργασία κώδικα]

Tι σημαίνει Säbel; Nataly8 08:38, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Και το Dirk (Messer); Nataly8 08:40, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Θενξ. Nataly8 08:54, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Έχουμε κανένα άρθρο για ξυλογραφία; Nataly8 09:26, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

ΟΚ. Η χατζάρα, τι ακριβώς είναι; Nataly8 09:46, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Εννούσα αυτή που μου είπες για το Säbel. Πάντως, έχω κέφια σήμερα. Αν και, η Δευτέρα είναι πάντα η πιο βαρετή μέρα. Nataly8 09:59, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Στον Αντώνη Παπαδόπουλο Βρέτο, μιλά για ρώσο στρατηγό. Μήπως έχεις το ρωσικό όνομα για να το ελέξω; Nataly8 10:33, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Οι 2 εβδομάδες του Ραέφσκι πέρασαν. Δες τη συζήτηση του άρθρου, να δεις πώς κατάντησε. Nataly8 10:34, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Α, μήπως ξέρεις τι έχει πάθει το σύστημα; Τη μια μου δείχνει τα παλιά, την άλλη τα νέα χαρακτηριστικά. Nataly8 10:35, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Υπήρχε όνομα Φαιδρόφ στα ρωσικά; Nataly8 11:19, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μήπως είναι επίθετο αντί όνομα; Nataly8 11:24, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ο Φαιδρόφ πρέπει να είναι επίθετο, γιατί δεν ξέρω όνομα που να τελειώνει σε -οφ (μόνο επίθετα)

Ακούραστος! Nataly8 12:02, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

(Ρίξε μια ματιά στο Ραέφσκι. Η προθεσμία του είχε λήξει. Έχει μια έκπληξη. Ακούς;) Nataly8 11:41, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Αν γράφεις έτσι γρήγορα στη Βικι, αναρωτιέμαι πώς τρέχεις με το αυτοκίνητο; Τη ματιά στο πιο πάνω να τη ρίξεις. Έχει καλά νέα.Nataly8 12:24, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ε, ακούς; Nataly8 13:57, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλή τύχη. Nataly8 14:03, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλά, το μποτ πότε προλαμβαίνεις να το ελέγχεις; Α, σου ζήτησα μια χάρη. Nataly8 15:48, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ή ελέγχεται από μόνο του; Nataly8 17:02, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μποτ[επεξεργασία κώδικα]

Το bot σου είναι ελεύθερο ή μήπως ξεκουράζεται, γιατί θα ήθελα μια χάρη. VJSC263IO 22:01, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τυχαίνει να έχω σκονάκι. Θέλω να δημιουργηθεί μια αλφαβητική λίστα με όλα τα άρθρα που περιέχονται στην Κατηγορία Ωκεανία και τις υποκατηγορίες της στο Πύλη:Ωκεανία/Όλα τα άρθρα. Με βάση μια προηγούμενη παρόμοια περίπτωση, η εντολή είναι

category.py listify -recurse -overwrite -from:"Ωκεανία" -to:"Πύλη:Ωκεανία/Όλα τα άρθρα"

VJSC263IO 22:09, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Δεν έχω πρόβλημα με τον χρόνο. Αν δεν μπορέσεις τελικά να λύσεις το πρόβλημα, πες μου να το ζητήσω από αλλού. (Είχα κατεβάσει το Python, αλλά σε άλλον υπολογιστή) VJSC263IO 22:21, 5 Ιουλίου 2010 (UTC)

Πώς ελέγχεται το μποτ; Nataly8 07:44, 6 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μπα, καλύτερα όχι. Nataly8 07:50, 6 Ιουλίου 2010 (UTC)

STOP![επεξεργασία κώδικα]

Έχεις πάρει αλφαβητικά και μαζικά δημιουργείς ενότητα "Βιογραφία" σε άρθρα μιας παραγράφου. Νομίζω ότι α) όταν έχεις σχέδιο να κάνεις αλλαγές σε μερικές εκατοντάδες ή και χιλιάδες άρθρα είναι καλύτερο να το συζητήσεις πρώτα, και β) δεν έχει κανένα νόημα ενότητα με τον τίτλο "Βιογραφία" σε άρθρα που είναι στο 100% βιογραφία, και γ) δεν υπάρχει κανένας λόγος διαχωρισμού ενός κειμένου σε ενότητες όταν είναι μικρότερο από 4-5 παράγραφοι και ακόμη περισσότερο όταν είναι μια μοναδική παράγραφος - stub. Υπενθυμίζω ότι οι εισαγωγές κάποιων άρθρων είναι μεγαλύτερες και από τα άρθρα που χωρίζεις σε ενότητες. Σε τι ωφελεί αυτό; -geraki Talk 09:03, 6 Ιουλίου 2010 (UTC)

Δηλαδή ενώ είσαι στο Cmd, πατάς Alt+Shift για Ελληνικά και αντί να γράφει Ελληνικά γράφει σύμβολα; VJSC263IO 10:50, 6 Ιουλίου 2010 (UTC)

Κατάλαβα. Μια ακόμα ερώτηση. Τι γραματοσειρα χρησιμοποιεί το cmd (κάνε δεξί κλικ για να το δεις) Εμένα έχει την Lucida Console και συνήθως είναι προεπιλογή σε όλους. Αν στις επιλογές για γλώσσα έχεις τα Ελληνικά (χμ, ίσως πρέπει να δεις τι έχεις και προεπιλογή για μη Unicode χαρακτήρες) δεν ξέρω γιατί μπορεί να σου βγάζει ?. Το ίδιο σου βγάζει και αν από cmd κάνεις edit ένα αρχείο .txt ; VJSC263IO 11:18, 6 Ιουλίου 2010 (UTC)

Επίσης δοκίμασε να τρέξεις το cmd με Unicode. Αντι για cmd τρέξε cmd /u (δεν ξέρω αν θα δουλέψει) VJSC263IO 11:26, 6 Ιουλίου 2010 (UTC)

Danke schon! Εύχομαι σύντομα κι εσύ... --Ttzavarasσυζήτηση 15:31, 6 Ιουλίου 2010 (UTC)

Στο ασταμάτητο Μυρμηγκάκι Nataly8 15:33, 7 Ιουλίου 2010 (UTC)

Το βραβείο το άξιζες. Επί της ευκαιρίας, κοίταξε και το τελευταίο μου άρθρο, το οποίο έχει σχέση με το βραβείο που έλαβες. Όσο για το αναγνώριστο, με συμβούλευσε το Γεράκι. Nataly8 15:43, 7 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλά, πού φυλάς τον κατάλογο για τα νέα άρθρα; Nataly8 16:17, 7 Ιουλίου 2010 (UTC)

Πόσα?!2.000?!Και το ρωτάς. Έρχομαι Nataly8 16:28, 7 Ιουλίου 2010 (UTC)

Το τελευταίο μου το είδες; Nataly8 16:28, 7 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τώρα τι κάνεις; Nataly8 17:14, 7 Ιουλίου 2010 (UTC)

Γερμανία-Ισπανία. Για τη Γερμανία θα φωνάζεις; Nataly8 17:19, 7 Ιουλίου 2010 (UTC)

Κάνε και λίστα με άρθρα που θα διαβάζεις για να μην ξεχνάς. Nataly8 17:20, 7 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλημέρα. Nataly8 07:27, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Άρχισε με το Τάγμα γιατί κάνω επιμέλεια στο Ραέφκσι. Μόλις τελείωσω, θα σε ενημερώσω. Nataly8 07:32, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Αποχή[επεξεργασία κώδικα]

Συμμετέχω και γω για συμπαράσταση. --Μυρμηγκάκι 07:35, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

?! Nataly8 07:37, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Το Ραέφσκι το τελείωσα. Μπορείς να αρχίσεις. Nataly8 08:22, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

ΟΚ. Nataly8 08:25, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Βοήθεια. Θέλω να αρχίσω να γράφω για ένα κινούμενο σχέδιο (ανιμέ) το οποίο έχει 3 βιβλία και 61 επισόδια. Πού θα βρώ τον τέλειο πίνακα πληροφοριών; Nataly8 09:43, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Οχι και γιαπωνέζικα. Να και το άρθρο στα αγγλικά θα το πάρω από τα ρωσικά εγώ. Θα το κάνω και καλύτερο από ότι είναι εκεί. Nataly8 09:59, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι λέει ο πίνακας. Επειδή δεν ξέρω πώς θα το χαρακτηρίσω, να βρήκα και ένα επεισόδειο (στα ρωσικά, αλλά κάτι θα καταλάβεις) εδώ. Nataly8 11:23, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ουπς. Ψάξε καλά και θα βρείς την απάντηση. Nataly8 11:25, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Εκεί που λέει Выберите сезон: διάλεξε το κουτί με το αριθμό 3: серия 20-21 Αυτό είναι το τελευταίο επισόδιο. Α, στο Ραέφσκι έγιναν και πάλι αλλαγές. Nataly8 11:31, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μήπως θα κάνεις και πρότυπο για τους πολιτικούς του 19ου αιώνα στην Ελλάδα; Nataly8 12:13, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τραγουδιστές; Nataly8 12:18, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ούτε λεπτό δε σταματάς.

Πιες λίγο. Ξεκουράστου 1 λεπτό. Έχεις ακόμα αρκετή δουλειά σήμερα. Nataly8 14:41, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Πότε πρόλαβες να ελέξεις αυτά που σου ζήτησα. Nataly8 15:23, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Επεκτάνεις το πρότυπο; Nataly8 15:38, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλά, πώς τρέχεις το μποτ όταν δουλεύεις ολοήμερο; Nataly8 16:30, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Στοιχεία προσώπου[επεξεργασία κώδικα]

Και βέβαια να συντονίσουμε τις προσπάθειες μας. Δυστυχώς από το Σάββατο θα κάνω ένα βικιδιάλλειμα 1,5 με 2 βδομάδες αλλά μόλις επιστρέψω θα μπω κι εγώ δυναμικά. Ο Egmontaz ασχολείται εντατικά με την προσθήκη του προτύπου.

Δες λίγο τις αλλαγές που έκανα εδώ. Η μικρή περιγραφή είναι πολύ σημαντική.

Επίσης με το πρότυπο πρέπει να μπαίνει υποχρεωτικά το DEFAULTSORT και να αφαιρούνται οι ημερομηνίες γ-θ.

Ειδικά για πριν το 1801 πρέπει να μπαίνουν και στα άρθρα για τα έτη, για να μη χάνετε η πληροφορία. Δες π.χ. εδώ.

