Βικιπαίδεια:Υποψήφιοι διαχειριστές/Magioladitis 2

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Υποψηφιότητα χρήστη Magioladitis (συζήτηση • συνεισφορά) για δικαιώματα διαχειριστή.

Η συζήτηση έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχει ευρύτατη αποδοχή για την παραχώρηση δικαιωμάτων διαχειριστή στην Ελληνική Βικιπαίδεια. --geraki (συζήτηση) 13:06, 21 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Πρόταση
Συμμετέχω στην Ελληνική Βικιπαίδεια από το 2006. Συμμετέχω στην Αγγλική Βικιπαίδεια (en:User:Magioladitis) από το 2004, από το 2006 με registered account. Είμαι μέλος του user group και συμμετέχω ενεργά σε off-wiki δραστηριότητες. Από το 2008 είμαι διαχειριστής και έχω στο ενεργητικό μου πανω από 7.500 ενέργειες που χρειάζονται δικαιώματα διαχειριστή. Επίσης είμαι developer ενός ημι-αυτόματου εργαλείου (AutoWikiBrowser) και ενός bot account. Από την προηγούμενη συζήτηση έοχυν περάσει πάνω από 2 χρόνια και έχω υπάρξει πολύ πιο ενεργός στο ελληνικό κομμάτι.
Αποδοχή πρότασης
Ναι. -- Magioladitis (συζήτηση) 23:48, 13 Ιανουαρίου 2015 (UTC)


Ερωτήσεις προς τον υποψήφιο[επεξεργασία κώδικα]

VJSC263IO[επεξεργασία κώδικα]

 • Magioladitis, μπορείς να διευκρινήσεις κάτι που δεν κατάλαβα; Η πρόθεσή σου για απόκτηση πρόσθετων δικαιωμάτων γίνεται απλά για την διευκόλυνση των εργασιών σου που χρειάζονται δικαιώματα διαχειριστή (όπως την προηγούμενη φορά) ή έχεις πρόθεση (μετά από 2 χρόνια εδώ) για μια πιο ολοκληρωτική παρουσία στον ρόλο του διαχειριστή εδώ; Αν αφορά μόνο το πρώτο, καλό είναι, νομίζω, να το ξέρουμε (και ας κάνουμε μια συμφωνία κυρίων για τους όρους). VJSC263IO (συζήτηση) 13:31, 13 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
VJSC263IO θέλω νά εχω πιο σταθερή παρουσία συνεισφέροντας με την εμπειρία μου. Θέλω να μπορώ να δω το πλήρες ιστορικό σελίδων ακόμα και αν έχει διαγραφεί. Επιπλέον, θέλω να μπορώ να ανταποκρίνομαι σε περιπτώσεις βανδαλισμού και αιτήσεων για γρήγορη διαγραφή αν χρειαστεί. -- Magioladitis (συζήτηση) 21:37, 13 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Exc[επεξεργασία κώδικα]

 • Δεν έχει τύχει ποτέ να δω τη θέση σας σε ζητήματα πολιτικής. Πρόσφατα, για παράδειγμα, σε συζήτηση εγκυκλοπαιδικότητας του ΚΙΔΗΣΟ, απαντήσατε απλά ότι «6 μέρες μετά είναι προφανές ότι πρέπει να παραμείνει ως χωριστό το άρθρο», χωρίς να μπείτε καν στη διαδικασία της αιτιολόγησης. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που σας είδα σε τέτοιου είδους συζήτηση και δεν θεωρώ ότι η συμμετοχή σας σε αυτήν ήταν ουσιαστική. Επίσης, προσπαθώντας να δω αν ήταν τυχαία στιγμή το παραπάνω, έψαξα τις συνεισφορές σας (με δυσκολία, γιατί έχετε πολλές επεξεργασίες bot - εξηγείστε γιατί εδώ παραβιάσατε την πολιτική) και βρήκα να υποστηρίζετε την παραμονή λημμάτων που δημιουργήσατε, όταν αυτά προτάθηκαν για διαγραφή επειδή ήταν πολύ μικρά (μισή γραμμή κυριολεκτικά) με την αιτιολόγηση πως το «Ότι το λήμμα είναι πολύ μικρό δεν είναι λόγος διαγραφής. Είναι λόγος να επεκταθεί.». Τα παραπάνω δεν τα θεωρώ σωστές παρεμβάσεις, παρόλα αυτά και οι δύο παραπάνω περιπτώσεις συνέβησαν μετά την πρώτη υποψηφιότητά σας. Αναρωτιέμαι το κατά πόσον θα συνεχίζατε έτσι και ως διαχειριστής και θα ήθελα να σας ζητήσω να μας παραθέσετε, αν έχετε, κάποια χαρακτηριστικά δείγματα παρεμβάσεων σας σε ζητήματα πολιτικής του εγχειρήματος (στην ελληνική ΒΠ). Nuclear symbol.svg exc 16:15, 15 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
Exc σχετικά με το συγκεκριμένο λήμμα του ΚΙΔΗΣΟ και γενικότερα: Δε θεωρώ ότι είναι κακό να δημιουργούνται νέα λήμματα και να επεκτείνονται στη συνέχεια. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Εμείς θα πρέπει να κοιτάμε τη δυναμική που έχει ένα θέμα και όχι την αρχική έκδοσή του. Όταν μπορούν λήμματα που αοφορύν σε ένα ελληνικό θέμα και έχουν πιο πολύ κείμενο σε ξενόγλωσσες εκδόσεις της Βικιπαίδεια τόσο σημαίνει ότι το δικό μας λήμμα μπορεί να αναπτυχθεί πολύ περισσότερο. -- Magioladitis (συζήτηση) 09:17, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
Exc η πιο πρόσφατη επεξεργασία μου με το Βικιπαίδεια:AutoWikiBrowser έγινε στις 1/9. Δεν είναι χρήση bot αλλά βοηθητικού εργαλείου επεξεργασίας αντίστοιχο του HotCat και άλλων. -- Magioladitis (συζήτηση) 11:43, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
@Χρήστης:Magioladitis. Βοηθητικό εργαλείο που επιτρέπει εύκολα τις 5 επεξεργασίες το λεπτό επί 5+ ώρες. Nuclear symbol.svg exc 12:20, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

