Μετάλλιο για την διατήρηση της κοινωνικής τάξης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάλλιο για την διατήρηση της κοινωνικής τάξης
Russia-Medal for Distinguished Service in Defense of Public Order.png
Απονομή από Flag of Russia.svg Ρωσία
ΤύποςΤιμητικός τίτλος
Στατιστικά
Καθιερώθηκε2 Μαρτίου 1994
Κατάταξη
ΣχετιζόμεναΜετάλλιο για την διάκριση στην άμυνα των συνόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας,
Μετάλλιο "Για την επέτειο των 50 χρόνων της Νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο 1941-1945"

Το Μετάλλιο για την διατήρηση της κοινωνικής τάξης (ρωσ. Медаль «За отличие в охране общественного порядка») είναι ένα βραβείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Δημιουργήθηκε με το διάταγμα Νο.442, που εκδόθηκε στις 2 Μαρτίου του 1994.

Απονομή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το Μετάλλιο για την διατήρηση της κοινωνικής τάξης απονέμεται σε μέλη του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σε στρατιώτες των εσωτερικών στρατιωτικών τμήματων του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σε άλλους στρατιώτες που επέδειξαν θάρρος και ανδρεία για την διατήρηση της κοινωνικής τάξης, για την αντιμετώπιση των παραβατών της κοινωνικής τάξης, για τις άριστες επιδόσεις στην στρατιωτική θητεία. Το Μετάλλιο για την διατήρηση της κοινωνικής τάξης απονέμεται και σε απλούς πολίτες για την βοήθεια τους στα μέλη των εσωτερικών οργάνων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

CC-BY-SA
Μετάφραση
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Медаль «За отличие в охране общественного порядка» της Ρωσικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).