Στους τόπους γέννησης - θανάτου πρέπει να μπαίνει και η χώρα (ακόμη και αν είναι η Ελλάδα. Προαιρετικά μπορούν να μπαίνουν σε [[ ]].--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 13:25, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Θα περάσω τις οδηγίες από την αγγλική στη σελίδα του προτύπου ή και στη Βικιπαίδεια:Στοιχεία προσώπου (ίσως αυτή η σελίδα να γίνει καταρχήν η άτυπη Βικιεπιχείρησή μας).--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 13:33, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Έτοιμη η σελίδα τεκμηρίωσης. Νομίζω πάντως ότι πρέπει να περαστεί μια κι έξω και όχι μισοσυμπληρωμένο.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 14:53, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τους περί τα μέσα, ούτως ή αλλιώς δε θα τους εντάσσαμε σε κατηγορίες, άρα θα βάζουμε στα πεδία π.χ. μέσα της δεκαετίας του ΄80. Πάντως σίγουρα θέλει συζήτηση πριν μαζικές αλλαγές.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 14:57, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Έχε κάπου μια λίστα πάντως με όσα είναι μισοσυμπληρωμένα. Αν θέλεις να βιάσεις τη συζήτηση κάνε το στην Αγορά.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:09, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Το βιάσεις δεν το έγραψα κακοπροαίρετα. Ίσα ίσα που τώρα που έχεις όρεξη πρέπει να σε εκμταλλευτούμε.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:20, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Μήπως ξέρεις τι άδεια πρέπει να βάλω για χαρακτήρα κινούμενων σχέδιων; Καλά, αναρωτιέμαι τι εννοείς ότι βρίσκεις ελεύθερο χρόνο. Ούτε με πύραυλο δε θα σε φτάναμε. Nataly8 17:00, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Εδώ και η φωτογραφία του κύριου πρωταγωνιστή. Τι άδεια θα βάλω. Καλά, πότε θα προλάβεις να διαβάσεις και να μου κάνεις τα παράπονα σου; Nataly8 17:05, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

ΟΚ. Τα 2 τελευταία μου πότε θα προλάβεις να τα διαβάσεις με τόση δουλειά που έχεις; Nataly8 17:10, 8 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τρέχεις πολύ. Χρειάζεσαι βοήθεια. Μην τρέχεις πολύ γρήγορα όμως, δεν θέλουμε να σε χάσουμε. Nataly8 11:07, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλά, πώς προλαμβαίνεις να τα ελέγχεις όλα αυτά. Άσε που έχεις και 2 μεγάλες παραγγελίες από εμένα. Nataly8 11:07, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τι σημαίνει Schriftrolle; Nataly8 11:19, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Επειδή ξέρω την ιστορία του ανιμέ για το οποίο γράφω θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω. Σε αυτό το πράγμα (χαρτί, πάπυρο, κάτι τέτοιο) για το οποίο σε ρωτώ είναι απεικονισμένες κάποιες κινήσεις της μαγείας του νερού (μην απορείς, έχει σχέση με ασιάτικη κουλτούρα). Πώς θα το εξηγήσω σωστά;

Α, ελέγχεις το Ραέφσκι ή θα το κάνεις όταν βρεις χρόνο (δηλ. χμ, μοιάζει λιγάκι αδύνατο); Nataly8 11:27, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τελικά το ξέρεις; Nataly8 12:25, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ποιό άρθρο; Α, τώρα στο Αμμοδοχείο μου γράφω για τα επεισόδεια του πρώτου κύκλου της σειράς που σου λέω. Μόλις τελείωσω μπορείς να τα δεις για να πάρεις μια πρώτη γεύση. Ίσως τότε καταλάβεις. Nataly8 12:31, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Και πότε θα γυρίσεις; Nataly8 12:35, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ορεξάτος γύρισες. Nataly8 15:53, 10 Ιουλίου 2010 (UTC)

Επ![επεξεργασία κώδικα]

ΜΗΝ περνάς άδειο το {{στοιχεία προσώπου}} με το bot[6], είναι περιττή επεξεργασία. Αν θέλεις απλώς να διευκολύνεσαι, βάλε ένα κουμπί για το πρότυπο στην μπάρα επεξεργασίας σου. --geraki Talk 13:43, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Δεν μένει άδειο. Το συμπληρώνω με το χέρι. --Μυρμηγκάκι 13:46, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)
Δεν είπα ότι μένει άδειο. Είπα ότι η συγκεκριμένη επεξεργασία είναι περιττή αφού και το πρότυπο μπορεί να μπει όταν βάζεις τις πληροφορίες. Δηλαδή, με μία επεξεργασία και όχι δύο. --geraki Talk 13:48, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)
Ευχαριστώ για την συμβουλή. Αν μου επιτρέπεις όμως, θα συνεχίσω. Αν το εννοείς όμως απαγορευτικά, να μου το πεις τώρα να σταματήσω αμέσως. --Μυρμηγκάκι 13:53, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)
Ναι, να θεωρηθεί απαγορευτικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να εγκριθεί μια τέτοια λειτουργία bot είτε εδώ είτε στην αγγλική ΒΠ. --geraki Talk 13:58, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καμιά αντίρρηση. --Μυρμηγκάκι 14:00, 9 Ιουλίου 2010 (UTC) Το κουμπί πως μπαίνει; --Μυρμηγκάκι 14:03, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Χρησιμοποιείς την παλιά ή τη νέα μπάρα επεξεργασίας; --geraki Talk 14:07, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τι είναι η μπάρα της επεξεργασίας; --Μυρμηγκάκι 14:08, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Toolbar.png Τα κουμπάκια πάνω από εκεί που επεξεργάζεσαι ένα άρθρο και κάνουν μορφοποίηση του κειμένου που επιλέγεις ή βάζουν μια εντολή κλπ. --geraki Talk 14:15, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

χρησιμοποιώ και τα δύο. Στο παλιό το λάπτοπ δεν μπορώ την καινούργια. --Μυρμηγκάκι 14:17, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Βάλε το παρακάτω στο monobook.js --geraki Talk 14:24, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)


εκεί έχω ακόμα το «span.inlineerror { background: none; color:inherit; }» από την άλλη φορά. Το έβαλα ακριβώς από κάτω. εντάξει είναι; --Μυρμηγκάκι 14:27, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)
δεν βλέπω καμιά αλλαγή. --Μυρμηγκάκι 14:29, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)
είναι για το παλιό ή για το νέο αυτό; --Μυρμηγκάκι 14:30, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)
δεν βλέπω καμιά διαφορά... --Μυρμηγκάκι 14:33, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Το είχες βάλει στο monobook.css και όχι στο monobook.js όπως σου είπα. Στο έκανα εγώ, πάτα CTRL-F5 για να ανανεώσεις την cache. --geraki Talk 14:31, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Για το παλιό. --geraki Talk 14:32, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Εμένα μου δουλεύει, αυτό που πρέπει να δεις είναι ένα επιπλέον κουμπί με ένα ανθρωπάκι. Αρχείο:Stoixeiaprosopou.png --geraki Talk 14:43, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τώρα δουλεύει! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ χρήσιμο! --Μυρμηγκάκι 14:43, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)
Καλά, εσύ τόσα πού τα ξέρεις; --Μυρμηγκάκι 14:48, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μαθαίνω προσπαθώντας SFriendly.svg --geraki Talk 14:53, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μήπως γίνεται και μια αποσυντόμευση στο πληκτρολόγιο; --Μυρμηγκάκι 14:52, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)


Το μποτφλαγκ θα μου το δώσεις; Δεν βιάζομαι, απλά ανυπομονώ. --Μυρμηγκάκι 17:30, 9 Ιουλίου 2010 (UTC)

Γύρισες. Ανησύχησα ότι δεν θα σε δούμε σήμερα. Nataly8 11:38, 10 Ιουλίου 2010 (UTC)

Πώς πήγε το "πάρτυ" εχθές; Nataly8 12:51, 10 Ιουλίου 2010 (UTC)

Απορίες. Πώς γίνεται το μποτ να σου αλλάζει συνέχεια τη λίστα ενώ εσύ δουλεύεις; Και, πότε προλαμβαίνεις να διαβάσεις τα 2 άρθρα που σου ζήτησα να ελέξεις, όταν έχεις τόση μεγάλη δουλειά να κάνεις; Nataly8 16:09, 10 Ιουλίου 2010 (UTC)

Πόση δουλειά έχεις ακόμα; Nataly8 19:34, 10 Ιουλίου 2010 (UTC)

2-1 τώρα η Ουρουγουάη. ΟΚ. Αύριο μου λες τα σχόλια. Nataly8 19:42, 10 Ιουλίου 2010 (UTC)

Βλέπω πέρασες από τα στατιστικά μου και άγγιξες ένα ενδιαφέρον θέμα. Nataly8 12:31, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ενώ εγώ γράφω το νέο μου άρθρο. Παίρνω πληροφορίες από τα αντίστοιχα άρθρα της αγγλικής και της ρωσικής και μεταφέρω πληροφορίες από "συγγενικά" άρθρα για να είναι πιο γεμάτο και αξιόπιστο. Nataly8 12:38, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Και πώς σου φάνηκε; Nataly8 13:15, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Το άρθρο επεξεργάζεται στο αμμοδοχείο μου. Ως τωρά έγραψα 85 ΚΒ και υπολογίζω πώς θα είναι το 1/4 ή και το 1/5 του τελικού άρθρου. Θα φάει πάρα πολύ χρόνο αυτό. Nataly8 13:30, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τώρα βλέπω ένα επεισόδιο της σειράς. Nataly8 13:36, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ραέφσκι - απάντηση[επεξεργασία κώδικα]

Το κείμενο στα ρωσικά είναι:

Во-первых, старайся испытать, не трус ли ты; если нет, то укрепляй врожденную смелость частым обхождением с неприятелем

Να σου πώ την αλήθεια, ούτε εγώ το πολυκατάλαβα. Βλέπεις, στη Ρωσική Αυτοκρατορία σαν τους ποιητές μιλούσαν και κάτσε να βγάλει κανείς νόημα. Nataly8 13:52, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ψάξε να δείς τι σημαίνει στα γερμανικά. Nataly8 13:53, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Αυτό σημαίνει στα γερμανικά; Nataly8 14:09, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

 • Во-первых, старайся испытать = Πρώτο, προσπάθα να δοκιμάζεις
 • не трус ли ты; = μη φοβάσαι
 • если нет, то укрепляй врожденную = αν όχι, τότε δυνάμωνε (κάνε πιο δυνατή, πιο σίγουρη) το εχθρικό
 • смелость частым обхождением = θάρρος με μέρος (η τρίτη λέξη δε ξέρω τι σημαίνει, ψάξε το πλιζ)
 • с неприятелем = μη φιλικός, εχθρικός

Nataly8 14:30, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Έτσι φαίνεται πιο σωστό. Nataly8 14:42, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Σάμθινκ έλσ; Nataly8 15:58, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ελπίζω και το Τάγμα να σου αρέσει. Nataly8 16:02, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Θα δυσκολευτείς λιγάκι με το Τάγμα. Nataly8 16:04, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Δες τη σελίδα με τα υποψήφια. Ο ΒΨ θα με τρελάνει σήμερα. Nataly8 17:03, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Έχει σχέση με την επόμενη σου δουλειά. Nataly8 17:16, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ωραία διαφήμιση για το νέο γραφείο σου. Ρίξε μια ματιά στα υποψήφια. Nataly8 17:22, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Έχεις καλό μάτι από ότι φάνηκε. Μόλις τελειώσεις το Ραέφσκι θα σκοτωθείς με το Τάγμα. SMocking.gif Nataly8 17:32, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Έκανα ένα λάθος. Πάλι καλά που το είδες. Η φράση κανονικά σημαίνει: Στο Σμολένσκ η ασπίδα της Ρωσίας. Ήταν στα καλλιγραφικά και δεν το κατάλαβα. Θενξ. Ρίξε μια ματιά στο Τάγμα (στη συζήτηση του). 18:23, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Το διόρθωσα. Πότε θα μπορέσεις να δείς τη συζήτηση του Τάγματος; Nataly8 18:38, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Για κοίτα εδώ[επεξεργασία κώδικα]

Συζήτηση:Κυβέρνηση Επαμεινώνδα Δεληγεώργη Οκτωβρίου 1865 --Focal Point 19:02, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)

Πάρτυ[επεξεργασία κώδικα]

Pikilia.JPG Party icon.svg Korean.beverages-01.jpg αρχείο:Chocolate Gluttony (7DS).jpg Pizza-2.jpg Great Balloon Race.jpg