C messier[επεξεργασία κώδικα]

 • Βλέπω ότι αναφέρεις πως έχει εκτελέσει περίπου 3.000 ενέργειες σε 7 χρόνια στην αγγλική ΒΠ, η οποία είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτή στα ελληνικά, με πάνω από 100 φορές περισσότερες σελίδες, και είναι κυρίως εργασίες συντήρησης. Γιατί να ψηφίσω κάποιον για διαχειριστή ο οποίος, με βάση τις ενέργειές του στα αγγλικά, θα χρησιμοποιεί σπάνια τα εργαλεία του; --C Messier 16:18, 15 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
C διόρθωσα το νούμερο πιο πάνω. Είναι περίπου 7.500. Συγκεκριμένα στην Αγγλική Βικιπαίδεια έχω διαγράψει 7.338 σελίδες, έχω επαναφέρει 58, έχω κλειδώσει 112, έχω ξεκλειδώσει 29, έχω αλλάξει τη διάρκεια κλειδώματος σε 13, έχω μπλοκάρει 96 φορές, ξεμπλοκάρει 12 και αλλάξει τους όρους φραγής σε 12. Τα σταττιστικά ανανεώνονται αυτόματα εδώ: en:User:Magioladitis#English_Wikipedia. Δε ξέρω αν είναι πολλά αλλά προσπαθώ για το καλύτερο. Δεν είμαι φανατικός του μπλοκαρίσματος όπως θα διαπιστώσεις. Το μπλοκάρισμα είναι λύση ανάγκης αν κάποιος χρήστης δε συμμορφωθεί μετά τις ειδοποιήσεις. Επίσης, μεγάλο μέρος των διαγραφών μου δεν είναι σε νέες σελίδες αλλά ξεκαθάρισμα υπολλειμάτων από μετακινήσεις, κενές σελίδες, κλπ. -- Magioladitis (συζήτηση) 09:27, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

P.a.a[επεξεργασία κώδικα]

 • Ένα από τα πέντε θεμέλια της Βικιπαίδειας είναι ότι δεν έχει αυστηρούς κανόνες. Ότι το πνεύμα των πολιτικών υπερισχύει της κατά γράμμα ερμηνείας τους. Σε μία υποθετική περίπτωση που κατά την κρίση σου το πνεύμα της πολιτικής δικαιολογεί την φραγή ενός χρήστη, αλλά από τις περιστάσεις δεν ικανοποιείται το γράμμα της πολιτικής, πως θα ενεργήσεις; P.a.a (συζήτηση) 18:03, 15 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
P.a.a έχουμε κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα; Γενικά προσπαθώ να αποφεύγω το μπλοκάρισμα ως πράξη. Δείτε ότι στην Αγγλική έχω μπλοκάρει μόνο 96 φορές. Ωστόσο, θα συμφωνήσω ότι το πνεύμα υπερισχύει της κατά γράμμα ερμηνείας και αυτό το έχω αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις στην Αγγλική Βικιπαίδεια. -- Magioladitis (συζήτηση) 14:17, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
Αυτό που ήθελα να εκμαιεύσω ήταν κατά πόσο θα εμπιστεύεσαι το προσωπικό σου κριτήριο. Θα προτιμούσα μια απάντηση ότι θα συμβουλευτείς κάποιον τρίτο πριν καταλήξεις σε απόφαση. Αλλά ήταν απλώς μια υποθετική ερώτηση, δεν εξαρτάται από αυτή η πρότασή μου P.a.a (συζήτηση) 15:27, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
P.a.a αν κοιτάξεις το ιστορικό μου στην Αγγλική σχεδόν ποτέ δε προχωράω σε γρήγορη διαγραφή χωρίς να έχει επισημανθεί από άλλο διαχειριστή η σελίδα. Γενικά κάνω χρήση του IRC ώστε να συζητάω μαζί με άλλους διαχειριστές πως να αντιμετωπίσω διάφορες καταταστάσεις. Οι αποφάσεις εν θερμώ δεν είναι καλό σύμβουλος. Ελπίζω να σε κάλυψα! -- Magioladitis (συζήτηση) 15:38, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Ttzavaras[επεξεργασία κώδικα]

