Συζήτηση χρήστη:Στέλιος Τ.

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Συζήτηση χρήστη:Stellakis)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αρχεία Συζητήσεων
Παρακαλώ μην αγγίζετε. Είναι μικροβιοκτόνο. Φοράτε γάντια.Καλή χρονιά[επεξεργασία κώδικα]

  • Καλή χρονιά και σε σένα. Ειρήνη, υγεία, ευημερία και δημιουργικότητα, σε κάθε επιθυμητό από εσένα τομέα... Εντάξει με το σκάνδιο; Σε καλύπτει αυτό που βρήκα;
  • Αν θέλεις πες μου τη γνώμη σου και σε αυτό: Δες τους αριθμούς οξείδωσης στα άρθρα για τον άνθρακα και το σελήνιο. Έβαλα σε υποσημείωση παραδείγματα ενώσεων που περιέχουν τα στοιχεία αυτά με τους εκάστοτε βαθμούς οξείδωσης... Θα ήταν καλή ιδέα να το συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα στοιχεία ή είναι λες περιττές πληροφορίες;

--Vchorozopoulos (συζήτηση) 00:17, 1 Ιανουαρίου 2014 (UTC)

  • Καλή χρονιά--The Elder (συζήτηση) 01:24, 1 Ιανουαρίου 2014 (UTC)
  • Καλημέρα αγαπητέ Στέλιο. Ευχαριστώ για τις ευχές σου και ανταποδίδω: Εύχομαι καλή χρονιά και καλή πρόοδο σε ό,τι κι αν κάνεις! --Ttzavarasσυζήτηση 09:58, 1 Ιανουαρίου 2014 (UTC)
  • Καλή χρονιά. Ευχαριστώ για τις ευχές.MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 11:51, 1 Ιανουαρίου 2014 (UTC)

Ουνουνσέπτιο[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου φίλε Στέλιο, στα αγγλικά όντως λέγεται Ununseptium και το όνομα της λέξης αντιπροσωπεύει τον αριθμό 117 (un για το 1 και sept για το 7 και την κατάληξη ium). Η λέξη Ununseptium προέρχεται από τα λατινικά και όχι από τα αγγλικά, άρα το sept δεν προέρχεται από το ελληνικό πρόθεμα en:hepta- που προέρχεται από το ελληνικό επτά και το h αντιστοιχεί στην δασεία (π.χ. helios, history) αλλά προέρχεται από το λατινικό πρόθεμα en:septua- το οποίο δεν έχει δασεία. Οπότε στην μετάφραση της λέξης Ununseptium στα ελληνικά δεν μπορεί να παραληφθεί το σ. Το ίδιο ισχύει και για τον Σεπτέμβρη ο οποίος οφείλει το όνομά του στο ότι ήταν ο έβδομος μήνας του Ρωμαϊκού έτους (από το λατινικό septem = επτά, ο έβδομος μήνας). Φιλικά Aurilios (συζήτηση) 13:16, 3 Απριλίου 2014 (UTC)

Global account[επεξεργασία κώδικα]

Hi Στέλιος Τ.! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (συζήτηση) 19:18, 14 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Information_icon4.svg

Απορία[επεξεργασία κώδικα]

Πως μπορεί κάποιος να αλλάξει χρώμα τα κελιά όπως έχει στα λήμματα των Αυτοκινητόδρομων μήπος ξέρεις: Ευχαριστώ.--94.67.54.251 17:23, 5 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Άσσια είναι το όνομα του χωριού, όχι Άσσεια[επεξεργασία κώδικα]

Γεία σου Στέλιο, Στις 24 του Ιανουαρίου έκανες μια ανακατεύθυνση και αλλαγή του ονόματος του χωριού από Άσσια σε Άσσεια αφήνοντας σημείωση πως ορθογραφικά με εψιλον-ιώτα είναι η σωστή ορθογραφία. Σε παρακαλώ ανέστρεψε την ανακατεύθυνση (δεν ξέρω πως να το κάνω) γιατί το όνομα του χωριού γράφεται "Άσσια" και όχι με εψιλον-ιώτα. Έχω αφήσει στην συζήτηση αποδεικτικά. Σε ευχαριστώ.