 • Ωπααααααα - έξω θα το ρίξουμε απόψε.... --Focal Point 21:19, 11 Ιουλίου 2010 (UTC)
 • Βρε, 2.000 άρθρα έγραψες!!! Μιας και τελείωσεις φαίνεται το Ραέφσκι, κοίταξε και το Τάγμα και τη συζήτηση του. Nataly8 06:35, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)
 • Τώρα αν ο Ραέφσκι ήταν έλληνας, άλλο θέμα. Nataly8 06:43, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)
 • Ως πότε θα διαρκέσει το πάρτυ; Nataly8 08:03, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)
Το πάρτυ θα κρατήσει τρεις ημέρες. Μουσική βάζει ο Μάριος Μπλάκμαν. Στο κλαρίνο ο Γιώργος Μάγγας. Στο μικρόφωνο ο Βασίλης Αγραφιώτης. SCongratulate.svg --Μυρμηγκάκι 08:13, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)
 • Πότε θα αρχίσεις το Τάγμα; Μεγάλη παραγγελία έχεις, ειδικά τώρα που προτάθηκε. Nataly8 08:14, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Κέρασμα για όλους

 • Χικ!! Στην υγειά σου οικοδεσπότη Μέρμηγκα... και πάντα τέτοιες συνεισφορές! --Ttzavarasσυζήτηση 08:25, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)
 • Γεια σου Τάσο και καλά μπάνια! Lager beer in glass.jpg --Μυρμηγκάκι 08:32, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)
Για το Μυρμηγκάκι!!! Nataly8 08:29, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)
 • Γειά σου Κωνσταντίνε με τα ωραία σου! Ντρούσμπα! --Μυρμηγκάκι 08:32, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)
 • Κι στα 3.000 άρθρα εδώ θα είμαστε!!! Καλή συνέχεια!! Σε ευχαριστούμε!!! Σε χρειάζεται η ελληνική βίκι!!! Dimitristzonis 08:36, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)
 • Γειά σου Δημήτρη! Εβίβα! --Μυρμηγκάκι 08:45, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)
 • Τα ωραία ωραία, θέλουν λίγη δουλειά, ειδικά τώρα. Nataly8 08:37, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Με το 2001ο άρθρο! Πότε θα μπορέσεις να κοιτάξεις το Τάγμα; Nataly8 08:56, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

 • Χικ!! Πάω για να φέρω μερικές μπίρες ακόμα και ξανάρχομαι σε μερικές ώρες. Χικ!! --Xoristzatziki 09:00, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)
 • Φέρε και τους μεζέδες από το ψυγείο! Μεγάλε!! SCongratulate.svg Πάντα καλά! --Μυρμηγκάκι 09:03, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Βρε θηρίο, κοίταξε και λίγο τις παραγγελίες. Το γραφείο θα δουλεύει σήμερα ή όχι; SCongratulate.svg Nataly8 09:07, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μια ντουζίνα πιάτα !! SCongratulate.svgSCongratulate.svgSCongratulate.svg Ωπα! --Μυρμηγκάκι 09:10, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Βρε, τη δική μου εννοούσα. Nataly8 09:12, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Όπα, τα σπάμε!!SCongratulate.svg Dimitristzonis 09:16, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Και λίγο κοτόπουλο!!! Nataly8 09:20, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)
 • Φέρε και μια μεγάλη πανσέτες !!! --Μυρμηγκάκι 09:26, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Βρε, ένα πράγμα σου ζήτησα να κάνεις. Nataly8 09:29, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ακούς; Nataly8 10:04, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Πότε θα αρχίσεις; Nataly8 11:16, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Βρε, για το δικό μου μιλούσα όταν έλεγα πότε θα αρχίσεις. Έγραψες ήδη (πόσα;) άρθρα. Nataly8 11:58, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Σου έχω μια παραγγελία εδώ και αρκετές μέρες. Nataly8 13:52, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Εορταστικά συνδυαστικά σφηνάκια κέρασμα...

Επικροτώ το πάρτυ, τώρα που ξαναγύρισα Αθήνα μετά από το Σαββατοκύριακο, και ειδικά μάλιστα με τέτοιες συνεισφορές!!! Να χρησιμοποιήσω το βήμα αυτού του πάρτυ αγαπητέ Μέρμηγκα για να κεράσω μια γύρα σφηνάκια για τη γιορτή μου;;; --Veron 13:56, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

 • Γειά σου Βερόν, στην υγειά σου και χρόνια πολλά !! --Μυρμηγκάκι 14:08, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)
Πάρτε και ένα παγωτό μαζί με τον καφέ. --Μυρμηγκάκι 14:22, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Strawberry Ice Cream with Strawberries 01.jpg Caramel Nut Ice Cream 01.jpg Chocolate Chip Ice Cream 01.jpg Ice Cream dessert 01.jpg Ice Cream dessert 02.jpg Carrot cake ice cream 2.jpg

Βρήκα ένα αστείο, αλλά είναι στα ρωσικά. Να σου το μεταφράσω; Nataly8 14:21, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Eine Tasse Tee, Zucker und Kaffee / Eine Tasse Tee, Zucker und Kaffee! / Und ein Gläääää-schen We-eeein, und ein Gläääää-schen Wein! --Jake Συζήτηση 15:11, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Χοχ ντι τάσεν! Πρόοστ! SCongratulate.svg--Μυρμηγκάκι 15:14, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μυρμηγκάκι, γίνεται να δεις το Τάγμα; Nataly8 17:11, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

MYRMIGAKI... Nataly8 17:47, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Χορεύουμε; Nataly8 08:41, 13 Ιουλίου 2010 (UTC)
Κι εγώ παρών στο πάρτυ του Μυρμηγκιού.:) Μπράβο, και στα 3.000! ----Lemur12 να΄στε καλά 11:24, 13 Ιουλίου 2010 (UTC)
Γειά σου Λεμούριε! Καλό καλοκαίρι νάχουμε! --Μυρμηγκάκι 11:37, 13 Ιουλίου 2010 (UTC)

Κονγκρατσουλέισονς. Άντε και στα 2584!!! Καλές βούτες το καλοκαιράκι...--Sisyphos23 16:21, 13 Ιουλίου 2010 (UTC)

Γειά σου Σιφάκη! SFriendly.svg Πάντα νάσαι καλά! --Μυρμηγκάκι 16:25, 13 Ιουλίου 2010 (UTC)
Λίγη μουσική ακόμα... Nataly8 16:29, 13 Ιουλίου 2010 (UTC)
Μάλλον το έχασα αυτό. Τώρα εξηγούνται τα άρθρα για Μάγγα και Σαλέα SCongratulate.svg --Costas78 23:10, 15 Ιουλίου 2010 (UTC)
Γειά σου Κώστα με τα ωραία σου! --Μυρμηγκάκι 23:27, 15 Ιουλίου 2010 (UTC)

Παραγγελία[επεξεργασία κώδικα]

Βλέπω έχεις όρεξη. Τότε ξέρεις τι σου ζητώ να κάνεις. Nataly8 17:54, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Είπες ότι το επόμενο άρθρο με το οποίο θα ασχοληθείς είναι το Τάγμα. Πάντως 20 νομίζω έγραψες σήμερα. Ρεκόρ. Nataly8 17:59, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ο τελευταίος σου δεν έχει επίθετο; Nataly8 18:57, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Δεν είχαν επίθετα?! Πότε θα αρχίσεις το Τάγμα; Nataly8 19:01, 12 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλημέρα. Έχεις χρόνο για το Τάγμα; Nataly8 08:06, 13 Ιουλίου 2010 (UTC)

Δημητράκης Δεληγιάννης[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Κάνοντας κάποιες μικροπροσθήκες σε μερικές από τις σελίδες σου για αγωνιστές του '21 βρήκα πως έχεις δημιουργήσει σελίδα για τον Δημήτριο Δεληγιάννη. Παλιότερα, είχα δημιουργήσει σελίδα για τον Δημητράκη Δεληγιάννη. Μιας και πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, καλό θα ήταν να συγχωνευτούν οι δύο σελίδες. Σε αυτήν την περίπτωση, προτείνω την χρήση του υποκοριστικού (Δημητράκης) καθώς αρκετά μέλη της οικογένειας Δεληγιάννη ήταν γνωστά με αυτά και η βιβλιογραφία συχνότερα τους αναφέρει έτσι. Φιλικα, --Dimitsal 17:11, 13 Ιουλίου 2010 (UTC) --

Πώς πάει η "παραγγελία"; Nataly8 17:14, 13 Ιουλίου 2010 (UTC)

Βρε Μυρμηγκάκι, γίνεται να κάνεις ένα διάλλειμα από το πάρτυ; Nataly8 18:03, 13 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ευχαριστώ Μυρμηγκάκι! Δεν ήξερα πώς γίνεται η ανακατεύθυνση. Πολύ πρακτική πάντως. Έχω χρησιμοποιήσει τον Φωτάκο κυρίως για την οικογένεια Δεληγιάννη. Αλλά από όσο είδα δεν υπάρχει άλλη παράλληλη δημοσίευση άρθρων. Καλή συνέχεια! --Dimitsal 19:34, 13 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλημέρα. Έχεις χρόνο να ασχοληθείς με το Τάγμα ή δε θέλεις; Nataly8 06:58, 14 Ιουλίου 2010 (UTC)

Γιατί, πόσο χρονών είσαι; ΟΚ. Τα λέμε αυρίο. Nataly8 13:46, 14 Ιουλίου 2010 (UTC)

Δυστυχώς, το πάρτι σου τελείωσε. Πώς πάει η δουλειά; Nataly8 09:37, 15 Ιουλίου 2010 (UTC)

Πώς πάει η δουλειά; Nataly8 12:12, 15 Ιουλίου 2010 (UTC)

Εσύ τα ήθελες τα πολλά. ΧΑΧΑ. Nataly8 12:21, 15 Ιουλίου 2010 (UTC)

Θενξ. Ας το ελπίσουμε. Αν γίνει αξιόλογο σε 2 μήνες, θα πέφτει με τα γενέθλια μου. Μπορείς να πείς και εσύ τη γνώμη σου στα υ/α. Nataly8 19:09, 15 Ιουλίου 2010 (UTC)

Εγώ, όσο παράξενο και να σου φαίνεται, το θέλω μετά. Γιατί σε 1 μήνα; Υπήρχαν τέτοιες περιπτώσεις; Βλέπω το Τάγμα το ξέχασες στα υ/α. Nataly8 19:13, 15 Ιουλίου 2010 (UTC)

Δηλ. αν μιλάς για το Τάγμα πρέπει να γίνει στις 5-6 Σεπτεμβρίου. Μα τότε θα πρέπει να κλείσει η συζήτηση του Ραέφκσι. Τι προτείνεις ακριβώς δεν κατάλαβα; Nataly8 19:20, 15 Ιουλίου 2010 (UTC)

Αναρωτιέμαι τι έβαλες αυτή τη φορά στο μυαλό σου. Nataly8 19:31, 15 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ναι, μα αν υπάρχουν πολλά αξιόλογα την ίδια περίοδο. Πώς θα το κάνεις; Με πρότυπο; Το οποίο θα λέει {{Λήξη ψηφοφορίας για αξιόλογο άρθρο|Όνομα άρθρου}} ή τι άλλο προτείνεις; Nataly8 19:34, 15 Ιουλίου 2010 (UTC)

Πώς σου φάνηκε η ιδέα για το πρότυπο. Σκέψου το. Καλύτερα έτσι. Εγώ δεν θέλω μποτ. Πολύπλοκη δουλειά. Ετοιμάζω ένα μεγάλο άρθρο το οποίο θα είναι μεγαλύτερο από τα 2 άρθρα που θα ενσωματωθεί μαζί. Κάθε μέρα και 20 ΚΒ. 1 εβδομάδα το γράφω. 140 ΚΒ ως τωρά. Τι τραβάω. Nataly8 19:41, 15 Ιουλίου 2010 (UTC)