Μερικές ερωτήσεις προς τον υποψήφιο: (α) Υπάρχει κάποιος λόγος που παρατηρούνται κενά στην εδώ συμμετοχή σου (όπως αυτό μεταξύ 9-10-2014 και 12-11-2014); Ρωτώ γιατί δεν θα ήθελα διαχειριστή παρόντα-απόντα, όπως παρατηρείται τελευταία. (β) Κάνω λάθος ή δεν έχω δει να συμμετέχεις σε συζητήσεις για τη διαμόρφωση της πολιτικής στην ελληνόφωνη Βικιπαίδεια; (γ) Δηλώνεις ότι θέλεις να μπορείς να δεις το ιστορικό σελίδων, ακόμη κι αν έχει διαγραφεί. Με ποιο στόχο - κίνητρο; Απλή περιέργεια ή υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος; (δ) Για ποιο λόγο, ενώ είσαι γνώστης της πολιτικής, έκανες τόσες επεξεργασίες, που έπρεπε να γίνουν με το μποτ, ανά λεπτό, με αποτέλεσμα να δεχτείς παρατήρηση; (ε) Τέλος, δηλώνεις ότι θέλεις να έχεις μια πιο ενεργή παρουσία εδώ. Χωρίς διαχειριστικά εργαλεία δεν μπορείς να την έχεις; Ευχαριστώ και αναμένω τις απαντήσεις σου, πριν εκφέρω γνώμη. --Ttzavarasσυζήτηση 21:38, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Ttzavaras έχουμε και λέμε:
(α) Δεν είμαι πολύ καλός στη συγγραφή άρθρων. Ασχολούμαι περισσότερο με τεχνικά θέματα. Δε βρήκα κάτι που θα μπορούσα να κάνω εδώ αυτό το διάστημα. Ασχολούμαι πάρα πολλές ώρες μρ τη Βικιπαίδεια τόσο online όσο και offline. Παρακολουθώ τις εξελίξεις στην ελληνική Βικιπαίδεια σχεδόν καθημερινά.
(β) Όχι δεν έχω συμμετάσχει εκτός από σποραδικά σχόλια. Ο λόγος είναι ότι το στυλ διαλόγου που γίνεται δε με ευνοεί. Παρατηρώ μια ευκολία οι συζητήσεις να ξεφεύγουν. Ούτε στην Αγγλική έχω μεγάλη συμμετοχή στη διαμόρφωση πολιτικής. Κυρίως συμμετέχω ή θα συμμετάσχω όταν θεωρώ ότι η πολιτική αλλάζει σε κάτι που, κατά τη γνώμη μου, είναι εντελώς λαθεμένο.
(γ) Κάποιο διεγραμμένο ιστορικό μπορεί να είναι χρήσιμο για μια διαφοετική προσέγγιση σητ δημιουργία νέου άρθρου.
(δ) Νομίζω ότι το 1 επεξεργασία ανά 30 δευτερόλεπτα ήταν λάθος. Αυτό άλλαξε. Επίσης, όπως έχω ξαναπεί το AWB είναι ημι-αυτόματο όπως ακριβώς τα HotCat, Autoed, κλπ.
(ε) Δες το (α). -- Magioladitis (συζήτηση) 18:15, 18 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

ManosHacker[επεξεργασία κώδικα]

Με βάση το τρέχον γεγονός της πρότασης για αφαίρεση δικαιωμάτων του διαχειριστή Kalogeropoulos, όπου δεν έχεις συμμετάσχει στην κουβέντα:

 • Είσαι σε θέση να υποστηρίξεις άποψη;
 • Μπορείς να καταλάβεις τους λόγους των εντάσεων μεταξύ των χρηστών στην κουβέντα εκεί, ξέρεις την ιστορία τους, τα γεγονότα;
 • Πώς απέχεις από ένα τόσο σημαντικό γεγονός όντας υποψήφιος διαχειριστής;

Άλλα:

 • Θα στηρίζεσαι στην καλή κρίση άλλων διαχειριστών / την τρέχουσα παρουσίαση των γεγονότων, όταν χρησιμοποιείς τα διαχειριστικά εργαλεία της φραγής;
 • Πιστεύεις πως οι διαχειριστές είναι «ηγέτες της Βικιπαίδειας»;
 • Γνωρίζεις τι είναι το «meat puppeting»;

   ManosHacker 07:04, 18 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

 • Γνωρίζεις για ποιον χρήστη γίνεται αναφορά για αγένεια, εδώ κι εδώ; Μπορείς να εντοπίσεις την αγένεια που επισημαίνεται; Θα έκανες κάποιες συστάσεις ως διαχειριστής ή θα περίμενες να αναφερθεί κάτι στο σημειωματάριο των διαχειριστών;   ManosHacker 16:57, 18 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

ManosHacker για την πρώτη δέσμη ερωτήσεων: Δε γνωρίζω την ιστορία κάθε χρήστη οπότε δυστυχως, δεν έχω διαμορφωμένη άποψη για τα γεγονότα. Για τη δευτερη δέσμη ερωτήσεων: Πάντα υποθέτω καλές προθέσεις. Ο ρόλος μου θέλω να είναι βοηθητικός οπότε πάντα αποσκοπώ στην καλή συνεργασία. Δε πιστεύω σους ηγέτες. Όλοι οι χρήστες έχουν ίσα δικαιώματα. Γνωρίζω τι είναι το «meat puppeting». Για τις επόμενες δύο θα απαντήσω στην επόμενη σύνδεσή μου. -- Magioladitis (συζήτηση) 21:46, 19 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

 • Αντιλαμβάνεσαι πως με βάση αυτό: «αν κοιτάξεις το ιστορικό μου στην Αγγλική σχεδόν ποτέ δε προχωράω σε γρήγορη διαγραφή χωρίς να έχει επισημανθεί από άλλο διαχειριστή η σελίδα. Γενικά κάνω χρήση του IRC ώστε να συζητάω μαζί με άλλους διαχειριστές πως να αντιμετωπίσω διάφορες καταταστάσεις» που απαντάς παραπάνω, που λες πως ο ρόλος σου είναι βοηθητικός, που αναγνωρίζεις πως δεν έχεις επαφή με πρόσωπα και καταστάσεις στην ελληνόγλωσση Βικιπαίδεια, ότι οι καλές σου προθέσεις σου και καλή πίστη σου σε πρόσωπα, ενδέχεται να σε φέρουν να γίνεις meat puppet διαχειριστής, χωρίς να το καταλάβεις; Σαφώς η συνεισφορά σου είναι ως επί το πλείστον θετική και χρειαζόμαστε την καθαρότητα των προσώπων μέσα στους διαχειριστές, κανείς δεν κάνει λόγο πως δεν έχεις καλές προθέσεις, σίγουρα χρειάζεσαι μέρος των διαχειριστικών εργαλείων και θα είσαι χρήσιμος πράγματι με αυτά, και κάποια θα σε βοηθήσουν και στον ρόλο του εκπαιδευτικού που έχεις. Ας απαντήσεις και στις ερωτήσεις με τα παραδείγματα, οι αόριστες θεωρητικές ερωτήσεις και απαντήσεις ίσως μας τραβούν σε λάθος σκέψεις.   ManosHacker 07:37, 20 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
ManosHacker Αντιλαμβάνομαι τους κινδύνους που περιγράφεις. Θα το έχω υπόψη μου.
Για το 4: Δε θα το πέρναγα. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να το περάσει ο διαχειριστής που έκλεισε την συζήτηση. Βέβαια, ανεξάρτητα από αυτό, η συζήτηση για θέματα πολιτικής είναι διαρκής. Να θυμίσω μόνο ότι για το θέμα των κατηγοριών γεννήσεων/θανάτων έχω εκφράσει τη γνώμη ότι πρέπει να υπάρχουν ανεξαρτήτως περιορισμού και να περιμένουμε το Wikidata. Ωστόσο, στ ο βαθμό που έχω καταλάβει, η συμφωνία στην Ελληνική Βικιπαίδεια είναι διαφορετική.
Για το 5: Δε γνωρίζω. -- Magioladitis (συζήτηση) 23:01, 20 Ιανουαρίου 2015 (UTC)