Στα 3 ή στα 5. Πώς; Για τους λαούς της ιστορίας υπάρχουν μόνο στη Ρωσική και αυτά ετοιμάζονται για διαγραφή. Μη φοβάσαι. Είμαστε τυχεροί που εγώ δεν έχασα ούτε ένα επεισόδιο και του του ότι είναι το αγαπημένο μου ανιμάτιον. Για τα πρόσωπα της σειράς βαριέμαι να γράψω για κάθενα και ένα άρθρο αφού θα υπάρχουν όλες οι πληροφορίες στο κύριο. Θα γράψω για τα βιβλία της σειράς, θα τα μεταφράσω από την αγγλική και για εκείνα τα παιχνίδια. Καλά, ακόμα δεν τελείωσα. Nataly8 05:50, 16 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλημέρα. Nataly8 09:42, 16 Ιουλίου 2010 (UTC)

Για αυτό που μου είπες εχτές. Και πώς θα το κάνεις αυτό; Θα κάνεις ειδική ενότητα στην Αγορά, στο σημειωματάριο διαχειριστών; Nataly8 10:03, 16 Ιουλίου 2010 (UTC)

Πώ-Πώ δουλειά που έχει το μποτ σου. Τι έλεγες για το μέγεθος του νέου μου άρθρου εχτές; Nataly8 13:58, 16 Ιουλίου 2010 (UTC)

Χθές μου είπες ότι οι συζητήσεις στα υ/α μπορεί να κλείσου και πρίν το Δεκαπεντάυγουστο. Πώς; Υπάρχει κάποιος κανόνας για αυτό; Nataly8 15:16, 16 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τέλος πάντων. Ελπίζω μόλις τελειώσω το νέο μου άρθρο να μη σοκαριστείς από το μέγεθος του. Nataly8 15:53, 16 Ιουλίου 2010 (UTC)

Re: Μετακίνηση[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ. Καλό καλοκαίρι και σε εσένα --Meidei 18:43, 16 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ωραίο περιστατικό. Nataly8 10:11, 17 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ακόμα δεν το τελείωσα. Τώρα έρχονται τα δύσκολα του άρθρου. Οι εξηγήσεις του όρου Αβατάρ και για τις μαγείες. Όσο για τα χρώματα, μεταφέρω τις πληροφορίες όχι μόνο από το αντίστοιχο της αγγλικής και της ρωσικής αλλά και από συγγενικά άρθρα. Έτσι ώστε δεν θα χρειαστούν περισσότερα και άσκοπα άρθρα. Μόλις τελείωσω, θα σου το δείξω. Nataly8 13:23, 17 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μόλις τελείωσω το άρθρο θα αρχίσω να μπλεδιάζω τους χρήσιμους συνδέσμους. Να σου πώ και ένα πράγμα. Στα επεισόδια προσθέτω ο ίδιος πληροφορίες επειδή έβλεπα (και το βλέπω και τώρα) όλα τα επεισόδια της σειράς και έχω τη δυνατότητα να το κάνω. Nataly8 13:33, 17 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλά και πώς θα προλάβεις να ελέξεις ένα μάτσο άρθρα; Nataly8 19:23, 17 Ιουλίου 2010 (UTC)

Επιτρέπεται ή όχι; Nataly8 07:00, 18 Ιουλίου 2010 (UTC)

Απορία. Επειδή όπως βλέπω το νέο μου άρθρο θα βγεί τεράστιο (ίσως και το πιο μεγάλο στη βικιπαίδεια), θα μπορούσα, όταν το τελείωσω βέβαια, να το βάλω στην Αγορά ζητώντας βοήθεια; Nataly8 17:28, 17 Ιουλίου 2010 (UTC)

Το άρθρο αποτελεί ένα μέρος ενός πρότζεκτ που σκέφτηκα να κάνω με βάση αυτό το άρθρο. Αυτό θα είναι μόνο η αρχή, να είσαι σίγουρος. Αν είναι να γίνει το 200ο μου άρθρο, τότε ο τίτλος θα του αρμόζει και θα κάνω ότι είναι δυνατόν και αδύνατο για να πετύχω το στόχο μου. Και θα το κάνω.

Και τι ακριβώς θα κάνουν οι εθελοντές; Nataly8 09:07, 18 Ιουλίου 2010 (UTC)

Για το Ντέφολντσπορτ. Στο Ραέφσκι το βρήκα άτονο και με λίγο παράξενη σειρά (αυτή μου δημιουργήσε απορίες). Δηλ. το Ραέφσκι οι ρώσοι το βάζουν Ραέφσκι (πρώτα το επίθετο), Νικολάι (μετά το όνομα) Νικολάεβιτς (τελευταίο το όνομα πατρός). Και πώς μπαίνουν αυτά τα ντέφολντσπορτ; Nataly8 09:29, 18 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τότε σε τι χρησιμεύει εκείνος ο πίνακας στη συζήτηση του προτύπου για τα στοιχεία προσώπου; Nataly8 09:43, 18 Ιουλίου 2010 (UTC)

ΟΚ. Nataly8 09:49, 18 Ιουλίου 2010 (UTC)

Και που κολλά με το όνομα του άρθρου; Nataly8 17:12, 18 Ιουλίου 2010 (UTC)

Για αυτό που είπες στη κριτική του Τάγματος. Nataly8 17:17, 18 Ιουλίου 2010 (UTC)

Α, θενξ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου τώρα. Nataly8 17:24, 18 Ιουλίου 2010 (UTC)

Σέρλοκ Χολμς[επεξεργασία κώδικα]

Γράφε τα και εκεί που πρέπει μπας και τα δει κανένας άλλος που ξέρει, αλλιώς στη συζήτησή μου θα χαθούν. --Focal Point 17:33, 18 Ιουλίου 2010 (UTC)

Βρε, μίκρυνε λίγο αυτή τη λίστα. Θα μαγκώσουν οι Η/Υ μας μέχρι να τη δούμε. Nataly8 11:39, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

Όλο το πρωί έβαζα παραπομπές. Βρήκα μια Αβατάρ-Βίκι και άρθρα ακόμα και για το κάθε επεισόδιο. 100 παραπομπές φόρτωσα καθώς και 4 εικόνες. Πώς σου φαίνονται οι εικόνες; Nataly8 11:44, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

Υπάρχουν ακόμα αυτές των μαγείων και αυτές των χαρακτήρων. Nataly8 12:01, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ελπίζω τα Η/Υ μας να μη μαγκώσουν περιμένοντας να δουν τις λίστες. Nataly8 12:35, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ωραίο. Πάντως το πρώι περνούσα από τις πρόσφατες αλλαγές και είδα με τρόμο ότι το Μίρμιμποτ έβαλε 841 ΚΒ (!!). Λυπήθου το βρε. Nataly8 12:47, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

Το γράφω. Ακούω και μουσική, έχω και το φάκελο για τις εικόνες, 2 εκδόσεις του Αβατάρ στη ρωσική βικιπαίδεια και στην Αβατάρ-Βίκι και ένα τάμπ με τις πρόσφατες αλλαγές. Nataly8 12:55, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

Σου άφησα μύνημα στην Αγορά. Ρίξε μια ματιά Nataly8 13:11, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

1 ΜΒ?! Επιτέλους, μειώθηκε η λίστα. Nataly8 14:38, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

Είδα στην αγορά πως έγραψες παλιά ότι διοργανώνεις πάρτυ στη σελίδα συζήτησής σου. Ήταν αλήθεια;--Stellakis 16:20, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλώς τον. Πώς πάει το μποτ; Nataly8 17:57, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

Το μπότ ξεκουράζεται; Nataly8 18:57, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

Απορία. Ποιό είναι το πιο μεγάλο άρθρο; Ρωτώ για τον Αβατάρ. Έφτασε τα 200 ΚΒ τώρα. Nataly8 19:00, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

Βλέπω ότι το Εθνική ΕΣΣΔ (ποδόσφαιρο ανδρών) που άρχισα κατά τη γιορτή μου και το τελείωσα σε 4 μέρες (μόνο) είναι στη 4η θέση. Nataly8 19:05, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

Δεν είδα ποτέ στρατηγό μυρμηγκάκι. Ελπίζω να μην είναι βαριά για σένα. SMocking.gif Nataly8 19:48, 19 Ιουλίου 2010 (UTC)

Βρε, σου είπαμε κάτι που να μην μαγκώνουν οι Η/Υ. Δεύτερο, άσε το μποτ να ξεκουραστεί για λίγο. Μίρμιμποτ είναι όχι Γίγκαντμποτ. Nataly8 06:59, 20 Ιουλίου 2010 (UTC)

Οι λίστες 3 και 4 πότε θα είναι έτοιμες; Nataly8 09:07, 20 Ιουλίου 2010 (UTC)

Και πόσους εθελοντές έχεις; Nataly8 09:11, 20 Ιουλίου 2010 (UTC)

Λίστες[επεξεργασία κώδικα]

Τελείωσες ή έρχονται και άλλες; Nataly8 18:29, 20 Ιουλίου 2010 (UTC)

Επιτέλους γίνονται μικρότερες. Nataly8 11:09, 21 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μεγαλώνουν και πάλι. Καλά, πώς τα καταφέρνει το Μίρμιμποτ; Nataly8 15:48, 21 Ιουλίου 2010 (UTC)

Έχει και συνέχεια. Χριστός και Παναγία. Nataly8 15:51, 21 Ιουλίου 2010 (UTC)

Δόξα σοι. Nataly8 18:26, 21 Ιουλίου 2010 (UTC)

Στο Άγγελος Γιαλλινάς έκανα μια αλλαγή. Έβαλα εκείνο Ντέφολντσορτ. Αυτό πρέπει να κάνουν οι εθελοντές; Nataly8 18:39, 21 Ιουλίου 2010 (UTC)

Δηλ. πρέπει να κάνω όλο τούτο το πίνακα; Θα δοκιμάσω να δούμε. Το Αβατάρ καθυστερεί λιγάκι, επείδη εμφανίστηκαν πολλοί βάνδαλοι με τους οποίους είχα λίγες "μονομαχίες", αλλά κατά τα άλλα καλά. Φορτώνω εικόνες, χρησιμοποιώ τα άρθρα της Αβατάρ-Βικι, για παραπομπές. Γράφω τους χαρακτήρες τώρα. Nataly8 18:49, 21 Ιουλίου 2010 (UTC)

Για ξαναπέρνα από το Γιαλλινά. Το έκανα σωστά τώρα; Nataly8 18:56, 21 Ιουλίου 2010 (UTC)

13.000?! Αυτό είναι το 1/4 όλων των άρθρων της Βικιπαίδειας. Τώρα τελειώνω με κάτι εικόνες και έρχομαι για τον έλεγχο. Nataly8 19:06, 21 Ιουλίου 2010 (UTC)

Αν σου πώ το πρόγραμμα που κάνω στη Βικιπαίδεια θα τρελαθείς. Θέλεις να το μάθεις; Nataly8 19:15, 21 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ξυπνώ το πρωί η ώρα 6, αλλά μένω στο κρεβάτι ως τις 8 και μισή. Μετά ανοίγω αμέσως τον Η/Υ μου και τρώω στο γραφείο. Καθώς τρώω ακούω μουσική. Μετά γράφω, ακούω μουσική, παιρνώ από τις πρόσφατες αλλαγές και στέλνω μυνήματα ταυτόχρονα σχεδόν όλη τη μέρα. Μόλις τελείωσει η "βάρδια" διαβάζω ένα ρωσικό βιβλίο, το οποίο έχει 300 σελίδες και πάνω χωρίς εικόνες και κεφάλαια, αλλά είναι ωραία.

Μόλις τελείωσω το Αβατάρ θα γράψω για τους κύκλους, τα βιντεοπαιχνίδια, τους ηθοποιούς (σκέψου πώς μόνο εμείς θα τους ξέρουμε) και θα τα βάλω σε μια ειδική κατηγορία. Φορτώνω και τις φωτογραφίες των ηθοποιών που έλαβαν μέρος. Α, αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και Αβατάρ Βίκι και στα γερμανικά. Nataly8 19:20, 21 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ευχαριστώ για τη συμβουλή στην Αγορά.--SFriendly.svgStellakisSFriendly.svgΣυζήτηση 06:13, 22 Ιουλίου 2010 (UTC)

Πώς πάνε οι έλεγχοι; Nataly8 07:16, 22 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλημέρα! Ένα τσεκ σε παρακαλώ στο σύνδεσμο - πηγή του "Γιώργος Μάγκας" - παραπέμπει σε κενή σελίδα. Ευχαριστώ! --Ttzavarasσυζήτηση 07:52, 22 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλημέρα. Nataly8 10:08, 22 Ιουλίου 2010 (UTC)

Στοιχεία προσώπου[επεξεργασία κώδικα]

Από όσο έχω καταλάβει:

 • Έχει δημιουργήσει πίνακες (01,02,03,04, 05.) με
  • εξόρυξη των αντίστοιχων πληροφοριών από την γερμανική ΒΠ
  • μετάφραση των πληροφοριών κυρίως με το χέρι
 • Μετά τον έλεγχο, αυτά θα μπουν στα άρθρα.

Σωστά; --geraki Talk 10:12, 22 Ιουλίου 2010 (UTC)

Pleeaaaase! Βγάλε το κεντράρισμα από αυτή τη σελίδα, δυσκολεύει την κατανόηση. --geraki Talk 10:15, 22 Ιουλίου 2010 (UTC)


Με τόσους βανδαλισμούς ξανασκέφτου το. Nataly8 10:13, 22 Ιουλίου 2010 (UTC)

Α, πέρνα από το Αμμοδοχείο μου. Έβαλα ένα κουτί αναζήτησης που βρήκα χάρη στην Ατλαντία. Δουλεύει; Nataly8 18:02, 22 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μην ευχαριστείς εμένα. Περνούσα από τις Πρόσφατες αλλαγές και είδα τη σελίδα της Ατλαντίας. Το είδα και το έκανα κόπυ-πέιστ και έκανα κάποια μετάφραση. Εκείνη να ευχαριστίσεις. Nataly8 18:11, 22 Ιουλίου 2010 (UTC)

Περίμενε να τελείωσω το Αβατάρ. Αυτό το καλοκαίρι θα τελείωσει, για μένα, με το "Κύκλο του Αβατάρ". Θα είμαστε οι μόνο (με εξαίρεση την Αβατάρ-Βικι) που θα ξέρουμε για ηθοποιούς, και κάτι παραπάνω χρήσιμες πληροφορίες. Nataly8 18:19, 22 Ιουλίου 2010 (UTC)

Αβατάρ Βικι[επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχει και στα γερμανικά. Nataly8 18:50, 22 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ωραία; Πώς πάνε οι λίστες; Nataly8 14:31, 23 Ιουλίου 2010 (UTC)

Εγώ όχι και τόσο. Nataly8 14:39, 23 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ωραίο το νέο άρθρο. Nataly8 17:09, 23 Ιουλίου 2010 (UTC)

Αυτό είναι το Μυρμηγκάκι που ξέρω εγώ. Nataly8 17:40, 23 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μπότ[επεξεργασία κώδικα]

Και τι συγκεκριμένα θέλεις να κάνουμε; Αβατάρ 06:23, 24 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ορεξάτος. Αβατάρ Κωνσταντίνος 17:36, 24 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μέλνλικε[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ! Jhendin 00:58, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Παραπομπή; Μπα, ο έλεγχος θα γίνει κυρίως στα επεισόδια, όπου βρήκα αρκετά λάθη. Σήμερα, κατά 99% θα είναι έτοιμος ο Αβατάρ. Αβατάρ Κωνσταντίνος 05:49, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μια απορία. Ποιές είναι οι κυρίες που μου έστειλες εχθές με φώτο; Αβατάρ Κωνσταντίνος 09:51, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ναι; Τις ξέρεις καλά βλέπω! Λοιπόν, ο Αβατάρ θα είναι έτοιμος σήμερα. Αβατάρ Κωνσταντίνος 10:32, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μετά, θα γράψω τους κύκλους της σειράς, τους ηθοποιούς, τα βιντεοπαιχνίδια, τις ταινίες... Αβατάρ Κωνσταντίνος 10:45, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Όσο για το μεγάλο δε φταίω εγώ. Είπα να μη κάνω τα ίδια λάθη με την αγγλική και τη ρωσική, για αυτό. Αβατάρ Κωνσταντίνος 10:45, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Αβατάρ: Ο θρύλος του Άανγκ[επεξεργασία κώδικα]

Τελείωσα. Επιτέλους. Όλος δικός σας! Αβατάρ Κωνσταντίνος 14:06, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλώς τον. Ελπίζω να μη σε τρόμαξε το άρθρο. Αβατάρ Κωνσταντίνος 14:48, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Σου άρεσε; Αβατάρ Κωνσταντίνος 15:00, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλό διάβασμα. Θα χρειαστείς μεγάλη υπομονή. Αβατάρ Κωνσταντίνος 15:17, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Όλα ΟΚ; Αβατάρ Κωνσταντίνος 16:04, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ορεξάτος όπως πάντα. Αβατάρ Κωνσταντίνος 16:32, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Και που κολλά ο φυλομέτρητης με τις παραπομπές; Αβατάρ Κωνσταντίνος 17:43, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ωραίο αυτό με τη προτομή. Πολύ αστείο. Αβατάρ Κωνσταντίνος 18:18, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλά ντε. Προσπάθησα να δώ πώς θα φαίνεται αυτό, για αυτό και το είπα αστείο. Σόρι. Ελπίζω να σου έμεινε ακόμα αρκετή όρεξη. Αβατάρ Κωνσταντίνος 18:21, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Η αρχή ήταν λίγο που μου έφερε απορίες. Αν το πάρει ο δρόμος από εκεί; Στο νεκροταφείο; Κύριε Ελέησον! Το Αβατάρ πώς σου φάνηκε; Αβατάρ Κωνσταντίνος 18:25, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τώρα μάλιστα. Ο Αβατάρ πώς σου φάνηκε εκ πρώτης όψεως; Αβατάρ Κωνσταντίνος 18:53, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Απορία. Στο ειδικό για τα μεγάλα άρθρα, ο Αβατάρ έπρεπε να είναι 4ος. Κάθε πόσο ανανεώνεται η λίστα; Αβατάρ Κωνσταντίνος 07:30, 26 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ο Ραέφσκι; 81 ΚΒ! Ο Αβατάρ έφαγε 288 ΚΒ. Αβατάρ Κωνσταντίνος 08:41, 26 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ελπίζω να βρείς χρόνο και για τον Αβατάρ. Αβατάρ Κωνσταντίνος 08:43, 26 Ιουλίου 2010 (UTC)

Και πού θα βρώ άρθρο πάνω από 600 ΚΒ. Θα μαγκώσουν τα πισί όλων μας μέχρι να τα δούμε. Το Αβατάρ σου άρεσε; Αβατάρ Κωνσταντίνος 08:46, 26 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ακόμα να ανανεωθεί η λίστα. Αβατάρ Κωνσταντίνος 13:11, 26 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ίσως επειδή η Δευτέρα πάντα είναι η πιο βαρετή μέρα, ίσως αυτό. Αβατάρ Κωνσταντίνος 13:17, 26 Ιουλίου 2010 (UTC)

Κέβης[επεξεργασία κώδικα]

Δεν το είχα προσέξει. Γιατί δημιουργείς νέα παράγραφο μετά από κάθε σειρά; --Costas78 15:33, 25 Ιουλίου 2010 (UTC) Για τέτοιες συγχωνεύσεις υπάρχει αυτή η σελίδα Βικιπαίδεια:Χειρισμοί ιστορικού. Άφησα ένα μήνυμα--Costas78 15:40, 25 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ακαδημαικοί[επεξεργασία κώδικα]

Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με τους ακαδημαικούς. Πάλι καλά που υπάρχεις και εσύ γιατί η βικιεπιχείρηση θα πήγαινε στον βροντο.--Diu 16:08, 26 Ιουλίου 2010 (UTC)

Από πότε ο Πρυτάνις θεωρείται περαστικός; Μη το χαλάς. Αβατάρ Κωνσταντίνος 16:21, 26 Ιουλίου 2010 (UTC)

Έχω απάντηση. Και επί της ευκαιρίας, σε συμβουλεύω να το δείς όλο. Έχει σχέση με τον Αβατάρ. Είναι πολύ ωραίο. Αβατάρ Κωνσταντίνος 17:19, 26 Ιουλίου 2010 (UTC)

Για τη συνεισφορά σε άρθρα ... Αβατάρ Κωνσταντίνος 18:58, 26 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τι χαμπάρια; Όλα καλά; Αβατάρ Κωνσταντίνος 15:25, 27 Ιουλίου 2010 (UTC)

Κεφάτος είσαι. Αβατάρ Κωνσταντίνος 15:56, 27 Ιουλίου 2010 (UTC)

Άλλες χρήσεις[επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχει ήδη συζήτηση στη σελίδα Βικιπαίδεια συζήτηση:Επιχείρηση αποσαφήνιση/αναμόρφωση προτύπων. Κάνε την πρότασή σου εκεί.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 16:30, 27 Ιουλίου 2010 (UTC)

Έχεις δίκαιο για τις εκκρεμότητες. Αλλά, πώς θα τις βρούμε; Αβατάρ Κωνσταντίνος 17:09, 27 Ιουλίου 2010 (UTC)


Ο Γεώργιος Μυλωνάς για το Μυλωνά λέει η για τον Καββαδία;; --Ttzavarasσυζήτηση 19:02, 27 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλημέρα. Πόσοι ακαδημαϊκοί σου έμειναν; Αβατάρ Κωνσταντίνος 07:47, 28 Ιουλίου 2010 (UTC)

Θενξ για το βραβείο. Α, έγραψα σωστά το όνομα τούτου εδώ του Γερμανού. Ελπίζω το Αβατάρ να σου φάνηκε ενδιαφέρον. Αβατάρ Κωνσταντίνος 08:49, 28 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλύτερη τώρα η φώτο. Να και κάτι να ξεκουραστείς. Πότε θα μπορέσεις να αρχίσεις το Αβατάρ; Αβατάρ Κωνσταντίνος 08:56, 28 Ιουλίου 2010 (UTC)

Βρε, πόσα γράφεις την ημέρα κατα μέσο όρο; Αβατάρ Κωνσταντίνος 12:31, 28 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ποιός είναι ο επόμενος στη λίστα; Αβατάρ Κωνσταντίνος 13:22, 28 Ιουλίου 2010 (UTC)

Πάικος[επεξεργασία κώδικα]

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά υπάρχει ένα γενικότερο πρόβλημα: Το να αποδελτιώνεις ένα βιβλίο που περιγράφει π.χ. προέδρους της βουλής είναι ασφαλές, αλλά όταν αποδελτιώνεις το Λεύκωμα της Αρχαιολογικής Εταιρείας, είναι φανερό -τουλάχιστο σε εμένα- ότι πας γυρεύοντας για προβλήματα σημαντικότητας. Στην πρώτη περίπτωση αρκεί μια πηγή για να τεκμηριώσει μια πληροφορία που είναι ευρέως διαθέσιμη. Στην δεύτερη περίπτωση, είναι προφανές ότι τα μέλη της Αρχαιολογικής Εταιρείας δεν είναι σημαντικά αν δεν έχουν αναφερθεί και αλλού. --Focal Point 14:07, 28 Ιουλίου 2010 (UTC)