4,5: Τα παραδείγματα για τα 4 και 5 αφορούν συζήτηση που γινόταν στην Αγορά επί έναν ολόκληρο μήνα, τον προηγούμενο μήνα, και οι εντάσεις δεν ήταν μικρές. Είπες στον Ttzavaras «Παρακολουθώ τις εξελίξεις στην ελληνική Βικιπαίδεια σχεδόν καθημερινά». Το υποστηρίζεις ακόμα;   ManosHacker 10:07, 21 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

ManosHacker Δε σημαίνει ότι παρακολουθώ όλες τις συζητήσεις. Δεν έχω άποψη για όλα και για όλους. -- Magioladitis (συζήτηση) 10:57, 21 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

ΖῷονΠολιτικόν[επεξεργασία κώδικα]

Εγώ σε ένα θέμα θα ήθελα να επικεντρωθώ: στη συμμετοχή συζητήσεων σχετικά με την πολιτική. Ένας διαχειριστής δεν έχει το αλάθητο και δεν τα ξέρει όλα. Ωστόσο, μου αρέσει να βλέπω διαχειριστές να συμμετέχουν σε συζητήσεις τέτοιες. Πώς το λένε; "Να λερώνουν τα χέρια τους" καμιά φορά. Μπορεί να είστε άψογος στα τεχνικά και αυτό, το δίχως άλλο, θα ήταν υπερχρήσιμο για την κοινότητα και επίσης μπορεί να είστε άριστος γνώστης της πολιτικής. Ως εν δυνάμει διαχειριστής όμως θα ήθελα να μοιράζεστε αυτή τη γνώση, αλλιώς, ας αποκτήσετε κάποια παραπάνω εργαλεία, όπως έγινε πρόσφατα στην Αγορά, με κάποιους χρήστες (νομίζω αυτό λέχθηκε και από άλλον χρήστη). Η απουσία σε τέτοιες συζητήσεις είναι συνηθισμένο φαινόμενο: από τους 12 ενεργούς διαχειριστές max οι 5 ασχολούνται με τέτοια θέματα, οι άλλοι καθόλου ή ελάχιστα. Εγώ θέλω ένα διαχειριστή, που, ενίοτε, θα βγάζει το φίδι από την τρύπα. Καθώς καλές οι γνώσεις (όχι απλά καλές, κάλλιστες!), αλλά αν δε λειτουργεί αρμονικά η Κοινότητα, τότε δε θα λειτουργεί καλά το εγχείρημα γενικότερα. Είπα ήδη πολλά! Η ερώτησή μου είναι η εξής: Θα συμμετέχετε ενεργότερα, θα κάνετε συζητήσεις που ίσως δε θα σας ευνοούν; (Γενικά, όλα τα βλέπω θετικά προς το να γίνετε διαχειριστής)
ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 18:35, 18 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

ΖῷονΠολιτικόν Δεν έγραψα ποτέ ότι δε θα συμμετέχω σε συζητήσεις όταν δε με ευνοούν. Έγραψα ότι με το στυλ που ακολουθειται στην Αγορά δεν είναι ευνοϊκό για μένα (και λογικά και για άλλους) να συζητήσουν ένα θέμα. Σε μια σειρά θέματα έχω άποψη και την εκφράζω στο βαθμό που μπορώ. Αυτό που δεν είμαι διατεθιμένος να κάνω είναι να προσπαθώ να πείσω τρολ όπως έκανα στο παρελθόν. -- Magioladitis (συζήτηση) 20:35, 18 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
Λέμε όχι στα τρολ! Και συζητήσεις εννοούσα π.χ. αυτή, ή ακόμα και εδώ ή εδώ. Σε τέτοιες συζητήσεις εννοώ, όπως επίσης και στης Αγοράς, που σήκωσαν πολλά σχόλια, πολλές απόψεις και άλλα τέτοια. Σχετικά με τα τρολ, είστε έμπειρος χρήστης και υποθέτω θα ξέρετε πολύ καλά τι να κάνετε με αυτά... Αλλά δε θυμάμαι να συμμετέχετε π.χ. στα απλά: Βικιπαίδεια:Σελίδες για διαγραφή. Αυτό θα αλλάξει; Θα γίνεται πιο ενεργός (λήμματα προς διαγραφή, λήμματα προς προβολή ή -και κυρίως- στην Αγορά σε φλέγοντα ζητήματα); Το αν δημιουργείτε πολλά λήμματα ή όχι δε με απασχολεί καθόλου για να πω την αλήθεια. Εγώ θέλω ένας διαχειριστής να είναι δίκαιος (γιατί προφανώς θα είναι άριστος γνώστης της πολιτικής) και να έχει άποψη, το οποίο μπορεί να σημαίνει να γίνει αντιπαθής σε διάφορους χρήστες (είστε σε θέση να γίνετε "αντιπαθής";). Σχετικά με το ευνοεί είπατε αυτό εδώ: «Ο λόγος είναι ότι το στυλ διαλόγου που γίνεται δε με ευνοεί». Αν κάτι κατάλαβα λάθος, ζητώ συγγνώμη. Μάλλον είναι διαδικαστικά όλα αυτά, καθότι όπως το βλέπω είστε ήδη διαχειριστής. —ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 23:37, 18 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Συζήτηση[επεξεργασία κώδικα]