Τελικά έσπασε. Κρίμα. Αβατάρ Κωνσταντίνος 18:44, 28 Ιουλίου 2010 (UTC)

Έφυγε από τη πρώτη πεντάδα. Αβατάρ Κωνσταντίνος 18:51, 28 Ιουλίου 2010 (UTC)

Μεγαλύτερο δε νομίζω να γράψω. Ο κόπος 17 ημερών πάει στο βρόντο. Αβατάρ Κωνσταντίνος 18:54, 28 Ιουλίου 2010 (UTC)

Αρχή του τι; Το άρθρο δε θα γίνει ποτέ αξιόλογο, και τώρα το βλέπω να μικρύνει. Αβατάρ Κωνσταντίνος 18:57, 28 Ιουλίου 2010 (UTC)

Άρχισε το κόψιμο. Ελπίζω να μη γίνει κακό το άρθρο. Αβατάρ Κωνσταντίνος 19:13, 28 Ιουλίου 2010 (UTC)

Αναρωτιέμαι πώς χωρεί η λίστα των άρθρων σου στο μικρό σου πισί. Αβατάρ Κωνσταντίνος 19:59, 28 Ιουλίου 2010 (UTC)

Το πισί σου είναι ο πλανήτης για να έχει και τρύπα; Α, ο ΒΧ μου πρότεινε να κόψω και τις φυλές. Εσύ τι νομίζεις; Αβατάρ Κωνσταντίνος 20:08, 28 Ιουλίου 2010 (UTC)

Έχεις ακόμα 97 καθηγητές. Πώς τους θυμάσαι όλους; Αβατάρ Κωνσταντίνος 15:01, 29 Ιουλίου 2010 (UTC)

Περιοχές αρχαίας Ελλάδας[επεξεργασία κώδικα]

Το άρθρο αφορά κυρίως τα φυλετικά κράτη που σχηματίστηκαν στον ελλαδικό χώρο και λιγότερο τα αποικιακά. Σωστά πάντως θα πρέπει να επεκταθεί και στην Κρήτη, στα νησιά του Αιγαίου και στην δυτική Μικρασιατική ακτή αφού σ' αυτές τις περιοχές τα κράτη σχηματίστηκαν την ίδια εποχή με αυτά του ελλαδικού χώρου. --Costas78 18:23, 29 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ευχαριστώ. Θα φροντίσω να το επεκτείνω και στις παραπάνω περιοχές --Costas78 18:38, 29 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλησπέρα σας Herr Ameise! Τη βοήθειά σας παρακαλούμε... πώς προφέρεται ελληνικά ο Artur Seyss - Inquart; Viel danke... SFriendly.svg --Ttzavarasσυζήτηση 21:08, 29 Ιουλίου 2010 (UTC)

Ευχαριστώ! Σημαντικό το ότι δε θα μου θυμώσει ένας τύπος σαν κι αυτόν... SMocking.gif --Ttzavarasσυζήτηση 21:22, 29 Ιουλίου 2010 (UTC)

Χαθεί; Χρόνια; Κάθε βράδυ εδώ είμαι, χώρια που ετοιμάζομαι να αριβάρω κατά κει με το καινούργιο τουτου (άπαιχτοοοο!!). SMocking.gif

ΥΓ πολύ θα το ήθελα αλλά τα οικονομικά μας φέτος δεν το επιτρέπουν, το πορτοφόλι γράφει VERBOTEN... --Ttzavarasσυζήτηση 21:29, 29 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καύσωνας[επεξεργασία κώδικα]

- Λάδι βάζεις;
- όχι

Εγώ δε πάω θάλασσα και δε κάνω διακοπές για αυτό δε χρειάζομαι λάδι. Καλώς τον. Ανησύχησα ότι δε θα περάσεις σήμερα. Αβατάρ Κωνσταντίνος 14:31, 31 Ιουλίου 2010 (UTC)

Καλώς τον. Αβατάρ Κωνσταντίνος 10:03, 1 Αυγούστου 2010 (UTC)

Πού έλειπες τόσες μέρες; Αβατάρ Κωνσταντίνος 08:55, 2 Αυγούστου 2010 (UTC)

Απορία. Πιστεύεις πώς το Αβατάρ: Ο θρύλος του Άανγκ μπορεί να γίνει αξιόλογο; Αβατάρ Κωνσταντίνος 18:41, 2 Αυγούστου 2010 (UTC)

Εγώ τι να το συζητήσω; Μελετώ τη σειρά εδώ και 2-3 χρόνια. Ήταν η ευχή μου μια μέρα να το γράψω και στην Ελληνική Βικιπαίδεια. Ευχαριστώ. Ας το ελπίσουμε. Θα έβγαινε εξαιρετική καλοκαιρινή τριλογία. Αβατάρ Κωνσταντίνος 18:50, 2 Αυγούστου 2010 (UTC)

Βρίσκεσαι σε διακοπές; Αβατάρ Κωνσταντίνος 08:14, 4 Αυγούστου 2010 (UTC)

Ξεκουράζεσαι ακόμα; Αβατάρ Κωνσταντίνος 09:14, 5 Αυγούστου 2010 (UTC)

Πώς πάνε οι διακοπές σου; Αβατάρ Κωνσταντίνος 16:41, 5 Αυγούστου 2010 (UTC)

Εγώ σκοπεύω να τελείωσω τα σχετικά άρθρα για το Αβατάρ και να αρχίσω νέο άρθρο. Πώς σου φαίνεται το Αβατάρ; Γίνονται πολλές αλλαγές σε αυτό και στα σχετικά, και θα ήθελα μια "τρίτη" γνώμη. Αβατάρ Κωνσταντίνος 16:46, 5 Αυγούστου 2010 (UTC)

Όχι Μυρμηγκάκι. Εγώ θεωρώ το Αβατάρ ως το πιο καλύτερο μου άρθρο και θέλω να αρμόζει. Αβατάρ Κωνσταντίνος 16:50, 5 Αυγούστου 2010 (UTC)

Μπορεί να θεωρηθεί ακόμα αξιόλογο; Αβατάρ Κωνσταντίνος 16:54, 5 Αυγούστου 2010 (UTC)

Α, παραλίγο να το ξεχάσω. Είδες τους κύκλους της σειράς; Αβατάρ Κωνσταντίνος 17:03, 5 Αυγούστου 2010 (UTC)

Αυτός είσαι. Βλέποντας τη μεγάλη λίστα με τους καθηγητές οποιοσδήποτε θα την άφηνε, όχι όμως εσύ. Μπράβο. Αβατάρ Κωνσταντίνος 17:33, 5 Αυγούστου 2010 (UTC)

Άβε ...[επεξεργασία κώδικα]

Άβε και σ΄ εσένα για τον πίνακα!--Templar52 21:15, 5 Αυγούστου 2010 (UTC)

Avatar: The Last Airbender. Άρχισα τα βιντεοπαιχνίδια σήμερα. Αβατάρ Κωνσταντίνος 11:50, 6 Αυγούστου 2010 (UTC)

Θα τη συμπληρώσω. Ελπίζω να τελείωσω τα πιο πολλά σήμερα. Εσύ, κάτι νέο; Αβατάρ Κωνσταντίνος 11:53, 6 Αυγούστου 2010 (UTC)

Καλημέρα Μυρμηγκάκι. Γίνεται να ρίξεις μια ματιά στο Αβατάρ; Βρήκα πιο αξιόπιστες πηγές, τις οποίες δεν έχει η αγγλική. Έβαλα και νέα ενότητα. Ελπίζω να μη χάλασα το άρθρο. Αβατάρ Κωνσταντίνος 07:34, 12 Αυγούστου 2010 (UTC)

Καλημέρα. Τώρα κάνω κάποιες αλλαγές στο Αβατάρ. Έβαλα νέες παραποπμές στα άρθρα για τα επεισόδια, τα οποία προέρχονται από αξιόλογα της αγγλικής. Τι νομίζεις; Αβατάρ Κωνσταντίνος 12:21, 13 Αυγούστου 2010 (UTC)

Αβατάρ: Η συνέχεια[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Στο άρθρο πρόσθεσα πηγές στα γερμανικά. Ελπίζω να σε ενδιαφέρουν. Αβατάρ Κωνσταντίνος 15:18, 13 Αυγούστου 2010 (UTC)


Καλό νέο. Εγώ μπλεδιάζω τα κόκκινα του Αβατάρ: Ο θρύλος του Άανγκ. Μπορείς να μου δείξεις τη διέυθυνση της Μιρμιπαίδειας; Αβατάρ Κωνσταντίνος 16:53, 18 Αυγούστου 2010 (UTC)

Έχω να γράψω ακόμα 4 άρθρα και το Αβατάρ δεν θα έχει ούτε ένα κόκκινο. Σκέψου να γίνει και αξιόλογο! Πώς πάει η Μιρμιπαίδεια; Αβατάρ Κωνσταντίνος 07:42, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Καλή τύχη. Νας μας τι δείξεις :) Αβατάρ Κωνσταντίνος 07:47, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Πού βρήκες τα στατιστικά πού έχεις στη σελίδα χρήστη σου; Αβατάρ Κωνσταντίνος 09:15, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Εσύ είσαι 6ος, εγώ 72ος (χμ). Ακόμα 2 άρθρα και τελείωνω. Αβατάρ Κωνσταντίνος 09:19, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Βρήκα και αυτό. Αβατάρ Κωνσταντίνος 09:23, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Αβατάρ: Ο θρύλος του Άανγκ[επεξεργασία κώδικα]

Λοιπόν, Μυρμηγκάκι, βλέπεις κανένα κόκκινο σύνδεσμοSFriendly.svg? Αβατάρ Κωνσταντίνος 10:11, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Πώς σου φαίνεται το άρθρο τώρα; Αβατάρ Κωνσταντίνος 19:55, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Ελπίζω να μην σε ενοχλώ, το άρθρο πώς σου φαίνεται με την, ελπίζω τελευταία, νέα του μορφή; Αβατάρ Κωνσταντίνος 11:34, 20 Αυγούστου 2010 (UTC)

Καλησπέρα, πώς πάει η Μιρμιπαίδεια; Αβατάρ Κωνσταντίνος 16:29, 21 Αυγούστου 2010 (UTC)

Πνευματικά Δικαιώματα[επεξεργασία κώδικα]

Ο νόμος είναι ο 2121/1993 (ΦΕΚ Α 25/1993) όπως τροποποιείται από 2557/1997 (ΦΕΚ Α 271/1997). Και οι δυο υπάρχουν on-line στο Εθνικό Τυπογραφείο [7].