 • Υπέρ. Ο χρήστης Magioladitis είναι έμπειρος ως προς τις λειτουργίες της Βικιπαίδειας αλλά και του wiki. Επίσης είναι έμπειρος διαχειριστής της αγγλικής Βικιπαίδειας, κάτι που σημαίνει ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά όλες τις πολιτικές και διαδικασίες και μπορεί να τις εφαρμόσει με την τυπικότητα που απαιτείται, χωρίς να αυτοσχεδιάζει ή να κατεβάζει πολιτικές από το κεφάλι του. Θεωρώ ότι η συμβολή του θα είναι χρησιμότατη σε πολλούς τομείς όπως η αντιμετώπιση βανδαλισμών και οι γρήγορες διαγραφές. --geraki (συζήτηση) 15:40, 15 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Κατά Αυτοπροτάθηκε και αυτό που δεν κατάλαβα είναι η λογική της αποδοχής της αυτοπρότασης. Επίσης, αν και άριστος γνώστης της πολιτικής δεν φαίνεται να την εφάρμοσε στη λειτουργία του bot --Kalogeropoulos (συζήτηση) 15:47, 15 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
Το να αυτοπροταθείς δεν απαγορεύεται. Συζήτηση Βικιπαίδεια:Υποψήφιοι διαχειριστές#Αυτό-υποψηφιότητες. Xaris333 (συζήτηση) 17:02, 15 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
Δεν του το απαγόρευσα, μάλλον κάτι άλλο θέλεις να πεις. Θεωρώ, όμως, και έχω δικαίωμα να θεωρώ, ότι η αυτοπρόταση δεν είναι η καλύτερη ακολουθία για τέτοιου είδους διαδικασίες. Όλοι εδώ και ο αρχαιότερος εν ενεργεία γραφειοκράτης από κάποιον προτάθηκαν. Θεωρώ, επίσης, λογικό σφάλμα, να αποδέχεται κανείς την πρόταση που έκανε ο ίδιος για τον εαυτό του. Έχω και μια δεύτερη απορία. Στη σχετική συζήτηση που παραπέμπεις εκφράζεις και ο ίδιος την ίδια ακριβώς απορία και μάλιστα εισηγείσαι κάποια αλλαγή που δεν έγινε. Τι άλλαξε από τότε; Είναι, επίσης, η άποψη του Ογκόλιθου επιβεβαιωμένη πολιτική; --Kalogeropoulos (συζήτηση) 17:11, 15 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
Από τη στιγμή που κανένας άλλος δεν εκφράστηκε πέρα από τον Ογκόλιθο του οποίου η άποψη ήταν ότι η αυτοπρόταση επιτρέπεται, τότε θεωρώ ότι ισχύει. Όποιος διαφωνούσε είχε την ευκαιρία να το κάνει. Εξάλλου, μετά από αυτό, υπήρχαν ακόμα 3-4 υποψηφιότητες διαχειριστή με αυτοπρόταση και σε καμία δεν τέθηκε θέμα για το γεγονός αυτό. Αν διαφωνείς, μπορείς να ανοίξεις εκ νέου συζήτηση. Xaris333 (συζήτηση) 09:44, 16 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
Εκφράστηκε στη συζήτηση της πολιτικής. Στην πολιτική, οδηγία ό,τι άλλο εκφράστηκε; Πολλές απόψεις υπάρχουν στις συζητήσεις --Kalogeropoulos (συζήτηση) 09:56, 16 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
Που θα έπρεπε δηλαδή να γίνει η σχετική συζήτηση κατά τη γνώμη σου; Και που υπάρχει γραμμένο στην πολιτική ότι απαγορεύεται η αυτοπρόταση; Xaris333 (συζήτηση) 16:47, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ. Με καλύπτει το σκεπτικό του χρήστη Geraki. --Chrysalifourfour (συζήτηση) 16:04, 15 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ. Magioladitis το γεγονός ότι είσαι διαχειριστής στην αγγλόγλωσση ΒΠ -όπου τα πράγματα είναι αρκετά αυστηρά- καθώς και ότι έχεις πολλές χιλιάδες edits στο ενεργητικό σου (δηλ. σημαντική παρουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα) βαρύνουν σημαντικά στο να τοποθετηθώ υπέρ. -- Spiros790 (συζήτηση) 16:10, 15 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ Η εμπειρία του είναι υπεραρκετή και θα φανεί χρήσιμη στην εξέλιξη της ΒΠ. Οι εμπειρίες του σχετικά με τα αυτόματα εργαλεία θεωρώ ότι μας είναι απαραίτητες, αφού η ελληνική ΒΠ είναι πίσω (και) στον τομέα αυτό. Επίσης, έχω δει τις συνεισφορές του στην αγγλική ΒΠ και τη συμμετοχή του σε διάφορες συζητήσεις εκεί και έχω διαπιστώσει ότι είναι πολύ καλός γνώστης των γενικότερων πολιτικών. Xaris333 (συζήτηση) 17:02, 15 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Κατά Αφού έχεις τα κουμπάκια αλλού, τι τα θες κι εδώ; Δεν ξέρω τι γίνεται στην αγγλική, επειδή όμως εδώ είναι Βαλκάνια, πολλοί που βρέθηκαν με κουμπάκια στα χέρια την είδαν σουλτάνοι. Δεν χρειάζεται άλλος ένας. comeback 21:28, 15 Ιανουαρίου 2015 (UTC) ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Dimitrisss (συζήτησησυνεισφορά) .
Το σχόλιο δεν είναι και τόσο ανυπόγραφο, δεδομένου ότι το σύστημα μου επιτρέπει να υπογράφω με διαφορετικό nickname και χωρίς να χρησιμοποιώ σύνδεσμο αν το θέλω. comeback 07:58, 16 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ Φαίνεται έμπειρος καθώς και πως έχει αφιερώσει χρόνο στο συνολικό εγχείρημα, τόσο online όσο και offline. Επίσης οι επισημάνσεις του Geraki σχετικά με τυπικότητα καθώς και γνώσεις του wiki μου δίνουν ένα παραπάνω + για την υποψηφιότητα. Επίσης να σημειώσω πως θεωρώ προσόν το ότι δε τον γνωρίζουν πολλοί, και πως πρόκειται για ένα νέο και ουδέτερο πρόσωπο. Gts-tg (συζήτηση) 21:47, 15 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ Με καλύπτει το επιχείρημα του Gts-tg.-shadow eddy- 20:51, 16 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ Δεν έχω ιδιαίτερο λόγο να διαφωνώ με την υποψηφιότητα. VJSC263IO (συζήτηση) 01:11, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Κατά Δε θεωρώ ικανοποιητική την απάντηση στην ερώτησή μου. 1) Δεν απάντησε στο γιατί έχει χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό χρήστη του ως bot και μάλιστα μετά την πρώτη υποψηφιότητά του. 2) Δε συμφωνώ με τη λογική ότι ένα λήμμα μισής γραμμής πρέπει να παραμένει, απλά και μόνο επειδή έχει τη δυνατότητα επέκτασης. 3) Δεν έχω δει τον χρήστη να μετέχει ουσιαστικά ποτέ σε λεπτά ζητήματα πολιτικής (πχ. εγκυκλοπαιδικότητα). 5) Επίσης, αν ερμηνεύω σωστά αυτά που διάβασα ως απάντηση για συγκεκριμένο λήμμα που ανέφερα στην ερώτησή μου, θεωρεί πως το ότι η ύπαρξη λήμματος για τοπικό θέμα σε ξενόγλωσσα wiki, στοιχειοθετεί εγκυκλοπαιδικότητα.
Τέλος, οι σελίδες με προστασία στην ελληνική ΒΠ είναι πολύ λίγες και δε νομίζω ότι αυτό από μόνο του αρκεί για παραχώρηση τέτοιων δικαιωμάτων. Αν ο χρήστης έχει γνώσεις που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στον κώδικα, ας εξεταστεί το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν τα σχετικά δικαιώματα, όπως αυτά συζητήθηκαν για άλλους χρήστες πρόσφατα στην Αγορά. Nuclear symbol.svg exc 10:43, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