Τώρα, οι φωτογραφίες που έχεις, από που προέρχονται? Πως ξέρεις το φωτογράφο? Έχουν ήδη δημοσιευθεί κάπου και πότε? Αν γνωρίζεις θετικά το φωτογράφο και αυτός έχει πεθάνει πριν το 1940, και έχουν ήδη δημοσιευθεί όσο ζούσε, ΟΚ. Διαφορετικά χρειάζεται κάποια διερεύνηση. Είναι πολύ πιθανόν να είναι πλέον ελεύθερες αλλά χρειάζονται περισσότερα στοιχεία για να αποφανθεί κανείς. Στα Commons πρέπει να είσαι σε θέση να αποδείξεις με κάποιον τρόπο ότι είναι public domain. Sv1xv 11:04, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

BTW, δεν νομίζω ότι ο User:Geraki είναι admin στα Commons. Στο commons:COM:A δείχνει μόνο τους Badseed και Sv1xv. Sv1xv 11:10, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Μάλιστα, ναι νομίζω ότι το έχεις πιάσει σωστά. Δυστυχώς από άποψη συστηματικής καταγραφής & καταχώρησης διαφόρων έργων, με εξαίρεση αυτά των μεγάλων ζωγράφων, η ελληνική βιβλιογραφία είναι ανεπαρκής και επιπλέον όση υπάρχει είναι απρόσιτη. Να καταλάβεις, δεν κατάφερα να βρώ πουθενά το έτος θανάτου του φωτογράφου Paul Zepdji (αρμένιου στην Θεσσαλονίκη της Οθωμανικής περιόδου). Sv1xv 19:03, 21 Αυγούστου 2010 (UTC)

Nataly8[επεξεργασία κώδικα]

Ενδεικτικά ανέφερα τον δικό σου. Το είχε παρατραβήξει. Τα συνεχή μηνύματα δεν ενοχλούν μόνο τον παραλήπτη αλλά και άλλους π.χ. κάποιον που ελέγχει τις Πρόσφατες Αλλαγές. Εφόσον το τσατ απαγορεύεται από την πολιτική οφείλουμε να το σεβαστούμε. Αν θέλεις να ανταλλάζεις συνεχή μηνύματα με αυτόν ή άλλους χρήστες θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται εκτός Βικιπαίδειας. Καληνύχτα.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:18, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Ίσως θα έπρεπε να τα στέλνεις με email τέτοια μηνύματα, γιατί δημιουργείς προηγούμενο!--Sportswriter 20:20, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Σε ποιον από τους δύο αναφέρεσαι;--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:21, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Στο Μυρμηγκάκι καλοπροαίρετα!--Sportswriter 20:22, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Κατά τη γνώμη πάντως μου καλά έκανε και το έγραψε δημόσια.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:26, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Αρκεί να μην βγεις εσύ ο κακός γιατί υπάρχουν και συντάκτες που από ευγένεια δεν...και κατά κάποιο τρόπο τους έβγαλες από την δύσκολη θέση. --Sportswriter 20:32, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Τι να κάνουμε μπορεί να μην είμαι ο καλός αλλά τουλάχιστον δε θα είμαι ο ... άσχημος. SMocking.gif--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 20:38, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Έτσι SMocking.gif --Sportswriter 20:45, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)

Μάρκελλος, και Σπορτσράιτερ:

 • Δεν με πειράζει να γράφονται αυτά στην σελίδα μου, ούτε και πιστεύω ότι η «κρυφή» συνεννόηση είναι προς όφελος για την κοινότητα. Αντίθετα, πιστεύω ότι λίγα λόγια, καλά, μεστά και ...σταράτα βοηθούν πάντα και περισσότερο όταν λέγονται δημόσια. Είμαστε _μια_ κοινότητα και έχουμε _ένα_ σύνολο κανονισμών. Το πρόβλημα είναι ότι ο καθένας μπορεί να το βλέπει διαφορετικά. Είναι φυσικό αυτό και καθόλου κατακριτέο. Γιαυτό είχα κάνει και ένα «γραφείο παραπόνων» στην σελίδα μου πριν από λίγο. Βοήθησε αρκετά να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλο. Δυστυχώς το μετακίνησα στο αρχείο μου, γιατί αυτή την εποχή είμαι περιστασιακός αναγνώστης λόγω ιδιωτικών μου υποχρεώσεων.
 • Για το θέμα του Ναταλύ είχα κάνει μια συζήτηση στην αγορά τον τελευταίο μήνα και δεν έχω αλλάξει γνώμη για μένα. Παρατήρησα όμως ότι αρκετοί του είπαν ότι ενοχλήθηκαν και αυτό θα πρέπει να το σεβαστεί. Εμένα όμως δεν μου είναι ενόχληση, γιατί του είχα πει από παλιά και μάλιστα πολύ στην αρχή, ότι να μην με παρεξηγήσει αν δεν του απαντήσω, η αν αργήσω να του απαντήσω. Αυτό μου φαίνεται ότι είναι πιο ανθρώπινο στην περίπτωση αυτή.
 • Και, ... όχι, ο Μάρκελλος δεν είναι κακός, απλά ν την δουλειά του κάνει, και μάλιστα πάρα πολύ καλά σε πάρα πολλά πεδία. Του το έχω πει και αυτό αρκετές συγκεκριμένες φορές. Στην περίπτωση του Ναταλί μάλιστα είναι πολύ υπομονετικός και κρατάει αξιέπαινη προειδοποιητική τακτική, άσχετο με το αν διαφωνώ στην τιμωρία λόγω «τσατ», γιατί όπως είπα και αλλού, το «τσατ» του Ναταλύ εγώ το θεωρώ εποικοδομητικό για την ελληνική βικιπαίδεια και θα προτιμούσα να υπήρχαν και άλλοι δέκα σαν τον Ναταλύ. Τότε θα ήμασταν πολύ πιο προοδευτικοί και πολύ πιο ανεκτικοί, και θα είχαμε μια πολύ πιο περιεκτική βικιπαίδεια πολύ υψηλότερης ποιότητας από ότι σήμερα. Αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη. --Μυρμηγκάκι 11:28, 20 Αυγούστου 2010 (UTC)

Μαρκέλλε, δε σε βλέπω καλά. Ο Μέρμηγκας δε σε αφήνει να πάρεις τη θέση του κακού, καλός δεν είσαι (εξ' ορισμού).... μάλλον άσχημο σε βλέπω.... Λίγο πιο σοβαρά τώρα: Μυρμηγκάκι, στο Βλάσιος Βαλτινός, στην παλαιά πηγή έχει φωτό, αλλά θέλει μια μικρή περιστροφή. Αν θέλεις κάνε ένα -5°, βάλε όλα τα ωραία που εμποδίζουν το σβήσιμό της και φέρε την στο άρθρο. Το πρώτο στάδιο (της περιστροφής) με δυσκολεύει. --Focal Point 09:44, 21 Αυγούστου 2010 (UTC)

Ουάου, καλωσόρισες κε Βαλτινέ. --Focal Point 19:08, 21 Αυγούστου 2010 (UTC)

Διορθώσεις[επεξεργασία κώδικα]

Θα είμαι περισσότερο προσεκτικός αν και είναι λογικό να ξεφεύγουν κάποια. Προσπάθησε και εσύ όμως να μην γράφεις το [[Αρχείο: και την [[Κατηγορία: με μικρά. Χτυπάει εξαιρετικά άσχημα στο μάτι.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 12:30, 25 Αυγούστου 2010 (UTC)

Δεν είναι για το προσεκτικός. Οι απροσεξίες διορθώνονται δόξα το θεό. Η αδιαφορία είναι αυτή που μας βάζει κάτω. --Μυρμηγκάκι 12:57, 25 Αυγούστου 2010 (UTC)

Αυτό που είχες φτιάξει δεν ήταν σελίδα αποσαφήνισης. Υπήρχαν πάρα πολλοί σύνδεσμοι στο άρθρο για τον σκηνοθέτη. Αν ο καθηγητής είναι εγκυκλοπαιδικός ας αποκτήσει λήμμα ή τουλάχιστον τίτλο για να τακτοποιηθεί και το πρότυπο των Πανεπιστημιακών.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 16:15, 25 Αυγούστου 2010 (UTC)

Μιρμιπαίδεια[επεξεργασία κώδικα]

Μυρμηγκάκι, ποιά είναι η διεύθυνση της Μιρμιπαίδειας; Καλή τύχη και πάλι! Αβατάρ Κωνσταντίνος 10:08, 25 Αυγούστου 2010 (UTC)

Πω πω. Σχεδιάζεις ακόμα ένα τέτοιο πρότζεκτ :)? Τώρα που τελείωσα με το Αβατάρ αρχίζω ακόμα ένα Ρώσο στρατηγό. Πώς σου φάνηκε το Αβατάρ; Αβατάρ Κωνσταντίνος 10:18, 25 Αυγούστου 2010 (UTC)

Καλησπέρα Μυρμηγκάκι. Μια ερώτηση. Θυμάμαι στη κριτική για το Τάγμα του Αγίου Γεωργίου είχες κάνει αναφορά για περιοδικά του 19ου (ή 18ου αιώνα). Μήπως έχεις κάτι για τον Αλεξάντερ Σουβόροφ, για τον οποίο γράφω; Αβατάρ Κωνσταντίνος 13:13, 27 Αυγούστου 2010 (UTC)

Απονομή[επεξεργασία κώδικα]

Το αστέρι του βιογράφου

Το ήξερα και το ξέρω ότι έχεις κάνει απίστευτα φοβερή δουλειά, αλλά κάθε μέρα εκπλήσσομαι που τους βρίσκω όλους στη Βικιπαίδεια. Ένα αστέρι είναι λίγο για όλη τη δουλειά που έχεις ρίξει. --Focal Point 21:27, 31 Αυγούστου 2010 (UTC)

Συγχαρητήρια για το αστέρι, ξέρω πώς μπορείς και καλύτερα. Συγγνώμη αν σε ενοχλώ (ελπίζω πώς όχι), μήπως θα μπορούσες να ρίξεις μια ματιά στο τελευταίο που άρχισα, το Αλέξανδρος Βασίλιεβιτς Σουβόροφ (κατά κάποιο τρόπο, όπως ο Ραέφσκι); Ευχαριστώ εκ των προτέρων, АВАТАР КОНСТАНТИН 15:46, 3 Σεπτεμβρίου 2010 (UTC)

Ευτυχώς... νόμιζα πως είχες εξαφανιστεί!! Γουέλκαμ μπακ!! SFriendly.svg --Ttzavarasσυζήτηση 16:42, 14 Σεπτεμβρίου 2010 (UTC)

Πρότυπο:Βυζαντινές μελέτες, τοπογραφικές και ιστορικές[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Προσπαθώ να καταλάβω σε τι αναφέρεται το πρότυπο που δημιούργησες, αλλά δεν μπορώ να καταλήξω σε ασφαλές συμπέρασμα. Το πιο πιθανό είναι να εννοεί "ναοί που πραγματεύεται ο Πασπάτης στο έργο..."
Eάν μάντεψα σωστά, θαρρώ ότι:

 • δεν έχει λόγο ύπαρξης, αφού δεν παραπέμπει σε άρθρα/βιβλία του Πασπάτη, αλλά σε λήμματα για τους ναούς που προφανώς δεν είναι δικά του δημιουργήματα,
 • εάν έχει λόγο ύπαρξης, τουλάχιστον ας γίνει σαφές στην πρώτη γραμμή του προτύπου περί τίνος πρόκειται.