Για το 1) μάλλον δεν είχε άδεια για χρήση bot τότε. Εκκρεμούσε το αίτημα του για αρκετό καιρό νομίζω. Είχε τεθεί ως θέμα συζήτησης και νομίζω επιλύθηκε, πήρε άδεια. Αρνητικό θα ήταν αν μετά που πήρε άδεια, δεν το χρησιμοποίησε και χρησιμοποιούσε ως bot τον λογαριασμό χρήστη του. Δεν ξέρω αν έχει γίνει. Για το 2) Νομίζω έχει τεθεί σε συζήτηση το θέμα του λήμματος μιας γραμμής και αποφασίστηκε ότι παρά να το διαγράφουμε να το επεκτείνουμε με ακόμα μερικές πληροφορίες. Για το 5) δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο από τα λεγόμενα του αλλά την ίδια άποψη που αναφέρεις την έχει εκφράση σε συζήτηση στην Αγορά ο διαχειριστής Ttzavaras και δεν διαφώνησε κανείς μαζί του. Xaris333 (συζήτηση) 11:43, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
@Χρήστης:Xaris333. Το ότι δεν είχε δοθεί άδεια, δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά παρόλα αυτά, ενώ το bot εγκρίθηκε τον Ιούλιο, οι τελευταίες επεξεργασίες με το «βοηθητικό εργαλείο» έγιναν τον Σεπτέμβρη, όπως απάντησε μόλις ο ίδιος στην ερώτησή μου πιο πάνω. Για το 5ο, δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για θέση άλλου χρήστη σε συγκεκριμένη κατάσταση, όπως ουσιαστικά μου ζητάτε (πόσο μάλλον όταν δεν την γνωρίζω), όμως, γενικά είναι εντελώς λάθος να θεωρούμε εγκυκλοπαιδικά λήμματα απλά και μόνο επειδή υπάρχουν σε άλλα wiki, όπως ακριβώς ήταν λάθος το ίδιο επιχείρημα για τι κατηγορίες γεννήσεων/θανάτων κλπ. Για το 2ο που λέτε, πράγματι, πήρε θέση, όπως επίσης θέση πήρε με απάντηση μιας γραμμής για την εγκυκλοπαιδικότητα ενός λήμματος (βλ. ερώτησή μου) και δεν τις θεώρησα σωστές και επαρκείς αντιστοίχως. Ελλείψει άλλων περιπτώσεων (στάσης απέναντι στην πολιτική της ΒΠ), κρίνω από αυτές μόνο. Nuclear symbol.svg exc 12:20, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
Η χρήση βοηθητικών εργαλείων δεν απαγορεύεται αντίθετα ενθαρύννεται αφού κάποια από αυτά προτείνονται από το ίδιο το software κάτω από την επιλογή "Οι προτιμήσεις μου". Σύντομα, με τη βοήθεια του WMF, ένα εργαλείου που θα κάνει δουλειά παραπλήσια του AWB και θα είναι πιο ανεπτυγμένο από το autoed.
Στο κομμάτι των αυτόματων επεξεργασίων με το οποίο έχω δουλέψει πάρα πολύ να επισημάνω ότι οι αυτόματες επεξεργασίες γίνονται από bot account και ότι έχω έρθει σε επαφή με άλλους χρήστες ώστε να υπάρξει βοήθεια σε αυτό. Χάρη σε αυτή τη δουλειά το Χρήστης:BG19bot και το Χρήστης:Dexbot βοηθάνε στη δουλειά που κάνουμε. -- Magioladitis (συζήτηση) 12:29, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
@Χρήστης:Xaris333 όσον αφορά το 5 το έχεις ξαναπεί (σχετικά με αυτά που είχε πει ο Τζαβάρας) και σου έχω εκφράσει την διαφωνία μου σε άλλη συζήτηση. Πρέπει δηλαδή να μπούμε στη συγκεκριμένη συζήτηση και να εκφράσουμε την διαφωνία μας για να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις ότι δεν εξέφρασε κανείς την διαφωνία του;--Diu (συζήτηση) 12:36, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
Diu Εξέφρασες την άποψη σου πολύ μεταγενέστερα σε άλλη συζήτηση. Στη συγκεκριμένη συζήτηση, όσο και αν προσπάθησα, κανένας διαχειριστής ή χρήστης δεν εξέφρασε την αντίθεση του. Κάτι σαν σιωπηρή αποδοχή. Ο Ttzavaras είναι διαχειριστής, έχει εκφράσει αυτή την άποψη και λογικά τη χρησιμοποιεί όταν ασκεί τα διαχειριστικά του καθήκοντα. Δεν έχει αναιρέσει την άποψη του πουθενά. Αυτή είναι η αλήθεια. Xaris333 (συζήτηση) 16:43, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ. Πολύ έμπειρος χρήστης ο Magioladitis. Με έχει βοηθήσει πολύ. Nips (συζήτηση) 11:58, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ γιατί δεν έχω κάποιο λόγο κατά P.a.a (συζήτηση) 15:28, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ Συμφωνώ.--Vagrand (συζήτηση) 17:01, 17 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • ΥπέρΚαλή αρχή! --Istoria1944 (συζήτηση) 13:18, 18 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ Είναι ήδη διαχειριστής της αγγλικής ΒΠ επιτυχημένα θα έλεγα. Γιατί όχι κι εδώ. Καλή συνέχεια! —Corleone μη τα μασάς!@ 15:56, 18 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Κατά. Δυστυχώς οι απαντήσεις σου δεν με κάλυψαν. Η ΒΠ χρειάζεται διαχειριστές που, όπως αναφέρει πιο πάνω ο χρήστης ΖῷονΠολιτικόν, θέλουν και μπορούν να "λερώνουν τα χέρια τους". Διαχειριστής με πολλές και καλές τεχνικές γνώσεις - που δεν αμφισβητούνται - δεν αρκεί, θέλω να βλέπω διαχειριστή να συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση πολιτικής και να βοηθά στη δημιουργία καλού κλίματος στη ΒΠ - όχι να συμμετέχει όταν τον ευνοεί το κλίμα και να απέχει όταν δεν τον ευνοεί, όπως γράφεις πιο πάνω. --Ttzavarasσυζήτηση 20:08, 18 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
  • Σχόλιο. Πάντως πριν από λίγο καιρό υπήρχε σχετική συζήτηση στην Αγορά για να δοθούν δικαιώματα στον P.a.a. (ίσως και σε μένα, αν και δεν ενδιαφέρομαι) για να μπορεί να εργάζεται πάνω σε διάφορα τεχνικά ζητήματα. Ο Magioladitis μπορεί (γνωρίζει) και θέλει να αναλάβει τέτοιου είδους ευθύνες αν καταλαβαίνω καλά. -- Spiros790 (συζήτηση) 22:34, 18 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
  • Σχόλιο Βεβαίως συμφωνώ να δοθούν παρόμοια δικαιώματα και στους τρεις σας, αλλά αυτό είναι θέμα προς συζήτηση αλλού. --Ttzavarasσυζήτηση 22:39, 18 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
  • Σχόλιο Εννοούσα ότι αν γίνει διαχειριστής που το θέλει ούτως ή άλλως θα έχει (και) αυτά τα δικαιώματα ενώ παράλληλα θα έχουμε βρει άτομο για να καλύψει αυτές τις ανάγκες. Για αυτό το έβαλα εδώ. -- Spiros790 (συζήτηση) 22:49, 18 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ όπως και στην πρώτη πρόταση. Ggia (συζήτηση) 21:15, 18 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ Έμπειρος χρήστης και γνώστης της Πολιτικής της Βικιπαίδεια. Πιστεύω πως αυτές οι ιδιότητες του προσδίδουν το χαρακτηριστικό πως δεν θα κάνει κακή χρήση των εργαλείων που του δίνει η ιδιότητα του διαχειριστή δλδ. διαγραφή, φραγή, κλείδωμα, επεξεργασία μηνυμάτων. --Divineale (συζήτηση) 13:20, 19 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ Όπως και παλαιότερα. Η el.wp χρειάζεται περισσότερους διαχειριστές με γνώσεις προγραμματισμού, έστω κι αν αυτοί απέχουν από συζητήσεις διαμόρφωσης πολιτικής. Αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι δεν ξέρουν την πολιτική, αντίθετα στα θετικά του είναι ότι έχει παρακολουθήσει πολλές διεθνείς συναντήσεις Βικιπαιδιστών σε διαδοχικά Wikimania. Έχω και τα παραπόνά μου, αλλά αυτά θα του τα πω κατ'ιδίαν. Σιδηροκέφαλος. --Γλαύκος συζήτηση 21:29, 19 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ δεν βρήσκω αντικειμενικό λόγο που να με κάνει να εκτιμώ ότι η ιδιότητα του διαχειριστή στον Magioladitis θα βλάψει την ελληνική βικιπαίδεια.—Ah3kal (συζήτηση) 12:48, 21 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Υπέρ κυρίως για την επεξεργασία κώδικα. --C Messier 12:50, 21 Ιανουαρίου 2015 (UTC)


Διάρκεια[επεξεργασία κώδικα]

Δεδομένου ότι ο υποψήφιος δεν έχει ακόμη απαντήσει σε ερωτήσεις του ManosHacker, όπως άλλωστε υποσχεθεί, είναι προφανές ότι η συζήτηση δεν μπορεί να κλείσει αύριο, όπως έχει ανακοινωθεί στην Αγορά. Είναι εύλογο πιστεύω, να κλείσει μερικές ημέρες μετά τη λήξη της συζήτησης με τον υποψήφιο. ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να εκτιμήσουμε και τις τελευταίες συζητήσεις. Αν δεν υπάρχει άλλη αντίρρηση, προτείνω 4-5 ημέρες μετά τη λήξη της συζήτησης. Θυμίζω ότι σε άλλες εκλογές (στα Βικιταξίδια), είχε εκφραστεί η άποψη ότι «ψηφίζουμε αφού τελειώσει η διαδικασία υποβολής ερωτήσεων». --Focal Point 21:38, 20 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Ο λόγος που υπάρχει σχετική πρόβλεψη για την χρονική διάρκεια της ψηφοφορίας είναι για να μην μένουν καταχρηστικά ανοιχτές τέτοιου είδους συζητήσεις για αόριστο χρονικό διάστημα. Από τη στιγμή που η διαδικασία των ερωτήσεων συνεχίζεται δεν υπάρχει λόγος η συζήτηση να κλείσει. Συμφωνώ με το να μείνει για άλλες πέντε ημέρες.--Diu (συζήτηση) 22:14, 20 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Υπάρχει πάντως μια διπλή παρατυπία, σύμφωνα με το: «Μετά την κατάθεση της υποψηφιότητας η κοινότητα σε εύλογο χρονικό διάστημα δύο-τριών ημερών μπορεί, να θέσει σύντομες ερωτήσεις ή να καταθέσει σχετικές κρίσεις. Ο υποψήφιος διαχειριστής θα πρέπει να δώσει σύντομες απαντήσεις. Κατόπιν γίνεται έναρξη της ψηφοφορίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δεν κατατίθενται σχετικές απόψεις και σχόλια.» Από τη μία οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν αρκετές ημέρες μετά, από την άλλη δεν περίμεναν το τέλος των ερωτήσεων όσοι άρχισαν να ψηφίζουν. Θα έπρεπε κάπως λέμε «τώρα κλείνουν οι ερωτήσεις και προχωρούμε σε ψηφοφορία», για αντικειμενικότητα στις ψήφους.   ManosHacker 22:27, 20 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Δύο μέρες παράτασης είναι αρκετές. Από αυτούς που έκαναν ερωτήσεις μόνο ο ManosHacker και ο ΖῷονΠολιτικόν δεν έχουν ψηφίσει ακόμη. Οι ερωτήσεις τους έχουν απαντηθεί. Θεωρώ ότι ένας χρήστης που δεν έχει συμμετάσχει στη συζήτηση και δεν έχει ψηφίσει ακόμα, μπορεί σε 5-10 λεπτά να τα διαβάσει όλα και μετά έχει χρόνο να αποφασίσει. Υπάρχει άλλωστε και η περίπτωση του Ttzavara που μόλις απαντήθηκαν τα ερωτήματα του, ψήφισε. Ας μην ξεχνάμε ότι είχε αναφερθεί η σχετική συζήτηση στην Αγορά, οπόταν η κοινότητα ήταν ενήμερη και οι χρήστες μπορούσαν να παρακολουθήσουν τη συζήτηση κάθε μέρα. Xaris333 (συζήτηση) 12:20, 21 Ιανουαρίου 2015 (UTC)