Ριξ' του σε παρακαλώ μια ματιά... Φιλικά, --Παναγιώτης Μπότσης 18:28, 1 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Και εγώ θα του έβαζα Β, καθώς δεν έχουμε τέλεια ή πολύ καλά άρθρα για βραβεία, και αυτά που έχουμε είναι πολύ λίγα. Πώς σου φάνηκε ο Σουβόροφ; Μαχητής της Φωτιάς 16:25, 2 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

ΛΟΛ!! Για τη μεταφορά της ετυμολογίας στη συζήτηση της Σβάστικα!! Αν πιστέψουμε αυτές τις ετυμολογίες, τότε και τα σανσκριτικά προέρχονται από τα... ελληνικά... SMocking.gif --Ttzavarasσυζήτηση 16:39, 2 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Δεν φταίω εγώ για το μέγεθος. Όταν το άρχιζα, την επόμενη οι Ρώσοι πρόσθεσαν ακόμα 1 ενότητα, για την οποία δεν είχε ιδέα ποιό το θέμα, άσε που ήταν και μεγάλη. Καλή τύχη, ο Σουβόροφ πιστεύω καλύτερος από τον Ραέφσκι είναι. Μαχητής της Φωτιάς 16:40, 2 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Όχι, δεν συνηθίζω να προτείνω για αξιόλογα άρθρα που αρχίζω. Μου αρέσει να το κάνουν άλλοιSFriendly.svg Μαχητής της Φωτιάς 16:57, 2 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Αποτίμηση άρθρων[επεξεργασία κώδικα]

Η αποτίμηση άρθρων δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει με απλό copy&paste με την ίδια κλάση ποιότητας και την ίδια σπουδαιότητα για όλα τα άρθρα. Η Μάχη των Δολιανών σίγουρα δεν είναι ούτε Γ κλάσης ούτε ύψιστης σημασίας σύμφωνα με τις κλίμακες που αναφέρονται στο πρότυπο. Δεν μπορεί να είναι υψηλής σημασίας η Απόβαση της Νορμανδίας και ύψιστης η Μάχη της Γράνας! --geraki Talk 17:13, 3 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Συμφωνώ. Όλα αυτά τα άρθρα που αποτιμάς σαν υψίστης υψηλής σημασίας δε νομίζω ότι είναι.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:59, 3 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Όχι εννοώ για παράδειγμα αυτόν. Ε δε νομίζω ότι είναι και υψηλής σημασίας.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:06, 3 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

 • Οπωσδήποτε να έχεις κατά νου ότι στην κλάση Γ "το άρθρο θα πρέπει να έχει κάποιες παραπομπές προς αξιόπιστες πηγές" αλλά και το ότι μπορεί να "στερείται σημαντικού περιεχομένου" δεν σημαίνει ότι μπορεί να είναι απλώς λίγο παραπάνω από stub. Ανάμεσά στο stub και στο Γ υπάρχει η κλάση "έναρξη".
 • Επίσης το Πρότυπο:Αποτίμηση Άρθρων υπάρχει για την ποιοτική αποτίμηση άρθρων εκτός βικιεπιχειρήσεων. Όμως εκτός βικιεπιχειρήσεων δεν έχει νόημη η αποτίμηση κατά σπουδαιότητα, αφού δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Για παράδειγμα οι λόγιοι του 16ου αιώνα είναι υψηλής σπουδαιότητας σε σχέση με ποια άρθρα; Άρα θα πρέπει να μπαίνει χωρίς να συμπληρώνεται η αντίστοιχη παράμετρος (απλά να μένει κενή). Για να μην υπάρξει ξανά παρανόηση, αλλάζω το πρότυπο για να μην εμφανίζεται αυτού του είδους η αποτίμηση. --18:14, 3 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Επειδή τώρα βλέπω και την συζήτησή σου με τον Μάρκελλο, η σπουδαιότητα έχει νόημα μόνο εντός ενός μιας συγκεκριμένης θεματολογίας. Ένα άρθρο μπορεί να είναι χαμηλής σπουδαιότητας για μια βικιεπιχείρηση και ύψιστης για μια άλλη. Και πάντα σε σχέση με το σύνολο των άρθρων που ενδιαφέρουν την επιχείρηση. --geraki Talk 18:25, 3 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Το λάθος μου είναι ότι θεωρώ πολλές φορές ότι όσοι ξεκινούν μια δραστηριότητα ή να χρησιμοποιούν κάτι, έχουν δει το πως χρησιμοποιείται είτε εδώ είτε στην αγγλική ΒΠ. Αν μου θυμίσεις που ήταν οι ερωτήσεις, θα τις κοιτάξω. --geraki Talk 18:30, 3 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Θα σου απαντήσω: Αυτό είναι άσχετο με την ιδιότητα του διαχειριστή, απλώς βρήκες κάπου να πατήσεις για να διαμαρτυρηθείς. Ακόμη και το πατρόλινγκ που αναφέρεις αγαπητέ, εδώ και χρόνια έχω τονίσει ότι δεν είναι αποκλειστική δουλειά των διαχειριστών. Αυτή είναι η εντύπωση θέλησαν να αφήσουν ορισμένοι διαχειριστές που χάνονται να χρησιμοποιούν τα κουμπάκια και ορισμένοι χρήστες που θέλησαν να υπερτονίσουν την ιδιότητα των διαχειριστών για να τους ακυρώσουν ως χρήστες.

 1. Αυτό που περιγράφεις δεν είναι υπεκφυγές. Υποθέτω ότι εννοείς αρνητικοί. Έτσι αόριστα και γενικά όμως να λες ότι είναι οι διαχειριστές γενικά αρνητικοί επειδή έτσι τους καπνίζει, δεν στέκει. Άλλωστε "αρνητική" μπορεί να βλέπει κάποιος την άλλη πλευρά και στην περίπτωση που δεν τον αφήνει να κάνει του κεφαλιού του. Και μην ξεχνάς ότι οι διαχειριστές είναι πρώτα από όλα έμπειροι χρήστες.
 2. Να τα πεις σε αυτούς που δεν δίνουν το καλό παράδειγμα και κάνουν του κεφαλιού τους. Προσωπικά είμαι αυστηρός μόνο με έμπειρους χρήστες.
 3. Το ίδιο παράπονο έχω κι εγώ από τους διαχειριστές.
 4. Το ίδιο παράπονο έχω κι εγώ από συγκεκριμένους διαχειριστές αλλά και από χρήστες. (με το συμπάθιο, έτσι είναι)
Τώρα, για τα υπόλοιπα που λες είσαι εντελώς λάθος. Όταν ξεκινάς μαζικές επεξεργασίες όπως η αποτίμηση άρθρων, κάνοντας απλώς copy&paste την ίδια αποτίμηση σε όλα τα άρθρα χωρίς να έχεις κατανοήσει ούτε στο ελάχιστο τι είναι αυτό που κάνεις, αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος (όχι απαραίτητα διαχειριστής) είναι να προσπαθήσει να σε σταματήσει, όχι επειδή τρέχεις γρήγορα αλλά επειδή πηγαίνεις ανάποδα σε μονόδρομο. Τι άλλο θα έπρεπε να γίνει, όταν θα μπορούσες σε λίγες ώρες να κάνεις άχρηστη την αποτίμηση μιας βικιεπιχείρησης σημειώνοντας όλα τα άρθρα ως ίσα σε ποιότητα και ίσα σε σπουδαιότητα. Τι άλλο θα έπρεπε να γίνει όταν σημείωνες την Μάχη της Γράνας ως ύψιστης σημασίας, δηλαδή σπουδαιότερη από την Απόβαση της Νορμανδίας. Τι άλλο θα έπρεπε να γίνει όταν ήταν προφανές ότι η ποιότητα του κάθε άρθρου ήταν άσχετη με το τι θα σημείωνες. Δηλαδή όταν σημείωνες την Άλωση της Τριπολιτσάς και την Μάχη του Κακοσάλεσι ως ισάξια άρθρα! Και τώρα παραπονιέσαι ότι σε φρενάρουμε... Φυσικά και κάποιος θα σε φρενάρει όταν οι επεξεργασίες σου είναι όχι απλά περιττές ή δεν έχουν νόημα αλλά κάνουν και κακό. Συνεπώς εσύ είσαι που δεν αποδέχεσαι τον ανοιχτό χαρακτήρα της βικιπαίδειας, ζητώντας εργασία χωρίς κριτική. --geraki Talk 20:00, 3 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Επιτέλους[επεξεργασία κώδικα]

Με χαρά βλέπω πώς άρχισες και πάλι έντονη αρθρογραφίαSFriendly.svg. Μαχητής της Φωτιάς 14:41, 6 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Έρχεται ακόμα ένας. Όσο για τον Σουβόροφ θα σου μόνο αυτό: Είναι πιο σοβαρός αλλά και πιο αστείος από τον Ραέφσκι. Πιστεύω πώς πολλοί θα ήθελαν να ήταν στρατιώτες του. Μαχητής της Φωτιάς 14:57, 6 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Υποσελίδα[επεξεργασία κώδικα]

Υποσελίδα της Βικιεπιχείρησης και όχι πρότυπο μπας και ξεκαθαρίσουμε ποτέ τα πρότυπα.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 19:27, 7 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά σε ενημέρωσα ότι μετέφερα το πρότυπο που δημιούργησες σε υποσελίδα της ανάλογης Βικιεπιχείρησης. Θα αλλάξω και τα προηγούμενα.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 19:36, 7 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Υποθέτω ότι εννοείς με το μποτ. Κάντο καλύτερα γιατί πάω για... ύπνο. Καληνύχτα.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 19:38, 7 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Εικαστικά[επεξεργασία κώδικα]

Ενδιαφέρουσα η έναρξη της επιχείρησης για τις εικαστικές τέχνες, όμως βλέποντας τα πρότυπα σε κινηματογραφικές ταινίες, έχω μια μικρή αμφιβολία. Με τον όρο εικαστικά εννοούμε κατά κύριο λόγο ζωγραφική, χαρακτική, σκίτσο, κόμικς, φωτογραφία κτλ. Ο κινηματογράφος (όπως το θέατρο, ο χορός και άλλες μορφές τέχνης), χωρίς πάντως να είμαι και απόλυτα βέβαιος, νομίζω ότι δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή. Dimitrisss 20:26, 7 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Χμμμ, τι να σου πω... Φτιάξε καλύτερα μια επιχείρηση Τέχνες, είναι αρκετά ευρύς ο όρος (παρ' ότι και αυτός έχει διακριτά όρια) και βάλτα όλα μέσα. Ο κινηματογράφος θα μπορούσε να έχει ξεχωριστή βικιεπιχείρηση, αν βέβαια υπάρξουν και άτομα για να συμμετάσχουν. Εγώ έχω γράψει 5-6 άρθρα για ελληνικές ταινίες, όχι μόνο παλιές, αλλά και σύγχρονες (πιο αγαπημένη μου η Πολίτικη κουζίνα). Για την τηλεόραση, αυτή δεν κολλάει στις τέχνες, με τίποτα... Όσο για το πώς μου φάνηκε ο Λάουτερμπαχ, να σου πω: Αν και όχι ιδιαίτερα γοητευτικός, για 57άρης μια χαρά κρατιέται. Στα νιάτα του δεν αποκλείεται να ήταν ομορφόπαιδο! SMocking.gif Dimitrisss 20:43, 7 Οκτωβρίου 2010 (UTC)
Έβδομη τέχνη είναι αποκλειστικά ο κινηματογράφος. Ποιανών το ψωμί τρως και φοβάσαι την κατακραυγή; Όσο για τον αν ξέρω τον Ζαν Κοκτό, σε παραπέμπω σ' ένα σχολιάκι που είχα κάνει παλιά σε μια σελίδα συζήτησης άρθρου. Έχει την πλάκα του... Dimitrisss 20:59, 7 Οκτωβρίου 2010 (UTC)
Χμμμ, μου κάνει εντύπωση που δεν το ρωτάς εσύ στην Αγορά και το ζητάς από μένα. Να δεις που στο τέλος θα κατηγορηθούμε για... τσατ! SFriendly.svg Dimitrisss 21:08, 7 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Εκκρεμότητα με εικόνες[επεξεργασία κώδικα]

Οι εικόνες της σειράς Αρχείο:Ugaritic1-alpha-beta-gamla-delta.png είναι μία από τις ελάχιστες εκκρεμμότητες που απομένουν για να ξεκαθαρίσουμε με τις προβληματικές εικόνες.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:12, 8 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Μόλις ευκαιρήσεις φτιάξε με τον ίδιο τρόπο και τις υπόλοιπες--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 10:54, 9 Οκτωβρίου 2010 (UTC)