Δεν χρειάζεται καμία παράταση. Πολύ σωστά αναφέρει ο Diu ότι ο λόγος που υπάρχει σχετική πρόβλεψη για την χρονική διάρκεια της ψηφοφορίας είναι για να μην μένουν καταχρηστικά ανοιχτές τέτοιου είδους συζητήσεις για αόριστο χρονικό διάστημα. Και ακριβώς γι'αυτό η χρονική διάρκεια που ήταν εκ των προτέρων γνωστή θα πρέπει να διατηρηθεί. Αν κάποιος βάζει νέες ερωτήσεις κάθε μια-δυο μέρες δεν θα παρατείνεται τεχνητά η διαδικασία επ'αόριστο. Επαναλαμβάνω. Ο χρόνος λήξης της ψηφοφορίας ήταν γνωστός. Αν ο ManosHacker θεωρεί ότι θα ήταν σωστό να κλείσουν σε κάποια στιγμή (2-3 ημέρες) οι ερωτήσεις, παρατηρώ ότι στην παρούσα διαδικασία δεν θα μπορούσε να κάνει καθόλου ερωτήσεις (υπέβαλε τις ερωτήσεις του 5 ημέρες μετά την έναρξη). --geraki (συζήτηση) 12:40, 21 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Να παρατηρήσω πάντως πως μια παράταση μερικών ημερών δεν καθιστά και καταχρηστικά ανοιχτή τη συζήτηση. Μια παράταση της παράτασης θα την καθιστούσε. Κατα τ'άλλα υπήρχε όντως χρόνος για υποβολή ερωτήσεων οπότε δεν θεωρώ και καταχρηστικό το κλείσιμο της συζήτησης τον χρόνο που έγινε (όπως προβλεπόταν δηλαδή από την αρχή).--Diu (συζήτηση) 13:20, 21 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Προσωπικά πρόλαβα να πάρω απαντήσεις και είμαι ok. Θα ήθελα να να προσεχθεί μόνο η διαδικασία. Σε τρεις συμμετέχοντες μας χρειάστηκε περισσότερος χρόνος για την υποβολή ερωτήσεων. Καλό θα ήταν να υπάρχει εμφανής προειδοποίηση, μιας ημέρας πριν, για το κλείσιμο των ερωτήσεων, και αφού περάσει κενός χρόνος, κατά τον οποίο δεν μπορούν πλέον να υποβληθούν ερωτήσεις αλλά μόνο να δοθούν απαντήσεις, να ξεκινά η ψηφοφορία.   ManosHacker 14:14, 21 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Ας το κρατούσαμε και μια μέρα παραπάνω μόνο και μόνο για να ήταν πιο ολοκληρωμένη η συζήτηση. Στις ερωτήσεις του ManosHacker άργησα να απαντήσω σχετικά λόγω φόρτου εργασίας. Ευχαριστώ πάντως από ολους όσους συμμεττείαν είτε με ερωτήσεις είτε με ψήφο. -- Magioladitis (συζήτηση) 14:26, 21 Ιανουαρίου 2015 (UTC)